Találatok a következő kifejezésre: Barátommal egy vagyunk együtt. Csak (40 db)

Az baj ha a barátom nem hiányzik? Elutazott a barátom angliába. Másfél éve vagyunk együtt. Csak 4napra ment és ma van a 4. de egy cseppet se hiányzott, és nem is nagyon kerestem.

ez azt jelentené hogy nem szeretem? amugy imádok vele lenni, amióta ? van nekem nem is tetszett más srác, és ? pont az esetem..

Legjobb válasz: Nem gáz. Ilyen alkat vagy, és hidd el, ha rá gondolsz, elég, de nem kell h befordulj. Én is ilyen vagyok elvagyok hetekig, tudjam hogy jól van, semmi baja, és elég. Majd lesz egy élet együtt élni. Addig lefoglalom magam, és jól tanulok, hogy büszke legyen rám. Ennyi...nem mindenki ilyen nagy hiányolós, letört ember alkat.

Nem gáz. Ilyen alkat vagy, és hidd el, ha rá gondolsz, elég, de nem kell h befordulj. Én is ilyen vagyok elvagyok hetekig, tudjam hogy jól van, semmi baja, és elég. Majd lesz egy élet együtt élni. Addig lefoglalom magam, és jól tanulok, hogy büszke legyen rám. Ennyi...nem mindenki ilyen nagy hiányolós, letört ember alkat.
Nem gond! A nagyfa*rkú fekák már úgyis akkorára tágították, hogy te már csak harangoznál benne!
Ez kimondottan jót jelent! Hagyd is a fenébe, ez azt jelenti, hogy felszedhetõ státuszba raktad magad, /tudva, vagy tudatlanul./ Hagyd is, ne is foglalkozz az ilyen unalmas fószerokkal! Akit nem szeretünk, az mehet a pi csába!

Barátommal egy éve vagyunk együtt. Csak hétvégén tudunk találkozni, mert mindketten másik városban tanulunk, múltkor akartam vele szerelmeskedni, erre azt mondta nincs kedve, mert ritkán találkozunk. Mi lehet az oka?

Mostanában egyre gyakoribb, hogy nincs kedve hozzá, de szeret.

Legjobb válasz: nem épp ez az a válasz, amit szeretnél, de nem kavar félre? szerintem nem okés, hogy nem kívánja. pont, hogy ilyen esetekben sokkal jobban kívánja az ember a szexet.

nem épp ez az a válasz, amit szeretnél, de nem kavar félre? szerintem nem okés, hogy nem kívánja. pont, hogy ilyen esetekben sokkal jobban kívánja az ember a szexet.
pl. az, hogy fáradt. Én, amikor hazajöttem az egyetemrõl hétvégére, leginkább magammal akartam foglakozni. Konkrétan pihenni. A legutolsó dolog ami hiányzott egy nõ. Igaz nekem volt az egyetemen...
Nyilván fáradt, bár én azzal nem értek egyet h azért nincs kedve szexelni mertr riktán találkoztok. Pont ezért kellene h legyen kedve... vagyis az én pasim akk mégjobban kiván ha régebben szerelmeskedtünk.
Szerintem van valmi gond de elsodlegesen vele kell megbeszled ezt erre csak ez a megoldas, kerdezz ra.Sok sikert!!
Gyanús...
Hány évesek vagytok??? figyelj, ha szeret, akko mért ne akarna veled lefeküdni...? sztem lehet h már nem szeret Téged, csak mondja, vagy naon yol szinleli, me egy pasi ha szeret vkit akkor mindig kivánja!!Vagy netán vki más vkije van, mivel csak 7végén taliztok, az nem vmi yo...:(( Bocs ha nem vmi fényeset írtam!) Csak az igazságot, sztem keres egy olyan pasit, aki közel van hozzád!
hát ez rossz felelet, ha fáradt lenne akkor zat mondaná, ha ritkán találkoztok annál inkább kell hogyh iányozz neki és örüljön neked, és kimutassa hogy szeret, akár szeretkezéssel is, ennyi erõvel mnodhatná hogy szakítsunk, mert ennek nincs értelme, mert ez nem kapcsolat így hogy ritkán látlak. Vagy úgyis ritkán találkozunk, akkor inkább sose találkozzunk. Gyanús, én se örülnék ennek. Egy év után mondi lyet? Amúgy attól függetlenül, hogy hûséges, és nem szerelmes másba még nem biztos, hogy beléd szerelmes. Ha már csak szexuálisan sem használ ki, akkor tényleg lehet nem szeret.

S. O. S! Van egy barátom 7 hónapja vagyunk együtt és csak a szex a témája. Nem tudom eldönteni, hogy miért is van velem, csak a szex miatt? De mindig kapom tőle, hogy szeretlek meg csók ilyenek, nem hiszem, hogy szeretne nem értem, mitévő legyek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!

Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!
1. Attól, hogy szeret, még nem lesz aszexuális. 2. A tetteibõl kellene megítélni, hogy szeret-e, például abból, hogy mennyire számíthatsz rá a bajban.
Már 7 hónapja vár arra, hogy végre megdugjon. Miért nem szakítotok? Mással boldog lehetne, te meg csak hitegeted vagy mi a f*?


Egy szakítás után, újra összejöttem a barátnõmmel, 2 hónapja vagyunk együtt minden jó meg tök boldogak vagyunk . Csak azt mondta hogy már nem szeret úgy? Mivel tudnék bizonyítani vagy bármi ism. BÁRMI. nagyon szeretem és kb belehalnék ha elveszíteném

Legjobb válasz: Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?

Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?
Ezért nem jó egy kihûlt kapcsolatot felmelegíteni, hiszen úgy csak a töltött káposzta jó.Ha már egyszer valami elromlott, utána nem lesz ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: 3-hónapot voltunk külön, de mind a ketten szenvedtünk mint a barom. de tényleg nagyon. és azt mondta lehet úgy mint régen csak idõ kell neki. csak azért mégis csak félek, ezért szeretnék a kedvében járni .
van rá példa hogy jó lehet újrakezdeni...csak ezzel hogy nem olyan mint volt (gondolom rosszabb) nem sok esélyed van...de azért csak hajrá!!!csak ne éld bele nagyon magad /szerintem/

Ha kiderülne, hogy halálos beteg vagy, elmondanád a barátodnak/barátnődnek, akivel még csak pár hónapja vagy együtt, vagy inkább szakítanál más indokkal? Csak egy elméleti kérdés

Legjobb válasz: De nem azért mert szégyellném, hanem mert nem akarnám, hogy sajnáljanak, szánjanak. Azt akarnám, hogy az utolsó hónapjaimat (ha oly súlyos) úgy tölthessem, mint ha minden rendben lenne és ne ez határozza meg. A végstádium idejét is sokkal könnyebb úgy átvészelni, hogy melletted vannak az emberek, akik csak nemrégiben értesültek errõl a "tragédiáról" és még zavartak, tehát nem tudják mit kezdjenek a helyzettel. Mellesleg pedig sokkal könnyebb úgy elfelejteni egy ilyet a "barát/barátnõ"-nek is, ha nem utólag tudja meg, hogy ezért szakítottak vele hirtelen... Könnyebb eltennie magában a dolgokat.

De nem azért mert szégyellném, hanem mert nem akarnám, hogy sajnáljanak, szánjanak. Azt akarnám, hogy az utolsó hónapjaimat (ha oly súlyos) úgy tölthessem, mint ha minden rendben lenne és ne ez határozza meg. A végstádium idejét is sokkal könnyebb úgy átvészelni, hogy melletted vannak az emberek, akik csak nemrégiben értesültek errõl a "tragédiáról" és még zavartak, tehát nem tudják mit kezdjenek a helyzettel. Mellesleg pedig sokkal könnyebb úgy elfelejteni egy ilyet a "barát/barátnõ"-nek is, ha nem utólag tudja meg, hogy ezért szakítottak vele hirtelen... Könnyebb eltennie magában a dolgokat.
Ez sok mindentõl függ.
Senkinek nem mondanám el.
Én elmondanám, bár nem tudom, hogy ha valóban az lennék, hogy reagálnék..
Én is elmondanám. És megkérném õt, hogy ne sajnáljon, viselkedjen velem úgy, mint elõtte, mert az utolsó idõt (ha visszafordíthatatlan) ki akarnám használni még az életbõl. Én megadnám a barátomnak is az esélyt, hogy felkészüljön (ha komoly a kapcsolat) vagy el is hagyhat emiatt (ha hosszúra terveztem, úgyis mindegy lesz, ha elhagy, nem?). Ha meg csak egy kicsi esély is lenne, és mindig van szerintem, ki dönti el, hogy nincs? és küzdenék a gyógyulásért.
Igazából Nekem volt ilyen.Akkor voltam pár hónapja együtt a Párommal, elmondtam Neki, jobban megértett, mint más..a többi ember folyton felhozta, és szörnyülködött, sírt körülöttem, de Õ nem, elfelejtette Velem.De mostmár minden oké, volt azért remény.Szerintem jobb az õszinteség.De ez véleményfüggõ.:)
Utolsó vagyok, jó azért nem nagyon tartozik a "halál" kategóriába az Én esetem, de azért leírtam.

Valaki segitsen! Egy éve vagyok együtt a barátommal eddig minden jol ment de az utóbbi két hétben csak veszekszünk! Két napja kiderült hogy tetszik neki az egyik barátnőm! De a lánynak nem jön be! Azt mondja szeret! Hidjek neki? vagy szakitsak?

Legjobb válasz: hát ha már más lány is megtetszett neki akkor ott már komoly gondok vannak.vagy megszokásból van veled,vagy össze van zavarodva.bár én a te helyedben biztos nem örülnék neki ha kijelentené hogy a bnõd nagyon tetszik.biztos kiadnám az útját pedig lassan 3 éve vagyunk együtt,de biztos ezt tenném.amúgy hány évesek vagytok?lehet hogy még élni akar tapasztalatot szerezni mással is kipróbálni.beszélj vele.

hát ha már más lány is megtetszett neki akkor ott már komoly gondok vannak.vagy megszokásból van veled, vagy össze van zavarodva.bár én a te helyedben biztos nem örülnék neki ha kijelentené hogy a bnõd nagyon tetszik.biztos kiadnám az útját pedig lassan 3 éve vagyunk együtt, de biztos ezt tenném.amúgy hány évesek vagytok?lehet hogy még élni akar tapasztalatot szerezni mással is kipróbálni.beszélj vele.
Szerintem már nem szeret. Én is így voltam ezzel veszekedés mindig más fiuk tetszetek neki stb. volt akinek nem tetszett de mégis... Am késõbb kiderült hogy meg is csalt de ez már lényegtelen. Az én helyembe repülne...:S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és persze várok továbbiakat!én 18 õ pedig 17.beszéltünk errõl és azt mondja hogy szeret és nem hagyna el!de nincs abba semmi ha tetszenek neki más lányok is!és nem tudom mi lesz de azt tudom hogy nagyon szeretem és nem akarom elvesziteni mert fontos nekem!!
nem de a hártyád attól még lehet sértelen
*sértetlen
Onnantól kezdve hogy akár csak az eleje is benned járt nem vagy szûz, viszont valószínû a szûzhártyád meg van!

Tudnia kellene ezt a barátomnak? Na szóval 13napja vagyunk még csak együtt, és volt egy fiú aki szeretett volna tőlem kapcsolatott, na de én nemet mondtam ennek a fiúnak.

Tegnap találkoztam ezzel a sráccal, és személyesen beszélgettünk.Szóval szerintetek mondjam el a barátomnak ezt vagy sem?És ha igen akkor mit mondjak?

Legjobb válasz: Te nagyon hülye vagy.Ezt mégis hogy gondolod? a pasiddal vagy össze bujva és: képzeld tegnap beszélgettem egy sráccak akivel nem jártam és nem is akarok.Ez így akár a sarki füszeres is lehet.És különbenis mi köze hozzá a srácodnak,hogy te kivel NEM jársz.És õ mit csinálna felkeresné az összes ismidet és megmondaná nekik,hogy "én vagyok a te bikád és ha beszélsz a csajommal akkor szétütlek".Mégis mit várnál egy ijen beszélgetéstõl? taliztál egy sráccal és dumáltatok, ennyi se több se kevesebb.Az hogy járni akart veled csak egy plusz.

Te nagyon hülye vagy.Ezt mégis hogy gondolod? a pasiddal vagy össze bujva és: képzeld tegnap beszélgettem egy sráccak akivel nem jártam és nem is akarok.Ez így akár a sarki füszeres is lehet.És különbenis mi köze hozzá a srácodnak, hogy te kivel NEM jársz.És õ mit csinálna felkeresné az összes ismidet és megmondaná nekik, hogy "én vagyok a te bikád és ha beszélsz a csajommal akkor szétütlek".Mégis mit várnál egy ijen beszélgetéstõl? taliztál egy sráccal és dumáltatok, ennyi se több se kevesebb.Az hogy járni akart veled csak egy plusz.
Hát ha csak beszélgetettek, és nem lett belõle semmi, akkor minek?
SZeritnem 1-2 hónap múlva mondd el neki. 23f
És te most miért is bántod a leányzót?
A kérdező hozzászólása: 3. válaszíró: Csak felmerült bennem hogy mivan ha láttak minket együtt, és ne hogy már e miatt véletlenül összevesszünk a barátommal.Mert nem nagyon szeretnék, és gondoltam hogy megkérdezem ti mit tanácsoltok. Féltem a kapcsolatomat.Hisz a barátom szerintem kicsit bizalmatlan is, hiszen az elözõ kapcsolatában a lány 3év után összejött a barátom barátjával.
Szerintem elõzd meg a bajt Kedves Kérdezõ, idõvel mondd el neki és no problem.
randiztál vele, vagy csak összefutottatok?nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Megbeszélt találkozás volt.
3. vagyok.a megbeszélt talizás nem randi, szabad ember vagy azt csinász amit akarsz azzal akivel akarod.És ha kérdezi a srácod, hogy ki volt akivel taliztál?akkor is csak egy ismerõs srác mert nem jártatok. Butaság erõltetni ha nem kérdezi nem kellmagyrázni.

Meg lehet szerezni egy lanyt akkor ha van baratja? Egesz nap egyutt vagyunk (munkahely). Aranyosnak tart meg cukinak meg blabla. Nem szeretnem ha szakitananak csak azt szeretnem ha azt gondolna h velem boldogabb lehet.

Nagyon bele vagyok esve egesz nap csak ra gondolok. Mit csinaljak ? Valahogy tudatni akarom ezt vele de nem ugy h: hé beled estem hagyd ott a baratodat miattam. Valahogy mashogy :( otletek ?

Legjobb válasz: AMíg szerelmes egy lány, addig erre semmi vagy csak nagyon kicsi esély van, ha már nem szerelmes, akkor gyakorlatilag csak idõ kérdése. F25

AMíg szerelmes egy lány, addig erre semmi vagy csak nagyon kicsi esély van, ha már nem szerelmes, akkor gyakorlatilag csak idõ kérdése. F25
remélem elkap a a lovagja és álcsucson vrdes
Persze, hát tonnaszámra vannak ilyen sztorik.... Legyél kedves, figyelmes, stb. aztán vágd a szemébe hogy úgy oda vagy érte, de most döntse el, hogy szeretne-e veled lenni, ez esetben természetesen a kapcsolatából ki kellene lépnie, de ha nem, akkor te hanyagolni fogod, mert nem akarsz belerondítani.
Írj neki egy levelet. Nekem már bevált egyszer. Viszont tényleg ne akard szétszakítani õket.
4-es ebbe már én is sokszor belegondoltam, de igazából a kérdezõ semmiben nem lenne hibás, mégha be is próbálkozna. A lányon áll vagy bukik a kapcsolata. Sokan elköveti kazt a hibát, hogy harmadik fél esetén a harmadikat akarják kicsinálni, amikor bele kellene gondolni, hogy a párunk miért is ment egy harmadikhoz, miért is adta be a derekát? Elsõ voltam.
8-as: elég primitív módszer lenne a részedrõl, én inkább belegondolnék, hogy mi a gond velem, ha mást kíván?
Elõször is gondolj bele abba, mit éreznél, ha a Te barátnõdet szeretné valaki elcsábítani tõled.Nyilván nem örülnél neki.Nos, ez a lány megtalálta azt, akit párjának tekint, lehet bármilyen csinos, aranyos, kedves, mégis foglalt.Tehát tiltott gyümölcs.Amíg a barátját szereti, és úgy érzi, õk összetartoznak, addig maximum álmodozhatsz róla, ami nem is baj.Elvégre nem szép dolog más kapcsolatába belerondítani, csak azért, mert neked az kell, ami nem lehet a tiéd.Szerintem állj félre, és csak akkor lépj, ha érzed a lányon, hogy õ feladná érted az eddigi életét.
ha módszeresen próbálkozol akkor van rá esélyed hogy megnyerd magadnak egy két kaland erejéig. Másik szemszög: DE az biztos, hogy én pl eléggé felkapnám a vizet ha megtudnám, hogy a munkahelyén elcsavarják a párom fejét. Az biztos, hogy bukna a belé vetett bizalmat a párom, de hogy lezúznám az aki kikezdett vele az holt ziher! (az árnyékára sem találnának rá)
Már elnézést, de nem láthatsz bele a kollegina kapcsolatába, attól még, hogy a párjával nem nyáladzanak, lehetnek boldogok, szerelmesek!Másrészt igenis gerinctelen dolog egy kapcsolatba befurakodni.Ha a csaj eléd állna, és nyíltan kifejezné, hogy kellesz neki, és érted feladja a múltját, az megint más, de nem értem, miért kell fúrni egy kapcsolatot, ami akár lehet jól mûködõ is.
#12 maradjuk annyiban, hogy rengeteg ok válthat ki ilyen jelenséget, ergo részben neked is igazad van az állításban! 50/50% Egy kapcsolat rengeteg hullám-völgyel van tele, és legyen az férfi vagy nõ, a holt ponton kevésbé tud ellenállni a tiltott gyümölcsnek az illetõ. (ez van!) Én is egy példát hoztam fel, te is. "Pro és kontra" Részemrõl nincs ellenszenv ;) Csupán annyi a tanácsom, hogy nem kéne úgy indítanod egy hozászolást, hogy a másik példáját degradálod!!!
A kérdező hozzászólása: Szeretrm nagyon nem tudok vele mit csinalni nem egy ejszakara kell.... eleinte nem tetszett de a mosolya elvarazsolt. Egyebkent szeretnem ha sok valasz jonne mindenkiere kivancsi vagyok :)
Te kérdezõ!! Te hány éves vagy?????? Volt már csajod???? Attól, hogy egy pár nem nyálaskodik mások elõtt, attól még igenis szerethetik egymást!
Nem a harmadik a fél a hibás! Velem is megtörtént ez a szituáció, de nem a harmadikat hibáztattam. Én csak a párom hibáztattam, hogy miért megcsaláshoz folyamodott, miért nem inkább szakított. Tisztességesebb megoldás lett volna... Ilyenek a nõk... (Attól, hogy nem a harmadik félt hibáztatom, még gerinctelen, aljas embereknek tartom az ilyeneket! ) F/26
11. nem fogok Veled összeveszni itt. Elfogadom, azt, amit mondasz még ha nem is mindenben értünk egyet.
#9 Látszik, hogy nincs nagy tapasztalatod ilyen téren! Azt jól tudod, egy hülyeséghez mindig két ember kel. De nem feltétlen mindig a párok közti kapcsolat miatt van a félrelépés! Elég ha csak nosztalgiázni akar a "nõ" hogy kicsit azonosuljon fiatalkori önmagával, és akkor egy jól irányzott felkérésre már ugrik is, de ettõl még lehet jó a kapcsolata a párjával. ebben az esetben pont nem a szenvedõ fél lesz a hibás! :/ Hanem a másik kettõ, aki egy kis kalandra vágyott...
A kérdező hozzászólása: Egy eve vannak egyutt. De nem az a tipikus nyalas szerelmes par
A kérdező hozzászólása: Baccardi milyen levelet ??
17. Miért fúrja valaki, ha bevallja egy nõnek, hogy szívesen eltöltene vele a munka után kis idõt egy kávé mellett? Õ csak õszinte lenne. A lány mondhat nemet, éppen amiatt, ha bár nem mutatja a külvilág felé, de nagyon szereti a párját. :)

4éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem/szerettem. Nem tudom eldönteni, most jött egy másik személy is, aki udvarolgat, beszélgetünk. Nem tudom, mit érzek a barátom iránt! Szerintetek a másik fiú iránti"vágyam"csak hirtelenfelindulás?

16 éves koromtól vagyok együtt a barátommal. csók kivételével számomra mindenben ? az els?! nagyon szeret(t)em. lehet csak azért érdekel a harmadik, mert még nem volt más az életemben? nem tudok dönteni, kit vagy mit szeretnék! félek, hogy rosszul döntök!

Legjobb válasz: ha nagyon szereted a jelenlegit, jó a kapcsolat, akkor az újat küldd a picsuba

ha nagyon szereted a jelenlegit, jó a kapcsolat, akkor az újat küldd a picsuba
A kérdező hozzászólása: pont ezaz, hogy nem tudom, hogy tényleg szeretem vagy már csak a megszokásból vagyunk együtt! olyan döntést meg nem akarok hozni, amit késõbb megbánnék!!! :S
Amíg nem leszel tisztában az érzéseiddel véletlenül se tegyél a harmadik fél felé lépést, hátha csak egy hullámvölgybe van a kapcsolatotok. Ezt szépen magadban meg kell rágnod és eldöntened, hogy mit szeretnél.
Nha velem ezt megcsinálta egy csaj. És erröl nagyon negativ élményeim vannak. Miért is engedted be a harmadikat?? Miért a harmadikkal besélgetsz a pasid helyett??? Az a pasi valoszinüleg a bugyid vonzza és annyira nem tisztel h van pasid. és te bedölsz neki. A pasid aki az egész tinikorát neked adta eldobnád egy ilyenért. Már bocsi de ez nekem a tapasztalataim miatt undorito. Nehogy azt hidd h jobb lenne. exem is elhagyott ugyaneddig voltunk együtt ugyaigy és most kinszenvedés az élete:D És miért??? mert egy másik mindent igért neki. Igérni könnyü teljesiteni már senki nem akarja.
A kérdező hozzászólása: nem tettem eddig semilyen lépést a harmadik felé, csak beszélgetünk meg bókolgat! az a baj nálunk, hogy nekem hiányzik, hogy szeressenek! mivel a barátom nem mindig( sõt a 4 év alatt, talán csak az elején) mutatta ki az érzéseit. hiába mondom neki, 2 napig szeretget utána meg semmi.. sõt rátesz egy lapáttal, hogy most 200kmre van tõlem.. :( NEM AKAROM megcsalni!! de lehet, csak tényleg mélyponton vagyunk! nem akarok felelõtlen döntést hozni.
Akkor ülj le a pasiddal beszélgetni és nyomosan fejtsdd ki h mi lesz ha nem változtat. Szerintem megérdemel ennyit és ha nemmegy akkor hagydd el és csak utána engedd h udvaroljanak neked.
Elõbb vagy utóbb jön valaki és nálad pont most jött. Butaság lenni egy 4 éves kapcsolatot eldobni. Felejtsd el az új udvarlódat, mert csak hülyít téged! Nincs olyan, hogy nem tudod elfelejteni. Legyél hûséges! A pároddal nem léptél tovább hanem még mindig csak jártok és így teljesen mindegy, ha 20 évig is együtt lennél vele, mert csak jártok. Persze, hogy egy kicsit meginogtál, de akkor tegyél ellene. Ne egy flörtölgetõs után fuss aki nem tiszteli, hogy van párod.
Igen, egy beszélgetés nem ártana a pároddal, hátha megoldódna a gond. Azt pedig tényleg számításba kéne venned, hogy a másik srác csak a bugyidat akarja leimádkozni rólad. Ha nem akarod megcsalni, illetve elhamarkodott döntést hozni, akkor bõven érzel még iránta valamit, csak valami gubanc került közétek.
A kérdező hozzászólása: köszönömszépen mindenkinek a kommentelést! sokat segítettetek!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!