Találatok a következő kifejezésre: Barátom lánya a (1939 db)

A barátom egyik legjobb barátja lány. Néha egymásnál alszanak. Ez csak szerintem fura?

Nehezen tudnám elképzelni, hogy a barátom megcsalna, érzem rajta, hogy szeret és bízom benne. Mondta már többször is, hogy be akar neki mutatni. De akkor is... Az, hogy a lánnyal évek óta barátok, találkoznak semmi bajom, de ez különös... Beszéltem a barátommal err?l, de ? csak vállat vont, hogy ez nála természetes, más lánybarátjánal is aludt már. Ha zavar engem, akkor max nem mondja el nekem.

Legjobb válasz: Hát ha az én párom elõállt volna egy ilyennel, hogy a legjobb barátja lány, még az nem is lett volna probléma...de hogy együtt is alszanak???? Hát két lábbal rúgtam volna fenéken. Az én párom ne aludjon más lánnyal, csak velem. Ha más lánnyal akar aludni, akkor engem felejtsen el.

Hát ha az én párom elõállt volna egy ilyennel, hogy a legjobb barátja lány, még az nem is lett volna probléma...de hogy együtt is alszanak???? Hát két lábbal rúgtam volna fenéken. Az én párom ne aludjon más lánnyal, csak velem. Ha más lánnyal akar aludni, akkor engem felejtsen el.
Nem bízol benne. Ez probléma. Szakítsatok, mert ez így nem megy.
Hát én is aludtam pasikkal haverként amikor szeretet hiányom volt.Utólag rájöttem, hogy hülyeséget csináltam még, ha nem is volt köztünk semmi.A pasiknál az alvás szó az esetek 90%-ban nem alvást jelent ráadásul nem hiszek a fiú lány barátságban sem.Ez olyan, mint a farkas és a három kis malac meséje:betehetem csak az egyik lábamat ... másik lábamat.Következõkor mi lesz haveri alapon összeszexelnek?Állj a sarkadra és köss ki dolgokat a pasikat néha rövid pórázra kell fogni ám.
Nekem volt egy idõszakom, amikor szinte kizárólag fiúkkal haverkodtam, a legjobb barátaim fiúk voltak és elõfordult nem is egyszer, hogy ott aludtam nálunk vagy épp õk nálam és közös ágyban, de szex sose volt, mivel csak barátok voltak. ebbõl a korszakból a mai napig megvan néhány jó barátom, rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, de ma már nem aludnék nálunk, pláne nem egy ágyban, mióta komoly barátom van. egyszerûen nem férne bele. és fordítva se örülnék, ha a barátom aludna a barátnõinél. 24 L
természetes, ha zavar, beszéld meg vele, mert ez érthetõ. engem mondjuk személy szerint nem zavarna, ha úgy adódik, én is alszom fiú barátomnál, és a barátomnak is engedem, hogy egy-egy lánynál aludjon. de a te esetedben nem mondhatja a pasid, h túl féltékeny vagy, ha mégis zavar.
Dehogy gáz, én is szoktam a barátnõmmel aludni. A csajom nem tudja, hogy ne kezdjen így kombinálni. Nem tudom mi rossz van abban, ha az ember néha a legjobb régi barátnõjével hál.
Ha egy ágyban, akkor az gáz. naggyon naggyon gáz
kedves 19:09, a pasit kéne dobni nem?:DDD mert most a barátjáról van szó...:DDD
A kérdező hozzászólása: Egy nagy franciágyban. De külön-külön.
Hát te vagy a legbolondabb ember ha ezt eltüröd: DDDDDD én ugy dobnám a csajom hogy Föld körüli pályára állna
Szerintem nem gáz de a biztonság kedvéjért szerezz néhány rejtettkamerát
Hát.. nem is tudom. Igazából szerintem ha régóta barátok, és tényleg igazi jóbarátok, akkor nem gáz. De gondolom külön alszanak! Mármint külön ágyban! Ugye?
A kérdező hozzászólása: A barátom pár nap és 19, a legjobb barát nemrég lett annyi. Én 17.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Lassan 2 hónapja. de ottaludni még csak 1x aludt ott, de mondta, h néha szokott.
nem is az h 1x, hanem néha?:|:o hát szerintem már te sem bizol benne úgy igazán, ha felmerült ez a kérdés... meg miaz, h a legjobb barátja? lehet úgy is a legjobb barátja, h nem alszanak egymásnál... én utána járnék a dolgoknak... amúgy mióta vagytok együtt?
velem is így volt. mondjuk nem a legjobb.... de volt. aztán volt egy kis etyepetye..:D most már nem érdekel. addig érdekes volt..:D
mond neki hogy holnap ott alszik az egyik fiú haverod.nézd meg mit szól :O

Van egy lány az osztályba és szerelmes vagyok belé. Mindenki azt mondja, hogy ő is szerelmes belém, de én ezt a szerelmet nem érzem. Az egyik barátom kiderítette, hogy az a lány a legjobb barátomba szerelmes. Mit csináljak?

Legjobb válasz: add fel, nem nyerhetsz a lány nem lesz a tiéd és az is rajtad áll hogy barátok maradtok-e egyátalán ha a legjobb barátodnak is tetszik a csaj. Nagyon sajnálom barátom

add fel, nem nyerhetsz a lány nem lesz a tiéd és az is rajtad áll hogy barátok maradtok-e egyátalán ha a legjobb barátodnak is tetszik a csaj. Nagyon sajnálom barátom
Az nem lehet, hogy az "egyik barátod" hazudott, mert pl. féltékeny, és a lány tényleg beléd szerelmes?
Hát ezt benézted. Gyerünk elõre.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm, hogy válaszoltatok.Amúgy az a barátom lány és õ csak az igazat mondja, mert én is ezt csinálom casak más gyerekkel.de az a lány nekem nem csak barát hanem egy lelki társ is.
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 12
Ne hátrály vissza probáld legyürni a barátodat elvégre tesem akarod hogy ez a lány másé legyen nem igaz?Hát akkor kösd fel a gatyád mert ha nem tesszel valamit akor az a lány a barátodé lesz.És ha a láy a legjobb barátodba szerelmes na és aztán próbáld elhóditani hid el nem nehéz tapasztalatból mondom neked.
kérdezd meg a lányt személyesen. nincs veszteni valód, mert ha ha kölcsönös akk ok ha meg nem akk meg megtudtad és lenyugodsz. én is megkérdeztem a fiút és nem volt kölcsönös

Ha egy lányt megcsal a barátja akkor a megcsalt lány miért a másik lányt "tépi meg"?

Minden filmben,vagy az életben is azt vettem észre,hogy ha egy lányt megcsal a barátja,nem őt hibáztatja hanem a másik csajt hogy hogy merte lenyúlni a pasiját... a fiú nem hibás?hiszen ő hazudott neki meg minden... én a fiút hibáztatnám elsősorban.

Legjobb válasz: Értelemszerûen azért, mert az a két ember hihetetlen fájdalmat okozott neki, megalázták, hülyének nézték (most vegyük csak azt az esetet, amikor a másik csaj tudja, hogy õ csak szeretõ, mégis belemegy) emiatt a barátnõ dühös, a dühét szeretné levezetni valakin, a fiúba szerelmes, a lány viszont az õ szemében senki, ezért ugrik neki a csajnak. Logikus, még ha nem is igazságos. Ezenkívül a fiúnak nem ugrik neki neki a lány, mert nem egyenlõek az erõviszonyok. Ha a másik lány visszaüt, sebaj, de ha a fiú visszaüt..? A fiúval max. szakítani lehet. Szerény véleményem szerint pedig, amelyik kis kurvinyek tudja, hogy van másik barátnõ, mégis szántszándékkal belemászik a kapcsolatukba, az talán meg is érdemli azt a megtépést, nem? Jóhogy a fiú volt a nagyobb gennyláda, de azért a szeretõ sem ártatlan.

Értelemszerûen azért, mert az a két ember hihetetlen fájdalmat okozott neki, megalázták, hülyének nézték (most vegyük csak azt az esetet, amikor a másik csaj tudja, hogy õ csak szeretõ, mégis belemegy) emiatt a barátnõ dühös, a dühét szeretné levezetni valakin, a fiúba szerelmes, a lány viszont az õ szemében senki, ezért ugrik neki a csajnak. Logikus, még ha nem is igazságos. Ezenkívül a fiúnak nem ugrik neki neki a lány, mert nem egyenlõek az erõviszonyok. Ha a másik lány visszaüt, sebaj, de ha a fiú visszaüt..? A fiúval max. szakítani lehet. Szerény véleményem szerint pedig, amelyik kis kurvinyek tudja, hogy van másik barátnõ, mégis szántszándékkal belemászik a kapcsolatukba, az talán meg is érdemli azt a megtépést, nem? Jóhogy a fiú volt a nagyobb gennyláda, de azért a szeretõ sem ártatlan.
Logikát keresel olyan helyen ahol nincs.
Mindketten hibások.
Mert divat azt hibáztatni, aki a legkevésbé hibás.
Az én szememben a harmadik fél sosem hibás. Õ csak "párkapcsolatot" (vagy akármilyen kapcsolatot) keres, ami számára szabadon lehetséges és semmi köze ahhoz, hogy az illetõ srác már nem érez vagy nem is érzett semmit a másik csaj iránt és belemegy egy ilyen kapcsolatba. Szerintem abszolút mindig csak a megcsaló hibáztatható.
Az utolsó hozzászóló elég érdekeset írt. Részemrõl soha nem kezdenék olyan nõvel akinek van barátja, csak már éppen nem szereti. Ugyanis egy ember jellemérõl sok mindent elárul, hogy képes egy olyan kapcsolatban maradni, ahol semmit sem érez a másik iránt, magyarul hazudik neki. Ergo nekem ugyanígy hazudna egy idõ után. Szép dolog a szerelem, csak általában kicsit õszintébben kezdõdik.
Én nem arról beszéltem amirõl te:D Úgy értettem, ha a harmadik nem tud az eredti kapcsolatról, de idõközben ugye kiderül a dolog, a megcsalt illetõ akkor is általában szemellenzõs és a harmadikat veszi elõ..és egyébként sem halálosan komoly kapcsolatokra értettem. Ha valaki megcsal valakit, vagy már gondolkozik rajta, akkor rég egyedül kéne lennie és nem húzni a másik agyát. Az nem szerelem ha már vacilál az ember.

Mit csináljak ha a barátomat egy lány csak úgy leszívta? De a barátom ellökte magától a lányt? A lány már régebbtől hajt rá

Legjobb válasz: Leszívta?:D Csak úgy? Miért, a barátod meztelenül flangált valahol? Azért nem olyan egyszerû arra csak úgy hirtelen rácuppanni... Helybõl kivágnám a barátom is.:)

Leszívta?:D Csak úgy? Miért, a barátod meztelenül flangált valahol? Azért nem olyan egyszerû arra csak úgy hirtelen rácuppanni... Helybõl kivágnám a barátom is.:)
A barátod mégis valamilyen szinten hagyta magát, ha már hagyta kihámozni a gatyából a rudat... szerintem vedd elõ a pasit, kérdezz rá hogy ez mi volt, mert hiába szépítgeti ezzel az ellökõs dumával, ha hagyta az elõzményeket. aki hûséges, azt nem szopják le csak úgy mert el sem juthatnak odáig. O.o
De hát a barátod lerendezte és nem csókolta meg szòval nem történt semmi és most ezt mem értem hogy jössz a kèpbe te de annyit tudsz tenni hogy beszélsz azzal a lánnyal!
Ez most komoly? Mégis mit kellene csinálnod? A fiú ellökte magától, nem történt csók, ezek után mit szeretnél? Hány éves vagy, 12?
Legyen. Jóllehet, egy kissé fejletlennek tûnik még az érzelmi életetek -- beleértve a másik lányét is -- ne ez a kaland érlelje drámává. Szvsz az adott helyzetben semmi teendõd nincs. Általában véve pedig rajtad múlik, hogy az embered a következõ macát is lelökje magáról... Pusz.
A kérdező hozzászólása: Elnézést én fogalmaztam rosszul :) .. csak úgymond szájon csókolta ... úgy hirtelen nem szopta le vagy valami ilyesmi ha már le szopta volna már rég szakítottam volna vele ;):| csak gyorsan szájon csókolta de ellökte magától
Na ja, AMÍG szopik, ki az a hülye, aki ellöki?
Ha már volt szopás akkor nem ellenkezett megfelelõen :D
Hát ez most nem egy értelmû. Most akkor megtette vagy nem tette ?
Most akkor leszívta, vagy nem? Mert azt írod hogy ellökte magától.
csináljatok pálinkát belõle, az segíteni fog.

Lányok, ti hogyan viselitek ha a barátotoknak a legjobb barátja lány?

Megbízom benne teljesen, eddig semmi rosszat nem csinált. De tudom, hogy a lánynak bejön, és régóta jóba vannak, még elõttem ismerte meg. De valahogy mégis aggaszt a dolog. Ez normális ha egy kicsit aggódom?

Legjobb válasz: Szerintem az eleve gáz dolog, ha valaki úgy barátkozik valaki mással, hogy közben tisztában van vele, hogy bejön a másik félnek. Ez vagy parasztság, és kihasználás emberileg, vagy pedig nyilván õ is ilyen érzéseket táplál. Ez független attól, hogy van-e emellett párja az embernek... Egyébként meg azután, hogy mi a jelenlegi párommal 4 évig voltunk csak barátok, semmi se volt köztünk, aztán végül összejöttünk, és már három éve együtt vagyunk, én eléggé kiakadnék, ha lány lenne a legjobb barátja ;)

Szerintem az eleve gáz dolog, ha valaki úgy barátkozik valaki mással, hogy közben tisztában van vele, hogy bejön a másik félnek. Ez vagy parasztság, és kihasználás emberileg, vagy pedig nyilván õ is ilyen érzéseket táplál. Ez független attól, hogy van-e emellett párja az embernek... Egyébként meg azután, hogy mi a jelenlegi párommal 4 évig voltunk csak barátok, semmi se volt köztünk, aztán végül összejöttünk, és már három éve együtt vagyunk, én eléggé kiakadnék, ha lány lenne a legjobb barátja ;)
Normálisnak normális. csak felesleges. Én úgy kezelem az ilyen kérdéseket, hogy az jelzõ értékû, hogy velem van és nem a "barátjával". Tehát valami nem mûködik közöttük ami közöttünk meg igen.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy az, hogy bejön a lánynak az utólag derült ki, mikor már 3-4 hónapja együtt voltunk. Mert tesz neki olyan megjegyzéseket amibõl a hülye is kitalálná, de annyiból szerencsés helyzetben érzem magam, hogy az ilyen megjegyzéseknél kiáll mellettem:)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! :)
Kiherélném.
szerintem a legjobb barát csak barát marad. persze meg van a lehetõség hogy másképpen is alakulhat a dolog.
engem addig nem , még nem dugi barátok....
mindenkinek vannak ellenkezõ nemû barátai..
hát kicsit lehet zavarna, de nekem is van lány barátom, úgyhogy túltenném magam rajta
Ez a nõi logika egyik agymenése... It is called being FRIENDZONED
A kérdező hozzászólása: mi az hogy mindenkinek??nem hiszem...nekem egyszer volt és a végén le akart velem feküdni...az egyik elõbb vagy utóbb akar valamit..
A kérdező hozzászólása: akkor sem értem mi értelme van a férfi nõi barátságnak ha úgy sem azt akarják??nem értem a lényeget....
Na te se beszélgettél még ellenkezõ nemûvel, csak a szexrõl. :)
hát én pl jobban kijövök lányokkal mint fiúkkal, és a legtöbbnél én is + õk is csak barátok akarnak maradni 22/F
Nekem meg srác barátból jutott több lány létemre, na bumm. Nem értem, miért kéne zavarnia.

Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.

Legjobb válasz: Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.

Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.
na, vagyis azt akartam irni h miért hazudna a masik csaj..
vagyis hazudhat, de sztem akkor is van vaj a füle mögött.. :S
A kérdező hozzászólása: baj van nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt a lánnyal én beszéltem õ azt mondta hogy õ rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed. Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellõl. Pedig neki csak annyi a bûne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amirõl nem õ tehet. Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmû addig ne féltékenykedj. A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
ha titokban van msn je, már az se a legjobb.. miért kell, h titokban legyen??
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az hogy miért titokban???? ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt a többit nem tudom mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tõlem? vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
ez most nem rajtad múlik, hanem a pasin.. de nem biztos, h vele beszélt, lehet h csak ugy kikapcsolta, és éppen akkor azt te meghallottad..
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy vele beszélt aztán amikor feljött skype-ra akkor már elõre tudott mindent szinte... gondolom elmondta hogy beszéltem vele
ha igy all a dolog, akkor minél elõbb keresd meg a baratodat.. sztem nem hiaba hazudik a masik csaj.. :S
A kérdező hozzászólása: most beszéltem az egyik lánnyal... szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne azt mondta hogy a barátom a [email protected]$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tõlem
egy fénykép még nem a világ.. miket irogatott azokkal a lanyokkal?
Én pedig nem értem a kérdést. Ez mit jelent, hogy: "A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb." Hogy néznek rá? Mitmivan?
A kérdező hozzászólása: mintha vágyna rá úgy nézett rá az egyik... az a bajom hogy ezt mindg eltitkolja , amikor beszélgetünk meg ha kérdezek valamit tõle azt mondja hogy jaj de kö€$ög osztályba jár meg minden közbe meg fényképezkedik... meg olyat mondott nekem hogy ugyse hagyná magát más lányokkal meg ilyesmi.. amugy az msn témát is alig bírta kinyögni, végig tagadta, én jöttem rá arra is...
A kérdező hozzászólása: de most gondoljatok bele... ha a ti barátotokkal már 20 hónapja lennétek együtt és egy ilyen derûlne ki róla ti mit szólnátok? Hogy esne nektek? mert nekem rosszul esik, de fõleg az hogy titokban csinálta..
Én megbíznék a barátnõmben amíg nem csinál semmi olyat. :) De lehet hogy rosszul esne.. beszéld meg vele :)
nem az a baj, h beszélget másokkal, hanem h titkolja, de amikor ezt megmondtad igy neki, akkor mit mondott?
A külön msn, 6 csajjal az tényleg durva, én szakítanék. A fényképrõl nem tehet.
Itt az az egy baj hogy titkolta, ha nincs takargatnivalója akkor miért kell titkolni???
A kérdező hozzászólása: a fényképrõl beszélni hétvégén fogok neki, mert akkor fogunk találkozni... csak az is különös hogy nem csak az õ egyedüli fiú az osztályába és mégis õ került így be...
A kérdező hozzászólása: nem igaz hogy mit csinál.... mindig azzal a kur_ával beszél közbe meg velem is... annyira idegesítõ mit csináljak már???

Van egy lány, aki nagyon tetszik, és én is nagyon tetszek neki. De az a lány a legjobb barátom húga, és úgy látom rajta, hogy nem tetszene neki, ha összejönnék a lánnyal, félti nagyon. Hagyjam a fenébe?

Legjobb válasz: Hát ezzel nem csalod meg a barátodat... nem értem amúgy,ha tényleg barátok vagytok,akkor miért félti tõled annyira? Hány évesek vagytok?

Hát ezzel nem csalod meg a barátodat... nem értem amúgy, ha tényleg barátok vagytok, akkor miért félti tõled annyira? Hány évesek vagytok?
Nálunk ugyanez volt a helyzet, csak én vagyok a lány. Szerintem érdemes lenne beszélned errõl a barátoddal. Nem azt mondom, hogy kérj tõle engedélyt meg ilyesmi, de mint gesztust, valószínûleg nagyra értékeli majd. Így talán látja, hogy ha te is beavattad a bizalmába, õ is bízhat benned. Nálunk ez elmaradt, bátyám csak kész tényekkel szembesült. Láttam, hogy rosszul esett neki, olyan lehetett, mintha összefogtunk volna a háta mögött, pedig csak túl szemérmesek voltunk az elején, hogy beszéljünk neki róla. Azóta nem olyan szoros a barátságuk, és egy ideig velem sem volt a régi a testvérem. Viszont, mióta barátnõje lett, kezd megbékélni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) A lány 15, én pedig 17 éves vagyok.
Most ebben mi olyan nagy dolog? Meg kell mondani a barátnak hogy tetszik a húga és alakul közöttük valami, ennyi. Én sosem értettem ezt. Jó nyilván ha lenne húgom jobban átérezném, de akkor is, nem jobb tudni hogy egy normális emberrel van aki ráadásul a barátod is? Jobb minthogyha egy tök ismeretlennel lenne akirõl nem tud semmit....sosem értettem ezt a "szállj le a húgomról" dolgot..

Ha egy lány egy lánynak barátnője, akkor egy fiúnak miért barátja? (Légyszi ne azt írjátok, hogy azért mert a barátnője a szerelme, mert egy lánynak a fiúbarátja is barát, a szerelme is barát. )

Legjobb válasz: Pedig pont ezért. A fiú barátra ritkán használjuk a barát szót, legalábbis manapság. Régen ezt szépen megoldották, akkor ugyanis udvarló volt, az rögtön kizárt mindenfajta más kapcsolatot. Manapság viszont a fiú barátra általában azt mondjuk, hogy haver pl., a barát kifejezést a partnerre értjük.

Pedig pont ezért. A fiú barátra ritkán használjuk a barát szót, legalábbis manapság. Régen ezt szépen megoldották, akkor ugyanis udvarló volt, az rögtön kizárt mindenfajta más kapcsolatot. Manapság viszont a fiú barátra általában azt mondjuk, hogy haver pl., a barát kifejezést a partnerre értjük.
Úgy látszik egy fiúnak sima haver barátnõje nem lehet..., a barátnõ férfira vonatkoztatva csakis szerelmi kapcsolat lehet. Én már alap betiltnám ez a barát-barátnõ szót. A szerelmi partner ne haver legyen...én nem is használom.

A barátomnak sok a lány haverja és sokat is találkozgat velük és én félek, hogy esetleg megszeret valaki mást. De nem sajátíthatom ki magamnak mert mindigis voltak csaj barátai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mintha magamat olvasnám :) Az én páromnak a barátainak a 80%-a lány... De a legtöbbjüket ismerem személyesen, és nem vagyok féltékeny rájuk. Egy csaj van, akit meg tudék folytani, úgy gyõlölöm, és rohadt féltékeny vagyok rá! De bízom a barátomban, és szerencsére azzal a ribanccal nem sûrûn találkozik személyesen :D

Mintha magamat olvasnám :) Az én páromnak a barátainak a 80%-a lány... De a legtöbbjüket ismerem személyesen, és nem vagyok féltékeny rájuk. Egy csaj van, akit meg tudék folytani, úgy gyõlölöm, és rohadt féltékeny vagyok rá! De bízom a barátomban, és szerencsére azzal a ribanccal nem sûrûn találkozik személyesen :D
fõzzél egy jó kis babgulyást mert éhenhalok. ja meg kenyeret se felejts el venni
ne is próbáld elválasztani õt a barátaitól .. csak rosszabb lenne hidd el . Inkább kérd meg a barátodat hogy mutasson be nekik és így legalább megismered a barátait és nem lesz okod féltékenynek lenned :) 16/L
Hát én a helyedben megpróbálnék bízni a pasiban. Nem tudod irányítani az érzéseit... Éppen ez a jó, téged szeretett meg, nem a csajhaverjait! Tudom, hogy nehéz, nekem is az volt, de bíztam benne, és be is jött. Ha viszont egy csaj nagyon zavar, és nagyon gyanús, akkor finoman szólj neki. De ne lássa, hogy féltékeny vagy mindenkire, azzal hamar elijesztheted magad mellôl. Sok sikert, további boldogságot!:) ( majdnem ) 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!