Találatok a következő kifejezésre: Barátommal le feküdni, (106 db)

Nemregiben tortent egy kis baleset velem, a baratommal le akartunk fekudni de mivel nem volt nala ovszer es mivel az ovulacios idoszakban voltam csak kezzel csinaltuk. A baratom ondoja a vaginamra folyt de ettol ugy-e meg nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Dehogynem lehetsz terhes! Ha egyszer is kinyitottad volna a biológia könyvet, tudnád, hogy a spermiumok igenis képesek mozogni, sõt sokszor versenyt is rendeznek, ki ér hamarabb "célba". A tehetõsebbeknek NIKE cipõjük is van, de népszerû az ADIDAS vagy a PUMA márka is.

Dehogynem lehetsz terhes! Ha egyszer is kinyitottad volna a biológia könyvet, tudnád, hogy a spermiumok igenis képesek mozogni, sõt sokszor versenyt is rendeznek, ki ér hamarabb "célba". A tehetõsebbeknek NIKE cipõjük is van, de népszerû az ADIDAS vagy a PUMA márka is.
Minden okozhatja! Akár egy front is!
A kérdező hozzászólása: es mitol keshet a menszesz mert eddig mindig napra pontosan jott meg de mar reggelre meg kellet volna jojon. a stressz meg az aggodalom okozhatja
2hét múlva tesztelsz és kiderül, hogy felkúsztak a kis smármárcskák.
A kérdező hozzászólása: akkor ahogy a sperma a levegovel erintkezik meghal?
Ez hülyeség.
A kérdező hozzászólása: azt olvastam hogy mig csepfolyos addig a spermak elnek
nem :)
a Spermium a levegõben megdöglik!!Biológia 7.osztály!!
attól h lehetnél terhes h a barátod az ujjával simogatja a vaginádat?????? :)
A kérdező hozzászólása: A stressz meg az izgalom okozhatja a menszesz keseset? Mi okozhat meg menszesz kesest?
Nem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos mar nem emlekszem pontosan hogy mi is tortent meg de ha a baratom az ujjaval simogatta a vaginam akkor sem lehetek az?
Nem.
A nagyajkaidról egészen a petefészkedig kellene elvánszorogniuk. Általában egy pénisznyi elõnyük, és 45m/h indulási sebességük van, és így se sikerül mindig. sõt. Ráadásul ahhoz, hogy a petesejtbe egy hímivarsejt betörjön, kell a többi millió társának a szupportja. Amin stresszelsz kb lehetetlen. Nyisd ki a tizedikes bioszkönyvet, mielõtt ilyesmiken pánikolni kezdesz.

14 éves leszek és a barátom le akar velem feküdni. Úgy érzem, hogy korai még. Igazam van?

Azt mondja h vár rám hogy betöltsem a 14-et... de nagyon szeretné kipróbálni... Hogy hozzam a tudtára hogy fiatal vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.

Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.
Várjon, ha szeret.Szerintem a 14 is korai.
hát... igazad van! korai még (fiu vagyok)(de te döntésed. nem szolhatok bele, hogy hogy éld az életed... én barátnõmre 2 évett vártam és megérte duplán megérte...:D nem akarta azt mondta én megértettem:D
igen igazad van.
Egyszerûen mondd meg neki, hogy fiatalnak érzed magad (az is vagy egyébként) és várni akarsz még vele. HA szeret is és intelligens is, megvár. HA meg erõsen szorgalmazza továbbra is, akkor a fiúnál hibádzik valami.
Különbe igazad van... Hát nekem csak 2 évig vártam:D(fiú vagyok) de megérte:D úgyhogy mindent bele
ááá nem... csak vicc volt különbe igazad van fiatal vagy:D amugy majd megérzed mikor készen állsz!
ha tud várni ahogy irtad akkor tartsa is be amit igért! azt gondolom, hogy nem az évszámok döntik el az érettséget, most pár hónap ide vagy oda.. a lényeg, hogy te is úgy gondold, hogy érett vagy a szexre.. egy próbát megér készüljetek fel rá ahogy kell /védekezés/, és úgy is meglátjátok, hogy menni fog vagy nem, és akkor beljátja õ is hogy még nincs itt az ideje..
még nagyon fiatal vagy nem hiszem h tesileg és lelkileg is fel vagy rá készülve. te is úgy érzed h fiatal vagy akkor várj még vele. bõven van még idõd ráérsz 15-16 évesen ezen gondolkodni:)
még késöbb is ráér sztem:D ha nem akarsz vele lefeküdni akk maradjatok a pettingnél
Csakis te tudhatod, hogy mennyire vagy kész rá. Ezek szerint nem vagy biztos benne, és szerintem jól teszed, hogy nem hagyod magad rögtön az elsõ lehetõségnél elcsábitani. Hidd el lesz máskor is lehetõséged, és ha a barátod szeret, akkor várni fog rád, amíg te úgy nem érzed, hogy kész vagy rá.
És mondd meg neki így: nem szeretnék veled lefeküdni, mert szerintem én még túl fiatal vagyok ehhez.
Igazad van, maximálisan. Tényleg még néhány évet várj ezzel.
Még nagyon korai! az sem baj ha addig vár amíg a 17 is betöltöd...
Ha fiatalnak érzed magad akkor ne menny bele.Jól gondold meg mertha rosszul döntesz akkor az az egész életedre kihathat és a további közösüléseidre.Szerintem mond meg neki kerek perec hogy még nem állsz készen.Ha ezt megérti akkor vár rád ameddíg csak kell, ha nem akkor meg örülhetsz mert akkor megtudod hogy csak arra kellettél neki.Sok szerencsét, remélem jól döntesz.
Szia! Még nagyon korai, szerintem ne tedd meg csak azért mert õ akarja, vagy mert a barátnõid már mind megtették ( vagy csak azt mondják). Majd eljön az ideje, és hidd el tudni fogod mikor van az. Tudd meg hogy nem-e csak erre vár és csak egy leszel neki a sok közül... A fiúk máskép élik meg mi mi nõk. Te erre az egész életedben emlékezni fogsz. Még csak 14 leszel, gondolj bele még hány sráccal fogsz megismerkedni, hány fiú fogja csapni a szelet mire megtalálod majd az igazit. Az az igazság, hogy még gyerek vagy. Mindenképp beszélj olyan felnõtt nõvel akinek adsz a vélaményére!!!!! Az elsõ szeretkezés ne az óvszer színérõl szóljon! Keressetek fel egy nõgyógyászt aki akár fogamzásgátló tablettát is ír fel. Mindenképp felkészülten állj a dolog elé ha valóban akarod és te akarod és nem csak a kíváncsiság haj! Ha tényleg szeret a barátod akkor meg fogja érteni, hogy te nem akarod még te még sem testileg sem szellemileg nem vagy erre felkészülve. Ha pedig nem értoi meg és elhagy akkor nem õ az aki ezt a nagy kincset érdemli....Vigyázz magadra és gondold át van ennél sokkal jobb szülinapi ajándék amit kaphazs! Egy anya
Nekem is ugyanez volt mikor 14 voltam, éreztem hogy nem jött el az ideje, és végül 17 évesen lett a dolog (egy másik sráccal), és nagyon örültem, hogy nem korábban. NE tegyél olyat amit érzel belül hogy nem akarsz! Csak mondd meg neki egyszerûen! Ez nem valami cucc amit kipróbálsz mert mindenki beszél róla, kicsit komolyabb (már lányoknál, bocsi. Fiúknál máshogy van ez, nem?)
Én 14 éves vagyok a barátomal másfél éve együt avgyok de én egy korán érö tipusu lány vagyok:) Na mindeg az a lényeg hogy 2 honapal ezelött vezsitetem el azsüzeségemet. Nem a kor számit hanm hogy meniyre vagy felkészülve testileg és lekileg jaaa és Persze az iss, hogy a barátodban menyire bizol meg. Ja és az elötem lévöknek pedig csak anyit hogy a mai világba a 14 nem olyan fiatal mint ahogy gondolják. Valakinek 14 éves korában nem is egy partnere volt ugy váltogatják a partnereiket mint mások a fehérnemüiket.

A barátommal le fogunk feküdni de nem tudom mit csináljak akkor? Lécci irjátok le mit kéne csinálnom

lécci irjátok le a részleteketmit csináljak vagy mit mondjak

Legjobb válasz: fõzz spagettit és mondd: -szivem, fõztem spagettit!

fõzz spagettit és mondd: -szivem, fõztem spagettit!
Mond ezt.AIDSes vagyok.. Vagy:Wáá én vagyok a te úrnõd..térdelj le te nyomorc..meg leszel bûntetve:D
Nem fogsz lefeküdni vele! De ha mégis, akkor... Elõször fõzz neki egy fincsi gulyáslevest, fontos, hogy 2 dl Whiskeyt használj. Aztán nézzétek meg a Barátok Köztöt, utána meséljetek valamit a NepomukiSzentJános szoborról, aztán tépd le a ruháját, dobd be a disznók közé és ott aludhattok, úgy értem, hogy csatlakozhatsz.
Csinálj szilvásbuktát.
most hiába írnánk le... hidd el, ha ott leszel tudni fogod. 16L
Szerintem inkább dugj fel egy banánt azzal úgysem kell"semmit csinálni csak felnyomni azt meg már csak tudod h kell..na de 2 évesen lehet az sem, szóval sztem semmit ne csinálj kislány
A kérdező hozzászólása: kislány vagy te :P
végülis a 18 éves tényleg az :D Akkor te mi vagy? Pólyás?
Fiú-e vagy bazze?
Nem, õ mind2..fiú+lány és azért nem tudja mi tévõ legyen:D
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a vicces, hogy eddig egy normális választ sem kaptál XD
megy a zöld kecske az uccsónak :D
Majd ott jön, mit kell csinálni.Nem fogjuk leírni.xD
Valami ilyen fog, szokott történni: http://haborgo.freeblog.hu/archives/2011/08/27/Elso_szex/
pedig biztos mostanság mert nem árulod el, és ha fel lenné rá készülve nem itt kérdezgetnéd, ennyit errõl, de feküdj le majd rájössz hogy hülye voltál
Mondd neki, hogy: Szülni akarok, tégy anyává!
nagyon hülye kérdés. ha nem jön majd ösztönbõl, akkor nem neked való még a szeretkezés.
Kérdezõ elmúltál már 14?
Tedd szabadda az osszes testnyilasod!
azt tanácsolom ne feküdj le a barátoddal, ha semmit nem tudsz róla, korai, az interneten vadidegeneket kérdezel mit csinálj, kérsz forgatókönyvet? de most komolyan ez legalább olyan hülyeség mint megtervezni melyik nap hány órakor lesz az elsõ, érezni kell, jön minden magától, a tervezgetés meg a "forgatókönyv" követésével csak stresszelni fogsz, hogy elrontod, nem lesz jó, hány évekes vagytok?
You are an idiot! Haahhhahhhahhaaa
max15 lehet.de inkább 13
A kérdező hozzászólása: õ 15 éves :P
nyasgem...:D
te meg kb 2 éves...
Azt tudod, hogy honnan jön ki a gyerek?
gondolom te még kisebb, figyelj ennyi idõsen ne szexelj nem neked való várj úgy 17-18 éves korodig és tanuld meg a biológiát
hány éves vagy kérdezõ? :)
A kérdező hozzászólása: felvagyok rá készülve 10 éves korom óta elégitem ki a vágyaimat az pedig nem mostanság volt szoval készen állok rá csak nem tudom mit csináljak nem akarok leblokkolni :P
Elõször lazzítsátok el magatokat, majd jöhet a perverz elõjáték!! Utána a vad szenvedélyes szex!

A szilvesztert együtt ünnepeljük a barátommal. Le fogunk feküdni egymással. Nekem ez lesz az elsõ. Mire kell figyelnem?

Szerintetek ez romantikus?

Legjobb válasz: a védekezésre és hogy semmi olyat ne tégy amit nem kívánsz ,akarsz

a védekezésre és hogy semmi olyat ne tégy amit nem kívánsz , akarsz
Nem értem az ilyen kérdéseket. Mi az, hogy "mire kell figyelnem?" Szerinted mire? Komolyan ötleted sincs? Miért kérdezi minden szûz lány ezt? Nem mellesleg a spontán szex a legkirályabb. Nem kell elõre eltervezni. Engedd el magad, ennyi a legfontosabb.. Nincs min aggodalmaskodni, a szex jó :D
Szerintem nagyon romantikus. :) Bár lehet a durrogtatások zavarni fognak titeket. Az vicces lenne, ha pont akkor menne el a srác, amikor épp kilõnek egy tûzijátékot. XD
Nem, a szemed akkor csukd le ha franciáztok, különben egy életre elmegy a kedved tõle :D
Ha eljõ a nagy pillanat, csukd be a szemed...
Áder újévi köszöntõjérõl le ne maradjatok!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Valami tanács még?
Mióta vagytok együtt? "Biztos lesz nála.." Azért te is vigyél egyet a biztonság kedvéért, különben csak te szopod le és vered ki neki..
a gumi az egyetlen ami nemcsak a gyerektõl, hanem a betegségektõl is véd. És szinte 100%os a biztonsága.
A kérdező hozzászólása: Igazából így jött ki, hogy ez lesz az elsõ éjszaka, amit együtt töltünk. Eddig még nem sikerült összehozni. De szerintem jó így, mert így kevésbé korai.
A kérdező hozzászólása: Jó, persze, védekezünk, de milyen módszerrel tegyük ezt? Gumi biztos lesz nála, az a legjobb, nem? Biztos, hogy nagyon szeret!
Ha idõponthoz kötöttétek, akkor ez romantikus. Más kérdés, hogy nem spontán jön, tehát 2. osztályú lesz ha késõbb majd visszagondolsz... :-/
hogy pontban éjfélkor egyesüljetek. Nekem volt már ilyen elsõ alkalom. Bár nem úgy terveztük, de az élmény felejthetetlen volt :) Boldog Új Évet! ;)
Arra kell figyelned, hogy csak akkor tedd meg, ha meg vagy róla gyõzõdve 100000%-ig, hogy a fiú is szeret, és Te is biztosan akarod!!!
mi ez a spontán szex baromság? szex-szex. jobb felkészülve

FÁJNI FOG? A barátommal le akarunk majd feküdni.

de nem tudom hogy fájni fog-e mert mikor már ujjaztam magam az nem fájt esetleg igy legyet h nem is fog az első mert még szűz vgayok

Legjobb válasz: Jobban fog fájni, mint a keresõ használata.

Jobban fog fájni, mint a keresõ használata.
Igen fájni fog.Szóval várjatok még vele
Az a nick név XDD
Lehet, hogy fog fájni, lehet csak kellemetlen lesz, lehet nem érzel semmit, lehet még élvezni is fogod. Ez teljesen ember- és partnerfüggõ.

Mit tegyek a barátom le akar velem feküdni? Többi lent

egy pár hete járunk és ő már arra gondol h lefeküdjünk és nem is szoktunk annyira találkozni mert nem egy városba lakunk ..mit tegyek ??

Legjobb válasz: Nehogy olyan könnyen add magad!! Hisz még csak pár hete vagytok együtt... húzd el pár hónapig ,hogy kiderüljön,hogy tényleg szerelembõl van veled együtt vagy csak a szex miatt..mert ha szakít veled,csak arra kellettél neki,ha pedig kibír több hónapot ,akkor tényleg igazán szeret!

Nehogy olyan könnyen add magad!! Hisz még csak pár hete vagytok együtt... húzd el pár hónapig , hogy kiderüljön, hogy tényleg szerelembõl van veled együtt vagy csak a szex miatt..mert ha szakít veled, csak arra kellettél neki, ha pedig kibír több hónapot , akkor tényleg igazán szeret!
Hát nekem is húzta barátnõm, de nem csalódott és szerintem kialakult érzésekkel még sokkal jobb is csinálni:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! :D
Egyértelmû, hogy nem szeret, csak szexet akar! Ha egy csöpp eszed és önbecsülésed van, akkor nem mész bele!!!
A kérdező hozzászólása: köszi 4-es én is ezen gondolkoztam..
nem baj, sok sikert hozzá
Igazándiból attól függ milyen alkat a célszemély.
A kérdező hozzászólása: jófej csaj jól is néz ki. csak nem tudom hogy vezessem rá erre ez egészre.

Mit tegyek ha a barátom le akar velem feküdni?

Irj választ kérlek.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? ha 18 fölött, akkor ha úgy érzed. hajrá! De ha fiatalka vagy... akkor ne a szívecskék száma legyen a döntõ...

Hány éves vagy? ha 18 fölött, akkor ha úgy érzed. hajrá! De ha fiatalka vagy... akkor ne a szívecskék száma legyen a döntõ...
WoW-ozzál :DDD
még 1 napja se ismered de már megkérdezi?:D:D hát ha cask egy kalandra vágysz akkor miért ne, ha komolyabb dologra, akkor jobb ha nem
♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ na, akkor dugunk este? (ez 250 )
Tegnap este ismerted meg, és õ rögtön a szex-témával jön, leplezetlenül megkérdezi, hogy akarod-e a dolgot. Nem tudom, ennyi idõ után hogy nevezheted a barátodnak, egyrészt, másrészt meg, a chates szívecskék száma nem hiszem, hogy hûen jellemzi az õ érzelmeinek hevességét. A kategória alapján úgy gondolom, még szûz vagy. Te döntésed, meg minden, én is 17 voltam, mikor elveszítettem. Mellesleg, nem volt egy kellemes élmény, mert részeg voltam és egy olyan pasival történt, akit csak egy icipicivel régebb óta ismertem, mint te a tied. És hát, mit ne mondjak, miután megtörtént a dolog, annyit se törõdött velem, mint egy elhervadt fûszállal. Szerintem, aki ilyen rövid ismertség után már rögtön ezen a témán agyal, az nem sok másra vágyik.... legalábbis tõled. De én nem ismerem a pasit, és ha csak tegnap ismerted meg, akkor te sem ismered õt igazán. Szerintem még ne bízz benne. Ha azt mondod, hogy nem feküdnél le vele (még), és megszakítja veled a kapcsolatot, akkor szerintem tudod, mi az ábra. 1 nap után azért még nemigen lehet a párod valaki...
Nem a barátod, csak meg akar fektetni, minél hamarabb. Ha belemégy akkor tudni fogja, hogy neked kétszáz szivecske elég, hogy letold a bugyid. ... S ez még nem is lenne baj, de mindenki más is tudni fogja. Gondolkodj.
Kezdjük ott, hogy nem barátod csak ismerõsöd de az is felületes.Elõbb ismerd meg jobban.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok..
Tegyük fel, hogy gyakorizol és valakinél ezt a kérdést látod.. Te tudnál segiteni neki ennyi onformácioval?
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy még csak tegnap este ismertem meg.. És a cheten már 200 szivecskét irogatunk.. És feltette azt a kérdést hogy le akarok e vele feküdni.. Ere meg én nem válaszoltam.
milyen kérdés ez...hát te akarod ?:D
A megoldás egyszerû: feküdj le vele.
miért nem akarsz vele lefeküdni? írhattál volna még valamit
Ne feküdj le vele.
informácio*
Kérdezd meg mi ezzel a célja!
Ha egy olyan emberrel képes lennél lefeküdni, akivel csak chatelsz, akkor akár bármelyik idegennel is lefeküdhetnél. Mert ez épp olyan.

A barátom le akar velem feküdni és én is akarom a dolgot de félek attól hogy csalódni fog bennem vagy hogy szar leszek az ágyban és ezért visszautasítottam megértett és azt mondta nem kényszerít bele semmibe. De én is akarom de félek mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ha bíznál benne, akkor nem utasítottad volna vissza. Idõ kell még neked, az meg van bõven. KI fogja várni, ha enm akkor meg nem kell vele foglalkozni.

Hát ha bíznál benne, akkor nem utasítottad volna vissza. Idõ kell még neked, az meg van bõven. KI fogja várni, ha enm akkor meg nem kell vele foglalkozni.
Ha szeretitek egymást, akkor ilyentõl nem kell félned. Ha rosszul sikerül is, majd belejöttök egyszer.
nekem pont így volt a bnömmel az elsõ 2 alkalom nagyon gáz volt. 2 éve vagyunk 1ütt és mai napig emlegetni szoktuk

A Baratom le akar velem fekudni, en is akarom. Mit tegyek? (tobbi lent)

Van rajtam par anyajegy, es egy kis felesleg is.Nem vagyok kifeezetten kover, de sovany sem.Felek, hogyha ezeket eszreveszi a srac, nem lesz boldog.

Legjobb válasz: Nem fog csalódást okozni.Látott már meztelenül?

Nem fog csalódást okozni.Látott már meztelenül?
Szerintem 1.5 év után már felfedezte ha van rajtad egy kis felesleg is, és ha eddig nem zavarja, ezután sem fogja. Másrészt, a pasik nagy része nem szereti a csontkollekciókat, inkább azt szeretik, ha van egy nõn mit fogni. Anyajegye meg mindenkinek van, van akinek kevesebb, van akinek nagyon sok, épp ezért ez nem okozhat csalódást senkinek sem.
A kérdező hozzászólása: Nem latott mesztelenul, strandon igen. 17 es fel, ez bizony fontos. Koszonom a megnyugtato valaszokat mindenkinek.
"A Baratom le akar velem fekudni, en is akarom. Mit tegyek?" A lábadat. széjjel.
A kérdező hozzászólása: Mondtam, hogy latott strandon. Mindenki valasaat koszonom!
látom nem tetszett a válaszom, hogy szerintem mennyire éretlen vagy ezért töröltetted, ebbõl is látszik mennyire gyerek vagy még kb 13-15 éves szinten vagy..
Szerintem ha ennyi ideje együtt vagytok akkor csak nem fog ezert elhagyni amúgy is lehet h neki az ilyen csajok jönnek be :)
figyelj... 1.5 év. Látott már strandon? Meg ha az ilyenek érdekelnék, szerinted még veled lenne? Ne rinyálj itt... Pláne úgy, hogy maholnap választópolgár vagy tizenhét ÉSFÉL éves... XDD és fél... ez mindig nagyon fontos ám nekik XDD
Irígykedem a barátodra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!