Találatok a következő kifejezésre: Barátomat szeretném jobban (15 db)

Barátom szeretné, h ott "kényeztessem" neki, de nem tudom melyiket szeretné jobban?

Azt mondta,h legyen spontán dolog..Orálisan,vagy verjem ki neki? vagy felváltva?

Legjobb válasz: Ha már eljutottatok idáig, akkor talán õt kéne megkérdezni, hogy õ hogyan szereti. Néma gyereknek... Ha nem kérdezõsködsz(ez oda vissza megy), akkor nem fogod tudni kitalálni azt, hogy neki hogy jó. De amiket leírtál, azokat mind alkalmazhatod:)

Ha már eljutottatok idáig, akkor talán õt kéne megkérdezni, hogy õ hogyan szereti. Néma gyereknek... Ha nem kérdezõsködsz(ez oda vissza megy), akkor nem fogod tudni kitalálni azt, hogy neki hogy jó. De amiket leírtál, azokat mind alkalmazhatod:)
mind kettõnek örülni fog.
Szerintem felváltva, imádjuk azt is, ha beveszitek, de azt is ha csak kiveritek :) Ami pozitív: ha beveszed, akkor mindenképp a szádba menjen el, azt nem pótolhatja semmi :) 25f
sztem harapd le neki arra vár

Barátomat szeretném még jobban elcsábítani. Mivel tudnám az orális szexet feldobni? Mitől indul be egy pasi még jobban?

Legjobb válasz: szexy fehérnemûvel szerintem semmit nem érsz, mert az csak pár percig van rajtad ;) vagy csináld azt amit én szoktam. leültetem egy székbe és kiszabok egy idõt pl: 5-10 perc és elöttem mozgok/táncikálok a legszexisebb fehérnemûmbe és amig le nem jár az idõ addig nem érhet hozzám :D vagy, ha hozzám ér akkor vmi "büntetést" kitalálok neki:P.. ettõl biztosan beindul rád ;)

szexy fehérnemûvel szerintem semmit nem érsz, mert az csak pár percig van rajtad ;) vagy csináld azt amit én szoktam. leültetem egy székbe és kiszabok egy idõt pl: 5-10 perc és elöttem mozgok/táncikálok a legszexisebb fehérnemûmbe és amig le nem jár az idõ addig nem érhet hozzám :D vagy, ha hozzám ér akkor vmi "büntetést" kitalálok neki:P.. ettõl biztosan beindul rád ;)
ez megint az a ketegória, hogy te tudod mit csináltatok már és mit nem, mi meg csak találgatunk. pl. mélytorok, anál
69-es poziturát próbáltad már? Szerintem ez nagyon bejön a pasiknak, mert erre izgulnak, amikor egyszerre csináljátok egymásnak...szép fehérnemûkkel is próbálkozhatsz (bár az úgyis csak a pillanatig tart) beszélj hozzá sex közben, vadulj meg kicsit...ilyesmi!Ja és a legjobb:amikor õ áll, és te úgy csinálod neki, h. lenéz rád, az nagyon jó, én imádom úgy csinálni neki.Akkor látod az arcát, szemét, h. mennyire élvezi a dolgot!!
Szerintem már az is jó, ha kínzod elõtte egy kicsit :) Mondjuk hosszan... 10 percig... utána annál jobb :) De a kínzásnak is több módja van, csináld sokkal izgatóbban.. és lassabban. Igazából szerintem ezt NEKED kell kitalálnod, úgy az igazi az egész.
szexy fehérnemüvel alap hogy beinditod...az elötem szolohoz;nem hiszem hogy te eleve meztelen kezded a täncikädat vagy melegitöben:D:D:D.szval szexy fehernemü...aztän vadul meg kicsit..majd tapi itt ott.....elöször nyalogas...aztän ..naa..tood te--:D:D.de jo nagyon a tejszinhab is mondjuk..:Dpuszi

Milyen gyakorlatokkal vagy módszerekkel tehetem szűkebbé a puncimat? Nem tág, de azt szeretném hogy a barátom még jobban élvezze.

És persze nem is akarom hogy kitáguljon... ötletek? :)

Legjobb válasz: gyakorlatok: kézügyesség elegendõ eszközök: cérna, tû, (steril) a módszer: a varrás. olyan szûk lehet, amilyet szertnél

gyakorlatok: kézügyesség elegendõ eszközök: cérna, tû, (steril) a módszer: a varrás. olyan szûk lehet, amilyet szertnél
Attól hogy szûkebb lesz nem fogja jobban élvezni.Vagy ha mégis akkor toljátok análba.
Intim torna vagy erõsítõ pumpát találsz szexshopban. Mondjuk nekem az ellenkezõje a probléma... :D
kegel gyakorlatok-ennek nézz utána a neten!

Barátom azt mondta, ha elveszem egy lány szüzességét akkor majd jobban fog szeretni, igaz-ez? XDD

Legjobb válasz: Abból ítélve, hogy "XDD"-vel zártad a mondatot és eleve a kérdésed is hülye, nem hiszem, hogy téged sokan szeretnének. Majd ha megkomolyodsz, esetleg.

Abból ítélve, hogy "XDD"-vel zártad a mondatot és eleve a kérdésed is hülye, nem hiszem, hogy téged sokan szeretnének. Majd ha megkomolyodsz, esetleg.
Kit, a barátodat?
Nem... De emlékezni fog rád mindíg, mint aki el vette neki.
Akkor fog jobban szeretni, ha egy állapotból egy másik állapotba kerül a kapcsolatotok és az a más állapot úgy jön létre, hogy te neki jobban tetszõ dolgokat csinálsz. Ez lehet bármi, nem csak, és nem feltétlenül a szüzesség elvétele. Azzal áthatsz is, ha rosszul csinálod. A ragaszkodást a jó szex váltja ki.
az utolsót kiegészítve: ezért káros csak úgy elvenni egy lány szüzességét, vagy akár "megfektetni" valakit, mert ha jól sikerül, akkor ragaszkodni fog hozzá-d, ami abban az esetben, ha csak néhányszori esetre gondoltál, akár kellemetlenné is válhat
El.
Nem mennék el. 19/L
Nem. Bár nem tudhatom a szándékait, minek bonyolítani?
Ha tetszik? Simán
Esélytelen! barátnõje van, hívja el kávézni azt :D
Nem! Ha barátok vagyunk akkor igen, de ismerkedni minek akar elmenni valahova a srác ha van barátnõje.
3 éve hûséges kapcsolatban és közben jelenleg téged akar jobban megismerni? Vicc! Gondolom nem te vagy az elsõ, akit ezzel a dumával hülyít és nem is az utolsó. Természetesen nem mennék el. 25/l

A barátommal nagyon összhangban vagyunk szexuálisan (is), szeretném még jobban feldobni a szexet, méghozzá olyan szavakkal, mondatokkal, ami fokozza az izgalmát. Csak nem tudom, miket mondjak?

Ötletek? Tapasztalatok? Olyanokat nem akarok, hogy ba..ál meg, stb. ezek túl közönségesek és szokványosak.

Legjobb válasz: Én csak tetteket tudnék tanácsolni, de azt meg kimoderálják :)

Én csak tetteket tudnék tanácsolni, de azt meg kimoderálják :)
A kérdező hozzászólása: Privi? :)
Figyu, esküdj van egy barátod akivel nagyon összhangban vagytok szexuálisan (is), de te azért biztos ami biztos alapon gyakorlatilag egy netes hirdetést adsz fel tök idegen fasziknak hogy privátban alhangon 30 faszi mondja el neked mit és hogyan mondj és csinálj az ágyban a hapekoddal. De képzeljétek el, hogy ezt a lányt egyszer valaki gyanútlanul feleségül fogja venni, aztán 5 év és két gyerek után a lány újra uncsizni fog milyen jól fog vele járni az a szerencsétlen flótás. Hihetetlen kategória.
A kérdező hozzászólása: Ebben most tévedsz! Én tényleg a barátomnak akarok ürümet szerezni!!!! Azért mert beszélek mással, egybõl d..ni akarok szerinted? Mindenki magából indul ki...
A kérdező hozzászólása: Jav.: örömet
Újragondoltam a dolgot, igazad lehet. Mikor idegen férfiakkal vesézed ki végeláthatatlan sorban hogy õket mi izgatja az ágyban akkor téged csak az idõmértékes verselés érdekel és valóban nem a szex után szaladsz. Mostmár belátom ez igy logikus.

A barátom régóta szeretne édeshármast, és mióta elkezdtem vele pornót nézni én is egyre jobban megkívántam szóval belevágnánk. Hogy kezdjünk neki?

gondolok pl arra hogy hogyan kéne beszervezni egy másik csajt anélkül hogy elrontanám a barátságunkat stb

Legjobb válasz: Borzalom...

Borzalom...
"meg nem dugná, és nem õ nyalná hanem inkább én" Akkor ennek tulajdonképpen mi értelme? Eszerint tulajdonképpen te csalnád meg a barátod. Lefogadnám, hogy a pasid nem így képzelte. Mindketten eléggé el vagytok szállva magatoktól, de szerintem lúzerek vagytok és ez az együttlét kudarcba fog fulladni. Az biztos hogy annyira cikis lesz hogy nem bírtok majd egymás szemébe nézni. :D
A kérdező hozzászólása: Nem kezdett el velem pornót nézetni alapból is szoktam hisz nem csak a pasiknak szabad....
Én már nem csodálkozok. Ha ennyire unalmas a szex, dobjátok fel új pózokkal, meg szexjátékszerekkel, de ne egy harmadikkal. Én soha nem tudnék ilyenbe belemenni, engem is izgat a hármas, hogy két pasival legyek, de hogy ezt meg is valósítsam, kizárt dolog. Meg ha a barátom is ezt felhozná, tudom, hogy õt is izgatja ez a verzió, beszéltünk már errõl. persze a harmadik ebben az esetben lány lenne, de én akkor sem mennék bele semmi pénzért. Én nem tudnám végignézni, ahogy õt dugja, õt nyalja, csókolja, fogja a mellét, húzza a haját.. fúj. Amúgy megsúgom, hogy mindegyik pasi, akinek van barátnõje, szeretne édeshármast, vagyis a legtöbb, meg akinek nincs az is :D Mégsem megy bele minden barátnõ. Ezért kezdett el veled pornót nézetni, hogy megjöjjön a kedved, vagy mi? téged aztán lehet befolyásolni. Kiegyensúlyozott egy kapcsolat lehet...
4! igaza van, megelõzött azt hiszed több éve együtt lévõknek ez sikerül, az érzelmeket nem tudod kikerülni, de Te tudod képzeld ha látod a barátod jobban élvezi a másik lánnyal, na az milyen érzés lesz, utána majd jön hogy megint, ez csináltok amit akartok, ez csak pár gondolat kapcsolaton kívül más és nem ismerõsökkel, azt soha N
ez még egy fokkal igénytelenebb, mint gondoltam
Ja, hogy leszbizni fogtok a pasid kedvéért.:D Idilli kapcsolat lehet.:)
A kérdező hozzászólása: meg nem dugná, és nem õ nyalná hanem inkább én
És nem leszel féltékeny ha látod a barátodat a másik lánnyal? Kinyalja, megdugja, szopatja, stb!
Annyira szomorú, hogy ez manapság már szinte rutinnak számít egy kapcsolatban... Szervezd be egy olyan ismerõsödet, aki azért nem olyan mély barátod, így nem gáz, ha megromlik a viszony, miután a "barátod" a szemed láttára tömi, amíg te malmozol az ágy szélén.:)
a magyar nõk méltán hirhedtek... hányinger
Szerintem menjetek swinger klubba. Ott van az ilyen dolgoknak helye. Ha te is ezt szeretnéd miért ne? Az meg, hogy ez milyen kihatással lesz a kapcsolatotokra az más kérdés azt majd te lerendezed
Mélytorkos cumi reggel. Annál nem tudsz nagyobb örömet okozni egy férfinak.
szeresd.
Valami szerepjatekos dolog :)
Anált engedsz Napi 2-3 szex.. És úgy szopsz, hogy a mutató ujjad ujjbegyével, ami nyálas, masszírozod a makkom alatti részt miközben szopsz :)
Én meg ajánlok majd jó temetkezési céget a fojtogatós szex után... Lásd: Király Tamás
Anált a legtöbb férfi tényleg nagy kalandnak tartja. Ha nem jönne be akkor ajánlom a beöntést vagy a fojtogatós szexet. Az oxigénhiány megsokszorozza az orgazmus intenzitását.
Azt mondják David Carradinenak is boldog volt az arca mikor rátaláltak....
A kérdező hozzászólása: Öhmm ... Hát ezt inkább kihagynám :) !
Nyald ki a popóját! Sokan szeretik!
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletes válaszokat :) !
Minden pasinak bejönnek a sexy titkárnõk, akinek nem az meg hazudik : ) Öltözz ki szépen, szúk szoknya, feszes blúz, mély dekoltázs, valami brutális tûsarkú, haj lófarokba, sztk szemüveg, aztán egyszerûen sétálj egy pár kört elõtte majd szótlanul térdelj le, sz*pd le keményen aztán csak súgd a fülébe hogy kapj el és indulj el a szobád felé. 1 percet nem adok neki és benned lesz :) ) 23/F
Hármasban a barátnõddel.
vegyél neki egy kartonos sört. ( 4-5 db van benne) hûtsd le, miután ez megtörtént, végy magadhoz egy sörnyitót; ekkor a leltárad kellõen felszerelt egy kalandra :P Most vesd így rá magad a barátodra! Olyant fogtok dugni, pedig ez csak egy kis apróság :D
A kérdező hozzászólása: Szeretve van , nagyon is :) ! Egyébként az anál nem nagyon érdekli a barátomat , én kíváncsi lennék, de ha nem hát nem. Esetleg még valami?
jól van csak vicceltem! Én amikor a nyakamat és a fülemet csókolgatják, azt imádom! Amikor simogatnak!

A barátom azt szeretné, ha felnyúlnék neki a fenekébe miközben szopom. Magyarul prosztatamasszázst akar. Ettől neki jobban áll és nagyobbat élvez. Gáz? Kicsit félek, hogy milyen lesz. Más pasik is imádják ezt?

Legjobb válasz: az a baj, hogy ha azt sem tudod, hogy pontosan mit csinálsz, akkor sokkal nagyobb bajt okozhatsz, mint örömöt. ezt elõször meg kéne tanulni valahol... utána már tényleg jó lesz neki.

az a baj, hogy ha azt sem tudod, hogy pontosan mit csinálsz, akkor sokkal nagyobb bajt okozhatsz, mint örömöt. ezt elõször meg kéne tanulni valahol... utána már tényleg jó lesz neki.
Sztem egyáltalán nem gáz. Majd jönnek a sok b.uzis válaszok, azokkal nem kell törõdni. Izgató egyébként valóban, de azért síkosító legyen kéznél. Anélkül nem ajánlatos bele kezdeni ilyen dologba...
Igen akad egypár.De ezt csak akkor tudod megtenni igazán ha nem vagy undorodós!Ha igen akkor ....neked elviheti az egész kedved!
A kérdező hozzászólása: Az gáz, ha egy kis arany színû fémvibrátort használok? Direkt anál vibri, õ ezt használja, ha maszturbál. Állítólag neki így sokkal jobb. Én csak jól szeretném csinálni.
Nyugodtan használd a vibrit! Lehet késõbb jobban felbátorodsz és bedugod az ujjad:) Viszont arra figyelj, hogy a körmöd ápolt legyen és lehetõleg rövid, sérüléseket azért ne okozz!!
E szerint ö egy gyakorlott sajátseggturkász. Töle kérj utmutatást. Mindketten jobban jártok.
Ha felcsatolok egy mûpincit, megfelelek?
Mibõl gondolod, hogy egy lány kell ahhoz, hogy kiismerje a tested? Persze kipróbálhatod, nemhinném h ez gond lenne csak vedd videóra és küld el :)
Lehetséges ha találsz rá megfelelõ partnert.
énis akarok videót! *.*
A kérdező hozzászólása: Aki szeretne videót, küldjön privit... Vannak már jelentkezõk, és mind engedik a videót, és mivel úgysem ismerjük egymást, miért ne?! Esetleg még privibe valami külön kérés, ami még legyen a videóban? ;)
Szerintem jo ötlet. De avidit nekem is küld el. 20f
Én nem kérem, hogy küldd el a videót, te tartom a kamerát, nektek ne legyen ezzel gondotok! :-)
Megvan már a vidi? Ide is jöhetne!
Lol.. Hogy rárepültek a videóra xd ilyet nem is lehet visszautasítani:p Kapsz egy választ is azért. Szerintem nyugodtan próbáld ki, aztán majd meglátod hogy bejön-e. Egyik ismerõsömnek is volt ilyen lezbi korszaka, utána mégis visszakanyarodot a férfiakhoz.. Õ sajnos nem csinált videót:(
É
én is jelentkezek a videóra! köszi
Ha tényleg csinálsz videót, nekem is küldd már el! :D 26/F
úgylegyen :)
A kérdező hozzászólása: Elõbb találni kéne valakit... de ha nagyon akarod, és õ is beleegyezik, akkor küldök;)
21/F 21:34-voltam
A kérdező hozzászólása: Videót? Nemed? Talán küldök, nem biztos ;)
A mai világban ez már mondhatni természetes.
*tt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!