Találatok a következő kifejezésre: Barátommal beszéltem és szóba (3 db)

Barátommal beszéltem múltkor és szóba jött a szerelem téma. Azt mondta nem szerelmes már, de szeret. Ez normális?

Szóba jött a a szerelem és mondta hogy nem mindig szerelmes, nem minden nap szerelmes belém, szerinte a szerelem csak egy kapcsolat elején van mikor még csak ismerkednek.

Legjobb válasz: hát azt hogy mi a szerelem tényleg elég nehéz megmagyarázni. de néha ugy érzem hogy igaza van annak a mondásnak, hogy ha az ember tényleg szerelmes és az amit érez az tényleg szerelem nem csak fellángolás vagy vágy, akkor örökre szerelmes marad. ez valamelyik népnek az elgondolása a szerelemröl. kezdetben tényleg minden más mint utána de talán az nem is szerelem volt amit irántad érzett csak még minden uj volt még nem ismert és odavolt érted, most már megismert az a lángolás elmult de szeretni szeret, és ez a lényeg. kevés az a kapcsolat ahol életük végéig megvan az a kezdeti lángolás.

hát azt hogy mi a szerelem tényleg elég nehéz megmagyarázni. de néha ugy érzem hogy igaza van annak a mondásnak, hogy ha az ember tényleg szerelmes és az amit érez az tényleg szerelem nem csak fellángolás vagy vágy, akkor örökre szerelmes marad. ez valamelyik népnek az elgondolása a szerelemröl. kezdetben tényleg minden más mint utána de talán az nem is szerelem volt amit irántad érzett csak még minden uj volt még nem ismert és odavolt érted, most már megismert az a lángolás elmult de szeretni szeret, és ez a lényeg. kevés az a kapcsolat ahol életük végéig megvan az a kezdeti lángolás.
Nézd még azokat a párokat akik már sok ideje együtt vannak. Ott is átalakul a lángoló erõs szerelem jó esetben nagyon nagyon erõs szeretetté és ragaszkodássá. Biológia oldalát nézve is ez egy agyi kémia folyamat mely kb 18-30 hónapig tart. Emelett én azon a véleményen vagyok hogy egy emberbe többször is bele lehet szeretne szóval szerintem ne félj attól hogy ha ez elmúlik akkor nem fogja ugyanazt érezni
Mi 4 eve vagyunk egyutt a volegenyemmel. Sokat beszelgetunk. Emlekszem eltelt olyan masfel ket ev mikor elmondtam neki, hogy neha ugy erzem, nagyon szerelmes vagyok neha pedig ugy, hogy nem de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem. Nem volt sertodes, mert o ugyanigy erez. Imadjuk egymast. Tiszteljuk egymast. Tudjuk, egymashoz tartozunk es az eletunket egyutt akarjuk leelni. Most is rajongunk egymasert es segitjuk egymast minden szinten. Ugyanakkor teret hagyunk a masiknak nem feltetlenul kovetelve az osszes szeretetet mert az lehetetlen es onzo. Ez normalis amit a kedvesed mondott es nagyon oszinte!!!!! Keves ember meri ezt felvallalni.

Beszéltem egy lánnyal, és azt mondta hogy a pasim dolgozik, ha a „barátom” szó helyett a „pasim” szót használja egy lány, akkor ez nem komoly kapcsolatnak tekinthető?

Mert én ha komolyan gondolom egy lánnyal akkor biztos hogy nem azt mondanám hogy a "csajom" hanem a barátn?m! Ezt most én reagálom túl, vagy igazam van?

Legjobb válasz: Imádom, mikor a 20-évesek mondják hogy a "tiniknek" nem lehet barátjuk... szerintem nem gáz, ebbõl tanul az ember...én is csak egy tizenéves vagyok, de én se mondanám hogy "pasim". Nem jön a számra, komolytalan. Nem kell minden korombelit így leírni...

Imádom, mikor a 20-évesek mondják hogy a "tiniknek" nem lehet barátjuk... szerintem nem gáz, ebbõl tanul az ember...én is csak egy tizenéves vagyok, de én se mondanám hogy "pasim". Nem jön a számra, komolytalan. Nem kell minden korombelit így leírni...
Szerintem te reagálod túl:)
szerintem is csak túlreagálod. énse szoktam azt mondani, hogy pasim, hanem barátom, de.. nincs sok különbség.
Tini r*bancok használják a pasi szót. Nagy divat ez mostanában. De ezt õk mindenre modnják, 1éjszakásra is és (szerintük) komoly kapcsolatra is. Nekem ki nem jönne a számon az biztos. Ha mások elõtt utalok a barátomra, azt mondom, hogy a párom. 21/L
Én sem mondom soha a páromra, hogy a "pasim".Õ a barátom:) Nekem is furcsa amikor valaki azt mondja, hogy a "pasim".. De nem feltétlen jelenti azt, hogy nem szereti komolyan..
valaki azt mondja h pasim valaki meg azt hogy barétom ember válogatja :D no meg a szleng meg h hány éves az illetõ:)
Ha 1 éve együtt vannak gondolhatod, hogy komoly :D :D Amúgy igen embere válogatja, a környezetemben aki nem p*csa õk is használják úgy, hogy pasim bár én sem szeretem sem hallani sem használni.
Lehet, hogy itt most hülyének fognak jó páran nézni, de én nem azt mondom, hogy pasim, meg barátom, hanem a párom. A "pasi" szó lenézés a másik félre nézve és nem komoly. A "barát" meg olyan barátkozós fiúhaver, akivel még nincs komoly kapcsolatod.
[link]
Mit tegyél? Tanulj meg helyesen írni... Lehet, hogy a barátnõd azért haragszik rád, mert képtelen elviselni azt a fantasztikus helyesírásodat.
Szerintem szoktasd le errõl. Csinálj úgy mindent mintha nem lenne harag. LEgyél vele jó fej, keresd, hívd programokra. Aztán ez jó eséllyel átragad rá is. És elõbb utóbb ha látja, hogy te nem veszed ezt fel, hanem stabil vagy így is az erõsíti a bizalmat és kevésbé csinál majd ilyet.
Vagy ne foglalkozz vele! Tudom ez nem könnyû, a pletyka aljas, dolog, mert amit a hátad mögött mondanak, azzal szemben nem tudod magadat megvédeni... De a fenti dióhéjban leírás alapján ez nem igazi barátnõ, ne nyalizz neki, csak azért, mert félsz, hogy pletykál... Minden csoda 3 napig tart, annyit meg ki lehet bírni (tapasztalat)...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!