Találatok a következő kifejezésre: Barátommal már hónapja (308 db)

Na akkor most mi van? Én már nem értem a pasikat! Szakitottunk a barátommal már több mint egy hónapja, összejött egy másik csajjal:S!

Vasárnap este beszéltem vele msn-en és mondtam neki,h megpróbálom nem keresni többet err? ?,h én se érzem úgy mindig,h nem akar hallani rólam!meg,h ammennyire mondta,h szeretett az úgy is volt és ezért isa fáj neki ennyire!meg h enhéz lesz neki,h elfelejtsen...!De könyörgöm ezek szerint csak szeret!vagy én értem félre???De akkor miért jó neki,h most szenvedünk külön-külön???Lécci segitsetek!hogy szerezzem vissza!

Legjobb válasz: Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.

Mikor 20 éves voltam, elõfordult, hogy egy újra megkerestem egy-egy olyan lányt, akivel én szakítottam. Mindig igyekeztem szépeket mondani és egyetlen célom volt: egy picit vissza a megszokott közegbe, élvezni az ismerõs környezetet, beszédet, testet. Igen, ez nagyon fontos volt. Magyarra fordítva: szépeket mondtam azért, hogy újra ágyba bújjon velem, a szex kedvéért háttérbe szorítottam azt a kellemetlen érzést, hogy õ esetleg a folytatásban reménykedik. Ha a te eseted nézzük: nekem meggyõzõdésem, hogy ha valaki képes új partnert választani, vagyis új barátnõje van exednek, akkor az elõzõt (tehát téged)már nem szereti. Szerintem keress új társat, lépj tovább. Volt úgy, hogy a te helyzetedben voltam. Na, az sokkal rosszabb. Nem mindegy, ki viszi a lámpást... Én erõt vettem magamon és nemet mondtam, sõt, minden kapcsolatot igyekeztem megszakítani az illetõvel. Nehéz volt de még így is gyorsabban túl lettem rajta, mintha pár hónapig még összefutottunk volna 1-1 patronra. Az nem vezet sehova.
hmm...
Õ szakított vagy te dobtad? Meddig jártatok? Hány évesek vagytok? kicsit írj még, úgy többen tudnak hozzászólni
A kérdező hozzászólása: õ szakitott velem!3hónapig jártunk együtt és olyan szerelem elsõ látásra fíling volt...:) !Õ 23, én 18!
A kérdező hozzászólása: Én is képes lennék összejönni, egy másik sráccal már csak azért is, h felejtsek!Szerintem még szeret, mert mondta, h neki is fáj és szenved, h igy alakult!És h még mái napig nem tudja, hn h lenne a lejobb, mert csalódott bennem!!!
Nem tudom mit tettél, hogy csalódott benned. De sztem a legnagyobb szemétség járni valakivel csak azért, hogy jelejts. Gondolj bele, hogy érezheti magát szegény srác amikor megtudja, hogy csak azért jártál vele, hogy felejts.

A barátomat egy hónapja ismerem. Normális az, hogy már most szoktunk pettingelni? Vagyis kétszer már pettingeltünk. Ez jót tesz a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: Hát ez nem normális 1 hónap után..De ha neked jó..Ebböl csak annyit lát a barátod majd hogy könnyen kapható vagy..

Hát ez nem normális 1 hónap után..De ha neked jó..Ebböl csak annyit lát a barátod majd hogy könnyen kapható vagy..
Elsõ randin petting. 2 éve együtt. MR T
az a normális amit te annak tartassz. ha jól esik és úgy érzed hogy helyes akkor semmi probléma.
amit az elsõ írt az hülyeség. a barátod szeret és nem érdekli majd ez mert eszébe sem fog jutni, nem az elsõ este feküdtél le vele... sok szentfazék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat
Hány évesek vagytok? Más ez 14 és más 20-25 évesen.
A kérdező hozzászólása: Én 18 a barátom 21
Ha már elmúltatok 17-18, akkor nem kell ennek akkora feneket keríteni. Ha kívánjátok egymást és jól megvagytok, semmi értelme hónapokig húzni. És nem hinném, hogy ilyen korban már rögtön az jön le a másiknak, hogy a párja könnyen kapható..A szexualitás teljesen normális, ha az elsõ alkalommal csináljátok, akkor sem bûn..

Segitséget szeretnék kérni. A barátommal már több mint két honapja eggyáltalán nem védekezünk és mégsem esek teherbe. Nemtudom hogy mi lehet a baj? Aki esetleg volt már ilyen helyzetben azt nagyon szépen kérem segítsen nekem.

Legjobb válasz: 2 hónapja? Az kb. semmi. Az átlagos pár min. 4-6 hónapig próbálkozik. Ha egy év után sincs baba, akkor kell elkezdeni orvoshoz járni.

2 hónapja? Az kb. semmi. Az átlagos pár min. 4-6 hónapig próbálkozik. Ha egy év után sincs baba, akkor kell elkezdeni orvoshoz járni.
A kérdező hozzászólása: Hàt igen nehèz..tudom másoknak sem sikerül eloszor..ti hogyan tereltètel el errol a figyelmeteket? Vagy mit csináltatok hogy jobb legyen ne mindig ezen agyaljatok? Annyira tanàcstalan vagyok..
Dolgozz, tanulj, szórakozz, éld az életed. Majdnem 5 évig rágörcsöltünk, nem is sikerült. Aztán beleuntunk a sok kudarcba és megpróbáltunk nem foglalkozni vele. Erre pár hónap múlva terhes lettem. Most 20+4 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszod..gratulalok nektek sok boldogsagot a babahoz :)
Tereld el a figyelmedet. Foglalkozz valamivel, keress hobbyt, nézz sorozatot, olvass. Bármi ami nem baba.
A kérdező hozzászólása: Közeledik a nemvárt napja..pár napja fájnak a melleim megvannak duzzadva..szerintetek van rá esèly?
Ez még mindig kétesélyes.
A kérdező hozzászólása: :/ azèrt bízok benne hogy baba lesz :)
Ne próbálj jeleket keresni, mert ha nem vagy terhes beleéled magad és a végén koppansz:(. Piszok nehéz, de türtelem. Sajnos én két hónapja jártam így. Beágyazódás környékén pecsételõ vérzés, hasfájás, folyás szóval telejsen más tünetek mintha megjönne. Ráadásul az elsõ teszt amit csináltam a 32. napon feltehetõleg elázott és lett rajta egy nagyon halvány második csík. A 33. és 34. nap tesztje tejesen negatív volt. Most reménykedek, múlt hónapban simán 28. napra megjött. Nem tudom miért csúszott most, de mindegy ez van:)
kicsit irreálisak az elvárásaid a teherbeeséssel kapcsolatban. Ráértek még aggódni. Tudom, ha valamire nagyon vágyik az ember, nehéz türelmesnek lenni, de lazíts. Ne lesd ennyire a jeleket.
Ha görcsölsz, akkor a siker kedvéért akciózzatok ma is, hátha csúszott a peteérésed, és épp most van.
Lehet, hogy jel, lehet, hogy nem. Az a baj, hogy ilyenkor amikor nagyon vágyunk valamire, mindenbõl jelet csinálunk:( Kitartás. Tudom könnyû mondani, betartani meg ezerszer nehezebb, de ne stresszelj rá!
Két hónapja? Olvasgass kicsit... Mi 5 évet vártunk rá és két babát vesztettünk el. De van akinek ennél is több idõ. Sok sikert!
2 hónap nem sok idõ, egy orvos sem fog még veletek foglalkozni, majd ha 1 év múlva sem esel teherbe, akkor kell elmenni kivizsgálásokra, addig meg hajrá:)
Mi 1, 5 éve nem, most már járunk a meddõségi központba. Ha egy évig nem sikerül, akkor érdemes orvoshoz menni, addig nem valószínû, hogy foglalkoznának veletek.
2 hónap az semmi. Akár 1-2 évig is teljesen normális ez, még egészséges párok esetén is. Ha meg bármelyiknek bármi gondja van, akkor ez az idõ még több is lehet. Próbálkozni kell kb még egy évig, ha akkor sem jön össze, akkor el lehet menni mindkettõtöknek kivizsgálásra. a sikertelenség oka egyébként nagyon sokféle dolog lehet, pl: stressz, hormonzavar, pajzsmirigy problémák, ciszta, petevezeték elzáródás, nem megfelelõ peteérés, nem peteéréskor történõ szex, alacsony spermaszám, sperma rossz minõsége, sperma nem megfelelõ aktivitása, és még sorolhatnám. De nálatok még nincs ok aggódni, 2 hónap nem a világ.
1 év sikertelen próbálkozás kell ahhoz, hogy a doki egyáltalán szóba álljon veled. Én most vagyok túl 3 clostys hónapon+ egy átjárhatóságin- másfél éve próbálkozunk sikertelenül. Szóval semmi pánik, 2 hónap még nagyon gyenge pite! Csak szeressétek egymást, természetesen, semmi görcsölés...meglásd jönni fog a babó idejében! :)
Én az elõzõ párommal több mint 2 évig próbálkoztam, de semmi.. Orvosról orvosra jártam és "minden oké" volt (persze azért azt gondolom, hogy mégse, ha nem jött össze, nahde mindegy is). Aztán szétmentünk. A mostani párommal közel 3éve nem használtunk óvszert, mondván, ha jönni akar... és semmi... amikor már azt terveztük, hogy akkor baba nélkül élünk, utazgatunk, akkor jött össze. Szóval 2hónap miatt még ne ess kétségbe, ha jönni akar, úgyis jönni fog!!! 18+6hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat..remèlem nem lesz semmi baj és tényleg sikerülni fog hamarosan :)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hülyeség de 6napja volt a peteèrèsem ès két napja fáj görcsöl a hasam..neket is volt ilyen? Bocsi az ilyen kèrdèsekèrt csak hát na..nagyon szeretnènk ès ez hàtha már egy jó jel
A kérdező hozzászólása: Hmm..köszi és sok sikert..

9 hónapja járunk a barátommal, már rég nem 15 évesek vagyunk. Én már össze szeretnék költözni, mert külön városban lakunk, és a heti egy találka nekem kevés. Szerintetek?

Azt mondja,szeret. Keresi a társaságomat. Elhiszem, hogy szeret, de nekem ez így már kevés. Õ otthon lakik a "mamavillában", anyuka kiszolgálja.

Legjobb válasz: Kezdjük azzal hogy hány évesek vagytok? 2. Nevetséges hogy össze akartok költözni 9 hónap után, nem vágom a logikádat, legtöbb pár is csak jó pár év után költöznek össze. 3. Ha külön városba laktok és tudtad elõre hogy ez a távolság nem fog normálisan müködni mért jöttél vele össze? Hogy mi fog történni?:D Hát te kit választanál? Szüleidet akik mindig, egész életében ott voltak neked és mindig lehetett rájuk számítani vagy a párodat akit csak 9 hónapja ismersz. Amúgy ez az egész dolog amit felvázoltál nevetséges, ne sértõdj meg most ezen de szerintem nem vagy józan eszû:D Aztán meg ha neked ez a dolog nem fekszik akkor szakíts vele, lehet õ is jobban járna. 21/F

Kezdjük azzal hogy hány évesek vagytok? 2. Nevetséges hogy össze akartok költözni 9 hónap után, nem vágom a logikádat, legtöbb pár is csak jó pár év után költöznek össze. 3. Ha külön városba laktok és tudtad elõre hogy ez a távolság nem fog normálisan müködni mért jöttél vele össze? Hogy mi fog történni?:D Hát te kit választanál? Szüleidet akik mindig, egész életében ott voltak neked és mindig lehetett rájuk számítani vagy a párodat akit csak 9 hónapja ismersz. Amúgy ez az egész dolog amit felvázoltál nevetséges, ne sértõdj meg most ezen de szerintem nem vagy józan eszû:D Aztán meg ha neked ez a dolog nem fekszik akkor szakíts vele, lehet õ is jobban járna. 21/F
Kezdjuk ott, hogy hany evesek vagytok? Nem mindegy ugyanis egy ferfi eseteben, hogy 25 vagy 35. Ha harmincon tul van es meg nem lakott egyedul, akkor mar nem is fog. Maximum odakoltozhetnel hozzajuk es belebolondulnal a kedves mama kioktatasaiba es abba, hogy semmi nem lenne jo, amit te csinalsz, mert "a mama mashogy szokta es a mamanak van igaza." Amennyiben meg nincs 30, akkor meg van remeny :-) Mielott meg osszekoltoztok, erdemes elutazni egyutt valahova hetvegere, valamint egy hetre-tiz napra nyaralni, sielni, barhova. Ha eddig csak hetente egyszer talalkozgattatok, sokat lendithetnek a kapcsolatotokon az ilyen kiruccanasok. Olyan helyzetekben ismerhetitek meg egymast, amilyenek eddig nem adodtak. Ha tulelitek a kozos utazasokat, akkor mar erdemben lehet a kovetkezo lepesrol beszelni.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos, hogy talál...elõttem se volt senkije. 21 éves fiú!De igen, az elején is tudtuk, hogy külön városban lakunk, és úgy kezdtük el a kapcsolatot, hogy össze fogunk költözni.Te valami másik oldalt olvastál, vagy nem tudsz magyarul, mert én nem írtam egy szóval se, hogy szüntesse meg a szüleivel a kapcsolatot, csak azt, hogy döntse el, hogy a párjával akar lakni, vagy a szüleivel. Az õ szülei is együtt élnek, már vagy 40 éve, azok se a szüleikkel. Nyilván te életed végéig a szüleid nyakán akarsz élõsködni(hogy mint egy fogyatékost kiszolgáljanak) ahelyett, hogy önálló életet alakítanál ki, és felelõsséget vállalnál a tetteidért..
A kérdező hozzászólása: Mégcsak ilyen lehetõség sincs, hogy odaköltözzem, mert nem is ajánlották, még mielõtt megint vki nekem esne ezért, gyorsan mondanám, hogy soha nem is lakott náluk egy nõ se. A 21 éves fiú:még gyerek vagy, meg butuska is, mert ha valaki szeret vkit, akkor heti egyszeri találka nagyon kevés.És heti fél napra senki se teljesen a saját arcát mutatja, ahogy írtam is, lakva ismerszik meg a másik!
Hány évesek vagytok? Ennek ismeretében próbálok reflektálni a problémára.
Szerintem hiányosan tetted fel a kérdést. A helyedbe részleteztem volna: -hány évesek vagytok -mivel foglalkoztok(tanulás v. munka) -mekkora a távolság köztetek? Legfõképpen ezen válaszok ismeretében tudnék választ adni a kérdésre.
OMG :D:D:D Szal nem csak üzeneteket küldtél nekem ha nem itt is próbálsz engem leoltani mikor szerintem full normális választ adtam neked... De nem baj, te úgy tûnik egy ilyen erõszakos irányító típusú lány vagy aki csak azért kérdezett hogy aki a párodnak add igazad azt le tudjad oltani. Ebbõl én arra következtetek hogy önértékelési problémáid vannak. Az is lehetséges hogy mivel ennyire szülõ ellenes vagy, te nem jössz ki jól a családoddal sõt erõsen rossz lehet. Az hogy aki mást mond mint amit te hallani szeretnél, ne hagy isten téged hibáztat az nem azt jelenti hogy rohadt köcsög szemetek vagyunk akik csak téged akarnak bántani. Ebbõl azt is lemerem szûrni hogy sokat bántottak. Lehet a szüleid? Ezt nem tudhatom de olyan megnyilvánulásaid vannak mint egykor az én barátnõmnek a kapcsolatunk vége felé néha voltak, ezért tudom hogy te milyen ember is lehetsz nagyjából. Én a helyedben rendbe tenném a kis agyacskádat elmennék egy pszichológushoz lehet segítene neked. A buta 21 éves fiú ui: szakíts a barátoddal, mert szerencsétlent már most sajnálom:D
Míg olvastam a válaszokat, fogalmazgattam magamban a sajátomat - de mivel kiderült a fiú kora, így más megvilágításba kerül az én válaszom is: Mi azért odébb vagyunk már korban, de huszasok. 5 éve vagyunk együtt, úgy 12 km távolság választ el. Részemrõl már összeköltözhetnénk - én külön is élek szüleimtõl, õ még együtt. Most fontolgatom, hogy választás elé állítom, mert én már megfogalmaztam neki a jövõbeli terveimet, amiben persze maximálisan benne szerepel õ is, tehát család, gyerek stb. Õ nem osztja meg velem a terveit... Arra gondoltam - bár picit félek -, hogy addig ne találkozzunk, míg nem dönti el ezt, persze vmi határidõ azért legyen. Így nem befolyásolom õt, letisztulnak a gondolatai kettõnkrõl és a jövõjérõl. Ebben csak az a gond, hogy míg én próbálom "nem befolyásolni", addig természetesen õ otthon van, ahol bárki egy kis elszólással is lelkifurdalást tud benne okozni, így hatva rá :( na mindegy, a lényeg: ez csak és kizárólag az õ döntése kell(ene), hogy legyen - az én álláspontomat már úgyis tudja! Nálatok azért a 21 év még nem olyan drasztikus. Ráadásul nem is vagytok együtt olyan sok ideje, hogy nógatni kelljen ezért! Légy türelmes, továbbra is odaadó, kedves, gondoskodó és szeretnivaló. Ha van érv, amiért Téged választ, úgysem a fenyegetõzés lesz, hanem csakis Te magad!
Én is ugyan evvel a gonddal küzdök. Ha neked jó dolog sül ki belõle kérlek írd le, hogy csináltad.
Inkább nem írom le, amit elõször gondoltam.
"Hiába mondom neki, hogy a végtelenségig egy nõ sem fogja ezt így tûrni." Úgy látom, te is arra számítasz, hogy lesz még másik nõje is. Lehet, hogy õ is ezt gondolja.
Mi lesz, ha választás elé állítod? Talál mást, aki kiszolgálja, és így tovább, és így tovább.
A kérdező hozzászólása: Persze, nem akarja feladni a lustaságát.Mert ez szerintem már lustaság. De vmit vmiért.Hiába mondom neki, hogy a végtelenségig egy nõ sem fogja ezt így tûrni. Azt mondja, hogy igazam van, az összeköltözés a helyes párkapcsolati forma, majd...nekem már a t-öm tele van, hogy elszórakoztatom fél napig-egy napig, aztán mint egy elõkelõ idegen föláll, és hazamegy.. Már arra gondoltam, hogy választás elé állítom. Szerintetek abból mi szokott kisülni?
és õ is össze akar költözni?
Anyuci pici fiacskája... Nem is fog egy ideig elköltözni, erre számíts. Ott a kényelem, amit megszokott.
Szerintem nem akarja feladni azt a kényelmet. Legalábbis ez jutott eszembe.
Ne ingerelj.
A kérdező hozzászólása: Nyugodtan le lehet írni, bárki bármit gondol...
A kérdező hozzászólása: Ja, és lakva ismerszik meg a másik ember.
Nem rosszból, de biztos vagy benne, hogy 21 évesen fenn tudnátok tartani egy saját lakást? Lehet, azért nem akar még összeköltözni veled, mert nincs meg az anyagi háttere hozzá!

17 vagyok, 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 1 hónapja voltunk először együtt... nemsokára lesz a 18. szülinapja, és én megszeretném lepni őt valamivel, amire nem számit, amitől tátva marad a szája! Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk,lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)

Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk, lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)
Vagy pl fõzhetsz neki valami egyszerû finomat és gyertyafénynél megeszitek, aztán egy kis masszázs és a többit rátok bízom. Nem muszály komplett vacsit, de mondjuk valami édességet (gyümölcsrizs vagy süti). Az én párom nagyon értékelte annak idején.
szopd le az bejön majd neki

Kezdünk eltávolodni egymástól barátommal? Már 2éve 8 honapja vagyunk együtt.

igérem rövid leszek: több mint 2.5 féléve pontosabban 2éve ls 8honapja vagyunk együtt barátommal én most 20 vagyok ö 22. mostanában elég sokat veszekszünk pl a szombaton megvolt beszéve h megyünk bulizni, mondta persze beszéltem bnömmel is h ha van kedve jöjjön. barátom közölte a buli napján h nincs kedve, mondtsm h menjünk ketten(gondoltam bnöm miatt nem) de monta akkor sem de én meg egész héten erre késültem, és el is mentem de mondtam barátomnak h szeretnék is. természetesen kiakadt. de egyszerüen egész nyáron nem birok menni sehova mert neki sosincs kedve :/ én se vagyok 1 nagy bulizos de 1x2xelmegyek nyáron és bánt h ö sosem akar. mikor menjek ha nem most?!.na mind1 ma szüleimmel voltunk vásárolni én vettem 2 fölsöt régen ilyet nem nagyon hordtam, de sokat változott az izlésem mivel kezdek nöiesedni, nöies ruhákat cipöket hordani, és ez sem tetszik a barátomnak ma nagyon leorditott h minek veszek ilyet h ribancos vagyok :S..pedig az 1ik felsö egy fekete nyakbaakasztos felsö kicsit buggyos az alja, a másik egy szürkés barnás kosaras, vállpántos felsö ráadásul nem ilyen márkás ami 6-7ezer ft csak 1000ft volt még nem is mondom h én ilyen nagystilü vagyok, de neki nem tetszik. meg folyamatosan amikor nem birok talizni vele mert diákmelozik akkoris leoszt h nem igaz h nekem miért kell ezt meg azt csinálni. ma is hogy a szüleimmel voltam leszidott nem h találkoztunk volna. mindennap szoktunk szinte de folyamatosan mondja ha pl ilyen közbe jön és nekem rosszul esik mert hát a családommal vagyok. ö albérletben lakik itt ahol én lakok mert ide járt suliba (2éves felsöfoku képzésre) amin megbukott az "államvizsgán" és folyamatosana tanárt szidta/szidja, h nem ö miatta van holott emlékszem vizsgaidöszakban minddig mondta nekem h igy ugy tanuljak ö meg alig tanult erre a vizsgájára és mondtam h tanuljon de egy ilyen vizsgára napi 1ora tanulással nem lehet felkészülni. és igen rosszul esett, h nem sikerült neki mert szeptembertöl meg fösulira fog járni ami sokkal keményebb lesz. és engem cseszegetett h tanuljak igyugy és én le is vizsgáztam mindenböl. Meg miota együtt vagyunk sajnos leépültek a barátaim mert mindent barátommal tölöttem, és most nyáron tudunk találkozni és barátom azon is folyamatosan kiakad, h találkozok bnömmel és este megyek haza 10körül :/ olyan mintha kiakarna sajátiatni v nem is tudom. de nekem ez nagyon nem tetszik mert nekem is van saját életem. meg 10éve versenyszerüen sportolok ezt az évet sajnos sérülések miatt ill. suli miatt ki kellett hagynom, de most nyáron birok már járni és folyamatosan mondja h mnek járok nincs értelme meg stb..

Legjobb válasz: hm...biztosan kell erõltetni ami nem mûködik? ez a "puffogok mert a barátnõddel mész" sztory ismerõs a párom is ezt csinálta 3 éve mikor összejöttünk...DE akkor még jóformán gyerek volt, 17-18 éves...ez annyira gyerekes, megkötlek, az enyém vagy...ugyan már... a párod nagyon gyerekes...valakit nem lehet ennyire megkötni azért... Kicsit off de mint mondtam a párom is ilyen volt, megváltozott 1 év távkapcsolat után, jobban mûködik a kapcsolatunk mint valaha...szóval lehet változni, csak mérlegelni kell, hogy érdemes-e változtatni az meg, hogy mit veszel fel, ki õ hogy leribancoz? nem szó szerint de akkor is... Aztán a sosincs kedv...egy idõ után meghal a kapcsolat tõle...a párod részérõl megszokást látok, lehet, hogy már "megszokta" a sok jót, neki már minden mindegy, hisz megtud kötni, úgy beszél Veled ahogy akar, Te elnézed neki... Beszélj vele õszintén, azokat a dolgokat beszéljétek át amiket IDE írtál, pont így. Minden kapcsolat alapja a kommunikáció és az õszinteség! Sok sikert! habár nem tudom érdemes-e küzdeni...

hm...biztosan kell erõltetni ami nem mûködik? ez a "puffogok mert a barátnõddel mész" sztory ismerõs a párom is ezt csinálta 3 éve mikor összejöttünk...DE akkor még jóformán gyerek volt, 17-18 éves...ez annyira gyerekes, megkötlek, az enyém vagy...ugyan már... a párod nagyon gyerekes...valakit nem lehet ennyire megkötni azért... Kicsit off de mint mondtam a párom is ilyen volt, megváltozott 1 év távkapcsolat után, jobban mûködik a kapcsolatunk mint valaha...szóval lehet változni, csak mérlegelni kell, hogy érdemes-e változtatni az meg, hogy mit veszel fel, ki õ hogy leribancoz? nem szó szerint de akkor is... Aztán a sosincs kedv...egy idõ után meghal a kapcsolat tõle...a párod részérõl megszokást látok, lehet, hogy már "megszokta" a sok jót, neki már minden mindegy, hisz megtud kötni, úgy beszél Veled ahogy akar, Te elnézed neki... Beszélj vele õszintén, azokat a dolgokat beszéljétek át amiket IDE írtál, pont így. Minden kapcsolat alapja a kommunikáció és az õszinteség! Sok sikert! habár nem tudom érdemes-e küzdeni...
A kérdező hozzászólása: köszi, h irtál! most épp felhivtam mert ingyen tudunk beszélni, és azt mondta h minek veszek felsöket a többi 20 mellé:/ nincs is 20..na mind1 a másik amit nem irtam le ez a telefon leoszott h nem vittem el magammal és hivtam fel h mizu pedig mikor elmetünk otthonrol mondtam hha hazaérek hivom. és leosztott:/
Ez a kapcsolat már régen a megszokásokon alapul, semmi máson. Nem látod, de ideje lenne kilépned belõle.
szia. a párom tizenévesen osztott ki hasonlóan engem. akkor sokat tûrtem neki. ha visszanézek csak azt látom mennyire hisztis "gyerek" volt még akkor. Persze néha még most is vannak hisztik, de más típusúak, tuti évek múlva ez lesz a "dedó" de most ezeket lenyelem. A te párodéhoz hasonlót nem nyelném le. Nem azért de pl mi köze ahhoz, hogy hány blúzod van? feltéve, ha a Te pénzedbõl vannak. Egyszer nekem is mondott hasonlót a párom, és azt mondtam, hogy egy hétig ugyanazt a cuccot fogom hordani reggeltõl estig, hogy könyörögjön, hogy mást is vegyek fel:D erre már õ se tudott mit mondani...a férfiak csak mormognak:D:P Amúgy rajtunk (miután két évet együtt voltunk) a távkapcsolat sokat segített, jobban értékeljük egymást, "felnõttünk", megérett a kapcsolatunk arra, hogy végre komolyan viselkedjünk egymással szemben, nincs féltékenykedés, nincsenek jelenetek... persze veszekedés van néha, de hol nincs? szerintem a párodnak 22 évesen lehetne kicsit több esze és nem piszkálódna annyit:P beszélgessetek errõl. elõzõ voltam.
rövid? :)
Ezt nem értem amúgy, hogy sokan itt szinte párterápiát várnak a válaszolóktól. mégis, hogy tudjuk objektíven nézni a helyzetet, ha a párod szemszögébõl nem ismerjük? így erre nemigen lehet semmit mondani. azt látom, hogy te elégedetlen vagy a jelenlegi helyzettel és csupa félreértés, sértõdés a kapcsolatod, amiért a párodat okolod, rá hárítod minden baj forrását, ami egyszerûen nem igaz, mert ez 2 emberen múlik. ha vársz még valamit ettõl a kapcsolattól, akkor talán le kéne ülni kettesben és higgadtan átbeszélni mindent, ordítozás, hiszti és veszekedés nélkül.
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, h nem birok leülni vele beszélni, mert akkor egyböl megsértödik:/ és nem hallgat végig az ö szemszögéböl nézve az van h délelötönként nem bir mit csinálni és mindig hiv h menjek hozzá, de délelött nekem is vannak dolgaim amit megkell csinálnom, fözés vasalás stb. és ha van idöm mindig bemegyek délelött hozzá(külvárosban lakok)de ha már nem birok menni m r kiakad:/ én nem párterápiázok itt csak véleményeket kérek akik ezt átélték, csak amiota járunk minden nyáron bealakit vmit ami rámegy a nyaralásra is most is h neki nincs kedve nem is ö fizetné:/ ök négyen vannak tesok tehát nem nagyon járnak igy el nyaralni mi is csak egy hosszu hétvégre mennék belföldre, és itt izél holott neki semmiben nem lenne, más örülne neki.. rövidre terveztem az irást de igy sikerült..majd3évet nehéz lenne leirni:)
20 éves vagy, elötted az élet ..miért hagyod hogy megalázzanak egy nem müködö kapcsolatban? emeld fel a fejed, dobd ki, keress egy olyat aki megérdemel

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Nem korai 1 hónap után már esküvőről beszélni? Barátom már tudja hogy velem fogja leélni az életét, mondta azt is hogy mikor akar elvenni, gyereknevek felmerültek, ilyesmik.

én 20L, ? 21F

Legjobb válasz: Korai de nem baj, ne aggódj! ebbõl látszik hogy nagyon szeret téged! és mi is beszéltünk 1 hónap után errõl a párommal és azóta is együtt vagyunk pedig ennek már másfél éve:) ugyhogy ne aggodj ez csak jót jelent!

Korai de nem baj, ne aggódj! ebbõl látszik hogy nagyon szeret téged! és mi is beszéltünk 1 hónap után errõl a párommal és azóta is együtt vagyunk pedig ennek már másfél éve:) ugyhogy ne aggodj ez csak jót jelent!
Nem lenne egy kicsit korai, marmint egy honap utan?Szeritem meg tobb idot toltsetek el egyutt=)De az egyaltalan nem korai hogy szoba hozzzatok!
hát sztem nem. a lényeg h nem szabad azért a legkomolyabban venni. én még csak 16 vagyok de már két komoly kapcsolatom volt és már mind a két exem eltervezte h milyen lesz a nászút. az egyikkel gyerekneveket is megbeszéltünk, meg h mit fognak játszani az esküvõnkön. persze azóta már nem járunk. szóval nyugodtan beszélgess vele iylenekrõl, sosem korai, és jó rajta fantáziálni, és ez is azt bizonyítja hogy menniyre szeret téged:)
A kérdező hozzászólása: persze nem mostanában akar elvenni, pár év múlva majd :) akkor megnyugodtam, én is nagyon szeretem. :)
na persze, nalunk uez volt, az elejen mar az is megvolt, h a kutyankat hogy fogjak hivni, de ahogy telik az iso, sok minden valtozhat, most szakitottunk 2 ev utan. AKkor hova lett az, hogy az elejen tudtuk, egymasnak az igazik vagyunk????/
Szia! szerintem teljesen jó dolog:) a barátod bizti hüséges lesz és tutira szeret de én személy szerint elõbb 5 év próba házasságot javaslok:) 5 évig még próbáljatok meg együtt élni egy lakásban vagy házban ki ismerni egymást ill a gyerek tartás alap szükségleteit megteremteni...1 gyerek egy szoba! mert amikor kamaszok lesznek irdatlan probléma lesz abból hogy nincsen saját szobájuk és tisem lesztek nyugodtak.. Üdv 21/F /Dávid Msn [email protected]

Múlthéten 3 napig szednem kellett antibiotikumot (szerdán vettem be az utcsó szemet), és kedden együtt voltam a barátommal. Már 4-5 hónapja szedem a Jangee-t, lehetek terhes?

Legjobb válasz: A lehetõsége sajnos megvan. Ilyen esetekre esetleg tarthatnátok otthon egy doboz gumit vészhelyzetre... Viszont ez csak lehetõség, sok ismerõsöm járt már így és nem lettek terhesek, vannak akik több hónapig próbálkoznak mire összejön. Másoknak meg elég egy alkalom.. Szóval javaslom gyõzõdj meg róla egy teszttel

A lehetõsége sajnos megvan. Ilyen esetekre esetleg tarthatnátok otthon egy doboz gumit vészhelyzetre... Viszont ez csak lehetõség, sok ismerõsöm járt már így és nem lettek terhesek, vannak akik több hónapig próbálkoznak mire összejön. Másoknak meg elég egy alkalom.. Szóval javaslom gyõzõdj meg róla egy teszttel

21 éves nő vagyok 4 hónapja dolgozom, a párommal élek már 3 éve 1 hetes terhes vagyok, a barátomnak már megvan a két év munkaviszonya. Mit tegyünk?

Úgy tervezzűk, hogy első évben ő menne el gyesre, második évbe meg már nekem is meglenne a két év munkaviszonyom akkor meg ő visszamenne dolgozni.nem tudom milenne a legjobb megoldás, tgyás gyed segítséget tanácsot szeretnék kérni mi lenne a legjobb megoldás anyagilag, a babát mindenképpen megszeretnénk tartani,apa is mehet-e gyesre tgyás stb minden megoldás érdekelne. egy kétségbe esett kismama

Legjobb válasz: 1 hetes terhesség nem létezik. A párod csak 6 hónap után mehet gyedre, gyesre te is mehetsz a szüléstõl.Nem mehetsz a második évtõl sem gyedre csak gyesre.

1 hetes terhesség nem létezik. A párod csak 6 hónap után mehet gyedre, gyesre te is mehetsz a szüléstõl.Nem mehetsz a második évtõl sem gyedre csak gyesre.
Apa a gyerek fél éves korától mehetne GYED-re, addig csak gyesre, így tök mindegy melyikõtök van gyesen azalatt a fél év alatt. Ha a baba fél éves, és lesz szíved otthagyni, és lesz munkahelyed, akkor elmehetsz melózni. Mindenképpen megszívtátok anyagi szempontból, egy pár hónapig még védekezni kellett volna a jó gyedért.
szerintem a kérdezõ 1 hete tudta meg hogy terhes :)
A gyerek 6 hónapos koráig csak az anya mehet gyesre.
annyira fura nekem ez, hogy erre vállalnak fiatalok gyereket...mi ketten keresünk 450e-t havonta, minimális hitelünk van, saját lakás, autók és még így is jól meggondoltuk a gyereket, illetve még így is meghúzzuk magunkat, mert pl. korán tp-en kellett már lennem kedves kérdezõ, még ha lehet is, hogy az apuka marad egybõl otthon, azt hogy gondoltad? ott hagynád a pár hetes csecsemõt??? munkahelyeden kérdezd meg a bérszámfejtõt, segítsen neked kiszámolni, mivel hogy járnál jól, mivel mennyit kapnál, de szerintem csak a tgyás marad, esetleg utána az apuka, de én nem tudnám otthagyni a 6 hónapos gyerekemet
a babának az a legjobb ha az anyja van vele, hogy fogod szoptatni? Én tuti nem mennék bele, max forditva h elõbb én megyek utäna meg apa.
Nem leszel jogosult tgyásra, mert ahhoz 365 nap kell, és nem 180 nap. (bizonyos esetekben számít abból is idõ, hogyha nappalin tanultál.) De a 365 napnak a szülés idõpontjában kell meglenni. Tehát hiába éred el késõbb a 365 nspot, már nem leszel jogosult tgyásra, vagy gyedre. "Trükközni" annyit lehet, hogy a szülés idõpontjától táppénzen leszel, általában 6 hétre táppénzre vesz/vehet az orvos, mert annyi idõ a szülést követõ regenerálódása a szervezetnek (legalábbis orvos-szakmai vélemények szerint) azután meg jön a gyes. Apa fél éves korától mehet gyedre, tgyásra csak akkor mehet, ha az anya kórházi ápolás miatt nem tudja ellátni a babát. (de ilyen ne történjen) Vagy kérheted még méltányosságból a terhességi gyermekágyi segélyt, de ez csak lehetõség.
A kérdező hozzászólása: koszonjuk szepen!en penzugyi asszisztens vagyok netto 92ezer ftert, parom apolokent dolgozik 110a nettoja hatarozatlan idovel van felveve remeljuk nem lesz gond. diakhitelem van sajat lakasunk nincs rajta kolcson egy autonk van amitol ha kell nyugodt szivvel megtudunk valni, lehet busszal is jarni dolgozni ugy erzem itt nem lesz gond szulok is tudnanak segiteni veszhelyzetbe.mindenkinek koszonom tgyas ha jol ertelmezem nekem is jarni fog meglesz addig a 180 nap munkaviszonyom ha annyi kell. minek varjunk 30-40eves korunkig ugyis tul rovid az elet.minden jot
Nem volt más lehetõsége? Nincs ezzel gond, csak nem kell leszólni a másikat, Úristen nem keres havi félmilliót, hogy mer gyereket szülni, nem tudja majd eltartani félmilliónál kevesebb pénzbõl! Egyébként Kérdezõ, simán jogosult lehetsz tgyásra és gyedre, hiszen , már 4 hónapja dolgozol. Tegyük fel, még a terhessé elején jársz, kb. 5 hetes lehetsz. Tehát pont meglehet a 365 napod, de ha mégse lesz meg, pár nap miatt lecsúszol, akkor kérhetsz méltányossági alapon megítélt gyedet, aminek feltétele, hogy fennálló munkaviszonyod legyen. Tehát, ha már biztos a terhesség és megtartod a babát, akkor írásban jelentsd be a munkáltatódnak, hogy terhes vagy, így nem rúghat ki, ha határozatlan a munkaszerzõdésed. Csak információképpen, a táppénzen töltött napok is beleszámítanak a biztosítási idõbe! Ha méltányossági gyedet kapnál esetleg azt a minimálbérbõl számolják, de így is több lesz, mint a gyes.
nekem sem volt meg az 1éves munkaviszonyom mikor kiderült hogy baba lesz, de mivel olyan munkakörbe dolgoztam ezert táppénzre kellet jönnöm, nekem a táppénz alatt lett meg az 1évem, és így maradhatok itthon majd én a picivel!
van, amikor úgy tûnik, valaki a luxust választja, közben meg nem volt rá más lehetõsége, szóval azért a kettõ között is van állapot.
egyáltalán nem errõl van szó, és baromira nem fényezni akartam magunkat, csupán rámutatni arra, hogy mivel bármi közbejöhet, még ennyi fizetéssel is tervezni kell a jövõt. pl. mint írtam, tp-en vagyok, ami a fizum 60%-a, kiderült, hogy mindkét autón gumit kell cserélni, a megtakarításokhoz nem akarunk nyúlni, tehát a havi megmaradt pénzbõl élünk, ami nem mindig jön ám ki olyan nagyon sokra, és ez mellé még ott vannak a babával, orvossal kapcsolatos kiadások. nem lehet elõre sok mindent eltervezni, ezért tartom felelõtlenségnek 4 hónapos munkaviszonyra gyereket vállalni.
Júliustól ez is változik, éppen azért, mert egyre többen szülnek egyetem, fõiskola után, hogy nincs 365 napjuk, esetükben kedvezõbb lesz az új rendszer.
10-es nem kell fényezni magad, mennyibõl élsz, csupán dicsekvésnek írtad. Ha 450 ezerbõl meg kell húzni magatokat minimális hitel mellett, akkor valamit nagyon rosszul csináltok. Van aki le tud mondani a luxusdolgokról, odafigyel a rezsire, nincs 25 ezres villanyszámla és társai és két gyerek mellett így is megélünk havi 250 ezerbõl, nem nélkülözünk, csak épp nem veszünk 10 ezres ruhákat magunknak. Jó hogy nem csak azok vállalhatnak gyereket, akik havi félmilliót keresnek. Aki nem tud visszavenni a saját luxusából, az nem vállaljon inkább gyereket, mert csak a gyerek sínyli meg.
És az apuka fogja megszoptatni, meg hasonlók? A baba 9 hónapig benned növekszik, te vagy számára a nyugalom, a menedék, ez az érzés szülés után is így van. Te meg elmész inkább dolgozni?
Az egy hetes terhességet hogy gondolod? (mert hogy olyan nincs) Voltál már orvosnál?
A kérdező hozzászólása: 180 napot irnak nem 365 otot vagy en ertelmeztem rosszul? A TGYÁS 2013-ra vonatkozó összegének alapjául szolgáló jövedelem napi átlagát a táppénzre vonatkozó szabályok szerint állapítják meg abban az esetben, ha a biztosítottnak az irányadó idõszakban volt 180 naptári nap bére. Ha az irányadó idõintervallumban nem volt meg a 180 napnyi jövedelem, akkor az egy napra járó ellátás maximum a minimálbér kétszeresének harmincad része, vagyis bruttó 5200 forint lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!