Találatok a következő kifejezésre: Barátommal már hónapja együtt vagyunk (86 db)

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

Szerintetek sok a 9 év korkülönbség? én 14 voltam, mikor összejöttem a 23 éves barátommal, és már 7 hónapja együtt vagyunk, 1 hónapja töltöttem be a 15. szülinapom. Sok?

Õ azt mondja, hogy szeret, és én is így érzek iránta, de 18 éves korom el?tt nem akarom elveszíteni a szüzességem, és ezzel ? is tisztában van, és azt mondta, hogy megvár. Fiúk, ti képesek lennétek 3 évet várni az igaz szerelemre?

Legjobb válasz: 23 éves korban én nem hiszem,hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz,így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom,1 év(vagy még annyi sem),és be fog próbálkozni.

23 éves korban én nem hiszem, hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz, így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom, 1 év(vagy még annyi sem), és be fog próbálkozni.
úgysem várod meg a 18- at... adok neked 3 hónapot... többet nem. NE legyen igazam...
ÁÁÁ! Ez gáz! Te is, hogy nem elég 16, neked 18 kell... Bukta!
Te még kislány vagy, õ meg már majdnem felnõtt férfi. Te elhiszed neki, hogy várni fog 18 éves korodig? Kizárt.
Szerintem egyrészt sok így az a 7 év. Teljesen más szinten kellene mozognotok. De ez még hagyján... Szerintem is az lesz, hogy vagy te nem fogsz várni 18 éves korodig, vagy õ nem fogja bírni a 3 évet és dobbant, vagy pedig oké kihúzza 3 évig, de nem marad hûséges. Azt gondolom, hogy ezt elvárni is kínzás tõle. 20L
jol mondja az elottem levo...szopni fogsz mint 1 torkos borz
Készülj, ha nem csal meg, akkor 3 évig sokat cumizol Baby... 28/F
Sok. Egy 23 évesnek nem egy gyerekkel kellene kezdenie, te meg úgyse fogsz várni 18 éves korodig, fõleg ha jól sül el a kapcsolat.
Igen, sok. Kétlem, hogy még 3 évet várna rád, hûségesen...
te még kislány vagy, õ már komolyabban gondolkodó fiú. nekem is volt 14 és 15 éves "barátnõm", mikor én 23 körül jártam (igaz a szexig sajnos nem tudtam eljutni velük). De tapasztalatból mondom, amit a te kis agyad még nem tud felfogni: elképzelhetetlen, hogy téged komolyan vegyen. Én is sokáig elmentem volna, hogy megdugjam õket, de sajnos nem így jött össze...


Szerintetek ha már 5 hónapja együtt vagyok a barátommal az már komoly kapcsolat és nem csak szórakozik?

Legjobb válasz: Neked kell érezned. A szándék nem (csak) az együtt eltöltött idõ hosszától függ.

Neked kell érezned. A szándék nem (csak) az együtt eltöltött idõ hosszától függ.
Szerintem 5 hónap azért még nem nagy szám. Alapból normális kapcsolatot nem pár hónapra tervez az ember.
az még NULLA. fél év után mar lehet komoly.
azért eza kapcsolat intenzitásától is függ, de igaz van az elõttem szólónak; ezt neked kell érezni
Nem ! semmi sem biztos ! elsõ válaszolóval értek egyet neked kell érezned, mi most mondhatunk itt mindent;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget :)

15 éves vagyok, a barátom 20, de ő úgy tudja, hogy 17 vagyok. Már 1 hónapja együtt vagyunk (távkapcsolat). Mit tegyek, hogyan mondjam el az igazságot?

Amikor el?ször találkoztunk, nem gondoltam volna, hogy lesz bármi komoly köztünk, ezért hazudtam neki.De úgy érzem, hogy egy komolykapcsolatba csöppentem bele, már le is feküdtünk(Õ volt az 1.) úgy érzem szerelmes vagyok, de félek, ha elmondom az igazságot elveszítem!Mind erre nem számítottam az elején, segítsetek!

Legjobb válasz: Mostmár mindegy h megbántad-e vagy sem,erre nem itt kellett volna rájönni.De talán tanulsz a hibádból.Ha pedig úgy érzed h komoly kapcsolatba csöppentél akkor nem kellett vna hazugsággal kezdeni.És szabad kérdezni h 1 hónap alatt hányszor találkoztatok?(mert ugye távkapcsolatról van szó)Vagy ez csak egy MSN kapcsolat?

Mostmár mindegy h megbántad-e vagy sem, erre nem itt kellett volna rájönni.De talán tanulsz a hibádból.Ha pedig úgy érzed h komoly kapcsolatba csöppentél akkor nem kellett vna hazugsággal kezdeni.És szabad kérdezni h 1 hónap alatt hányszor találkoztatok?(mert ugye távkapcsolatról van szó)Vagy ez csak egy MSN kapcsolat?
Miért gondolod, hogy komoly kapcsolatba csöppentél? Azért mert egy hónapnak sem kellett eltelnie és lefeküdtél egy 20 éves sráccal? Ez még nem jelenti azt, hogy õ komolyan gondolja... Amúgy szerintem jobb, ha elmondod neki az igazságot, elõbb-utóbb úgyis kiderülne, és egy kapcsolatot különben sem lehet hazugságra építeni...
1 Hónap alatt befeküdtél neki 15 éves korod létére? pff...:S..erre szokás azt mondani hogy jó vagy ingyenszexre
jaja, szerintem is elég komoly lehet:) a srác tutira úgy van vele, hogy könnyen megkapott és ezért könnyen el is tud felejteni... majd lesz neki másik ilyen..
Szia nagylány! Te adtad nekia szüzességedet, talán mi kérdezhetnénk elõbb, hogy most mi a terved, vagy mi volt? Amúgy itt nem arról van szó, hogy hány éves vagy!(15-17) Ha másik lányt szeretne akkor nagy bajban leszel, mert az nem akorod miatt lesz! De elárulom azt is, ha nagyon akarod megtudod szerezni, vagy is fogjuk rá. Mert ha bemész a rendõrségre és feldobod, akkor nem fog 3-5 év börtönt kapni, ha feleségül vehet! (legalább is én így tudom a jogszabályokat) Viszont ha inkább a börtönt választaná, akkor talán jobb ha elkezdesz másik fiuban tervezni! Sok sikert nagylány, és azt hiszem ha segítségre van szükséged, azt ne csak neten keressed! Ez nem egymondatban megválaszolós! puszi nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Átgondoltam magamban, és igazatok van.Szégyellem is magam, túlságosan elvakított, nem kellett volna odaadnom magam ennyire könnyen.Sürgõsen változtatni fogok, elmondom neki és majd meglátjuk, hogy alakul tovább.Valamint a jövõben igyekszem nem odaadni magam csak úgy 1-2 hónap után.Mert most gondolom, hogy mit gondolhattok rólam, h 15 évesen.., de ami jön, az jön. Üdv mindenkinek!:)
Jézus Atya Úr Isten... O.o 5 hónap alatt nem csókolóztatok??? 16/L
nagyon ra gorcsolsz... probalj meg ellazulni.. vagy igyal meg egy felest vagy vmi alkoholt
Nem jó ha rágörcsölsz. Olvasgass a neten, tartsd ahhoz magad nézz videókat, gyakorold a kezeddel és abban a pillanatban add át magad az érzésnek. Azért csinálják az emberek mert jó érzést vált ki és kellemes nem azért, hogy betegesen féljenek tõle:/ Csak lazán:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.
Figyelj, megértem a barátodat is, de te problémád is fontos. Ha te még nem készültél fel rá, akkor ne tedd, ne erõszakolja rád. Lehet leszólni a kérdezõt, de mindenki más ütemben fejlõdik. Mondd meg neki, hogy te még úgy érzed, nem szeretnéd teljes szívedbõl, nem érzed késznek magad rá. Ha utána elhagy, akkor azt is el kell fogadnod. De ne tedd meg, csak azért mert õ már nagyon szeretné, ne csapd be önmagadat. Csak és kizárólag akkor tedd, ha már félelem nélkül, te magad is akarod.
Dehogy vagytok együtt! Az egy senki neked! Legalább az elsõ csóktól jártok! Felnõttek meg simán az elsõ szextõl számítják csak. 14 évesen hogy lehetsz még ilyen dedós szar?
miért nem szeretnéd megcsókolni?
A kérdező hozzászólása: 6.-os.. De hogyan mondjam ezt el neki hogy még várjunk vele?nem értené meg ennyi idõ után.mindíg azt mondja hogy eddig várt, és nem érti hogy miért nem lehet.
Hogy lehet egy csók sikertelen? Csak odanyomod a szád a másikéhoz aztán megy ösztönösen.
14 évesen miért baj az? Végre egy egészséges tinilány. :) Amíg nem érzed úgy, hogy te is teljes mértékben szeretnéd, addig ne tedd. :) Ha félsz, az nem jó. Várj, amíg már nincs benne rettegés.
a lenyeg h ne gorcsolj ra
3# manapsag pedig nem lenne ujdonsag
1-es. 14 évesen még ne nagyon igyon
"Barátommal 5-hónapja együtt vagyunk" Ha még nem is csókolóztatok akkor mit jelent nálad, hogy együtt vagytok? Fogjátok egymás kezét és írtok egymásnak facebook-on egy szivecskét? :) Nem rosszból írom, csak érdekel. Amúgy ne görcsölj rá! Vagy próbálkozzatok elõször csak egy szájra puszival.
Hogy vagytok együtt ha még nem csókolóztatok?
1.Amikor elbúcsúztok és megöleled, hirtelen adsz egy puszit a szájára..õ is reagálni fog. De szinte az életben minden helyzet alkalmas erre. Tv-zés, séta, egyszerûen csak pihizés közbe.:)
Elõre válaszolok mielött megkérdeznéd, NEM, a csókolózástól NEM eshetsz teherbe!
Hány évesek vagytok?
semmi extra... én is paráztam odamész lassan és lenyomsz neki egyet tudni fogja mi a dolga meg te is ha ez az elsõ :)
De cuki :-))) Másfél hónapja együtt, és még nem volt csók. Hihetetlen, hogy manapság ilyen is van még, és nem dugnak meg mindenkit 10 évesen...... Puszi, aztán alakul a dolog.
En is 13 evesen csokoloztam eloszor, szep emlek maradt. 18 f/karpatalja
Elso nap, ahogy osszejottunk(ahogy kimondta, hogy szeretne velem jarni) egyszeruen kozelebb mentem es lassan megcsokoltam, utana meg egyszer es elkezdtunk csokolozni sokaig:-). O is velem csokolozott eloszor megsem benaztunk sem semmi. 2, 5 honapig voltunk eggyutt. 18 f/karpatalja
A kérdező hozzászólása: És te, hogy csináltad??:)
A kérdező hozzászólása: :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: Mind a ketten 13.
én 14 voltam mikor az elsõ fiúm megcsókolt egy puszibol indult emlékezetes volt mert összekocant a fogunk Kb 1, 5 év után ujra együtt vagyunk ^^

A barátommal már voltunk együtt kb 16szor. Most azt mondtam h tartsunk kicsi szünetet pár hónap vagy ilyensmi. Emiatt meg is haragudhat?

Semmi olyan ok miatt hogy nem volt jo vagy meguntam vagy ilyensmi csak egyszrüen kicsi szünetet szeretnék tartani de csak abba.

Legjobb válasz: a szunet az meg rendben lenne, de mi a fenenek honapokig? egyaltalan nem tetszene neki s ha meg jo is volt akkor teljesen jogosan haborodna fol. szoval minek a szunet? felsz valamitol?

a szunet az meg rendben lenne, de mi a fenenek honapokig? egyaltalan nem tetszene neki s ha meg jo is volt akkor teljesen jogosan haborodna fol. szoval minek a szunet? felsz valamitol?
A kérdező hozzászólása: végülis az az oka annak hogy szünetet akartam mert elbeszélgettem anyuval..õ nem tud róla hogy már voltunk együtt és nem is merem elmondani neki.azt mondta hogy nagyon megbizik bennem és hogy nem csinálok hülyeséget mert még elér meg stb...olyan roszz érzésem volt hogy ennyire megbiznak bennem de én nem teszem azt amit õ szeretne.nem kell félreérteni nem arról van szó hogy megbántam azt amit eddig tettem, nem sõt nem bántam meg csak egyszerûen úgy éreztem hogy jót tenne 1 kis szünet.legalabb 1hónap...de lehet hogy hülyeség ez az egész....
arra még mindig nem kaptunk választ, hogy miért kell neked szünet, esetleg ha megírnád, hogy mi a probléma, amiért szünetre van szükséged, akkor meg tudnánk mondani, hogy jogos e, vagy hogy megérti e majd a fiú. ha ok nélkül csak úgy szünetet kérsz, azt nem foja megérteni
Ha jót akarsz és nem akarod a pasidat elveszíteni akkor ne, mert rossz lesz ha más csajnál keresi meg amit te nem adsz meg neki, és jogosan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ jól meggondolom, lehet h nem lesz olyan sok szünet, biztos hogy és is fogom kivánnni meg minden...
Nem értem de h birnád ki több hónapig, ha már vki él nemi életet a párjával meg minden akko tuti kivánnád te is meg minden, de ne várj több hónapot, ez naon fog rontani a kapcsitokon sztem, nem fog neki tetszeni az biztos, nekem se tetszene lány létemre a pasim azt mondaná h tartsunk szünetet, nekem ha 1-2 hetet mond már akko félnék h mit rontottam el meg minden, biztos az is felmerülne h nem kíván már vagy nem érdeklem, én is 16 vok de ha már 4 nap eltelik már belehalok h nincs vmi oan köztünk!:P Sztem ha ennyire szünetet akarsz tartani akko ne pár hónapot, hanem 1-2, me naon rosszul fog neki esni!Meg sztem te se szeretnéd ha ez miatt menni tönkre a kapcsitok és tán más lány után nézzne! Fontold azé meg:)
Akkor minek "kinzod" magadat is meg õt is ?
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam hogy nem vágyok rá!amugy 16 vok
Azt nem mondtad hogy mennyi idõsek vagytok meg stb.... ettõl is függ .... Egyébként én srác vagyok és elsõre nekem az jut eszembe hogy milyen nõi hülyeség ez... (pedig nem vagyok az a típus aki csak a szexre hajt)... egy normális párkapcsolatnak a szex is része... és ha ennyi kimarad ott már valami gyanus .. Ha van valami betegséges nyugodtan mond meg neki... mert egy idõ után el kezd gyanakodni hogy lehet hogy van neked más és azért nem vágysz rá
Akkor szakíts vele. Vagy esetleg ebszéld meg, mond el, h miért kell szünet, olyan nincs, hogy mert csak...
A kérdező hozzászólása: Jó egy kis idõ...lehet hogy nem lesz belõle pár hónap...nem félek semmitõl nincs is semmi baj csak egyszerûen kene 1 kis szünet...
lehet egy kis szünet szerintem , de pár hónap?:) az sok szerintem
Szerintem a nem csinálsz hülyeséget úgy értendõ hogy felelõségteljes vagy... azaz védekezel vagy fekszel le mindenkivel .... Egyébként ez nem olyan dolog amit annyira a szülõknek hiresztelnének :) általában látszik rajtunk :)

A barátommal már jó pár hónapja együtt vagyunk, szeretőm őt, de mostanában egyre többször eszembe jut a régi szerelmem?

Akivel nem volt köztünk semmi, de azt hiszem még mindig érzek iránta valamit. Már rég láttam, mert kiment külföldre és hiányzik. Az egyik pillanatban azt érzem, hogy nagyon szeretem a barátom, a másikban meg azt, hogy nekem mindig is a volt szerelmem kellett és kell, de mi van ha nem kaphatom meg soha, akkor el kellene felejtenem. Nem tudom, hogy csak azért érzem-e ezt, mert ez egy beteljesületlen dolog. Az egyik pillanatban teljesen oda vagyok a szerelemtől a másik pillanatban meg keresem a barátom hibáit és hasonlók. Szerintetek mi a gond velem? Miért érzem ezt?

Legjobb válasz: Ha valóban szeretnéd a barátodat, akkor nem lenne a másikkal kapcsolatban "beteljesületlen érzésed".

Ha valóban szeretnéd a barátodat, akkor nem lenne a másikkal kapcsolatban "beteljesületlen érzésed".
A kérdező hozzászólása: De szeretem, csak nem tudom....

Van egy lány, aki folyton tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a barátommal, akivel már 8 hónapja együtt vagyunk. Miért teszi ezt velünk?

Van egy lány, aki folyton tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a barátommal, akivel már 8 hónapja együtt vagyunk. Mindig kitalál valamit, hogy úgy találkozhasson, jópofizhasson vele, és hozhassa kínos helyzetbe, hogy én ne legyek ott, és a végén csalódásnak, féltékenykedésnek éljem meg. A lánynak két éves kapcsolata van (bár többek szerint a fiú már nem szereti, mert elég flegma vele... tudjátok szerintem is csak a nemi élet miatt marad mellette... bár a lány se nem okos, se nem szép). Most nyomul a barátom öccsére, aki mellesleg 15 éves, a csajszi meg 18. Minden lehet?séget kihasznál, hogy elszakítson a barátomtól. A baráti körbe sem tudtam miatta beilleszkedni, mert mindenkit meghívott, csak engem nem, így lassan a barátom is kimarad, ezért is engem tesz felel?ssé. Meg sem kellene, hogy említsem, de megteszem, hogy két éve, amikor ? bekerült ebbe a körbe, mindenki elfogadta, engem meg csak a többiek nevében is kiközösít... Nem értem miért jó ez neki. Hogyan tudja mindig úgy beállítani a dolgokat, hogy én vagyok a bunkó? Miért jó ez egy embernek, és miért mindig nekik sikerül mindent elérni az életben? Az olyanoknak akik tisztességtelenek?

Legjobb válasz: Szerintem mond a barátodnak is.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok! A csaj 3 éve akar mindig keresztbe tenni nekem, csak most még feltûnõbben. Igyekszem megoldani a helyzetet, de azért eléggé kiborít már ennyi idõ után.
Szerintem mond a barátodnak is.
Én a te helyedben megmondanám ennek a csajnak a frankót.
És a barátod mit gondol róla? Am sztem ne foglalkozz a csajjal, elõbb-utóbb úgyis megunja. És mondd meg a barátodnak, hogy ne engedje nyomulni, mert neked ez az egész elég rosszul esik!
A kérdező hozzászólása: Tudom. És a csajszi semmit nem tud arról, hogy ez engem idegesít. Semleges vagyok felé. Néha azonban nálam is próbál bevágódni... :S A barátom is tudja, hogy mit gondolok a csajról.
Minél jobban idegesít, annál jobban fogja csinálni a csaj...Egy igazán erõs kapcsolat nem megy tönkre egy betolakodó miatt...
én lehet megrángatnám...
A kérdező hozzászólása: :S
A kérdező hozzászólása: Már közöltem vele párszor, de akkor is mindig lebunkózott.
A kérdező hozzászólása: A barátom sem bírja, csak õ annyira udvarias, hogy a világért sem mondaná meg neki, mit gondol róla. Ez a lány pedig olyan, hogy ha valamit el akar érni, akkor az sikerül is neki. (De most nem fog! :) ) Remélem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!