Találatok a következő kifejezésre: Barátommal pettingeltünk, attól félek, hogy a (2 db)

Barátommal pettingeltünk, és attól félek, hogy a kezén maradt egy kevés ondó, és aztán ért hozzám. Mikor felkeltem iszonyúan fájt a hasam, ugye nem lehet semmi baj?

Nagyon félek, kezd? vagyok az egész dologban. Még sz?z vagyok, csak nem leszek terhes egy ilyen hülyeség miatt, ugye?

Legjobb válasz: Félre ne értsétek, nem magának csinálta, csak hátha a kezére is került. Kérlek ne ugassatok le!:(

A kérdező hozzászólása: Félre ne értsétek, nem magának csinálta, csak hátha a kezére is került. Kérlek ne ugassatok le!:(
A kérdező hozzászólása: Igazán köszönöm a válaszokat!:) Csak hirtelen megijedtem.:$ Máskor jobban odafigyelek..
Kedves kérdezõ. Egy másodpercig se törödj a "kedves hangvételû" válaszolóval, annyit sem érdemel. Egyébként, ettõl nem lehetsz terhes, nyugodj meg, annyi esélyük van a kisfickóknak a levegõn, szabad térben, mint egy halnak, ha kint hagyják a parton. A hasad pedig biztosan nem ezért fáj. Mindenesetre, máskor jobban figyeljetek és vigyázzatok.
azt írok amit akarok, ha nem tetszik akkor ne olvasd el!!!!nem kértem kommentet!!!nem az van kiírva:"hogy itt csak csupa pozitív válaszokat fogsz kapni a kérdéseidre"!
Kedves utolsó válaszoló! ne hurrogd le a kérdezõt! Azért kérdezett mert még kezdõ. Reméljük ebbõl most tanul és legközelebb vigyázni fog. Amúgy ez az oldal azért van, h minden olyat megkérdezzünk, amit amúgy nem mernénk. HA idegesít nem kell elolvasni és legfõképpen nem kell rá válaszolni.
de terhes lehetsz, hétvégén már mész szülni!!!!az ilyen idiótáktól vagyok ki!ne pettingelj bazd meg, ha nem tudod mitõl leszel terhes!
NYugalom! Tuti nem vagy terhes. Legközelebb vigyázzatok sokal jobban!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Elvileg 2 hét múlva jön meg, de akkor már semmilyen tabi nem segít, ha kiderül valami:( Ráadásul szüleim nem tudnak az egészrõl semmit, és elég konzervatívak, 18 éves koromig nem lehetett volna semmi(16 vagyok). Nagyon félek:S
Amint a sperma hideg helyre kerül ill. levegõvel érintkezik azonnal terméketlenné válik!! Pettingtõl nem lehet teherbe esni!! Csak a hüvelyben marad életképes!
Mikor fájt a hasad? petting után rögtön? Ha bármi "baj" is lenne, azaz baba, annak minimum 2 hét mira valami jele lenne. De szerintem megnyugodhatsz.
nem valószínû, h így terhes leszel... mikor kellene megjönnie?
hát nemtudom.ez gázos.esemény utáni szer kéne.

A mensi utolsó előtti napján pettingeltem a barátommal. Attól félek, hogy teherbe es (het) tem. Mindössze a szűzhártyám előtti részhez ért hozzá, de leállítottam, hogy hagyja ezt abba. Lehetséges-e így a terhesség?

A fiú azt állítja, hogy száraz volt a keze, s mivel elhiszem neki és sz?z vagyok arra gondolok,hogy igazat mond:-).Csakhogy attól a naptól kezdve szúr a bal hasi oldalam s néha átsugárzik a vese tájékára. Lehet ez felfázástól? (arról mi a véleményetek,hogy a hímivarsejt 48 óráig élnek lúgos (pl hüvely) környezetben és a menzesz utolsó el?tti napján történt ez a kis "rosszaság" s mire összetalálkozna a petesejttel addigra mér elpusztult???) így teherbe eshettem-e?

Legjobb válasz: Pettingtõl tutira nem. Ha szûz vagy még, akkor sem. Ha terhes lennél se fájna tõle a veséd, szóval nem.

Pettingtõl tutira nem. Ha szûz vagy még, akkor sem. Ha terhes lennél se fájna tõle a veséd, szóval nem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. akkor irány az orvos jövõ héten. Nektek volt már ilyen? tapasztalat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!