Találatok a következő kifejezésre: Barátomnak a lesz (1061 db)

2 éve egyikőnknek sincs senkije, és legjobb barátok vagyunk. Lesz köztünk valami? (a részletek lent, hosszú)

Én vagyok a fiú, és szeretem a legjobb barátomat, aki egy lány. Mivel mindent megbeszélünk, ezt ? is tudja. Az a baj, hogy az a helyzet már 1 éve fent áll. Közben azt hiszem ? beleszeretett egy másik fiúba, de nem jöttek össze, a lány visszautasította a másik srácot a közeledése ellenére. Talán miattam. Ezt nem tudom.

Legjobb válasz: Szerintem mond el,ha ennyire jó barátok vagytok nem okoz neked fájdalmat,nekem is volt egy ennyire jó barátom megtudtam hogy szerelmes belém régóta én inkább eltávolódtam tölle,rá 1 évre volt más barátnõje:)és most is vele van és boldog,ennek én nagyon örvendek Ha õ is érez irántad akkor ha nem is mondja meg meglátod a jeleit,de mond meg neki hogy legalább probáljátok meg,probáljon másként nézni rád,nem nehéz:) Sok szerencsét kivánok neked,õszintének látszik a szerelmed:) És ha olyan õszinte mint ahogyan leirtad,mutasd meg neki:) "Örökké nem eshet"

Szerintem mond el, ha ennyire jó barátok vagytok nem okoz neked fájdalmat, nekem is volt egy ennyire jó barátom megtudtam hogy szerelmes belém régóta én inkább eltávolódtam tölle, rá 1 évre volt más barátnõje:) és most is vele van és boldog, ennek én nagyon örvendek Ha õ is érez irántad akkor ha nem is mondja meg meglátod a jeleit, de mond meg neki hogy legalább probáljátok meg, probáljon másként nézni rád, nem nehéz:) Sok szerencsét kivánok neked, õszintének látszik a szerelmed:) És ha olyan õszinte mint ahogyan leirtad, mutasd meg neki:) "Örökké nem eshet"
Benne van a dologban, hogy valószínûleg nem jössz be neki, mint pasi.Megpróbálhatsz rápirítani egy csókkal, de lehet csak kockára tennéd a barátságotokat és elveszítenéd.Mindenképpen puhatold ki, hogy mit gondol rólad, mint pasiról.(külsõ, belsõ)El tudná-e képzelni kettõtöket, mint egy pár, ha nem akkor ne nyomulj.
Ez már elúszottt... Olyanokat is elmondott , amit esetleg a pasijának nem...
Nem, felejtsd el.
2 év? Már régesrég a barát kategóriában vagy. Barát vagy neki, nem A Férfi. Ha egy lánnyal össze akarsz jönni, a kezdetek kezdetétõl tisztázni kell, hogy te még véletlenül sem barátkozni akarsz, hanem összejönni vele (nem feltétlen mondani, hanem úgy kell viselkedni). Ennek már mindegy...
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom mit kellene lépnem. Elmondtam neki a szándékaimat. Ennél többet mit tudok tenni? Csókoljam meg? Nem tudom mire gondoltál. :(
"Tud mindenrõl, és mégsem lép." ?? Azt várod, hogy õ lépjen? Te vagy a férfi, légy határozott, és igenis ostromoljad :) Nem erõszakosan, persze, de kitartóan. Egyik eddigi barátommal se jöttem volna össze, ha arra várnak, hogy majd én lépek, hiába tudtam, mit szeretnének. Nem is akartam tõlük semmit, nem azonnal néztem rájuk pasiként, a kitartásukon, viselkedésükön múlott, hogy összejöttünk.
A kérdező hozzászólása: Sok a szóismétlés, de nem a szövegen agyalok éppen. Bocs, azért remélem érti majd mindenki.
A kérdező hozzászólása: Ezeket hiába mutatom meg neki, mindent tud amit itt leírtam. És mondtam neki, hogy ez így nem sokáig mûködik. Õ azt mondta, hogy nyugodjak meg, és nem beszéljek ilyeneket. De mondta, hogy fontos vagyok neki.
Az utolsó mondatért bocsi..:D

Mit vehetnék fel Lagzira? Sajnos nem tudok semmi ruhát venni, szeptemberben lesz. Miben lehetne elmenni. A barátom rokonjának lesz.17/L

Legjobb válasz: Általában minden nagyobb városban van olyan turi, ami kimondottan alkalmi ruhákra van szakosodva. Nálunk pl 3-5 ezer között van az áruk. Én már csak azért be szoktam menni, hogy a nyálamat csorgassam. De sima turiba is ki tudsz fogni, nagyon olcsón. Ha ez semmiképpen nem jöhet szóba, akkor kezdj el agyalni a barátnõk szekrényeinek tartalmán.

Szoknya szóba jöhet, csak ne farmer legyen. Szóval vmi elegánsabb. Szerintem jól néz egy szoknya, egy csinos inggel, magassarkúval.
Általában minden nagyobb városban van olyan turi, ami kimondottan alkalmi ruhákra van szakosodva. Nálunk pl 3-5 ezer között van az áruk. Én már csak azért be szoktam menni, hogy a nyálamat csorgassam. De sima turiba is ki tudsz fogni, nagyon olcsón. Ha ez semmiképpen nem jöhet szóba, akkor kezdj el agyalni a barátnõk szekrényeinek tartalmán.
A kölcsönzõ legalább annyiba kerül, mintha megvennél egy olcsóbb árfekvésû ruhát... Csak van otthon egy szép alkalmi ruhád! Lehet kölcsönkérni is testvértõl, rokontól, barátnõtõl... Nem kell rögtön kölcsönzõbe rohanni, és otthagyni több tízezer forintot! Mindenképpen alkalmi ruhában illik menni, de ha van otthon egy szép, nem kopott, nem nyúzott alkalmi nyári ruhád, esetleg szoknyád és blúzod, abban is mehetsz.
ha tatabánya környéki vagy akkor válogathatsz a ruhatáramból, szivesen adok kölcsön, van pár holmim :) van ami még vaci új márkás :)
Nem, a farmer illetlenség. Minimum szövetszoknya, elegáns blúzzal.
Vannak jó kis kölcsönzõk, vagy szerintem kérhetsz kölcsön ismerõstöl is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, nem pesti vagyok hanem Hajdú-Bihar megyei.
Szia! Én is hajdúsági vagyok és van pár koktélruhám, plusz esetleg a fekete szoknyádhoz is tudnék adni csinos blúzt...38-as a ruhaméretem, szóval nem vagyok nagy darab, ha gondolod, írj privátot. :)
A kérdező hozzászólása: nem tudtam írni privátot nem engdélyezi :s
Vegyél egy szép csinos báli ruhát
beállítottam, most már tudsz. :)
Szia! Ha a hajdú-bihari kedves segítõnél nem találsz, és van kedved utazni kicsit jász-nagykunba, én is szívesen segítek. Van egy-két csinos ruhám.
én most voltam esküvõn, a menyasszonyon és a võlegényen kívûl kb csak én meg anyukám voltunk kiöltözve :) mndenki színes nyáriruhában volt. ha budapesti vagy akkor esetleg énis szívesen adok kölcsön ruhát :)
A kérdező hozzászólása: Borzongok ettõl az egésztõl, hiába mondom a barátomnak hogy nem szeretnék menni, õ ezt megse hallja, azt mondja nem kell kiöltözni õ sem lesz kiöltözve (farmer+ing) ha egyáltaklán igaz hogy így lesz. Én elég sportos lány vagyok, amit felprobáltam szoknyát felsõvel elég gázul nézet ki szval nem az volt a megfelelõ választás.Más után kell néznem.
Fekete szoknya jó. Egy fehér felsõvel csinos. A lábbeli meg legyen kényelmes. Csak akad egy fehér top, blúz, felsõ amit felvehetsz a szoknyához. Vagy valami világos. A feketéhez minden megy, de ne legyen kihívó. Nem közeli rokon, tehát ilyen, hogyí kosztüm, koktélruha tök fölösleges lenne. Legyél egyszerûen csinos. Jó szórakozást.
Ha egy mód van rá, feketét ne vegyél! Ha nagyon nincs más, akkor színes blúzzal (ne fehérrel) felveheted. De ez tényleg az utolsó utáni megoldás legyen!
A kérdező hozzászólása: Van a 8.os ballagási szoknyám, fekete de azt mivel lehtne felvenni?vagy az is elég béna lenne?
A kérdező hozzászólása: Probálok agyalni, de egyik ismerösömnek sincs alkalmi ruhája, vagy akinek abba pedig 3 szor beleférnék.:S Muszály elmennem, ez pedig a legnagyobb gond. Gondolom farmernadrág vagy szoknya szóba se jöhet?!
A kérdező hozzászólása: Nem tudok venni, nem állunk jól anyagilag.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon kedves vagy :)

Ettől így még lehet babánk? Tegnap együtt voltunk a barátommal, most lesz holnap kb peteérésem, és belém élvezett, szerintem nagy esélyünk van a babára.

Na most én már pár napja meg vagyok fázva, és ma reggelre rendesen megfájdult a torkom meg a fejem is. Vettem be gyógyszert, de még mindig nem érzem jól magam.A kérdésem az lenne, hogy ez befolyásolj-e a baba esetleges beágyazódását valamilyen mértékben? Vagy ett?l nem lehet baj?

Legjobb válasz: Ettöl nem lehet baj! :) Nálam is ugyanez a helyzet,de hála az ovut elcsíptük,megnézzük mi lesz belöle... szerintem most valami járvány lehet...mert a barátom is beteg lett 3 nap után... de a babaprojektbe ezt nem hiszem hogy befurakodhatna... Habár mindenre ráfogjuk,mi NÖK,ha épp nem sikerül... :) Gyógyulgass és pozit!!! +__+ :) szia

Ettöl nem lehet baj! :) Nálam is ugyanez a helyzet, de hála az ovut elcsíptük, megnézzük mi lesz belöle... szerintem most valami járvány lehet...mert a barátom is beteg lett 3 nap után... de a babaprojektbe ezt nem hiszem hogy befurakodhatna... Habár mindenre ráfogjuk, mi NÖK, ha épp nem sikerül... :) Gyógyulgass és pozit!!! +__+ :) szia

Barátomnak holnap lesz a születésnapja, mit írjak?

Sajnos nem tudjuk együtt tölteni mert Bécsben van, csomagot küldök neki majd de valamilyen szép idézetet is szeretnék! Elég sok helyen keresgéltem, de nem találtam olyat ami tetszene. Ötletek? Nektek van kedvenc? Valami romantikus kellene..:)

Legjobb válasz: A barátomnak verset szoktam írni :) Nagyon szokott is örülni neki :) Ha gondolod próbálkozz meg vele, a barátod biztosan örülni fog neki :)

A barátomnak verset szoktam írni :) Nagyon szokott is örülni neki :) Ha gondolod próbálkozz meg vele, a barátod biztosan örülni fog neki :)

Meddig fertőz vajon a tüszős mandulagyulladás? Szilveszterkor barátokhoz megyünk, lesz ott egy család, az anyuka hétvégén magas lázzal feküdt, még hétfőn is volt láza és nagyon durva mandulagyulladása van, saját bevalása szerint, de jönnek pénteken.

Én nem is annyira a 2.5 éves lányom miatt aggódom, hanem magunk miatt,6+3 hetes vagyok, volt már egy spontán vetélésem, idén pedig egy missedem.

Legjobb válasz: Lehet, hogy kicsit hülyén fogsz kinézni!De, ha barátokhoz mentek, szerintem vegyél maszkot és az újévi puszi maradjon el!Vagy nem akarjátok még elmondani, hogy babát vársz?Mert, ha nem,akkor szerintem inkább maradj otthon!!!Én is ezt teszem, idén apával szilveszterezünk itthon!

Lehet, hogy kicsit hülyén fogsz kinézni!De, ha barátokhoz mentek, szerintem vegyél maszkot és az újévi puszi maradjon el!Vagy nem akarjátok még elmondani, hogy babát vársz?Mert, ha nem, akkor szerintem inkább maradj otthon!!!Én is ezt teszem, idén apával szilveszterezünk itthon!
Én nem mennék el, a helyedben minimálisra szorítanám most az érintkezést másokkal, csak azt vállald be, amit muszáj! Most én is félek amúgy, mert tegnap reggel teszteltem pozitívakat, van már 3 db, és majdnem 3 év után... Kb. 5 napja késik, és a férjem most szedett össze egy jó kis calici vírust. Ápolom, de elég könnyen megkapható, és neki is 38, 8°C volt tegnap a láza. Rettegek a láztól, de hátha nem kapom el. Szóval a te helyedben maradnék otthon, már csak a 2, 5 éves kislányod miatt is. Olyan sok nyavalya van ilyenkor, próbáld megelõzni a bajt.
Én tuti hogy nem mennék el! Szerintem Te se tedd. Nem éri meg hogy ekkora kockázatot vállalj, fõleg ha már volt emiatt egy vetélésed!!

A barátom szülinapja lesz pár hét múlva és vmi meglepit akarok neki mármint h nemtud róla és én meg a barátai lennénk és aztán jóléreznénk magunkat egy kicsit. Csak nemtom mit kéne kitalálni :D van ötletetek?

ötleteket el?re köszi

Legjobb válasz: hát kaja pia meg egy hely mindenképpen kell :) a torta sem utolsó :D (mivel szüli napja lesz), szervezz valami zenét is (hangfal stb.) szerintem a többi adódik :) jah és lufi ha szeretitek :D

hát kaja pia meg egy hely mindenképpen kell :) a torta sem utolsó :D (mivel szüli napja lesz), szervezz valami zenét is (hangfal stb.) szerintem a többi adódik :) jah és lufi ha szeretitek :D
csatlakozom az elõttem szolóhoz, csak annyit tennék hozzá, hogy jó lenne valami olyasmit még hozzá amit nagyon szeret pl. ha van olyan hobbija esetleg vagy ilyesmi

Kiderült, hogy a buliban, ahová megyünk a barátommal, ott lesz az a csaj is, akivel megcsalt. Nem tudom, hogy elmenjek-e?

2 éve vagyunk együtt a barátommal, és ez a megcsalás kb. fél éve történt. Megbocsátottam neki, de nagyon nehezen, és még mindig fáj, ha belegondolok, hogy "elárult". Ha ezen a bulin látni fogom a csajt, tudom, hogy nagyon rosszul fogom érezni magam, már csak attól is, ha köszönnek egymásnak. Én dramatizálom túl, vagy ez tényleg gázos szituáció? Ti hogy viselnétek? 22N

Legjobb válasz: Egyáltalán nem dramatizálod túl, fordított esetben a barátodnak hogy esett volna ez? Senki nem tudja túltenni magát egy ilyen dolgon könnyen. Ha már mindenképp menni akar a barátod, kísérd el, mert ha nem mennél vele, egész este azon idegeskednél, hogy mi van, ha megint rámászik a csaj. Én a helyedben keresnék egy nagyon dögös ruhát, a legjobbat kihoznám magamból, egész este el se engedném a barátomat, és a csajra meg vetnék egy kissé lenézõ pillantást, tudja hol a helye. :)

utolsó helyettem is mindent elmondott.. ki kellett volna dobnod, nem õ a világ közepe, h eltûrj tõle ilyen megalaztatast!!
Egyáltalán nem dramatizálod túl, fordított esetben a barátodnak hogy esett volna ez? Senki nem tudja túltenni magát egy ilyen dolgon könnyen. Ha már mindenképp menni akar a barátod, kísérd el, mert ha nem mennél vele, egész este azon idegeskednél, hogy mi van, ha megint rámászik a csaj. Én a helyedben keresnék egy nagyon dögös ruhát, a legjobbat kihoznám magamból, egész este el se engedném a barátomat, és a csajra meg vetnék egy kissé lenézõ pillantást, tudja hol a helye. :)
Az sem jó megoldás, ha nem mész, mert akkor ki tudja mit fognak megint csinálni a hátad mögött, biztos nem tudnál otthon nyugodtan ülni és ez vitákat szülne (habár ha a barátod megitn ilyen simán megcsalna, akkor nem érdemel meg téged). De az sem megoldás, ha megtiltos, hogy õ is menjen, mert akkor visszafogod és gyávának fogsz tûnni. Szerintem menjetek el mind a ketten, legyél felszabadult, ejts magasról a csajra és legyél egész este a barátod mellett. Mutatsd meg, hogy sokkal jobb vagy a csajnál és nem alacsonyodsz le annyira, hogy ellövöd a saját estédet miatta :) . Persze ehhez az is kell, hogy ne borulj ki, ha köszönnek egymásnak, és gondolom a barátod már megbánta, amit csinált, így nem fog a csajjal beszélgetésbe elegyedni :) .
Én ebbõl két szót látok."barátom" és a "megcsalt".Tovább én gondolkodni sem tudok a kérdésen.
Tudom erõs amit mondok! Hagyd azt a gyökeret, azaz barátodat a francba! Hidd el, mindig amikor együtt vagytok érezni fogod, és ez szépen lassan megöli a kapcsolatot. Azonban az embernek élete csak egy van, és lehet, hogy a legszebb éveidet pazarolod el egy ilyen takonyra! (31Ffi)
De amúgy azt sem értem, hogy, hogy tudtál egy ilyennel újra összejönni....Ha egyszer megcsalt, megfog máskor is.Ha tényleg szeretne, nem tenné meg ezt veled.Bunkó paraszt.Ritka az olyan férfi, aki hûséges.Hagyd a francba és keress mást:)
elmentél végül?
A kérdező hozzászólása: Nem mentünk el. :)
Nem h en, o se menne. Termeszetes, h rosszul erzed magad.
jól tetted:)
egyikõtök se ment el végül?
szerintem ha muszáj menni, akkor menj vele.Semmiképp se hagyd õt egyedül!Ha nyomul a csaj vágd pofán 15/L
menj el és mutasd meg a csajnak h tiéd a srác és nyilvánosan csókold, ölelgesd, nyuljkálj a nemi szerve felé ezzel jelezve a csajnak h kopás õ az enyém, csinálj ilyeneket
Ha annyira hülye voltál, hogy megbocsáss egy félrekúrást, akkor meg is érdemled, hogy újra megtegye.
Biztos, hogy engem is elkapna a gépszíj ebben a helyzetben. Én nem tudnék bájvigyorogni a bulin úgy, hogy mind a ketten ott vannak, ezért nem mennék el. Már csak azért sem, mert ez egy kiváló alkalom lenne arra, hogy kiderüljön, mire számíthatok tõle a továbbiakban. Ha megint megcsalna, akkor értelmetlen lenne tovább kínlódni a kapcsolatban. 23N
En biztos elmennek.nem adnek ra ujra lehetöseget hogy hülyenek nezzenek!de mondjuk en megsem bocsajtottam volna ezt.nalam ez mar nem fer bele.tenyleg csipd ki magad!te legyel a legjobb...en a csajt tuti szet tepnem , de ez nem megoldas csak en tennem ezt!sokkal jobban faj ha levegönek nezed.Eleg hamar fel megy nalam sajnos a pumpa...de valoban fajdalmasabb es hatasosabb ha erezteted vele hol a helye....
Minden szép velem, minden jó velem, szeretnéd egyszer megfogni a kezem, de nem!
Én azt mondom neked, hogy menj el, különben, ahogy màr írta az egyik kommentelõ, idegeskedni fogsz otthon. Én is azt javaslom, hogy csípd ki magad, hozd a maximumot a külsõdbõl, hogy a baràtod teljesen kiakadjon, hogy hû, mekkora fullos nõje van. :D Ha a csajt meglàtod és esetleg felétek akarna közeledni, akkor vagy csókold meg elõtte a baràtod vagy pedig köszönj oda némi gúnnyal a hangodban, hogy ha-ha, lehet, hogy anno megtörtént, de velem maradt. :p Mellesleg én kézigrànàtot dobnék a csajra vagy kigàncsolnàm. XD (Én meg félek, hogy elhagy a baràtom.... :/ Privàt üzi? :/) 18/L
Szerintem nem az évtized bulijára készültök. Hagyd ki nyugodtan és a barátodat se engedd el rá. Mond meg hogy fáj látni azt a lányt és pont.
A kérdező hozzászólása: Nem, együtt otthon maradtunk. :)
Nem, viszlát.
Ez komoly? Mert persze a tartós kapcsolat a sajnálaton alapul... -.- Hány éves vagy? Tudod, mit? Leszarom mennyi vagy! Ha így állsz hozzá a dologhoz, meg is érdemled, hogy ne legyen senkid!! Mi a baj veled? Vézna vagy, vagy kövér? Gyúrjál! Akkor se add fel, ha eleinte nem lesz eredménye! Csúnya az arcod? Ha nem használod ki a mai kor dolgait, akkor maradjon is az. Nem plasztikációról beszélek, hanem pattanástalanítóról, meg egyéb szerekrõl. Nem mersz kezdeményezni? Ez olyan, mint száj nélkül enni. Csinálod, vagy éhen halsz. Összetörték a szívedet? Na és? Szerinted te vagy az egyetlen ilyen? Van rengeteg lány még a világon és senki nincs senkihez rendelve! Béna vagy, vagy hiányzik valamelyik végtagod? Akkor már lehetne sajnálni, de semmiképp ne akard ezt a lányok felé fordítani. Akárki vagy, akárhonnan, akárhány éves, ne sírj! Másnak sokkal szarabb, az meg, hogy csak sajnáltatod magad, szánalmas!! Álj fel és kezdj magaddal valamit! Éljél cseszd meg, mert csak egyszer teheted meg!
Ha van pénzed, akkor lesz, de ezek szerint, se pénz, se karrier, se nagy szerszám, se egy jó pont a nõkhöz, pedig mmmm a punci egy csodálatos dolog :) majd egyszer talán megízleled
nem
Inkább ne legyen senkid, mint hogy sajnálatból...
Biztos, hogy lesz. De nem azért, mert megsajnál, hanem magad miatt.
Nekem sincs barátnõm, de sajnálatból inkább sose legyen....
Ez milyen kérdés... "Keress kérdéseket hasonló témában: rossz hozzáállású kérdés tesztelése a tesztalanyokon"
Azta milyen görbe tükör :D sejtettem, hogy ez kamukérdés, ronda fiú ilyet nem tesz fel, mert tudja a választ: Nem. Nincs az az élethelyzet, amikor egy ronda fiú barátnõt tud szerezni. Vagy mégis? :D Cáfolatokat kérem privátban "ronda fiú" jeligére. A helyes nõi megfejtõk között 1 hónapos "barátnõ státusz" kerülhet kisorsolásra, mely korlátlan ideig meghosszabbítható XD
kizárt.
"rossz hozzáállású kérdés tesztelése a tesztalanyokon" Há-há-há! Én is ezt mondanám! :D
Jó, most már én is látom. De jól felhúztál, még egyszer ne tedd! :D (De ha beszélgetni akarsz róla, írj nyugodtan privátot!) xD
69.
mindig a jelenlegi ha mégsem akkor a következõ ... szerintem ez a legjobb hozza állas
54, 6.
Az sem jó, mert akkor meg érzelmileg merül ki az ember!
Én elhívtam 10 csajt 1 év alatt és egyikkel se lett semmi sajnos. Szóval lehetetlenség megmondani, hogy neked hanyadik jön össze.
Pí (3, 14).
7
Boztos örülne neki:) (am ha szerelem szex kategoriaba irod tobb valaszod is lesz)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!