Találatok a következő kifejezésre: Barátommal beszéltem és (34 db)

Mit irjak egy ferfi illetonek aki kb.10 evvel idosebb nalam eddig egyszer facebookon beszeltunk es azt irni neki hogy lehetnenk baratok kimehetnenk neha a faluba beszelgetni? 19F

Legjobb válasz: Mindegy, hogyan fogalmazod a kérdést, de néhány vesszõt azért dobj bele random, nem fog ártani! :-) Egyébként meg írhatod neki ugyan azt, amit ide: szeretnél egy idõsebb barátot, lenne-e kedve beszélgetni veled.

Mindegy, hogyan fogalmazod a kérdést, de néhány vesszõt azért dobj bele random, nem fog ártani! :-) Egyébként meg írhatod neki ugyan azt, amit ide: szeretnél egy idõsebb barátot, lenne-e kedve beszélgetni veled.
Írd neki, hogy szimpatikusnak találod, szeretnéd megismerni személyesen. Aztán meglátod, mit válaszol rá.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok meleg felreertes ne essek csak jo lenne egy idosebb barattal is beszelgetni aki tapasztaltabb csak nemtudom hogy hogyan kerdezzem meg tole hogy vajon akar e?nem fog hulyenek nezni?

Mit csináljak, ha a barátom lelkibeteg és be beszélte magának, hogy ő magányosan akar élni és márcsak azért se akar velem lenni, mert fél, hogy fájdalmat okoz azzal, hogy soha nem ér rá talizni és mert ennyire hülyén gondolkozik?

Tudja magáról,hogy van valamilyen lelkibetegsége mert ? maga szerint se normális,hogy igy gondolkozik és vannak ezek a kényszerei hogy mindennap meló után be van osztva mit kell csinálnia és márcsak ezért se ér rá talizni mert anyira kényszeres:(és ezért nem mer felém már közeledni se és elutasít mert tudja megbántana engem,de én anyira szeretem és tudom hogy szüksége van rám,ezt is csak nekem mondta el,a szülei se a tesoja se tudja hogy ilyen beteg lelkileg.barátai sincsenek.mindenki eltávolodott töle.

Legjobb válasz: beszélgessetek vele sokat,és nyugtassátok, de amúgy érdemes lenne elvinni pszichológushoz, és ezt nem rosszindulatból mondtam!!

beszélgessetek vele sokat, és nyugtassátok, de amúgy érdemes lenne elvinni pszichológushoz, és ezt nem rosszindulatból mondtam!!
szerintem talált egy korabeli szõke cicamacát, és csak kifogás h dobjon téged.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) csak nálam az a baj hogy elutasit pár hete nem is beszéltünk:(mert ugy érzi megfolytom az aggodásommal:(de jövöhéten elhivom valahova:) hátha.és akkor megprobálok vele beszélgetni.
Hogy hogyan tudsz te segíteni? Hát nem tudom...nekem az elõzõ barátom is ugyanilyen volt, hogy szeretett velem lenni, de hasonló tünetei voltak, és sajnos hiába volt jó neki velem, és hiába tettem meg érte mindent, és tényleg mindent azért, hogy jó legyen neki, és ne gyötörje ez a tudat, hogy õ milyen ember, sajnos nem sikerült segítenem. Nem hiszem, hogy azért, mert nem voltam elég jó neki lelkitámasznak, mert mondta, hogy nagyon szeret, és érzi azt is, hogy én szeretem, de amikor rájöttek ezek a dolgok, akkor sajnos hiába vigasztaltam, magába volt zuhanva. Pár napig ilyen volt, aztán elmúlt, de mindig visszajött neki. Az az igazság, hogy a barátom csak egyszer ment el ezzel orvoshoz, és akkor állapították meg nála, hogy mániákus depressziós, és utána többet nem ment el, mert az hitte, ezzel õ "bolondnak" lett titulálva. Pedig ez csak egy betegség, ami kezelhetõ lenne, ha bevallaná magának, hogy beteg. De õ makacs, és nem szed gyógyszert rá, pedig attól valószínûleg jobb lenne. Beszélj a barátoddal róla, de csak óvatosan, mert ha õ is olyan, hogy nem szeret orvoshoz járni, akkor ha ezt így rázúdítod, biztos nem is akar menni. Remélem, sikerül majd rendbe jönnie. Sok sikert kívánok. :) Amúgy elõzõ voltam. 22/L
A kérdező hozzászólása: mániákus depreszió???:(ajjj:(és hogyan tudok én rajta segíteni?nem engedi, hogy orvoshoz vigyem és a közelségemet is elutasítja pedig nagyon szeret velem lenni:(
Ezek a tünetek, amiket leírtál, mániákus depresszióra utalnak. Orvossal beszéljetek.
A kérdező hozzászólása: probálnám, de nem engedi és pszichologushoz se akar elmenni mert nem akarja hogy megtudja bárki rajtam kivül, szégyelli:(
A kérdező hozzászólása: másik nõ kizárva, mert félénk pasi és ideje nem lenne rá!nem nagyon voltak nõi elöttem! nem tud csajozni! és a baj hogy szeretem õt.
Hmm nem hinném hogy ürügy lenne!Ha ez igaz probáld kigyógyitani mivel tudja õ is könnyeb lesz!
Hát két lehetõség van. 1. A pasid csak teszi magát, esetleg eltúloz egy meglévõ dolgot, mert szakítani akar. Magyarán ez ürügy. Azt hiszem elég egyértelmû, h mit kell tenni. 2. A pasid tényleg hülye. Ebben az esetben: MENEKÜLJ! De nagyon gyorsan! Normális életed mellette nem lehet. Azt hiszem ezek után egyértelmû, h mit kell tenni...
Ugye még 1ütt vagytok? ha igen irány a pszichológia énis így vagyok és nekem is járni kell (ezért lett vége összes kapcsolatomnak :( )

Barátommal beszéltem múltkor és szóba jött a szerelem téma. Azt mondta nem szerelmes már, de szeret. Ez normális?

Szóba jött a a szerelem és mondta hogy nem mindig szerelmes, nem minden nap szerelmes belém, szerinte a szerelem csak egy kapcsolat elején van mikor még csak ismerkednek.

Legjobb válasz: hát azt hogy mi a szerelem tényleg elég nehéz megmagyarázni. de néha ugy érzem hogy igaza van annak a mondásnak, hogy ha az ember tényleg szerelmes és az amit érez az tényleg szerelem nem csak fellángolás vagy vágy, akkor örökre szerelmes marad. ez valamelyik népnek az elgondolása a szerelemröl. kezdetben tényleg minden más mint utána de talán az nem is szerelem volt amit irántad érzett csak még minden uj volt még nem ismert és odavolt érted, most már megismert az a lángolás elmult de szeretni szeret, és ez a lényeg. kevés az a kapcsolat ahol életük végéig megvan az a kezdeti lángolás.

hát azt hogy mi a szerelem tényleg elég nehéz megmagyarázni. de néha ugy érzem hogy igaza van annak a mondásnak, hogy ha az ember tényleg szerelmes és az amit érez az tényleg szerelem nem csak fellángolás vagy vágy, akkor örökre szerelmes marad. ez valamelyik népnek az elgondolása a szerelemröl. kezdetben tényleg minden más mint utána de talán az nem is szerelem volt amit irántad érzett csak még minden uj volt még nem ismert és odavolt érted, most már megismert az a lángolás elmult de szeretni szeret, és ez a lényeg. kevés az a kapcsolat ahol életük végéig megvan az a kezdeti lángolás.
Nézd még azokat a párokat akik már sok ideje együtt vannak. Ott is átalakul a lángoló erõs szerelem jó esetben nagyon nagyon erõs szeretetté és ragaszkodássá. Biológia oldalát nézve is ez egy agyi kémia folyamat mely kb 18-30 hónapig tart. Emelett én azon a véleményen vagyok hogy egy emberbe többször is bele lehet szeretne szóval szerintem ne félj attól hogy ha ez elmúlik akkor nem fogja ugyanazt érezni
Mi 4 eve vagyunk egyutt a volegenyemmel. Sokat beszelgetunk. Emlekszem eltelt olyan masfel ket ev mikor elmondtam neki, hogy neha ugy erzem, nagyon szerelmes vagyok neha pedig ugy, hogy nem de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem. Nem volt sertodes, mert o ugyanigy erez. Imadjuk egymast. Tiszteljuk egymast. Tudjuk, egymashoz tartozunk es az eletunket egyutt akarjuk leelni. Most is rajongunk egymasert es segitjuk egymast minden szinten. Ugyanakkor teret hagyunk a masiknak nem feltetlenul kovetelve az osszes szeretetet mert az lehetetlen es onzo. Ez normalis amit a kedvesed mondott es nagyon oszinte!!!!! Keves ember meri ezt felvallalni.

1éve vaqyok együtt a barátommal és pár hete beszéltem egy sráccal telefonon. Ez baj? Bővebben lent.

Ez a srác nem jelent nekem semmit.nem mondtam el a barátomnak,ezt a beszélgetést ,de rájött és nagyon féltékeny lett.Megkérdezte, hogy mennyit beszéltem vele és azt mondtam 3percet,de ez nem igaz kicsit több volt.

Legjobb válasz: Baj hogy ilyen jelentéktelen dolgokban hazudsz neki. Ha szeretitek egymást, bízik benned nem akadna ki ezen. Te fordított esetben hogy reagálnál? (Én is hazudtam egyszer a páromnak azzal kapcs.ban h kivel beszéltem telefonon. Lebuktam, kirúgott. Nem érte meg. Kibékültünk persze mert imádjuk egymást, de szar volt akkor is...)

Baj hogy ilyen jelentéktelen dolgokban hazudsz neki. Ha szeretitek egymást, bízik benned nem akadna ki ezen. Te fordított esetben hogy reagálnál? (Én is hazudtam egyszer a páromnak azzal kapcs.ban h kivel beszéltem telefonon. Lebuktam, kirúgott. Nem érte meg. Kibékültünk persze mert imádjuk egymást, de szar volt akkor is...)
Hát figyelj hazudni bûn :) De ezt meg kell beszélnetek mert így már nem nagyon fog bízni benned!(hidd el tapasztalatból mondom mer neme a bnõm is mindig hazudik és a bizamam felé a 0-hoz közelit)Ha lesz még 1x ilyen akkor amint lehetõséged adódik mond el neki, hogy lássa, hogy bízhat benned!!!
több mint féléve?! hülye a barátod, ennek örülni kellene :( hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 100 %-osan vele tervezem a jövõt , és reméllem teljesül is . mivel ha anyukáink jóba lennétek akkor lehet könnyebben engednének el minket valahova meg igy :)
Nálunk a kor ugyanez, de én vagyok a lány és nagyon nem akarom hogy a szüleink elkezdjenek haverkodni. Hidd el te se szeretnéd, így sokkal nehezebb lesz kiszállni a kapcsolatból majd. Márpedig 17 évesen ne hidd hogy õ lesz életed szerelme, ez nagyon bizonytalan még. Ott van elõtted a fõiskola, ahol rengeteg pasit ismerhetsz meg. Bár lehet csak én vagyok ilyen pesszimista.
lehet nem akar felvállalni
A kérdező hozzászólása: én 17 , õ 22 :)
szerintem is csak egyszerûen korainak tarja és elõbb megszeretne jobban ismerni , mielõtt elkezdenének a szülök tervezni helyettetek ... :) szerintem csak annyi az egész..
jajj, gyerekek, gyerekek....
szerintem mondjuk 25 éves kor alatt (pl. amíg tanulsz) teljesen jó idõ, hogy bemutasd de fölötte még kevés
Szerintem csak kiakar használni, és nem akarja hogy szoros kötelék legyen a két család között, bár lehet tévedek.
2., én is erre gondoltam xD
a szulok bemutatasara sztem meg korai vagyis fugg attol is h hany eves vagy...
Fél éve vagytok egybe??!!!Egybe mûtöttek titeket és olyanok vagytok, mint a sziámi ikrek?
igen te 100%osan vele tervezed, de õ? még a szüleit se akarja rendesen bemutatni... egyébként is fél év, kevés idõ, hiba hiszed azt, hogy sok... gyerek vagy még...

2évig és egy hétig jártam a barátommal és csütörtökön szakitottunk. A téma elég kényes és ciki. nagyon megbántott engem és azota alig beszéltem vele. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem, 2 év az elég sok idõ... Mivel te dobtad ki és hogy ilyen sokáig voltatok együtt a barátod tuti hogy szeret/szerelmes. Na szóval, neked nem kell tenned semmit, hisz õ bántott meg. Mivel szeret, úgyis keresni fog téged, bocsánatot kér, te meg mond azt, hogy jó majd átgondolod... Míg átgondolod õ lehet megijed egy kicsit, hogy most mi lesz és rájön, hogy ilyet nem kellene csinálni többet. Te visszafogadod, mert szerintem te is szereted õt nagyon és nem hiszem el, hogy ne hiányozna még megszokásból sem. Vagy már bocsánatot kért?

Szerintem, 2 év az elég sok idõ... Mivel te dobtad ki és hogy ilyen sokáig voltatok együtt a barátod tuti hogy szeret/szerelmes. Na szóval, neked nem kell tenned semmit, hisz õ bántott meg. Mivel szeret, úgyis keresni fog téged, bocsánatot kér, te meg mond azt, hogy jó majd átgondolod... Míg átgondolod õ lehet megijed egy kicsit, hogy most mi lesz és rájön, hogy ilyet nem kellene csinálni többet. Te visszafogadod, mert szerintem te is szereted õt nagyon és nem hiszem el, hogy ne hiányozna még megszokásból sem. Vagy már bocsánatot kért?
Így van, ennél remekebb tanácsot nem tudnék én sem adni, mint az elsõ hozzászóló.
Miért nem mész át hozzá és beszéled meg vele?
Ültesd le és kérdezd meg, hogy veled akar-e maradni.
A kérdező hozzászólása: es hogy tudnam kimondatni vele?
Akkor igen, ennek gyakorlatilag vége, csak fél kimondani.
A kérdező hozzászólása: mindketten 16evesek vagyunk. a fiu 4honappal idosebb nalam.
Mennyi idõsek vagytok? Mert nekem igencsak úgy tûnik, hogy õ már félig szakított veled...
haldoklik a kapcsolatod
A kérdező hozzászólása: mindig valami hulye kifogast talal ki hogy miert nem er ra h atmenjek hozza. haat vegulis az jo otlet hogy tegyem feltekennye. koszonom:) )
tedd féltékennyé. Igenis öltözz ki a szeme láttára és mikor kérdezi hogy hova mész akkor adj kitérõ választ. Lehet, hogy csak egy barátnöddel mész el szorakozni de ettöl akkor is idegrohamot fog kapni. Ha meg nem szól érte akkor meg jobb is ha ejted a srácot, mert meghalt a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: koszohom a segitsegeteket. megfogadom a tanacsaitokat.:')
Esküdjetek meg hogy elmúltatok 17 évesek
Lehet, hogy én vagyok iszonyú régimódi, de én a pasira bíztam magam az elsõ alkalommal.
ne elégitsd ki elötte szájjal. Ha meg csak orális van, szóljon és egyáltalán nem muszáj lenyelni, ki is lehet köpni, ha idegenkedsz töle ne is menjen el a szádba hanem szól elötte.
Szerintem elõször pettingeljetek csak.. Mi is az elsõ elõtt állunk, és rohadtul izgulnék, ha nem ismerném a barátomat ilyen téren.. de már tudom, mi izgatja, hol érzékeny, stb, így sokkal jobb lesz... :) Az, hogy lenyeled-e, csak rajtad múlik.. én lenyelem, van aki nem hajlandó rá.. Mindenki más :D Neked kell érezni.. ha nem találod visszataszítónak, akkor nyugodtan, bajod nem lesz tõle, de ha szerinted nem guszta, akkor ne :)

Amikor felizgulok 2cm-es lesza csiklóm. Egyszerűen nem tudom elfogadni. Undorodok tőle. Barátommal sose beszéltünk róla! Hogy fogadhatnám el? Lehet vlmit ellen tenni?

Barátommal beszéljek róla?Amikor váltjuk a szexpózokat akkor mindig arra ügyelek nehogy lássa pl lovagló pózban(és félek h ez egy id? után így megöli a szexuális életünket,hogy alig merek pózokat váltogatni) is...undorító...és a csiklót szerintem meg sem lehet m?teni.Amúgy meg nem vagyok csúnya...ezt nem egoistaságból mondom, csak h nagyon kicseszett velem a természet ... Tudtok vlmit ajánlani?

Legjobb válasz: Teljesen egészséges dolog, mint ahogy már írtuk, ugyan olyan, mint egy pénisz a clitoris. Ha nem tetszik, akkor ne vetkõzz le, ennyi, maradjon a bugyi és oldjátok meg. Senki sem tökéletes, mert olyan, hogy tökéletes nem létezik, ezt jobb ha tudod. Ha barátod nem foglalkozik vele, akkor te minek, ha õ elfogad, akkor az jó. Amúgy plasztika létezik rá... de szerintem felesleges

Teljesen egészséges dolog, mint ahogy már írtuk, ugyan olyan, mint egy pénisz a clitoris. Ha nem tetszik, akkor ne vetkõzz le, ennyi, maradjon a bugyi és oldjátok meg. Senki sem tökéletes, mert olyan, hogy tökéletes nem létezik, ezt jobb ha tudod. Ha barátod nem foglalkozik vele, akkor te minek, ha õ elfogad, akkor az jó. Amúgy plasztika létezik rá... de szerintem felesleges
O.o
Nézd.a belinkelt képpel sincs baj, és szerintem a tiéddel sem.Nem gáz ez, mint ahogy képzeled, és ha a pasidat nem érdekli, akkor téged se érdekeljen.Fogadd el önmagad!
Ugyanazt tudom írni, mint a 12:39-es :) Szinte ugyanolyan p*ncim van, mint a linkelt képen, és a páromat egyáltalán nem zavarja, sõt! Imádja érezni, mikor "megkeménykedek" ott lenn, ebbõl tudja, hogy jó az amit csinál, és ettõl még jobban beindul :) Nyugi, egy pasi szemében nem létezik "csúnya p*nci", ez csak a nõk kitalációja.
szerintem teljesen jó :) sõt :)
Ez teljesen normális, a csikló amúgy anatómiailag a pénisznek felel meg, normális, ha megduzzad izgalmi állapotban. Nekem nem lenne ellene kifogásom.
Én erre naon beindulok :) tök jó teljesen normális
megnyesed picit mikor elõjön a szörny!
Szerintem tök jó hogy ilyen neked. Aki szeret puncit nyalni az értékeli ha különleges a punci. És a tiéd az. Nem akármilyen! Én megvesznék érte ha a bnõmnek ilyen lenne!
Kedves kérdezõ ! Férfiként tisztában vagyok a nõi anatómia ezen részével, és nekem nagyon tetszik ! Olyan kis vadócos, amikor meg érzem a keménységét, szinte megõrülök mert tudom hogy a párom nem véletlenül indult be. Õrült vagy, ne takargasd, legyél büszke rá ! Nagy test = nagy élvezet. Nagy csikló = ? Persze hogy nem rossz, sõt ! Kövezz meg, de én bizony nyalnám !!!
Szia! Nem sokat tudsz ellene tenni, csak annyit hogy írsz nekem privit, ha már nem vagy együtt a barátoddal. Hidd el, én nagyon megbecsülném a szép nagy csiklócskát, és rájönnél hogy mekkora kincs birtokában vagy. Hány éves vagy amúgy?
Nekem is hasonló. Na és? A barátom egy szót sem szólt rá. Pedig látta már, egész közelrõl. Meg is kóstolta. A reakciója meg még csak a közelében sem volt az undornak... :D Sõõõõõõt... ^^ Szerintem egyáltalán nem izgatja a normálisabbját, hogy milyen a puncid, mekkora a csiklód, vagy ilyenek. Örül, hogy veled lehet, örül, hogy szeretkezhettek, örül, hogy te vagy az, és örül, hogy vele vagy. Kész. Ennyi. Slussz-passz. Ne rágódj ezen, mert ha túl sokat görcsölsz, akkor tényleg megárt a lepedõakrobatikának, és szerintem AZ már zavarná a párod...
Fogadd el mert szerintem barátodnak még tetszik is hogy nagyobb felületen kényeztethet!
lemérted vonalzóval????
Miért undorodsz tõle? Jóaz.
D: nem tudok semmit ajanlani. és te?
linkelj képet...amugy van aki erre nagyon beindul...mondjuk nem én...de szerntem nem olyan gáz ez, mint amennyire Te gondolod...
csak úgy mondom, hogy a csikló képes merevedésre. attól, hogy nálad ennyire látványos ne hagyd, hogy ez uralja a szexuális életed.
Fogadd el önmagad... Ha nem fogod, akkor a szexuális életedre is ki fog hatni ez a dolog. Nem kell szégyenli a tested és ha a barátod nem veszi észre, akkor le kell szarni. Velem úgy baszott ki az élet, hogy folyton híztam és fogytam, narancsbõr és rengeteg csík, és az sem múlik el, még is soha nem kaptam azt meg pasitól, hogy fúj de undorító vagy. Ha nem fogadod el magad, akkor depresszió is lehet a vége, plusz a hangulatod, a kedved és a szexuális teljesítményedre is hat. Ha õ olyannak szeret amilyen vagy, akkor te mi a fenének foglalkozol vele. A csiklónak az a dolga, hogy szexuális izgalom hatására megduzzadjon, ugyan is a clitoris ugyan olyan üreges test, mint pénisz, és vérrel telítõdik meg szexuális izgalomra. 24/N
A kérdező hozzászólása: http://www.teen-hot.com/deegirls/lunabanks/02/15.jpg kb ilyen és gondoljátok el h mikor megduzzad...szinte feláll: (((((:S
Nem lehet az olyan rossz.:D
Szerintem meg már látta, érezte a barátod, csak nem foglalkozott vele, mert nem a csiklódat szereti, hanem téged és nem a csiklóddal szeretkezik, hanem veled.De ha téged ez ennyire zavar akkor mindenképpen mondd el neki, õ biztos elfogja majd oszlatni minden kételyed.
Az enyém is ilyen néha, ha nagyon felizgulok, de ha nincs semmi, akkor visszahúzódik és alig látszik. Nagyon utálom én is, de nem lehet vele mit kezdeni. Én is igyekszem rejtegetni, bár nem sok sikerrel. El kell fogadni, vagy olyan körülményeket teremteni, hogy ne láthassa a srác. Én igyekszem sokat a barátom szemébe nézni, ami jó érzés is, meg hasznos is:)
szerintem nagyon izgató én imádnám nyalogatni meg nézni áh összejöhetnénk ha már nincs barátod mert én imádnám :)

Egy fiú nagyon tetszett, és egyik barátom rákérdezett, hogy bejövök-e neki. Erre azt mondta: " Dehogy, semmi pénzért se kellene xD " pedig nem is beszéltünk még, és sok srác szerint nem vagyok csúnya. Jogosan mondta ezt? Miért mondhatta?

Legjobb válasz: vagy csak nem bír téged, de úgy nagyon nem... attól még lehet megdugna, ha jócsaj vagy tényleg, én is így vagyok pár ismerõsömmel, többek közt az elsõ barátnõmmel... ha ránézek kiráz a hideg, ha meg megszólal amikor találkozunk a városban véletlenül és meg is szólal, hazafele tuti 150felett fogok menni a kocsival... de azért dugnám...

vagy csak nem bír téged, de úgy nagyon nem... attól még lehet megdugna, ha jócsaj vagy tényleg, én is így vagyok pár ismerõsömmel, többek közt az elsõ barátnõmmel... ha ránézek kiráz a hideg, ha meg megszólal amikor találkozunk a városban véletlenül és meg is szólal, hazafele tuti 150felett fogok menni a kocsival... de azért dugnám...
Nem tetszel neki. Sajna.
A kérdező hozzászólása: kösz szépen-.-
A kérdező hozzászólása: ez már leesett, köszi :'D
Hát arra esély, hogy dugna, arra esély bizony még van. De hát miért mondhatta...nem jössz be neki dugáson kívül egyáltalán.Vagy még dugásra se kellesz neki, elvégre arra a kérdésre válaszolt, hogy bejössz e neki... Ezvan.
A kérdező hozzászólása: ookkk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!