Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmnek meg volna jönni (7 db)

A barátnőmmel kb 1hónapja szeretkeztünk előszőr vagyis akkor vesztettük el a szüzességünket utána valamikor megjött neki a mens. Azóta többször is voltunk együt most vasárnap meg kelet volna jönnie és már szerda van még nem jött meg neki mi lehet?

Rendesen védekeztünk még megis néztük nem-e lyukadt ki miután végeztünk...

Legjobb válasz: Az hogy most csináltátok elöször nem hiszem hogy bekavart,de a betegség igen!Elöfordul nekem is tolodott mert láz/influenza hatására.Ha rendesen védekeztetek szinte biztos hogy nem terhes ,csak nyugalom és meg fog jönni;)

Az hogy most csináltátok elöször nem hiszem hogy bekavart, de a betegség igen!Elöfordul nekem is tolodott mert láz/influenza hatására.Ha rendesen védekeztetek szinte biztos hogy nem terhes , csak nyugalom és meg fog jönni;)
Sztem nem kell aggódni, ha normálisan védekeztetek biztos csak késik egy kicsit. Valószínû azóta már meg is jött. A természet szeret az ilyennel tréfálkozni. Nálunk is elõfordult már, és semmi probléma nem lett belõle.
En mar hallottam olyanrol, hogy ahogyan elkezdte a szexualis eletet, rendszeresen kesett.....akar 2 hetet is!!!ugyh nyugi, sztem nincs semmi baj!!!Plane, ha vedekeztetek!!!
Ebédelj meg.
Nézd meg a gumi csomagolását! Ha az van ráírva, hogy "MADE IN CHINA", akkor kezdhetsz aggódni! Szerinted a kínaiak miért vannak olyan sokan? :-)
Semmit. Várj. és ne õrizgesd a használt gumit, mert büdös lesz ebben a melegben....
úristen...
Szerintem nem lehet terhes. Én 17 és fél éves vagyok, a menstruációm pedig még mindig nem teljesen rendszeres. Egy megfázás is késleltetheti.... szóval nem kell aggódni.
Kicsit korán kezdtétek, de ma már ez nem szokatlan. Remélem érettek vagytok. A gumi csaknem száz százalék. A menstruáció ebben a korban még nagyon össze vissza jön meg.. Nyugodj meg, és próbáljatok továbbra is felelõsséggel közelíteni ehhez a dologhoz.
ja ovi óta gondolom, az nem volt olyan rég...
A kérdező hozzászólása: de ez csak ilyen 1 volt és csak kipróbáltuk legalábbis õ akarta így hogy 1 legyen mer már nagyon régóta 1ütt vagyunk
hát 15 évesen nem kén kefélni, egy 15 évesnek amúgy is rendszertelen a menstruációja, megint két igen okos tini kölyök szexelt...
A kérdező hozzászólása: én 16 a bnõm 15 és olvastam olyat is hogy akár 1 hónapot is csúszhat..a stressztõl elvileg
Hány éves a barátnõd?Néha késik a menstruáció, ez tök normális, hogy 2-3 napot is késik, nem feltétlenül pont ugyanabban az idõben kell megjönnie.Ezt a meleg is okozhatja.Ha egy hét után se jön meg neki, akkor vegyetek terhességi tesztet, hogy megnyugodjatok, habár nem tartom valószínûleg, hogy teherbe esett.
szerintem éjjel miután megvolt nektek egy kis kobold megejtette magvait a barátnõdben és röhögve csak annyit mondott az éjszakába hogy "joyeux anniversaire" :D és kiugrott az ablakon
Második vagyok, és azért kérdeztem, mert ha fiatalok vagytok (van egy olyan érzésem, hogy azok), akkor valószínûleg még nem rendszeres a barátnõd menzesze, azért nem jött meg neki.
Ne aggódj kérdezõ, az elsõ alkalom összezavarja a hormonháztartást, így csúszhat akár egy hetet is.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: de az óvszer nem volt lyukas és nem kell leszólni azoknak akik még nem dugtak ennyi idõsen azok ink. ne is írjanak mer nem azér van a gyakorikérdések hogy leszóljátok a másikat..ennyit errõl!

Barátnőmnek meg kellett volna jönni találkánk előtt de nem jött meg. Aztán én megujjaztam és már 2 hónapja nem jön meg neki. Mondja hogy fáj neki a hasa de nem vérzik meg semmi. Vajon mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A két dolog valószínûleg nem függ össze.Nem tudom, hogy mennyi idõs a barátnõd, de fiatal korban normális, ha kimarad pár hónapot.De mindenképp ajánlatos felkeresni az orvosát.

A két dolog valószínûleg nem függ össze.Nem tudom, hogy mennyi idõs a barátnõd, de fiatal korban normális, ha kimarad pár hónapot.De mindenképp ajánlatos felkeresni az orvosát.
Ha fáj a hasa, menjen orvoshoz, ne várjon vele, ki kell vizsgálni.
kisfiam te lehet hogy apukaleszel!
Terhes a csaj!
nah végülis mi lett?

A Barátnőmnek nem jött meg és kicsit izgulunk. Amikor meg kellett volna jönnie, görcsölt a hasa de elmúlt. Szerintetek mi van?

Hétvégén kellett volna neki megjönnie, de még nem pontos teljesen a ciklusa. Vasárnap görcsölt a hasa, de nem jött meg neki és most semmi baja nincsen. Hüvelytablettát használtunk vagy gumit, de nem éreztem, hogy beleélveztem volna.

Legjobb válasz: Ha késik, reggeli elsõ pisibõl csináljon tesztet, lehet kapni gyógyzsertárban, drogériákban, vaterán. Terhességi teszt a neve. És megtudjátok, van-e okotok aggódni. Nincs 100% -os védekezési módszer, ezért mindig becsúszhatnak meglepetések. Innen mi nem tudjuk ezt megmondani.

Ha késik, reggeli elsõ pisibõl csináljon tesztet, lehet kapni gyógyzsertárban, drogériákban, vaterán. Terhességi teszt a neve. És megtudjátok, van-e okotok aggódni. Nincs 100% -os védekezési módszer, ezért mindig becsúszhatnak meglepetések. Innen mi nem tudjuk ezt megmondani.
Marha fejlett lehet, fõleg az agya. Azért nem tud védekezni, mi? Túl okos. Te meg marha tapasztalt lehetsz, ha azt sem tudod, hogy beleélveztél-e. Gyerekek, ne erõltessétek ezt még.
Fejlettebb. Igen. Akkor miért is vagytok itt? Már bocs...
A kérdező hozzászólása: sajnos nem ismerheted a laányt..sokkal fejlettebb mindenben a korához képest, gondolkodásban is És õ hozta fel ezt a kapszulát nekem jó volt eddig a gumi
Tehát jól értem, hogy adott egy 15 éves lány, akinek még a kis ifjonti teste nem volt képes beállítani a menzeszt és már nemi életet él?! Mért kell ilyen korán kezdeni? Komolyan.... Persze, hogy lehet terhes!! Ezt a kérdést fel sem tetted volna, ha kicsit tapasztaltabb lennél!!! Istenem jó atyám, szegény kislány, hogy meg lehet ijedve! Vegyetek egy terhességi tesztet (Gabriel, Clearblue, valami jobb minõségût), abban le van írva, mit hogy kell csinálni. Reggeli elsõ pisit használjatok! Szurkolni fogok az egy vonalért!! És ha túllesztek rajta, várjatok még 1-2 évet, mikor már teljesen felkészült az együttlétre és szedjen gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: 15 éves mindjárt 16 és nem várjuk a babát
Teszt, majd ha mégsem jön meg neki, irány az orvos, akár pozi akár neg a teszt.
Reggel teszteljen. Majd írd meg mi lett!
A "mindjárt megjön" érzés teljesen normális a terhesség elején. A hüvelytabletta mellett elég sokan esnek teherbe.
Hány éves a barátnõd?
Lehet, hogy csak szimplán késik, fõleg ha még nem állt be neki rendesen. De lehet, hogy becsúszott védekezés mellett a baba. Ezt így senki nem fogja tudni megmondani. Vegyen egy terhességi tesztet és csinálja meg.
és mi lett az eredmégny??
Titeket hatosagilag be kene tiltani, annyira hulyek vagytok...
" Ez normalis?" "Gumi nelkul csinaltuk" Nem, nem normális, felelõtlen taknyos idióták vagytok...
ó Isten adja hogy terhes legyen, csak hogy tanulj egy kis felelõsséget te szánalmas ....
Köze nincs a szüzesség elvesztéséhez! És miért nem a barátnõd kérdez/van azon hogy megoldjátok a problémát?! Szar egy nõt fogtál ki, keress egy normálisat!
Szia! A legjobb barátnõm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is. Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
A kérdező hozzászólása: egy hetest vettem
Az elsõ teszttel két hetet várni kell.
Elõfordulhat. De lehet stressztõl vagy idõjárás-változástól is, hogy késik.
A kérdező hozzászólása: 12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ. igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O Bármitõl késhet, sõt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
A kérdező hozzászólása: normalisan valaszoljatok. a tobbi nem erdekell. es az se lenne baj ha terhes lenne. es 19 vagyok o meg 18. 2 honap mulva 19 lessz o is. es mar eljegyeztem. csak felek h valami baja lett h enyit kesik a havija. pls. a kerdesre valaszoljatok.
nekem anno késett 1-másfél hetet... de legközelebb GUMIVAL csináljátok és nincs para! :)

A barátnőmnek már meg kellet volna jönnie a menstruációjának a 26. napon és már a 32. napban van mi lehet a gond?

Eddig folyamatosan pontosan megjött neki a 26. napban de most nem akar neki megjönni és szeretnék segítséget kérni a tapasztaltabb n?kt?l hogy nekik mi a tapasztalatuk ebben. el?re is köszönöm a válaszokat :) 18/F

Legjobb válasz: Csináljon minél elõbb egy tesztet. Bármi okból késhet, egyébként, de a legvalószínûbbet ki kellene zárni ;)

Csináljon minél elõbb egy tesztet. Bármi okból késhet, egyébként, de a legvalószínûbbet ki kellene zárni ;)
Lehet terhesség, nekem mindig rövidebb ciklusaim voltak, 24-25 naposak, a leghosszabb ciklusom 31 napos volt, amikor babát terveztünk a férjemmel, akkor a 31. napon sem jött meg, így a 32.-en teszteltem erõs pozitívat! Szóval vegyetek tesztet, azzal nem veszíthettek semmit. De lehet valamilyen betegség miatti késés, esetleg hormonális probléma. Ha nem terhesség és továbbra sem jön meg, akkor pedig keressen fel egy nõgyógyászt és kivizsgálják, mi lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Nagyon sokat segítettetek nekünk :)
Védekeztetek?
Igen, teherbe lehet esni menzesz elõtt 6 nappal, és akár közben is, bár kisebb valószínûséggel. Védekezni kell mindig, mert sosem lehet tudni, mikor ér meglepetés!
En menstruacio elso napjan lettem terhes az elsovel. Mindig meg van ra az esely.
Igen .terherbe lehet esni. Ha nagyon nyugtalankodtok egy terhességi teszt segít kideríteni mi is a helyzet.
Az egyik barátnõm menszi elõtt 1 héttel esett teherbe, mert akkor volt peteérése. Aztán a menszije megjött, így csak a következõ alkalommal derült ki, hogy valaki már lakik odabenn!
Csináljon tesztet.
A teszt még nem mutatná ki, hiszen mindössze 10 napja történt az aktus! Esetleg egy hét múlva... addig viszont parázzanak. Megérdemlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!