Találatok a következő kifejezésre: Barátommal ki próbálni a (34 db)

Barátom szeretné ki probálni a 3as esetleg párcserés szexet?

valakinek volt hasonlóban része már?

Legjobb válasz: Az megcsalás is ugye tudod?

Az megcsalás is ugye tudod?
Pancser vagy, ha belemész.
Szerintem dobd ki. Van valakilye, vagy csak MAJDNEM van valakilye
2 fiú egy lány felállásban?
Mond neki hogy benne vag a párcseében: csajok a csajokkal, fiúk a fiúkkal. Aztán várhatod hog megint elõjön-e az ötletével.. Ennyi
#5 ez jó XDXDXD

Ki szeretnénk próbálni a barátommal az anális szexet! Hogy tisztálkodjak meg? Hogy kezdjek/kezdjünk neki?

Legjobb válasz: szia! elõször is fürdésnél nyúlj fel óvatosan magadnak, esetleg tusolóval egy könnyed beöntés... a barátod elõször mindenképp sok síkosítóval újjal próbálkozzon, ha közben még ki is nyal sokkal könnyebben ellazulsz és neked is jól fog esni... nagyon kell hogy figyeljen a párod a reakcióidra, ha elég ügyes te is élvezni fogod az elejétõl kezdve!! sok szerencsét és élvezkedést:D:P

szia! elõször is fürdésnél nyúlj fel óvatosan magadnak, esetleg tusolóval egy könnyed beöntés... a barátod elõször mindenképp sok síkosítóval újjal próbálkozzon, ha közben még ki is nyal sokkal könnyebben ellazulsz és neked is jól fog esni... nagyon kell hogy figyeljen a párod a reakcióidra, ha elég ügyes te is élvezni fogod az elejétõl kezdve!! sok szerencsét és élvezkedést:D:P
Nem értelek. Ha nincs problémàd, csinálsz magadnak?
CSALJA
"nem csalya meg" ez kemény!!
Tanulj, írni, elõfordulhat - így írják helyesen ;)
2. : te oktatsz ki mást a helyesírásról? :D "tanúlj", "irni", "elõfordúlhat" , mindezt 2 mondat alatt? :D :D :D
Elõbb tanúlj meg helyesen irni, utána gondolkodj a megcsaláson! Egyébként igen elõfordúlhat!
Úristen, úristen, ennyi ****** embert a világon! Hány évesek vagytok?!
pff nekem nem kell megengedjen senki semmit sem. ha ugy erzem helyes akkor megcsinalom, ha meg nem akkor nem. (28, fiu)
Tán most nézted meg az elhajlási engedélyt?
Emberek! Teljesen eltértek a témától... Szerintem nem a mi dolgunk, hogy megtanítsuk a helyesírása.. Arra ott vannak a tanárok. Inkább válaszoljatok a kérdésre neki. Minek akarod egyáltalán ezt csinálni???Nem értem a logikát. Miért csinálsz magaddal hülyeséget, vagy talán nem bízol benne? Egyébként ha szeret nem csalna meg sohasem, ha meg nem, akkor nem mindegy?!
Mi a problémád ezzel a 3 szóval? Ez komolyan érdekelne?
Rékácska inkább keresztrelytvényezzetek
ez a divat?:) aki olyan az úgyis akciózik ha lehet ha nem:D

A barátom 25 én 20 éves vagyok, nekem éppen megvan, de a barátom ki akarja próbálni azt, hogy az ujjával a popsimat 'kényezteti', nem tudom, engem nem igazán izgat a dolog, nem hiszem hogy izgató lenne. Szerintetek kipróbáljuk?

Legjobb válasz: Ha nem érzed kellemetlenül magad attól, h közben megvan, akkor csináljátok. Persze ha van valami ellenérzésed ezzel kapcsolatban, akkor lehet, h nem kéne. Most sokan lepontoznak majd, meg hogy ilyen-olyan begyöpösödött vagyok (amúgy nem vagyok az), de a személyes véleményem az, h a fenekem exit only. 20/L

Ha nem érzed kellemetlenül magad attól, h közben megvan, akkor csináljátok. Persze ha van valami ellenérzésed ezzel kapcsolatban, akkor lehet, h nem kéne. Most sokan lepontoznak majd, meg hogy ilyen-olyan begyöpösödött vagyok (amúgy nem vagyok az), de a személyes véleményem az, h a fenekem exit only. 20/L
Izgató, én is próbáltam, aztán csináltuk elég sokszor, nagyon felfokozta az izgalmaimat. Legjobb mikor lovagolok, és így két dolgon vergõdök-vonaglok egyszerre. Fenomenális! :)
Ha nem szeretnéd, akkor ne... Meg mensi közben... nem tudom, neked kell érezned. ( nem voltam nagy segítség mi?)
Nekem szokta a párom csinálni, én nagyon élvezem, de elõtte sokat nyalja a puncimat, és csak akkor élvezem, ha ujjazza a popsim, ha már elengedtem magam. Szerintem nem egy nagy kérés ez a párodtól és lehet még élvezni is fogod! Nem veszítessz vele semmit! ;)
"nekem éppen megvan" mi van meg?
ja
Szerintem egyszer nyugodtan megengedheted, érdemes kipróbálni. Aztán majd meglátod, mennyire tetszik élesben. Ha nem jön be egyáltalán, akkor hagyhatjátok a dolgot. Az pedig ne zavarjon, hogy megvan, hiszen ahhoz a lyukhoz nincs köze. Gondolj bele, vannak lányok, akik a mensi ideje épp ezért alatt análisan szexelnek!
Ha ellenérzésed van, ne próbáld ki! Így semmi jó nem sülhet ki.
A kérdező hozzászólása: Igen, Én is gondoltam, hogy engedek, végülis egyszer élünk!:) Csak hát nem tudom.. Soha nem gondoltam rá, hogy izgató lehet.:)
Elõzõ vagyok, úgy szokta nyalni a puncim, hogy teljesen új tampont teszek fel és még véletlenül sem találkozik vérrel vagy ilyesmi!!!
személy szerint én imádom amikor a barátom a popsim kényezteti nekem nagyon jó. sokszor volt már így orgazmusom. Engedd hogy megpróbálja ha nem tetszik nem folytatjátok. 28 nõ
A végbélnyílás környéke az egyik leggyakoribb erogén zóna! Ezért sokan élvezik, ha nekik oda bedugnak valamit. Pláne, ha még mozgatják is, amit bedugtak. Ha a barátod be akarja az ujját dugni, engedd neki. Ha már benn van, kérd meg, hogy mozgassa ki-be, vagy benn behajlított ujjal simogassa a végbeled gyûrûs záróizmait! Lehet, hogy kellemes érzés lesz, de ha nem, máskor nem csináljátok. És annyi!

A barátom ki akarja próbálni az anált, mit tegyek?

Az a probléma, hogy én nem igazán szeretném kipróbálni, viszont a barátom igen. Nem erőlteti egyelőre, de mégis, nem akarom, hogy emiatt romoljon meg a kapcsolatunk, viszont kipróbálni sem akarom. Valahogy sosem vonzott a dolog..

Legjobb válasz: Ha kipróbálod abból még semmi baj nem lehet! Lehet még élveznéd is... szerintem kísérletezni lehet :) Sok sikert!

Ha kipróbálod abból még semmi baj nem lehet! Lehet még élveznéd is... szerintem kísérletezni lehet :) Sok sikert!
Dugjon meg egy kecskét ha annyira seggbe akarja
Legyél már önállóbb..Ha akarod tedd meg, ha nem akarod ne tedd meg.
szerintem semmi olyat nem kéne engedned , tenned amit Te nem akarsz ez persze fordítva is igaz ne hagyd, ha ettõl tönkremegy a kapcsolat akkor az úgy se ért xart se
ha nem akarod kipróbálni, nem kell. ha ezért elhagy, akkor jobb is. az a baj, ezt megbeszélni se tudjátok. ha jó lenne a kapcsolatotok, nem itt kérdezgetnél, hanem elmondanád neki, hogy nagyon nem akarod, megérteni és annyi. F
"Ha kipróbálod abból még semmi baj nem lehet!" Ha nagyon sikerül elszúrni, akkor szvsz már elsõre lehetnek hosszútávú EÜ gondjai tõle. Hosszú távon meg mindenképpen ... Én helyedben megpróbálnám lebeszélni, ha nagyon nem megy, és annyira kedvére akarsz tenni, akkor egyszer kipróbálhatod, de nagyon óvatosan. Utána tudni fogod biztosra, hogy akarod vagy sem még egyszer az életben. Persze a nem normális pornófilmekben nincsenek ám benne az elõtte való mindenféle macerás tisztálkodási mûveletek. Azok nélkül meg pár kínos meglepetés vagy jó kis fertõzés is lehet belõle.
Ha ki akarja, hát tedd meg neki.Csatolj fel magadnak egy 30/6 cm-es mûbránert és adj neki!:) Nem tudom miért félsz tõle?
Én azt, hogy várj 2 évet.
Ha nem akarsz babát, akkor kell a gátló. Olyanba ne bízz, hogy majd vigyázni fog. Nem is lehet teljes mértékben vigyázni, olvass utána, hogy miért nem. Lényeg, hogy hamarabb is föltûnhet néhány hímivarsejt, mint azt várná az érintett.
Menj el dokihoz és írass fel. :)
en azt ajanlom neked, hogy nezz korul a http://www.pharmatex.hu oldalon
én 16 évesen biztos nem állnék neki fogamzásgátlót szedni szedheted majd még épp elég ideig maradjatok a guminál, értesd meg a barátoddal, hogy mennyi veszélye van a fogamzásgátló gyógyszereknek
seggbe. ott kipróbálhatod anélkül.
utálom az óvszert én is
Várj 2 évet, akkor menj el fogamzásgátlót íratni. Vagy nem bírnátok ki addig? Miért nem jó, ha csak 2 év múlva próbáljátok ki úgy? Ennyi idõsen nem jó megterhelni ilyesmivel a szervezeted, ugyanakkor ennél megbízhatóbb módszer nincs. Viszont ha épp csak bedugja egyszer, akkor is kerülhet beléd termékenyítõképes spermium, így semmiképp nem ajánlom, hogy óvszer/ fog.gátló nélkül bármi is történjen.
1000000%
Kizárt dolognak tartok ilyeneket, hogy a lány elájuljon közben, ha a párja óvatos, fokozatosan teszi be, és végig figyeli a lány reakcióját. Szerintem annál a csajnál az lehetett, hogy a pasi fogta magát, és kecmec nélkül betolta neki tövig.
Mi a barátnõmmel kipróbáltuk.Neki nem fájt, sõt élvezte is.Elõször azt mondta kicsit kellemetlen szval még tágítottuk picit stb...aztán ment:D Viszont egy osztálytársam azt mesélte, hogy Õ elájult.Szerintem érdemes mérlegelni a dolgot, hogy ha Õ szeretné te viszont nem...Vagy ha mindketten akkor pedig fontos a megfelelõ elõkészítés. 17/F
50-50% vagy fáj vagy nem :)
Én nem csinálnám, az ott nem erre lett kitalálva, egyébként is nekem olyan mintha az a pasi aki ilyet akar titokban pasikra bukna :/, hiszen azok vagy így vagy orálisan csinálják (mondjuk én azt se csinálnám mert undi :S, de ha gondolod csináld). Viszont ezt anno az elsõ másságát nyilvánosan vállaló magyar szinész mondta az anális szexrõl (és elhiszem neki, míg a többi okostolyásnak nem): "Az elsõ 60 alkalom az borzalmas de utánaaaa....". Szal eleinte tuti fájni fog, a kérdés mennyire és megéri-e. De ha akarod csinálni akkor sok sikosítóval és lazulással biztos könnyebb (legalább is mindig ezt mondják a tvben).
Hihetetlen, mennyi segítõkész ember van itt... Oké, hogy volt már ilyen kérdés, de egy kicsit igazán bátoríthatnátok a kérdezõt, ha aggódik az elsõ alkalom elõtt. Én csak megismételni tudom, hogy ha odafigyeltek egymásra, és el tudsz lazulni elõtte, akkor nem fog fájni. Ha mégis kellemetlen, akkor nyugodtan álljatok le, kényeztessen a párod tovább, és próbáljátok kicsit késõbb újra. Olyan is van, mint a szüzesség elvesztésénél egyes érzékenyebb lányoknál, hogy elsõ alkalommal nem sikerül teljesen behatolni. Ez sem jelenti azt, hogy soha nem fog menni, és ekkor sem kell rögtön feladni. Menni fog, nyugi! ;)
szerintem undorító az anál, nem erre lett kitalálva
Olvasgass vissza, hogyan kell: elõtte tisztálkodás, hosszú elõjáték, ujjal tágítás, sok sikosító, lazulj el, legyen a pasi óvatos, és ha mindez, vagy legalább a nagy része megvan, akkor nem fog fájni, sõt élvezni fogod. ;)
A kérdező hozzászólása: kösz.. :) )
Elképzelhetõ, hogy fáj. De ha te is kíváncsi vagy rá, akkor vágjatok bele. Nem kell egyszerre tövig beraknia a barátodnak, és nem lesz baj. Gondolom, ha elkezdi betenni, és neked fáj, akkor nem sértõdik meg rajta, ha megkéred, hogy inkább hagyjátok abba, és egy mosakodás után folytassátok a megszokott módon, aztán majd máskor újra megpróbáljátok. Én ezért nem féltem az elsõ elõtt. Tudtam, hogy a barátom lassú és óvatos lesz, és ha fáj, akkor meg abba tudjuk hagyni. Szóval ne aggódj! Készítsétek megfelelõen elõ a terepet, és beszéljétek meg elõre, hogyha fáj neked, akkor inkább abbahagyjátok. Jó szórakozást!

Barátnõm kitalálta, hogy ki szeretné próbálni a BDSM-t. Mondanátok pár dolgot, hogy mire számíthatok?

CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRNÉK!!!!!!

Legjobb válasz: Google-> BDSM tumblr. Ott meglátod a dolgokat.

Google-> BDSM tumblr. Ott meglátod a dolgokat.
Minek fenntartani a merevedést??? Nem arról volt szó, hogy az élvezze, akit csicskáztatnak...
Mondjuk beveted veled egy fél szem viagrát elõtte:)
Én azt nem értem, hogy hogyan lehet fenntartani a merevedést, ha egy domina csicskáztatja az embert?
és persze vacsizhatsz a klotyoból.hátra kötözött kezekkel, magig a popsidat tolja egy 30cm.es mûpélóval...
ha szerencséd van beöltözik talpig latexbe a csizmádat nyalatja veled, aztán megbilincsel és jól elveri a s . gged korbáccsal :)
hát ember.... Majd mesélj :D
Õ maximum domina lehet , egy Domina irányít, utasít, bármi beletartozhat gyakorlatilag, a fenekelés, pofozás, kényszer orál, stb. A submissive , az alárendelõdõ fél õ pedig elfogad, végrehajt, teljesíti a domins partner vágyait , kívánságait, parancsait. Egy dom.
Meglepi lesz. Pont ez benne a lényeg.
Mért nem kérdezed meg tõle ?
MEG FOG KÍNOZNI TÉGED. ÉN NEM MENNÉK BELE!
http://www.smpixie.com Nézelõdjetek, regisztráljatok, kérdezõsködjetek. Majd meglátjátok, mennyire tetszik a téma. A Szürke 50 árnyalata csak tündérmese ám.
Megtapos, megpofoz, kikarmol, dirigál, hogy mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: Õ dom lenne
az mi?
Hát ennél kicsit több infó kéne, mert rengeteg dolog tartozik bele. Pl. az se mindegy, hogy dom vagy sub akar-e lenni.
Annyiféle lehet ahányan csinálják, szóval beszéljetek beszéljetek beszéljetek! Mire indul be õ és mire te stb. Nézzetek körül együtt a neten, angol német stb nyelven sok info van fenn és nem a pornóra gondolok. Ha találtok közös nevezõt, számotokra nagyon érdekes utazás veheti kezdetét...

Tudnátok olyan őrült dolgokat mondani, amiket ki lehet próbálni a legjobb barátommal?

Olyanokra gondolok mint ilyen vicces kisérletek (pl.: coca cola+mentos) meg imndenféle vicces hülyeségek :)

Legjobb válasz: A bungee jumping gumi nélkül, na, az igazi jackass lenne...

A bungee jumping gumi nélkül, na, az igazi jackass lenne...
A kérdező hozzászólása: XD Oks, de akk te is velunk ugrasz :D
idióta, gondolom a colat meg a mentost nem lenyelni akarjátok, mert ha igen az felér egy öngyilkossággal :P
A kérdező hozzászólása: XD persze nem :DD

A barátommal ki akarunk próbálni valami újat. Ötlet?

Holnap leszünk 3 évesek a barátommal, s valami egészen újat szeretnék "alakítani".

Legjobb válasz: 3 évesen még nagyon fiatalok vagytok! játszatok a csörgõvel!

3 évesen még nagyon fiatalok vagytok! játszatok a csörgõvel!
Próbáljátok ki az új epertortás görögjoghurtot, szerintem jobb, mint a kókuszos!
Szex közben pisáljatok egymás szájába.
Hozz nutellát, kenjétek be a seggeteket vele, és hozzatok be 1 tacskót...
miért mi mondjuk meg h mit csináljatok a barátoddal?-.-
gangbang?
Milyen irány vonz? mit próbáltatok eddig? legalább nagyjából határold be.
most õszintén, honnan tudjuk hogy eddig mit csináltatok az ágyban? nem voltunk ott, nem tudjuk hogy mit próbáltatok ki, meg mondhatjuk hogy sétáltasson pórázon vagy taposs a farkára, nem tudjuk hogy mi jön be nektek.
3 évre egy édeshármas dukál
A kérdező hozzászólása: hm...ez a nutellás-tacskós tetszik. köszi az ötletet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!