Találatok a következő kifejezésre: Barátommal 2 vagyok együtt! 16 vagyok, (9 db)

Mit tegyek hogy együtt élhessek a barátommal? Menjek hozzá feleségül? 16 éves vagyok és 2, 5 éve eggyüt vagyunk, nagyon szeretjük egymást!

Mi szügséges a nagykorúsításhoz? Ha csak úgy hozzá költöznék anyámék vissza vitethetnének er?szakkal?

Legjobb válasz: igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2,5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.

igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2, 5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.
Szerintem nem, de nem tul korai ez meg?????? ha en 16 evesen elkoltoztem volna otthonrol a szuleim kinyuvasztottak volna az biztos. hidd el nem eri elsietni neked meg az iskola padban van a helyed!!!!
Szerintem is ez túl korai. 16 évesen sokan azt hiszik, megtalálták életük szerelmét. Várjatok ezzel még, az együtt élés nagyon nagy feleõsség, 16 évesen nem vagy erre kész.
Nem gondolod, hogy még korai? Mibõl fogtok élni? Vagy kõgazdag a pasid? Tanulj még, neked most az a feladatod, nem pedig háztartást vezetni! Ne akarj gyorsan felnõni, nem olyan jó az! Attól szerethetitek egymást, nem kell rögtön "fejjel menni a falnak"!
16 vagyok és egy éve van barátom. Én is szeretnék "felesége lenni" mert ugyérzem ö a mindenem. Most ugy vagyok vele h nekem nem lesz más az életembe, bár még kitudja mit hoz a jövö. HA tényleg szereted akk még két év mulva is együttlesztek és gond nélkül hozzámehetsz. Bár sztem mgé 18 évesen is korai, de akk nem lesz papirozási gondjaitok
Igen, erõsszakkal is visszavinnének. Azt hiszem, csak akkor nagykorúsítanak, ha gyermeket szülsz. De ez azért drasztikus döntés lenne.
Még túl korai a házasság, ha tényleg szeret akkor fog várni még egy kicsit.Lesz még sok idõtök együtt lenni. Ha meg gyereket szülsz a nagykorusításért nem fogod tudni eltartani, s akkor két gyermekkor fog odaveszni, a tiéd meg az gyereké. Jól gondold meg!!!
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.
Szó nem lehetne róla, és nem azért, mert egy frissjogsis zöldfülû vezetne többszáz kilométert, és vinné a lányomat. Egyszerûen nem értem, miért KELL egy 16 éves gyereknek a barátjával együtt nyaralni, fõleg külföldön, és "kemény" 2 hónap járás után. Korai, korai, messze van és korai.
De nincs is jogsija..Én sem engedném meg.
Ez egyrészt korai, mert csak 2 hónapja vagytok együtt ez még semmi. Másrészt barátod 17 éves nyilván friss jogsija van szerintem még nincs meg vagy fél éve neki ha igen akkor is még kezdõ vezetõnek számít 2 évig, bármennyire is jól vezet több 100 km utat levezetni nem lehet csakúgy. 200 km es útra még én is csak akkor vágok bele ha van aki tud váltani a kormánynál pedig 3, 5 éve van jogsim, és minden nap megteszek 50-60 km utat munkám miatt. Külföldre amúgysem mehet ha nem tölti be a 18at akár uniós országról van szó akárnem. Mellesleg ezmég egy nagy távolság ha valami gond van akkor a szülõk se tudnak oda teleportálni csakúgy. Énsem engednélek el téged egyáltalán. Ahhoz hogy el engedjelek nyaralni ahhoz az kellene hogy közel legyetek max 50 km távolság a szülõktõl, persze magyar földön, legalább 18-19 éves koruak legyetek mindketten és a kapcsolatotok legyen mondjuk 1 éves és ismerjem a barátodat meg a szüleit. Szerintem te se engednéd el a lányodat ilyen messzire egyedül, kicsit gondolkozz. Nagyon fiataloki vagytok még és befolyásolhatóak ráadásul 2 kiskorú autóval több 100 km es utat tesz meg, kitudja mibe keverednétek. Tehát NEM NEM és NEM. Szépen maradj otthon vagy csináljatok minden nap közös programot de a saját ágyatokba fogtok aludni mind2en otthon külön.
Nem engedném meg.Gyerekek vagytok még ahhoz, hogy felügyelet nélkül nyaraljatok, pláne külföldön.
Mindketten fiatalkorúak vagytok, ráadásul csak ketten mennétek kísérõ nélkül plusz még nem jártok olyan hosszú ideje.Én sem engedném meg.
17:38-asnak teljes mértékben igaza van.
kezdjük ott hogy 18 éves koráig nem vezethet külfölfön FAIL
kis kapkodósok:) idén nyáron inkább a velencei tóra ugorjatok le, és ha együtt lesztek jövõre is, akkor lehet ilyeneken filózni:)
vonattal természuetesen mehettek. De miylen oktatója volt ha nem mondta el, hogy 18 éves kor után mehet csak külföldön, és 2 évig kezdõ vezetõi engedélye van, tehát nem vontathat. 17/f
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtuk, hogy nem vezethet 18 éves koráig kint... Ezt tényleg igaz? És ha vonattal mennénk??
ha elengednek a szüleitek, én várlak titeket, írj emailt>>jó[email protected] 45F

15 vagyok menny idő után érdemes lefeküdni a barátommal? 2, 5 hónapja vagyunk együtt! Amugy ő 16 Es nem gaz a fiuknak ha nem szopom le? Mert undorodok tőle!

Legjobb válasz: 2,5hónap után csak akkor, ha nagyon szereted. A szopásról meg csak annyit, hogy kiábrándító, ha nincs...

2, 5hónap után csak akkor, ha nagyon szereted. A szopásról meg csak annyit, hogy kiábrándító, ha nincs...
nem gáz, de akkor õ se nagyon fog sokáig nyalogatni. Akkor érdemes lefeküdni, amikor úgy érzed hogy le akarsz.
szopás és nyalás nélkül tizenéves korban? Menjetek már... mi annak idején ezzel kezdtük, tipitapi, szopinyali majd dugihuzi. Mekkorát változott a világ...
Én nem feküdnék le úgy a barátnõmmel, hogy nincsen szopás, nyalás... Az része az egésznek, pláne, ha szûzek (vagy csak az egyik)... De ez az én véleményem. Nincs benne semmi undorító, milliók csinálják (MILLIÁRDOK o.O?) F/16
Szerintem várjál még szexel mert nem nõttél fel hozzá és azért ne feküdj le senkivel mert megakarsz felelni az õ vagy baráti korosztályod normáinak és elvárásainak. Van olyan nõ aki nem igényli, szereti az orális szexet ezt tudomásul kell venni. Legyél vele õszinte de erõltetésbõl ne csináld mert az még kiábrándítóbb látvány lesz.
Eleinte én is undorodtam a dologtól de mikor odakerült a sor nagyon is élveztem meg ö is :)
Elõzõ: márpedig én igenis elvárom a szopást. A partnerem szeresse annyira a testemet, hogy ne undorodjon a szájával hozzáérni a farkamhoz...
Istenem már bocs de áhh a kérdezõ is kicsit hülye meg a válaszolók is. 1.: kedves kérdezõ! Mi honnan tudjuk hogy a pasidnak mi a gáz, és mi nem, lehet nem is várja el, tõle kell meg kérdezned..egyet kijelenthetek. Ha az itt lévõ válaszokra akarsz adni, te nem vagy komplet. 2.: attól mert itt minden pali elvárja, h szopják ez nem elvárás! Nem rájuk kell hallgatni. 3.: mielõtt bárki lehurrogna hogy egy prûd liba vagyok: még szûz vagyok, és nem tudom hogy ha majd oda kerül a sor megteszem e, de üsse kõ, ha belegondolok...egy próbát megér, amíg nem csinálod nem tudhatod milyen..
Majd olyan három év múlva... Addigra talán a szopást is megkedveled.
akkor nem vagy igazi lány ha nem szopod le
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igy fürdéssel más de az egyik barátnõm leszopta a pasiját és a hányinger kerülgette
A kérdező hozzászólása: Nem undorodok csak szerintem ez a leszopás ez guszustalan!
A kérdező hozzászólása: Amugy meg szeretem nagyon es kb 10 éve joba vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Én se várom el tõle a dolgot..
Szerintem várj még a szexel, ha te is kívánod már, csak akkor. A pasid nem sürgethet, ha igazán szeret nem erõlteti a dolgot, mert ha igen, vagy elhagy emiatt, akkor bizonyítja, hogy csak arra kellettél neki... Az orális szexrõl meg annyit, hogy a pasik nem kényszeríthetik a nõt, ha te majd úgy érzed, hogy ki akarod próbálni, akkor tedd meg, addig felesleges, mert úgy is undorral tölt el. Én szeretem csinálni, mert a pasim szereti, és ezz izgató. Elõször én sem akartam, de késõbb ki akartam próbálni, és tetszett. Azt mondjuk sohasem szeretném, hogy a számba élvezzen, mert attól már undorodom. 22/L

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

Barátommal 2 honapja vagyok együtt! 16 vagyok, szűz! 2 honap elég a szexre?

mert én nagyon akarom!

Legjobb válasz: ha nagyon akarod, akkor úgysem fogod sokáig kibírni. Meg ez az érzés úgyis jön magától, hogy mikor a legmegfelelõbb a pillanat.

ha nagyon akarod, akkor úgysem fogod sokáig kibírni. Meg ez az érzés úgyis jön magától, hogy mikor a legmegfelelõbb a pillanat.
Persze h elég, ha tényleg akarod és nagyon odavagy érte. Mi 2, 5 hónaposan csináltuk a bnõmmel és még mindig nagyon szeretjük egymást... :)
Elég.
Persze, hogy elég!!! Ennél többet nem is kellene várnod szerintem... Ha kész vagy rá, akkor hajrá! :D Sok sikert!
a szexre 10 perc is elég....

16 éves vagyok és a barátnõmmel 2 éve leszünk együtt mit adhatok neki?

Szereti a virágokat, állatokat, nagyon nyitott meg kedves :) de már tényleg annyi mindent adtam neki nem tudom mit lehetne ami talán jobb vagy egyedibb mint eddig minden más volt. :(

Legjobb válasz: Kérdezd meg a szüleit!!!

Kérdezd meg a szüleit!!!
Adj neki fenykepalbumot!:) amiben a közös kepeitek lennetek:) annak nagyon örülne:) elkeszidheted saját kezûleg is akár:)
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ jó ötlet :D Köszönöm :)
Vegyél neki könyvet. Valamilyen nagyobb albumot: Magyarország kastélyai vagy hasonlót. Nézz körül könyvesboltban.
Vibrátort, ha te nem leszel a barátja, és szakítotok, tudja magát mivel izgatni helyetted is..sexshopban beszerezhetõ.., de eggy kis aproság, pl:napszemüveg, számológépirattartó telefontartó, ami a mindennapokban ott van vele, és rád gondol:) ezek a dolgok általában bejönnek:) Jól válassz ám!

Január 12-én voltam együtt a barátommal. Most az utóbbi 2-3 napban észre vettem magamon, hogy mindig csak aludnék, egész nap álmos vagyok. Ez már lehet a baba első jele? 16-án kéne megjönnie. Mikor csináljak tesztet?

20éves vagyok

Legjobb válasz: Az aluszékonyság lehet a baba jele. Ha nem jön meg, szerintem 3-5 napos késés után már tesztelhetsz. Ha a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz, hamarabb kapsz eredményt, mert abban van a legtöbb HCG hormon.

Az aluszékonyság lehet a baba jele. Ha nem jön meg, szerintem 3-5 napos késés után már tesztelhetsz. Ha a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz, hamarabb kapsz eredményt, mert abban van a legtöbb HCG hormon.
tesztet akkor, mikor kimarad a mensid, viszont ezek a jelek szerintem még elég koraiak.
Szia A tesztet a kimaradt mensi utan szeritnem 1-2 nappal mar csinalhatod.
SZia!Nem influenzás vagy véletlenül????Ha azóta nem voltatok együtt, és babát akarsz, akkor uzsgyi az ágyba, mert ebbõl így nem lesz gyerek, ugyanis felvilágosítalak, hogy kb.most lehet peteérésed, ha Te is utánaszámolsz, rájössz.Tesztet, ha kimarad a mensid, rá egy hétre csinálj, akkor már megbízható eredményt mutat.Jesszusom, 20 évesen annyit nem tudsz, hogy kb.mikor ovulálsz, és hogyan kell ahhoz szexelni, hogy összejöjjön a baba????HOgy akarsz így gyermeket nevelni?Bár ehhez semmi közöm, de azért ez már kicsit sok nekem......Bocsi, de ez az igazság, olvass vissza a kérdések között, és mindent megtalálsz, amit alapvetõen egy terhességrõl, teherbeesésrõl tudni kell.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Már az inluenzán túl vagyok hálistennek
A kérdező hozzászólása: csak megjegyzem, hogy nem tervezzük a babát, és igen 20éves vagyok, és igen is hogy tudok dolgokat, és fel tudnék nevelni egy vagy akár több gyereket is.Ugyanis rengeteg tapasztalatom van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!