Találatok a következő kifejezésre: Barátommal menzeszem is lefeküdtünk és az (2 db)

szerinte sok, vegyél tesztet, peteérés bármikor bekövetkezhet mensi után nemhogy tiz nappal
Ez a fajta védekezési módszer sok baba megszületését eredményezte eddig is, még ha idõben húzza ki, akkor is!!
Számold ki, hogy hogy ha a 10-ik napon voltatok együtt, és a kiskatonák akár 72 órát (vagy akár többet is, volt már rá precedens) is várakoznak a petesejtre, akkor 13-ik 14 nap környékén (fõleg ha reggel van peteérésed) simán még teherbe lehet esni. Jobb nem játszani ezzel, most nem szeretném részletezni hogy mivel jár egy abortusz, hogy hogy csinálják, milyen testi-lelki velejárói vannak. Inkább biztos ami biztos alapon inkább védezetek, vagy szedjél gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, eddig mindig védekeztünk...most hülyék voltunk..remélem ez nem fogja tönkre tenni az életemet
Nem.
Hogyan vettétek észre, hogy kiszakadt az óvszer?
A kérdező hozzászólása: Ezek után a válaszok után kezedek megnyugodni:) Inkább várok napokat h megjöjjön mint h teherbe essek...16 vagyok:S sajnos elég korán jött nekem ez a probléma:/ De azt olvastam vhol h ha a tabi bevétele után 1-2 napon belül megjön akkor az illetõ terhes. Ebbe vajon van vmi igazság?
Sajnos nekem is kellett bevenni. Én is ezt a gyógyszert kaptam. Nekem nagyon felborította a hormonjaimat. A mensim 10 napot késett. Most jött meg azóta másodjára, de még most sem állt vissza a normális kerékvágásba. Egyébként ezen kívül mást nem tapasztaltam, nem voltam tõle rosszul. Szerintem nem lehetsz terhes. Nyugodj meg! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat:) Egyébként Escapelle tablettát kaptam.. Van valakinek ezzel a gyógyszerrel kapcsolatba vmi pozitív vagy negatív véleménye?
Egy másik kérdéshez is írtam, hogy a barátnõm, 12 órán belül vette be és méhen kívüli terhes lett. Kivették a petefészkét! Persze ez nagyon ritka és nem ijesztgetni akarlak, de ha nem akarsz babát figyeljetek nagyon! Tudom, hogy ez most nem a ti hibátok volt.
Nem
Nyugodj meg, nem lehetsz így terhes!:)
így nem
A kérdező hozzászólása: Akkor vettük már észre mikor a barátom kihúzta:S De már a második "menet" volt és akkor neki már nem szokott sok "cucc" jönni..sõt van amikor szinte üres is a gumi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!