Találatok a következő kifejezésre: Barátomnak 5 lett vége a (2 db)

Szerintem nem sok, de azért még ne add fel.
Ha eddig nem lett szerelmes, akkor ezután már nincs rá nagy esély.
O dehogynincs.. az toletek fugg h szerelmes lesz v nem. Ha nem azert jott ossze veled, h felejtse el a masikat, akkor a kapcsolatnak minden eselye megvan. Ha viszont egesz nap az exerol beszel, meg latod h talizgatnak v valami, beszeld meg vele, s ha letagadja hagyd a francba, mert azt h kihasznaljon nem erdemled meg! En egy fel ev utan se voltam szerelmes a baratomba.csak jartam vele, mert biztonsagot adott, es olyan dolgokat amit mas sractol nem kaptam meg(erzelmi dolgokrol beszelek). Es feltem is elengedni magam valakivel mert nekem is neki is hosszu kapcsolata volt ez a kapcsi elott, s az enyem nem epp szepen vegzodott, csalodtam benne, s akkor az ujjal sem engedtem el magam. Fel ev utan pedig elmentem egy 1 hetes taborba, es konnyeztem elotte mielott elmentem, mert rajottem h annyira szeretem, h nem tudok elszakadni tole. Ugyh szerintem ha talaltok es jol vagytok egyutt miert ne menne a dolog? Csak az elejen legyel megerto, s adj neki eselyt atesni a kapcsolatan, mert nem lehet konnyu...sot uj eletet kell kezdjen s az nem semmi.

1.5 hónapon keresztül kihazsnált a barátom de még is vissza szeretném szerezni mert egy hazugság miatt lett vége. Hogyan tudnám visszaszerezni a barátomat?

Mindig a szemembe mondta hogy szeretlek de még is a kapcsolatunk végén annyit mondott hogy soha nem szeretett akkor hazudott?Hogyan tudnám visszaszerezni??

Legjobb válasz: Nem teljesen értem, hiszen te magad írod hogy kihasznált. Próbálj vele beszélni és tisztázni a hazugságot, de ha kihasznált, akkor nem érdemel meg téged, én nem törném magam a helyedben utána, sajnos ez egy szomorú helyzet, de magadat fogod megalázni és csak még rosszabbul érzed magad.

Nem teljesen értem, hiszen te magad írod hogy kihasznált. Próbálj vele beszélni és tisztázni a hazugságot, de ha kihasznált, akkor nem érdemel meg téged, én nem törném magam a helyedben utána, sajnos ez egy szomorú helyzet, de magadat fogod megalázni és csak még rosszabbul érzed magad.
Szerintem felejtsd el!
Szerintem derítsd ki hogy mikor hazudott és ez alapján döntsd el hogy mi legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!