Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmnek nyáron a (57 db)

A suliban nyári zenés-bemutató lesz és a legjobb barátnőmnek az a gondja, hogy nincs túl jó hangja és emiatt izgul. Lehet valamit tenni, van valami amitől kitisztul a hangja, vagy idővel jobb lesz? ( nem annyira vészes, de ahol hamis ott eléggé) 16/L

Legjobb válasz: a barátnõd (mert nyilván õ) ne dohányozzon, igyon meleg (nem forró) gyógynövényteákat, minden nap skálázzon - lehetõleg zongora kíséretében mert ha jó a hallása, akkor idõvel - tehát nem egy nyár alatt! - és gyakorlattal nem lesz olyan hamis, aztán szeptembertõl menjen énektanárhoz ha énekelni akar és amúgy hallja is magán, hogy szüksége lenne tanításra. fellépés elõtt egy órával kb. már ne igyon alkoholt, túl meleget és hideget sem, ne egyen édeset és úgy általában ne egye tele magát. melegítsen be, skálázzon, csináljon légzõgyakorlatokat és próbáljon meg ne idegeskedni. de most így hirtelen 1-2 hét alatt ne várjatok csodákat, gyakoroljon és lesz ami lesz. ez nem kis idõ, nem egy memoriter, amit bevágsz egy rövid idõ alatt. sok sikert a barátnõdnek:)

a barátnõd (mert nyilván õ) ne dohányozzon, igyon meleg (nem forró) gyógynövényteákat, minden nap skálázzon - lehetõleg zongora kíséretében mert ha jó a hallása, akkor idõvel - tehát nem egy nyár alatt! - és gyakorlattal nem lesz olyan hamis, aztán szeptembertõl menjen énektanárhoz ha énekelni akar és amúgy hallja is magán, hogy szüksége lenne tanításra. fellépés elõtt egy órával kb. már ne igyon alkoholt, túl meleget és hideget sem, ne egyen édeset és úgy általában ne egye tele magát. melegítsen be, skálázzon, csináljon légzõgyakorlatokat és próbáljon meg ne idegeskedni. de most így hirtelen 1-2 hét alatt ne várjatok csodákat, gyakoroljon és lesz ami lesz. ez nem kis idõ, nem egy memoriter, amit bevágsz egy rövid idõ alatt. sok sikert a barátnõdnek:)
mármint fellépés elõtt ne egye tele magát. amúgy nyugodtan:D

Az a fiú akibe már ötödik óta bele vagyok zúgva, nyár óta sms-eket ír a legjobb barátnőmnek. Elmondjam a barátnőmnek hogy nemcsak teszik a fiú hanem járnék is vele. Vagy ne?

A barátn?m csak azt tudja hogy bejön a pasi. Azt nem hogy járnék vele. A barátaim azt mondják hogy ne mondjam meg a barátn?mnek hogy tetszik az a fiú, mert amilyen hülye akkor nem járna vele. Viszont ha nem mondom el én leszek depis.

Legjobb válasz: és? semmi közöd nincs hozzá, hogy mit csinál a barátnõd meg az a fiú... ha össze akarnak jönni akkor úgyis összefognak. max ha azt mondod hogy ne, akkor majd szépen eltitkolják.... 17/L

és? semmi közöd nincs hozzá, hogy mit csinál a barátnõd meg az a fiú... ha össze akarnak jönni akkor úgyis összefognak. max ha azt mondod hogy ne, akkor majd szépen eltitkolják.... 17/L
Egyrészt ha ötödik óta nem értél el a fiúnál semmit akkor inkább hagynod kellene. Másrészt ha elmondanád a barátnõdnek akkor benne is felmerülne, ha az állítólagos legjobb barátnõjének tetszik valaki, akkor nem kellene "elvenni" tõle. Tudom milyen mocskosul [email protected] lenne neked hogyha összejönnének és ott sétálgatnának melletted együtt. Viszont pont ezért nem maradhatsz csöndben, mert ha igen akkor mindenféleképpen szívni fogsz.
Ha õ már régóta tudja akkor nem lepõdhet meg rajta. Azért nem érdemes szét választani õket, mert te nem tudtál semmit se tenni. Akkor mehetek én is kapcsolatokat szét rombolni, mert tetszik nekem és járnék vele:) nem így mûködik, ezért vannak sok hûtlenségek, mert másztok egymásra még ha kapcsolatban vannak is.

Hogyan bírjam ki ezt a rémálmot? Nyáron a nenémék börtönbe kerültek. Nemrég öngyilkos lett a legjobb barátnőm és egy fiú akit nagyon bírok meg egy barátnőm is öngyilkosak akarnak lenni.

szerelmes belém egy fiú de én nem szeretem. teljesen kivan készülve.

Legjobb válasz: Hello! Semmire nem megoldás ha Te is ilyen butaságokat gondolsz (Tervezel).Az hog másnak milyen az élete azzal ne törödj csak a sajátoddal, és a szeretteidével. Nem hülyeség de nem vagy szupermen hogy segítesz mindenkin. gondold végig miért kerültek börtönbe a "nénédék" miért lett öngyilkos a legjobb barátnõd! ez nagyon keményen hangzik de meg kell tenni! bocsi hogy ezt írom de azzal tényleg nem vagyok tisztában hogy miérrt történtek , és nem kéne ilyet írnom de az öngyilkosság az nem arra vall aki bátor és szembe "mer" szállni mindennel! akármit hozzon is az élet! Viszont ha tényleg ilyen dolgok gondolatok foglalkoztatnak akkor kérj segítséget! én ajánlanék neked természetgyógyászt(akár hiszel benne akár nem )segíteni tud. megtalálhatod a kérdéseidre a választ. én csak azért merem ezt leírni mert nekem segítettek már nem egyszer.. ha érdekel irj privátban Szia Ne gondolj ilyen megoldásra.....többet tér az életed. Bárkiénél.

Hello! Semmire nem megoldás ha Te is ilyen butaságokat gondolsz (Tervezel).Az hog másnak milyen az élete azzal ne törödj csak a sajátoddal, és a szeretteidével. Nem hülyeség de nem vagy szupermen hogy segítesz mindenkin. gondold végig miért kerültek börtönbe a "nénédék" miért lett öngyilkos a legjobb barátnõd! ez nagyon keményen hangzik de meg kell tenni! bocsi hogy ezt írom de azzal tényleg nem vagyok tisztában hogy miérrt történtek , és nem kéne ilyet írnom de az öngyilkosság az nem arra vall aki bátor és szembe "mer" szállni mindennel! akármit hozzon is az élet! Viszont ha tényleg ilyen dolgok gondolatok foglalkoztatnak akkor kérj segítséget! én ajánlanék neked természetgyógyászt(akár hiszel benne akár nem )segíteni tud. megtalálhatod a kérdéseidre a választ. én csak azért merem ezt leírni mert nekem segítettek már nem egyszer.. ha érdekel irj privátban Szia Ne gondolj ilyen megoldásra.....többet tér az életed. Bárkiénél.
Nehogy öngyilkos legyél!Gondolj csak bele vajon mit akartál/nál még megcsinálni az életben? Vagy hogy kit hagynál cserben ha öngyilkos lennél? Neked is hiányzott a legjobb b.nõd!Te is biztos sokaknak hiányoznál!Még járj pszichiátriára! Szerintem sokat pihenj!Vagy csinálj olyan dolgokat amik boldoggá tesznek!És kéne legyen valaki akinek kitudod önteni a lelked.
Nem. Barátnõd téved.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
dehogy igaz :DD gondolom a barátnõd nem szolizik :)
hát nézz utána neten és mutads meg neki vagy szakértõt kérdezzen !
szia! szerintem ezt te csak úgy tudod megoldani ha elviszed a barátnõdet egy pszichológushoz és mellette állsz h tudja h rád mindig számíthat! Ez lenne sztem a legjobb megoldás! 19/L
Az esemény utána a terhességet akadályozza meg.
Az elõttem szólóhoz: mit szóltál volna hozzá, ha téged néztek volna kezdetleges életnek, akinek még nincs tudata? Az esemény utáni tabletta és az abortusz közt csak annyi a különbség, hogy a tablettánál nem lehet tudni, volt-e egyáltalán megtermékenyített petesejt. Nála azt írod, védekeztek, tehát az esélye elhanyagolható. Ha ezt nem éri fel ésszel, lehet hogy jó volna ha pszihológus segítene neki.
Már nem azért, de az abortusz egy kezdetleges életet szüntet meg, akinek még nincs tudata. A 72 órás tabletta a teherbeesést gátolja meg. Szóval a 72 órás az olyan szintû mint a gumi ha úgy vesszük, szóval ennyi erõvel már maszturbálni is bûn...
Hát igen... a nõk nem ésszel gondolkodnak.
Valahogy arról kellene meggyõznöd õt, hogy annak ellenére bocásson meg magának, hogy úgy érzi, mintha abortusza lett volna. Ha megígéri magának, hogy többet ilyet nem csinál, taláén könnyebben menne neki. Abban igaza van, hogy ez egyfajta kémiai abortusz, csak nem lehet tudni, tényleg volt-e magzatkezdemény, vagy sem. Lehet, hogy nem volt. Próbáljon erre koncentrálni. ha egy pár a termékeny idõben közsül, csak 20% az esélye arra, hogy megfogannak, és 80% az esélye annak, hogy nem lesz belõle baba.
már bocsika, nem lehet hogy felfújja a barátnõd a dolgot?minek után nem is volt oka bevenni, hisz védekeztek, így közel nem biztos sõt mondhatnám hogy 99, 99999 százalék hogy nem volt terhes.
A kérdező hozzászólása: Az nem segítség, hogy hallgasson az eszére és hasonló megjegyzések... Minden másban tud az eszére hallgatni, de ebben nem:(
Igen, a nõk valahogy mindig fölcserélik, hogy mikor kell az eszükre és mikor a szívükre hallgatni.
A kérdező hozzászólása: Felnõtt nõ, nem 15 éves, de úgy érezte abból a kapcsolatból nem jöhetett volna baba (egyszer feküdtek le, védekeztek, mégis megijedt), pedig akkor is gyõzködtem, hogy szinte 0 % esélye lett volna, hogy teherbe esett. Sokat gondol azóta is erre, nagyon ritkán beszél róla, de tudom, hogy nem bocsátott meg magának.
A kérdező hozzászólása: Azóta is sokat beszélgettünk errõl és nem jutottunk elõrébb:( Hátha valakinek van valami jó ötlete.
A kérdező hozzászólása: Rengeteget utánaolvasott, nõdokival is beszélt, az esze tudja, hogy mi a különbség, csak a szíve, lelke nem. A megbocsátás sajna nem észbõl jön... :(
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nemcsak én nem tudok segíteni, látom másnak sincs hasznos ötlete:( Kedves utolsó válaszadó: gondolkodni nemtõl függetlenül mindenki ésszel szokott, csak van ami túlmegy azon, hogy ésszel megoldható legyen. (érzelmek, megbocsátás, harag stb.)
A 72 órás tabletta leválasztja a méhnyálkahártyát, hogy megakadályozza a terhesség létrejöttét.. hiszen ha nincs amin megtapadhat a megtermékenyített petesejt, akkor nincs terhesség sem. Ezért van az, hogy az eseményutáni tabletta bevétele után pár nappal a menstruációs ciklustól függetlenül vérzés jelentkezik. A létrejött terhességet már nem szünteti meg a tabletta. Ha ezt elmondod neki, az talán segít, bár valószínû h ezt már nemegyszer hallotta..
vetközös fiucska elég vicces.
igaz, hogy nem vicces ajándék, de egy nagyon szép emlék, ha 30 év fotóit egy albumba belehelyezitek, vagy egy filmet összevágtok neki.
Mondjuk egy meztelen pasis torta, vagy egy olyan ami banánt ábrázol, mellete két naranccsal, tudod mire emlékeztetné :) (hímvesszõ) Szerintem ez vicces, legalábbis mi jót röhögtünk rajta, amikor ubival és parival csinálták ezt ismerõsök.

Szerintetek megérti a barátnőm, ha megmondom neki, hogy nem tudom elvinni nyáron a Balcsira?

Tervezgettük, de úgy konkrétan nem lett megbeszélve. Jöv?re ballagok középiskolából, szóval még állásom nincs, diákmunkám nyárra van, viszont a tankönyveimet, a sulis bevásárlást és a ruházkodást magamnak szeretném megoldani, mivel nem élünk valami "h?dejó" anyagi körülmények között.

Legjobb válasz: Ha szeret, megérti.

Ha szeret, megérti.
összetenném a kezem, ha néhány korombeli srác is ilyen lenne! :) 21/L
Szerintem tökéletes lenne az is, amit írsz. Ha arra van keret és nem terhelne meg, menjetek oda! Õ is beleadhat abba is, nem? 22/L
Szerintem jó srác vagy - és a barátnõd is értékelni fogja, hogy még így is erõfeszítéseket teszel, hogy a kedvében járj. A B-terv sem rossz, sõt!
megérteni mindenképpen megérti, ha nem 5 éves, de hogy elfogadja e az más kérdés
Szerintem egy normális felfogású szerény értelmes embert bármikor rá lehet venni egy csóró sátorozós kempingre úgy hogy õ is örülve várja az idõpontot! Ha emiatt rosszat gondol rólad akkor mondd el neki hogy ez mennyire helytelen és cseppet sem erényes gondolkodásmód! Tisztelnie kéne azt amije van és tudnia hogy ki mennyit dolgozik azért amije lesz. Az anyagias lányokat nem kell komolyan venni! Keressenek maguknak egy pénzes malacot! Ennyi erõvel fizethetnél is a csajoknak! :) Mondd el szerintem nem lesz gond! 28F
Azon gondolkodtam, elkezdek hinni Istenben, ha már a Nökben nem tudok, erre tessék, halovány reménysugár a hozzászólók részéröl. Te pedig kérdezö, nagy mázlista vagy, ha a barátnöd ennek is örül! Én peches vagyok, folyton olyanokba botlok bele, akik mtv-n nöttek fel és a Balatonra is a szájukat húzzák...
Ha igazán szeret, igen. Nem az a lényeg mit hanem hogy együtt csináljátok egy kedves gesztus többet ér, egy szerenád, egy kedves levél vagy valami, ha Õ nem ezt érzi akkor kár rá idõt vesztegetned , bocs
lehet hogy megérti, egyszer, de elfogadni nem fogja. ha máskor is a "fapados" verziót lesz kénytelen választani, akkor, idõvel, el fog hagyni. pláne, ha tizen-huszonéves. a korábbi kommentekben jól csengenek ezek a frázisok, hogy "meg fogja érteni" "értékelni fogja", de õk is nagyon jól tudják, hogy mélyen belül teljesen másképp éreznek, gondolkodnak "realtime". ha nincs pénz, bármit csinálhatsz, nem fog veled maradni egy "normális" "értelmes", szép nõ. sajnos én is átéltem ezt, mint sok más férfitársam. mondanám, hogy barátnõ helyett pörögj rá a melótémára és tervezd az egzisztenciád, de erre ma kevés esély van. szóval, ha nem születtél gazdagnak akkor már eleve rossz. mert a nõk kezdenek végleg megváltozni a kapcsolatok terén és nem pozitív irányba. esküszöm még homárnak is könnyebb lenni ma, mint szerelmes és értelmes hetero férfinek :) nincs remény, nincs jövõ! c'est la fuckin vie!

Óvodapedagógusként fogunk végezni a barátnőmmel nyáron. Mivel itthon alig van munkahely, és szintes semmit nem fizetnek, úgy gondoltuk, kimegyünk külföldre. Hogyan, és hol keressünk munkát?

Angol nyelven beszélünk, középszintű nyelvvizsgánk megvan. Lehetőleg óvodában szeretnénk dolgozni, de mindenképpen gyerekekkel( au-pair, stb). Hogyan álljunk neki? Hol és hogy keressünk munkát? Vannak esetleg valamilyen szervezetek,akik tudnának segíteni? Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Bár Angliában élek, fogalmam sincs a lehetõségekrõl, viszont egy osztrák ismerõsöm mesélte, hogy Ausztriában tárt karokkal várják az óvónõket, annyira hiány van. Csak természetesen kell német tudás hozzá.

Bár Angliában élek, fogalmam sincs a lehetõségekrõl, viszont egy osztrák ismerõsöm mesélte, hogy Ausztriában tárt karokkal várják az óvónõket, annyira hiány van. Csak természetesen kell német tudás hozzá.

Ez egy nagyon fontos kérdés, remélem vki tud válaszolni! A barátnőm nyáron, augusztusban leugrott egy kb 5 méter magas hídról egy tóba. Kb 5 hónapja történt, elpattant egy ér és az orvosok csak fájdalomcsillapítót írnak neki. Mi a megoldás?

Helyben azonkívül, h nagyon fájt neki, semmi baja nem volt. Elmentünk orvoshoz többször is, mindig csak egy gyógyszert írnak fel neki, hátha hat. Elküldték CT-re, ahol megállapították, hogy elpattant egy ér és folyik a vér ott a fejében, aztán ennyi. Azt mondták, hogy majd felszívódik, addig meg kitartás. Mostanában viszont kegyetlenül szédül is mikor fáj a feje (nincs olyan nap, h nem) Az én késrdésem, hogy ezzel tényleg nem lehet mit csinálni, vagy ha igen, akkor mit? Ugyanis elég aggasztó, hogy egy hónap múlva fél éve történt és egyre roszabb. Köszönöm el?re a segítséget!

Legjobb válasz: Az agyában pattant el egy ér? Azzal kéne valamit kezdeni, ha nem szívódott fel, mûtéttel el kéne távolítani, mert nyomhatja az agyállományt, esetleg beékelõdéshez is vezethet.

Az agyában pattant el egy ér? Azzal kéne valamit kezdeni, ha nem szívódott fel, mûtéttel el kéne távolítani, mert nyomhatja az agyállományt, esetleg beékelõdéshez is vezethet.
Menjetek el egy másik kórházba és KÖVETLEJÉTEK, hogy segítsenek rajta. Ez nagyon veszélyes!!!!!!
ha nem vagytok megelégedve az orvossal, kérhetitek más szakorvos véleményét is
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem értek ehez nagyon. Azt tudom, hogy a bal halántéka körül van neki és ott nyom valamit. Lehet, hogy az agyában, nem tudom. És még biztos nem szívódott fel, mert egyre roszabb neki. A mégnagyobb baj az, hogy pl ma is beverte a padba a fejét, meg van, h véletlen vki megcsapja... Énis azon vagyok, hogy elmenjünk másik orvoshoz, de még nem sikerült meggyõznöm róla. Köszönöm a megerõsítést abban, hogy nem én lihegem túl a dolgot!

Barátnőmnek nyár óta a hóna alatt valami szemölcsös fertőzése van (ezt mondta neki a háziorvos, mert elment hozzá, ilyen sok idő után). Ez fertőződik, ha füstös helyre megy? Pl. Kocsmába?

Kapott rá valami fura krémet... egyébként nem fáj neki, csak akkor, ha bekeni.. Mondta neki az orvos, ha nem múlik, utána b?rgyógyászhoz megy...

Legjobb válasz: Hogy néz ki?

Hogy néz ki?
A kérdező hozzászólása: Õ így írta le: mint egy szemölcs és egy pattanás egybegyúrva...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!