Találatok a következő kifejezésre: Barátommal a elmulása (6 db)

A barátommal a mensesem elmúlása után 1 de max 2 nappal rá szeretkeztem. Elvileg nem bennem ment el. Csupán az ondó pénisze került talán vissza a hüvelyembe utána. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem értem az embereket,nektek nem mond semmit az elõváladék?Nem számít,hogy benned megy-e el vagy sem,az elõváladék is tartalmaz néhány ezer spermát,amitõl uú.teherbe lehet esni bár kisebb az esély,mintha elélvezne benned és több millió kerülne beléd.Ahogy neked van váladékod ha felizgulsz neki is!Hát az ovuláció menszesz elmúlása után kb.2.napon kezdõdik és kb.az 5.napon ér véget. Védekezz ha nem akarsz teherbe esni.

Nem értem az embereket, nektek nem mond semmit az elõváladék?Nem számít, hogy benned megy-e el vagy sem, az elõváladék is tartalmaz néhány ezer spermát, amitõl uú.teherbe lehet esni bár kisebb az esély, mintha elélvezne benned és több millió kerülne beléd.Ahogy neked van váladékod ha felizgulsz neki is!Hát az ovuláció menszesz elmúlása után kb.2.napon kezdõdik és kb.az 5.napon ér véget. Védekezz ha nem akarsz teherbe esni.
Attól függ mikor van peteéréséd. Van akinek a ciklus elején van, van akinek a végén. De az okosok azt mondják a ciklus 14.-16. napján vagy fogékony a teherbeesésre. Ha ondó került a hûvelyedbe (bármekkora mennyiségben is) , õk szépen útrakelnek és elkezdik keresni az érett petesejtet. Ha találnak akkor megpróbálják megtermékenyíteni...innentõl már tudod a folyamatot ugye?
A kérdező hozzászólása: hát ez szuper. akkor most kezdhetek félni... és most honnan tudhatom meg hogy van e valami? kizárólag a teszt mutatja meg?
Mi lassan nyolc éve szeretkezün így, de még egyszer sem estem teherbe. Sajnos. Pedig én nagyon szeretnék még egy babát. A párom meg azt hogy ha jönni akar így is fog.
A kérdező hozzászólása: hát nagoyn remélem hogy nem lesz semmi :-) még nem akarok gyereket egyenlõre
Nem értem az embereket én sem. Méghozzá azokat az embereket nem, akik letorkollják a másikat, aki segítséget kér. Ha védekezés nélkül szexelt valaki, akkor tisztában van azzal, hogy hülyeséget csinált, nem kell neki a további kioktatás. Egyébiránt: menstruáció vége után 1-2 nappal az emberek nem szoktat teherbe esni, legalábbis az nagyon ritka.

Barátommal a menszim elmulása után egy nappal sexeltünk véletlen elment. De nem tudjuk h belém is került e sperma mert kihuzta pont és csak annyit láttunk hogy spermiumosa teste ha került belém kis menyiség is terjhes lehetek?

éreztem volna ha belém is megy? utána gyors elmentem tesuloni..a barátomnak..szerintem nem eléggé érett a spermája (átlátszi..és oan mint a viz)..az elöváladékot lehet érezni ha van?a menszim ma mult el 3 napja vajon terhes vagyok?..ha ment beléme gy kevés:?menszesz után rögtön van peteérés?elöre is kösönö a válaszokat

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy éreznétek az elõváladékot, vagy a spermát, ha beléd kerül.Peteérésed akármikor lehet,és akármikor teherbe is eshetsz, habár így kisebb az esélyed, menzesz utáni pár napban.Ugyanez volt velünk is, csak nekünk az óvszer szakadt ki.Másnap elmentem nõgyógyászhoz, beszéltem vele, és mondta, hogy a biztonság kedvéért ír receptet 72órás tablettára,váltsam ki a gyógyszertárban.Be is vettem, 16évesen nem igazán lenne szerencsés egy abortusz...Szerintem ne kockáztass, viszont ha beveszed a bogyót, utána nagyon figyeljetek, és vigyázzatok, ne legyen több iylen "baleset" mert félévente csak 1x lehet ilyen tablettát bevenni, annyi hormont tartalmaz, és nem túl jó a szervezetednek.Ha nem szeretnél babócát, inkább vegyetek sürgõsségi fogamzásgátlót(72órás).Minél hamarabb veszed be, annál hatásosabb.Én Escapelle-t kaptam, ez egy tablettát tartalmaz, és 5300Ft volt.Mi inkább megvettük, minthogy késõbb legyen belõle gond.

Nem hiszem, hogy éreznétek az elõváladékot, vagy a spermát, ha beléd kerül.Peteérésed akármikor lehet, és akármikor teherbe is eshetsz, habár így kisebb az esélyed, menzesz utáni pár napban.Ugyanez volt velünk is, csak nekünk az óvszer szakadt ki.Másnap elmentem nõgyógyászhoz, beszéltem vele, és mondta, hogy a biztonság kedvéért ír receptet 72órás tablettára, váltsam ki a gyógyszertárban.Be is vettem, 16évesen nem igazán lenne szerencsés egy abortusz...Szerintem ne kockáztass, viszont ha beveszed a bogyót, utána nagyon figyeljetek, és vigyázzatok, ne legyen több iylen "baleset" mert félévente csak 1x lehet ilyen tablettát bevenni, annyi hormont tartalmaz, és nem túl jó a szervezetednek.Ha nem szeretnél babócát, inkább vegyetek sürgõsségi fogamzásgátlót(72órás).Minél hamarabb veszed be, annál hatásosabb.Én Escapelle-t kaptam, ez egy tablettát tartalmaz, és 5300Ft volt.Mi inkább megvettük, minthogy késõbb legyen belõle gond.
Lehet fura én mindig szoktam érezni mikor a párom elmegy bennem.Amugy szerintem nagyon kicsi az esély , szerintem nem vagy terhes.
köszi a válaszokat aranyosak avgytok:)
Én így lettem terhes! :)
50%
50%. Vagy igen, vagy nem.
Szinte nulla, bár hallani idõnként furcsa balesetekrõl. Ezért inkább más módját válasszátok a védekezésnek. De ha egyébként normális, beállt ciklusod van, akkor most tényleg nagyobb az esélyed egy lottó ötösre, mint a terhességre :)
Kicsi. De sosem bírtam megérteni az ilyen embereket, hogy miért olyan kicseszett nehéz egy rohadt gumit felhúzni, és egy lány hogy lehet olyan hülye, hogy magába engedi a fiút védekezés nélkül... Ha három napon belül vagy, menj el eseményutániért a nõgyógyászhoz, és legyen már eszed!
Kedves 5. hozzászóló!!! Ha mindenki olyan k-rva okos lenne mint te, az emberiség már kihalt volna szerintem.
23:04 Szóval szerinted helyénvaló, ha valaki úgy szexel, hogy bármikor becsúszhat egy gyerek, és elveteti, vagy megszüli, de hova!? Lehet kihalna az emberiség, de nem lenne tele olyanokkal, akik elõbb dugnak, mint gondolkodnak, aztán meg hoppá, ott a gyerek XD
A kérdező hozzászólása: nem nem félre értés ne legyen nem baj ha terhes vagyok :)
78, 4567%
Ugyan annyi, mintha máskor menne beléd.
Peteérés után 1 napig van esélye fogantatásnak. Peteérés általában (noha nem kizárólagosan, stressz sokminden más mellett spontán ovulációt is okozhat) a ciklus közepén van. Ebbõl kiindulva az esély meglehetõsen kicsi, de nem kizárható ettõl még.
34%
3-as! Vigyázz, mert ezt biztatásnak veszi! Egyébként pedig spontán peteérés bármikor bekövetkezhet, ezért nem mondhatod, hogy kicsi. ;) Kérdezõ! Ha NEM akarsz gyereket, akkor az esély ÓRIÁSI! Ha gyereket akarsz, akkor kisebb.
4, 92%
Ahhoz a 4, 92%-hoz - amennyiben valós szám - hozzátenném, hogy ma valaki írt ide hogy terhes lett ... 0, 3%-al!
A kérdező hozzászólása: akk?:( a teszt mennyi idõ utánn mutatja ki?
Hát, mivel jópár napig is elélhetnek bent a kis fickók, ezért ez már akár lehet 10. nap körül is, azmeg lehet közel peteéréshez, necces, én elmennék a helyedben 72 órásért minél elõbb.
Teszt kb 14 nap után ér valamit, a beágyazódás alapból 10 nap körül van, addig csak lébecolnak a kis szakmunkások.
A kérdező hozzászólása: 2.menet esetén is???:O
A kérdező hozzászólása: gratulálok:)
Én ugyanígy jártam mult hónapban. Mensi után rögtön fehér folyásom lett, ami ezelõtt sose volt, pé-re gondoltam, de elég furcsa volt, mert nekem mindig félidõben van. Mi is eggyütt voltunk akkor, és mult héten pozitívat teszteltem:)
A kérdező hozzászólása: gratuálok a babához:) :) hát énis reménykedek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!