Találatok a következő kifejezésre: Barátom szeretne is valamit (9 db)

4 hét után hazajön a barátom, szeretném meglepni valamivel. Van valakinek ötlete? Olyasmi kellene, amit esetleg a szülei előtt is át tudnék adni. A vad éjszaka meg lesz.

Legjobb válasz: Én mindenképpen valami személyeset adnék neki. Valamit amin pl a közös képetek van, vagy egy albumot tele a közös képeitekkel. De ha nem akarsz romantikusat, hanem valami vicceset, akkor vehetsz neki egy homokórát is :)

Én mindenképpen valami személyeset adnék neki. Valamit amin pl a közös képetek van, vagy egy albumot tele a közös képeitekkel. De ha nem akarsz romantikusat, hanem valami vicceset, akkor vehetsz neki egy homokórát is :)

Barátommal egy éve leszünk együtt és szeretném meglepni valamivel az ágyban ötlet? Amit tudni kell róla hogy szereti ha úgy történnek a dolgok ahogy ő akarja nagyon perverz és enyhe szadista hajlam is van benne

Bármi ötlet jöhet! Én 21 Barátom 23

Legjobb válasz: Egyikõtök a pl a doktor a másik a páciens. Akkor tanár-diák. A barátod pap és te mint egy ördög megpróbálod elcsábítani, ami sikerül is persze. Katona-fogoly... Rendõr-fogoly:D A többit a fantáziádra bízom..

Egyikõtök a pl a doktor a másik a páciens. Akkor tanár-diák. A barátod pap és te mint egy ördög megpróbálod elcsábítani, ami sikerül is persze. Katona-fogoly... Rendõr-fogoly:D A többit a fantáziádra bízom..
Csak annyit mondj: "Üss!"
Szia. Én is szoktam hasonlókat kitalálni a páromnak. Ha érdekel pár ötlet akkor írj rám szivesen elmondom
A kérdező hozzászólása: Nem írsz nekem inkább? Ott leírom...:)
Miket csináltatok már? Mi az amibe még belemennél, de eddig nem csináltátok?
A kérdező hozzászólása: Meglepni akarom! Nem megkérdezni hogy mivel lephetem meg...
kérdezd meg mit akar és valósítsátok meg
A kérdező hozzászólása: #6 Nem igazán!:o
Össze tudnád kötni a kezeid egyedül?
A kérdező hozzászólása: Milyen szerepjáték érdemes?
Szerepjáték?
Lepd meg egy barátnõddel õt.
Anonim oldal fogyatékosok, nem kell átvinni a kérdést PM-ekbe...

Barátom szeretne menstruációkor is valamit csinálni, de nekem ez kellemetlen. Mit tegyek?

20 vok és kapcsiban vok, de amikor megvan a mensim a barátom azt akarja, hogy ? had csináljon ilyenkor is valamit. De nekem ez kellemetlen. Betétet használok, és olyankor azt se engedem hogy oda rakja a kezét. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha neked kellemetlen, ne engedd, ha eleve nem akarod, nem is élveznéd, ezt neki is meg kell érteni, és magyarázd el neki, ilyenkor Te mit érzel, és hogy azzal segít ha türelmes,azért Te még tehetsz valamit neki:-)Ha ez megnyugtatja,ha szeret meg fogja érteni.

Ha neked kellemetlen, ne engedd, ha eleve nem akarod, nem is élveznéd, ezt neki is meg kell érteni, és magyarázd el neki, ilyenkor Te mit érzel, és hogy azzal segít ha türelmes, azért Te még tehetsz valamit neki:-)Ha ez megnyugtatja, ha szeret meg fogja érteni.
Próbáld ki a tampont. A tampon felhelyezése után, ha megfürdessz, kívülrõl épp olyan patyolat tiszta leszel, mint bármikor. Épp csak annyi a különbség, hogy a hüvelyedbõl kilóg egy cérnaszál. Így nem kell hogy zavarjon ha õ is kényeztetni szeretne téged. Ha a tampont nem tudod megszokni, akkor sajna a barátodnak el kell fogadnia, hogy azon a pár napon kiûzetteik a Paradicsomból.
Szia! Szerintem magyarázd el neki, hogy te így nem akarod és esetleg puszilgathat kényeztethet a nagyakadnál, melleidnél ilyesmi, szerintem az neked is tetszene és te is kényeztethetnéd õt kézzel, orálisan. Mi ezt szoktuk és ez így megfelel arra a pár napra.
Ha neked kellemetelen, akkor ne engedd, egy érett kapcsolatban ezt felfogja a másik is. Amúgy lehet ilyenkor is szexelni, nincs tiltva, és a férfinak kell nagyobb gusztus hozzá, és ha neki megvan, miért ne? De természetesen ezt te döntöd el, párod meg el kell fogadja.
hát ezt embere válogatja. én engem nem zavart sose :) nem tudsz mit tenni. mond meg neki h nem és kész
Ne haragudj, de a barátod egy önzõ alak. Majd megmondom én, hogy mit csináljon, amikor menstruálsz. Elõször is tudjon róla, beszéljétek meg. Ilyenkor legyen hozzád még kedvesebb, gyengédebb, lepjen meg egy szál virággal. Még az is lehet, hogy ilyenkor alhasi görcseid vannak. Legyen együttérzõ veled, ne kényszerítsen ebben a pár napban szexre. Nem lehet ezt egy pasinak kibírni? Dehogynem! De õ csak magára gondol. Volt egy nagy szerelmem. Tudtam, hogy mikor, mely napokon menstruál. Ilyenkor fokozottan gyengéd voltam hozzá, puszilgattam az arcát, kezét, virágot vettem neki. Minden módon igyekeztem megkönnyíteni azt a pár napot! Mert nagyon szerettem! De ez a pasi téged nem szeret, hidd el!
Gyere haver, elhívlak egy meccsre És utánna egy durva szexre.
A kérdező hozzászólása: Felettébb érdekes kis sms lenne, de nem ilyenre gondoltam :)
Fogj meg egy szíjat, és szorítsd el neki.
Hány évesek vagytok? Próbáljátok meg, hogy amikor közel van a csúcshoz, lelassít. Vagy, ha mindig be van gerjedve ennyire, akkor menjen el, és a második alkalommal már jobban tud rád figyelni. ld Keresd a nõt!:D
csinálhatjátok ugy is(h ha a lassunál is elmegy) h teljesen leáll 10mp-re addig puszilgatjátok csak egymást, semmi más és akk biztos h nem fog hamar elmenni, csak arra figyeljetek h ne teljesen az utolso pillanatba álljon le, mert akk el fog menni, de nem lesz olyan kellemetlen mintha "végig csinálja" remélem tudtam segíteni:)
ha közel van a célhoz, álljon meg egy kis idõre, váltsatok pózt és hajrá, és ismétlés. legalább változatosság is lesz benne
nekem ez a lassitás nem vált be, ha egyszer elértem egy olyan állapotot hogy közel vagyok, akkor rohadtsokat kéne várnom hogy visszamenjen, és akkoris hamar visszajövök. nekem egy megoldás jött be, a párom kezdi az izgatást (leszop vagy kiveri) utánna én nyalom ki, ezalatt az idõ alatt regenerálodom és kezdhetjük. és minden csodálatos:)

Mit csináljak? A barátom mindenkinek elpletykálja, hogy mit csinálunk az ágyban. Még a sarki újságárus is kívülről fújja kapcsolatunk intim dolgait. Ez valami betegség, vagy csak azt szeretné, hogy a többiek irigykedjenek rá? 19/L, ő 18/F

Legjobb válasz: Szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy ez csak is kettõtökre tartozik, és nem esik jól neked, hogy mindenki errõl beszél. Lehet csak felszeretne vágni, de ezen én is kiakadnék. 19/L

Szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy ez csak is kettõtökre tartozik, és nem esik jól neked, hogy mindenki errõl beszél. Lehet csak felszeretne vágni, de ezen én is kiakadnék. 19/L
Beszélj a fejével ez pasiknál ilyen éretlen korban elõfordul, ha nem megy és nem hallgat a szép szóra akkor változtass valami amivel megérteted, hogy ez a magánügyetek. A baj ott van te érettebb vagy mint a pasid s ez ebben a korban ez nem 1 év mint tényleg hanem jóval több..... 28/f
Önbizalomhiányosoknál fordul elõ, a kissebbrendûségi érzetet próbálja kompenzálni, nem téged akar megbántani!
Szerintem is beszéld meg ezt vele, ha már nincs annyi esze, hogy az ilyen dolgokat nem szokás mindenkinek szétkürtölni... és ha semmiképpen sem hat, akkor próbáld meg tettekben kinyilvánítani .. pl. mondd h nem kívánod, addig nem amíg mindenki tudni fogja és nem csak kettõtökre tartozik.. hidd el sztem ez beválhat, mert nyilván azért van veled és azért szerelmeskedtek mert szeret.... csak tényleg igaz, hogy ebben a korban az az 1 év nem 1 évet, hanem sokkal több érettséget jelent. Lyli
egyetértek az utolsóval, én is azt tenném h megmondanám neki, amíg ezt hallom vissza másoktól addig sorry, nincs szex...
A kérdező hozzászólása: Nem egyszer szóltam neki, hogy nem akarom visszahallani mástól, de mondanivalóm süket fülekre talált.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy nem engem akar megbántani...

A párommal most leszünk először együtt! Mindkettőnknek vannak már tapasztalatai! 22 éves vagyok és nem volt még Orgazmusom! A barátommal még nem beszéltem róla! Nagyon izgulok, azt szeretném ha minden jó lenne! 2-szeresen is izgulok! Valami tanács?

Legjobb válasz: Hát ha izgulsz biztos,hogy nem is lesz orgazmusod,megjátszani meg felesleges. Én azt mondom,hogy aki fülig szerelmes és testileg - lelkileg egybeolvad a partnerével csak annak van orgazmusa (nõkre gondolok),de sztem mindenképp beszélj vele errõl,nehogy késõbb ciki legyen.Természetesen mindenki izgul egy kicsit,de add át magad a végtelen mennyei örömöknek.

Hát ha izgulsz biztos, hogy nem is lesz orgazmusod, megjátszani meg felesleges. Én azt mondom, hogy aki fülig szerelmes és testileg - lelkileg egybeolvad a partnerével csak annak van orgazmusa (nõkre gondolok), de sztem mindenképp beszélj vele errõl, nehogy késõbb ciki legyen.Természetesen mindenki izgul egy kicsit, de add át magad a végtelen mennyei örömöknek.
Szerintem is beszéld meg a pároddal, hogy neked még nem volt orgazmusod, nehogy saját magát kezdje el hibáztatni utána, ha nem sikerül. A lényeg, h megbeszéljétek, feloldódjatok, és adjátok át magatokat az élvezetnek.
Nem igaz, hogy annak van orgazmusa, aki szerelmes a partnerébe. De a vonzalom elengedhetetlenül fontos. És semmiképp sem szabad görcsölni! Próbáld élvezni magát az együttlétet, és ne csak az orgazmusra koncentrálj!
Teljesen egyet értek az elsõ válaszolóval!! 25/L

Szerintetek az valami rosszat jelent ha a baratom azt mondta, hogy o ugy is lefekudne velem ha nem szeretne? Es nem akarja elmondani kivel fekudt le eloszor?

Mondtam neki,hogy en nem fekudnek le vele ha nem szeretnem.De meg mindig nem fekszem le vele mert meg raer.Az o valasza erre az volt,hogy o ugyis lefekudne velem ha nem szeretne. Azt meg,hogy kivel csinalta eloszor a lany miatt nem akarja elmonani(legalabbis nekem ezt mondta)..en elmondtam neki,vagyis tudja mert elotte az a srac volt a baratom. Szerintetek ez jelent feltetlenul rosszat?

Legjobb válasz: Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!

Nem. Egyrészt a pasik (és sok nõ) simán képesek érzelem nélkül szexelni, úgyhogy miért lenne baj, ha õ bevallottan megtenné veled? Nem azt mondta ezzel, hogy nem szeret, szerintem inkább bóknak szánta, vagy annyira jó nõ, hogy megkívánjon. Az meg, hogy kivel feküdt le elõször, magánügy. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, de felnõtt emberek nem teregetik ki a szexuális életüket a másik félre való tekintettel. Én sem reklámozom, hogy kikkel feküdtem már le. Elõre nézz, örülj, hogy veled van és ne kombinálj!
A legtöbb pasi röptében a legyet is típusú, szóval az kevésbé gáz, hogy akkor is lefeküdne veled, ha nem szeretne, bár egy kicsit szokatlan téma én ilyesmit nem szoktam felvetni a páromnak - õ se nekem. Bár asszem ugyanez lenne a válasza. Az már egy kicsit furcsa, hogy nem hajlandó elmondani, hogy ki volt neki az elsõ, de az is legalább annyira fura, hogy te errõl kérdezgeted. Sose kérdeztem ilyet pasitól, baromira nem érdekel. A lényeg, hogy épp velem van. Mennyivel lenne jobb, ha megtudnád, hogy pl. meghúzta Gizikét a 8/b-bõl?
Szerintem ha már eleve úgy indulnátok megint neki, hogy mi lesz ha újra szakitunk.... ez eleve (elnézést) halott kapcsolat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!