Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmnek az együttlétkor (19 db)

Mit tegyek, hogy többször akarja a barátnőm az együttlétet?

A b.n?m nem szereti az együttlétet. Próbáltam már mindent, hogy meghozzam hozzá a kedvéd, de neki elég 2 hetente 1*. Mit tegyek hogy legalább 2 naponta akarja a dolgot? Már beszéltünk rolla, hogy nekem szükségem lenne naponta, de legalább 2 naponta a dologra, de ? neki nem kell annyi. Próbáltam már mindent, romantikus, gyertyás megoldásokat, de minden nap nem lehet gyertya, tejszínhab ....stb.

Legjobb válasz: Sok oka lehet, hogy nem akarja. Szerintem azt csináld, hogy amikor legközelebb együtt vagytok, akkor mindent tegyél meg, hogy élvezze. Csak vele foglalkozz, figyelj a reakcióira, tényleg csak õ számítson. Lehet, hogy utána megszeretni, és kitudja...legközelebb õ fogja mondani, hogy gyerünk gyerünk:)

Sok oka lehet, hogy nem akarja. Szerintem azt csináld, hogy amikor legközelebb együtt vagytok, akkor mindent tegyél meg, hogy élvezze. Csak vele foglalkozz, figyelj a reakcióira, tényleg csak õ számítson. Lehet, hogy utána megszeretni, és kitudja...legközelebb õ fogja mondani, hogy gyerünk gyerünk:)
Szerintem is ott a kutya elásva, hogy nem élvezi a szexet, de nem szól, mert azzal megbánt téged... Vagy csak egyszerüen kezd kihûlni a kapcsolat... Biztos vagy benne, hogy élvezi az együttlétet? F/23
Nekem a barátom ilyen, hetente 1szer kb eszébe jutok "úgy" is:) gyanítom nála hormonális, fizikális a dolog, nagyon kis sovány, mindentõl fogy, ezért sem olyan aktív.Régebben én is nagyobb étvággyal voltam eleresztve(minden nap szerettem volna), de ma már- hála a tabinak- a heti egyet sem érzem kínzóan kevésnek:) Mivel védekeztek? A tabiknak megvan ez a libidó-lombozó tulajdonságuk sajna:(
Ha olyankor nem bírod sokáig a két hét miatt, akkor igyekezz elõtte maszturbálni. A lánynak sem jó, ha hamar elmész.
Szia, en a fogamzasgatlo hatasara egyaltalan nem kivantam a szexet (evekig), aztan elkezdtem egy 6 honapos szunetet es azota teljesen be vagyok indulva... Komolyan, nincs olyan pillanat, h ne lehetne felizgatni. Lehet, h hasonlo a problema. Ha a baratnod is megoldast szeretne talalni, akkor nem artana elmenni egy orvoshoza, aki tudna segiteni.
õszintln szólva a barátnõd nagyon udvarias(töketlen) és nem mer szólni hogy szar a szex neki. igazából én is voltam már így hogy szar volt, a pasi mindent megtett ihazából, csak nem sikerült neki, pl, úgy ért hozzá a csiklómhoz mintha valami állatsimogatóban lenne meg ilyenek, és annyir megsajnáltam a fiút hogy így próbálkozik, hogy gondoltam kinyögök neki néhány u-t meg á-t, aztán megkedveltem, hosszabb ideig együtt maradtunk, de nekem annyir szar volt a szex, és mivel úgy is rendszeresen maszturbáltam, nem éreztem szükségét annak hogy csináljuk, és emiatt egyre jobban ritkultak az együtlétek, mert úgy feküdtem le vele, hogy húúú m ár vagy egy hete nem szexeltünk, na jó akkor egye fene, legyen karácsonya... lehet hogy nálatok is hasonló a probléma
Lehet megunta a dolgot, van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek, hogy élvezze a sexet?
Helló, nálunk a terhessége alatt állt le szinte teljesen a szex-szel, nem kívánta, de jó fej volt és nagyjából minden második nap leszopott, vagy kiverte és csúnyán beszélt közben a kedvemért :) Ki lehetett bírni :)
Nalam a valtozas kb 3-4 honap mulva jelent meg, ido kell, mig kitisztul a szervezet! Legy turelmes es beszeljetek meg. :)
A kérdező hozzászólása: Tabi elött se volt hiperaktív (mert szûz volt mikor megismertem), és mióta összejöttünk szedi a tabit. Most 2 hónapja szünetelteti, de semmi változás:-( Ja, és újtra el akarja kezdeni. Mit tegyek, hogy többször akarja?
Lehet, hogy a tabi miatt keletkezett a problémátok. Így, hogy abbahagyta, lehet visszatér a kedve :)
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja pihenteti a gyogyszert. Nem lelkiismeretes, inkább lusta:-(
Helló, Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de elõbb írta valaki, hogy a tabletta teljesen kikapcsolta a szexuális vágyait. Hagyasd vele abba a tablettát és váltsatok más (pl gumi) védekezésre. Lehet, hogy egy ilyen egyszerû dolog is megoldja a problémád. A másik dolog pedig a feszültség. Ha nagyon kell teljesítenie a munkahelyén, a suliban/egyetemen, ha nagyon lelkiismeretesen veszi a takarítást, rendrakást, fõzést, annyira rákattan, hogy eszébe sem jut a szex. Figyeld a világra adott reakcióit, lehet, túl stresszesen meg akar mindent csinálni, és mire ágyba kerül elfárad. Nálunk mûködni szokott, ha letiltom néha esténként a házimunkáról, gyerekekrõl, és elküldöm szoliba. Addig a gyermekeket elintézem, ha hamarabb jön haza, akkor kap egy jó adag Baileyst és egy könyvet, de nem dolgozhat. Ha látja, hogy kikapcsolhat, akkor kb 3 óra alatt ereszt le annyira, hogy rá lehet venni a huncutságra. Igaz, ennyire lelazultan már néha be kell fogni a száját, annyira síkítozik :) ))
Az is lehet, hogy a sima szexet unta meg, beszélj vele. Lehet, hogy van valami szexuális vágya, ami izgalmasabbá tehetné mindkettõtöknek. Új hely, vagy valami új dolog. 6 éve vagytok együtt, biztos tudtok errõl is beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: De mit tegyek, hogy legyen kedve hozzá? Kit/mit unt meg? Engem vagy a sexet?
A kérdező hozzászólása: Már mindent próbáltam, nem 1 hónapos a kapcsolat, hanem 6 éves. Ha engedi, akkor mindig úgy csinálom, hogy õt elégítem ki elöször /nyalás/, és csak úgy bele. Különben ffi vagyok és 26 éves.
A kérdező hozzászólása: Tabival védekezünk. Õ azt mondja hogy az elõjáték jó, mikor nyalizom, akkor azt mondja, hogy van is csiklóorgazmusa, és én is úgy veszem észre. (megfeszül, beleremeg...) Csak amikor benne vagyok akkor nem bírom sokáig, éppne emiatt, hogy 2 hetente vagyunk csak együtt.
miért nem ezzel kezdted hogy szûz volt? akkor viszont biztos hogy benned van a hiba és nem a tablettában, nyugodtan folytathatja a tabletta szedését, sokkal kényelmesebb. szerintem nem ilyennek képzelte el a szexet, és igazából lehet hogy váltooztatna a dolgon, de mivel nincsen semmi összehasonlítási alapja, azt sem tudja hogyan.
hagyd el..
igaz a helyzetet hol és hogyan történt nem tudom de ilyet nem mond az ember, még ha igaz is lenne bocs, de elég primitív egy nõszemély, tõlem szeretheted, ami nem egyenlõ azzal, hogy szerelmes vagy, õ meg nem mondott volna ilyet, ha érezne valamit is irántad, érdekes lesz késõbb milyen reakciói lesznek, ha már most ilyen, minden elismerésem, ha elviseled N
Ha szeretek valakit akkor nem alázom meg.
egyetértek az elõttem szólókkal.
A "kedves" barátnõd egy primitiv nõnek nem nevezhetõ egyed. Az ilyet max. páros lábbal kell kisegiteni ajtón kívûlre-de több szót sem érdemel.
hát ott kell hagyni
Várj nem azt mondtam hogy mint egy lovat félreérthetõ volt. A lényeg az volt hogy tett oda magad és elégítsd alaposan ki hogy élvezzen el de nagyon. Bízz magadban simán menni fog és akkor talán megtanulja hogy nem csak lómérettel lehet jó.
kamuuuuu ha meg igazi akkor mind a ketten csicskák vagytok.:D
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat. azért én még megpróbálom megbeszélni vele.:S
a 14 cm az nem kicsi, hanem átlagos, üzenem a barátnõdnek! :-)
én a helyedben úgy felpofoztam volna hogy a padló adja a másikat
Amúgy az is lehet hogy végtelenül ostoba szegénykém és fel sem fogta hogy ezzel megbántott durva de vannak ennyire hülye emberek. Két lehetõség van egy hogy felhozod neki rávilágítasz hogy eléggé megbántotta az érzéseidet ezzel a reakcióiból kiderül szeret e. Ha akkor is szívtelen és flegmázik ki kell vágni. A másik lehetõség hogy nem szólsz de úgy megdugod hogy besírjon a szó nemes értelmében tehát adni neki mint az állat. Utána tisztelni fog de ciki hogy elõtte nem ennek alapnak kéne lennie. Ezért tippelek arra hogy egyszerû teremtés de kitudja..
A kérdező hozzászólása: nem fogom [email protected] mint egy lovat mert attól hogy a porig tiport én még mindig szeretem õt.. inkább leülök beszélgetni vele errõl.. :( halálciki..
Példa nekem is volt egy olyan csajom aki közölte velem hogy sajnálja de sosem fog tudni úgy szeretni mint az elõzõ barátját mert az ilyen meg olyan egetrengetõ volt... pár hónap múlva már engem tartott élete szerelmének. Én is dönthettem volna úgy hogy otthagyom akkor nem tettem úgy döntöttem hogy azért is megmutatom igazam lett.
A kérdező hozzászólása: de most ezekután lehet fel sem fog állni.. :(
A kérdező hozzászólása: vágom. de nekem õ nem egy csaj, hanem a csaj..
lehet hogy egy kis szóbeli SM árnyalata kezd lenni a kapcsolatotoknak. Mutasd meg neki hogy tudod használni a szerszámot, ha utána is reklamál, akkor tényleg kereshetsz mást. Nem mindenkinek van "nagyzási mániája" ;)
Ráadásul tök átlagos a méreted ha még nagyon kicsi lenne akkor azt mondanám hogy lehetne szexuális téren gond de kis túlzással a fél országnak akkora van mint neked. A barátnõd bunkó volt és érzéketlen. Kíváncsi vagyok mit szólna ha azt mondanád neki hogy nem tetszik a melle nem biztos hogy élvezni fogod a szexet mert nem azt a látványt nyújtja amit megszoktál elõzõ csajaidnál......
ha az neki kicsi akkor tényleg hagyd ott a gyengeelméjû mindenit -_-
A kérdező hozzászólása: *kisfarkú
A kérdező hozzászólása: de ezért otthagyni ? én nagyon szeretem õt és elvileg õ is engem.. 20évesek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: de lehet ezt õ nem veszi megalázásnak egyszerûen csak így gondolja és lehet igaza is van :((
aki megalaz nem erdemel meg...
Mit is jelent pontosan a kisfarkú nála? Mekkora?
elfogadod, hogy igenis kicsi a p*csöd, aztán majd elhagy õ.
Tévedsz. Aki ilyet mond a párjának, azt biztos nem a szeretet vezérli. Ha már volt pasija elõtted, akkor tudnia kéne, hogy nem azon múlik a szex élvezetessége, hogy mekkora a farok. Szóval az az érzésem, hogy meg akart bántani Téged. A megoldás: Lazán közöld vele, hogy akkor keressen párt egy istállóban, és sétálj ki az ajtón. Ennyi. Ne vedd a szívedre a dolgot, még ha tényleg kicsi is a péló. Egy normális kapcsolatban nem fog számítani, ha a többi dolog klappol. Ez a csaj egyszerûen gázos.
A kérdező hozzászólása: 14cm:S
hagyd a fenébe
Nem érdemel meg téged, és egy kicsit se szeret, ha képes volt veled ezt tenni! Nekem elõbb száradni ki a szemem, minthogy ilyet vágjak a kedvesen fejéhez, és miért? Mert szeretem. Ne legyél ennyire szolgalelkû. :)
Hát ezért mondtam hogy gratulálok a csajnak a sok eszéhez így kell egy férfi önbizalmába tiporni.... Ha úgy érzed hogy segít akkor beszélj vele elõbb errõl ha feloldaná a gátlásaidat ha sikerülne kibeszélni. ÉS ki is derülne hogy csak ostoba vagy érzéketlen is. Bocs hogy ilyen hangnemben beszélek róla de ezt most megérdemli. Drukkolok!

22 éves fiú vagyok. A barátnőmnek azt mondtam nem vagyok már szűz. Jövő héten kerülne sor köztünk az első együttlétre, szerintetek elmondjam neki előtte? Ha odajutunk gondolom úgy is észreveszi.

Legjobb válasz: Mondd el neki. Nagy rá az esély, hogy feltûnne neki. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nem jött még össze, és kész! Inkább legyél õszinte, mint csalódjon benned egy hatalmasat.

Mondd el neki. Nagy rá az esély, hogy feltûnne neki. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nem jött még össze, és kész! Inkább legyél õszinte, mint csalódjon benned egy hatalmasat.
Gondolom láttál már pornót, nem fogja levágni h szûz vagy.
hát jah. egyáltalán miért hazudtál?
A kérdező hozzászólása: És akkor, mi a helyzet ha annyira egymásra vagyunk hangolódva hogy, én csak a mellét simogatom meg a fülébe suttogok és attól is elélvez? Akkor is szánalmas vagyok? Ma elmondom. Kb fél napig hazudtam neki. Köszönöm azokat a hozzászólásokat miszerint béna vagyok. Ezeket olvasva jöttem rá, hogy nincs miért aggódnom. Remélem egyszer ti is lesztek olyan helyzetben mikor nem szégyelltek semmit a másik elõtt.
A kérdező hozzászólása: "Baromság. Ha elmondod neki, meg fog döbbenni és azon fog agyalni, hogy mi lehet a baj veled. Ezután már egyáltalán nem fog férfiként tekinteni rád, hanem olyan szerencsétlennek fog tartani, akit neki kellett tanítania és ezt mindig a fejedhez fogja vágni, majd rövidesen talán egy "jó" indokot a szakításra." Tudod ebben a korban már nem csak a szex számít, vannak fontosabb dolgok is.Vagy ha nem is fontosabb de minimum egyenértékûek.Már nem is értem miért bizonytalanodtam el.
az attól függ... mennyire tapasztalt a barátnõd? hány éves és memmyi partnere volt?
A kérdező hozzászólása: 24 és kb 3.
19:34 vagyok 20:07 ez nem feltétlenül igaz, de van rá nagy esély. az emberek nagy részét úgysem érdeki ez, csak legyen valaki mellette, meg szex minden héten. 01:09 nekünk ne bizonyíts, engem teljesen hidegen hagy, kit hogy vertél át, hova dugtad neki a saját lelkiismereteddel TE nézz szembe 01:15 ebben a korban - tehát neked idáig csak az számított? vagy neki? közhely azért bizonytalanodtál el, mert mindig is bizonytalan voltál. ezért maradtál szûz is. ezért hazudtál neki. és ezért tetted fel a kérdést. ez nem baj, de ha hárítani akarsz, megint csak magadnak teszel rosszat. legyél végre tökös legény és vállald be amit csináltál. mondd el neki szerintem is. ha tényleg szeret úgyis megbocsát
Kérdezõ: minden tekintetben igazad van szerintem. Szorítok neked, érdekel a fogadtatás. Szerintem kár hazudni. Ha õszinte vagy, akkor neked is sokkal jobban megy majd az elsõ alkalom. Nem azon fogsz görcsölni, hogy észreveszi-e vagy sem, hanem hogy mindkettõtöknek jó legyen. Aki meg azt írja, hogy pornóból kell megtanulni szeretkezni, az szánalmas, hülye. Azt lehet ott tanulni, hogy hol a lyuk, de hogy mi okoz valódi örömet, odafigyelést, összhangot, hangulatot, stb. NEM. Ha a pároddal azt akarod eljátszani, amit egy pornószínész csinál, mindkettõtöknek megalázó, és pocsék dologban lesz része. Bár ezt lehet, hogy a kommentelõnek fel sem tûnik, mert igénytelen (ha egyáltalán van) szexuális élete. :(
DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE DUREX PERFORMANCE elzsibassza a farkad es ojan 25 percig birod vele:p a baratnod epp ne lassa a dobozat es azt hiszi h sima durex:P
Mint nõ én nagyon szomorú lennék ha a pasi nem mondaná el az igazat. Amúgy szerintem észrevenném, csak el fogsz menni hamar, meg picit bénázni fogsz. Sosem értem, miért kell hazudni?...Fõleg ilyen dologban!
"Azt hiszem elmondom neki. A reakcióiból legalább kiderül majd egy pár dolog. Még akár erõsítheti is a kapcsolatunkat." Baromság. Ha elmondod neki, meg fog döbbenni és azon fog agyalni, hogy mi lehet a baj veled. Ezután már egyáltalán nem fog férfiként tekinteni rád, hanem olyan szerencsétlennek fog tartani, akit neki kellett tanítania és ezt mindig a fejedhez fogja vágni, majd rövidesen talán egy "jó" indokot a szakításra. Úgy is az fogják mondani, hogy nagyra értékelik, de ez nem igazi. Ne mondd el! Nincs a homlokodra írva, lehet valaki elsõre is jó és hatodikra is szar.
elõzõ vagyok. ámítás: a nõket nem érdekli. nem igaz. a nõket a tapasztalt férfi érdekli. fõleg ha a nõ szûz. ha már szét van reszelve, perverzségbõl kell a szûz.
Én legfeljebb utólag vallanám be.Vagy közben.De különben nem mindegy?? Én nagyon örültem volna, ha a barátomnál én vagyok az elsõ.És nem tuti, hogy észreveszi.
erõltesd az anált, akkor meg sem fordul a fejében, hogy te még szûz vagy...
hány éves a lány és mennyire tapasztalt? (mióta szexel, hány partnere volt?)
mond el neki
Ha elmondod neki akkor szerencsétlenek fog gondolni, ha meg nem de béna leszel akkor meg kíábrándúl, sehogy se vagy nyerõ helyzetben.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem elmondom neki. A reakcióiból legalább kiderül majd egy pár dolog. Még akár erõsítheti is a kapcsolatunkat.
gumival tervezitek?
csalódni fog mindenképp, mert hazudtál. ha jobban átakarod verni, akkor ne mondd el. lehet hogy ugrik a dugás is. nem baj, mert egy hazug kapcsolat nem sokáig tart. vagy elmondhatod neki az igazságot, és kezed lábad töröd hogy megbocsásson.
na, megvolt? hogy ment? lebuktál..? ;)

Hogy magyarázzam el a legjobb barátnőm férjének, hogy többé nem vagyok hajlandó az együttlétekre?

A legjobb barátn?m férjével többször lefeküdtem, de amíg nem voltam férjnél, elfogadhatónak gondoltam. De amióta férjnél vagyok, nem akarok lefeküdni vele. Nem túl rég próbálkozott, akkor sikerült elhárítani a támadást, de most olyan buliba megyek hétvégén, ahol ? lesz a házigazda, és félek hogy letámad. Mit mondjak neki, hogy ne kelljen szexelni?

Legjobb válasz: nem véleményezném a helyzetet, de sztem vidd magaddal a férjedet... akkor csak nem mer kezdeményezni...

nem véleményezném a helyzetet, de sztem vidd magaddal a férjedet... akkor csak nem mer kezdeményezni...
Nem kell magyarázkodnod, hogy miért nem akarod. Megerõszakolni csak nem fog.
Szóval amíg te nem voltál férjnél, addig nem zavart, hogy a legjobb barátnõd férje d*g? Na ilyen legjobb barátnõtõl mentsen meg az ég.
... és akkor mit csinálsz a "nem legjobb" barátnõiddel, ha a legjobb barátnõd férjével összefekszel? Ne haragudj, de ne nevezd magad mégcsak a barátnõjének se!
ez ugye valami vicc? a legjobb barátnõd férje k.rogatott? ezt hogy gondoltad? remélem sosem lesz ilyen aljas barátnõm mint te :S miért pont a barátnõd férje kellett?
Te aztán ku*vajó legjobb barátnõ vagy! Remélem a barátnõd meg a te férjed farkát veszi majd tüdõre! megérdemelnéd!!
Ez milyen kérdés? Azt, hogy milyen nõ az aki lefekszik a barátnõje férjével inkább nem írom le, mert nem ez a kérdés. De milyen nõ az aki ilyen kérdést feltesz? Nem tudsz határozott nemet mondani? Buta tyúk..... 19/L
Remélem, soha nem lesz ilyen "legjobb barátnõm"...mielõtt itt háborogsz, kicsit nézz már magadba, vagy köpj fel és állj alá. Attól, mert te nem vagy képes EMBER módjára viselkedni, még nem kell másokat tönkre tenni. Nehogy már neked álljon feljebb. A kérdésedre válaszolva: nem hiszem, hogy olyan nehéz megmondani valakinek, hogy: Bocs de többet nem szeretném. Bár nem lep meg, hogy nincs ennyi eszed sem...
A kérdező hozzászólása: Olcsó??? Ki mondta, hogy pénzt kapok érte? Szerintem ez nincs írva sehová! Amúgy meg mindenki magából indul ki.
es meg te beszelsz kulturarol?? -.-" mielott a meghazasodtal is csaltad a ferjed?? hat szep...most meg hirtelen eszedbe jutott, hogy hoppaaaa azert ezt mar megsem kene??miert hazasodtal ossze a ferjeddel ha ilyen sz*r a kapcsolatotok?? miert nem kerestel magadnak valakit aki HOZZAD ILLIK??? emiatt van a sok boldogtalan hazassag. mellesleg meg ne te legyel felhaborodva, mert egy olcso riherongy vagy.
A kérdező hozzászólása: Megcsal tár õ is. Na és? ja, amúgy meg anyád az oltári nagy qrva.
Petrával értek egyet! Azért örülök, hogy vannak olyan emberek akikbõl még nem veszett ki az erkölcsösség! Ami téged illet kedves kérdezõ, egy oltári nagy k*rva vagy! A legjobb barátnõd férjével? Pffff szánalom vagy! Mondd meg a pasinak, hogy eddig r*banc voltál, de most szeretnél átállni az Erõ jó oldalára, és ezentúl saját magát k*rja seggbe! Õszintén kívánom, hogy csaljon meg a férjed!
Megpróbálok csak a kérdésre válaszolni. Úgy is többen lesztek, mindig legyen veled valaki, barátok, akikkel beszélgetsz. Akkor csak nem nyomul, hisz van felesége (aki csak ott lesz, v nem?). A legjobb viszont az lenne, ha menne veled a férjed is.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de ismersz? Neeeem? Hát akkor honnan tudod, milyen vagyok, és mennyi eszem van?
Ki lehet találni abból, ahogy és amit írsz magadról, nem kell hozzá különösebb tudomány...egyébként nem volt lelkiismeret furdalásod?
Ti is köpjetek fel és álljatok alá, mert a napotok fénypontja az, ha valakit megdobálhattok sárral. Csak nem azért, mert akkor tisztábbnak tûntök?
Pfff kedves utolsó....csak nem azért véded, mert te is a kérdezõhöz hasonlóan minimális erkölcsökkel rendelkezel?
A kérdező hozzászólása: Aki nem bírja értelmezni a kérdést, az ne válaszoljon, ilyen egyszerû. Ezek szerint nemcsak nekem nincs eszem. Lehet hogy én kiállítottam ezzel bizonyítványt magamról, de ti sem vagytok sokkal különbek a [email protected], [email protected]ással. Mindegyik válaszban van igazság, belátom, de meg lehet fogalmazni ezt másképp is. Persze így ismeretlenül, névtelenül könnyû pálcát törni felettem, de az vesse rám az elsõ követ, aki még életében egyszer sem hibázott. Köszönöm azt az 1-2 választ, ami emberi hangnemben íródott, a többi meg ne ítélkezzen felettem mert õ se különb. És még csodálkozik, hogy nálam is kiveri a biztosítékot.
A kérdező hozzászólása: De bizony volt lelkiismeretfurdalásom.
Én válaszoltam a kérdésedre, bár nem túl kedvesen, mert szerintem nem érdemled meg, és talán a kommentek hatására legalább elgondolkozol. Persze nem ismerlek, így nem is érdekel mit csinálsz az életeddel, de nem hiszem, hogy az a helyes amit te teszel...másrészt felháborított a kérdés azon része (is)hogy: Mit mondjak neki, hogy ne kelljen szexelni? - ez úgy hangzott mintha kötelezõ lenne...nem elég azt mondani, hogy NEM???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Tényleg tök jó, hogy még te sértõdsz meg, amikor nyíltan leírtad ide, hogy mekkora ordas k*rva vagy. Bocs, hogy nem tudok a kedvedben járni a válaszommal, de nálam a barátság szent dolog, és aki az ún. legjobb barátnõje házasságát meggyalázza, az nem érdemli meg, hogy bárki bízzon benne. Pláne, hogy te úgy látszik kicsit sem érzed ezt helytelennek, csak azóta zavar, hogy férjed van. Különben az esküvõ elõtt még nem tartottad helytelennek? Vagy úgy egyltalán, te házaskén nem k*rsz félre, de az nem számított, hogy akivel eddig összefeküdtél, az házas volt?
Ilyen barát mellett nincs szüksége az embernek ellenségre...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak, akik értelmesen próbálnak válaszolni, és a kérdésre. Az életemrõl senkitõl sem kértem kioktatást. Fõleg nem 19 éves taknyostól...
A kérdező hozzászólása: És azt ki mondta, hogy mással is összefekszem??? "... és akkor mit csinálsz a "nem legjobb" barátnõiddel, ha a legjobb barátnõd férjével összefekszel? Ne haragudj, de ne nevezd magad mégcsak a barátnõjének se! "
A kérdező hozzászólása: Mért, szerinted mit csinálok a nem legjobb barátnõimmel???
Igazad van, még te háborodj fel!!!!!!
hülye k.urva :/ Addig nem érdekelt míg nem voltál férjnél??? szánalmas vagy, h ezt megtetted a barátnõddel! Na az ilyen emberek végett nem bízok már senkibe!! 27/L
A kérdező hozzászólása: Sajnos alkalmatlan a hely, hogy kultúráról tartsak felvilágosítást. Nem csak az árulkodik egy emberrõl, hogy kivel fekszik le...
Nem kell szépítened, r*banc vagy.
jójó, de legalább ne írtad volna hogy legjobb barátnõd férje... neked hogy esne, hogyha a férjed a te legjobb bnõddel menne félre? Te meg azthinnéd minden rendbe köztetek...
kultúra... nem hinném hogy tudod mit jelent ez a szó... egyébként meg a drága pasi is ugyanolyan hibás mint te!
A kérdező hozzászólása: illetve nem utolsónak, hanem utolsó elõttinek
Pedig az vagy, nem számítanak a részletek, ha képes voltál a "legjobb barátnõd" férjével összefeküdni. Most meg ne csodálkozz, ha õ folytatni akarja, annak ellenére, hogy férjnél vagy.
Ha kerek perec leállítod határozottan akkor nem érti meg? Végsõ soron vidd el a férjedet is. De nem értem, az õ felesége nem lesz ott a buliban ?
mekkora szar vagy =(
De most ki a rákot érdekel ki mit gondol róla? Hol van a kérdésben, hogy mi a véleményetek róla? Mondd meg neki, hogy Józsi, most már más a helyzet. Szeretem a férjem. Szép volt, jó volt, de köszönöm, ennyi volt.
Nincs mit.

Hangulatosabbá szeretném tenni az együttlétet a barátnőmmel és valami zenét keresek amit közben lehetne hallgatni, és a hangulatot is meghozná esetleg ajánlanátok valamit?

valami lassú jazzre gondoltam, mindenképp olyan zene kéne amib?l sugárzik a szexualitás, arra is kíváncsi lennék hogy ti ilyenkor milyen zenéket tesztek be?

Legjobb válasz: Lagzi Lajcsi-Megfogom a csecsedet

Lagzi Lajcsi-Megfogom a csecsedet
Chris Isaac - Wicked Game -> http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg nálam bevált :D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ, de jöhetnek még
Pl: ez..http://www.youtube.com/watch?v=DoSVhbrtYqk .... elég hosszú is és van üteme :) . Sok sikert.
Beyoncé zenéket tudok neked ajánlani. Hallgass meg egy párat az új albumjáról, biztos, hogy találsz olyat amire gondoltál.
Fekete Pákó- Add ide a didit

Mit csináljak már többször együtt voltam a barátnőmmel de akkor is rövid az együttlétünk?

Már többször is együtt voltunk de hamar elmegyek és nagyon zavar lehet vmi szihés oka van vagy mi? Nem tudom mit csináljak hogy tovább bírjam.

Legjobb válasz: Használj olyan óvszert ami késlelteti az ejakulációt. Vagy gyakorolj. Gyakorlás alatt azt értem, hogy masztizz és próbáld vissza fogni magad.

Használj olyan óvszert ami késlelteti az ejakulációt. Vagy gyakorolj. Gyakorlás alatt azt értem, hogy masztizz és próbáld vissza fogni magad.
Ha egy pasi már egyszer elment, akkor a következõ valószínûleg tovább tart. Mielõtt mész a bnõdhöz, ügyködj otthon. Mellesleg csatlakozom az elõttem lévõhöz, hogy gyakorolj. Meg a pasik azért nagyjából tudják magukat kontrolálni. Ezen azt értem, hogy hogyha érzed hogy elmész, vagy közel vagy hozzá, akkor lassíts. De amugy ez póz függõ is. Minden pózban hamar elmész?
A kérdező hozzászólása: Hát eddig csak a misszionárius pózba csináltuk mert szüz volt és h így jobb neki azt mondja. amúgy köszi válaszokat.
Szûz volt.Akkor nem az van, hogy neki úgy a jó, hanem erre fogja, mivel más pózt még nem próbált. Vezesd rá...Már nem 1x, nem 2x vtatok együtt! Most mindig ebben a pózban akarja majd, mert még nem próbált másikat?Vagy kezdjetek így, aztán máshogy folytassátok.. Na úgy tuti jó lesz neki!
Gyakorolj önkielégítés közben:? amikor már majdnem elmennél, akkor állj le, és egy perc múlva folytasd. Addig gyakorold ezt, amíg legalább félóráig nem bírod az önkielégítést. Ugyanezt lehet a lánnyal is. Senki sem véste kõbe, hogy ha egyszer betetted neki, akkor bent kell maradnod, amíg el nem mégy. ha közel jársz, kiveszed, addig simogatos a lányt, majd megint beteszed. Ráadásul a lánynak hihetetlenül jó érzés, amikor csak kicsit teszed be, és aztán kiveszed, ki-be-ki-be. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi segitségeket. Nagyon jók tegnap nálunk aludt a barátnõm és utolsóba leirtakat próbálgattam fél óráig bírtam köszi segítséget:D!!:D

Szeretnék segíteni a barátnőmnek, hogy még jobban élvezze az együttléteket. Mit tegyek?

Barátn?mnek eddig csak csikló orgazmusa volt.Eddig sose volt g.pontos orgazmusa.De azt mondta, hogy amikor az ujjammal kényeztetem vagy amikor szeretkezünk akkor pisilési inger jön rá, pedig el?tte volt wcn.Mondta, hogy evvel elvileg jó úton haladunk a g.pontos orgazmus felé. De err?l a pontról nem tudtunk eddig továbblendülni.(Már három hónapja szeretkezünk, egyikünk se volt már sz?z, amikor lefeküdtünk.)Hogyan tudnánk továbblendülni, hogy "megtörténjen a nagy dolog"? Mit tegyek? Esetleg ?t mit tegyen?

Legjobb válasz: próbáld többet kényesztetni az elején puszild végig az egész testét, orálisan kényesztesd, csináljátok elõrõl hátulról. ha mondjuk hamarabb mész el akkor kis pihenõ után újabb menet már tovább fogod bírni több ideje lesz a csajnak elmenni.:)

próbáld többet kényesztetni az elején puszild végig az egész testét, orálisan kényesztesd, csináljátok elõrõl hátulról. ha mondjuk hamarabb mész el akkor kis pihenõ után újabb menet már tovább fogod bírni több ideje lesz a csajnak elmenni.:)
ez egy nagyon jó kérdés.... sajnos nem hiszem h érdemben tudok segíteni:( nekem az elsõ barátommal nem volt egyáltalán...a másodikkal se... a harmadikkal néha-néha elõfordult, egyre gyakrabban, a negyedikkel meg olyan sorozatorgazmusaim vannak hogy azt se tudom hol vagyok... szóvel sztem idõ kérdése, és ha a barátnõd azok közé tartozik, akik képesek ilyenre, akkor menni fog, csak kitartás:) 18/L

Ha hotelbe csak a barátnőmmel egy együttlétre szeretnék menni, de nem szeretnék ott aludni. Az kivitelezhető?

Legjobb válasz: Szia! Mondjuk én ismerek (szegeden) olyan hotelt, amit akár pár órára is ki lehet bérelni. Az, h más városba is van e ilyen, arról nem tudok nyilatkozni, de szegeden itt ez 100%!!!!!! Nagyot néztünk, amikor a portán megkérdezték tõlünk, h pár órára, v éjszakára vesszük ki a szobát....

Szia! Mondjuk én ismerek (szegeden) olyan hotelt, amit akár pár órára is ki lehet bérelni. Az, h más városba is van e ilyen, arról nem tudok nyilatkozni, de szegeden itt ez 100%!!!!!! Nagyot néztünk, amikor a portán megkérdezték tõlünk, h pár órára, v éjszakára vesszük ki a szobát....
Pécsett, tudok olyan hotelt! El is tudom intézni, 5ezer / alkalom.
Persze, kivitelezhetõ. Csak szólni kell a recepción, hogy gyors vendégek vagytok. Nálunk igy hivják és 8000 Ft/alkalom. Pest megye, Bp-hez közel.
Mindegyik hotelban van ilyen, ugyhogy kivitelezheto! Tudod, mindenhol orulnek a vendegeknek!
Ha kifizetitek az egész éjszakát, akkor akár fél óra múlva is eljöhettek bármelyik szállodából vagy motelból. Kisebb panzióban egy egész éjszaka ára is talán 8-10 ezer forint kettõtöknek. Ilyet pedig szinte bárhol találtok.
Én Budapesten tudom megoldani ha szükséges, tudok segíteni, haverom recepciós egy kisebb szállóban. 5000 óránként. A nagyobb szállodákban ez az opció csak a recepciósokkal már eleve szerzõdésben lévõ lányokkal mûködik a pár órás szoba.
A kérdező hozzászólása: jah és 17 éves vagyok..:)

Barátnőmnek problémái vannak az együttlétekkel. Nem érez semmi amikor péniszemet belehelyezem de az ujjaim hatására csak de az a probléma azóta áll fenn mióta először együtt voltunk. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: ugyanaz mint nálunk volt...elsö körökben ujjazás volt azt élvezte nagyon...szex meg szinte semmi...megoldás....több szex keveebb ujj és egykis türelem a részetekröl :)

ugyanaz mint nálunk volt...elsö körökben ujjazás volt azt élvezte nagyon...szex meg szinte semmi...megoldás....több szex keveebb ujj és egykis türelem a részetekröl :)
A barátnõdnek nincs semmi problémája, a legtöbb nõ nem tud elélvezni a csikló izgatása nélkül. Szex közben kérd meg hogy izgassa a csiklóját. Tedd a szájába a középsõ három ujját, aztán vezesd a csiklójához. A szexet elõjáték elõzze meg. Csókolgasd a testét, nyalogasd, masszírozd, cirógasd nyomkodd a fenekét, ilyesmi. Az ujjazás barbár dolog, általában. Teljesen rövid, maximálisan levágott körmökkel szabad csak. Ha az elmúlt 2-3 napban vágtad le a körmöd valószínûleg még recés a vége. Természetesen csak tiszta, szappannal mosott ujjakkal szabad. Az ujjazás legjobb ha a puncinyalás része. Nyald a punciját amíg nem érzed, hogy ellazult, és kívánja az ujjadat, vagy egyszerûen szól. De a legcélravezetõbb és a legértelmesebb megoldás az lenne ha mindezt a barátnõdtõl kérdeznéd meg. Biztosan félénk lesz eleinte és nem meri mondani hogy mire vágyik. Bátorítsd, magyarázd el neki hogy neked csak úgy jó az együttlét ha õ is élvezi. Kommunikáljatok.

Barátnőmnek az utolsó együttlétkor nem volt orgazmusa, pedig mindent megtettem. Lehet, hogy emiatt nem szeret?

nyalni is próbáltam... lehet hogy nem szeret? nem merek vele találkozni azóta. . .

Legjobb válasz: Attol, hogy egy orgazmusa nem volt, az nem jelent semmit, találkozzatok, beszéljétek meg. és mindent bele... és attol, hogy nem volt neki, az nem ok, hogy ne szeressen...

Attol, hogy egy orgazmusa nem volt, az nem jelent semmit, találkozzatok, beszéljétek meg. és mindent bele... és attol, hogy nem volt neki, az nem ok, hogy ne szeressen...
Szia! Mibõl gondolod, hogy nem szeret? Mondta vagy éreztette veled. Szerintem az hogy nem mindig jut fel a csúcsra szex közben még nem határozhatja meg a szerelmet. Én szeretem, sõt imádom a páromat, pedig voltak problémáink a szex-el. Szeretem annak ellenére is, hogy nem mindig élvezek el. Nem ennek kell meghatározni a szerelmet. Persze, ha nem egyszeri vagy párszori esetrõl van szó, akkor nem mûködik köztetek a szex és az befolyásoló tényezõ lehet. Próbáld meg vele megbeszélni a dolgot. Beszéljetek nyiltan tabuk nélkül.Nekem az elsõ szexpartnerem megtanította, hogy nem szabad szégyenkezni ha a szexrõl kell beszélni. Ez jelenlegi élettársamat meg is lepte és azt mondta, hogy ilyen nyíltan még senkivel nem beszélt a szexrõl. Bár sokan azt mondják arról nem beszélni kell hanem csinálni, de nem árt tisztázni bizonyos problémákat, mert akkor csak szorongást okoznak és a végén azért nem megy. Mit szeretne, mihez lenne kedve, hogy esik neki jól. Akár szex közben is megkérdezheted, hogy jól esik -e neki vagy másként csináld. Másik lehetõség, hogy hagyod hadd kezdeményezzen, irányítson. Nekünk mind a két változat bevállt. SOk sikert!
ElQször próbáld meg orálisan kielégíteni, lehet, kicsit sokáig fog tartani, de nagyobb öröm lesz, ha sikerül neki, hiszen köztudod, hogy a nQk többsége, csak így tud elmenni. Próbáld meg és kérdezd, hol csináld, hidd el el fogja mondani, és vissza is kapod majd a kényztetést. Nekem bevált. Sok sikert
az lemaradt, hogy nekem a mostani párom csinálta ezt és addig nem is volt orgazmusban részem, de vele sikerült. sokat próbálkoztunk, de végül megtaláltuk, hogy jó mind a kettQnknek.
Sztem ha már nem szeret akkor nem ez lesz az oka.Ha eddig is szeretett akkor most is fog mert nem hinném hogy csak élvezetbõl volt veled.Ha meg igen akkor meg nem kell vele foglalkozni.
egy párkapcsolatban nem orgazmus számít

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!