Találatok a következő kifejezésre: Barátommal kézzel egymást, de (8 db)

ha eddig terhes voltál akkor maradsz is ha nem voltál, ettöl nem leszel
1.000.000-ból 1x ha elõfordul, hogy így essen teherbe valaki, szóval nyugi:)
Lombikbébi program.
figyelj egy felnõtt patronba van kb 50.000.000 spermium. Abból pedig 1 jut el a méhedhez. Most ennek már a fele is édeskevés akkor..
ugyan ez nálam is a kérdés!

Barátommal kézzel izgattuk egymást, de nem védekeztünk semmilyen formában. Lehetséges, hogy terhes legyek?

14éves lány vok hétfön barátommal petingeltünk de nem védekeztünk lehetséges h terhes vok?? és mikor tom megálapitani?? amikor késiik a menszim ?? köce a segitséget:O

Legjobb válasz: nem tartom magam konzervatívnak, öreg sem vagyok (27 éves vagyok és független) de egyszerûen nem értem, hogy mik ezek a kérdések?? miért "szexel" valaki akkor, ha az ALAPVETÕ dolgokkal nincs tisztában??? teherbe akkor eshetsz, ha a partnered farkából kijövõ anyag, amit ondónak hívnak, a hüvelyedbe kerül. ha kézzel izgattátok egymást és csak azzal, akkor nem lehetsz terhes! (arra nem tér ki a fáma, hogy egyáltalán elélvezett- e a fiú; pedig nem mellékes, ha teherbeesésrõl beszélünk..) ha elélvezett mondjuk a kezére, tök olyan lett a keze és utána beléd nyúlt, akkor azért van rá esély. mindez persze csak akkor, ha már menstruálsz. mármint rendszeresen menstruálsz, azaz érett vagy rá.

nem tartom magam konzervatívnak, öreg sem vagyok (27 éves vagyok és független) de egyszerûen nem értem, hogy mik ezek a kérdések?? miért "szexel" valaki akkor, ha az ALAPVETÕ dolgokkal nincs tisztában??? teherbe akkor eshetsz, ha a partnered farkából kijövõ anyag, amit ondónak hívnak, a hüvelyedbe kerül. ha kézzel izgattátok egymást és csak azzal, akkor nem lehetsz terhes! (arra nem tér ki a fáma, hogy egyáltalán elélvezett- e a fiú; pedig nem mellékes, ha teherbeesésrõl beszélünk..) ha elélvezett mondjuk a kezére, tök olyan lett a keze és utána beléd nyúlt, akkor azért van rá esély. mindez persze csak akkor, ha már menstruálsz. mármint rendszeresen menstruálsz, azaz érett vagy rá.
Elõzõ válaszadónak tökéletesen igaza van!A válaszában minden eshetõségre kitért. Neked pedig(14 évesen!!)talán nem evvel kéne foglalkoznod, mert szerintem tök éretlen vagy hozzá a kérdésedbõl itélve!
Szia! Nem, nem lehetsz terhes. Egy jó tanács, rosszindulat nélkül: érdemes lenne beszerezned a felvilágosító könyvet a szeretkezésrõl a védekezésre, a teherbeesésrõl. Hiszen ha már eddig jutottál ennyi idõsen - lehet - hamarosan többet akarsz majd, és nem árt felkészülni, és Tudni dolgokról. Azért az iskolákban nem ártana már errõl tájékoztatni az embereket.
Szerintem is korai még...De ha már minden kötél szakad az lenne a legjobb, ha felkeresnél egy nõgyógyászt, aki segít neked eligazodni, pl. fogamzásgátlásról, nemi betegségekrõl és annak kivédésérõl ( úgy gondolom ezek legalább annyira fontos kérdések, mint a teherbeesés.).

Másfél éve van barátom, szeretem, de kezd unalmassá válni a kapcsolatunk. Van egy fiú, akit nemrég ismertem meg, tetszünk egymásnak, de nem csalnám meg sohase a barátomat. Ilyen esetben mi a teendő?

Legjobb válasz: Nem vagy ribanc de ha ilyeneken filózol, akkor nem õ az akivel lenned kell. De inkább ne mond el neki, hogy más miatt, tudod a tudatlanság áldásos.

Nemtudom miért kell leribancozni mindenkit rögtön , de már nagyon kezd idegesíteni hogy az ilyen kérdéseknél általában az elsõ 3válaszból valamelyik tuti az hogy ribanc...pff-.- sajnos a kérdésre nemtudom a választ.Szerintem nem kéne az új fiúval lógnod, koncentrálj a kapcsolatra.Viszont lehet hogy ez már nem lesz elég és a kiváncsiság erõsebb lesz mint a kapcsolatod.Szerintem ha már más fiúk fel tudják kelteni az érdeklõdésedet és itt kérdezed hogy mi a teendõ...akkor már te magad is sejted.Szakíts...(ha bírsz)...inkább mint hogy megcsald
Én se értem miért kell ribancozni, semmit nem csinált. A tetsuét önmagában még nem bûn, pláne ha a pasija is kacsingat másfelé... kérdezõ vagy kezdj valamit a mostani kapcsolatoddal vagy ha menthetetlen szakítsatok. Ennyi...
Nem vagy ribanc de ha ilyeneken filózol, akkor nem õ az akivel lenned kell. De inkább ne mond el neki, hogy más miatt, tudod a tudatlanság áldásos.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a kedves válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit tegyek, nem lennék és nem is leszek akkora bunkó, hogy más pasi miatt szakítsak vele. Csak zavar, hogy könnyen megtetszik más, és félek, ha találkoznék vele (pl.baráton keresztül) akkor õ többet akar, én nem tudom mit akarok, és megvan a megcsalás. Ez tényleg nehéz, mert nem én döntöm el kibe vagyok szerelmes, hanem a szívem, vagy hogy mondjak...
tipikus sztori. menjél csak az új fiúhoz, aztán meg a következõ újhoz, majd a legújabbhoz. ez az élet rendje. egy dolgora figyelj oda, ha igazi trendy punci szeretnél lenni: csak akkor dobd az elõzõt, ha már megvan az új!
Hát, hogyha jobban vonz egy kis kaland, mint a megszokott, biztos pont -amit biztosan fel lehetne dobni valamivel- akkor feltétlenül szakítanod kell, legyen méltóságosan vége, legalább ezzel "tiszteld" meg ha már egy másik fiú miatt dobod...
A kérdező hozzászólása: (telefonon, interneten, alig kezdeményez találkozót, stb)
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok ribanc? Szerinted õ nem kacsingat másfelé? Alig keres egyébként.
R.banc vagy, az a helyzet. Hagyd ott a fiúdat, nem érdemled meg, h rád pazarolja az idejét!
Ez az idõszak, amiben most vagy kedves kérdezõ, erre szolgál. Hogy keresd az igazit. Ebbõl ne csinálj lelkifurdalást. Majd össze fog jönni a nagy "Õ".
én nem tartom annak szerintem már nem "divat"
Én is ilyen vagyok, jobban szeretem ha zsebre tett kézzel megyek és belém karol.
Bunkóságnak nem tartom, max ha õ kéri és te elutasítod. Mindenesetre nekem rosszul esne az ilyesmi.
Nem bunkóság, de számomra furcsa. Én szeretek kézenfogva vagy egymást átkarolva sétálni a párommal, mert az mégiscsak más, mint ha úgy mennénk egymás mellett, mint a haverok...
majd felnõsz talán.
A kérdező hozzászólása: attól lesz az ember felnõtt hogy fogja a barátnõje kezét?
Én sem szeretek kézen fogva sétálni, egyszerûen kényelmetlennek találom. Fõleg nyáron, jó kis izzadó tenyerek, mmm :D Emberfüggõ ez is szerintem.
1.tanulj megírni 2. keress olyan lányt aki szabad
Javasold nekik hogy fogják meg egymás kezét...
1.erõsen ajánlott nyelvtan óra 2.ne vedd el más barátnõjét 3.ilyenkor nem suliba kéne lenned? Szóval az a véleményem, hogy keress másik lányt.
Egymás fülét megfogták már? :P
csak a rideg és sötét aszfaltburkolatot érintik még közösen oly zsenge lábacskáikkal....bocsánat:((((
Azzal még nincs is akkora probléma, de ezzek a "vok, h, naon, teccik" "szavak" nem is rossz helyesírásra utalnak, hanem túl sok msn-ezésre, vagy r****cosulásra.
A kérdező hozzászólása: Viccelsz? Pocsék a helyesírásom. De büszke vagyok a magyarokra és a magyarságra. Nagyon jó fogalmazásokat írok de a helyesírásomon még van mit csiszolni. Senki sem tökéletes.
Akkor miért nem írsz helyesen? Szégyelled az anyanyelved, vagy mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Am tudok en rendesen is irni. És egébként nem lógtam. Ithon kellett maradnom. Amugy igazatok van ki vagyok én hogy elvegyem más barátnõjét.
Biztosan a nyelvtan óráról lógott.
A kérdező hozzászólása: ok.. Már tanultam belõle. :) kössz
A kérdező hozzászólása: A menzeszemnek tegnap kellett volna megjönnie, de szokott késni.
Nagyon kicsi a valószínûsége, szinte egyenlõ a nullával. De ha az téged megnyugtat, akkor vegyél egy tesztet és tesztelj.
Na, várjunk csak egy pillanatot! Tegnap voltatok együtt, vagyis aznap, mikor meg kellett volna jönnie a menzidnek? Így végképp minimális esélyed van a teherbeesésre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes:)
A kérdező hozzászólása: Ajajj, nagy a baj:( nem akar még mindig megjönni. Feszül a mellem, és esetenként fáj. De még csak 1 hét telt el. VAn rá esély, hogy mégis terhes vagyok?:(

3 Napja fekudtunk le a baratommal. Egymas utan ketszer. Ovszerrel vedekeztunk. Az elso lehuzasa utan olyan lett a kezem de megtoroltem es ugy huztamfel neki a masikat. Lehet ebbol baj?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ilyenkor a péniszt is gondosan szárazra kell törölni a második gumi felhúzása elõtt. És a te kezedrõl meg le kellett volna mosni az ondót!

Én úgy tudom, ilyenkor a péniszt is gondosan szárazra kell törölni a második gumi felhúzása elõtt. És a te kezedrõl meg le kellett volna mosni az ondót!

A barátommal orálisan kielégítettük egymást és ő papírzsepire élvezett ezután kidobta azt. Kezet mostunk együtt letusoltunk majd. úgy esett hogy megint kényeztetni kezdett de ujjal behatolt a hüvelyembe. Aggódom sok kézmosás ellenére lehetek teres?

Legjobb válasz: Nem, én kizártak tartom, hogy terhes legyél. Késmosás útján a szappabtól (mosószertõl) elhalnak, meg le is õblítette onnan. Ugyhogy nemleszel terhes.

Nem, én kizártak tartom, hogy terhes legyél. Késmosás útján a szappabtól (mosószertõl) elhalnak, meg le is õblítette onnan. Ugyhogy nemleszel terhes.
Számítástechnika kategóriában? Amúgy nem, nem lehetsz terhes.
Számítgatja, hogy technikailag lehet-e terhes! Egyébként nem hinném..
Vagy azért pont számítástechnika, mert a gép mellett csinálták... Nem lehetsz szerintem sem.
1000%, hogy nem. Ha mégis, akkor isten bizony én is kipróbálom, mert már sehogy máshogy nem akara sikerülni a baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!