Találatok a következő kifejezésre: Barátom most ballagni (2 db)

Barátom most fog ballagni és most lesz a 2 éves évfordulónk is és nem tudom mit vegyek neki. Milyen ajándékot vegyek neki?

Legjobb válasz: Hát ez így elég nehéz, te tudod mit szeret, mi érdekli, meg hogy mennyit akarsz rá költeni. Szóval pár dolog: óra, nyaklánc, karlánc, parfüm, ing, vicces boxeralsó, póker szett, egy jó bor vagy más ital. Készíthetsz is ajándékot: fotóalbum a képeittekkel, képkeret és benne rólatok kép, boxert pufi festékkel kimintázol (kreatív hobbi bolt). Esetleg ajándék gyanánk elmehettek valahova kirándulni, vagy fõzöl neki egy gyertyafényes vacsit, vagy sütsz.

Hát ez így elég nehéz, te tudod mit szeret, mi érdekli, meg hogy mennyit akarsz rá költeni. Szóval pár dolog: óra, nyaklánc, karlánc, parfüm, ing, vicces boxeralsó, póker szett, egy jó bor vagy más ital. Készíthetsz is ajándékot: fotóalbum a képeittekkel, képkeret és benne rólatok kép, boxert pufi festékkel kimintázol (kreatív hobbi bolt). Esetleg ajándék gyanánk elmehettek valahova kirándulni, vagy fõzöl neki egy gyertyafényes vacsit, vagy sütsz.
Háhá én is iylen helyzetben vok, csal mi általánosból ballagunk júniusban(gondolom a barátod nem...)és 2 évesek leszünk :D Az elõzõ válaszadónak adhatsz bizalmat, mert tényleg jók az ötletek!Én nekem is a kölni jutott az eszembe, a képalbum, egy plüssmaci vagy bármilyen állat bármit aminek örülne :) Pusz Bea
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Úgy döntöttem veszek neki egy órát és valami szöveget gravíroztatok bele.

Most fog ballagni a barátom a középiskolából.18 éves szerintetek mit vegyek neki?

előre is köszi a válaszotokat :)

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ, ha jó tanuló volt, vagy tovább fog tanulni, akkor valami szimbolikus dolgot szoktak ilyenkor adni, mondjuk egy toll vagy ilyesmi. Ha pedig ez nem egy nagy mérföldkõ az életében (mármint azon kívül, hogy végre kikerül onnan), akkor szerintem mindegy, akár egy sörre is elviheted a helyi kocsmába.

Hát ez sok mindentõl függ, ha jó tanuló volt, vagy tovább fog tanulni, akkor valami szimbolikus dolgot szoktak ilyenkor adni, mondjuk egy toll vagy ilyesmi. Ha pedig ez nem egy nagy mérföldkõ az életében (mármint azon kívül, hogy végre kikerül onnan), akkor szerintem mindegy, akár egy sörre is elviheted a helyi kocsmába.
A kérdező hozzászólása: lehet elmegyünk majd valamerre kettesben köszi a válaszod :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!