Találatok a következő kifejezésre: Barátommal ma h (44 db)

Barátommal ma "kipróbáltuk", h kb: mennyi tág vagyok. Még szűz vagyok vagy már nem?

(az volt a háttérbe, hogyha nagyon nehezen megy be vagy nagyon fáj akkor még várunk kicsit.) Hát.. Összejött a dolog és megkell mondanom nem volt egy kellemes élmény. Véreztem is utána egy kicsikét. Viszont a gumi az spermicides volt. Ha véletlenül rosszul helyezte volna föl a barátom akkor attól lehetek terhes? (nem élvezett el és semmi extra nem volt benne, csak ki húzta és be tette 2x) Ett?l lehet valami bajom? Most akkor már nem vagyok sz?z? Azóta kicsikét olyan furcsa érzésem van. A hüvelybemenetem nagyon nagyon picikét fáj és a hasam is. Mondjuk a hasam az már reggel óta:S Kb hétvégén kellene megjönnie. 16 és fél éves vagyok. Lehet valami bajom? Vagy terhes lehetek? Köszi el?re is.

Legjobb válasz: igen már nem vagy szûz mert pénisz volt a hüvelyedben és mivel véreztél is a szûzhártyád elszakadt szóval már emvagy szûz! véleményem szerint az óvszert annyira rosszul em lehet felrakni hogy 2 be és ki után vmi is történjen vagy h valami baj legyen fõleg, h nem ment el a barátod... meg ez h fáj a hasam ezek lehetek mástol is és parázol és bemagyarázod magadnak h terhes vagy.. ne tedd szinte 100% h nem vagy az és a tünetek nem jelentkeznek ilyen gyorsan! remélem tudtam segiteni:)

igen már nem vagy szûz mert pénisz volt a hüvelyedben és mivel véreztél is a szûzhártyád elszakadt szóval már emvagy szûz! véleményem szerint az óvszert annyira rosszul em lehet felrakni hogy 2 be és ki után vmi is történjen vagy h valami baj legyen fõleg, h nem ment el a barátod... meg ez h fáj a hasam ezek lehetek mástol is és parázol és bemagyarázod magadnak h terhes vagy.. ne tedd szinte 100% h nem vagy az és a tünetek nem jelentkeznek ilyen gyorsan! remélem tudtam segiteni:)
se szüz nem vagy se terhes....:M
A kérdező hozzászólása: Köszike!!! Kicsit megnyugtattatok :) )
Sszia, ilyet mi is csináltunk :) hát szerintem sem vagy már szûz.. de valószínûleg talán legközelebb nem fog annyira fájni :) Nem lehetsz terhes, szerintem se. Kizárt. A többi tünet normális, nekem is fájt a hasam. Hát gratulálok, de a legközelebbi alkalmat dobjátok fel rendesen romantikával ;)
A kérdező hozzászólása: Köszike :) Akkor a terhesség kizárt? Nincs miért aggódnom?:) ) Valszeg azért fáj a hasam, mert meg fog jönni?
Neem, nem azért fájt, még, arról viszont azt olvastam, h ha 3 napot késik, az normális. Nekem közvetlen az aktus után fájt, egy kis idõ, hasra feküdtem, és elmúlt. :) Ne aggódj, ha viszont 1-2 napnál többet fáj, akkor már ne hagyd annyiban!

2napja lefekültam a barátommal. Ma vtam nödokinál és monta h gombás fertözésem van kb 2hete. óvszerrel védekeztünk. Ugye a barátom nem kaphatta el a gombát? Az óvszer mennyire véd az ilyenfajta ferözésektöl?

Legjobb válasz: Ha jól használtátok, nem csúszott lett, nem lyukadt ki, illetve közösülés elõtt, után óvszer nélkül nem értetek össze, akkor nem valószínû, hogy elkapta.

Ha jól használtátok, nem csúszott lett, nem lyukadt ki, illetve közösülés elõtt, után óvszer nélkül nem értetek össze, akkor nem valószínû, hogy elkapta.
Szia! Úgy gondolom, h. ez a veszély valójában akkor állhat fenn, hogy ha az óvszer nem volt a megfelelõen használva. Ahoz, hogy megnyugodj beszéljétek + közösen és esetleg együtt menjetek el inkább egy Nemibeteggondozóba (rosszul hangzik), de ez a biztos.

Szüzek vagyunk a barátommal ma fel állt a farka kiment a wc-re de nem tudom h csinált-e valamit utánna meg a fenekemet fogdosta ugye nem lehet semmi emiatt?

Legjobb válasz: [email protected] mire van az a hülye google... mûvelõdj már 1 kicsit... szerintem hatosikreid lesznek am hány éves vagy??

[email protected] mire van az a hülye google... mûvelõdj már 1 kicsit... szerintem hatosikreid lesznek am hány éves vagy??
Omlett dü fromázs.
Ebbõl még nagy balhé lehet, ha anyád kimegy a klotyóra és nincs a WC deszka visszahajtva.
Megtermékenyített téged, baj nem lesz, csak baba. Te ennyire sík idióta vagy, vagy csak teszed magad? Menj már inkább aludni, úgy hasznosabb lennél a társadalomnak.
Azt hiszem padlót fogok ilyen baromságot, hogy tehet fel egy ember vagy állat?
Inkább rúgjatok be, de nehogy szexeljetek!
De lehet, lekonyult neki, kiürítette a veséit vagy a beleit, popó mániás, ezek után még mindig szüzek vagytok.
ja igen 7-es igazad van. :) 2-es voltam :D
A barátod egy homályökör, és te pontosan hozzávaló vagy!
2. válaszoló! Milyen gugliról beszélsz? Írja ki fészre... az a menõ xD
:D Örülök, hogy örülsz.
jaj istenm 3.!!! imádlak :D qurva jót nevettem rajtad :D bearanyozod az éjjelem :D ;)
Azta k.r.a eget :D:DD Végem van nagyon :DDD GYIK fail
öh.. õ dolga
Mittudomén.
A gyereknek lábfétise van valószínûleg. Azok csinálnak ilyet.
Szerintem, a Te hozzáállásodon múlik, h Te mit gondolsz róla. Ha barátod tényleg harisnya fetisiszta, akkor az õ szemszögébõl ez teljesen normális. Innentõl kezdve rajtad múlik: ha ez belefér még neked, el tudod fogadni, akkor add meg neki amire vágyik, és õ szörnyen hálás lesz neked ezért..;)(tapasztalat) Viszont, ha ez számodra nem elfogadható, akkor csak finoman közöld vele, ne legyél durva, arrogáns, sértõ, ne poénkodj ezzel a témával, mert maradandó lelki sérülést okozhat. És, ha tartósabb a kapcsolat, akkor próbáljatok kompromisszumot kötni, mert a fétis az nem múlik el, nem lehet helyettesíteni. Elnyomni el lehet, de idõvel mindig elõ fog jönni, és elõbb-utóbb ki kell elégítenie az ilyen vágyait, vagy veled, vagy máshogy, azt meg ugye nyilván nem szeretnéd..:) Jó megoldás lehet, ha neki adod a felszaladt, kilyukadt harisnyáidat, amiket úgyis csak kidobnál. Még, ha derogál is neked ez a dolog, akkor sem érint már, mert olyan harisnyádról van szó, amit többé már úgysem veszel fel, viszont neki meg kajak nagy örömet okozol vele. (tapasztalatból beszélek, az én barátom is harisnya fetisiszta)
Ha rajtad volt a harisnya, akkor azt mondom, hogy van benne egy kis fetis, de ez rendben van így. Legalább válallja, és nem fojtja el, mert az elfojtásból jönnek aztán a perverziók, az aberráltság és a börtön..:) Ha a szekrényben volt, kivette és ráverte, azzal sincs semmi gáz, ha kimossa akkor ok. Ha viszont felvette és úgy verte ki és közben lett olyan, na akkor elgondolkoznék a helyedben...:)
Igen. Rakott bele egy kis textilöblítõt
de pill. rajtad volt a harisnya, amikor ráverte?
persze
terhes leszel
mért ne?
Ha kimossa, akkor igen.
talán
igen
Én is csináltam ár ilyet, de a párom nem vett komolyan.A harisnyáját nem kellett kimosni, nem szokott rámenni, vigyázni szoktam rá.

Lehetek terhes? 9. napja szedem a fogamzásgátlót, és a barátom ma reggel elment bennem. A betegtájékoztató azt írta, h elvileg az 1. szemtől véd. Mindig bevettem a gyógyszert eddig és mindig ugyanakkor.

Legjobb válasz: A tabletta(ha hónapok óta is szeded )is úgy adja a legnagyobb védekezést,ha a párod nem élvez beléd... Két hétig ne szexelj egyáltalán,és az aktushoz mért 14.napon csinálj 1-2 terhességi tesztet.Ha negatív,akkor nem vagy terhes,és szerencséd volt.

A tabletta(ha hónapok óta is szeded )is úgy adja a legnagyobb védekezést, ha a párod nem élvez beléd... Két hétig ne szexelj egyáltalán, és az aktushoz mért 14.napon csinálj 1-2 terhességi tesztet.Ha negatív, akkor nem vagy terhes, és szerencséd volt.
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat légyszí
Én ugy tudom h 1 hónap utan 100 %-os :) Reménykedj :)
nem.. nem lehetsz.. ha mindig rendesen bevetted..
A kérdező hozzászólása: igen. mindig este 9kor vettem be. telefon csörög folyton
én sem lettem az :D

Ezt egy másik csajnak írhatta ki a barátom? Lehet h akkor ma vele találkozott helyettem?

még csak 1 hete vagyunk együtt,de eddig nagyon jól megvoltunk:)))minden találkozásnál forrt köztünk a leveg? :)) a barátom ezt írta ki msn-re : " szombatot akarok :):$ " <---ezt sztem tuti h csajnak írta mert ott van a "pirulós fej"...eddig azt hittem h nekem és ezért nem is kérdeztem rá..:S..de hát..ezekszerint nem nekem írta :'((

Legjobb válasz: igen, úgy néz ki másik csaj van a dologban :(

Emberek... Nem kell egybõl elhamarkodottan dönteni. Jobban jársz, ha megkérdezed tõle a dolgot. Ha ismered annyira, akkor látni fogod, hogy az igazat mondja-e vagy sem. Ha tényleg lány van a dologban akkor csak gratulálni tudok a hosszú kapcsolathoz... Az írásodat elnézve nem lehetsz valami idõs. És ha igazam van, akkor azt sem tudjátok, hogy mit akartok egymástól. Üljetek le és õszintén (!) beszéljétek meg a dolgot.
igen, úgy néz ki másik csaj van a dologban :(
kérdezd meg hogy mifa.. van most kivel jársz
A legegyszerûbb, ha rákérdezel.
szerintem igen.:( sajnálom.:( L13
A kérdező hozzászólása: rendbe...le fogom majd írni h mi volt. köszi.
Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni, majd kérdezd meg tõle:) Nyugi!
Szerintem LAN-party
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: nem jelentkezett és nem tudtam elérni...ezért írtam egy sms-t h érdeklem-e még egyáltalán ...igen vagy nem? erre nem írt vissza semmit(ja és tuti h volt pénz a telóján)...:'((((( de annyira se méltatott h visszaírjon akár csak egyetlen egy szót ..de ezekszerint [email protected] rám..nem képes még szakítani se normálisan....:'((( bánom h megismertem....:'((((((
mennyi idõsek vagytok?
Akkor tényleg hagyd a bús francba, az ilyen azt se érdemli meg, hogy leköpjék. Örülj neki, hogy csak 1 hetet voltál vele. Velem exem msnen szakított (mondjuk ezt a fajtát is csinálta 1 másik, hogy nem jelentkezett, de belé nem voltam szerelmes, úgyhogy annyira nem is érdekelt), és akármennyire is szerettem, ha neki annyit sem érek, hogy a szemembe mondja, akkor pusztuljon.
20:29 vagyok, majd írd le, hogy mi történt :) sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek. 20:29-es jó ötlet.
Szerintem is kérdezd meg, de ne számonkérõen, hanem csak úgy "mellesleg". Vagy kérdezd meg tõle, hogy mivel telt a napja, amit ennyire várt.
19:03-om vagyok. Nem akartam dúrva hangnemben írni, de eléggé [email protected]ák ma az agyam. Remélem nem írtam rosszat...
miert nem hivod fel, és kérdezed meg? ja, és szakits vele. :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. ne haragudj de nagyon össze vagyok zavarodva és nagyon magam alatt vagyok , tudom h nem a legjobban fogalmaztam meg, nem így szoktam de most így sikerült.:S:(
Jaja nem kell minden apróságba egybõl belemagyarázni a fél világot.. édes istenem egy smiley nak ekkora feneket keríteni... Mellesleg egy hét után meg mit akarod már számon kérni!! Jobb ha elfelejted ezt az egész hulyeséget és úgy teszel mintha nem írt ki volna semmit sem arra a nyomoronc msn re!!
kérdezd meg. ígyjársz a legjobban. ha hazudik úgyis észreveszed-
A kérdező hozzászólása: én 16/L õ 17 szerintem is..:'((((((köszönöm h válaszoltatok :'((((
A kérdező hozzászólása: köszönöm ..igazad van ...:S:(
Persze. Egyik legmodernebb fog. gátló, elsõ szemtõl véd. Csak ügyesen:) Egy gyógyszerész
ha mindketten akarjatok mert ne.persze akar tobbszor is.ugy mindkettotoknek joibb lesz ha benned megy el.szerintem enged neki.vigyazz szedj akkor elotte tablettat.es ugy biztonsagos lesz.hajra!!!!!!
Persze, nyugodtan! Ha rendesen szeded, minden nap, akkor nem lehet baj! A lényeg az, hogy a naponta szedett gyógyszer fenntartja a szintet a szervezetben, így a nap folyamán bármikor, akárhányszor szexelhettek!

Ma szakítottunk a barátommal. Nagyon kivagyok nem tudom mit tehetnék h jobb legyen . Nem tudom. Csak sirok sirok sirok . Nem tudom mit fogok csinálni h eltudjam felejteni mit csináljak h menjen mit h kell ilyenkor csinálni? :' (

kérlek segítsetek illetve olyanoktól várom a választ akik éltek már át hasonlót/ gondolom sokan vagyunk...és h ti h tettétek magatokat túl ezen?

Legjobb válasz: Azért csókolóztál mással, mert tudtad, hogy mindent elvisel? Hát gratulálok neked, komolyan. Tudod az ilyen nõk, de te inkább lány vagy még szerintem, miatt lesz a pasik többsége bizalmatlan. Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tettél olyat amivel a párodat bántod? Nagyon szurkolok a barátodnak, hogy tartson ki és ne menjen vissza hozzád. Jobbat érdemel tõled. Az ilyen dolgok kiakasztanak nagyon nem tehetek róla. Annyira szeretem, annyira kivagyok, annyira fáj, közben meg csalod ahol tudod. Kapj te is legalább annyi ffájdalmat amit a pasinak okoztál ennyi.

Azért csókolóztál mással, mert tudtad, hogy mindent elvisel? Hát gratulálok neked, komolyan. Tudod az ilyen nõk, de te inkább lány vagy még szerintem, miatt lesz a pasik többsége bizalmatlan. Ha ennyire fontos volt neked, akkor miért tettél olyat amivel a párodat bántod? Nagyon szurkolok a barátodnak, hogy tartson ki és ne menjen vissza hozzád. Jobbat érdemel tõled. Az ilyen dolgok kiakasztanak nagyon nem tehetek róla. Annyira szeretem, annyira kivagyok, annyira fáj, közben meg csalod ahol tudod. Kapj te is legalább annyi ffájdalmat amit a pasinak okoztál ennyi.
lehet tudni ki szakitott kivel és miért:
szerintem adj neki egy kis idõt. ha egy héten belül vagy mésfél héten belül nem jelentkezik lépj túl rajta. 1:ne magadban keress hibát.mert akkor felfedezel olyanokat amik lehet h hatással lesznek rád! 2:ne legyél (próbálj nem)szomorú lenni.akik körülötted vannak és szeretnek pl:család, barátnõk, haverok stb. nekik is szar ha te szomi vagy. 3:legyél minél jobban elfoglalva. menj el sétálni bnõkkel, moziba, bulizni.(hogy eltereld a figyelmedet a fiúról:) most nehéz idõszakban vagy.Én is átestem már ezen. mély depresszió, a világ összeomlott, mindenki ellened van... ez egyáltalán nem igaz... és ne csinálj hülyeségeket. még ne is gondold, h kilépsz az utcára körülnézés nélkül. mert amint hülyeséget csinálsz...:megfogod bánni. tudsz adni egy msn címet? nehéz agy kommunikálni veled:)
A kérdező hozzászólása: és h tetted túl magad rajta? mennnyi ideig voltatok együtt? annyira félek...párna mulva sztem irok neki egy üzenetet h mivan vele stb... psze csak hétvégén v jövöhéten kicsi idõt hagyok neki.... v nem tudom mit csináljak :( ... sajnálom h veled ez történt... és elhiszem gondolom h milyen rossz lehetet... :S sztem h ha egy fiú sir amikor szakítás van v sak ugy alabol egy lány miatt és a lány elõtt az annyira szép és olyan jó érzés v nem érzi cikinek ésh szoval nem az a fiu aki egy bunko stb...
Furcsa dolgok ezek. Amondó vagyok, hogy akkor tudjuk meg igazán mennyire szeretünk valakit, ha elveszítjük azt. Nem értem a fiút, ha szeret, akkor miért szakít? De ne aggódj, ha sírt akkor biztosan érez valamit irántad, szóval visszakaphatod még. Ha egyszer összejött veled, miért ne sikerülhetne mégegyszer, ha mondjuk látja rajtad, hogy te is megváltoztál. Tudod én örültem volna, ha a barátnõm 2008. október 28-án, amikor szakított velem, sírt volna, de nem tette, én sírtam csak. Mai napig nem hajlandó hozzám szólni, tudod milyen rossz ez így?
A kérdező hozzászólása: Azt a csók után gondoltam... ert elég hmar túltette magát azon illetve csak látszólag...és amikor a csók történt szerettem de nem voltam belé szerelmes...de amkor ott volt h lehet h akkor vége és h mit tettem vele is meg a másikkal is de leginkább a tudat h vége lenne vele akkor erõsödtek meg bennem az érzelmek és h igazán fontos nekem...ésmost akármit mondhatsz rám tudom h szenvednem kell és h én vagyok a hibás meg minden de attól még nagyon rossz...de kösi támadj csak tudom az igazat és tudom h meg is érdemlem de nem kérem még másoktól is kést a szívembe...elég volt nekem egynapra egy nagyon nagy...
A kérdező hozzászólása: kérdeztem tõle h tényleg szeretsz? mondta igen...és akk után meg mondta mert még kérdeztem vmit s akk monda h lehet jbb lett vna h ha kamuzok h már nem szeretlek... nem értem h ha szeret sír ölelget puszilgat akkor mért szakított ma? tesómmal tgnap beszélt telefonon mondta neki h szeret s h nem fog velem szakítani. akkor meg mi ez? am a kapcsolat elején és talán még aok után is h mássla csókoloztam õ jobban szeretet ez látszott rajta... és én sjanos ezt tudtam és emiatt mertem több mindent megtenni mert abban a hitben éltem h úgy sem fog elhagyni...de tessék ... túl messzire mentem :s ...amúgy köszönöm neked a válaszokat :)
figyelj ha tényleg szeret... nem:) De ha csak mondta hogy szeret hogy ne bántson meg akkor... annyi:S
A kérdező hozzászólása: de jó nektek...bárcsak itt is ez történne... annyira jó lenne... :( de félek már késõ...
vissza mert szerettem. ÉS azóta együtt vagyunk, ez két éve volt :D
A kérdező hozzászólása: igen? :O és te vissafogattad? és utána a kapcsolatotok milyen volt? bocsi a sok kérdésért de ost teljesen kivagyok és vmilyen szinten megnyugtat olvasni h kivel mi történt...
hát ha tényleg szeret akkor vissza fog menni hozzád. 1-2 hét és térden állva fog könyörögni:) tapasztalat..
A kérdező hozzászólása: Õ velem... és én voltam leginkább a hibás... de akkor is ha szeret és sír akkor mért szakít velem? elkövettem egy hibát még másfél honapja ezelõtt egy buliban csokoloztam egy fiuval... most meg párnapja elmentem a fiu házibulijába... meg nem mutattam be még otthon nem vittem haza...4hónapja és 1hete voltunk együtt...aput már ismerte de anyut nem...nekem ez a bemutatós dolog nagyon-nagyon nehezen megy...és msot mondta h tudja h egy hülye most de h ezek miatt összezavarodott ...kérdeztem tõle h tényleg szeretsz még mondta h igen... meg õ kezdett el elõször sirni utána énis fõleg amikor kimondta és már múlt idõben beszélt...együtt sírtunk ölelgetett pusilgatta az arocmat fogtuk egymás kezét... egymáshoz bújtunk...de akkor mégis mirt? mitcsináljak h visszakaphassam? elõre is köszönöm a válaszokat
lefoglaltam magam. Nekem a 3D animálás és modellezés jött be anno, úgy néz ki, most ebbõl lesz munkám. lányoknak... legyél társaságban, mást nem tudok :S 18F
2.47-es vagyok. Igazándiból nem tettem túl rajta magam, tegnap is .... 2008. szeptember 10-én 22.15-tõl jártunk október 28-ig. Most is fáj, hogy nem adta meg nekem azt a lehetõséget, amit az elõttem lévõ barátjának. Magyarország 3. legnagyobb városának Hõsök terén sírtam 26-án, ekkor adott egy fél lehetõséget. 27-én egy szál vörös rózsát kapott tõlem. 28-án gyakorlatilag külön váltak útjaink. Utána nagyon sok hibát követtem még el ... Igazságtalannak tartottam a helyzetet, de egy kapcsolat két emberen múlik. Azóta nem valami fényes az életem. Elõtte sem volt az, de azóta nagyon sok negatív dolgot kellett átélnem. Amikor legjobban vágytam a szeretetére, akkor már Õ nem volt. A 2009-es évi elsõ álmom is róla szólt, volt, hogy sírva ébredtem fel egy-egy álom után. Írj nyugodtan privit, és add meg az msn címed, vagy akár a telefonszámod. Nyugodtan kérdezhetsz, én megértelek.

Mensinek meg kellet volna jönnie tegnap de éreztem h feszül a mellem, a hasam görcsölget, fehér folyás de ma sem jött meg és ma reggel a barátom belémélvezett. Terhes lehetek?

Ezt elmondtam a barátomnak h érzem h meg kell jönnie és azért élvezett belém, mert akkor elm nem lehetek terhes azt mondta. De félek most, hogy nemjött meg, mert 2 hete megszakítással védekeztünk és lehet h egy kicsi ondó bennem maradt.

Legjobb válasz: A kérdésedre a válasz: IGEN, lehetsz terhes. A megszakításos "védekezés" nem védekezés. Semmiképp ne alkalmazzátok többször! Vegyetek inkább óvszert, vagy kezdj gyógyszert szedni! A másik dolog pedig: a menstruáció alatt is lehetséges a teherbeesés, persze nagyon minimális esély van rá, de van! Ne a barátod "védekezési tanácsaira" hallgass, hanem elõbb nézz utána a dolgoknak.

A kérdésedre a válasz: IGEN, lehetsz terhes. A megszakításos "védekezés" nem védekezés. Semmiképp ne alkalmazzátok többször! Vegyetek inkább óvszert, vagy kezdj gyógyszert szedni! A másik dolog pedig: a menstruáció alatt is lehetséges a teherbeesés, persze nagyon minimális esély van rá, de van! Ne a barátod "védekezési tanácsaira" hallgass, hanem elõbb nézz utána a dolgoknak.
Van egy rossz hírem...
én meg nem szedhetek tablettát, viszont a kúppal semmi bajom. nem vagyunk egyformák :)
Használtam már én is Pharmatexet, de már gyógyszer mellett vagyok. Engem a kúp nagyon mart belülrõl. :S
A kérdező hozzászólása: am ha ma elmegyek tesztet venni és negativ lesz akkor nem kell félnem ugye ami 2 hete történt?
ha megjön, akkor no para. 2 hét mulva teszt, ha az is negativ, akkor nyugodj meg.
Pharmatex pedig már megint egy másik dolog, ha ott van mellette, akkor oké... - a tételmondat :) egyébként tudom, h a megszakitás nem tuti, meg a naptármódszer se, de mi mégis azt alkalmazzuk, és nem lettem terhes. pharmatex-szel együtt meg már tuti. az még a lehetséges elõváladékkal is leszámol, már ha egyáltalán van benne spermium.
A kérdező hozzászólása: de ha meg megjön akkor a maitól se kell félnem
A naptármódszer egyáltalán nem megbízható. "egyénenként nagyon változó lehet a termékeny napok száma és idõpontja is. Az, hogy az ovuláció a 14. napon következik be, csak a tankönyv szerint van így, ráadásul sok minden befolyásolhatja egy adott hónapon belül is. Stressz vagy betegség hatására változhat a ciklus hossza, sõt, elõfordulhat, hogy egy cikluson belül kétszer is van tüszõrepedés"...a Pharmatex pedig már megint egy másik dolog, ha ott van mellette, akkor oké...de ha simán csak naptármódszer + megszakításos közösülés, az azért nem tuti. Persze igazából semmilyen módszer nem nyújthat 100%-os védelmet!
Szerintem korai még tesztet venned, hisz még alig késett 1 napot. De ha te attól megnyugszol, vegyél tesztet...és kérlek inkább magad tájékozódj és ne a párodra hallgass! :)
A kérdező hozzászólása: én errõl nem is tudtam. aktus után közölte velem. én csak néztem mondom nem mondod komolyan. azt mondja de . megin csak nézek.azt mondja te mondtad h érzed h megkell jönnie akkor nem lehet baj... elmentem wcre ki is folyt végülis
Tehát ha jól értem, akkor csak úgy hagytad, hogy elélvezzen benned? Mármint, ugye akkor még nem mondta neked, hogy "nem lehetsz terhes, mert meg fog neked jönni", hanem csak az aktus után?
A kérdező hozzászólása: az aktus után közölte velem, hogy belém élvezet. én meg lefagytam :| õ meg erre te mondtaad h érzed h megkell jönnie ezt tegnap mondtam neki.
A kérdező hozzászólása: de nem is gondoltam volna h belém fog élvezni, azért mert mondtam neki h érzem h megfog jönni :|
Jaaa, értem. Elég felelõtlen a barátod, pedig már 20 éves (ha jól emlékszem). Egyébként, ha esetleg mégis esemény utáni tabletta vásárlása mellett döntenél, nyugodtan kérd el tõle a gyógyszer árának felét!
amúgy meg azért linkeltem be a sürgõsségi helyeket, mert jó eséllyel szükséged lesz egy esemény utánira. ha tutira tudod, h beléd élveztek, és nem pedig elszakadt az óvszer és vagy terhes vagy, vagy nem. ezt akkor szokták felírni, ha komoly a baj. én pedig a helyedben felíratnám azt a tabit, elég komolynak tûnik.. lehet, hogy nincs pénzed rá, de utána a gyerekre még úgy sem lesz.
A kérdező hozzászólása: leirtam h nem tudok kifizetni annyit rá. + irták h kevés rá ilyenkor nagyon az esély mert nemvagyok termékeny. + nem akarom megint felkavarni a hormonmûködésem. most jött mondjuk rendbe szntem. norcolutot szedtem ..
mivan??????, csak ugy belédélvezett????, hat ez bunkóság :(
A kérdező hozzászólása: de ha most nem vagyok termékeny mert mensinek kéne jönnie akkor minek sos tabi? nincs rá 6.000 ftm. csak remélni tudom h megjön jövõ héten. ha nem akkor a 2 hete volt a bibi ha bennem maradt egy kicsi ondó.
csináltak rákszûrést, de ez szinte lényegtelen, mert mindjárt ott helyben felirták a gyógyszert. elmentem egy másikhoz, az is felirta, sõt, kérdezte is h ezt akarom-e vagy amazt? :D lol...... omg...... wtf???? aztén elmentem egy megint másikhoz, az meg csak hümmögött, amikor mondtam neki, h nagyon fáj a fejem tõle...... meg úgy alapból paraszt volt, ugyh 1 órát sirtam, miután kijöttem onnan......
na, azért beleélvezni nem kellett volna....
a barátod honnan tanulta ezt?én a helyedben biztos levágnám a farkát..
A ma reggeli elélvezéssel nincs gond, de a 2 héttel ezelõtti jelenthet problémát. Vegyél egy tesztet, aztán minél hamarabb irány a doki. Ha 2 csík lesz, azért, ha csak 1, az elmaradó mensi miatt.
Egyébként, a pár napos eltérés a megszokott menstruáció idõpontjától még nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet 2 napja.de akkor még csak 1 csík volt, vagyis nem pontosan kivehetõ volt. de most akkor miért éreztem ezeket a tüneteket ha nem jött meg? de akkor ha mégse vagyok most terhes es csak késik akkor a mai szex után nem lehetek terhes?
tablettát ne szedj. az egy sz.r. ki se vizsgálnak normálisan. mennyi idõsek vagytok? ha fiatalok, akkor gumi, vagy megszakitás+naptármódszer, pharmatex. :)
lehet h csak késik. nyugi.
Érdekes, amikor nekem felírták a tablettát, kivizsgáltak normálisan, még vérvételre is küldtek. Na de most nem ez a lényeg, tegnap kellett volna még csak megjönnie. 1 napot késik még csak...nekem volt, hogy 5 nappal késõbb jött meg. Ne izgulj, mert az idegesség is csak tovább tolhatja a "jövetelt" :)
Akkor a mai aktus utáni 14.napon fog biztosat mutatni a teszt....Ma még elmehetsz sürgõsségi tablettát feliratni.6000ft-ba kerül az escapelle kb...
Megszakítás+naptármódszer? Hát ez fantasztikus tanács volt...gratulálok!
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 20. tablettát akarok szedni es azert várom nagyon a mensit. 1 éve együttvagyunk már gumit nem szeretem meg õ se . megszakitással.megy. de most eléggé félek. azt mondta ha érzem h megkell jönnie akkor a mai belémélvezésbõl nem lehet gond.
16 évesen még ne szedj tablettát, miért akarod szétcseszni a szervezetedet??? egyik válaszolónak: szerencséd volt, én 3-4 orvost megjártam, mire egy ötödik közölte, h nem szedhetek.. amazok meg simán elsiklottak e tény fölött.. :(
A kérdező hozzászólása: szeretnék tabit mindenképp. az a legbiztosabb
Igen, tudom, hogy vannak olyan orvosok, akiket nem nagyon érdekel az egész, csak felírnak mindent, ami eszükbe jut, vizsgálatok nélkül. Sajnálom, hogy te ilyenekkel találkoztál, meg se vizsgáltak azok egyébként? Kérdezõ, ha mindenképp gyógyszert akarsz, keress olyan orvost, aki alaposan kivizsgál a recept írása elõtt, aminek elvileg az lenne a lényege, hogy olyan gyógyszert kapj, ami a te szervezetednek a legmegfelelõbb!
Megszakítás+naptármódszer? Hát ez fantasztikus tanács volt...gratulálok! igen, ez is egy módszer. terméketlen napon mégis mi a franctól lenne terhes a nõ? :D fõleg, ha még pharmatex is van mellé. na, de látom, nektek csak a tabletta meg a gumi létezik. mellesleg, leírtam azt is, de most még egyszer megteszem : 16 ÉVESEN INKÁBB MÉG HASZNÁLJON GUMIT, MERT A FIATAL FIÚKBAN NEM LEHET MEGBÍZNI. REMÉLEM, ÉRTHETÕ VOLT. :)
de a maiból lehet gond. eseményutáni tabletta. http://www.springmed.hu/sex/surg-ambulanciak.htm ezek közül nézd meg melyik van hozzátok legközelebb, ott felírják neked az eseményutánit. vagy ha van, ami közelebb van hozzátok kórház, ott megkérdezheted esetleg.
A kérdező hozzászólása: igen mert h ugyse lehetek terhes...

Mi a véleményetek arról, hogy ma már 13 éveseknél alap az h valaki a barátjával/barátnőjével pettingel?

Legjobb válasz: 13.17. itt vagyok én élõ példának, amit leírtál :) amikor összejöttem a barátommal, 15 éves voltam. õ pedig 18.!! és csak rá 2 évre, miután nagyon megismertem, akkor döntöttük el, hogy megtesszük... 17 évesen. tudtam mindent. mai napig együtt vagyunk, és jócskán változtunk mind a ketten. õ már 21.én pedig 18.egymás mellett nõttünk fel, és ismertük meg a felnõtt dolgokat. és ez annyira szép, és annyira jó. tudom, hogy õ tudja milyen kis gyerek voltam, és látja azt is, hogyan növöm ki ezt a kort... róla nem is beszélve:) , ma már 3 éve együtt vagyunk. mi hosszú távra terveztünk, és ez eddig bevált ;) remélem a gyerekeink is hasonló véleményen lesznek :)

13.17. itt vagyok én élõ példának, amit leírtál :) amikor összejöttem a barátommal, 15 éves voltam. õ pedig 18.!! és csak rá 2 évre, miután nagyon megismertem, akkor döntöttük el, hogy megtesszük... 17 évesen. tudtam mindent. mai napig együtt vagyunk, és jócskán változtunk mind a ketten. õ már 21.én pedig 18.egymás mellett nõttünk fel, és ismertük meg a felnõtt dolgokat. és ez annyira szép, és annyira jó. tudom, hogy õ tudja milyen kis gyerek voltam, és látja azt is, hogyan növöm ki ezt a kort... róla nem is beszélve:) , ma már 3 éve együtt vagyunk. mi hosszú távra terveztünk, és ez eddig bevált ;) remélem a gyerekeink is hasonló véleményen lesznek :)
Szerintem 13 évesen még csak tetszeniük egymásnak, hisz még csak gyerekek.14 éveseknél már elfogadható és sokkal gyakoribb is, habár én 15 vagyok lány és még nem csináltam.Persze fût a vágy, hogy milyen lehet, de várok arra a fiúra akinek nem csak ARRA kellek.Azt hiszem egy ideig még nincs szükségem rá és fiúra sem.
ha még csak errõl lenne szó...de nem csak pettingelnek, hanem szexuális életet is élnek. és ezzel az a baj, h nincsenek eléggé felkészülve, és felelõtlenek. na meg olykor tudatlanok is e téren.
13:17-es 27 évs lánynak: Szerintem kissé sötéten látod, nem kell ilyen rémisztõ fantazmagóriákat kreálni. A magányosság rossz dolog, ezért sosem lesz menõ, maximum a szinglik megpróbálják a jó oldalát nézni, ha már nem lehet társuk.. A 13 éves kislányok meg szerintem nem élnk szexuális életet, csak egy kisebb százalékuk, amit persze könnyebb észrevenni. Csomó 17-18 évest olvasok itt is, hogy jaj lefeküdjek-e vele.. Lehet, hogy lazul az erkölcs, de az emberek lelki alkatát nehéz befolyásolni. Anno nekem is próbálta befolyásoln egy könnyûvérû gyerekkori barátnõm, ehhez képest 23 évesen veszetettem el a szüzességem (az is lehet, hogy ez pont annak a következménye, túl hamar akarta rámtukmálni). 25/L
Nem alap és nem is mindenki olyan, van aki játsza az eszét, ezek még kistaknyosok és nem ezzel kellene foglalkozni, de aki már ezt csinálja annál a szülõk is valamit a nevelésnél elrontottak.Van egy pár kikapos csaj, de az anyukat is meglehet nézni, amikor megtudják hogy túl van már a sexen is a lánya, annyit mond, hát nem tudok már mit tenni, meg legalább a szerelmével, mindig másra mutogatnak, nem merik a felelõsségüket vállalni.A diszkóba is a szülõ engedi el a gyereket, ahogy a cigit is gyakran õ veszi meg, v. õ add rá pénzt.Szóval a hibát nem a médiára kellene folyton fogni. És a látszat is néha csal, nekem nem egy barátnõm volt, aki kicsit kihiíóan öltözködött és néha úgy is viselkedett mindenki azt hitte hogy könnyûvérû és mint kiderült még 20 évesen is szûz volt.Csak most már tagadják, mert majdnem hogy szégyelni kell ha valaki nem egy utolsó kis loty. .
Szerintem szomorú. Kimarad az álmodozás arról, milyen lehet, az izgalom egy kapcsolatban, és az idõ, amíg várnak a másikra. Ez is építi a kapcsolatot, de a mai fiatalokban 12-14 évesekben már nincs meg az a félsz, ami anno bennünk (most vagyok 27, nem volt azért olyan rég!). A fiúk sem félnek leteperni egy lányt, és a lányok sem mondanak nemet, nem az a "menõ", sõt! Hol vannak már az olyan kapcsolatok, ahol a fiatalok 1-2 évig is együtt járnak, megismerik, mélyen megszereitk egymást és közös döntésbõl, majdnem felnõtt fejjel 17-18 évesen szeretkeznek elõször? Nem sajnálom, hogy ezt éltem át, és nem azt, ami ma megy. Gyors kiégéshez és éretlen lelki élethez vezet majd, utána pedig a kapcsolatokat nem sikerül majd hosszabb távon megtartani, mert nem találják, amit keresnek - ami már az elején elveszett. De nem baj, dícsérjük majd a szingliséget, nem baj, ha lelki sérült vagy és kapcsolatra képtelen, majd azt is menõvé tesszük és nem lesz ciki, hogy valaki nem képes elkötelezõdésre! Ez a jövõ. L27
Szerintem 16 éves kor alatt nagyon korai a sex, hisz nem is érettek hiába hajtogatják folyton ezt.A fiúk is sokszor még 15-16 évesen is akkorák mint egy 7-es gyerek, szóval egy 165 cm srác, akinek anyuci intéz mindent mert semmit nem tud megoldani egyedül, hol érett már.Egyébként sok lány van aki még ma is 17-22 éves korában vesztí el, csak ez tabu és ha valakit megkérdeznek akkor azt válaszolja hogy már nem szûz.
Na mert a petting mi ha nem sexuális élet? -_- Amúgy szerintem abszolút nem "alap". Csak a kivételeket nagyon könnyû észrevenni, a szürke többségrõl meg fogalmunk sincsen.
ha megkérdeznénk most jelenleg 15db 13 éves gyerekett mi az a petting ebböl ha tudná 1-2 :)
Korai, hogy ne lenne az, de amit mondanak azt sem kell feltétlenül elhinni, sokan hazudoznak azt hiszik ettõl lesznek nagyok. És sajnos azért vannak kikapos lányok is ilyen fiatalon, de akárki akármit mond nem a médiára, a reklámra kell feltétlen fogni, nagy a szülõ felelõssége, akik mindent megengednek, mindent a fenekük alá raknak, sok kamasznak semmi dolga nincs, semmiért nem tartozik felelõsséggel, és nagyon sok a túlságosan is elkényesztetett közöttük és sokszor bíztatják v. falaznak még a szülõk nekik. Legyünk õszinték ki engedi 14 évesen diszkókba, olyat is láttam hogy cigit v. piát csempészet a szülõ a kirándulásra induló gyereknek. De sajnos akik nem ilyenek ott is azt láttom hogy iszonyatos mértékû elkényesztettés van.Akárkivel beszélek, több idõsebb haverom van, ahol 13-22 év közötti a gyerek, és szinte mindegyik azt mondja, soha a gyerek még egy szendvicset nem csinált, a lányaik 18-20 év között fogtak elõször vasalót és azt sem rendszeresen, azt hogy mosogatni, v. fiúknál a kertbe besegíteni, valamit rendszeresen csinálni olyan ritka mint a fehér holló, valahol a gyerek még azt sem tudta hogyan kell a porszívót bekapcsolni, de a menõ telefon, meg cucc az kell.Meg jönnek azzal hogy én már nem vagyok gyerek, felnõtt vagyok, hát ez elég fúra, akit totál kiszolgálnak, eltartanak és semmi segítséget nem nyújt az hol felnõtt már.
13 évesen, ha ez szóba került felhúzott szemöldökkel néztem flegmán, hogy kit érdekel ez a téma. :D Lány 18
A kérdező hozzászólása: HÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁhaaahaahahahöhöhöhö... hö. S.Z.A.R.
Mi? Be kell vinned a lépcsõházba 13 vokot? És legalább teflon? Ahogy érzed. Csak nemtom, hogy jön ez ide. Gyáááháááá ez csak vicc volt öhöhöhehehehe!! Hm ez jó volt mi? XD
:O Volt b.nõmmel pettingeltünk lépcsõházba 13 vok
13?? Nem fiatal még egy kicsit??? Testileg is meg lelkileg is. Szerintem ez nagyon is helytelen. És az olyan szülõ akinek a gyereke ezt csinálja az nagyon rossz szülõ. Fõleg ha lány pettingel. Szerintem még a biológia órán kellene neki figyelni e nem a nadrágban
Ez nekem nem alap!Hát az én szüleim nem erre neveltek és nem is bánom!13 évesen még nem ezzel kéne foglalkozni , mert ami korai az késõbb visszaüthet szexuális téren!És ez nem vicc!
*tetszeniük kéne ez lemaradt...bocsi:S
lÁNNYAL PETTINGELTÉL. AKK NE MTUDTA D NEKI HÚZOGATNI:::: HEHEHE

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!