Találatok a következő kifejezésre: Barátom elment a (181 db)

A barátom elment a barátnöm bulijára és csokoloztak. Na most mit csináljak?

és a barátnöm azt monta hogy ne haragudjak rá mert nagyon bevolt baszva.és csak egy csok volt

Legjobb válasz: Szia! Neked kell eldöntened, h ez belefér-e a kapcsolatotokba. Személy szerint nagyon béna kifogásnak tartom, ha valaki a piára fogja ezeket a dolgokat. Ha valóban szeretne, nem smárolná le az elsõ csaj, aki az útjába kerül. Aki egyszer megteszi, megteszi máskor is. És a barátod mit mondott? Ugyanazt, mint a barátnõd?

Szia! Neked kell eldöntened, h ez belefér-e a kapcsolatotokba. Személy szerint nagyon béna kifogásnak tartom, ha valaki a piára fogja ezeket a dolgokat. Ha valóban szeretne, nem smárolná le az elsõ csaj, aki az útjába kerül. Aki egyszer megteszi, megteszi máskor is. És a barátod mit mondott? Ugyanazt, mint a barátnõd?
ha tényleg jó barátnök vagytok és nem csak éppen egy osztálytárs vagy egy futó barátnö akkor ha bocsánatot kért akkor bocsájs meg neki. (persze ha megint elöfordul akkor már elkéne gondolkodni milyen barátnö) de egyszer megesik. ja a pasit meg dobd ki. egy köcsög. annak idején a csajokkal ugyan ez volt, gyerekkori barátnök aztán az egyik barátnöm elszedte a másik hapiját évekig nem beszélgettek, aztán egyszer kibékültek, és azóta megint 3 -an vagyunk (már több mint 10 éve , még gyerekek voltunk) addig én hallgattam mindegyik siralmát a másik felé.
3. alkalom?????? Te jó ég, mégha egy csók volt "csak" akkor is gáz a pasi. Szerinted szeret téged? Nem inkább 1 olyan pasit érdekelnél, aki nem aláz meg folyton? Elsõ válaszadó voltam
Dobd már ki! Nem veszed észre, hogy semmibe vesz a barátod? Annyira érdekled, mint a piszok a körme alatt. 3-szor, beszarok. Te még meg is bocsátanál neki?
Ha mentegeted, azzal nem oldasz meg semmit. De ha ez így jó neked, akkor tedd. Ezzel azt fogod elérni, h megint meg fog csalni, mert látja, h megteheti veled, ugyanis mindig megbocsátasz neki. És ez neki baromi kényelmes. Van otthon egy barátnõje, akit akkor és azzal csal meg, amikor és akivel akar. Hisz úgysem lesz semmi következménye. Álompasi :-P
* érdemelnél
Mond már el, hogy hol lehet megismerkedni ilyen tündérekkel, mint te. Minden pasi álma egy élõ guminõ akinek csettinteni kell, ha rájön az inger. És ugye nem szól bele, ha más nõkkel kavar. Biztos megvan az oka, hogy ennyire szereted, lehet isten az ágyban vagy más. Csak úgy kérdezem, hogy nálad hol a határ pl? Ha elõtted kefélné meg a legjobb barátnõdet akkor az már elég súlyos bûn lenne, vagy azért az még belefér, esetleg beszállnál, hogy kedvére tegyél?
Egy hónapja jártok, két hete nem találkoztatok, és háromszor megcsalt..te is jó nagy hülye vagy ha ezek után még a gondolat is felmerül benned h esetleg vele maradj...
1 hónapja?? Jesszus! Még egy év alatt is sok a 3 megcsalás... 1 hónap nem sok idõ, szóval dobd ki! Találsz majd sokkal jobbat!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat már kidobtam
Jól döntöttél, mégha most nagyon rosszul is érzed magad. találsz majd 1 olyan pasit, aki megbecsül és nem aláz meg. Elsõ válaszadó voltam
Szerintem a barátnõddel kezdheted a kirúgást, aztán a passiddal... 1. az ilyen nem baránõ 2. az ilyen pasi nem téged szeret, csak élvezkedni, hódítani, szaporodni, párzani; legfõképpen magát tudja szereni
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja, mind a ketten 15
Dobd ki! Jobbat érdemelsz, aki megbecsül! Belegondoltál abba, hogy lehet nem is tudsz minden megcsalásáról? Ha a barátnõd nem mondja el a csókot, akkor a barátod elmondta volna? Hogyan tudsz benne megbízni? Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
fejezd be , mind 2ovel...
Én is ezt mondom hogy dobja ki.Nem kell ezt az ügyet a részegségre meg hogy "már két hete nem találkoztunk és hiánya volt" dologra.Ha igazán szeretne téged akkor kibír még fél évet is úgy hogy ne csaljon meg!Pláne ha még nem is ez volt az elsõ alkalom.Szerintem nem is fogja abbahagyni.
Dobd ki a pasit!!!Ez egy szemét!!!Tuti meg fogja csinálni 10*-re is! Hidd el hogy tul fogsz lépni rajta...
Szerintem rugd ki a pasidat a p.csába.Ha 3x megcsalt téged már nem fog leálni.100% hogy megtezi 4x, 15x20x. Tudja hogy mindig megbocsátasz neki és kihasználja az alkalmakat hogy megint megcsaljon.Nem éri meg hogy ilyen pasi mellett maradj.Keress mást!
A kérdező hozzászólása: végülis megértem mert most nem tudunk talizni már 2-hete nem láttam és szerintem már hiánya volt
A kérdező hozzászólása: a barátom már 2-szer megcsalt ez volt a harmadik és a barátnömnek megbocsátok mert vette a fáradságot és felhívot másnap hogy mi volt
repíteném a srácot úgy hogy a lába nem éri a földet:D

Szex közben amikor a barátom elment a gumi felcsuszott, rögtön lehuztam. Azonban lehet hogy kifojt némi ondó, nem vagyok benne biztos?

..folyt: rá egy órára kb spermicides óvszerrel szexeltünk ujra. Amugy a ciklusom 6. napján jártam..aggódjak szerintetek?

Legjobb válasz: jav.:kifolyt (elnézést)

A kérdező hozzászólása: jav.:kifolyt (elnézést)
A kérdező hozzászólása: Ja és a ciklusaim 30-32 naposak általában.
Szia! Ha a vége kívül volt, akkor nincs miért aggódni. Visszafelé nem tudnak menni :) Amennyiben úgy alakult, hogy teljesen "bent maradt", akkor sem hiszem, hogy teherbe eshetsz, mert 6 napon voltál, de persze nem kizárt. Kérd ki az orvos tanácsát a tablettával kapcsolatban :)

Barátom elment bulizni a hétvégére haverjához és már nagyon rá voltam izgulva. Hiányzott, azt vártam, h átöleljen, h romantikázzunk, h foglalkozzunk egymással. De amikor hazajött egyből elment a kedvem mindentől. Miért?

Nem esett jól, h simogat, szeretget.

Legjobb válasz: Ezt mi nem tudjuk megmondani, hogy te miért nem akartad akkor! Legfeljebb találgatni lehet. Nem lehet, hogy azt akartad, hogy veled maradjon, vagy szivesen mentél volna vele te is bulizni, és rosszul esett, hogy egyedül hagyott????

Ezt mi nem tudjuk megmondani, hogy te miért nem akartad akkor! Legfeljebb találgatni lehet. Nem lehet, hogy azt akartad, hogy veled maradjon, vagy szivesen mentél volna vele te is bulizni, és rosszul esett, hogy egyedül hagyott????
ezért esett rosszul mert nem hozzád ment a 7végén hanem a haverjával bulizni.velem is volt már ilyen:(de az is igaz hogy nem lehetünk mindig 1ütt.
Lehet hogy roszul esett hogy nélkuled ment el bulizni...?vagy talán nem voltál akkor jo kedvedben, ez még nem jelenti azt hogy nem szereted vagy valami ilyensmi.
Ez nem szerelem, és erre a tested elõbb rájött, mint a lelked....
A kérdező hozzászólása: Neeeem. Nem vagyok egy bulizós fajta. Azzal semmi gondom. Csak kicsit furcsáltam, h vártam, h hazajöjjön és mikor megérkezett tök "leblokkoltam". De ilyen nem igazán szokott elõfordulni...
A kérdező hozzászólása: De az meg volt beszélve, h elmegy bulizni és bele is egyeztem és ennek semmi köze ehhez, mert amúgysem mentem volna vele...
Nem lehet az h mensi elott vagy? Nekem sokszor ezmiatt megy el a kedvem mindentol....
A kérdező hozzászólása: kb a 20. nap körül lehetek...
te elvered, õ meg kiveri. egál lesz így.
A kérdező hozzászólása: hát elverni nem nagyon tudnám én még narancs öves vagyok õ meg már kék xD :-D de azért jó ötlet
Akkor majd õ elver téged :D
A kérdező hozzászólása: még élvezném is :-D
kérd meg, h mutasson pár gyakorlatot/fogást :)
A kérdező hozzászólása: van olyan is amikor bunyózunk egész karatén és az edzõ mindig össz vissz mondja ki kivel fog menni...és ha vele kerülnék be egy menetre akkor mit csináljak ????
egy karate fogással nyúlj oda neki, ahova szeretik a lányok...úgyis csak a harc hevében lesz, lehet észre sem veszi, de jelzés értékû lesz.
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet megfogadom...:-DD
hova nyúljon??? jesszusom... -.-

Miközben a barátom ujjazot aztmondta talált bennem vmit. Kicsit megijedtem de folyattuk tovább. A behatolás kellemetlen volt. A barátom elment bennem. (tablettát szedek). Aztán láttuk h véres. Mik lehetnek a lehetséges következmények?

Legjobb válasz: A behatolás nyilván azért volt kellemetlen, mert a barátod mondta elõtte, hogy talált valamit. Te meg beijedtél... a tudatalattid legalábbis biztosan. Szerintem a többi is emiatt volt, bemesélted magadnak, aztán emiatt nem is voltál elég nedves aztán valahogy felsértett ezért véreztél. De természetesen lehetséges, hogy mégis van valami, csak próbállak megnyugtatni, hogy nem biztos, de inkább menj el orvoshoz, abból baj nem lehet. :)

A behatolás nyilván azért volt kellemetlen, mert a barátod mondta elõtte, hogy talált valamit. Te meg beijedtél... a tudatalattid legalábbis biztosan. Szerintem a többi is emiatt volt, bemesélted magadnak, aztán emiatt nem is voltál elég nedves aztán valahogy felsértett ezért véreztél. De természetesen lehetséges, hogy mégis van valami, csak próbállak megnyugtatni, hogy nem biztos, de inkább menj el orvoshoz, abból baj nem lehet. :)
Normál esetben a méhszájadat érezhette, ez nem kóros. Minden más meg nem oda való, úgyhogy biztosat csak a nõgyógyász tud mondani. Lehet a hüvelyben szemölcs, fibróma, de egyéb növedékek, ilyen kocsányos polip is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) tényleg megnyugodtam picit :) azt mondta pár órája még nem volt ott meg elõtte se de volt már párszor hogy érezte. Akkor a mehszajam lehet?
Lehet, de csak lehet. Ezt innen biztosra nem tudjuk megmondani.
Nyugodtan menj el.Temetésre bárki elmehet, még az is aki nem is ismerte a halottat vagy családját.
Igen illik elmenni, sõt...támasznak, az együttérzés kifejezése miatt. Nem fogsz tolakodónak tûnni, hiszen a jó barátod, biztos igényli is, hogy a fájdalmának is részese legyél.

Elmentem ma barátomhoz "bemutatott" a szüleinek. Apja bejött köszöni, kedves voltam vele. Aztán elment tv-zni. Az anyja is bemutatkozott és mondta a magáét a nővéreinek. Ez most normális?

Ott ültem mint egy db sz*r.. Nagyon kellemetlenül éreztem magamat.. Nem is kérdeztek rólam semmit sem.. Kicsit el keseredtem.. Köszönöm a válaszokat 19L

Legjobb válasz: úristen, az elõzõk szerintem sose mentek át a barát/barátnõjükhöz... tényleg nagyon kellemetlen lehetett, de szerintem nem azért mert nem vagy szimpi nekik lehet csak fáradtak voltak vagy valami, érted... lehet legközelebb máshogy lesz

úristen, az elõzõk szerintem sose mentek át a barát/barátnõjükhöz... tényleg nagyon kellemetlen lehetett, de szerintem nem azért mert nem vagy szimpi nekik lehet csak fáradtak voltak vagy valami, érted... lehet legközelebb máshogy lesz
Mit vártál?
Én sem értem mit vártál? Mennyi ideje vagytok együtt? Mennyire gondolhatják komolyan, hogy együtt maradtok? Nem kell minden barátnõvel szoros kapcsolatot kialakítaniuk..
Illett volna pár szót beszélgetni veled, ez tény, de manapság ez nem divat. :(
Ne keseredj el emiatt, õk sajnos ilyenek. Az én barátom szülei eleinte kedveskedtek, körbeugráltak, aztán meg kibeszéltek a hátam mögött és a barátomat ellenem akarták fordítani... ez jobb, a képmutató, kétszínû család?! Sajnos a legtöbb szüleink korabeli ilyen flegma, sokan semmibe veszik a fiatalokat. Valószínûleg te is ilyen flegma, bunkó emberekkel kerültél össze. De ezen változtatni nem tudunk. Ja, és az ilyenek a végén majd téged fognak okolni, hogy távolságtartó vagy, ez a "legjobb". :D Sajnos ismerem már ezt a fajtát... de a legjobb, ha teszel rájuk nagy ívben. Légy mindig udvarias, de ennyi, ha õk nem kezdeményeznek, hagyd õket. Sok sikert. :)
Itt a barátod (és talán te) a ludas. Egy hónap után még nem illendõ odamenni bemutatkozni, ez még a külvilág szemében nem egy komoly kapcsolat. A szüleinek ilyen rövid idõ után még nem jelentesz semmit, és bár lehet, hogy te a pároddal már a káma-szutra összes pozícióján túlvagytok, a szülõknek 4 hét még csak az ismerkedõs fázis, nem pedig a leendõ kis menyük.
Miért kéne megállnia az életnek attól még, hogy te ott megjelentél?:D Nálunk is kb. ugyan ez lett volna, annyi különbséggel, hogy én nem hagyom ott a bemutatott emberkét a szüleimmel, ha azoknak van épp fontosabb és aktuálisabb dolguk is, minthogy kérdezgessék. És ki tudja, hogy egyáltalán szimpatizálnak -e vele..
a barátodhoz mentél és bemutattak ..teljesen normális.. a barátodhoz mentél
En nem talàlom normàlisnak. Igazàn beszélgethettek volna veled egy kicsit. Ezekszerint ennyire nem érdekli õket, hogy a fiuknak milyen baràtnõje van? Mégcsak meg sem kinàltak semmivel?
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja vagyunk együtt.. De azt hittem legalább kérdezgetnek.. Vagyis én ezt vártam.. Még meg sem kínáltak semmivel, de ez nem is zavar csak az hogy "levegõnek néztek" Mert szívesen beszélgettem volna velük!
Ahogy már páran írták, nekem is ez jutott eszembe, hogy túl rövid még a kapcsolat és feltehetõleg nem te vagy az elsõ ilyen téren-így már nem veszik túl komolyan. Ha eltelne egy év, szerintem másabb lenne. Rajtad is múlik mennyire tartasz ki, bár ennyibõl a fiúra gondolok, dobálja a csajokat, de inkább én tévedjek :)
hát nem tudom, én a volt barátomékhoz aznap mentem mikor összejöttünk ( vagyis elõtte ) és már akkor bemutatkoztak. igaz akkor még nem beszélgettünk, mert épp jöttünk el. legközelebb viszont már biztosan beszéltünk is legalább pár szót. ( az a 4. NAPja lehetett a kapcsolatunknak ) ekkor voltam 16 éves, ez a 3 év olyan mérvadó lenne? persze lehet .. egyébként nekem apa is csak bemutatkozni szokott a barátaimnak, bár õ kicsit zárkózott, meg amúgy is elmondok neki mindent amit megkérdezhetne :D ... szerintem ne vedd magadra. hátha legközelebb jobb lesz. sõt, ha most ilyen kellemetlenül érezted magad, legközelebb biztos jobb lesz :) ) és ez a viselkedés csak õket minõsíti, nehogy te érezd magad rosszul miatta..
Örülj neki. Az én barátom szülei rögtön rám szálltak, mindig velük kellett társalogni, meg enni, fõzni, Tv-zni. Nem szerettem, mert hiába volt az õ házuk, de én a barátomhoz mentem, nem hozzájuk. Mégis mindig a nyakunkon lógtak, és kérdezgettek akkor is, ha már válaszoltam pár szóval, de kérdeztek még és még... Tudom, hogy kedvesek akartak lenni, de sok volt ez tõlük. Mindig tolakodtak, felhívtak, kulcsot is akartak nekem adni. Sok volt! Ez a másik véglet, de ez sem túl jó.
Lehet, hogy sokadik baràtnõ voltàl màr.
Nekem is furcsa. Eddig 2 családnak lettem bemutatva, mint leendõ partner, vagy már partner és mindenhol érdeklõdtem rólam és én is kérdezõsködtem, beszélgettem a család tagokkal. (más kérdés, hogy a mostani párom családtagjaiból ketten nem kedvelnek, mert nem lesz diplomám és nagydarab vagyok, mert párom a husit szereti) Ahány ház, annyi szokás, majd lesz valahogy, ezért ne csüggedj el azért! 22/L
A férjem szülei se ugráltak körbe különösebben elsõ találkozás alkalmával. Férjemtõl kérdezgettek késõbb rólam, illetve magától is beszélt rólam, így nagyjából képben voltak. Komolyabban azóta vesznek számításba, hogy összeházasodtunk. Erõltetni én sem akartam, finoman barátkoztam, én mentem oda beszélgetni, de ha nem láttam nyitottságot, akkor nem erõltettem tovább. Most már ott tartunk, hogy pl amikor állásinterjúkra jártam, anyósom rendszeresen felhívott, hogy hogy állok, mi volt, hova megyek. Amikor felvettek, akkor pedig elsõk között hívott fel gratulálni. Ha az elején erõltetem, valószínûleg pont hogy elriasztottam volna õket. Nekik ez volt a kényelmes tempó. Nálunk máshogy volt, szüleim nagyon szociális lények, férjem talán kicsit több figyelmet is kapott, mint ami kényelmes volt neki, körbeülték és már-már kihallgatásra hasonlított az egész helyzet :) Ott meg a férjem vette fel a tempót, kiment apámmal megcsodálni a gyümölcsöst, megsimogatni a kutyát, anyámmal végignézte a gyerekkori képeimet, stb. Azóta köztük is jó a viszony, gyereküknek tekintik. De el kell fogadni, hogy van aki haverkodósabb, van aki meg nem. Másrészt friss kapcsolatot, pláne ha gyakran cserélõdnek a partnerek, a szülõk nem mindig vesznek komolyan. Ha már komolynak gondolják, akkor õk is érdeklõdõbbek lesznek. No meg ilyenkor a vendégnek kell alkalmazkodnia, már csak a korkülönbség miatt is. Barátodat kérdezd ki, és ha pl az anyja hobbikertész, akkor kérdezd arról, ha az apja szerel, akkor kérd meg, hogy mutassa meg a legújabb bütykölését. Õszinte érdeklõdésre könnyen nyílnak az emberek.
Gondolom a barátod is veled egy idõs, vagy akár idõsebb is. Valószínû, hogy volt már néhány kapcsolata rajtad kívül, és biztos többet be is mutatott otthon. Ebben a korban a szülõk még nem veszik olyan komolyan ezeket a kapcsolatokat. Be lettél mutatva, kész. Késõbb, ha látják, hogy komoly a dolog, és jól megvagytok, te is többet leszel náluk, biztos többet fogtok beszélgetni, ismerkedni. Szerintem elsõre nem kell, hogy körbeugráljanak, speciel én pont azt utálom, hogyha elkezdenek kérdezgetni (hova járok suliba, ki anyám, apám, mit dolgoznak, hol lakok, stb.). Egy éve vagyok együtt barátommal, elsõ találkozásnál nagyjából 5 percet beszélgettünk a barátom szüleivel, utána ment mindenki a maga dolgára, mi is bementünk a szobába és jól elvoltunk együtt. Egy év alatt nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki köztünk a szüleivel, de szerintem ez így normális. Ennek nem kell elsõ találkozás alkalmával kialakulnia. 18/L
Nálunk is hasonló volt a szitu. Párom hazavitt, épphogy köszönés, semmi népünnepély :) 1év és egy eljegyzés kellett ahhoz, hogy a fiúk társaként kezeljenek.Ennek pedig az a magyarázata, hogy elõttem volt pár barátnéja a kedvesemnek, egyik sem sikerült tartósabbra, a legutóbbi meg maximálisan kihasználta, megalázta... Úgyhogy a szülõk is óvatosak; láttak õk már sok mindent. Adj nekik idõt, biztosan meg fognak kedvelni ;)
Simán hogy csajozott, ez egyértelmû!
Magyarul szépen lepattintott. Ne azt hidd el, amit mond, hanem amit tesz! Ez pedig nagyon csúnya volt tõle!
Mármint akkor hagyni kell néha, hogy ne csak csokifagyit egyen, hanem másra is rámásszon? Pont egy esküvõ? És ennyire hülyére vesznek, hogy a hirtelen nincs mégse helyre hivatkoznak? Mért, hova lett a helyed?
Lehet h nincs nagyon külön élete, és a haverjai meg akartak adni neki egy korty friss levegõt. Én iszonyat hálás vagyok a barátnõmnek, amiért nem lóg folyton a nyakamon, pedig mindennél jobban szeretem, de gondolom Te sem ennél állandóan csokifagyit. Annyi olyat láttam már, h a pár nem engedte maga nélkül a másikat sehova, ki sem szálltak egymás szájából, ha egyiket kérdezted, a másik válaszolt. Undorító. Egy embernek legyen önállósága.
Figyelj, amíg ezt hagyod, mindig is megteszi, aztán szépen megcsal, mert látja, hogy veled mindent megtehet. Mond meg neki, hogy ez volt az utcsó alkalom!! Csak keményen!
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez a legnagyobb baj, hogy félek, hogy csajozik és részegen bármi is történik. Imádom nagyon és még most is itt görcsölök, hogy vajon most mit csinálhat. Féltem ettõl az esküvõtöl, és most is félek és attól is ha haza jött mivel fog fogadni, hogy talán megcsalt vagy történt ott valami... egyébkén is elég lelkizõs vagyok és az ilyenek meg igen rosszul érintenek.
Ez nagy szemétség volt tõle.Te is fogd magad és menj el nélküle egy buliba, ahol lehet inni , táncolni, pasizni.Kiváncsi volnék õ mit szólna hozzá!!!!
Néha az is kell hogy "ökörködjenek", ha te ott vagy az nem olyan... nincs ebben semmi rossz.
lehet nem akarta, hogy részegen lásd :D
Egy esküvõre elmegy nélküled, annak ellenére, hogy csak a haverja nem akarja h menjél??????Gyönyörû......Miért foglalkozik a haverja hülye dumájával, ha szeret??Most õszintén??Én nem mennék el nélküle, fõleg ha ezt mondanák nekem, én se mennék el, ha õ nem jöhet!!! amúgy mióta jártok?? Hány éves vagy? 18/L

A barátom elment fősulira, és azóta nem tudom mi bajom. Ha beszélek vele, úgy érzem mintha haragudnék rá, de jó hallani a hangját. Miért van ez az érzés?

Hogy tudnám ezt nevezni? :( Lehet az a bajom, h nincs velem? Váro ma választ!

Legjobb válasz: Ez most egy nagyon nehéz idõszak lesz az életetekben, úgy is mondhatnám, hogy a kapcsolatotok próbája. Haragként éled meg, hogy "itt hagyott egyedül", haragszol, mert tudat alatt lezajlik benned, hogy lesznek olyan élményei, amelyekbõl kimaradsz, lesznek új barátai, nélküled jár szórakozni... Hülyeségnek tûnik, ám valójában ugyanaz zajlik le benned, mit egy megcsaláskor: elhagyatottnak, kisebbrendûnek érzed magad. Tudsz ezen segíteni, ha hazajön, részletesen számoltasd be az összes élményérõl (beszélgessetek nagyon sokat), így valamilyen szinten részévé válsz majd a mindennapjainak. Amúgy nagyon sok türelemre és kitartásra van szükségetek, és fõleg neked, mert az õ részérõl más aspektusban lehet ezt a történetet vizsgálni, benne más folyamatok zajlanak le. Sok boldogságot nektek!

Ez most egy nagyon nehéz idõszak lesz az életetekben, úgy is mondhatnám, hogy a kapcsolatotok próbája. Haragként éled meg, hogy "itt hagyott egyedül", haragszol, mert tudat alatt lezajlik benned, hogy lesznek olyan élményei, amelyekbõl kimaradsz, lesznek új barátai, nélküled jár szórakozni... Hülyeségnek tûnik, ám valójában ugyanaz zajlik le benned, mit egy megcsaláskor: elhagyatottnak, kisebbrendûnek érzed magad. Tudsz ezen segíteni, ha hazajön, részletesen számoltasd be az összes élményérõl (beszélgessetek nagyon sokat), így valamilyen szinten részévé válsz majd a mindennapjainak. Amúgy nagyon sok türelemre és kitartásra van szükségetek, és fõleg neked, mert az õ részérõl más aspektusban lehet ezt a történetet vizsgálni, benne más folyamatok zajlanak le. Sok boldogságot nektek!
Szia!Sztem azért érzed így mert megszoktad hogy veled van és veled foglalkozik és most úgy érzed mintha haragudnál rá mert nincs veled és nem veled foglakozik. Nekem is sokszor van ez az érzésem fõleg ha úgy van hogy végre találkozhatnék a barátommal de õ benyögi hogy ezt meg azt kéne csinálnia és ilyenkor én is úgy érzem hogy haragszom rá meg milyen bunkó stb.(fõleg nyáron mikor halálra unom magam:) ) Sztem próbáld lekötni magad vmivel és inkább örülni annak ha felhív. Inkább gondolj arra hogy x nap múlva újra láthatod. Rem tudtam segíteni!!
ANNYIRA ISMERÕS! Velem is pont így van. 7 hónapja vagyunk együtt. Amikor itt van sosem veszekedünk, van amikor összekapunk egy kicsit de csak annyi. Amikor elmegy akkor meg vége. Nagyon gyakran veszekedünk, meg minden...Nagyon fontos az, hogy ne legyen olyan nap amikor nem besézltek(MSN, telefon, mail)!!!Beszélgessetek akkor minden kicsi részletrõl, hogy olyan legyen, mitha ott lennél vele. Hallgasd végig és mesélj te is. Legyetek erõsek. Hidd el, neki is nehéz!!! Csak ki kell bírni, mert után ahányszor látjátok egymást, jobban fogjátok értékelni az együtt töltött idõt!

Szex után, amikor a barátom elment, amikor kihúzta a gumi csak félig jött ki. Teherbe eshetek?

Miután elment a barátom, és kihúzta a gumi félig bennem maradt. Nem fordult ki meg semmi, de nem vagyon benne biztos, hogy nem folyt ki bel?le egy kevés sperma. A gumi nem volt lyukas, körülbelül 3-5cm-nyi maradt bennem. Teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Ha nem folyt ki semmi akkor nem. De jó lenne kicsit gyakorolnotok ezt a dolgot. Amikor a barátod kihúzza a péniszét, a gumit rá kell szorítani, és akkor nem fog benned maradni.

Ha nem folyt ki semmi akkor nem. De jó lenne kicsit gyakorolnotok ezt a dolgot. Amikor a barátod kihúzza a péniszét, a gumit rá kell szorítani, és akkor nem fog benned maradni.
A kérdező hozzászólása: Már rég együtt vagyunk, és még sosem fordult elõ ilyesmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!