Találatok a következő kifejezésre: Barátommal nem el orgazmust (30 db)

Körübelül egy hónapja veszítettem el a barátommal a szűzességem, de még nem volt orgazmusom hüvelyen belül, hogy tudnám elérni?

Legjobb válasz: Nekem sem volt, azóta (3éve), hogy elvesztettem. De ez elõzõ hozzászólónak üzenem, hogy ne álljon ilyen negativan hozzá. Az orgazmus nagy része agyi alapú. Olyan partner kell hozzá, aki el akarja érni, és gyakorolni, neten olvasgatni. http://www.noi-praktikak.com/?kat=Orgazmus

Nekem sem volt, azóta (3éve), hogy elvesztettem. De ez elõzõ hozzászólónak üzenem, hogy ne álljon ilyen negativan hozzá. Az orgazmus nagy része agyi alapú. Olyan partner kell hozzá, aki el akarja érni, és gyakorolni, neten olvasgatni. http://www.noi-praktikak.com/?kat=Orgazmus
Sok-sok gyakorlással! 1 hónap után még ne várj túl sokat! Nem akarlak elszomorítani, de nekem 3 év alatt sikerült! És van olyan is, akinek az élete alatt egyszer sincs!
valóban, sokat kell gyakorolni:) nekem 1, 5 év után jött össze, és elõször nem tudtam, h ez az volt, aztán legközelebb ugyanabban a pózban megint, akkor gyõzõdtem meg róla, sztem sem fogod még érezni egy db-ig, próbálgassatok nagyon sokféle pózt, és amelyiket a legjobbnak találod, azt csináljátok sokszor, elõbb-utóbb sikerül, de ne görcsölj rajta, mert úgy tuti nem fog, csak természetesen, és engedd el magad, ne ezen agyalj végig..:)
Jézusom, nagyon jó ez az oldal--- :) Mármint amit itt beírt az egyik hozzászoló.
Nem tudsz rásegiteni, ne is próbáld meg!! Ha nem megy, nem kell eröltetni!! Vagy belejössz vagy nem. Azért ne légy szomorú, más is lehet örömmel teli. Sok sikert!
Kicsit telhetetlen vagy, nem? :D
szia. én 5 éve veszítettem el a szüzességem és azóta sem volt hüvelyi orgazmusom és szerintem soha nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de nincs vmi módszer amivel rásegíthetnék??
"A türelem rózsát terem." Ez ügyben, amit az elöttem levõ mondott, gyakorolni kell, mindenképp. De ez nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal megállás nélkül, mint az eszeveszett...Csak módjával. De ne keseredj el, ha nem sikerül, mert tényleg van, akinek, nem jön össze soha...ez emberfüggõ.... Sok sikert!
Hüvelytorna. Kegel féle gyakorlatok. Keress rá a google-ben intimtorna néven. Jó könyvek is jelentek meg ebben a témában, pl. 7 perc szextitok.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy már 1 hónapja nem volt orgazmusom, és csak azért játszottam meg h ne vegyem el az önbizalmát?

Már lassan 1 éve vagyunk együtt, de az utobbi honapban nem volt orgazmusom... Eddig ezzel nem volt baj, és még midnig kivánom a barátomat, eért velem van baj nem vele.. De félek hogy ezt nem fogja megérteni és zokion veszi, vagy elveszem az önbizalmát..:(

Legjobb válasz: Miért nem volt orgazmusod, nem jól csinálja? Nem úgy csinálja mint eddig, vagy éppen pont unalmas, hogy ugyanúgy csinálja! Ne mondd el hogy nem volt orgazmusod, de a következõ szexnél semmiképp se színlelj, mert akkor azt hiszi, hogy jó az, ahogy csinálja, így nem juttok egyrõl a kettõre.

Miért nem volt orgazmusod, nem jól csinálja? Nem úgy csinálja mint eddig, vagy éppen pont unalmas, hogy ugyanúgy csinálja! Ne mondd el hogy nem volt orgazmusod, de a következõ szexnél semmiképp se színlelj, mert akkor azt hiszi, hogy jó az, ahogy csinálja, így nem juttok egyrõl a kettõre.
Nem feltétlenül kell elmondanod neki, csak ne színleld tovább.Neki se jó, ha tetteted, mert így azt hiszi jól csinálja, és ugyanezt fogja továbbra is, mert úgy gondolja ez volt neked a jó..Ha már nagyon rossz, hogy nem volt orgazmusod, akkor szólj neki úgy 3 újabb orgazmus nélküli alkalom után, és mondd el hogy mostanában valahogy nem jön össze..Így azt sem kell elmondanod, hogy már 1 hónapja nem.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom..:( Talán azért nem mert sztem neki már megszokássá vált, az h mi lefekszünk egymással, és 1 év alatt már a ház összes butorát kiprobáltuk, sztem már ugy érzi h nem tud meglepetést okozni..::S meg most már helyen dolgozik mint eddig és sokkal fáradtabb mikor hazaér, és sztem már inkább csak hamar tul akar esni rajta... ami nekem azért rosszul esik...:( nem vagyok 1 nagy sexéhes lány, de nekem is vannak igényeim... ezt mondjam meg neki igy?
Persze hogy mondjad meg, másképp honnan tudná, fõleg hogy még színleled is az orgazmust? Szerinted kinek használsz ezzel? Õt átvered, te meg kielégítetlen maradsz. Nálunk is van olyan, hogy a barátnõm fáradt, vagy stresszes, vagy valami baja van és érzi, hogy most nem fog tudni elélvezni akárhogy "nyüstölöm", akkor inkább vagy rákapcsol és "kivégez", vagy szól, hogy neki most nem fog menni és utána "intéz el". De nem az a megoldás, hogy inkább megjátssza az orgazmust, csak hagyjam már békén. Normális párkapcsolatban ezeket meg lehet beszélni és meg lehet érteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) Ma meg is beszélem vele:) Drukkoljatok:)

Belőlem folyik a váladék és az orgazmusom következménye vagy a barátom ment el 2x és az elsőt nem érezte?

Tehát az eset: A pasim orálisan kielégített és ezután a felfokozott állapotom után szeretkeztünk, ami szenzációs volt, ám aktus közben fehér váladék hagyta el a nemi szervemet, közben melegséget éreztem. Folytattuk, mivel elmondása szerint ő nem élvezett el(csak sokkal később, orálisan). Olyan még nem volt, hogy a pasim 2x élvezett volna el, ezért nem gyanakszom erre, de mégis megkérdeztem.

Legjobb válasz: nincs a földön olyan pasi aki az orgazmus után nem hervad el valamennyire...tehát biztos,hogy egymás után 2 szer nem élvezett el...legfeljebb belédhugyozott..:D

nincs a földön olyan pasi aki az orgazmus után nem hervad el valamennyire...tehát biztos, hogy egymás után 2 szer nem élvezett el...legfeljebb belédhugyozott..:D
fúj b*zmeg kösz hogy ezt itt most megosztottad de sztem mindenki pont leszarja
Mert a vizelet az féhér... és váladék. Kedves elsõ, te egy hülye vagy. Kérdezõ: szerintem a pasid egyszerûen csak élvezte a dolgot, és a kéjnedv/elõváladék volt az, ami "felhabosodott". Úgy az is fehér tud lenni.
17:49! senki nem mondta, hogy a vizelet fehér! de ha a pinalével keveredik és fel is habosodik akkor fehér lesz... szerintem menny tanulniholnapra a lackéd..:Dmindhogy ilyen hülyeséget írj, hogy az elõváladék...mert az elõváladék max 2 csepp ami nehogy nem folyik de szinte észre sem lehet venni még egy nagyon hosszú aktusnál sem...
A húgy az meg olyan, hogy jön felállt farok mellett, szex közben. (Ha neked igen, akkor inkontinenciád van, vagy valami elváltozásod.) Azt meg valószínûleg a pasi is észrevette volna, hogy belevizelt a nõjébe. És most nem lenne kérdés. Ki a hülye?
... igen én tudok álló farokkal vizelni... és szerintem sokan így vannak vele hiába írják aztorvosi oldalakon, hogy lehetetelen...és nincs inkontinencám meg egyéb elváltozás sincs...az inkontinencia az akaratlan vizelet ürités...pl ez válasz lehet a kérdezõ kérdésére..valamint, ha csak kissebb mennyiségü vizelet ürül ilyenkor akkor pon ez a hatás... viszont az elõváladék senkinek nem akkora mennyiségû, hogy ki is jöjjön legfeljebb valami folyásos betegsége van a kérdezõnek..
A vizelet biztos nem lehet, ha keveredik, akkor sem történik színváltozás. Az elõváladék nem mindenkinél ugyanolyan. Van akinek folyik, van akinek csak pár csepp. L 19
...hát havalakinek folyik az elõváladék az biztos, hogy beteg...normális esetben 1-2csepp és hidd el, hogy a vizelet a nyálkával habos fehér folyós állagu lesz..
Szia! Nyugi, nekem is szokott ilyen lenni. A párommal óvszert használunk, és volt már velem is így. Ez a te váladékod.

Kb.6 honapja veszitettem el a szuzessegem a mostani baratommal, es meg mindig nem volt orgazmusom, mert? A baratomat ez nagyon zavarhassa?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de a nõk egy részének egész életében nincs. Sajnos ez a nõknél nem megy olyan egyszerûen, mint a férfiaknál. Ha a barátod szeret, akkor ez biztos zavarja.

Nem akarlak elkeseríteni, de a nõk egy részének egész életében nincs. Sajnos ez a nõknél nem megy olyan egyszerûen, mint a férfiaknál. Ha a barátod szeret, akkor ez biztos zavarja.
Szerintem biztos zavarhatja mert ha szeret akkor jót akar neked is ez logikus. Én 20 éves vagyok lány és nekem se volt orgazmusom 4 évig és nagyon fájt rossz volt. Utánnaolvastam és rádöbbentem hogy hogyan várjam el a páromtól hogy tudja nekem mi a jó és kielégitsen.. Elõszõr ismerd meg a tested magyarul maszturbálj és ami jó abba avasd be a párodat nekem bevált és azota g pontos orgazmusom is van. Még egy jó tanács ha nem is kivánod a sexet és ha mégis van de nem mész el akkor keress fel a háziorvosadat és méress egy vércukor tesztet mert a magas cukorszintnek lehet jele az is hogy nem izgulsz fel és nem tudsz elmenni.
Kedves elõzõ, természetesen igazad van, én sem úgy értettem, amikor azt írtam, hogy soknak nincs, hogy õk fizikailag képtelenek lennének rá, csak az általad említett okok miatt nincs nekik.
10: 43, ugy értettem, fizikûlisan alkalmatlanok nincsenek, legalábbis nem nagyobb arányban mint a férfiak között.
ugyan mar, nekem se volt 1, 5 évig, aztan meg igen. habár nem ugy, ahogy kellene, hanem ujjazassal, de az meg kit érdekel?? az orgazmus az orgazmus. nem? :)
"Ez hülyeség, hogy vannak nõk, akiknek egész életében nincs, csak vannak, akik beletörõdnek, hogy nem ismerik a saját testüket és/vagy béna a pasijuk." Tehát mégis van.
Ez hülyeség, hogy vannak nõk, akiknek egész életében nincs, csak vannak, akik beletörõdnek, hogy nem ismerik a saját testüket és/vagy béna a pasijuk. Igyekezhtene jobban az a legényke, orál, csiklódörzsölés, ilyesmi? Enélkül nem nagyon lesz ám. Ha a barátod nem egy önzõ alak, akkor persze, hogy angyon zavarja.
azt nem tudom mennyire zavarja a barátodat, ezt tõle kérdezd meg, lehet esetleg nem élvezed vele annyira mint kéne, vagy jól mûködik sex közben figyelmes veled, sok összetevõje lehet.
Szerintem tõle kérdezd meg, mert mi nem tudjuk.
ZAVARHATJJJJJA!!!! -.-"

T. Nap elöször voltunk együtt a barátommal 18/L vagyok és nem mentem el nem volt orgazmusom lehet azért mert elsö volt?

amikor pettingeltünk is nem nagyon szoktam elérni az orgazmust de miért? jó lenne ha erre is tudnátok válaszolni pedig amikor masztizok akkor minden egyes alkalommal elélvezek Valami tanács?köszi elöre aki normálisan segit (:

Legjobb válasz: Mondd meg a barátodnak, hogy elégítsen ki rendesen és ne hagyja abba, miután õ elment, mint aki jól végezte a dolgát.

Mondd meg a barátodnak, hogy elégítsen ki rendesen és ne hagyja abba, miután õ elment, mint aki jól végezte a dolgát.
Majd a 2. jobb lesz ha nem akkor a 3. 4. 5. 6. 7. 8.
Háát ha valaki az elsõnél elmegy annak gratula:D én csak a fájdalmat éreztem mikor átszakadt a szûzhártya:P Egyébként sok nõnek(többnek mint amennyi bevallja)nincs g-pontnál orgazmusa csak csiklónál tudják ezt elérni náluk a férfiak.Én is így vagyok vele és erre van megoldás: kis elõjáték(mert az mindig kell;) ), aztán jöhet a lány gyengéd izgatása a csiklónál, miközben a pasi is belelendül a szexbe és az a legjobb szerintem amikor már sok szex után a férfi érzi, hogy lassan elmegy a nõ(és mivel eddig a férfi visszafogta magát) és õ is pont akkor élvez el amikor a nõnek orgazmusa van, mert a közös orgazmus isteni tud lenni:) De ehhez sok gyakorlat kell kitapasztalni a másik fél reakcióit, lehet hogy közben sokszor nem az jön össze amit szeretnétek, de a végén tökéletesen összecsiszolódtok és ez nem egyik napról a másikra megy.
Szex közben nekem sem könnyû elmennem. Ezért érdemes a csiklót izgatni, vagy te vagy a barátod szex közben. Garantált a siker. ;)
Az elsõ szexnél nagyon ritkán van orgazmus, még tanulnod kell, összecsiszolódni. Az jó, ha a barátod figyel rád! Beszéljetek errõl, hogy te mit szeretnél, ha csinálna, ami neked jól esik. Vagy esetleg tereld oda szex közben a száját vagy a kezét. Nyugi, ne görcsölj, egyre jobb lesz a szex. 26L
Azért mert te jobban ismered a szervezeted. Próbáld neki mutatni vagy ondani, hogy melyik esik kelleesebben, s hogy csinálja. Melleseg az elsõnél én se mentem el csak 2. ra:) Hajrá! 16/L
A kérdező hozzászólása: nem hinném mert elötte nagyon akartam de mégse mentem el :/
Feszült vagy? Nem lehet, hogy nagyon rágörcsölsz?
A kérdező hozzászólása: nem hagyja abba probálkozik de valahogy nem élvezek el és nem tudom miért...mert egyedül eltudok menni de vele nem..
Amig én nem érzem azt, hogy össze lennénk hangolódva, bármennyire is szerelmes vagyok, nem tudok elélvezni...Igy volt ez az elözö baratomnal is, és a jelenleginél is.De aztán nagyon jó volt.Szerintem neked is szükséged van a bizalom érzésére...L/25

Velem van a baj? A barátommal 4hónapja élünk nemi életet, vele vesztettem el a szüzességem. De sosincs orgazmusom (csak egyedül).

Tudom ilyenkor azt mondják h nem tudok ellazulni, de én sztem el szoktam, de a hüvelyem küls? része kifejezetten fáj és van h a fájdalomra koncentrálok(elég sokszor).Mit?l lehet ez??Talán ez miatt nincs orgazmusom??? Hogyan tudnék ellazulni, adjatok tippeket!!Lécci!!Kétségbe vagyok esve hogy ez miatt dobni fog!!!

Legjobb válasz: Hogy kiemeljek egy részt. "ez miatt dobni fog" hidd el nem fog dobni! Ha szeret nem teszi meg,hogy elhagy. A többi kérdésben majd tapasztalt lány nõ társaid biztosan srgíteni fognak. Sajnos én ebben kevés vagyok mint ffi. Szorítok,hogy jobb legyen minden! :)

Hogy kiemeljek egy részt. "ez miatt dobni fog" hidd el nem fog dobni! Ha szeret nem teszi meg, hogy elhagy. A többi kérdésben majd tapasztalt lány nõ társaid biztosan srgíteni fognak. Sajnos én ebben kevés vagyok mint ffi. Szorítok, hogy jobb legyen minden! :)
Nekem is nehezen ment az elején a barátommal... De szerintem van ebben olyan is, hogy össze kell hangolódni a másik emberrel és nem kell görcsösen arra gondolni, hogy nem sikerül és miért nem... próbáld meg élvezni és minden mást kizárni, hidd el menni fog! És a fiú emiatt nem fog elhagyni ha igazán szeret, erre se gondolj! Csak érezd jól magad vele!
Nem értem, miért hiszi azt mindenki - fõleg ha a partnere is kezdõ -, hogy könnyen megy az orgazmus. Az írásodból és a gondjaidból nekem úgy tûnik, hogy nem vagy elég nedves, valószínûleg a barátod nem figyel rád kellõképpen. És ha van egy kis eszed, akkor megbeszéled vele a problémádat, mert ezt nem fogod tudni egyedül megoldani. Errõl szól egy párkapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat...hát igazából õ már nem kezdõ...de az a baj hogy eddig nem mondtam el neki hogy nem volt orgazmusom(nem merem) tudom ez így elég elcseszettül hangzik hisz milyen az ilyen kapcsolat , de nem merem...Ezért most ne csesszetek le nagyon :S Tudom, hogy õ ezt teljesen megértené és akkor onnantól kezdve, hogy elmondtam figyelne rám, de nem tudom..lehet hogy összeszedem magam és elmondom neki...
jaj istenem ne butáskodj....mond el, ezen nincs mit félni, csak õ tud ezen segíteni neked:D amugymeg ha már tapasztalt észre kéne vennie, neked meg nem kéne megjátszanod.....nem is értem...hát magadat akarod átvágni?ezért mért hagyna el?inkább jobban figylene rád, ha szeret...
Biztos, hogy nem kezdõ? Mert akkor ezt már illene észrevennie... Azért aki tapasztalt, az észreveszi, hogy van-e orgazmusa a partnerének. Ha meg nem, akkor általában megkérdezik. Szóval szerintem üljetek le, és beszélgessetek el egymással.
Lehet, hogy nem vagy elég nedves...ez nem feltétlenül azért van, mert nem izgulsz fel, hanem, mert neked kevesebb termelõdik...:) Próbáljátok meg síkosítóval! Ha az sem válik be...lehet, hogy lelkieredetû a dolog. Sok szerencsét:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat..megfogom vele beszélni.

Azoknak akik még soha nem volt orgazmusuk, a barátjuk nem keseredik el 1 idő után, h nem sikerül a barátnőjének? Ezt h oldjátok meg?

Legjobb válasz: Én nagyon soká keserednék el.De addig mindent megtennék hogy elélvezzen a párom.Nem nyugodnék bele hogy nem tud elélvezni az tuti.De egy év után már lehet hogy azt gondolnám hogy nem vagyok elég jó. 20/F

Én nagyon soká keserednék el.De addig mindent megtennék hogy elélvezzen a párom.Nem nyugodnék bele hogy nem tud elélvezni az tuti.De egy év után már lehet hogy azt gondolnám hogy nem vagyok elég jó. 20/F
Nekem sem sikerült évekig, bele kellett tanulnom, de addig az összes barátom el volt keseredve, nagyon zavarta õket, nem érezték magukat elég jónak. De lehet ez így is volt, hiszen egy valakivel mégis sikerült... nem tudom...
én is nehezen megyek el... evvan. de viszont a bnõmet 20 sec alatt feltudom juttatni a csúcsra... sztem mind2 félen mulik a dolog... 18/f
szia, ne hara, hadd ne másoljak be mindent! Haasználd a keresést! Nagyon nagyon sok ilyen kérdés van és tök jó válaszok!
Szevasz, ne menj a tankönyvek után. Örülj annak, hogy elélvezel, és örömet tud okozni neked a barátod. Fedezzétek fel egymás testét minden módon, és rájössz, hogy a hüvelyi/csikló orgazmus szétválasztása arra szolgál, hogy elég cikket tudjanak írni a szexológusok...
A nõk 87%a sosem élvez el hüvelyen keresztül. Ez már csak így van.
pl. uborka, banán, csak húzzál rájuk gumit.
Persze h lehet csiklódnál is... Nyelvvel, kézzel és kitartással simán. Az ráadásul sok lánynál könnyebben is jön. A csúcsok csúcsa meg 1xe a kettõ.

Szerintetek lehetséges, hogy a barátnõm azért nem jut el az orgazmusig, mert kicsi a szerszámom?

Velem veszítette el a szûzességét, anatómiailag nem, de szerintem az nem lényeg. most lesz egy éve, hogy elvesztettük, de még mindig nemsikerült eljuttatnom az orgazmusig. a hossza 14 cm körül van, a kerülete 13 cm. tudtommal ez átlagos méret, nem olyannal amivel pornózni lehetne, de nem is olyan, amiért szégyenkeznem kéne. elsõsorban lányok válaszát, illetve nõkét várom, akik már eljutottak a csúcsig, és azt kérdezném túlük, hogy mennyiben függött ez a pénisz méretétõl. tudom, hoy ujjazással is ellehet, de most ezt hagyjuk. tudom, hogy unjátok már az ilyen kérdéseket, de légyszíves, szépen megkérek mindenkit, hogy ne jöjjenek ide szitkozódni. köszönöm a válaszokat elõre is :)

Legjobb válasz: A hüvelyi orgazmus sok nõnél nagyon nehezen érhetõ el. A nõk 25-30%-a képes egyáltalán a hüvelyi orgazmusra úgy, hogy közben nem izgatják a csiklóját. Úgyhogy azt tudom javasolni, hogy esetleg szex közben izgasd neki. Bár jó lenne tudni, másféle orgazmusa van-e (tehát csiklóorgazmusa), és hogy esetleg önmagának ért-e már el ujjazással hüvelyi orgazmust. Kétlem, hogy a szerszámmal lenne gond.

A hüvelyi orgazmus sok nõnél nagyon nehezen érhetõ el. A nõk 25-30%-a képes egyáltalán a hüvelyi orgazmusra úgy, hogy közben nem izgatják a csiklóját. Úgyhogy azt tudom javasolni, hogy esetleg szex közben izgasd neki. Bár jó lenne tudni, másféle orgazmusa van-e (tehát csiklóorgazmusa), és hogy esetleg önmagának ért-e már el ujjazással hüvelyi orgazmust. Kétlem, hogy a szerszámmal lenne gond.
A kérdező hozzászólása: hát sajnos sehogy sem megy. pedig kitartóan próbálkozok. és nemigen foglalkozik "úgy" magával... érzelmi problémák is lehetnek :S sajnos túl hülye vagyok egy normális kapcsolathoz, és gyanítom, hogy ez közrejátszhat...
Nem a méreteddel van a baj, inkább érzelmi eredetü lehet.
A kérdező hozzászólása: :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!