Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmnek az együttlétkor nem (10 db)

22 éves fiú vagyok. A barátnőmnek azt mondtam nem vagyok már szűz. Jövő héten kerülne sor köztünk az első együttlétre, szerintetek elmondjam neki előtte? Ha odajutunk gondolom úgy is észreveszi.

Legjobb válasz: Mondd el neki. Nagy rá az esély, hogy feltûnne neki. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nem jött még össze, és kész! Inkább legyél õszinte, mint csalódjon benned egy hatalmasat.

Mondd el neki. Nagy rá az esély, hogy feltûnne neki. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nem jött még össze, és kész! Inkább legyél õszinte, mint csalódjon benned egy hatalmasat.
Gondolom láttál már pornót, nem fogja levágni h szûz vagy.
hát jah. egyáltalán miért hazudtál?
A kérdező hozzászólása: És akkor, mi a helyzet ha annyira egymásra vagyunk hangolódva hogy, én csak a mellét simogatom meg a fülébe suttogok és attól is elélvez? Akkor is szánalmas vagyok? Ma elmondom. Kb fél napig hazudtam neki. Köszönöm azokat a hozzászólásokat miszerint béna vagyok. Ezeket olvasva jöttem rá, hogy nincs miért aggódnom. Remélem egyszer ti is lesztek olyan helyzetben mikor nem szégyelltek semmit a másik elõtt.
A kérdező hozzászólása: "Baromság. Ha elmondod neki, meg fog döbbenni és azon fog agyalni, hogy mi lehet a baj veled. Ezután már egyáltalán nem fog férfiként tekinteni rád, hanem olyan szerencsétlennek fog tartani, akit neki kellett tanítania és ezt mindig a fejedhez fogja vágni, majd rövidesen talán egy "jó" indokot a szakításra." Tudod ebben a korban már nem csak a szex számít, vannak fontosabb dolgok is.Vagy ha nem is fontosabb de minimum egyenértékûek.Már nem is értem miért bizonytalanodtam el.
az attól függ... mennyire tapasztalt a barátnõd? hány éves és memmyi partnere volt?
A kérdező hozzászólása: 24 és kb 3.
19:34 vagyok 20:07 ez nem feltétlenül igaz, de van rá nagy esély. az emberek nagy részét úgysem érdeki ez, csak legyen valaki mellette, meg szex minden héten. 01:09 nekünk ne bizonyíts, engem teljesen hidegen hagy, kit hogy vertél át, hova dugtad neki a saját lelkiismereteddel TE nézz szembe 01:15 ebben a korban - tehát neked idáig csak az számított? vagy neki? közhely azért bizonytalanodtál el, mert mindig is bizonytalan voltál. ezért maradtál szûz is. ezért hazudtál neki. és ezért tetted fel a kérdést. ez nem baj, de ha hárítani akarsz, megint csak magadnak teszel rosszat. legyél végre tökös legény és vállald be amit csináltál. mondd el neki szerintem is. ha tényleg szeret úgyis megbocsát
Kérdezõ: minden tekintetben igazad van szerintem. Szorítok neked, érdekel a fogadtatás. Szerintem kár hazudni. Ha õszinte vagy, akkor neked is sokkal jobban megy majd az elsõ alkalom. Nem azon fogsz görcsölni, hogy észreveszi-e vagy sem, hanem hogy mindkettõtöknek jó legyen. Aki meg azt írja, hogy pornóból kell megtanulni szeretkezni, az szánalmas, hülye. Azt lehet ott tanulni, hogy hol a lyuk, de hogy mi okoz valódi örömet, odafigyelést, összhangot, hangulatot, stb. NEM. Ha a pároddal azt akarod eljátszani, amit egy pornószínész csinál, mindkettõtöknek megalázó, és pocsék dologban lesz része. Bár ezt lehet, hogy a kommentelõnek fel sem tûnik, mert igénytelen (ha egyáltalán van) szexuális élete. :(
DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE elzsibassza a farkad es ojan 25 percig birod vele:p a baratnod epp ne lassa a dobozat es azt hiszi h sima durex:P
Mint nõ én nagyon szomorú lennék ha a pasi nem mondaná el az igazat. Amúgy szerintem észrevenném, csak el fogsz menni hamar, meg picit bénázni fogsz. Sosem értem, miért kell hazudni?...Fõleg ilyen dologban!
"Azt hiszem elmondom neki. A reakcióiból legalább kiderül majd egy pár dolog. Még akár erõsítheti is a kapcsolatunkat." Baromság. Ha elmondod neki, meg fog döbbenni és azon fog agyalni, hogy mi lehet a baj veled. Ezután már egyáltalán nem fog férfiként tekinteni rád, hanem olyan szerencsétlennek fog tartani, akit neki kellett tanítania és ezt mindig a fejedhez fogja vágni, majd rövidesen talán egy "jó" indokot a szakításra. Úgy is az fogják mondani, hogy nagyra értékelik, de ez nem igazi. Ne mondd el! Nincs a homlokodra írva, lehet valaki elsõre is jó és hatodikra is szar.
elõzõ vagyok. ámítás: a nõket nem érdekli. nem igaz. a nõket a tapasztalt férfi érdekli. fõleg ha a nõ szûz. ha már szét van reszelve, perverzségbõl kell a szûz.
Én legfeljebb utólag vallanám be.Vagy közben.De különben nem mindegy?? Én nagyon örültem volna, ha a barátomnál én vagyok az elsõ.És nem tuti, hogy észreveszi.
erõltesd az anált, akkor meg sem fordul a fejében, hogy te még szûz vagy...
hány éves a lány és mennyire tapasztalt? (mióta szexel, hány partnere volt?)
mond el neki
Ha elmondod neki akkor szerencsétlenek fog gondolni, ha meg nem de béna leszel akkor meg kíábrándúl, sehogy se vagy nyerõ helyzetben.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem elmondom neki. A reakcióiból legalább kiderül majd egy pár dolog. Még akár erõsítheti is a kapcsolatunkat.
gumival tervezitek?
csalódni fog mindenképp, mert hazudtál. ha jobban átakarod verni, akkor ne mondd el. lehet hogy ugrik a dugás is. nem baj, mert egy hazug kapcsolat nem sokáig tart. vagy elmondhatod neki az igazságot, és kezed lábad töröd hogy megbocsásson.
na, megvolt? hogy ment? lebuktál..? ;)

Barátnőmnek problémái vannak az együttlétekkel. Nem érez semmi amikor péniszemet belehelyezem de az ujjaim hatására csak de az a probléma azóta áll fenn mióta először együtt voltunk. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: ugyanaz mint nálunk volt...elsö körökben ujjazás volt azt élvezte nagyon...szex meg szinte semmi...megoldás....több szex keveebb ujj és egykis türelem a részetekröl :)

ugyanaz mint nálunk volt...elsö körökben ujjazás volt azt élvezte nagyon...szex meg szinte semmi...megoldás....több szex keveebb ujj és egykis türelem a részetekröl :)
A barátnõdnek nincs semmi problémája, a legtöbb nõ nem tud elélvezni a csikló izgatása nélkül. Szex közben kérd meg hogy izgassa a csiklóját. Tedd a szájába a középsõ három ujját, aztán vezesd a csiklójához. A szexet elõjáték elõzze meg. Csókolgasd a testét, nyalogasd, masszírozd, cirógasd nyomkodd a fenekét, ilyesmi. Az ujjazás barbár dolog, általában. Teljesen rövid, maximálisan levágott körmökkel szabad csak. Ha az elmúlt 2-3 napban vágtad le a körmöd valószínûleg még recés a vége. Természetesen csak tiszta, szappannal mosott ujjakkal szabad. Az ujjazás legjobb ha a puncinyalás része. Nyald a punciját amíg nem érzed, hogy ellazult, és kívánja az ujjadat, vagy egyszerûen szól. De a legcélravezetõbb és a legértelmesebb megoldás az lenne ha mindezt a barátnõdtõl kérdeznéd meg. Biztosan félénk lesz eleinte és nem meri mondani hogy mire vágyik. Bátorítsd, magyarázd el neki hogy neked csak úgy jó az együttlét ha õ is élvezi. Kommunikáljatok.

Barátnőmnek az utolsó együttlétkor nem volt orgazmusa, pedig mindent megtettem. Lehet, hogy emiatt nem szeret?

nyalni is próbáltam... lehet hogy nem szeret? nem merek vele találkozni azóta. . .

Legjobb válasz: Attol, hogy egy orgazmusa nem volt, az nem jelent semmit, találkozzatok, beszéljétek meg. és mindent bele... és attol, hogy nem volt neki, az nem ok, hogy ne szeressen...

Attol, hogy egy orgazmusa nem volt, az nem jelent semmit, találkozzatok, beszéljétek meg. és mindent bele... és attol, hogy nem volt neki, az nem ok, hogy ne szeressen...
Szia! Mibõl gondolod, hogy nem szeret? Mondta vagy éreztette veled. Szerintem az hogy nem mindig jut fel a csúcsra szex közben még nem határozhatja meg a szerelmet. Én szeretem, sõt imádom a páromat, pedig voltak problémáink a szex-el. Szeretem annak ellenére is, hogy nem mindig élvezek el. Nem ennek kell meghatározni a szerelmet. Persze, ha nem egyszeri vagy párszori esetrõl van szó, akkor nem mûködik köztetek a szex és az befolyásoló tényezõ lehet. Próbáld meg vele megbeszélni a dolgot. Beszéljetek nyiltan tabuk nélkül.Nekem az elsõ szexpartnerem megtanította, hogy nem szabad szégyenkezni ha a szexrõl kell beszélni. Ez jelenlegi élettársamat meg is lepte és azt mondta, hogy ilyen nyíltan még senkivel nem beszélt a szexrõl. Bár sokan azt mondják arról nem beszélni kell hanem csinálni, de nem árt tisztázni bizonyos problémákat, mert akkor csak szorongást okoznak és a végén azért nem megy. Mit szeretne, mihez lenne kedve, hogy esik neki jól. Akár szex közben is megkérdezheted, hogy jól esik -e neki vagy másként csináld. Másik lehetõség, hogy hagyod hadd kezdeményezzen, irányítson. Nekünk mind a két változat bevállt. SOk sikert!
ElQször próbáld meg orálisan kielégíteni, lehet, kicsit sokáig fog tartani, de nagyobb öröm lesz, ha sikerül neki, hiszen köztudod, hogy a nQk többsége, csak így tud elmenni. Próbáld meg és kérdezd, hol csináld, hidd el el fogja mondani, és vissza is kapod majd a kényztetést. Nekem bevált. Sok sikert
az lemaradt, hogy nekem a mostani párom csinálta ezt és addig nem is volt orgazmusban részem, de vele sikerült. sokat próbálkoztunk, de végül megtaláltuk, hogy jó mind a kettQnknek.
Sztem ha már nem szeret akkor nem ez lesz az oka.Ha eddig is szeretett akkor most is fog mert nem hinném hogy csak élvezetbõl volt veled.Ha meg igen akkor meg nem kell vele foglalkozni.
egy párkapcsolatban nem orgazmus számít
hagyd el..
igaz a helyzetet hol és hogyan történt nem tudom de ilyet nem mond az ember, még ha igaz is lenne bocs, de elég primitív egy nõszemély, tõlem szeretheted, ami nem egyenlõ azzal, hogy szerelmes vagy, õ meg nem mondott volna ilyet, ha érezne valamit is irántad, érdekes lesz késõbb milyen reakciói lesznek, ha már most ilyen, minden elismerésem, ha elviseled N
Ha szeretek valakit akkor nem alázom meg.
egyetértek az elõttem szólókkal.
A "kedves" barátnõd egy primitiv nõnek nem nevezhetõ egyed. Az ilyet max. páros lábbal kell kisegiteni ajtón kívûlre-de több szót sem érdemel.
hát ott kell hagyni
Várj nem azt mondtam hogy mint egy lovat félreérthetõ volt. A lényeg az volt hogy tett oda magad és elégítsd alaposan ki hogy élvezzen el de nagyon. Bízz magadban simán menni fog és akkor talán megtanulja hogy nem csak lómérettel lehet jó.
kamuuuuu ha meg igazi akkor mind a ketten csicskák vagytok.:D
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat. azért én még megpróbálom megbeszélni vele.:S
a 14 cm az nem kicsi, hanem átlagos, üzenem a barátnõdnek! :-)
én a helyedben úgy felpofoztam volna hogy a padló adja a másikat
Amúgy az is lehet hogy végtelenül ostoba szegénykém és fel sem fogta hogy ezzel megbántott durva de vannak ennyire hülye emberek. Két lehetõség van egy hogy felhozod neki rávilágítasz hogy eléggé megbántotta az érzéseidet ezzel a reakcióiból kiderül szeret e. Ha akkor is szívtelen és flegmázik ki kell vágni. A másik lehetõség hogy nem szólsz de úgy megdugod hogy besírjon a szó nemes értelmében tehát adni neki mint az állat. Utána tisztelni fog de ciki hogy elõtte nem ennek alapnak kéne lennie. Ezért tippelek arra hogy egyszerû teremtés de kitudja..
A kérdező hozzászólása: nem fogom [email protected] mint egy lovat mert attól hogy a porig tiport én még mindig szeretem õt.. inkább leülök beszélgetni vele errõl.. :( halálciki..
Példa nekem is volt egy olyan csajom aki közölte velem hogy sajnálja de sosem fog tudni úgy szeretni mint az elõzõ barátját mert az ilyen meg olyan egetrengetõ volt... pár hónap múlva már engem tartott élete szerelmének. Én is dönthettem volna úgy hogy otthagyom akkor nem tettem úgy döntöttem hogy azért is megmutatom igazam lett.
A kérdező hozzászólása: de most ezekután lehet fel sem fog állni.. :(
A kérdező hozzászólása: vágom. de nekem õ nem egy csaj, hanem a csaj..
lehet hogy egy kis szóbeli SM árnyalata kezd lenni a kapcsolatotoknak. Mutasd meg neki hogy tudod használni a szerszámot, ha utána is reklamál, akkor tényleg kereshetsz mást. Nem mindenkinek van "nagyzási mániája" ;)
Ráadásul tök átlagos a méreted ha még nagyon kicsi lenne akkor azt mondanám hogy lehetne szexuális téren gond de kis túlzással a fél országnak akkora van mint neked. A barátnõd bunkó volt és érzéketlen. Kíváncsi vagyok mit szólna ha azt mondanád neki hogy nem tetszik a melle nem biztos hogy élvezni fogod a szexet mert nem azt a látványt nyújtja amit megszoktál elõzõ csajaidnál......
ha az neki kicsi akkor tényleg hagyd ott a gyengeelméjû mindenit -_-
A kérdező hozzászólása: *kisfarkú
A kérdező hozzászólása: de ezért otthagyni ? én nagyon szeretem õt és elvileg õ is engem.. 20évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: de lehet ezt õ nem veszi megalázásnak egyszerûen csak így gondolja és lehet igaza is van :((
aki megalaz nem erdemel meg...
Mit is jelent pontosan a kisfarkú nála? Mekkora?
elfogadod, hogy igenis kicsi a p*csöd, aztán majd elhagy õ.
Tévedsz. Aki ilyet mond a párjának, azt biztos nem a szeretet vezérli. Ha már volt pasija elõtted, akkor tudnia kéne, hogy nem azon múlik a szex élvezetessége, hogy mekkora a farok. Szóval az az érzésem, hogy meg akart bántani Téged. A megoldás: Lazán közöld vele, hogy akkor keressen párt egy istállóban, és sétálj ki az ajtón. Ennyi. Ne vedd a szívedre a dolgot, még ha tényleg kicsi is a péló. Egy normális kapcsolatban nem fog számítani, ha a többi dolog klappol. Ez a csaj egyszerûen gázos.
A kérdező hozzászólása: 14cm:S
hagyd a fenébe
Nem érdemel meg téged, és egy kicsit se szeret, ha képes volt veled ezt tenni! Nekem elõbb száradni ki a szemem, minthogy ilyet vágjak a kedvesen fejéhez, és miért? Mert szeretem. Ne legyél ennyire szolgalelkû. :)
Hát ezért mondtam hogy gratulálok a csajnak a sok eszéhez így kell egy férfi önbizalmába tiporni.... Ha úgy érzed hogy segít akkor beszélj vele elõbb errõl ha feloldaná a gátlásaidat ha sikerülne kibeszélni. ÉS ki is derülne hogy csak ostoba vagy érzéketlen is. Bocs hogy ilyen hangnemben beszélek róla de ezt most megérdemli. Drukkolok!

Hogy magyarázzam el a legjobb barátnőm férjének, hogy többé nem vagyok hajlandó az együttlétekre?

A legjobb barátn?m férjével többször lefeküdtem, de amíg nem voltam férjnél, elfogadhatónak gondoltam. De amióta férjnél vagyok, nem akarok lefeküdni vele. Nem túl rég próbálkozott, akkor sikerült elhárítani a támadást, de most olyan buliba megyek hétvégén, ahol ? lesz a házigazda, és félek hogy letámad. Mit mondjak neki, hogy ne kelljen szexelni?

Legjobb válasz: nem véleményezném a helyzetet, de sztem vidd magaddal a férjedet... akkor csak nem mer kezdeményezni...

nem véleményezném a helyzetet, de sztem vidd magaddal a férjedet... akkor csak nem mer kezdeményezni...
Nem kell magyarázkodnod, hogy miért nem akarod. Megerõszakolni csak nem fog.
Szóval amíg te nem voltál férjnél, addig nem zavart, hogy a legjobb barátnõd férje d*g? Na ilyen legjobb barátnõtõl mentsen meg az ég.
... és akkor mit csinálsz a "nem legjobb" barátnõiddel, ha a legjobb barátnõd férjével összefekszel? Ne haragudj, de ne nevezd magad mégcsak a barátnõjének se!
ez ugye valami vicc? a legjobb barátnõd férje k.rogatott? ezt hogy gondoltad? remélem sosem lesz ilyen aljas barátnõm mint te :S miért pont a barátnõd férje kellett?
Te aztán ku*vajó legjobb barátnõ vagy! Remélem a barátnõd meg a te férjed farkát veszi majd tüdõre! megérdemelnéd!!
Ez milyen kérdés? Azt, hogy milyen nõ az aki lefekszik a barátnõje férjével inkább nem írom le, mert nem ez a kérdés. De milyen nõ az aki ilyen kérdést feltesz? Nem tudsz határozott nemet mondani? Buta tyúk..... 19/L
Remélem, soha nem lesz ilyen "legjobb barátnõm"...mielõtt itt háborogsz, kicsit nézz már magadba, vagy köpj fel és állj alá. Attól, mert te nem vagy képes EMBER módjára viselkedni, még nem kell másokat tönkre tenni. Nehogy már neked álljon feljebb. A kérdésedre válaszolva: nem hiszem, hogy olyan nehéz megmondani valakinek, hogy: Bocs de többet nem szeretném. Bár nem lep meg, hogy nincs ennyi eszed sem...
A kérdező hozzászólása: Olcsó??? Ki mondta, hogy pénzt kapok érte? Szerintem ez nincs írva sehová! Amúgy meg mindenki magából indul ki.
es meg te beszelsz kulturarol?? -.-" mielott a meghazasodtal is csaltad a ferjed?? hat szep...most meg hirtelen eszedbe jutott, hogy hoppaaaa azert ezt mar megsem kene??miert hazasodtal ossze a ferjeddel ha ilyen sz*r a kapcsolatotok?? miert nem kerestel magadnak valakit aki HOZZAD ILLIK??? emiatt van a sok boldogtalan hazassag. mellesleg meg ne te legyel felhaborodva, mert egy olcso riherongy vagy.
A kérdező hozzászólása: Megcsal tár õ is. Na és? ja, amúgy meg anyád az oltári nagy qrva.
Petrával értek egyet! Azért örülök, hogy vannak olyan emberek akikbõl még nem veszett ki az erkölcsösség! Ami téged illet kedves kérdezõ, egy oltári nagy k*rva vagy! A legjobb barátnõd férjével? Pffff szánalom vagy! Mondd meg a pasinak, hogy eddig r*banc voltál, de most szeretnél átállni az Erõ jó oldalára, és ezentúl saját magát k*rja seggbe! Õszintén kívánom, hogy csaljon meg a férjed!
Megpróbálok csak a kérdésre válaszolni. Úgy is többen lesztek, mindig legyen veled valaki, barátok, akikkel beszélgetsz. Akkor csak nem nyomul, hisz van felesége (aki csak ott lesz, v nem?). A legjobb viszont az lenne, ha menne veled a férjed is.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de ismersz? Neeeem? Hát akkor honnan tudod, milyen vagyok, és mennyi eszem van?
Ki lehet találni abból, ahogy és amit írsz magadról, nem kell hozzá különösebb tudomány...egyébként nem volt lelkiismeret furdalásod?
Ti is köpjetek fel és álljatok alá, mert a napotok fénypontja az, ha valakit megdobálhattok sárral. Csak nem azért, mert akkor tisztábbnak tûntök?
Pfff kedves utolsó....csak nem azért véded, mert te is a kérdezõhöz hasonlóan minimális erkölcsökkel rendelkezel?
A kérdező hozzászólása: Aki nem bírja értelmezni a kérdést, az ne válaszoljon, ilyen egyszerû. Ezek szerint nemcsak nekem nincs eszem. Lehet hogy én kiállítottam ezzel bizonyítványt magamról, de ti sem vagytok sokkal különbek a [email protected], [email protected]ással. Mindegyik válaszban van igazság, belátom, de meg lehet fogalmazni ezt másképp is. Persze így ismeretlenül, névtelenül könnyû pálcát törni felettem, de az vesse rám az elsõ követ, aki még életében egyszer sem hibázott. Köszönöm azt az 1-2 választ, ami emberi hangnemben íródott, a többi meg ne ítélkezzen felettem mert õ se különb. És még csodálkozik, hogy nálam is kiveri a biztosítékot.
A kérdező hozzászólása: De bizony volt lelkiismeretfurdalásom.
Én válaszoltam a kérdésedre, bár nem túl kedvesen, mert szerintem nem érdemled meg, és talán a kommentek hatására legalább elgondolkozol. Persze nem ismerlek, így nem is érdekel mit csinálsz az életeddel, de nem hiszem, hogy az a helyes amit te teszel...másrészt felháborított a kérdés azon része (is)hogy: Mit mondjak neki, hogy ne kelljen szexelni? - ez úgy hangzott mintha kötelezõ lenne...nem elég azt mondani, hogy NEM???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Tényleg tök jó, hogy még te sértõdsz meg, amikor nyíltan leírtad ide, hogy mekkora ordas k*rva vagy. Bocs, hogy nem tudok a kedvedben járni a válaszommal, de nálam a barátság szent dolog, és aki az ún. legjobb barátnõje házasságát meggyalázza, az nem érdemli meg, hogy bárki bízzon benne. Pláne, hogy te úgy látszik kicsit sem érzed ezt helytelennek, csak azóta zavar, hogy férjed van. Különben az esküvõ elõtt még nem tartottad helytelennek? Vagy úgy egyltalán, te házaskén nem k*rsz félre, de az nem számított, hogy akivel eddig összefeküdtél, az házas volt?
Ilyen barát mellett nincs szüksége az embernek ellenségre...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak, akik értelmesen próbálnak válaszolni, és a kérdésre. Az életemrõl senkitõl sem kértem kioktatást. Fõleg nem 19 éves taknyostól...
A kérdező hozzászólása: És azt ki mondta, hogy mással is összefekszem??? "... és akkor mit csinálsz a "nem legjobb" barátnõiddel, ha a legjobb barátnõd férjével összefekszel? Ne haragudj, de ne nevezd magad mégcsak a barátnõjének se! "
A kérdező hozzászólása: Mért, szerinted mit csinálok a nem legjobb barátnõimmel???
Igazad van, még te háborodj fel!!!!!!
hülye k.urva :/ Addig nem érdekelt míg nem voltál férjnél??? szánalmas vagy, h ezt megtetted a barátnõddel! Na az ilyen emberek végett nem bízok már senkibe!! 27/L
A kérdező hozzászólása: Sajnos alkalmatlan a hely, hogy kultúráról tartsak felvilágosítást. Nem csak az árulkodik egy emberrõl, hogy kivel fekszik le...
Nem kell szépítened, r*banc vagy.
jójó, de legalább ne írtad volna hogy legjobb barátnõd férje... neked hogy esne, hogyha a férjed a te legjobb bnõddel menne félre? Te meg azthinnéd minden rendbe köztetek...
kultúra... nem hinném hogy tudod mit jelent ez a szó... egyébként meg a drága pasi is ugyanolyan hibás mint te!
A kérdező hozzászólása: illetve nem utolsónak, hanem utolsó elõttinek
Pedig az vagy, nem számítanak a részletek, ha képes voltál a "legjobb barátnõd" férjével összefeküdni. Most meg ne csodálkozz, ha õ folytatni akarja, annak ellenére, hogy férjnél vagy.
Ha kerek perec leállítod határozottan akkor nem érti meg? Végsõ soron vidd el a férjedet is. De nem értem, az õ felesége nem lesz ott a buliban ?
mekkora szar vagy =(
De most ki a rákot érdekel ki mit gondol róla? Hol van a kérdésben, hogy mi a véleményetek róla? Mondd meg neki, hogy Józsi, most már más a helyzet. Szeretem a férjem. Szép volt, jó volt, de köszönöm, ennyi volt.
Nincs mit.

Ha hotelbe csak a barátnőmmel egy együttlétre szeretnék menni, de nem szeretnék ott aludni. Az kivitelezhető?

Legjobb válasz: Szia! Mondjuk én ismerek (szegeden) olyan hotelt, amit akár pár órára is ki lehet bérelni. Az, h más városba is van e ilyen, arról nem tudok nyilatkozni, de szegeden itt ez 100%!!!!!! Nagyot néztünk, amikor a portán megkérdezték tõlünk, h pár órára, v éjszakára vesszük ki a szobát....

Szia! Mondjuk én ismerek (szegeden) olyan hotelt, amit akár pár órára is ki lehet bérelni. Az, h más városba is van e ilyen, arról nem tudok nyilatkozni, de szegeden itt ez 100%!!!!!! Nagyot néztünk, amikor a portán megkérdezték tõlünk, h pár órára, v éjszakára vesszük ki a szobát....
Pécsett, tudok olyan hotelt! El is tudom intézni, 5ezer / alkalom.
Persze, kivitelezhetõ. Csak szólni kell a recepción, hogy gyors vendégek vagytok. Nálunk igy hivják és 8000 Ft/alkalom. Pest megye, Bp-hez közel.
Mindegyik hotelban van ilyen, ugyhogy kivitelezheto! Tudod, mindenhol orulnek a vendegeknek!
Ha kifizetitek az egész éjszakát, akkor akár fél óra múlva is eljöhettek bármelyik szállodából vagy motelból. Kisebb panzióban egy egész éjszaka ára is talán 8-10 ezer forint kettõtöknek. Ilyet pedig szinte bárhol találtok.
Én Budapesten tudom megoldani ha szükséges, tudok segíteni, haverom recepciós egy kisebb szállóban. 5000 óránként. A nagyobb szállodákban ez az opció csak a recepciósokkal már eleve szerzõdésben lévõ lányokkal mûködik a pár órás szoba.
A kérdező hozzászólása: jah és 17 éves vagyok..:)
Küldd orvoshoz, vagy a kérdést tedd fel elõbb egy orvosi kérdezz-felelek oldalon.
Érdemes lenne nõgyógyászhoz menni ezzel! Ezt kezelni kellene.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyunk csak erdekelek az otletek
Igyon minél több folyadékot holnapig, aztán a doki után majd okosabbak lesztek.
ez fertõzés lesz vagy gomba :/ iránya nõgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: Ez biztos ?
igen, biztos
A kérdező hozzászólása: Valami hüvely kúpot kapott akkor az jò lesz gondolom .

Ha van barátnőm, és nem szerelmes még igazán, de szeret, akkor jobb lesz a helyzet, ha meglesz az első együttlétünk?

Szóval ilyenkor kialakul a szerelem?

Legjobb válasz: Nem alakul ki a szerelem, de legalább megdugtad!

Nem alakul ki a szerelem, de legalább megdugtad!
A kérdező hozzászólása: És az nem elég egy kapcsolathoz?
Nem hiszek az ilyesmiben. Tapasztalataim szerint a szerelem alapú vonzalom vagy rögtön beindul az emberben vagy soha. Nem minden esetben van szerelem elsõ látásra, de ha találkozol valakivel, kb. max. 5 perc alatt eldõl, hogy beindul-e benned valami iránta és ez mélyül idõvel azzá, amit úgy hívunk, hogy szerelem. Úgy tudnám ezt jobban elmagyarázni, hogy amikor elõször találkozol valakivel és nem szökken szárba benned valami különös érzés iránta, akkor az késõbb sem fog jönni. Olyan nincs, hogy eltelik x hét vagy x hónap és ha addig nem lettél szerelmes, nem érezted az a felvillanyozott, lelkesedõs állapotot, akkor majd arra ébredsz egy szép napon, hogy hopp, mégiscsak érzed. Remélem, így érthetõ. Vagyis elmondható, hogy a szerelem folyamata rögtön beindul. Ha nem indul be, késõbb sem fog. Ilyenkor csak a szeretet, ragaszkodás alakul ki idõvel, de nem a szerelem.
1-k igaza van. A 4-s, hogy a szex elmélyíti? Ebben nem hiszek. Nem így van. A nõk érzelmi oldalról közelítenek mindent, lehet így van. Bár én a realitás talaján vagyok. Szóval az eszemre szoktam hallgatni. Az is biztos a szerelem nem egyforma két embernél sem. A pároknál sem egyforma az érzés, valaki szerelmesebb. Ha a lány ezt mondta a személyiséged tetszik, hát nem hiszem ettõl több lesz.
A kérdező hozzászólása: személyiségemet szereti már egy ideje együtt vagyunk 3 hónapja, de azt mondja még nem szerelmes
Elõfordulhat, a lányok általában eléggé érzelmesen állnak a szexhez, bár kérdés, hogy jó lesz-e így neked, ha csak ezért lesz szerelmes, és nem a személyiséged miatt.
Miért akarnál lányokra hallgatni párkapcsolati kérdésekben?
kialakulhat persze. eleve nem mindenkivel ugyan olyan gyorsan alakul ki, másrészt a szex az elmélyíti a kapcsolatokat!
lehet, de csak akkor ha õ hozza fel a témát hogy szeretné/õ mászik rád. nálam sokszor alakult ki így szerelem, viszont ha a pasi erõltette és nyaggatott hogy legyen má' szex/meg taperolt és maj' megerõszakolt - akkor nem lett belõle semmi.
A kérdező hozzászólása: Volt aki ezt mondta nekem lány! Lányok véleményét várom elsõsorba, nem fiúkét, am 16 vagyok!
szerelem elsõ látásra!

A barátnöm nem akarja az elsö együttlétet videóra venni. Titokban felvegyem ennek ellenére?

Legjobb válasz: Milyen jogon akarod felvenni?Fõleg hogy õ bele sem egyezik!? Gondolkozzunk már egy kicsit!! Miért ilyen fontos ez neked? Normális ember nem csinál ilyet!

Már miért kéne felvenni? Még ha nem számítana bûncselekménynek, akkor is minek?:D
Szerintem meg az elsõ együttlét legyen sokkal de sokkal intimebb ennél. Már egyáltalán az hogy jutott eszedbe, hogy tõle megkérdezd? A sokadikat, amikor már ismeritek egymás rezdüléseit is, na, azt már fel lehet venni, lehet, hogy még neki is tetszene. De egy elsõ szeretkezés egy lánynak nem akármi, én biztos nagyot csalódnék a páromban, ha ilyet találna ki... Pedig szeretem, és õ is szeret engem... Félek, hogy ezért nem fog tudni benned maradéktalanul bízni, vagy nem fog elég komolynak tartani... Mert tényleg elég meggondolatlan ez az egész ötlet... Azon túl is, hogy már eldöntötted, és helyesen döntöttél. 22/L
Milyen jogon akarod felvenni?Fõleg hogy õ bele sem egyezik!? Gondolkozzunk már egy kicsit!! Miért ilyen fontos ez neked? Normális ember nem csinál ilyet!
NEM! Ha titokban felvételt készítesz az együttlétrõl a barátnõd beleegyezése nélkül akkor azzal az õ személyiségi jogait sérted és ha ez kitudódik akkor feljelentést is tehet ellened ... De nem csak emiatt lenne végtelenül gerinctelenség, hogy titokban videót készítesz hanem mert a másik fél nem akarja és ha ezt kérte akkor tartsd tiszteletben.
sõt, ha valamelyikõtök nincs 18, akkor maga az ötlet is bûncselekmény. függetlenül attól, hogy belegyezik-e vagy sem. (tiltott pornográf felvétel kategória) (nem kell kötözködni, okoskodni, nézzetek utána, maga a felvetés is bûncselekmény)
Ezt személyi jogok megsértésének nevezik! Ha ezt õ megtudja...fel is jelenthet, és neki adnak igazat!
Húú, de szereted a barátnõd! És tiszteled, õt is és a véleményét is. Meg korrekt és õszinte is vagy. Gratula
Ez bûncselekmény.
Komolyan kiakadtam... Szép vagy mondhatom:S Szeretheted a barátnõdet.ha ennyire tiszteletben tartod a véleményét!Hallottál már arról, h olyat tegyél ami neki is jó és õ is szeretne? jó meggondoltad magad végül, de maga a gondolat is , h igy átvered!Gondolj bele õ tökre izgul, Neked adja magát, erre te ahelyett , h megbecsülnéd és örülnél neki, neeem te képes lennél igy semmibe venni! Sajnálom a lányt, h veled fogja elveszteni :S éés nagyon nagyon visszafogtam magam véleményben... remélem kamu kérdés...h lehet ilyen s.emét valaki? :S éés nagyon nagyon visszafogtam magam véleményben... l/18
Szegény lány, remélem nem egy ekkora tahóval fogja elveszíteni.
Patkány vagy, barátom. A következõ mozdulásod az lenne, h felteszed a netre?!
Ha ez kiderül sok szar lehetséges: -egy életre elvágtad magad a csajnál -bûncselekmény -elterjed rólad a csajok körében, mert a lány el fogja mesélni, hidd el -Stb. U.I.: Hogy lennél képes ilyensmire...?
Én tuti nem venném fel. Az ilyen felvételek, elõbb-utóbb az interneten kötnek ki :)
mekkora madár vagy....:DD
hát ne haragudj, de alig akartam elhinni hogy ez egy komoly kérdés...
Normális vagy?????? Sztem nem!
Hülye! NEM! Bûncselekmény és ez nem is szerelem, te csak dugni akarsz!
Exem egyszer felvette a tudtom nélkül. Aztán amikor én magabiztosan belementem a fogadásba, ami egy ilyen felvétel léérõl szólt, és csúnyán elbuktam, mert titokban felvette "és elfelejtett" szólni, akkor nagyon kiakadtam :D Hozzávágtam a kulcsomat - az volt a kezemben épp:D
Viszont ha megkérdezted tõle, és õ nemet mondott, és utána még "nyafogtál" vagy tettél olyan kijelentést, hogy akkor is felveszed, akkor viszont beszéld meg vele, hogy nem lesz felvétel. Az én barátom az elsõ petting elõtt kérdezte meg, hogy felveheti-e. Én nemet mondtam, még próbálkozott, de én hárítottam. Amikor odakerültünk, akkor a koleszszobájában a laptopja pont az ággyal szemben volt és kinyitva, mert elõtte zenét hallgattunk. Én tiszta ideg voltam, mert pont az alfelemet láthatta volna a kamera, ha be van kapcsolva. Abba kellett hagynunk, és be kellett csuknia. Egyszerûen feszélyezett. Szóval ha már eldöntötted - nagyon helyesen - hogy tiszteletben tartod a döntését, akkor tisztázd vele, hogy titokban sem csinálsz ilyen butaságot. Ha már belejöttök a dologba, és jobban ismeritek egymást az ágyban is, visszatérhetsz a témára. De az elsõ az legyen meghitt és felvételmentes. Így is eléggé parás lesz, és gátlásos, ne tegyél rá még egy lapáttal.
A kérdező hozzászólása: 18ak elmultunk, de már megtettem a kijelentést. Nem veszem fel!
A kérdező hozzászólása: Jogos!! Èn voltam meggondolatlan, nem veszem fel
Hogy jut eszedbe egyáltalán ekkora görénység? Egyáltalán!Úgy csinálsz mintha az együttlét felvétel nélkül egyet jelentene a hajmosással sampon nélkül...mintha ez olyan szükségges lenne! Persze hogy nem akarja...ilyen hülyeséget.... Ha titokban felveszed nagy görény vagy, megérdemelsz eg yjó nagy téglát a fejedre!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!