Találatok a következő kifejezésre: Barátommal együtt úgy, (189 db)

Ma voltunk először együtt "úgy" a barátommal, de csak úgy hogy kicsit lovagoltam rajt, mert nem volt gumija, és nem akartuk h baj legyen, és hát elég nehezen ment el? /részleteket alul/

....azt mondta azért mert reggel már kiverte,+ még ivott is ,szóval azért,de aztán azt irtam neki hogy "ezt csak mondja,én voltam szar," erre azt irta: "hát nemtudom"

Legjobb válasz: 1. Legközelebb igenis használjatok gumit, mert az aggódás eleve keresztbe tesz. 2. A barátod ne igyon. Valahol Shakespeare-nél: Az ital felpiszkálja a vágyat, de cserben hagy a végrehajtásnál. Jut eszembe, ha egy magához nyúlástól aznapra leromlik, megette a fene, ez tényleg csak magyarázkodás. 3. A lovaglás szerintem nem kezdõknek való, tapasztalat kell hozzá. Keressetek olyan pózt, ahol mindketten mozogni tudtok, nem strapás, a látvány is izgató, pucsíts be neki, vagy valami. 4. Muszáj nektek "úgy" csinálni? A nagy akció íme megvolt, maradjatok a pettingnél, ha az most még jobban bejön. Nyilván van rá néhány tipped, hogy egyéb módon hogy tudnád tutira lefejni, ha kiverte, ha nem. Csináld azt. Ha ragaszkodik a rád ugráshoz, akkor õ tegyen róla, hogy jó legyen, legalább neki. Mindenesetre te is maradj aktív, ha csak hagyod, hogy na, akkor csinálja õ, az nem ér... 5. Amúgy meg rendes pasinak az a trauma, ha TE nem élvezel el, tégy róla, hogy ez bekövetkezzen, akkor félig már elérted, hogy õ is eldurranjon.

1. Legközelebb igenis használjatok gumit, mert az aggódás eleve keresztbe tesz. 2. A barátod ne igyon. Valahol Shakespeare-nél: Az ital felpiszkálja a vágyat, de cserben hagy a végrehajtásnál. Jut eszembe, ha egy magához nyúlástól aznapra leromlik, megette a fene, ez tényleg csak magyarázkodás. 3. A lovaglás szerintem nem kezdõknek való, tapasztalat kell hozzá. Keressetek olyan pózt, ahol mindketten mozogni tudtok, nem strapás, a látvány is izgató, pucsíts be neki, vagy valami. 4. Muszáj nektek "úgy" csinálni? A nagy akció íme megvolt, maradjatok a pettingnél, ha az most még jobban bejön. Nyilván van rá néhány tipped, hogy egyéb módon hogy tudnád tutira lefejni, ha kiverte, ha nem. Csináld azt. Ha ragaszkodik a rád ugráshoz, akkor õ tegyen róla, hogy jó legyen, legalább neki. Mindenesetre te is maradj aktív, ha csak hagyod, hogy na, akkor csinálja õ, az nem ér... 5. Amúgy meg rendes pasinak az a trauma, ha TE nem élvezel el, tégy róla, hogy ez bekövetkezzen, akkor félig már elérted, hogy õ is eldurranjon.
attól hogy nem élvezett beléd még lehetsz terhes .. HA VMIRÕL NEM TUD HOGY MIVEL JÁR MIÉRT CSINÁLOD ???
ha õ mondja, akkor biztos.azért tesztelj 14 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem a kérdésre válaszoltok, nem élevett belém meg semmi -.- a kérdésnek az a lényege hogy lehetnék jobb legközelebb?
egy jó elõjáték csodákra képes
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõnek: köszönöm, a legjobb választ tõled kaptam ! megofgadom a tanácsokat, hát arra a traumás részre: arra azt mondta hogy neki már az magában elég ha én élveztem

Meddig várjak? A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt ( ebből 2 hónap távkapcsolat, hétvégéket töltöttük együtt). Úgy érzem hogy már nem olyan mint volt, nem olyan jó a szex DE

nem akarom hogy vége legyen mert tudom hogy odaadóbb, szerethet?bb, megért?bb fiút sosem találok. Lehet hogy ez csak egy gödör és túllépek rajta 2 hét alatt vagy komolyabb? Meddig kell várni hogy kiderüljön? Esetleg kérjek szünetet?20F,18L

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=DX7IpWAL8Js&feature=relmfu

A barátommal 2hónapja vagyunk együtt úgy érzem nem akar már annyira mint az elején. Mit tegyek? 22/F 23/L

Külföldön dolgozik.Nagyon régóta keresett barátnõt magának, sok csajjal ismerkedett elõttem.Nagyon sokat beszélgettünk amíg megtörtént az 1.találkozás.Kölcsönös szimpátiát éreztünk és azt mondta rég nem találkozott ilyen csajjal aki ennyire megfogta volna.A 2.találkozásnál folyamatosan kérdezte : szeretnék járni vele ? Egyre nyomulósabb lett én meg bizonytalan voltam a sok csalódásom miatt de végül belementem,hogy járjunk mert nagyon kedveltem õt és mindig õszinte volt hozzám.Azt gondoltam lehet ebbõl szerelem.Tervezgettük a nyarat, milyen sok helyre fogunk elmenni együtt.Visszament külföldre dolgozni 2hétig nem láttam de folyamatosan beszélgettünk.Visszatérése után is jól elvoltunk de mindig csak este találkoztunk mert azt mondta hogy sok a dolga ide-oda megy és néha fáradtságra hivatkozva lemondta a találkát amit elõzõnap megbeszéltünk.Mindig kérdezi tõlem hogy szerelmes vagyok már belé ? De a válaszom az hogy még nem de õ se mondja hogy az lenne.

Legjobb válasz: Nem fog beléd szeretni. Elõfordul az ilyen. Remekül indul, aztán valamelyik félnél kiderül, nem õ az igazi. Akadj le róla és keress másik barátot, lehetõleg közelebbi eléréssel.

Nem fog beléd szeretni. Elõfordul az ilyen. Remekül indul, aztán valamelyik félnél kiderül, nem õ az igazi. Akadj le róla és keress másik barátot, lehetõleg közelebbi eléréssel.
Normalis igen, de ha megtobbet szexelsz vele akkor biztos hogy meg ennel is jobb lesz. Ne menjetek sehova az elejen csak kufircoljatok, majd ha rauntatok akkor nezelodjetek szetfelle.
"és azt mondta rég nem találkozott ilyen csajjal aki ennyire megfogta volna." És te ezt kritikátlanul elhitted. Hát a jelek szerint kamuzott, ha egyszer két hónap(!) alatt rádunt. Valószínûleg csak a szexre ment. "Mindig kérdezi tõlem hogy szerelmes vagyok már belé ?" Ezen jót nevettem. Vagy elmebeteg a gyerek, vagy legegocentrikusabb ember a világon. És te egy ilyennel vagy együtt, hát kifogtad az aranyhalat, gratulálok hozzá, élvezd.
A kérdező hozzászólása: Nem szexeltem mèg vele :) Èn csak tanàcsot kèrtem.
Nem értem, mire fel vannak elvárásaid ezzel a pasival szemben, ha még csak nem is vagy szerelmes belé? Elvárásokat azzal szemben támasztok, akit szeretek és viszont szeret. Ha ez nem adott, akkor nem értem, minek raboljátok egymás idejét?

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, ugy érzem hogy télleg minden szuper. Az elején jókat beszélgettünk msn-en is, nem csak élőbe, de mostanában ott mindíg összeveszünk, Miért?

Mert pl nem nagyon ir, és elkezdtek hülyeségeket írni hogy biztos nem érdeklem, stb. Azt mondja nem szeret ott beszélgetni, és hogy én vagyok a buta hogy az msn-nt veszem figyelembe, miközben minden jó élőbe. De jól esne ha ott is jól elbeszélgetnénk, mint régen, vagy inkább fogadjam el és ne nagyon írjak rá? :S

Legjobb válasz: Hát ez nálunk is így volt, az elején állandóan beszéltünk msn-en, aztán csökkentek ezek a beszélgetések, majd megszûntek. Mondjuk közre játszott, hogy barátom elkezdett dolgozni és megértem, hogy nincs ideje/kedve még munka után msn-en/Facebook-on lógni. Ettõl még minden ok a kapcsolatukkal már több mint 4 éve, szóval ebbe ne képzelj bele semmi rosszat.

Hát ez nálunk is így volt, az elején állandóan beszéltünk msn-en, aztán csökkentek ezek a beszélgetések, majd megszûntek. Mondjuk közre játszott, hogy barátom elkezdett dolgozni és megértem, hogy nincs ideje/kedve még munka után msn-en/Facebook-on lógni. Ettõl még minden ok a kapcsolatukkal már több mint 4 éve, szóval ebbe ne képzelj bele semmi rosszat.
Valahogy mi is így vagyunk, tök fura, de fészbukcseten szinte nem is tudunk beszélgetni, csak élõben. Kíváncsi vagyok a véleményekre.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, am ilyen kis üziket szinte naponta hagyunk egymásnak, de folyamatosan beszélni annyira nem lehet vele, mert én azt nembirom ha irok vagy 5mondatot õ meg ir rá egy szót, stb. azért jobb mintha élõbe lenne ilyen, gépen meg el lennék tõle ájulva:D csak na..nem tudom:)
Hát igen, még mindig így a jobb, mint fordítva. Végülis nem kell ennek szerintem semmi jelentõséget tulajdonítani. Amikor külön vagyunk, gépezünk, akkor mást is csinálunk a neten, élõben meg csak egymásra figyelünk.
A kérdező hozzászólása: ez igaz:) de azért néha megeröltethetnék magukat:D
A kérdező hozzászólása: köszii:)

1 éve vagyok együtt a barátommal és ugy vettem észre kezd ellaposodni a kapcsolatunk! Mit csináljak? Bov lent

Szeretjük egymást,jól megvagyunk csak sose megyünk sehova nagyon.dolgozunk mind a ketten.mondtam neki már hogy menyünk el kicsit kirándulni,moziba de nincs kedve sose!

Legjobb válasz: mi az h nincs kedve hozzá? ilyen nincs! vagy csak talán nem akar veled lenni? mert ha az én barátnõm bábszínháza szeretne menni, én meg moziba, akk elmegyünk mind2be

mi az h nincs kedve hozzá? ilyen nincs! vagy csak talán nem akar veled lenni? mert ha az én barátnõm bábszínháza szeretne menni, én meg moziba, akk elmegyünk mind2be
elsõ vagyok. szó sincs arrol hogy kényszerítjük 1mást, de akkor kérdezd meg a barátodtol hogy mihez lenne kedve
Ha nem szeretne kimozdulni, akkor találj ki otthon valami jót. Gondolok itt arra, hogy fõzz neki egy vacsorát, vagy ebédet, mindegy, és kettesben, gyertya meg minden (már ha ilyen típusúak vagytok). Én is így éreztem mint te, és egyszer fõztem neki ebédet(ez nálam azért nagy szám, mert egyébként nem nagyon tudok fõzni, és nem is szeretek), és nagyon tetszett neki az egész. Akkor még példák: esetleg táncolhatnál neki(sztriptíz) összehívod a barátait és a barátnõidet, vagy közös barátaitokat egy kis kertiparty-ra, grillezés, vagy hasonló végsõ megoldás - valahogy mégis csald el kirándulni, piknikezni kettesben, vagy csak egyszerûen sétálni egyet. Ha ezek a dolgok nektek nem jönnek be, nem ilyen típusúak vagytok akkor bocsi.
Olvasd el Gary Chapman "Egymásra hangolva" címû könyvét!

A baratommal majdnem 2eve vagyunk egyutt. Ugy erzem mostanaban eltavolodott tolem es nem ugy szeret mint elotte. Mit tegyek hogy ujra fellangoljon a kapcsolatunk?

18 eves es szinte en vagyok az elso kapcsolata es felek hogy megcsal vagy elhagy hogy csajozhasson, de szeretem nagyon es nem akarom elvesziteni. Mit csinaljak? En 19 vagyok.

Legjobb válasz: Garry Chapman: A szerelem pszichológiája ez a könyv szerintem nagyon sokat segíthet :) ajánlom figyelmedbe...

Garry Chapman: A szerelem pszichológiája ez a könyv szerintem nagyon sokat segíthet :) ajánlom figyelmedbe...
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)

Lassan 3 hónapja együtt vagyunk a barátommal, és úgy érzem, készen állok nekiadni a szüzességem, viszont nagyon parázok a terhességtől. Azt hallottam, hogy a koton 90%-ban nyújt biztonságot. Mit tudtok erről? Mi a leghatékonyabb fogamzásgátló eszköz?

Gyógyszert semmiképpen sem akarok szedni, ráadásul egy barátn?m azt mondta, azt szül?i engedéllyel lehet csak szedni 18 év alatt. Anyukámmal pedig elég rossz a kapcsolatom, ilyen dogokat csak a barátn?immel/n?véremmel tudok megbeszélni. Viszont azt is hallottam, hogy gumival a fiúknak sokkal rosszabb. Kérlek segítsetek. Negatív lenéz? válaszokat nem kérek. 17/L

Legjobb válasz: A koton tutira véd, ha nem szakad ki. Nekem 7 év alatt nem szakadt ki egy se (lekopogom). Hülyeség, hogy sokkal rosszabb. Ha egy pasi szeret, akkor bizony szeretni fog gumival is. A párom arcán meg nem úgy látom, mintha nem érezne semmit közben... 60%-os: Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Esemény utáni tabi (pl. Escapelle, Rigesoft stb) az HORMON: Méghozzá bazi nagy adag. És arra való, hogy ha kiszakad a gumi, vagy vki cseszett védekezni, akkor legyen még egy mentõöve. Egy ciklusban maximum egyszer alkalmazható a tájékoztató szerint, de igazából max. félévente egyszer. Amire te gondolsz, az a spermicid (Pharmatex). Azt meg nem szex után, hanem ELÕTTE kell használni. És nem megenni, hanem feldugni a hüvelyedbe!!! Ráadásul nem is túl hatásos, ha nem alkalmazol mellette mást, akkor egy év alatt kb. 20% az esély a terhességre.

A koton tutira véd, ha nem szakad ki. Nekem 7 év alatt nem szakadt ki egy se (lekopogom). Hülyeség, hogy sokkal rosszabb. Ha egy pasi szeret, akkor bizony szeretni fog gumival is. A párom arcán meg nem úgy látom, mintha nem érezne semmit közben... 60%-os: Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Esemény utáni tabi (pl. Escapelle, Rigesoft stb) az HORMON: Méghozzá bazi nagy adag. És arra való, hogy ha kiszakad a gumi, vagy vki cseszett védekezni, akkor legyen még egy mentõöve. Egy ciklusban maximum egyszer alkalmazható a tájékoztató szerint, de igazából max. félévente egyszer. Amire te gondolsz, az a spermicid (Pharmatex). Azt meg nem szex után, hanem ELÕTTE kell használni. És nem megenni, hanem feldugni a hüvelyedbe!!! Ráadásul nem is túl hatásos, ha nem alkalmazol mellette mást, akkor egy év alatt kb. 20% az esély a terhességre.
A gumi 98%-os védettséget nyújt. Ennél jobbat nem tudsz. Ha rendesen használjátok, nem kenitek össze kívülrõl, nem szakad, vagy csúszik le, akkor szinte 100%. Nem rosszabb gumival. Az csak tudat. 20 éve óvszerrel védekezek tartós kapcsolatban is - nem értek egyet a hormontartalmú vegyszerekkel -, számomra a tudaton kívül nincs különbség érzetre.
A fogamzásgátlót nem lehet csak úgy felíratni, elõtte nõgyógyászati vizsgálatra kell menned, hogy meg tudja mondani az orvos, milyen hormontartalmú gyógyszerre van szükséged. Jól hallottad, tényleg nem szeretik a fiúk a gumit, az én párom sem szereti, mert azt mondja, abban nem érez semmit. Én 2 éve szedek fogamzásgátlót, és idén fogom abba hagyni. Ha csak egyet tehetsz, NE szedj fogamzásgátló tablettát. Annyi hormon van bennük, hogy teljesen tönkre teszik a szervezetedet. Ezen kívül rengeteg mellékhatása is van. Nálam folyamatos fejfájás és sajnos libidó csökkenés. A tanácsom a következõ. Vegyél esemény utáni tablettát. én is arra szeretnék lassan átállni, mégpedig a pharmatexre. Nem tartalmaz hormonokat, és biztonságos is! Remélem tudtam segíteni! Puszi! :) L/21
A fogamzásgátlót bárkinek odaadják patikában. Ha félsz hogy kilyukad a koton, húzass fel 2-t, vagy jó minõséggel dolgozzatok. Amúgy sajnos alig van különbség a gumis meg a guminélküli között. Csak a tudat...
a 2gumi állítólag nem jó a nagyobb súrlódás miatt könnyebben szakad szerintem ha figyelsz arra hogy milyen óvszert használtok nem lesz baj
Ma már vannak olyan fogamzásgátló tabletták, amik nem tartalmaznak annyi hormont. Én azt ajánlom, hogy ne hallgass arra, aki azt írta, hogy esemény utáni tablettát használj, mert ha sokszor használod, az egyáltalán nem tesz jót. Ezek nem rendszeres szedésre vannak, akkor jó ha vészhelyzet van. Jó minõségû óvszert kell venni, és ha biztos nyugalmat akarsz, akkor szedj gyógyszert is, viszont annak kell pár hét, hogy védelmet nyújtson. Vagy ha már nem akarsz hónapokat várni: http://www.pharmatex.hu/pharmatex_termekek.php
Miért is kellett lepontozni?
neki adni..... Szerintem k-ra problémás felfogás amikor a csaj azt gondolja hogy ez egy jutalom osztás ahol õ adja a szüzességet mint díjat. Az óvszer a kiszakadás miatt lehet csak 90% amúgy még mindig az a legbiztosabb.
A kérdező hozzászólása: nem érdekel a véleményed, én komoly dolognak érzem a szüzességem elvesztését, és nem dobom oda fûnek-fának..:)

Lehet úgy terhes a barátnőm hogy ha a barátjával a multhònapban voktak együtt úgy hogy nem védekeztek?

A multhònapban a szex után meg jött neki de csak 3 napra, ebben a hònapban meg 11-én kellet volna megjönnie.Lehet hogy terhes?Vagy csak késik neki?A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: ha nem védekeztek lehet terhes miért nem vett be esemény utánit ha már felelõtlenül szexel...küld el nõgyógyászhoz mert szerintem terhes

ha nem védekeztek lehet terhes miért nem vett be esemény utánit ha már felelõtlenül szexel...küld el nõgyógyászhoz mert szerintem terhes
Téged mit érdekel?????? -.-' Majd ha baja van, jön õ ide, hogy elküldhessük mellette a picsäba... Mert biza megérdemli aki hüj'e...
Van esélye rá. De nem biztos hogy tényleg az. Kelleni fog egy terhességi teszt, mert szerintem könnyebben rá is tudod venni a barátnõd erre, mint hogy elmenjen a dokihoz.
Jó duma... hát persze, a barátnõd:) Nem hinném, hogy terhes, de azért van rá odds.
Lehetsz terhes.
Ennek a "barátnõdnek" vegyél terhességu tesztet, majd rá egy héttel mégegyet, így már biztos, hogy negatív, vagy pozitív. A 2 különvözõ eredmény születik, akkor kell egy 3. teszt, tehát 2 egyforma kell. Ha terhes, akkor gyõzd meg, hogy tartsa meg, mert se neki, se senkinek nincs joga életet elvenni!!! EZT SOSE FELEJTSD!
Igen és ez elég felelõtlen dolog volt... De elõfordulhat, hogy kicsit összezavarodtak a hormonjai; amikor elõször szexeltem és az utána köv. 1-2 alkalommal, nekem is késett pár napot (védekeztünk...)
nem
Dehogy is. :)
Hát ha ezt most kérdésnek szántad, akkor nem vagy elég érett a nemi kapcsolathoz.Amugy embere válogatja, szerintem korai 18 év alatt ágyba bujni bárkivel is. Mondjuk az is igaz h amig 18 alatti voltam, én is máshogy gondoltam.
Nem
A kérdező hozzászólása: Én nem érezném magam kur*ának, mert 9 hónapja együtt vagyunk, régebb óta ismerem, megbízunk egymásban és jó a kapcsolatunk. (Jó, persze nem minden tökéletes..) És nem 13 évesen kezdeném el, hanem kicsit több, mint 17.
Nem igazán bár az aktus után jobban eldõl a kapcsolat maradandósága. A kérdés valódi lényegére térve: Nem nem mi vagyunk a lelkiismereted , úgyhogy ezt a harcot neked kell önmagadban megvívnod.
Nem. Az a benyomásom, hogy mi a fenére vártak ennyit? Hogy bírták ki eddig???
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket :)
Egyértelmûen nem.
A kérdező hozzászólása: Megkönnyebbültem :D
Vágjuk:D
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést csupán azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok, hogyan vélekednek az emberek. Nyilván nem ez alapján fogom eldönteni, mi legyen, de kíváncsi vagyok, ki hogy gondolja.
nem
Nyilván nem.. de én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és csak 1 hónapja jártunk, de biztos voltam magamban, kellõen tájékozott, úgyhogy nem halasztgattuk, minek? Ettõl még nem vagyok tini k.., ez 4 éve történt, és azóta is együtt vagyok vele (L)

Meg szeretnem tartani a regi skype-mat a partnerlistamon levo baratokkal egyutt. Ugyanakkor egy ujjat szeretnek magamnak, ahol meg senki nincs a partnerlistamon es ugyan ugy mukodjon mint a masik>Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindegyik skype ugyanúgy mûködik. Ha újat csinálsz,akkor ott is fel kell venned újra az elõzõ ismerõseid,használd a keresõt. A partnerlistát nem tudod átmásolni-egyenként kell újra bejelölnöd õket.

Mindegyik skype ugyanúgy mûködik. Ha újat csinálsz, akkor ott is fel kell venned újra az elõzõ ismerõseid, használd a keresõt. A partnerlistát nem tudod átmásolni-egyenként kell újra bejelölnöd õket.
A partnerlistát lehet exportálni, majd az új neveden importálni. Akkor ott is meglesz és használhatod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!