Találatok a következő kifejezésre: Barátommal egy vagyunk együtt. Csak hétvégén (3 db)

Barátommal egy éve vagyunk együtt. Csak hétvégén tudunk találkozni, mert mindketten másik városban tanulunk, múltkor akartam vele szerelmeskedni, erre azt mondta nincs kedve, mert ritkán találkozunk. Mi lehet az oka?

Mostanában egyre gyakoribb, hogy nincs kedve hozzá, de szeret.

Legjobb válasz: nem épp ez az a válasz, amit szeretnél, de nem kavar félre? szerintem nem okés, hogy nem kívánja. pont, hogy ilyen esetekben sokkal jobban kívánja az ember a szexet.

nem épp ez az a válasz, amit szeretnél, de nem kavar félre? szerintem nem okés, hogy nem kívánja. pont, hogy ilyen esetekben sokkal jobban kívánja az ember a szexet.
pl. az, hogy fáradt. Én, amikor hazajöttem az egyetemrõl hétvégére, leginkább magammal akartam foglakozni. Konkrétan pihenni. A legutolsó dolog ami hiányzott egy nõ. Igaz nekem volt az egyetemen...
Nyilván fáradt, bár én azzal nem értek egyet h azért nincs kedve szexelni mertr riktán találkoztok. Pont ezért kellene h legyen kedve... vagyis az én pasim akk mégjobban kiván ha régebben szerelmeskedtünk.
Szerintem van valmi gond de elsodlegesen vele kell megbeszled ezt erre csak ez a megoldas, kerdezz ra.Sok sikert!!
Gyanús...
Hány évesek vagytok??? figyelj, ha szeret, akko mért ne akarna veled lefeküdni...? sztem lehet h már nem szeret Téged, csak mondja, vagy naon yol szinleli, me egy pasi ha szeret vkit akkor mindig kivánja!!Vagy netán vki más vkije van, mivel csak 7végén taliztok, az nem vmi yo...:(( Bocs ha nem vmi fényeset írtam!) Csak az igazságot, sztem keres egy olyan pasit, aki közel van hozzád!
hát ez rossz felelet, ha fáradt lenne akkor zat mondaná, ha ritkán találkoztok annál inkább kell hogyh iányozz neki és örüljön neked, és kimutassa hogy szeret, akár szeretkezéssel is, ennyi erõvel mnodhatná hogy szakítsunk, mert ennek nincs értelme, mert ez nem kapcsolat így hogy ritkán látlak. Vagy úgyis ritkán találkozunk, akkor inkább sose találkozzunk. Gyanús, én se örülnék ennek. Egy év után mondi lyet? Amúgy attól függetlenül, hogy hûséges, és nem szerelmes másba még nem biztos, hogy beléd szerelmes. Ha már csak szexuálisan sem használ ki, akkor tényleg lehet nem szeret.

Valentin napra szeretnék valami különlegeset adni a barátomnak.5 éve vagyunk együtt. Vagy meglepni, elvinni valahova egy hétvégére. Csak sajnos nincs sok pénzem. Mit javasoltok? Van vmi jó ötletetek?

Legjobb válasz: sya A Valentínnappal kapcsolatban: nem kell mindíg vmi alkalomból meglepni párunkat, a szürke hétköznapokat talán ez még jobban feldobja. De hamár V.-nap....próbáld kifürkészni az egyik olyan vágyát ami neked sincs ellenedre,és ha hazaér azzal várd..

sya A Valentínnappal kapcsolatban: nem kell mindíg vmi alkalomból meglepni párunkat, a szürke hétköznapokat talán ez még jobban feldobja. De hamár V.-nap....próbáld kifürkészni az egyik olyan vágyát ami neked sincs ellenedre, és ha hazaér azzal várd..
Szex lesz, szex lesz, jóóó ha szex lesz.
Figyelj, ha jól esik akkor nem kell agyalni rajta.Egyébként nálunk ment, de mi egy hét után aludtunk együtt, mégsem feküdtünk le, csak csók volt, meg egy kis tapper:) De semmi több.20/L
Persze, persze, semmi komoly nem lesz...! Azért egy doboz gumit én bekészítenék - hisz ha a kígyó meglátja az almákat, onnantól a kísértésnek nehéz ellenállni!:D
Mikor nagyobb a teherbeesés valószínûsége? Ha te is és a fiú is hoz óvszert, vagy ha te sem és a fiú sem? Szerintem ezzel már megválaszoltam, hogy mit tegyél... :) Sok sikert a hétvégére!
Nem értem, hogy miért ne lehetne szexelni, ha már együtt alszotok... :S De szerintem úgyse fogjátok kibírni. :D
ugyis lesz :D de az miért baj nem 13évesek vagytok...
figyelj, hogyha huszonévesek vagytok, egészen más a helyzet, mint a tiniknél...többféle okból is: épeszû felnõtt emberek vagytok, akik képesek magukat kontrollálni...miért ne tudnátok megállni, hogyha így szeretnétek? másrészrõl meg nem értem, hogyha mindketten szeretnétek és kívánjátok a másikat, miért ne lehetne összebújni? mi akadályoz meg benne? :) szóval akármi történik, nagy gond nem lehet... óvszert meg a bizti kedvéért szerezz be, mert talán a párod így akarja majd megakadályozni a bûnözést :D
...pont ezt a "jólesik"-et tárgyaljuk éppen!:D
SZerintem vegyél óvszert. Legrosszabb esetben a párod is hoz és kimarad pár darab. Jobb mint ha kellene és nem lenne. Különben huszonévesen meg lehet állni. Persze ha összebújtok akkor már sok minden történhet. Nem kell egybõl mindent. Kis simogatások, csókok, laza petting. Elmentek ameddig jólesik és kész.
@11:28: Senki nem beszélt erõszakról vagy kényszerrõl. Ha az egyik fél nem akarja, úgyse lesz belõle semmi! Mi pusztán azt hangsúlyozzuk, hogy a kapcsolat friss, de elég idõs egy ágytornához, a pár tagjai pedig nem tizenévesek - ergo a kísértés mindkettejükben ott lesz. Ha pedig lehet rá számítani, akkor inkább vigyen egy doboz gumit, minthogy ne legyen, ha kell. (Fogadni mernék, hogy a srácnál lesz!)
A kérdező hozzászólása: Nem erõszak, kényszer vagy dugás, hanem szeretkezés, mert szeretjük egymást és kívánjuk is, csak valahogy az van bennünk (mindkettõnkben) hogy egy hónap még túl rövid idõ.
Hidd el! Gyõzni fognak az ösztönök!:D Ez már csak így van:)
Elõzõ vok! Gondolj bele hogy kibontasz egy tábla csokit de nem eszel belõleXD Nah ez kb ilyen helyzet:)
Na, kibírtátok?
A kérdező hozzászólása: Akkor igen és nagyon jó volt aludni egymással. Aztán követekzezõ ottalváskor meg már nagyon jó volt szex után együttaludni:)
Mi a szösz... :D Nem gondoltam volna. :)
szóval nem a szex volt a jó, hanem az azutáni együttalvás? nahát-nahát... :D
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy furcsa, hogy bár a szex is nagyon jó volt, mégis a legjobb volt utána öszebújni és egymást átölelve aludni egész éjjel.
Miért aludnátok amikor szexelni is lehet! Egy hónap után már a magyar alkotmány se tiltja! ;) Szóval én tuti rádmásznék a fiúd helyében. F
Nem az a kérdés, hogy mért ne lehetne szex, hanem az, hogy mért lenne kötelezõ?! Mért muszáj? Szánalmas! A lelke mélyén érzi egy ember, hogy érett-e rá! Ha érzi, és emellett mégis megteszi, mert jól felhúzzák egymást, akkor utána SZAR FOG LENNI garantáltan. És lehet, hogy a kapcsolat is rámegy. Én csak ezt akartam mondani. Mért prés az, hogy dugni kell, ha egy hím meg egy nõnemû egy helységben tartózkodik? nem értem...
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltünk még ilyenrõl, de gumit szerezzek be én vagy ez a fiú dolga? Sokáig gyógyszert szedtem, nem igazán volt ilyen "gumiproblémám", de most muszáj. Én sem bízom magunkban:)
így a legjobb. fokozatosan közel kerülni a másikhoz. :) de azért vegyél óvszert. :D
Legyen egy vadászkés a bugyidban. az a legjobb védekezés a kellemetlen behatolók ellen.
Szerintem teszteld le h akar-e téged igazán vagy csak arra ment...elsõ együttalvásnál ajánlatos CSAK aludni nekem bevállt vagy a varázslatos 1 hónap és még egy kicsi :)
Szerintem vegyél gumit mindenféleképpen, aztán a helyzet adja magát;) jó mulatást!:)
Gumit vegyél - de ezzel együtt mûködhet az is, ha most tényleg csak alusztok... meg persze egy kis simogatás :-) Orgazmus nem akadály. Én is ajánlom a fokozatosságot: nagyon kellemes tud lenni.
Én meg tudod, mit nem értek? Ha te azt mondtad neki, hogy még korai, akkor nem lesz más, és kész. Ha nem érzed még magatok felkészültnek, akkor nem vagytok azok. Ha nem tud uralkodni magán, pedig te kérted, akkor nem férfi, csak egy kan. Nem kell óvszert venned, hisz nem akarod, hogy történjen valami, nem? Nem ti irányítjájokt az életeteket, csak úgy történnek a dolgok? Hidd el, ha nem érzed érettnek a kapcsolatotokat a teljes önátadásra, ha mégis csak úgy megtörténik, rossz szájíz marad utána, és terhelt lesz vele a kapcsolat. Felnõttek vagytok, nehogy már a nemiszervetek legyen az agyatok! Dugáshoz nem kell ész, de ha ér annyit a kapcsolatotok, akkor érdemes várni, mig mind a ketten igazán akarjátok! Egyáltalán mért kell együttaludnotok?
ha 20évesek vagytok vagy lehet h több akkor miért nem lehetne szex.mi van akkor ha lesz???miért baj?ha akarjátok makkor hajrá jó szorakozást! nem tudom h miért akarjátok elkerülni?de ti tudjátok-
ha 20évesek vagytok vagy lehet h több akkor miért nem lehetne szex.mi van akkor ha lesz???miért baj?ha akarjátok makkor hajrá jó szorakozást! nem tudom h miért akarjátok elkerülni?de ti tudjátok
lehet, hogy meg fogsz lepõdni, de én a párommal egy héttel a megismerkedésünk után már le is feküdtem. Irigylem a kitartásotokat:D De mire vártok, ha szeretitek egymást? Az a tapasztalatom, ha egy pasi ott alszik a lánynál, ott nem csak alvás lesz:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!