Találatok a következő kifejezésre: Barátommal szeretkeztünk és azóta (10 db)

Barátommal szeretkeztünk és túl mélyre hatolt egyszer és azóta nagyon erős méhgörcseim vannak. Normális? (kifejtettem pontosan lentebb)

Barátommal szeretkeztünk és (gondolom) túl mélyre hatolt egyszer és azóta nagyon erős méhgörcseim vannak. Azonnal kivette, de 15 percig nem bírtam felállni, csak zokogtam, azóta is csak nagyon óvatosan tudok leülni-felállni (8 órája történt kb.) meg időközönként van 1-1 erős görcsöm. Valaki tapasztalt már ilyet? Mi történhetett? Normális? :/ 5 hónap alatt először történt ilyen.

Legjobb válasz: Ááá, nehogy elmenj orvoshoz, én is inkább itt a gyakorin kérnék tanácsot... Amúgy szerintem a feka barátodat cseréld le egy indiaira nekik egész kicsi. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

Ááá, nehogy elmenj orvoshoz, én is inkább itt a gyakorin kérnék tanácsot... Amúgy szerintem a feka barátodat cseréld le egy indiaira nekik egész kicsi. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
Szerintem nem normális, vagy ha még is, akkor nagyon durva lehetett a párod. Nálam is elõfordul, hogy túl mélyre megy a párom és az már kellemetlen, de azért ilyen tüneteket nem produkálok tõle. Ha van otthon kamilla, vagy cickafark teátok, akkor csinálj egy adaggal és feküdj be a kádba, forróvízbe, öntsd bele a teát is (jó erõsre fõzd) és feküdj bele. A melegvíz egy kicsit görcsoldó hatású, hátha jobban leszel tõle. Legközelebb pedig óvatosan. Ha nem leszel jobban, akkor irány az orvos.
A kérdező hozzászólása: Nem volt durva.. ennél máskor sokkal durvábban csináltuk, mármint erõsebbeket lökött, de most nem volt erõs. Köszönöm a választ! Kád hiányában sajnos nem tudom kivitelezni, de meleg vizes zuhanyt, ha nem enyhül megjátszok. (20/L)
A kérdező hozzászólása: Feka barátom?? -.-" nem az.. teljesen normális méretû... amúgy meg vidéken szombaton valószínû sok segítség van.... köszönöm a normális választ barátom -.-""" gratulálok, 5 hónapja együtt vagyunk amúgy, soha nem történt hasonló sem...
Nem tudom, hogy azóta mi van, de én SOS elmennék ügyeletre. Nagyon szélsõséges esetben megsérülhettél, és akár belsõ vérzésed is lehet.
Elsõ körben arra gyanakodnék, hogy vagy terhes vagy, vagy van valamilyen jól felszállt gyulladásod. A helyedben bemennék a legközelebbi kórház ügyeletére, a nõgyógyászaton csak megvizsgál valaki.
Szerintem teljesen fölösleges orvoshoz menned ezzel még, csak ha nem múlna el néhány nap alatt. Kád hiányában, lavor esetleg?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Mára elmúlt, nincs semmi probléma :)

Tegnap szeretkeztünk a barátommal és azóta fáj a hüvelyemnél, és sárgás színű folyásom lett és kicsit viszked is. (gyógyszerrel védekezünk) Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Na, a sok hirtelen jött diplomás nõgyógyász...:) 1. Orvos. 2. Megmondja, milyen fertõzésed van - gomba vagy baktérium... a gomba általában fehér és "túrós", a bakteriális viszont színes és jellegzetesen büdös. Mellesleg a Canesten (és a klotrimazol általában) gombaellenes szer tudtommal. 3. Ír fel gyógyszert neked. Ti meg ne ajánlgassatok gyógyszert, mert nagyobb kárt tehet vele, mint amennyit használ...

Na, a sok hirtelen jött diplomás nõgyógyász...:) 1. Orvos. 2. Megmondja, milyen fertõzésed van - gomba vagy baktérium... a gomba általában fehér és "túrós", a bakteriális viszont színes és jellegzetesen büdös. Mellesleg a Canesten (és a klotrimazol általában) gombaellenes szer tudtommal. 3. Ír fel gyógyszert neked. Ti meg ne ajánlgassatok gyógyszert, mert nagyobb kárt tehet vele, mint amennyit használ...
vagy nem voltál nedves együttlétkor..és kicsit begyulladt.és azért viszket.. de ha napokig ilyen lesz irány a doki
Fertõzés ez, Canesten a megoldás, és mielõtt ismét ágyba bújnál a fent említett páciensel, nem árt az õ mütymürütyét is kikezelni, mert valószínû hordozó!
Ha büdös a folyásod, és túrós állagú lesz az már nagyon gáz, jó esélyed van a fertõzésre Canesten Kombival kikezelheted 3 nap alatt, de a párod is kezelni, kell mert újra és újra megfertõzhet.
Nyugi semmi, csak már annyira félsz h bebeszéled magadnak am meg ha ugy gondolod baj van ülj bele egy kamilla teás fürdõbe, és megnyugtatja a begyulladt területet..(ha begyulladt egyáltalán)
Alien. Vagy a nyolcadik utas. Egyébként tuti valami cuki kis fertõzés. Gratulálok!
nem egybõl dokihoz kell futni..lehet holnapra már semmi baja..
fertõzés, irány a doki, pasistól. a canesten nem fog érni semmit.
erre a kérdésre találták ki az orvostudományt, és bocs a kioktató hangnemért.:)
A kérdező hozzászólása: Nem érezném bûzösnek a folyást, de kicsit olyan darabos... de szerintem várok 1-2 napot, aztán ha nem múlik akkor irány a nõdoki...köszönöm a válaszokat!!!
Irány a doki, ne húzd napokig! Egyszer én is összeszedtem ilyet, kaptam rá hüvelytablettát, meg simát is, és a párom is kapott tablettát. Pár nap és rendbe jössz.

Nem rég megvoltam fázva és azóta viszket és ég a nemi szervem. Ez hüvelygombára utal, ugye? Ráadásul így szeretkeztünk a barátommal óvszer nélkül és zóta piros pöttyök vannak a nemi szervén. Lehet hogy elkapta?

Legjobb válasz: Hat eloszor probalkozhattok a Canestennel (mindkettotoknek). Ha nem valik be, akkor doki (mindkettotoknek). A rossz hir: no szex amig nem gyogyultok meg mind a ketten. Ez azert fontos, mert ha az egyikotok vegre kigyogyult, a masik meg meg nem, akkor siman ujrafetroziket egymast.

Hat eloszor probalkozhattok a Canestennel (mindkettotoknek). Ha nem valik be, akkor doki (mindkettotoknek). A rossz hir: no szex amig nem gyogyultok meg mind a ketten. Ez azert fontos, mert ha az egyikotok vegre kigyogyult, a masik meg meg nem, akkor siman ujrafetroziket egymast.
Ház ez biztosan hüvelygomba, a megfázástól legyengült a hüvelyflórád, és elszaporodtak az alapból jótékony gombák. Ha párodnak vannak piros pöttyei, akkor valószínûleg belsõ kezelés is szükséges. Mindenképpen el kell menned nõdokihoz, magában a canesten sajnos nem segíthet. Mindenképpen szükséges belsõ gyógyszeres kezelés. Attól pár nap alatt rendbejöttök. Addig kerülni kell valóban a sex-et. Jobbulást!
Valószínû az antibiotikumtól kiszáradtál és elkaptál valamit. Lehet, hogy hüvelygomba. Canesten Combi és a párodnak is kenegetni kell vele!
Egyet értek az elözökkel, mig nem gyogyultok ki no sex, mert ahogy mondják ping-pong modszer miatt oda vissza fertözödhettek, tehát gumival probáljátok mig tünetmentesek lesztek

Barátnõmmel szeretkeztem és valahogy roppant egyet a péniszem azóta nem akar felállni és el se tudok élvezni mit tegyek?

hiába próbálom felállítani de nem lesz merev csak megnõ és nem keménykedik mit tegyek és mi történhetett?

Legjobb válasz: olvass utána a pénisztörésnek

olvass utána a pénisztörésnek
Remélem már elmentél dokihoz, ilyen problémával azonnal orvoshoz fordulnék.
Nem, nem biztos, hogy eltört, de mi így látatlanban fõleg úgy, hogy te sem látsz rajta semmit nem tudunk mást mondani csak azt, hogy a saját érdekedben, ha ebben az életedben még használni akarod a répád nyomuljál be egy orvoshoz és mutasd meg neki, mondd el mi történt. Ezek az emberek (dokik) azért végezték el nem kis pénzek árán az orvosi egyetemet, hogy ha egészségügyi problémád van akkor fordulj hozzájuk és ne aggódj ettõl sokkal durvább dolgokat is látott már az biztos. Kiröhögni biztos, hogy nem fog.
A kérdező hozzászólása: Biztos h eltört? mert nem látni rajta semmit
Majd írd le ide mit mondott a doki :) (Érdekes eset)
Tényleg fontos lenne, hogy orvoshoz menj!
Ne halogasd! Feltétlen menj dokihoz!
Hát az kínos.
Amputálni kell.
"Eltört" a farkad. Menj dokihoz mielõbb!
Írd ide a fejleményeket, ha azóta se mentel dokihoz és meg mindig all a probléma, pofozd fel magad !!!!! És goooo

Két napja veszítettem el a szüzességem a barátommal. Tegnap is szeretkeztünk, de azóta fáj, ég és olyan viszkető érzést érzek a nemi szervem körül. Védekeztünk de az elején gumi nélkül tette be . Lehetséges hogy elkaptam tőle valami vagy ez normális?

Normális válaszokat léci 18L

Legjobb válasz: Még akár terhes is lehetsz. Sem a nemi betegség sem a teherbe esés nem attól függ h mennyi ideig volt benned gumi nélkül. Mivel a férfiak tünetmentesen is hordozhatnak nemi betegséget, vsz õ sem tudhatta h baj van.

Még akár terhes is lehetsz. Sem a nemi betegség sem a teherbe esés nem attól függ h mennyi ideig volt benned gumi nélkül. Mivel a férfiak tünetmentesen is hordozhatnak nemi betegséget, vsz õ sem tudhatta h baj van.
Persze, hogy lehetséges! Vagy ha megujjazott, akkor is beléd kerülhetett valami baci. Vagy akár máshonnan is beléd kerülhetett. A viszketés nem normális! Ha nem múlik el, úgy is irány a nõdoki....
Ja, és az elején se tegye be gumi nélkül.
A fájás és az égés lehet lehet a szüzesség elvesztésének a következménye, de a viszketés semmikép.Ha nem múlik el menj el nõgyógyászhoz. Mindig használj gumit az együttlét teljes idõtartama alatt, mert az elõváladéktól is lehetsz terhes.
Fáj. Ég. Viszket. olyan turos féle nedv nincs? a lyukadnál . mintha turos lenne.ha nincs akkoris lehet az egy nemi betegség .több féle képpen lehet megkapni. fürdõben is...sextõl is. vagy hogy sokaig volt rajtad egy vizes bugyi bla bla bla. nekem épp most volt olyanom. nem veszélyes.és elete során egy nõ több mint valoszinu hogy egyszer elkapja. lehet krémmel is meg gyógyszerrel is gyógyitani. magyarul nemtudom mi a neve csak szlovákul. :) mykóza a neve szlovákul. remélem segitettem :) 17/L szûz
Lehet , hogy vadabb volt a kelleténél és azért.
Ne már... 1. a hasfájás nem a szeretkeZéstõl van. A hüveLY fájhat a durvaságtól de az sem valószínû hogy vár egy napot míg elkezd fájni. Menj dokihoz... ;) 2. Szerezz egy helyesírás kézikönyvet. Nem az ékezetekkel van gond...
Sok minden lehet gyulladás vagy felsértett valamit szerintem menj el dokihoz!
olyan nincs, hogy vadabb a kelleténél. a vad a jó!!!!
A szüzességem elvesztése után nekem is így volt, teljesen normális, no-spa a lelke.
Igen, terhes vagy. Vegyél terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: és ha most csinálom a tesztet? az ki mutatja vagy inkább hatásosabb reggel?
teszt és ha úgyvan akkor orvos!!!! de mihamarabb!!! De tényleg, hány évesek vagytok??
A kérdező hozzászólása: én csak tanácsot szerettem volna kérni nem hogy elitéljetek
16-18 tuti...
Hány évesek vagytok?:o
nagy az isten állatkertje
Kimutatja az biztos. Bár nem értem ennyi idõ múlva hogy jöhet meg a hányinger, szóval szerintem ez lehet valami betegség is. Jobb esetben.
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: és ha most csinálok tesztet az ki mutatja?
Istenem -_- Akkor gratulálok, ez a legrosszabb módszer, mert a párok nem fogják fel hogy sperma termelõdik akkor is amikor a férfi nem élvez el. Most megtanultad a leckét sajnos, tölts ki terhességi tesztet, mert ez most elég komoly. Ha már nincs más lehetõség sajnos jöhet az abortusz, amit nem akarhatsz gondolom.
Jah így akkor már érthetõ -.-" Nem értem miért nem értik meg az emberek, hogy a védekezést nem viccbõl találták ki, és hogy a megszakításos közösülés nem védekezés. És hogy az elõváladéktól is lehet terhet vki.
ha 3 nap eltelt akkor már nemigen... de asszem van olyan gyogyszer is ami buta...az pár nappal 3 után is hat még...de nézz utána
A kérdező hozzászólása: nem igazán mielöt jött volna ki vette..õ azt mondja hogy nagyon vigyázott
De védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: és ha az vagyok akkor már semmi féle gyógyszer nem tud hatni ugye?
Hàny napja történt a dolog? Én 120 órásat vettem be, és 7000ft volt!:) Amugy orvos kiadja szülõ nélkül is, én is 18 alatt vagyok!:) de ha most csinálod meg a tesztet az nem hinném, hogy kimutatja, max 10 nap után.:/ ha bàrmi van nyugodtan írj nekem, most csinàltam ezt végig, az elõváladék miatt..!

Barátommal szeretkeztünk (óvszerrel), és azóta megváltozott a folyásom színe és állaga... szinte már nem is cserélődik "ott benn" semmi. Terhes lehetek?

:SS Fogalmam sincs mit?l lehet!Felvetettem már azt a kérdést is h terhes vagyok-e? De mensesem közbe és utána csinináltuk csak. . és tegnap elött kelett volna megjönnie. . .

Legjobb válasz: Sok minden lehetséges,lehetsz terhes is el is kaphattál valamit ,vagy késhet is a feszültség miatt ,vegyél egy tesztet.

Sok minden lehetséges, lehetsz terhes is el is kaphattál valamit , vagy késhet is a feszültség miatt , vegyél egy tesztet.
Én jártam így csak nekem kiderült, hogy allergiás vagyok az óvszerben található bizonyos anyagokra. Én azt javaslom menj el orvoshoz, de ne stresszelj: /Tudom könnyú mondani/
Igen. 12 óra kihagyás után kellene 2-õt bevenni! Nem lehet baj!
4 óra csúszás semmit sem számít. akár még szexelhettél is volna nyugodtan. a közel azonos idõben nemazt jelenti h percre pontosan....
Elsõ válaszadó! Nem minden gyógyszernél kell bevenni az elmulasztott szemet 12 órán túl, úgyhogy ne általánosíts! Én Milligestet szedek, de nekem például nem kell bevennem, ha kicsúszok az idõbõl. 4 óra késésbõl nem lehet baj, arra figyelj oda, ha késel is picit, a 12 órát ne lépd túl, mert akkor csökken a megbízhatóság!

Abbahagytam a fogamzásgátlót. 1 hétre rá szeretkeztem a barátommal és kilyukadt a gumi. 12 óra múlva vettünk sürgősségi tabletát, de azóta vért pisilek (kicsit). 1 napja. Jól tettem, hogy bevettem a sürgősségi tabletát?

Abbahagytam a fogamzásgátlót.. 1 hétre rá szeretkeztem a barátommal és kilyukadt a gumi.. 12óra múlva vettünk sürg?sségi tabletát, de azóta vért pisilek(kicsit).. 1napja:)ez nagy gond? vagy csak mellékhatása? vagy nem is kellett volna bevennem? jól tettem?segítsetek!!Nagyon meg vok ijedve.. Köszi..

Legjobb válasz: Mindenképpen jól tetted!!!!!!Nyugalom!!!:D az csak mellékhatás gondolom elsõ sürgõsségi tani:D jól tetted..

Mindenképpen jól tetted!!!!!!Nyugalom!!!:D az csak mellékhatás gondolom elsõ sürgõsségi tani:D jól tetted..
Mindenképpen jól tetted, hogy bevetted, emiatt ne aggódj. Nem tudom, mellékhatás-e a véres vizelet, én még nem hallottam róla...Szerintem azért jól tennéd, ha felkeresnél egy urológust. Félni nem kell, babás tuti nem leszel, ha meg gond van, azt az urológus kikezeli, csak menj el hozzá!!
Egyátalán miért hagytad abba a tabit? Butaság volt!!! Kivéve, ha babát szeretnél, de a kérdésedbõl nem ez jön le!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!