Találatok a következő kifejezésre: Barátommal nem el (1296 db)

Hogyan tolerálnátok, ha a szüleitek lopással vádolnák meg a barátodat? Sajnos már több esetben előfordult, az eltűnt dolgok pedig mindig megkerültek, és ennek ellenére ha vmit nem találnak egyből azzal terrorizálnak, hogy bizots a barátom lopta el.

Én nemtudom más hogy van ezzel, de engem ez annyira d?hít, olyan hihetetlenül rossz érzés, hogy legszívesebben elköltöznék. Én nemtudom, ez mennyire normális viselkedés. Több mint egy éve vagyunk együtt, én még érlelni akarom a kapcsolatot házasság el?tt és akkor a szüleim ezzel olyan mintha válaszút elé állítanának, hogy válasszak köztük., mert ha én összepakolok és elmegyek feléjük nem fordulok, hiszen házasodni én még nem akarok, ?k pedig tudom, hogy az együttélést nagyon de nagyon nem tolerálják....

Legjobb válasz: Te ismered a barátodat, ugye? Megbízol benne? Tudod, hogy soha nem lopna? Nos, akkor anyut és aput alaposan helyre kell tenni. Ha voltak annyira gerinctelenek, hogy a hamis vád mellé még a háta mögött is tették ezt, akkor bizony le kell ülni négyesben és tiszta vizet önteni a pohárba. Egyébként egyszerá a dolog: mondd meg a szüleinek, hogy ha szerintük a barátod lop, akkor jelentsék fel a rendõrségen. És döntsd el, hogy felnõsz végre, a magad útját járod, felvállalod a döntéseidet és az azokért való felelõsséget, vagy továbbra is apunak és anyunak akarsz megfelelni. Mit érdekel az téged, hogy nem szólnak hozzád, ha te azzal élhetsz, akit választottál, és akivel szeretitek egymást? Majd megbékélnek idõvel. Nincs az a harag, ami el ne múlna. A lopással vádolás nagyon súlyos dolog, ugye, tudod? ha van alapja, akkor baj van a sráccal, ha nincs, akkor a szüleiddel.

A kérdező hozzászólása: de értsd már meg, hogy nem lop!!! a szüleim ilyen utolsó marhák a barátom segit a szüleimnek mindig, már egy csomó dolgot hozott nekik, ruhákat, stb, a ház körül renegteget segitett nekik, kivágott egy almafát egyedül, vizvezetéket szerelt, széthullott asztalt rakott össze, és akkor ezzel hálálják meg. persze az is lehet h apám irigy, mert egy kétbalkezes, smemihez sem ért, csak az idióta szánalmas tévéjét nézi a másik meg, az a bizonyos elõzõ pasi, az nem pasim volt, netrõl találkoztam egy pasival, a mostani barátom nem netrõl van, szóval nem lehet egy lapra tenni a kettõt egyébként meg a kérdésem nem az volt, h a abrátom szerintetek lop-e, hanem h ki mit reagálna a szüleinek ilyne helyzetben.... én tudom, hogy nem lop, ez nálam nem is kérdés.... egyébként meg pont keresztapám az aki mindig elvisz innen dolgokat és állandóan hazudgál ás átvágja a szüleimet, róla bezzeg egy büdös rossz szót nem mondanak, mert "rokon"...a másik rokon úgyszintén egy hazug mocsok...az is átvert minket....
A kérdező hozzászólása: ez a téma már számtalanszor elõjött, mindig kitalálnak valamit rá, és amikor magyarázom nekik, hogy mekkora baromságokat bezsáélnek, vegyék már észre magukat még nekik áll feljebb. Csak nem tudom mi lenne, ha amikor én járok a barátom rokonainál engem vádolnának meg ugyanígy.... a másik meg, a legutolsó pasiról aki esélyes lett volna kapcoslatra, kiderült, hogy embert ölt, a mostani barátom meg nagy jótékonykodó, sokszr már az agyamra megy, és még ennek ellenére is ilyenekt feltételeznek róla. De rájöttem már, h a szüleim ilyenek, képmutatókaõk is és nem társasági emberek. Õk ketten imádják egymást, de egyébként társadalmi szemszögbõl nézve egy nulla az életük. Soha senkivel nem beszélgetnek, ha jön vki hozzánk csak óbégtanak mindig, nem bírnak idegeneket elviselni. velük vannak gondok....
A kérdésbõl nekem nem "visszacsempészés" jut az eszembe, hanem hogy a szülõk trehányak és nem tudják mit hová pakolnak. Nincs más oka is annak, hogy a barátodat gyanúsítják? Olyanra gondolok, hogy kisebbségi és a szüleid kicsit rasszisták, ismerik a srác szüleit és velük nincsenek jóba, esetleg a srácnak nincs jó hírneve, esetleg túl nagy korkülönbség? Az, hogy úgy gondolják, hogy a barátod lop tõlük, az erõsen azt mutatja, hogy nem bíznak benne. Próbálj meg közös programokat szervezni, vagy ha nálatok van, akkor beszélgessen a szüleiddel, esetleg segítsen nekik (pl. fát pakolni, lakást/kerítést festeni vagy ami akad) hogy lássák a szüleid, hogy megbízható.
"skandináv"?
Te ismered a barátodat, ugye? Megbízol benne? Tudod, hogy soha nem lopna? Nos, akkor anyut és aput alaposan helyre kell tenni. Ha voltak annyira gerinctelenek, hogy a hamis vád mellé még a háta mögött is tették ezt, akkor bizony le kell ülni négyesben és tiszta vizet önteni a pohárba. Egyébként egyszerá a dolog: mondd meg a szüleinek, hogy ha szerintük a barátod lop, akkor jelentsék fel a rendõrségen. És döntsd el, hogy felnõsz végre, a magad útját járod, felvállalod a döntéseidet és az azokért való felelõsséget, vagy továbbra is apunak és anyunak akarsz megfelelni. Mit érdekel az téged, hogy nem szólnak hozzád, ha te azzal élhetsz, akit választottál, és akivel szeretitek egymást? Majd megbékélnek idõvel. Nincs az a harag, ami el ne múlna. A lopással vádolás nagyon súlyos dolog, ugye, tudod? ha van alapja, akkor baj van a sráccal, ha nincs, akkor a szüleiddel.
Ne felejtsd el felírni a pénz sorszámát.... Ez akár melyik oldalról nézzük -már mint a lopás vagy rágalmazás- aljasság egy családban. Én is azt mondom, ha még egyszer elõfordul hívjátok ki a rendõrséget. Derüljön ki az igazság. Te sem szeretnél hazug és tolvaj embert magad mellé egy életen át, ha pedig a szüleid ármánykodnak, .... jól írja a Biblia:"..elhagyja apját anyját és ragaszkodik az õ társához" Gondolom neked is megváltozna a véleményed a szüleidrõl ha kiderülne hogy miben mesterkednek. Sajnállak nagyon, de ennek végére kell járni!
Eszembe jut errõl egy ismerõsöm története. Náluk is tûntek el a dolgok, de amikor elkezdõdött ezek miatt a balhé, akkor valahogy mindig vissza/elõkerültek a dolgok. Aztán egyszer ugyanez történt, de nem sikerült a visszacsempészés, mert a barátnõt elkapták. Természetesen nem akarom vádolni ezzel a barátodat. Nem tudom hogy hány éves vagy, de én hiszek abban hogy mindent meg lehet beszélni felnõtt módon. Üljetek le mindannyian és elõ a problémákkal, mert lehet hogy ezzel csak elfednek valamit, például hogy nem szimpatikus nekik a barátod, viszont akkor ki kell fejteniük hogy miért és aztán ennek fényében jöhet a következõ lépés.
egy jó példa ha lop: tegyetek egy szobába egy ezrest, ne feltünõen, de látszódjon, hagyd ott a szobában a barátodat, ahova a pénz rejtettétek. kb 5-10 percre. zárd rá az ajtót azaz hajtsd be. ha eltûnik lop..:(
Nálunk is bármi eltûnt egybõl a barátomra kenték, mocskolták. Ismerem barátomat, soha nem lopna, pláne nem tõlünk. Kiálltam a barátom mellett, mondtam h hiába kenik rá, biztos h nem õ volt. De aztán kiderült a tettes, és a tesóm volt :DD Azóta mélyen hallgatnak a lopós témáról. Figyelj, ha tényleg a szüleid ok nélkül gyanúsítják a barátodat, úgyis visszakapják az élettõl ezt a rosszindulatú hozzáállást, csak úgy mint az én szüleim visszakapták azzal, hogy a gyerekük a tolvaj, nem pedig az idegen.
A kérdező hozzászólása: a szüleim azon ügyködnek, hog szétválasszanak minket, csak tudnám miért teszik, amikor nem volt még egy normális kapcsolatom sem, csupán egy, de ott is lényegébne utcára rakott a pasi, ráadásul állandüan ahzt pofázzák a szülei m mikor megyek már férjhez, most van egy aki végre elvenne, erre meg azt is el akarják kergetni. Unokatesóm pl beválasztott egy pasi, t állandan kék zöldre verte. ugy látszik a szüleim is addig nem nyugsazanak mig el nem ekrgetik a jót és be nem hajtják nekem a rosszat, mondjuk a szüleim házassága egy rakás szar, apám egy idegbeteg állandóan csak pofázik, mint mondtam nem ért semmihez, csak ahhoz h terrorizálja a szerencsétlen - családnak nem nevezhetõ - csaldját...szóval még az is lehet h anym irigységbõl csinálja mert látja h jól megvagunk a barátommal mig neki csak egy idegbeteg utolsü marha verõlegény jutott
"a legutolsó pasiról aki esélyes lett volna kapcoslatra, kiderült, hogy embert ölt, a mostani barátom meg... " (valószínûleg) lop! Jó körbõl szeded össze a pasijaidat!! Ne az szerencsétlen szüleidet vádold és hibáztasd. Amúgy költözz el és megszûnnek ezek a konfliktusok.
A kérdező hozzászólása: mondok egy meredek példát.....pl. barátom magas, és mikor wc-re ül, az ablakot be kell zárnia, különben beverné a fejét felállás közben. Anyu meg erre azt modnja, h a baráto mgonosz, direkt zárja be az ablakot, h a büdi ne menjen ki és anyu sazgolja az õ büdijét. Na mikor anyám ezzel elõállt már godnolkodtam h vegyek e neki vmi gyógyzsert
A kérdező hozzászólása: de nem lophat, mert ritkán jár nálunk!!!!!! Nem is járt nálunk mikor elõkerülnek a dolgok. Szóval pl. nálunk járt a barátom hétfõn, anyu szerdán jelenti h nem talál vmit, aztán csütörtökön elõkerül, de a barátom van, hogy még a városban sincs mert elutazott valahova és nicns kulcsa a házhoz és van egy kutyánk ami ugat mint a nemtudom mi, szóval biztos h nem mászik be az ablakon a barátom, tekintve, hogy a szüleim nyugdíjasak, nem dolgoznak, éjjel-nappal a szobájukban ülnek, itthon vannak, ezért agyrém ez az egész!!!!!
Ha ennyire megbízol a választott társadban és van hova menjetek lakni én egy percig nem haboznék és ott hagynám õket. Ez az állapot megmérgezi a ti boldogságotokat is. Van olyan az életben amikor "fejest" kell ugrani ha nem akarsz elveszteni valakit -valamit- mert az amiben vagy tarthatatlan ami elõtt állsz pedig ismeretlen. Inkább /ha bevállalós vagy/ a kalandot=ismeretlent választom mint a jelenlegi áldatlan állapotot. Beszéld meg a barátoddal a lehetõségeket és döntsétek el itt nem kisebbrõl mint a jövõtökrõl szól a tét. Sok sikert az új élethez!

Barátom nem ment el bennem, vagyis ő mondta, hogy nem és tényleg nem benne élvezett el, hanem zsepibe de késöbb amikor fürödni mentem, éreztem a hüvelyemnél valami "csúzsosat" és hozzám értem és ilyen fehér vmi volt sperma illatal. Lehetek terhes?

Lehetet ez más is és beképzeltem mert annyira nem tudom milyen illata van csak körübelülre.Lehetséges viszont h a barátom nem bennem ment el de valahogy került belém sperma?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is. Megszakításos módszerrel "védekeztetek"? Tehát, a barátod kihúzta, mielõtt elment volna? Mert van elõváladék, ami szintén tartalmaz spermát. Az, hogy valamit éreztél a hüvelyednél, az a saját váladékod is lehet. Azt pedig érzed, ha a barátod elmegy benned. Így is lehet rá esély hogy terhes légy, azt nem írtad hogy mikor történt, de lehet hogy jobb lenne egy 72 órás tabit felíratni!

Szia! Elõször is. Megszakításos módszerrel "védekeztetek"? Tehát, a barátod kihúzta, mielõtt elment volna? Mert van elõváladék, ami szintén tartalmaz spermát. Az, hogy valamit éreztél a hüvelyednél, az a saját váladékod is lehet. Azt pedig érzed, ha a barátod elmegy benned. Így is lehet rá esély hogy terhes légy, azt nem írtad hogy mikor történt, de lehet hogy jobb lenne egy 72 órás tabit felíratni!
igen, az elovaladek is tartalmazhat spermát, és az elovaladekhoz eleg az izgalmi allapot, nem kell "elmennie"
Szia Kiscsibe! Tudod, hogy ezen az oldalon, hányszor, de hányszor le lett írva, hogy IGEN simán lehetsz TERHES!!! Merthogy az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. Mikor volt az utolsó vérzésed? Az a nyákos valami elsõsorban Te lehettél, mert nedves voltál a szex miatt (felizgultál és a hüvelyed ezzel a nyákos anyaggal segíti elõ, hogy ne fájjon, mikor belédhatol a hímvesszõ) A másik, hogy lehet, hogy fogalmad sincs a szexrõl (bocsánat, de a kérdésed alapján ez így tûnik) és mégis ûzöd... A kérdés alapján 14 és 16 éves kor közé tippellek. Ha már belevágtál, legalább OLVASS egy kicsit utána! Fontos lenne tudnod, mikor volt utoljára menzeszed! Ezt írd meg.
A kérdező hozzászólása: november 8 jött meg

A barátom nem hiszi el hogy számomra õ a leghelyesebb pedig nagyon is mert nem érdekel rajta kívül más mit tegyek?

egyszerûen már nem bírom , rossz érzés hogy nem azt érzi amit én és jobban akarja tudni hogy én mit gondolod, pedig teljesen az ellentétét érzi mit tegyek ,szeretem nagyon és akarom hogy érezze hogy számomra õ a legszebb fiú :)!

Legjobb válasz: Most is ez van. Csak én srác vagyok és nem a barátnõmnek mondom, meg nem azt, hogy szeretem. :D Az még kialakul. Egyébként megértelek, viszont a barátodnak talán régebben összetörték a szívét, hogy ennyire nem hisz neked...vagy megint a média verte bele a fejébe ezt a sületlenséget. Esetleg fél, hogy megcsalod egyszer és így inkább nem hisz neked, ezzel elkerüli, hogy összetörjék a szívét...de ezek csak találgatások. :D Azt mondom, bizonygasd, ülj le vele, mondd el neki halál komolyan a dolgokat és kész. :) Nyomatékosan mondd meg neki, hogy neked õ a legszebb/legjobb/legfontosabb, satöbbi... ;)

Most is ez van. Csak én srác vagyok és nem a barátnõmnek mondom, meg nem azt, hogy szeretem. :D Az még kialakul. Egyébként megértelek, viszont a barátodnak talán régebben összetörték a szívét, hogy ennyire nem hisz neked...vagy megint a média verte bele a fejébe ezt a sületlenséget. Esetleg fél, hogy megcsalod egyszer és így inkább nem hisz neked, ezzel elkerüli, hogy összetörjék a szívét...de ezek csak találgatások. :D Azt mondom, bizonygasd, ülj le vele, mondd el neki halál komolyan a dolgokat és kész. :) Nyomatékosan mondd meg neki, hogy neked õ a legszebb/legjobb/legfontosabb, satöbbi... ;)
Igen, velem már volt ilyen. Ugyanígy kezdtük, mint te a pároddal, folyton bizonygatnom kellett, hogy õ a mindenem. Rá sem nézhettem senkire. Aztán összeköltöztünk és ha két perccel késõbb értem haza, már gyanúsítgatott, hogy biztos mással voltam. A telefonomat állandóan átnézte, egyedül nem mehettem sehova, barátaim nem lehettek vagy ha mégis, jött velem hozzájuk. Ha valaki rám köszönt az utcán, aki a munkámból kifolyólag ismertem, akkor jött a szorongatás, ütögetés, ha pedig jobban felhúzta magát, akkor fojtogatott, lökdösött. 12 évig bírtam, akarod-e te is ezt az életet vagy keresel egy normális férfit?
A kérdező hozzászólása: hát megértelek:) tényleg nem tudok nagy dolgot tenni szeretnék de akkor beszélgetek vele de hiába mondok az a baj .. pedig szeretném h megértse és érezze nálunk a szeretettel nincs baj szerencsére de azt nagyon sok mindennel kimutathatod neki fõleg egy lánynak ! :)
A kérdező hozzászólása: kedves 2 ez szomorú :/ de még fiatalok vagyunk !
Nem mondogatni, hanem éreztetni kell vele :) Persze vannak szélsöségek, ezektöl menekülj!!!
Szakíts a barátoddal, és légy még pár évig gyerek. Neked még nem kéne pasizni.
Szerintem inkább a tanulással foglalkoz de ha nincs más akkor verd ki a fejedbõl a másik fiut.Amugy a hány éves a barátod?
Szakíts mindkettõvel, vagyis az igazi barátoddal tényleg, akibe meg szerelmes vagy, azzal ne jöjj össze és verd ki a fejedbõl! 1. neked ilyenkor még nem a pasikon kell az eszednek járnia 2. inkább tanulj! 3. még az egész kapcsolatodon, legalábbis azokon, amiket leírtál, hogy van egy fiúd, de másba vagy szerelmes stb., ez még nagyon éretlen viselkedés, és az egész kapcsolatod csak egy kisgyerekkori játék. És ha elég érett lennél, akkor a "barátodnak" is elmondanád, hogy más tetszik. d de szerintem hagyd mindkét fiút! most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) Sok sikert! (Bocsi a hosszú válaszomért, meg a sok piszkálódásért, de itt a húsvéti szünet...megöl az unalom...értelmesebb dologhoz nincs kedvem). 13/l (még én se pasizom. Nehogy aztán elkezdd mondani, hogy csak 2 évvel vagyok idõsebb és ekkora a szám. szóval, nekem még életemben nem volt pasim, és 1-2 évig még NEM is TERVEZEM!!!!).
11 évesen húzzál vissza babázni, ne a pasikon járjon az eszed. Hová fajul a világ, hiszen csak 5.esek vagytok!
De gusztustalanok ezek a mai kölykök. Fel kéne képelni titeket.
A kérdező hozzászólása: Kedves Pitemester! Azért vagyok gusztustalan mert már smároltam? Hát szerintem ez nem olyan gusztustalan! És ha ennyire idegesít nem kell hozzá szólni!
Szóval a lényeg, hogy ennyi idõsen van barátod és máris megcsaltad. Legjobb ha bevallasz neki mindent.
A kérdező hozzászólása: De nem csaltam meg semmi sincs köztem és a másik fiú között csak ha a másik fiúval beszélgetek akkor PICIT úgy érzem hogy bejön.
Akkor ezt mondd el a barátodnak.
A kérdező hozzászólása: De mivan ha szakít velem nem merem neki elmondani!
Akkor ott a másik fiú. Jobb ha most tudja meg.
A kérdező hozzászólása: De a másik fiú nem járna velem meg nekem õ nem kell!!!!!!
Ilyen tempóban találsz bármikor rövid idõn belül fiút. Egyébként csókon kivül volt más is?
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz?
6-os vagyok! szemüveges nem vagyok, szerencsére! :) ez a "jó kislányos" dolog elég érdekes...ugyanis elsõre mindenki azt hiszi, hogy az vagyok...pl.: tanárokkal illedelmes vagyok, de nem nyalok nekik, mert utálom, ha a közelemben tanárok vannak, mert úgy érzem, hogy a "szabadságomat" korlátozzák, nem csinálhatok elõttük akármint, ami "jól esik". mármint nem hülyülhetek meg ilyenek.. de ha baráti társaságban vagyok (fõleg, azokkal, akiket jobban ismerek) akkor teljesen elengedem magam, hülyülök, beszólogatok. meg van egy barátnõm, akivel el szoktunk menni a sulihoz közel esõ játszótérre és kísérleteket végzünk. pl.: Coca-Cola-Mentos robbanást (ezt egyszer megcsináltuk, de nem sikerült, mert nem jó fajta Colát csináltunk), meg grafitot égetünk... meg ilyenek... egyébként én úgy érzem, hogy nem én vagyok a tanárok kedvence. van egy osztálytársam, aki nem olyan jó tanuló (4-es), és sokszor van hiányossága is, de szokott beszélgetni a tanárokkal, nyílt, egyedi, és szerintem õt jobban szerethetik. viszont van egy másik osztálytársam, aki mindig kitûnõ, szemüveges, (de egyébként kedves) és fura módon õt nem annyira szeretik, pedig nem tudom hány versenyt nyert már meg... én nem azt mondtam, hogy évekig nem akarok pasit. most is megnézem az utcán a fiúkat, de KAPCSOLATOT nem szeretnék egy ideig. érdekelnek a fiúk, de valahogy még nincs kedvem kapcsolatban lenni. egyébként, ha rám tör a "*** vágy", akkor van más módja is, hogy kielégüljek..
A kérdező hozzászólása: Elöször is köszi a válaszokat! Másodszor utálom a barátnõimet mert nagyon kis cicababák nos mivel nem ismertek nem tudjátok milyen vagyok! És nem csináltam többet a smáron kivül amúgy lécci mindenki melõze a csúnya beszédet! És semi gond aki a végén írta hogy bocsi aminek nevezett!
Jó nagy k*rva lesz belõled:D
korán kezdet az ipart!
Ez most komoly?
Basszus 11 vagy és már smároltál meg van pasid?! kicsi vagy még nem tudom mit akarsz.. szerintem hagyjátok abba ezt a "kapcsolatot" és menjetek vissza játszani.
Utolsó kicsit diszkrét , de igaza van teljes mértékben!
"most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) " Kedves 6-os! Fogadjunk, hogy kitünõ tanuló vagy és eminens. És emiatt talán nincs is sok barátod ezért írsz ilyeneket. Neked nyelvtan tanárnak kéne menni. :) Most komolyan nincs igazam? Amúgy összességében jó volt a válaszod, bár egy kicsit kioktató stílusúra sikeredett.
igen, tudom, kicsit kioktató lett. :) egyébként nem akarok tanár lenni!! isten ments! amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. szerencsére barátaim is vannak. egyébként így visszaolvasva tényleg kicsit durván fogalmaztam...
Hihi.Anyád [email protected]ék én neked 11 évesen smárolni meg pasizni.Szexelni nem akarsz esetleg??
szerintem már szexelt. a kis szutyok ribanc! de minimum már feldugott magának valamit.
"amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. " Akkor ezek szerint jó emberismerõ vagyok. :) Te olyan "jókislány fazonú" (esetleg szemûveges) lehetsz a tanárok kedvence, a kérdezõ meg egy kicsit ri.i. Ezért nem jó, hogy párhuzamot vonni életkor alapján, dehát különbözõek vagyunk. Azért nehogy már szégyeld, hogy kitünõ tanuló vagy. (Még ha ez manapság nem is menõ.) Az, hogy évekig nem lesz fiú partnered abban meg ne légy olyan biztos. Fõleg ha rádtör a vágy egy kis .....-ra. (8-as voltam) És bocsi kérdezõ ezért a kis "magánzásért".
szerintem ez 1 qrva nagy kamu ... ha meg igaz akkor menny aludni mert már késo van neked
26-os vagyok. Hát "akcióra". Egyébként történt azóta valami?

Egy hónapja szakítottunk, kicsit el vagyok kenődve. A barátaim nem értették meg a szomorúságomat. Hogyan legyek újra népszerű?

Társasági ember vagyok,és úgy érzem,most mindenki megutált.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie. Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie. Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?
szerintem is most kicsit kinyírták az egódat, és ilyenkor természetes ha azt érzed, hogy az egész világ ellened van. próbálj meg önmagad lenni, és ne akarj népszerû lenni, mert ha erõlteted akkor csak az agyukra mész:)
Vagy nem igaziak azok a barátok vagy úgy gondolták hogy túl nagy hisztit csapsz és már unalmas.
nem érzi az ember, amikor már századjára ugyanazt mondta el, és evvel még inkább belelovallja magát a keserûségûbe. nem így történt? ki más mondja meg, hogy mostmár elég, gáz amit csinálok, ha nem Anyukám és a barátaim? hosszútávon nekem jobb így, igaz hirtelen rosszul esik...én is rájuk szólok:)

Gyermektelen, de gyermekre vágyó barátaitok nem maradoznak el, mióta anyukák vagytok?

Attól félek, elveszítem őket. Több barátnőm is próbálkozik babával, néhányan nagyon régóta. Amióta a második babám megszületett, egyre ritkábban beszélünk, az az érzésem, rosszul esik nekik, főleg egyiküknek, a kisbaba közelsége. Pedig nem róla szoktam beszélni, nem firtatom a témát, csak ha felhozza. Tapasztaltatok ilyet? Nem tudom, mit tehetnék, talán hagyom az egészet, amíg összejönnek a babák...

Legjobb válasz: Nekem már 3 gyermekem volt, míg a barátnõmnek egy sem, pedig õ is több, mint 10 éve együtt él a párjával. Ennek ellenére kitartóan jöttek mindig hozzánk, nem láttam, hogy irigy lenne, mert nekünk van gyermekünk, bár soha nem is mondta, hogy szeretnének, errõl nem igazán akartak beszélni... én meg tiszteletben tartottam. Azóta született babájuk, most mi járunk gyakrabban hozzájuk.

Nekem már 3 gyermekem volt, míg a barátnõmnek egy sem, pedig õ is több, mint 10 éve együtt él a párjával. Ennek ellenére kitartóan jöttek mindig hozzánk, nem láttam, hogy irigy lenne, mert nekünk van gyermekünk, bár soha nem is mondta, hogy szeretnének, errõl nem igazán akartak beszélni... én meg tiszteletben tartottam. Azóta született babájuk, most mi járunk gyakrabban hozzájuk.
Én a másik oldalon állok. 11 hónapja próbálkozunk a babával, sikertelenül. Nem tartom már a kapcsolatot a kisgyerekes ismerõseimmel. Nem irigységbõl, csak nem akarok téma lenni, nem akarok kérdéseket, nem akarok a vizsgálatokról beszélni. Nekik ezeken nem kellett átmenniük, nem akarom, hogy szörnyülködjenek vagy sajnálkozzanak. A fészbukon megnézem, h mi van velük, a gyerekekkel, hol jártak, mennyit nõttek, stb. Nekem most ennyi elég. Sokszor gondolok rá, h fel kéne hívni az egykori legjobb bnõmet, sokszor kezdtem bele ímélbe, de végül kitöröltem. Ha van kérdésetek, tegyétek fel nyugodtan.
Nekem sem esett jól, amikor próbálkoztunk és folyton jöttek a kérdések, h mi nem akarunk-e babát. Az meg hogy megosszam velük, h orvoshoz járunk, szerintem nem út, az magánügy.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Én sem kérdezek, van annyi empátiám...tehát akkor jól sejtem, hogy ez az oka :( Akkor nem érdemes erõltetnem a találkozást, ugye?
Szerintem túlságosan ne. És ne kérdezgesd õket a témáról!
A kérdező hozzászólása: Akkor harmadszor is leírom: nem kérdezgetem õket.

Az Milyen, hogy a barátom, nem enged el sehova?

22 éves lány vagyok,18 évesen elköltöztem otthonról,mert pont apukám volt ilyen,hogy nem engedett el sehova.és vert is engem,ezért össze költöztem a barátommal,eleinte nem nagyon mentem el sehova,de vannak barátaim ,egyik szombaton elmentem velük inni kávát persze ez szombat este volt.de a barátom problémázott miatta.. azt mondta nekem ha este 9 ig nem jöttem volna haza akkor a ruháim repültek,volna a 15.emeletr?l. még szerencse hogy este 8.ra haza értem,annyira elegem van ebb?l,apám volt ilyen..:( és persze mikor haza jöttem veszekedett velem a barátom,ugy meg fogta a kezem,hogy még a nyoma is ott maradt..:'(( és nem mehetek sehova:( szerintetek

Legjobb válasz: Tuti mennék a helyedbe. Nincs olyan barátnõd aki egyedül lakik, vagy aki megengedné hogy nála lakj egy ideig? Tesóm barátnõje egyszer velünk lakott pár hónapig, semmi rossz nem volt benne. Mindenben segítettük, és õ is segített nekünk amiben tudott. Nagyon jól ismertük, nem volt kérdés hogy jöhet

Egyáltalán: az milyen már, hogy õ mondja meg, hogy mit tehetsz meg mit nem? Mellesleg tudom, pszichológia, hogy a lányok mindig az apjukhoz hasonlító pasit választanak... de te is tehetsz róla, hogy egyáltalán egy ilyennel összeálltál, és hogy hagyod, tûröd, hogy ezt csinálja.
Tuti mennék a helyedbe. Nincs olyan barátnõd aki egyedül lakik, vagy aki megengedné hogy nála lakj egy ideig? Tesóm barátnõje egyszer velünk lakott pár hónapig, semmi rossz nem volt benne. Mindenben segítettük, és õ is segített nekünk amiben tudott. Nagyon jól ismertük, nem volt kérdés hogy jöhet
szerintem hagyd ott azt a fiút, az nem állapot, hogy nem mehetsz el a barátaiddal meginni egy kávét. meg mi az, hogy ha nem érsz haza 9-re...ez szánalmas
Nem vagy felnött nö. Ha az lennél, ez nem fordulhatna elö.
A túlzott ragaszkodása vezette õt a féltékenységhez, mely mostanra teljesen kiteljesült, ahhoz hogy ez enyhüljön , idõ és türelem szükséges és a ragaszkodás csökkentése jelenti majd a megoldást problémáidra.
A kérdésedet megválaszoltuk. Elmondtad, mi nyomja a lelked. Most mit akarsz tenni? Segítséget is kérsz, vagy csak szétkürtölted a világba, hogy neked mennyire rossz? Tenni fogsz egyáltalán valamit?
A kérdező hozzászólása: Tennék én igen..:( de nem tudok hova menni, sajnos és azt mondta ha elmegyek egyszer.Akkor a szüleim házához fog menni és a kocsijuk az utcán parkol.. és be töri a szél védõt.. meg stb..ilyeneket mond igy mégis hogy mennyek el??:'(
Úgy, hogy rácsapod az ajtót és kész. Bármilyen kárt is okoz, õt veszik elõ. De ne hagyd már, hogy terrorizáljon!
És akkor te inkább egy üres fenyegetés miatt - amit ha megtesz, simán bíróság elé kerülhet - inkább feladod a saját éeltedet, feladod, hogy valaha is normális életet élj. (Mellesleg tudod: amelyik kutya ugat, az nem harap.) Mégis miért? Miért nem lépsz? Csak nehogy te is az ilyenkor szokásos "de hát amúgy nagyon szeret (amikor épp nem üt)", meg "nem találnék jobbat", meg hasonlókkal gyere. Mert aki így viselkedik, az nem szeret. Persze, elhiteti veled, hogy igen, meg elhitet veled minden sz*rt, és ezzel manipulál, hogy nehogy tényleg elhagyd. Te meg ezeket beveszed. Felnõtt vagy. Nem tudom, hogy van-e kereseted, de ha van, akkor végképp semmi nem akadályoz meg azzal, hogy mondjuk kezdetnek egy albérletbe költözz. Persze, ha neked ez kell, akkor maradj mellette. Adj igazat továbbra is a nõk bántalmazásának, add fel az életed, ahelyett, hogy egyetlenegy határozott döntéssel elhagynád, és megadnád magadnak az esélyt, hogy tényleg boldog legyél. Nem akarok kibeszélni senkit, de volt ilyen hölgy ismerõsöm. Annyi volt a különbség, hogy õ akkor 18 volt. Elõször csak nem mehetett ahová akart, meg balhé volt belõle, ha sokáig maradt el. Aztán jöttek a verések, az egyre durvább veszekedések, miegymás. Persze, ilyen-olyan okok miatt nem hagyta el. Két év múlva már ott tartottak, hogy a boltba nem mert átmenni a pasija engedélye nélkül. A végén már teljesen roncs lett a csaj, egy szerencséje volt, hogy a pasi dobta, mert ha rajta múlik, akkor soha nem hagyja el. Azóta túlvan pár pszichiátriai kezelésen, most 24 éves, és úgy, ahogy normális életet él. Bár értelmes pasit azóta se fogott ki, mert ugye ez neki a "minta". Neked is ez az életcélod? Vagy még rosszabb?
Jaj, szóval egy fenyegetéstõl inkább vele maradsz. Értem. Akkor ha én azt mondom, hogy csákánnyal szétbarmolom szüleid kocsiját, ha nem sz*psz le, akkor most te fogod magad, és lesz*psz? Ennyire könnyû lenne téged mármire rávenni? Térj már észhez!
Te minden kifogást kitalálsz, hogy vele maradj? Jó, tedd azt! Ha neked a rossz kell, a szenvedés, akkor tedd azt, maradj vele! De akkor ne sírj, hogy így döntöttél! Valamint ha vele maradsz, egy dolgot fogadj meg: SOHA ne szülj gyereket! Ha te szenvedni akarsz egész éeltedben, az a te dolgod. Egy ártatlan gyereket viszont ne tegyél ki egy szadista apa veszélyeinek!
A kérdező hozzászólása: olyan rossz, hogy pórázon tart, és azt mondta csak akkor mehetek, el ha a barátnõim feljönnek ide és elkérnek tõle.. de még az sem..:( elég volt
A kérdező hozzászólása: hát igen tényleg lépnem, kéne remegek tõle...:(
Akkor lépj! Kérlek! Ne rontsd elé az éeltedet! :( Én csak egy kislány vagyok, de tedd meg a kedvemért :(
És mondd, mégis mi fogott meg ebben a pasiban annyira, hogy még mindig vele legyél? A temperamentumos ütései? A férfias szigora? A magabiztos és erõs hanghordozása, amikor épp aláz? Most mondd meg, õszintén!
Lehet 14 vagyok, de több eszem van, mint neked. Pedig te felnõtt vagy. Hagyd el és legyél boldog mással aki tényleg szeret!
Legyen már egy csöppnyi eszed és hagyd ott a fenébe!
A kérdező hozzászólása: Multkor, mikor haza jöttem ezt mondta ha 9 ig nem érsz haza a ruháid repülnek, hát köszönöm, nem mehetek el sehova.tök jó:S és most pénteken is ugy át mennék barátnõmhöz, de nem lehet, azt mondta max ugy ha át jönnek a barátnõim, és elkérnek tõle, de ez olyan gáz, a barátaim õ miatta nem fognak ide jönni, ez annyira gyerekes, apámnál volt ez 14 évesen és 22 éves felnõtt nõ vagyok:(( kivagyok tõle idegileg..
A kérdező hozzászólása: hmm hát igen..:( és az milyen már, hogy a szüleimhez sem enged el hogy találkozzak anyukámmal, meg hogy felvegyem neki a telefont, azt mondta ha anyukáddal, talizol ide tudd hogy nem jöhetsz haza, anyukám irta valamelyik nap azt az sms-t hogy nagyon féltek a barátodtól, de nem irhatok neki vissza és nem is beszélhetek vele.mert akkor baj lessz..:'((
én csak azon csodálkozom, hogy még nem ver
A kérdező hozzászólása: nem ver??:D de h nem akkor multkor mikor haza jöttem, itt vannak a kéz nyomok a kezemet.. üt ver, áh minden
#9: ne fesd az ördögöt a falra, elõbb vagy utóbb az is be fog következni. Egyébként igen, 22 éves LÁNY vagy. Ha nõ lennél, akkor nem hagytad volna idáig fajulni a dolgokat. Akkor kiállnál magadért, és nem itt panaszkodnál, mellette meg hagynád õt, hogy azt csináljon, amit akar. Te nem elmenekültél otthonról, hanem a zsarnok apádat lecserélted egy másik zsarnokra. Persze, gyanítom, semmit nem fogsz tenni. Mert bármit lépni macerásabb, mint néha elsírni a panaszaidat. Le merném fogadni, hogy egy év múlva ugyanitt fogsz tartani, csak akkor már nem 9-ig, hanem örülhetsz, ha egyáltalán fél órára elmehetsz valahová. Sõt, majd lesz, amikor már a boltba semmehetsz át az engedélye nélkül. Persze, majd jön pár újabb kérdés itt gyk-n, de változás nem lesz. Persze, a te életed, ha te is támogatod a kapcsolaton belüli erõszakot, meg az ilyen szemétládákat, akkor csak maradj továbbra is vele, és adj neki igazat, hogy bizony ezt jól csinálja.
"üt ver, áh minden" Akkor meg mire vársz?? Ennyire - bocsánat - hülye nem lehetsz.
"üt ver kéznyomok" Normális vagy te? Hogy még vele vagy? Az örök mondás: "Kell a jó? Nem... Kell a rossz? kell.." hát akkro szenvedj.
Mégis miért vagy vele? Van erre normális magyarázat?
Én is ezt mondom, lépned kéne. Most, egyszer kell csak összeszedned magad, és erõsnek, határozottnak lenni. Persze, meg fog próbálni visszatartani. Fenyegetéssel, lehet, hogy a nagy megbánást is eljátssza, de ne dõlj be neki! Ha mellette maradsz, minden ugyanúgy fog folytatódni, mindegy, mit ígér. Egyébként az eddigi válaszadók szinte mindegyike azt mondja, hogy lépj le. Tudom, hogy ide azért nem a napkeleti bölcsek járnak válaszolgatni, de azért ez elmond valamit.

Hogyan lehet a facebook jelszavat megtudni? A baratom nem arulja el es neki kellene?

facebook,jelszo

Legjobb válasz: Mások jelszava nem rád tartozik, semmi közöd hozzá. Egyszerû, általános technikai módja nincs a jelszó megszerzésére, hiszen akkor boldog-boldogtalan lépkedne be a Facebook fiókodba. Ha azonos géprõl neteztek, akkor lehet trükközni. De számolj a következményekkel. A barátod ha rájön, lehet többé nem lesz a barátod. Esetleg õ is hasonló módon megszerzi a te jelszavadat, sõt lehet bosszúból meg is változtatja…

Mások jelszava nem rád tartozik, semmi közöd hozzá. Egyszerû, általános technikai módja nincs a jelszó megszerzésére, hiszen akkor boldog-boldogtalan lépkedne be a Facebook fiókodba. Ha azonos géprõl neteztek, akkor lehet trükközni. De számolj a következményekkel. A barátod ha rájön, lehet többé nem lesz a barátod. Esetleg õ is hasonló módon megszerzi a te jelszavadat, sõt lehet bosszúból meg is változtatja…
Neked az õ jelszava? Legegyszerûbben mégis valahogy tõle, ezen kívül próbálkozhatsz olyanokkal, amit szerinted beállíthatott. Vagy pl. nála belépsz és hátha épp be van jelentkezve.
Ki kell találni. Én viszont dobnálak a barátod helyében, ha bejelentkeznél tudtomon kívül a facebookomra.
Én sokszor találom a barátom facebookját, gmail-jét bejelentkezve a gépen, de nem szoktam megnézni. Megbízom benne és nem érdekel. Meg ha annyira titkolna valamit, csak kijelentkezne. Ha a tiéd se szeret kilépni így esetleg megnézheted.
Ha a barátod itt a párodat jelenti, akkor sürgõsen szokj le a kémkedésrõl. Ha valami problémátok van, vagy gyanús jelek vannak, akkor beszéljetek. Egyedül ezzel lehet megoldani a problémát. A kémkedéssel maximum elõ lehet cibálni a problémát, de a megoldásban ez nem segít, sõt rendszerint csak ront a helyzeten.

2 napja késik. A hasam fáj és a mellem is. Előtte való este együtt voltam a barátommal, nem védekeztünk, nem is élvezett el (bennem sem. ) Mi lehet a baj? Meg fog még jönni a hónapban? Vagy terhes vagyok?

3 éve menstruálok, nem mindig szokott késni, ha késik, a legtöbb az 2-3 nap. Elég ideges vagyok, félek is, nem szeretnék orvoshoz menni.

Legjobb válasz: Ha nem élvezett el a barátja, akkor ugyan mitõl lenne terhes? Amúgy 2 nap "késés" még nem késés, fõleg, ha máskor is szokott késni! Szerintem ne idegeskedj ezen.Majd megjön.

Ha nem élvezett el a barátja, akkor ugyan mitõl lenne terhes? Amúgy 2 nap "késés" még nem késés, fõleg, ha máskor is szokott késni! Szerintem ne idegeskedj ezen.Majd megjön.
hány évesvagy?mert szerintem terhes lehetsz!
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, lány.
Szerintem amiatt késik, hogy idegeskedsz.Nyugodj meg és ha egy hét múlva sem jön meg csinálj egy tesztet.Eredménytõl függetlenül pedig két hét múlva doki. Jobbulást és ne idegeskedj, nem lesz semmi baj. Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Ma reggel megjött..

23 éves vagyok és szűz, van barátom, nem tudja hogy szűz vagyok. Igazábol nekem ez az első komoly kapcsolatom és életemben először szerelmes vagyok! Tudom, hogy elkéne neki mondanom, de nem merem félek, hogy kinevet! Gáz ha nem mondom el neki?

Legjobb válasz: Igen, gáz ha nem mondod el neki. Ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Ha elmondod neki, rá fogsz jönni, hogy semmi okod nem volt arra, hogy félj ettõl. Amúgy az én barátnõm is szûz, és ezt már a kapcsolatunk elején elmondta nekem, pedig õ már 24 éves.

Igen, gáz ha nem mondod el neki. Ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Ha elmondod neki, rá fogsz jönni, hogy semmi okod nem volt arra, hogy félj ettõl. Amúgy az én barátnõm is szûz, és ezt már a kapcsolatunk elején elmondta nekem, pedig õ már 24 éves.
Bátran mondd el neki, ebben nincs semmi gáz, én speciel nagyon örülnék neki, ha én lennék az elsõ a szeretett barátnõmnél. Ne szégyelld, ez inkább becsülendõ! 22/f
Mondd el neki mindenképp, megérdemli, hogy õszinte legyél vele. S nem lenne jó neked az sem, ha úgy viselkedne veled, mintha már tapasztalt lennél. Viszont így gyengédebb lesz, és oda fog figyelni rád, te pedig jobban ellazulsz. Nem fog kinevetni, és ne úgy mondd, mintha ez egy szégyen lenne, hiszen nem az. Az a gáz, aki már 14 évesen nem szûz.. Szóval bátran mondd csak el neki!
Én 19 voltam mikor lefeküdtem az elsõ barátommal.Nem mondtam el neki hogy õ lesz az elsõ.....a kapcsolatunk 4 hónapig tartott...többször lefeküdtünk...egyszer sem véreztem-szóval soha nem tudta meg hogy szûz voltam.Én már 19 évesen cikinek tartottam-ma már tudom hülyeség ezt szégyellni, de a srác annyira más stílusú volt mint én-én meg tenni akartam a nagyot. Persze az elsõ éjszka elõtt nagyon a paráztam hogy majd észreveszi-de ennek ellenére jó volt, jó emlékeim vannak errõl az idõszakról. Azonban én mégis azt mondom jobb õszintének lenni.
1. Nyugodtan elmondhatod: ha szeret, megérti. 2. El KELL mondanod neki!!! Ennyit meg is érdemel (õszinteség) - és neked is jobb, ha jobban odafigyel. Remélem, nem gondolod, hogy ez lesz a legnagyobb, vagy az utolsó probléma közetetek - ha sokáig együtt maradtok...
persze, hogy el kell mondanod, teljesen maskent fogja kezelni a szexualitast. Tudnia kell, hogy szuz vagy, mert ha arra kerul a sor, hogy szexualis eletet eltek, akkor nagyon ovtosan kell bannia veled, ha azt hiszi, hogy nem vagy szuz, biztosra veszi, hogy mindent tudsz. Nincs ezen mit szegyellni, en 21 voltam, 2 het hijan 22, amikor eloszor lefekudtem a baratommal, de o tudta, hogy nekem az elso, ezert csodalatos volt.
Igen, minenképp mondd el neki.Nincs ezen mit túlmagyarázni.Ennyit csak megér neked.De ezek szerint azt sem tudja, hogy õ az elsõ komoly kapcsolatod?Hááát..Van mirõl beszámolnod.Ha ez miatt esetleg kinevetne, örülj, hogy most derült ki, mert ha ezen nevet, hidd el a szíve mélyén még gyerek, ráadásul a késõbbiekben sem számíts túl jóra.. /pici cutte/
De örûlnék, ha ez kiderûlne a barátnõmrõl :D...komolyan mindenképp mondd el neki!
Az a gáz, ha 23 évesen ilyeneken problémázol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat sokat segitettetek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!