Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmnek az együttlétkor nem volt (2 db)

Barátnőmnek az utolsó együttlétkor nem volt orgazmusa, pedig mindent megtettem. Lehet, hogy emiatt nem szeret?

nyalni is próbáltam... lehet hogy nem szeret? nem merek vele találkozni azóta. . .

Legjobb válasz: Attol, hogy egy orgazmusa nem volt, az nem jelent semmit, találkozzatok, beszéljétek meg. és mindent bele... és attol, hogy nem volt neki, az nem ok, hogy ne szeressen...

Attol, hogy egy orgazmusa nem volt, az nem jelent semmit, találkozzatok, beszéljétek meg. és mindent bele... és attol, hogy nem volt neki, az nem ok, hogy ne szeressen...
Szia! Mibõl gondolod, hogy nem szeret? Mondta vagy éreztette veled. Szerintem az hogy nem mindig jut fel a csúcsra szex közben még nem határozhatja meg a szerelmet. Én szeretem, sõt imádom a páromat, pedig voltak problémáink a szex-el. Szeretem annak ellenére is, hogy nem mindig élvezek el. Nem ennek kell meghatározni a szerelmet. Persze, ha nem egyszeri vagy párszori esetrõl van szó, akkor nem mûködik köztetek a szex és az befolyásoló tényezõ lehet. Próbáld meg vele megbeszélni a dolgot. Beszéljetek nyiltan tabuk nélkül.Nekem az elsõ szexpartnerem megtanította, hogy nem szabad szégyenkezni ha a szexrõl kell beszélni. Ez jelenlegi élettársamat meg is lepte és azt mondta, hogy ilyen nyíltan még senkivel nem beszélt a szexrõl. Bár sokan azt mondják arról nem beszélni kell hanem csinálni, de nem árt tisztázni bizonyos problémákat, mert akkor csak szorongást okoznak és a végén azért nem megy. Mit szeretne, mihez lenne kedve, hogy esik neki jól. Akár szex közben is megkérdezheted, hogy jól esik -e neki vagy másként csináld. Másik lehetõség, hogy hagyod hadd kezdeményezzen, irányítson. Nekünk mind a két változat bevállt. SOk sikert!
ElQször próbáld meg orálisan kielégíteni, lehet, kicsit sokáig fog tartani, de nagyobb öröm lesz, ha sikerül neki, hiszen köztudod, hogy a nQk többsége, csak így tud elmenni. Próbáld meg és kérdezd, hol csináld, hidd el el fogja mondani, és vissza is kapod majd a kényztetést. Nekem bevált. Sok sikert
az lemaradt, hogy nekem a mostani párom csinálta ezt és addig nem is volt orgazmusban részem, de vele sikerült. sokat próbálkoztunk, de végül megtaláltuk, hogy jó mind a kettQnknek.
Sztem ha már nem szeret akkor nem ez lesz az oka.Ha eddig is szeretett akkor most is fog mert nem hinném hogy csak élvezetbõl volt veled.Ha meg igen akkor meg nem kell vele foglalkozni.
egy párkapcsolatban nem orgazmus számít
hagyd el..
igaz a helyzetet hol és hogyan történt nem tudom de ilyet nem mond az ember, még ha igaz is lenne bocs, de elég primitív egy nõszemély, tõlem szeretheted, ami nem egyenlõ azzal, hogy szerelmes vagy, õ meg nem mondott volna ilyet, ha érezne valamit is irántad, érdekes lesz késõbb milyen reakciói lesznek, ha már most ilyen, minden elismerésem, ha elviseled N
Ha szeretek valakit akkor nem alázom meg.
egyetértek az elõttem szólókkal.
A "kedves" barátnõd egy primitiv nõnek nem nevezhetõ egyed. Az ilyet max. páros lábbal kell kisegiteni ajtón kívûlre-de több szót sem érdemel.
hát ott kell hagyni
Várj nem azt mondtam hogy mint egy lovat félreérthetõ volt. A lényeg az volt hogy tett oda magad és elégítsd alaposan ki hogy élvezzen el de nagyon. Bízz magadban simán menni fog és akkor talán megtanulja hogy nem csak lómérettel lehet jó.
kamuuuuu ha meg igazi akkor mind a ketten csicskák vagytok.:D
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat. azért én még megpróbálom megbeszélni vele.:S
a 14 cm az nem kicsi, hanem átlagos, üzenem a barátnõdnek! :-)
én a helyedben úgy felpofoztam volna hogy a padló adja a másikat
Amúgy az is lehet hogy végtelenül ostoba szegénykém és fel sem fogta hogy ezzel megbántott durva de vannak ennyire hülye emberek. Két lehetõség van egy hogy felhozod neki rávilágítasz hogy eléggé megbántotta az érzéseidet ezzel a reakcióiból kiderül szeret e. Ha akkor is szívtelen és flegmázik ki kell vágni. A másik lehetõség hogy nem szólsz de úgy megdugod hogy besírjon a szó nemes értelmében tehát adni neki mint az állat. Utána tisztelni fog de ciki hogy elõtte nem ennek alapnak kéne lennie. Ezért tippelek arra hogy egyszerû teremtés de kitudja..
A kérdező hozzászólása: nem fogom [email protected] mint egy lovat mert attól hogy a porig tiport én még mindig szeretem õt.. inkább leülök beszélgetni vele errõl.. :( halálciki..
Példa nekem is volt egy olyan csajom aki közölte velem hogy sajnálja de sosem fog tudni úgy szeretni mint az elõzõ barátját mert az ilyen meg olyan egetrengetõ volt... pár hónap múlva már engem tartott élete szerelmének. Én is dönthettem volna úgy hogy otthagyom akkor nem tettem úgy döntöttem hogy azért is megmutatom igazam lett.
A kérdező hozzászólása: de most ezekután lehet fel sem fog állni.. :(
A kérdező hozzászólása: vágom. de nekem õ nem egy csaj, hanem a csaj..
lehet hogy egy kis szóbeli SM árnyalata kezd lenni a kapcsolatotoknak. Mutasd meg neki hogy tudod használni a szerszámot, ha utána is reklamál, akkor tényleg kereshetsz mást. Nem mindenkinek van "nagyzási mániája" ;)
Ráadásul tök átlagos a méreted ha még nagyon kicsi lenne akkor azt mondanám hogy lehetne szexuális téren gond de kis túlzással a fél országnak akkora van mint neked. A barátnõd bunkó volt és érzéketlen. Kíváncsi vagyok mit szólna ha azt mondanád neki hogy nem tetszik a melle nem biztos hogy élvezni fogod a szexet mert nem azt a látványt nyújtja amit megszoktál elõzõ csajaidnál......
ha az neki kicsi akkor tényleg hagyd ott a gyengeelméjû mindenit -_-
A kérdező hozzászólása: *kisfarkú
A kérdező hozzászólása: de ezért otthagyni ? én nagyon szeretem õt és elvileg õ is engem.. 20évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: de lehet ezt õ nem veszi megalázásnak egyszerûen csak így gondolja és lehet igaza is van :((
aki megalaz nem erdemel meg...
Mit is jelent pontosan a kisfarkú nála? Mekkora?
elfogadod, hogy igenis kicsi a p*csöd, aztán majd elhagy õ.
Tévedsz. Aki ilyet mond a párjának, azt biztos nem a szeretet vezérli. Ha már volt pasija elõtted, akkor tudnia kéne, hogy nem azon múlik a szex élvezetessége, hogy mekkora a farok. Szóval az az érzésem, hogy meg akart bántani Téged. A megoldás: Lazán közöld vele, hogy akkor keressen párt egy istállóban, és sétálj ki az ajtón. Ennyi. Ne vedd a szívedre a dolgot, még ha tényleg kicsi is a péló. Egy normális kapcsolatban nem fog számítani, ha a többi dolog klappol. Ez a csaj egyszerûen gázos.
A kérdező hozzászólása: 14cm:S
hagyd a fenébe
Nem érdemel meg téged, és egy kicsit se szeret, ha képes volt veled ezt tenni! Nekem elõbb száradni ki a szemem, minthogy ilyet vágjak a kedvesen fejéhez, és miért? Mert szeretem. Ne legyél ennyire szolgalelkû. :)
Hát ezért mondtam hogy gratulálok a csajnak a sok eszéhez így kell egy férfi önbizalmába tiporni.... Ha úgy érzed hogy segít akkor beszélj vele elõbb errõl ha feloldaná a gátlásaidat ha sikerülne kibeszélni. ÉS ki is derülne hogy csak ostoba vagy érzéketlen is. Bocs hogy ilyen hangnemben beszélek róla de ezt most megérdemli. Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!