Találatok a következő kifejezésre: Barátom vagyis volt (20 db)

Ugye a barátommal vagyis már a volt barátommal van a baj ha megcsalt és otthagyott engem egy "ribancért"?

Legjobb válasz: Szerintem a megcsalás übersurmó dolog, és semmilyen értelmes magyarázat nincs rá. Nem jó a nemi élet? Nem elég? Nem túl színes? Nem változatos? Oké rendben. Legyen férfi, és mondja meg a nõnek. Próbáljanak meg változtatni. Nem megy? Oké rendben, szakítsanak és dugjon vígan jobbra-balra. De nincs annál undorítóbb, gerinctelenebb dolog, mint amikor egy f.sznak nem jön be a nemi élet, és inkább félrekúr, ahelyett, hogy BÁRMIT is próbálna tenni ellene. Kérdezõ, igen, a pasiddal volt a baj. Egy pöts volt, és te jártál jobban vele, hogy lelépett. Akármit mondanak is itt neked, a megcsalás õt minõsíti, nem téged.

Szerintem a megcsalás übersurmó dolog, és semmilyen értelmes magyarázat nincs rá. Nem jó a nemi élet? Nem elég? Nem túl színes? Nem változatos? Oké rendben. Legyen férfi, és mondja meg a nõnek. Próbáljanak meg változtatni. Nem megy? Oké rendben, szakítsanak és dugjon vígan jobbra-balra. De nincs annál undorítóbb, gerinctelenebb dolog, mint amikor egy f.sznak nem jön be a nemi élet, és inkább félrekúr, ahelyett, hogy BÁRMIT is próbálna tenni ellene. Kérdezõ, igen, a pasiddal volt a baj. Egy pöts volt, és te jártál jobban vele, hogy lelépett. Akármit mondanak is itt neked, a megcsalás õt minõsíti, nem téged.
Az esetek többségében, illetve mondjuk úgy, hogy 99%-ban a rossz szexuális élet miatt szoktak félrelépni a pasik. Nézz magadba, és mond azt nekünk, hogy majd minden nap szexeltetek, legalább 1 órácskát. Ha nem, meg is van az oka.
igen!!! de én ismerkednék veled:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:) amugy az én problémám is ez h mélységesen elitélem a megcsalást...számomra undoritó.:)
10. Na õk voltak a hülyék. Saját szüleim válása volt az elsõ legfontosabb tanulási pont az életemben: SOHA ne házasodj és vállalj úgy gyereket, ha nem tudsz utána a saját talpadon is megállni. Ja, hogy ez túl hideg és racionális? Lehet. De velem nem is fog így kicseszni az élet, mint a szegény házaspárral, aki megcsalásra "kényszerült". Addig se férjem, se gyerekem nem lesz, amíg legalább egyedül el nem tudom tartani magam és a gyereket. És nem olyan rohadt lehetetlen, csak akarni kell. Én meg akarom.
Nem feltétlenül valaki hibája. Egyszerûen nem illettetek össze. Persze elõbb szakítania kellett volna...
Második vagyok. Én is ilyesmire gondoltam, de inkább úgy fogalmaznék, hogy sokszor vezet egy kapcsolat végéhez az, hogy a két félnek nem egyforma a szexuális étvágya. Ilyenkor szokott elõfordulni, hogy a nagyobb étvágyú fél máshol keresi azt, amit nem kap meg otthon. Persze más kérdés, hogy mennyire civilizált megoldás a félrelépés, amikor akár meg is lehetne beszélni a dolgot...
Épp az utolsót akartam én is írni. Ha egy pasival fordult elõ csak, az lehet , hogy nem a te hibád, de ha többel, akkor gondolkodj el mindenképp, hogy neked miben kéne változni!
A kérdező hozzászólása: ártatlan vagyok...:$
Nem feltétlenül. Lehet, hogy okot adtál rá. Nem tudhatjuk...
A kérdező hozzászólása: hh?:D
#11: Nem, nem voltunk hülyék. Nem szép dolog valakit ismeretlenül lehülyézni. Sõt, akik ugyna abban a cipõben járnak mint mi akkor, õk sem hülyék. Igen, mi is elítéljük a megcsalást, de sajnos van olyan amikor elkerülhetetlen. Én kívánom neked amiket szeretnél elérni, csak aztán nehogy 40 évesen felébredj, hogy se gyerek, se család, és bilibe lóg a kezed... Van sok ilyen ismerõsöm is.

Barátom (vagyis a volt barátom) megujjazott, és volt olyan h. közbe magához ért. Terhes vagyok? Tudom h. az esély majdnem nulla, de a jelek ellentmondanak..

nem sokáig,csak épp h. amikor nem tudtam akörülmények miatt jól hozzáférni akkor rásegített..Tehát tényleg szinte lehetetlen,de akkor volt peteérésem, és azóta a mellbimbóm 2x-3x akkora mint volt(de ez lehet h.csak azért van mert n?..még tini vok), a bimbó körül száraz a b?r és hámlik, állandóan émelygek, már rengeteg szódabikarbónát ettem,el?ször csak azt hittem h. elrontottam a gyomromat,de ez már egyre gyanúsabb..Most olvastam h. a terhesség el?jelei a vizelési inger, és én az eset után 2nappal..folyton pisilni járkálok..azt hittem felfáztam..de mostmár nem tudom. Az arcom teltebb,v. csak én látom úgy mert megilyedtem nem tudom,de nekem már sok ez 1 kicsit..Mert több édességet eszek..de lehet csak a meleg miatt..Létezik h. terhes legyek? V.ez csak véletlen egybeesés? Ám ma van 1hete és 2napja h. ez történt..és most 9én kell majd megjönnie..ha nem jön veszek tesztet..de addig is vki mondjon vmit,mert senkinek se merem ezt elmondani..és jó lenne tudni h. most ez i lehet..

Legjobb válasz: Ne aggodj, nem vagy terhes! Csak az ijedsegtol kepzeled be ezeket a tuneteket? Kul.nagyon fiatal lehetsz, ha meg fejlodesben van a melled...

Ne aggodj, nem vagy terhes! Csak az ijedsegtol kepzeled be ezeket a tuneteket? Kul.nagyon fiatal lehetsz, ha meg fejlodesben van a melled...
Szerintem nem vagy terhes.
Bocsi, *tuneteket!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem h. csak beképzelem, elõször csak viccelõdtem vele bnõimmel, de most már gyanús lett..
A kérdező hozzászólása: 15vagyok..eddig nem fejlõdött..mert korán értem..és már alsóba elkezdett nõni, 6.ba már 80c-s lett..és azért nem értem h. mit akar még nõni:D
Szerintem is csak beképzeled. A melled biztos nõ, és azért olyan. Az émelygés lehet az aggodalomtól. Az, hogy sokat jársz pisilni, attól van, mert a melegben többet iszol. És azt írtad, hogy a volt barátod... akkor most kicsit kilehetsz emiatt is, azért eszel több édességet. Az arcod teltsége pedig nem tünet, az is lehet attól, hogy változol. Ha ennyit aggódsz, még késni is fog a mensid és pláne azt fogod hinni, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Igazán nem agoódok, csak kiváncsi vagyok, ám tényleg nagyon kivagyok a szakítás miatt:(
Ha csak ennyi történt, akkor nem vagy terhes. Használjatok óvszert. Nincs olyan, hogy nem szeretem, vagy õ nem szereti. Nem csak terhesség ellen kell védekezni!!! Nem tudod ki milyen betegséget hordoz. Pl.a HIV. vírus nincs senkire ráírva!!! Nincs olyan, hogy megbízol benne!!! Minden esetben használjatok óvszert!!!!!!

Nem tudom túltenni magam a barátomon. Vagyis a volt barátomon. Mert úgy váltunk el hogy szeret és mégis szakított velem. ?

egyszerûen nem tudom magam túltenni rajta... Valami tanács?:(

Legjobb válasz: Tedd túl magad rajta.

Tedd túl magad rajta.
Szakítós duma volt, ne dölj be.
A kérdező hozzászólása: De nem.. érzem hogy még mindig szeret. a barátainak is ezt mondja.. folyton néz , látom rajta hogy rosszabb a kedve mint régen.
üdv a klubban :)
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nem, nem szeretett. Nekem is ezt mondta az exem... hidd el, neked sincs szükséged egy gyáva férfire. Idõbe telt, de most már felfordul tõle a gyomrom, ha csak eszembe jut. Sokkal nagyobb fájdalmat okoznak, ha így szakítanak, de annyira nem képesek, hogy figyelembe vegyék mit okoznak ezzel a másikban. Ne szeress egy gerinctelen férfit. Nincs olyan, hogy szakított, de még szeret. Persze vannak kivételek, például, ha esetleg távkapcsolatban kellett volna folytatnotok...
A kérdező hozzászólása: Õszintén sajnálom..:) te mit csináltál? vagy te is tehetetlen vagy?
De ha egyszer annyira szeret, miért szakított veled?
A kérdező hozzászólása: mert azt mondta hogy megváltoztam és h nem ilyennek ismert meg..:/
Nálunk is hasonló volt azt kérte változzak meg legyek újra az akit megismert. Vonakodtam. Mire idõt kért, hogy átgondolja a dolgokat. Velem maradt. Én viszont kidobtam, mert éreztem, hogy nem szeret már és mondta is, hogy valami benne elmúlt. Én szerettem õt de nem akartam magamat bántani azzal, hogy olyan embert tartok magam mellett aki nem szeret. Borzalmasan fájt volna, ezért akármennyire is szerettem szakítottam vele. Remélem megtalálja a boldogságát! 25/L

Nagyon megsértett a barátom, vagyis nekem rosszul esett! Szerintetek jogos volt ez tőle?

18éves lány vagyok!

Legjobb válasz: Nem, nem vagy maga a gonosz. Majd megszokja a barátod a gondolatot. Vagy nem, de akkor azt közölje, és akkor mehet, amerre lát. Manapság, ha hárman beelõzik, az még egyáltalán nem sok.

Nem, nem vagy maga a gonosz. Majd megszokja a barátod a gondolatot. Vagy nem, de akkor azt közölje, és akkor mehet, amerre lát. Manapság, ha hárman beelõzik, az még egyáltalán nem sok.
Mert miért ne...? Még ha én eddig nem is éltem ilyen lehetõségekkel, nem tartom elítélendõnek azt, hogy valaki nem csak komoly kapcsolaton belül fekszik le valakivel, amíg mindkettõnek jó.
Hát talán mondd el neki, hogy egy idõ után mindenkinek van múltja, a jobbaknak a korral agy is jár, integess felé és távozz. Hány éves? Ha fiatalabb nálad, még oké, de ha 20körül van, akkor már nem nõ be a feje...
Tizenvalahány évesen, egy hónap után én is furcsállnám. De nem viszed ezt túlzásba kicsit? Lehet, hogy õt ez nem rázta meg annyira, mint téged. Ahogy neked igazad volt, hogy õszintén mindent elmondtál - úgy neki is igaza volt, ha nehezményezte ezt. Most viszont döntenie kell, hogyan viszonyul hozzád ezután: ezt beszéljétek meg. Ha pedig egyszer már elfogadott így is, a késõbbiekben ezt már nem illik újból felhozni!
ha jol esett es nem bantad meg akkor most mar vegkepp ne zavarjon a dolog, amugy meg neki sincs amiert huznia az orrat...vagy talan o szuzen elte eddigi eletet es csak rad vart?! :)
ezen nem tudom mit sértõdött meg, legalább õszinte voltál és nem hazudtad azt h csak egy volt, ha pedig emiatt sértett meg vmivel akkor jogosan esett rosszul 20f
ha nem tetszik, keressen szüzet. veled nincs gond
Képzeld el majd a 20. mit fog szólni.
A kérdező hozzászólása: 18éves õ is. De neki azzal van a baja hogy 1 hónap után miért?!Amit egyrészt meg is értek.
A kérdező hozzászólása: Mit mondanátok neki most az én helyemben mert elég haraggal váltunk el, vagyis csak egy picit.
igen.
Perszehogy normális. :D Egyrészt, nem vagyunk egyformák, a szerelemhez, kapcsolatokhoz mindenki másképp viszonyul. A te korodban pedig szerintem jobb is így, semmivel sem vagy még elkésve. 17/L
Igen. Még nem találtál megfelelõ embert.
14/F persze ráér még én is így vagyok vele de azért elbeszélgetnék veled megadod az msn címed? (persze csak ha akarod)
Én is így vagyok hogy a többi osztálytársam lerészegedik addig én edzésen vagyok .. Stb. 14/F
Persze! Nagyon jól csinálod! Ne változz meg semmiképp!
Ez normális nálad, a test, a hormonok a szellemi lényeged még fejlõdésben van-- jó ha tettszik neked ha a fiuk érdeklõdnek utánad ez növeli az önbizalmadat-- de nem szükséges ugranod azért inkább sportolj tanulj ami neked jól esik és egészséges a fejlõdésedhez- jó ha türelmesen kivárod a megfelelõ érettséget az ilyen jellegû kalandokhoz.
normális amit érzel mondjuk nekem még csak egy barátnöm volt de ha érdekelne akkor privátban ha elküldenéd az email címedet és akkor beszélhetnénk erröl
Szerintem csak hazudtak..
Nem hinnem hogy igaz lenne?? Az lehet hogy nem volt komoly kapcsulatuk.De hogy szuzek meg s nem volt baratjuk...az hihetetlen. En szemely szerint birom oket:D
Tipikusan azok a libák, akik apuci kicsi lányai, mert így mindent megkapnak tõle, és így nem vallhatják be persze a mûsorban, hogy gimi elsõben végigment rajtuk a fél suli. Ha valaki 24évesen még nem érez indíttatást annyira, hogy megérjen neki egy balhét faterral, akkor azt kezeltetni kell. Vagy leszedálja õket az apjuk szerekkel, megmagyarázná, miért ilyen mutánsok, bizarrok és a faterbõl is kinézem a dolgot tényleg.
A kérdező hozzászólása: igen ezt a cikket én is olvastam. szóval nem volt még pasijuk akkor szüzek is? mellesleg tényleg furcsa hogy az apjuk ennyire kordában tartja õket. én elszöktem volna otthonról.
olvastam valamelyik újságban, hogy az apjuk nem engedi pasizni õket, hogy a "karrierjükre koncentráljanak". már bocs, de felnõttek, hadd döntsék már el, mit kezdenek az életükkel. egyébként tényleg álszentnek tûnnek.
A kérdező hozzászólása: hát nem hiszem el h szüzek.
Mondjuk szerintem pasi sem bírná ki mellettük két napnál tovább. Elég idegesítõ, egoista k*rvák
A válasz megírásának idõpontja: ma 10:41 Na teljesen egyetértek. :D
Nekem sem tûnnek aranyos kis szüzikéknek... :D Am tényleg apuci kicsi lányai, és ha komoly kapcsolatuk lenne sem vállalnák be az apjuk elõtt. Mondjuk az apjuk elvárásainak sztem egy herceg sem felelne meg, hisz az õ pici lányai a legcsodálatosabbak a viláááágon!!! :D:D:D Nagyon örülök h másodszorra nem tartotta bent õket a zsûri, Veca hatalmasat énekelt. :)
Inkább csak ciki bevallani, hogy több f.... fogtak mint kilincset.
Szerintem azt, hogy szüzek.
A kérdező hozzászólása: de most õk azt próbálják velünk elhitetni hogy szüzek vagy hogy nem volt komoly kapcsolatuk?
ÉN teljesen elhiszem, hogy még nem volt pasijuk, mert annyira fura a nézésük, a természetük... És ahhoz képest, hogy már az apjuk 3 éves koruk óta tanítja õket, ahhoz képest elég sza.rok... Amikor majdnem kiestek, akkor kicsit letört a szarvuk... Egyébként meg, ha a zsûrin múlik úgyis bennmaradnak, mert "apuci magyarország leghíresebb zongoristája..."!
Nem hinném, akkor tegnap este nem tudtak volna olyan erotikus táncot lejteni, ha nem tudnánk mi fán terem.:)

Azt írtam a volt barátomnak, vagyis akivel összejártam "szia gondolkoztam kössz az eddigi teljesítményedet de nekem nem éri meg nem vagy használható semmire!" Tudomásul veszi vajon?

szó szerint kell venni hogy nem használható semmire!

Legjobb válasz: Szerintem senkinek sem szabad ennyire a lelkébe taposni...Azért mert neked nem jött be, lehet ez a srác valakinek az álompasi. Miért kell elvenned az önbizalmát? Petranova

Megint egy psziho topik! Szerintem boldog lesz ezzel a tanulsággal! Te meg biztos Király nõ vagy, ha ilyen fiuval enyelegsz! Ezt akartad tudatni a világgal, esetleg hogy így megmondtad neki, vagy mi a célod? De remélem te jól kielégítetted! Amúgy biztos jó valamire, neked is jó volt!
Szerény véleményem szerint egy undok kis liba vagy, aki úgy bánik a férfiakkal, mint egy lábtörlõvel.Tudod velem is játszott már fiú, de mégsem voltam ennyire érzéketlen vele, mert tudod nem ez a megoldás.Aztmondod arra vártál, hogy visszavághass...nos én a hasonló helyzetemben nem voltam ilyen k.rva, és a fiú visszajött hozzám, megváltozott, és több mint fél éve együttvagyunk. Ha hasonlóan viselkedsz mindenkivel, és tényleg olyan elkeserítõ személyiség vagy, mint amit le lehetett venni, akkor a helyedben elõször magamba néznék jóóó mélyen, aztán elsüllyednék, harmadszor pedig szegény sráctól bocsánatot kérnék, és valahogy kidumálnám magam, mert a lelkiismeretem nem lenne e nélkül tiszta.De te tudod...remélem egyszer megcsinálja életed szerelme ezt veled. :DDDDD
Szerintem senkinek sem szabad ennyire a lelkébe taposni...Azért mert neked nem jött be, lehet ez a srác valakinek az álompasi. Miért kell elvenned az önbizalmát? Petranova
Amiert nem kellettel neki azert meg nem kell megbantani, van ez igy. Neked sem kell mindenki.
Ez durva. Nekem ilyet írna valaki azzal többet nem beszélnék. Jófej vagy!
Te egy aranyos lány vagy, szívesen megismernélek :D lol
A kérdező hozzászólása: Hát megérdemelte mert már egyszer játszott velem!nem kellettem neki és erre vártam hogy végre én mondjam neki azt hogy nem
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed hogy én így nyugodtan vagyok!én nem akartam ilyen durva lenni!Akartam neki írni hogy egy kicsit durva volt az sms! de...azt is tudom hogy ha én kapnék ilyet akkor süllyednék szégyenembe és biztos nem néznék több pasira
Ne legyetek már ilyenek! Mit szánakoztok! Ezt akartad neki és megmondtad! Most mindenki boldog! Te se vagy egy jó nõ, na és? És õ se volt álomférfi! Ettõl még minden megy tovább! Ne tartsad már ilyen fontosnak, hogy mit mondasz! Egyébként legalább én is tudok valahova írni!
" de...azt is tudom hogy ha én kapnék ilyet akkor süllyednék szégyenembe és biztos nem néznék több pasira" Akkor az volt a célod hogy elsüllyedjen szégyenében és ne nézzen többet nõre? Akkor tényleg nagyon önzõ vagy.
Pff.. Ha tudomásul veszi alatt azt érted, hogy leszáll rólad, elég valószínû.. Mert ez kegyetlenül bunkó volt. Elsõsorban azért mert ilyesmit értelmes ember nem smsben, mailben, stb közöl..

Ha barátok leszünk a volt párommal, és én is úgy fogok vele viselkedni, akkor esetleg később még belém szerethet? Nem fogok hozzá közeledni, vagyis tényleg csak barátilag.

Legjobb válasz: jajjjjjj!!! most készülsz elkövetni életed legnagyobb hibáját. nyilvánvalóan még mindig oda vagy érte, és ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy hiú ábrándokat kergetve továbbra is ragaszkodsz. ez nem úgy mûködik, hogy elhatározod, hogy oké, akkor mától kezdve csak barátok lesztek, és úgy fogsz viselkedni, mert ezzel ki fogod készíteni magad. telnek, múlnak majd a hónapok, még mindig epekedsz, de se szex, se egy csók az áhított lénytõl. tényleg ez az, amit akarsz? mindezt úgy, hogy igen csak kevés az esélye, hogy ti az életben még egyszer összejöttök. vannak tündérmesék persze, a baráti körömben két eset is volt olyan, hogy a párok szétmentek, aztán most boldog férj/feleségként élnek. ennek ellenére ez nagyon ritka, és tegyük hozzá, hogy amíg külön voltak egymástól, nem tartották a kapcsolatot, más nõkkel/férfiakkal is volt kapcsolatuk, aztán az élet mégis újból összehozta õket. nehéz az elengedés, de vagy az, vagy a szenvedés. el kell hinned, hogy nem arra születtél, hogy csak egy emberrel tudj boldog lenni.

jajjjjjj!!! most készülsz elkövetni életed legnagyobb hibáját. nyilvánvalóan még mindig oda vagy érte, és ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, hogy hiú ábrándokat kergetve továbbra is ragaszkodsz. ez nem úgy mûködik, hogy elhatározod, hogy oké, akkor mától kezdve csak barátok lesztek, és úgy fogsz viselkedni, mert ezzel ki fogod készíteni magad. telnek, múlnak majd a hónapok, még mindig epekedsz, de se szex, se egy csók az áhított lénytõl. tényleg ez az, amit akarsz? mindezt úgy, hogy igen csak kevés az esélye, hogy ti az életben még egyszer összejöttök. vannak tündérmesék persze, a baráti körömben két eset is volt olyan, hogy a párok szétmentek, aztán most boldog férj/feleségként élnek. ennek ellenére ez nagyon ritka, és tegyük hozzá, hogy amíg külön voltak egymástól, nem tartották a kapcsolatot, más nõkkel/férfiakkal is volt kapcsolatuk, aztán az élet mégis újból összehozta õket. nehéz az elengedés, de vagy az, vagy a szenvedés. el kell hinned, hogy nem arra születtél, hogy csak egy emberrel tudj boldog lenni.
Ne hallgass az utolsóra!! Butaság csak úgy elengedi valakit akit szeretsz, de az is igaz, hogy nem érdemes rá örökre várni! Én ugyanilyen helyzetben voltam, csak barátok maradtunk sok év járás után, de elkerülhetetlen volt minden, mert egymásnak lettünk teremtve! Régen is barátok voltunk, és összejöttünk, másodszor is sikerült, pedig már új partnerek is voltak! Ne add fel, de ne rá építs az életed! Majd rájön! Ha mégse, akkor semmit nem veszítettél, van egy barátod, és az életes se róla szól!!
minden lehetséges ezen a világon
figyelj. lehet:) énis ugyanígy vagyok. szurkolok:)
És amikor majd a volt párod összejön egy másik lánnyal hármasban mentek el moziba??? Szerintem is felejtsd el, és lépj tovább. Csak szenvedést okozol magadnak.
ezért írtam hogy ritka. van ilyen de kevés:D
A kérdező hozzászólása: Azért azzal tudnék vitatkozni, hogy a fiú-lány között ritka a barátság. Nekem egyik legjobb barátom fiú, egymás párkapcsolatairól is ugyanúgy szoktunk beszélni mint arról hogy milyen lesz az idõ pl. :)
ígyvan próbáld ki mással is hátha jobb lesz. de tudd hogy fiú lány között nagyon ritka a barátság. és beléd szerethet ugyanúgy.ha majd hiányzik és még úgyérzed h jobblenne mégis vele akkor megpróbálhatod újra ha õis akarja.
ja, hát ha érzelmileg nem visel meg, hogy "csak" a barátja vagy, mert te sem tudod, hogy mit akarsz tõle, akkor nyugodtan ajánld fel neki a barátságod, de amikor ez a "csak" barátság már kezd terhes lenni, vagy állj elõ a farbával, hogy te többet szeretnél, vagy szépen fújj visszavonulót. az is lehet, hogy végül rájössz, barátként végül is jobban el tudod fogadni. amit írtam, a saját példámon alapult. kihûltek az érzelmek, a lány már csak barátságra szeretet volna berendezkedni. persze ezt sosem mondta ki, ezért nekem kellett lépnem. utána még õ erõltette többször, hogy de legalább akkor legyünk barátok, amire elméletben hajlottam volna, de gyakorlatban nem voltam rá képes, tönkre mentem volna bele érzelmileg, ezért megszakítottam minden kapcsolatot. persze ez nem jelenti azt, hogy évek múltán, ha találkoztok, akkor ne jöhetnétek össze (lásd feljebb), de mint ahogy többen mondtuk, erre ne építsd az életed, és az érzelmi világod.
A kérdező hozzászólása: Én igazából nem tudom, hogy mit szeretnék tõle, barátságot, vagy párkapcsolatot, ezért gondoltam arra, hogy legyünk megint barátok aztán ha megint lenne valami, én ott leszek, de persze közben lehet mással is kipróbálom, hátha jobb kapcsolatunk lesz...
érdeklõdj iránta, beszélgess vele gyakran, mosolyogj rá...
A kérdező hozzászólása: És hogy érzékeltessem, hogy ne legyek túl nyomuló?
Talán, de egy idõ múlva érzékeltesd is vele h többet akarsz mint barátság Sok sikert:)
ha õ már nem szeret téged és azt mondja hogy legyetek barátok, akkor õ a barátod akar lenni és semmi több. lépj tovább.

Barátom nem ment el bennem, vagyis ő mondta, hogy nem és tényleg nem benne élvezett el, hanem zsepibe de késöbb amikor fürödni mentem, éreztem a hüvelyemnél valami "csúzsosat" és hozzám értem és ilyen fehér vmi volt sperma illatal. Lehetek terhes?

Lehetet ez más is és beképzeltem mert annyira nem tudom milyen illata van csak körübelülre.Lehetséges viszont h a barátom nem bennem ment el de valahogy került belém sperma?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is. Megszakításos módszerrel "védekeztetek"? Tehát, a barátod kihúzta, mielõtt elment volna? Mert van elõváladék, ami szintén tartalmaz spermát. Az, hogy valamit éreztél a hüvelyednél, az a saját váladékod is lehet. Azt pedig érzed, ha a barátod elmegy benned. Így is lehet rá esély hogy terhes légy, azt nem írtad hogy mikor történt, de lehet hogy jobb lenne egy 72 órás tabit felíratni!

Szia! Elõször is. Megszakításos módszerrel "védekeztetek"? Tehát, a barátod kihúzta, mielõtt elment volna? Mert van elõváladék, ami szintén tartalmaz spermát. Az, hogy valamit éreztél a hüvelyednél, az a saját váladékod is lehet. Azt pedig érzed, ha a barátod elmegy benned. Így is lehet rá esély hogy terhes légy, azt nem írtad hogy mikor történt, de lehet hogy jobb lenne egy 72 órás tabit felíratni!
igen, az elovaladek is tartalmazhat spermát, és az elovaladekhoz eleg az izgalmi allapot, nem kell "elmennie"
Szia Kiscsibe! Tudod, hogy ezen az oldalon, hányszor, de hányszor le lett írva, hogy IGEN simán lehetsz TERHES!!! Merthogy az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. Mikor volt az utolsó vérzésed? Az a nyákos valami elsõsorban Te lehettél, mert nedves voltál a szex miatt (felizgultál és a hüvelyed ezzel a nyákos anyaggal segíti elõ, hogy ne fájjon, mikor belédhatol a hímvesszõ) A másik, hogy lehet, hogy fogalmad sincs a szexrõl (bocsánat, de a kérdésed alapján ez így tûnik) és mégis ûzöd... A kérdés alapján 14 és 16 éves kor közé tippellek. Ha már belevágtál, legalább OLVASS egy kicsit utána! Fontos lenne tudnod, mikor volt utoljára menzeszed! Ezt írd meg.
A kérdező hozzászólása: november 8 jött meg

A Legjobb Barátnőmmel csalt fél évig a barátom akit az igazinak hittem, és ehez volt képe a Legjobb Barátnőmnek vagyis csak a volt legjobb barátnőmnek hogy dolgozzam fel?

Meg akartam lepni a barátom a lakásán ugyanis kulcsot adottt hozzá a szülei 3 hetes nyaraláson voltak csináltam egy romantikus vacsorát mindent és erre bejön az ajtón hevesen csókolózva a volt legjobb barátnőmel és csak rántoták le egymásról a ruhát és elmentem mielőtt egy szóval is magyarázkathottakk volna.És kiderült fél éve tart.Nem is értettem én sokkal szebb vagyok análl a ribancnál aki egykor alegjobb barátnőmneek nevezte magát

Legjobb válasz: A szépség nem számít. Sehol sem. Ettõl függetlenül szemétség volt mindkettõjük részérõl. Ne gondolj rájuk, foglald el magadat, egy jó ideig még biztos szarul leszel, de el fog múlni!

A szépség nem számít. Sehol sem. Ettõl függetlenül szemétség volt mindkettõjük részérõl. Ne gondolj rájuk, foglald el magadat, egy jó ideig még biztos szarul leszel, de el fog múlni!
durva :/
jobb, hogy kiderült, legalább 2 szeméttõl megszabadultál. idõvel jobb lesz, próbáld úgy felfogni a dolgot, hogy megérdemlik egymást, gerinctelenek, te pedig leszel még sokkal boldogabb, mint az exeddel
A kérdező hozzászólása: Hát ja de egyszerre két kést szúrtak belém.Else tudtam volna képzelni hogy a barátom megcsal és azt se hogy a legjobb barátnõm meg lefekszik vele.És ezt nem vettem észre fél évig:(
A kérdező hozzászólása: Hát ez nagyon durva
[email protected] volna ki a csaj fogat , a sracot meg poffoztad volna meg! Imadom az ilyen jo kis baratmoket!!!Egy hulyeee krva
És ha a kérdezõ a hibás? NEm tudhatjuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!