Találatok a következő kifejezésre: Barátommal kézzel egymást, (15 db)

Barátommal kézzel izgattuk egymást, de nem védekeztünk semmilyen formában. Lehetséges, hogy terhes legyek?

14éves lány vok hétfön barátommal petingeltünk de nem védekeztünk lehetséges h terhes vok?? és mikor tom megálapitani?? amikor késiik a menszim ?? köce a segitséget:O

Legjobb válasz: nem tartom magam konzervatívnak, öreg sem vagyok (27 éves vagyok és független) de egyszerûen nem értem, hogy mik ezek a kérdések?? miért "szexel" valaki akkor, ha az ALAPVETÕ dolgokkal nincs tisztában??? teherbe akkor eshetsz, ha a partnered farkából kijövõ anyag, amit ondónak hívnak, a hüvelyedbe kerül. ha kézzel izgattátok egymást és csak azzal, akkor nem lehetsz terhes! (arra nem tér ki a fáma, hogy egyáltalán elélvezett- e a fiú; pedig nem mellékes, ha teherbeesésrõl beszélünk..) ha elélvezett mondjuk a kezére, tök olyan lett a keze és utána beléd nyúlt, akkor azért van rá esély. mindez persze csak akkor, ha már menstruálsz. mármint rendszeresen menstruálsz, azaz érett vagy rá.

nem tartom magam konzervatívnak, öreg sem vagyok (27 éves vagyok és független) de egyszerûen nem értem, hogy mik ezek a kérdések?? miért "szexel" valaki akkor, ha az ALAPVETÕ dolgokkal nincs tisztában??? teherbe akkor eshetsz, ha a partnered farkából kijövõ anyag, amit ondónak hívnak, a hüvelyedbe kerül. ha kézzel izgattátok egymást és csak azzal, akkor nem lehetsz terhes! (arra nem tér ki a fáma, hogy egyáltalán elélvezett- e a fiú; pedig nem mellékes, ha teherbeesésrõl beszélünk..) ha elélvezett mondjuk a kezére, tök olyan lett a keze és utána beléd nyúlt, akkor azért van rá esély. mindez persze csak akkor, ha már menstruálsz. mármint rendszeresen menstruálsz, azaz érett vagy rá.
Elõzõ válaszadónak tökéletesen igaza van!A válaszában minden eshetõségre kitért. Neked pedig(14 évesen!!)talán nem evvel kéne foglalkoznod, mert szerintem tök éretlen vagy hozzá a kérdésedbõl itélve!
Szia! Nem, nem lehetsz terhes. Egy jó tanács, rosszindulat nélkül: érdemes lenne beszerezned a felvilágosító könyvet a szeretkezésrõl a védekezésre, a teherbeesésrõl. Hiszen ha már eddig jutottál ennyi idõsen - lehet - hamarosan többet akarsz majd, és nem árt felkészülni, és Tudni dolgokról. Azért az iskolákban nem ártana már errõl tájékoztatni az embereket.
Szerintem is korai még...De ha már minden kötél szakad az lenne a legjobb, ha felkeresnél egy nõgyógyászt, aki segít neked eligazodni, pl. fogamzásgátlásról, nemi betegségekrõl és annak kivédésérõl ( úgy gondolom ezek legalább annyira fontos kérdések, mint a teherbeesés.).
Inkább más miatt lehetnek a problémáid vagy pszichésen. Minimális az esélye, hogy ettõl lettél terhes.
nem mert ha lemosta nem baj de más miatt is késhet a menstruáció de ha továbbra sem jön meg végezz el egy terhességi tesztet:)

A barátom kezd eltávolodni tölem. Már 1 éve vagyunk eggyütt . Mit tegyek hogy ujra közeledjünk egymáshoz?

Legjobb válasz: Csináljatok közös programokat, pl.: szinház, mozi ilyenek... :) Bár több infó kéne.

Csináljatok közös programokat, pl.: szinház, mozi ilyenek... :) Bár több infó kéne.
Minek mondjátok el a barátaitoknak? Azért néznek bután, mert semmi közük hozzá.
R*banc vagy! Ügy lezárva!
Miért mondjátok el a barátaitoknak?:D
nem túlzás, hogy megmossátok, fontos a tisztálkodás, hogy nehogy elkapjatok valamit.
A kérdező hozzászólása: Az eddigi válaszólknak: Azért az szomorú, hogy évente alig 3 hetet vagyok Magyarországon, mégis tudok olvasni. Ti meg nem! Nagyon szégyen!
A kérdező hozzászólása: Nem értitek a kérdést! Nem vagyok magyar, nem tudok fogalmazni. Mi a barátainkkal megbeszéljük ki, mit csinál. Inkább, mit anyukáinkat kérdezzük. A kérdés pedig a tisztálkodásra vonatkozott!
És most nekünk is elmondod és nem túlzás ha hülyének nézünk.Mi a kérdés?
Ne mondd el senkinek, ez csak rátok tartozik. Ha neked beszámolna valaki a szexuális életérõl csak úgy, szerintem te is hülyén néznél rá...
ilyen intim dolog csak rád és a párodra tartozik ezért másnak semmi köze nincs hozzá és szerintem nem is nagyon érdekli õket. ilyeneket nem szokás barátoknak mesélni..
Sir Sarcasm-nak igaza van, semmi közük hozzá, ezért néznek hülyének..
de hülyék vagytok!
itt is hülyének néznek te
Mármint elmondani nekik? Igen, az. A többit már döntsétek el magatoknak.
de ne te legyél felháborodva, tényleg nem egyértelmû, hogy mire is vagy kíváncsi. de ha nem magyar vagy, akkor milyen nemzetiségû?:)

Van egy srác aki a legjobb barátom már 4 éve mindent megbeszélünk egymással és most kezd kiderülni hogy az utóbbi időben mindketten többet érzünk egymás iránt.Mit csinálhatnék? Tanácstalan vagyok.

Én félek attól hogy ha esetleg nemm?ködne a dolog akkor a barátságunkra is hatással lesz és azt nemakarnám.De viszont szeretem nagyon és nemis tudok nagyon másra gondolni és ha rágondolok másé lesz :S:S áhh:(Segitsetek mittegyek.

Legjobb válasz: Hát igen, ha nem lépsz akkor valaki elhappolja elõled. De legalább örökre barátok maradtok... Már ha a barátnõje engedi. Barátként tehát szinte tuti, hogy elvesztetted, ez van. Szóval malmozz örökké ezzel a hülye dumával, hogy "jaj, de a barátságunk ne lássa kárát" és nem csak a barátságát bukod el, vagy legyél bátor és lehet, h megvan életed párja. Jaj, de nehéz választás...

Hát igen, ha nem lépsz akkor valaki elhappolja elõled. De legalább örökre barátok maradtok... Már ha a barátnõje engedi. Barátként tehát szinte tuti, hogy elvesztetted, ez van. Szóval malmozz örökké ezzel a hülye dumával, hogy "jaj, de a barátságunk ne lássa kárát" és nem csak a barátságát bukod el, vagy legyél bátor és lehet, h megvan életed párja. Jaj, de nehéz választás...
Ugyanígy voltam én is. És az utolsó félévben már közelebb kerültünk, mégis sokat gondolkodtam rajta hogy összejöjjünk e, majdnem túl sokat gondolkoztam és majdnem elveszítettem. De még idõben beszéltünk és össze is jöttünk. Több mint fél éve vagyunk együtt, és tudom hogyha valamikor mégis szakítunk barátok maradunk. Most a õ a pasim is akit szeretek és a legjobb barátom is. Én belevágnék a helyedben mielõtt késõ lenne, sztem megéri! Sok sikert!:)
Szia! Ha Õ is ugyanígy érez, ahogy Te, akkor próbáljátok meg! Persze barátságból nagyon ritkán lesz tartós szerelem, és tönkre is teszi a arátságot ez tuti. De hát barátot nagyon sokat lehet szerezni:P szerelmet sokkal ritkábban. Kockáztatni meg mindig kell. :) Sok sikert!
Szerintem mindenképp beszéljétek meg.. sose titkold el az érzéseidet .egyáltalán fennáll az jelenleg hogy másé lehet? ha igen akkor lépj azonnal mert elhappolják elõled ez biztos ha nemáll ez fent akkor még van egy kis levegõvételnyi idõd de akkor is mihelyt lehet mondd el neki az semmivel se jobb ha magadba tartod!
Nem rég kerültem én is ilyen szituációba. Egy hajszál választott el, hogy összejöjjünk...de nem beszéltük meg kellõ képpen, és egy ideig a barátságunk sem volt a régi. Szerencsére most kezd minden visszaállni a helyére. Mindenféleképpen BESZÉLD MEG vele, hogy mit érzel, és hogy õ mit érezd. Ha tényleg érzed azt a valamit(és már biztosan tudod, hogy azt szerelemnek hívják) ne hagyd hogy elmenjen!!!
Szia! Velem is volt hasonló szitú. A sráccal nagyon-nagyon jóban voltunk, mondhatni a legjobb barátok, mindent megbeszéltünk, éjszakékat tudtunk átdumálni. Egyszercsak rájöttem, hogy ez több, mint barátság. Finomam a tudtára adtam. Õ is ugyanígy érzett. De akkor abba is maradt a téma. Elutaztam 1 hónapra, addig nem nagyon tudtunk bezsélni. Ez nyáriszünetben volt. Augusztus végén beszéltünk újra, de csak annyit kérdezett, hogy mikor lesz az évnyitó? és lelépett. Aztán elkezdtünk szépen lassa újra egyre többet beszélgetni. De még mindig nem ugyanolyan a kapcsolat, mint az elején. Nagyon sajnálom ezt. Úgy érzem, hiba volt elmondani. De aztán rájöttem, hogy mit éreztem iránta. Nem volt az szerelem, semmi hasonló. Egyszerûen egy lelkitársra találtam :) Ez töb mint barátság. Szerintem ha nagyon jó a kapcsolat köztetek, nem érdemes kockáztatni. S.

Amikor találkozom a barátaimmal akkor kézfogással szoktuk üdvözölni egymást, és néha ha egy két lány is ott van akkor úgy viccből ők is nyújtják a kezüket. Bizarr lenne ha ilyenkor kezet csókolnék nekik? 16F

Legjobb válasz: hát 1x el lehet követni de nagyon nagyon affektálósra kell venni a figurát meghajlás meg minden szr h tuti levágják h poén mert ha nem poén akkor durván bizarr :D

hát 1x el lehet követni de nagyon nagyon affektálósra kell venni a figurát meghajlás meg minden szr h tuti levágják h poén mert ha nem poén akkor durván bizarr :D
Bele is köphetsz a tenyerükbe és azt mondod bennszülött szokás.
Valaki magyarázza már meg nekem légy szíves, hogy egy nõvel miért ne lehetne kezet fogni???? Kézfogás, plusz két puszi ( társaságban). Nõ vagyok, olyan munkahelyen, ahol nem sok nõ van. Nincs számomra megalázóbb, amikor bejön egy férfi, mindenkivel kezet fog, nekem meg odabök egy sziát. Ennél már csak az a rosszabb, amikor automatikusan nyújtja a kezét, és mire viszonoznám, észbe kap, hogy nõ vagyok, és visszarántja. Ennyire nem vagyunk emberszámba véve? Egy kollégám kifejtette, hogy nõvel nem hajlandó kezet fogni, max bemutatkozáskor... de õ megoldja úgy, hogy odajön, megérinti a vállam, vagy hátam, és úgy köszön, hogy "szia Ildikó". Úgyhogy ha a lányok nyújtják a kezüket, akkor ne hagyd figyelmen kívül! Akár viszonozd, akár kézcsók, akár váltsd ki valamivel, de semmiképp ne hagyd figyelmen kívül, mert ha a kézcsók ciki, akkor a figyelmen kívül hagyás meg taplóság, és megalázó a nõ számára.
Szerintem, ha nyújtják a kezüket indítsd el te is, aztán hirtelen állj meg a mozdulatban és igazíts meg a pólót vagy a hajad, aztán lefitymáló tekintettel agresszívan köpj a levegõbe és mondd ezt méltatlankodva "cõjj, beszarok" és menj el onnan.
mérne szabadna?
Szerintem meg nem akarnak puszit adni mert ronda vagy
"néha ha egy két lány is ott van akkor úgy viccbõl õk is nyújtják a kezüket. " Mibõl gondolod, hogy viccbõl?
A mai világba bizarr lenne. Száz éve kötelezõ volt.
simán, de tegyél úgy mintha csak poénkodnál :D
A kérdező hozzászólása: nem hagyom figyelmen kívül, onnan tudom h viccbõl mert látom a gesztusaikon

Másfél éve van barátom, szeretem, de kezd unalmassá válni a kapcsolatunk. Van egy fiú, akit nemrég ismertem meg, tetszünk egymásnak, de nem csalnám meg sohase a barátomat. Ilyen esetben mi a teendő?

Legjobb válasz: Nem vagy ribanc de ha ilyeneken filózol, akkor nem õ az akivel lenned kell. De inkább ne mond el neki, hogy más miatt, tudod a tudatlanság áldásos.

Nemtudom miért kell leribancozni mindenkit rögtön , de már nagyon kezd idegesíteni hogy az ilyen kérdéseknél általában az elsõ 3válaszból valamelyik tuti az hogy ribanc...pff-.- sajnos a kérdésre nemtudom a választ.Szerintem nem kéne az új fiúval lógnod, koncentrálj a kapcsolatra.Viszont lehet hogy ez már nem lesz elég és a kiváncsiság erõsebb lesz mint a kapcsolatod.Szerintem ha már más fiúk fel tudják kelteni az érdeklõdésedet és itt kérdezed hogy mi a teendõ...akkor már te magad is sejted.Szakíts...(ha bírsz)...inkább mint hogy megcsald
Én se értem miért kell ribancozni, semmit nem csinált. A tetsuét önmagában még nem bûn, pláne ha a pasija is kacsingat másfelé... kérdezõ vagy kezdj valamit a mostani kapcsolatoddal vagy ha menthetetlen szakítsatok. Ennyi...
Nem vagy ribanc de ha ilyeneken filózol, akkor nem õ az akivel lenned kell. De inkább ne mond el neki, hogy más miatt, tudod a tudatlanság áldásos.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a kedves válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit tegyek, nem lennék és nem is leszek akkora bunkó, hogy más pasi miatt szakítsak vele. Csak zavar, hogy könnyen megtetszik más, és félek, ha találkoznék vele (pl.baráton keresztül) akkor õ többet akar, én nem tudom mit akarok, és megvan a megcsalás. Ez tényleg nehéz, mert nem én döntöm el kibe vagyok szerelmes, hanem a szívem, vagy hogy mondjak...
tipikus sztori. menjél csak az új fiúhoz, aztán meg a következõ újhoz, majd a legújabbhoz. ez az élet rendje. egy dolgora figyelj oda, ha igazi trendy punci szeretnél lenni: csak akkor dobd az elõzõt, ha már megvan az új!
Hát, hogyha jobban vonz egy kis kaland, mint a megszokott, biztos pont -amit biztosan fel lehetne dobni valamivel- akkor feltétlenül szakítanod kell, legyen méltóságosan vége, legalább ezzel "tiszteld" meg ha már egy másik fiú miatt dobod...
A kérdező hozzászólása: (telefonon, interneten, alig kezdeményez találkozót, stb)
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok ribanc? Szerinted õ nem kacsingat másfelé? Alig keres egyébként.
R.banc vagy, az a helyzet. Hagyd ott a fiúdat, nem érdemled meg, h rád pazarolja az idejét!
Ez az idõszak, amiben most vagy kedves kérdezõ, erre szolgál. Hogy keresd az igazit. Ebbõl ne csinálj lelkifurdalást. Majd össze fog jönni a nagy "Õ".
Olyankor már nélküle nagyon üres a világ.
Akkor hogyha pl mindennap beszélünk és becsúszik egy olyan nap amikor nem, és emiatt hiányzik. Vagy amikor pont hogy mindennap beszélünk és egyre többet vagyunk együtt.
Amikor érzem, hogy többet és többet gondolok rá és hiányzik és kellemes érzés rá gondolni.

3 Napja fekudtunk le a baratommal. Egymas utan ketszer. Ovszerrel vedekeztunk. Az elso lehuzasa utan olyan lett a kezem de megtoroltem es ugy huztamfel neki a masikat. Lehet ebbol baj?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ilyenkor a péniszt is gondosan szárazra kell törölni a második gumi felhúzása elõtt. És a te kezedrõl meg le kellett volna mosni az ondót!

Én úgy tudom, ilyenkor a péniszt is gondosan szárazra kell törölni a második gumi felhúzása elõtt. És a te kezedrõl meg le kellett volna mosni az ondót!
GYK helyett bújd inkább a Nagy Utónév Gyûjteményt ;)
direkt nem tette be teljesen......ekkora marhaságot!!!! teljesen mindegy h mennyire teszi be.....ennyi ésszel, megérdemelnétek, h legyen következménye a dolgoknak!!!
lehetséges......furcsán ûzitek az ipart, beteszi, de csak 3 centire???félperc múlva kiveszi??? :O ennek sok értelme van!!!
Úgy is! Az elõnedv is tartalmazhat életképes spermiumot és ha rögtön utána el is ment, akkor szinte 100, hogy az elõváladék már megjelent nála akkor, amikor benned volt. Gondolkodj egy kicsit! Nem õ lesz terhes, hanem te. Neked kell észnél lenned! Fogj egy biológia könyvet és tanulmányozd, de jó alaposan.
Félhetsz is, te idióta! Nem fér a fejembe, hogy lehet valaki ilyen felelõtlen.
És ebben neked mi volt a jó? Végignézhetted, ahogy veri magának, majd betette 3 centire fél percig, aztán elment, te meg most egy hónapig aggódhatsz, hogy lesz-e következmény.. Fú irigyellek, én is ilyen pasira vágyom, aki ennyire felelõtlen és nem érdekli, hogy velem mi lesz.
ennyitõl még senki nem lett terhes :D
XD jézus... hasznosabb lett volna ha együtt maszturbáltok XD de ez a három centi... nem értem:D amúgy ha nem akarsz annyit aggódni, vegyél egy tesztet, és akk probléma letudva, vagy probléma tudva:S
Na mi van azóta? :D
Mennyi az esély? Ezt ennyi ismeret tudatában senki meg nem mondja neked. Talán egy hüvelyi ultrahanggal, ahol látszik, hogy épp hol jársz a ciklusodban (nem csak a naptér szerint, hanem ténylegesen), meg lehetne mondani, de így nem.
A kérdező hozzászólása: És ha nem bennem ment el, úgy is?:/ Ebbõl egy életre megtanultam, hogy mit szabad, és mit nem......
annyi mintha egy normális aktust csináltatok volna......50-50%
A kérdező hozzászólása: Na, mostmár én is bevallom. Igen, megérdemelnénk:// De mostmár így kérdezem: szerintetek mennyi az esély rá, hogy terhes lettem?
Ennek nem volt semmi értelme! Azt a fél percet kibírhattátok volna, minek kellett kockáztatni? Igen, lehetsz terhes!
Ja, mert nem bírtátok volna ki, hogy 3 centire ne tegye be él percre, ezzel megspórolva egy kis ideeskedést, vagy nem is olyan kicsit. Igen, lehetséges. Valószínûleg nem fogsz tablettát bevenni, és arra sem vennék mérget, hogy tanusz az esetbõl.
A kérdező hozzászólása: Direkt nem tette be teljesen, mivel nem tudtunk védekezni. És azért vette ki, mert elment. De nem bennem. csak félek, hogy lehetett-e elõváladék.
Aki nem akar gyereket nem szexel. Védekezés ellenére is teherbe eshetsz, így meg pláne. Szóval ezt sajnos be kell vállalni. A szex egyik következménye (lehet) a terhesség is.
Tényleg, ebben mi volt az élvezet számodra???? Amúgy meg igen lehetsz így terhes.
Mi lenne? Szinte semmi esely nem volt terhessegre itt. A sok riogatonak meg inkabb informalodnia kellene az ilyen dolgokrol. Szinte undorral neztem ahogy riogattak ezt a szerencsetlent aki mar amugy is be volt parazva. Itt riogattak probaltak raeroszakolni a nezeteiket meg azt ahogy szeretnek ha a sajat gyerekuk gondolna es elriadna egy eletre az egesztol. A helyzet az kedves kerdezo hogy az eselyeket a partner tudta volna megmondani ha ismerte mar annyira a testet. Az hogy az elovaladek tartalma-e spermat azon mulik hogy a hugycso tartalmaz-e spermat. Ha kozvetlen elotte mar egyszer elment akkor erre volt esely. Akkor is volt hogyha kozben elotte mar majdnem elment(gyakorlatilag felig elment) es ezert kerult sperma a hugycsobe. A tortenet alapjan nem hiszem hogy a hugycsoben sperma volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!