Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmnek én a második akivel (2 db)

Barátnőmnek én vagyok a második akivel lefeküdt, és azt mondta hogy az előző pasijának nagy volt, nekem meg 15-ös. Ebből lehetnek a kapcsolatba problémák?

Félek, hogy nem elég jók a méreteim neki. Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Ne hülyéskedj! A 15 pont tökéletes! Sok nõnek fáj, ha túl nagy a pasi pénisze. Én sem vagyok a nagy szerszám híve, a férjemé is átlagos méretû, de tökéletesen mûködik! :-) Szóval tudom, hogy közhely, de egyáltalán nem a méret a lényeg!!! Ezt hidd el!

Ne hülyéskedj! A 15 pont tökéletes! Sok nõnek fáj, ha túl nagy a pasi pénisze. Én sem vagyok a nagy szerszám híve, a férjemé is átlagos méretû, de tökéletesen mûködik! :-) Szóval tudom, hogy közhely, de egyáltalán nem a méret a lényeg!!! Ezt hidd el!
NEkem elég nagy van és ebbõl állandóan problémák voltak, fáj, nem jó stb...az az ideális ha kb egy magasak/termetûek vagytok, akkor mind1 mekkora nagy vagy milyen kicsi van a férfinak... Amugy nem lesznek gondolk, 90%-ban ha baj van a szexben, annak 1 oka van: nem illetek össze...
Honnan tudja, hogy 15-ös? Talán centivel várt az ágyban? Egyébként meg ne aggódj, átlagméreted van! Ha meg a méreteken problémázik, vagy neki az a fontos, akkor meg sem érdemel téged! Majd találsz olyat, akinek megfelel ez is!

Cserben hagyott a legjobb barátnőm, hogy találjak valakit akivel jól kijövök ha én mindenkinek csak második vagyok?

Help!

Legjobb válasz: Megértelek :( Engem is cserben hagyott még anno a legjobb barátnõm, ovódás korunk óta ismertük egymást, mindent megbeszéltünk egymással, aztán minden megváltozott, második lettem. Mostmár nem is beszélünk egymással max ha összefutunk az utcán köszönünk egymásnak. 16/L

Megértelek :( Engem is cserben hagyott még anno a legjobb barátnõm, ovódás korunk óta ismertük egymást, mindent megbeszéltünk egymással, aztán minden megváltozott, második lettem. Mostmár nem is beszélünk egymással max ha összefutunk az utcán köszönünk egymásnak. 16/L
Szerintem azzal nem gond ha 2.-ik vagy... A szüleidnek, tesódnak(ha van) nekik mindég az elsõ leszel. Nekem ahányszor volt legjobb barátnõm, mindég elárult... Rájöttem, hogy ez a legjobb BFF. dolog "dedós", mert elõbb vagy utóbb rájössz, hogy magadban vagy a közeli rokonaidban bízhatsz feltétlenül... Mindenkivel jobb jóban lenni, minthogy 1el legyél csak a legjobb... Látod magad is, hogy eddig csak avval a személyel voltál jóba és most nincs más...Törekedj mindenkivel jóba lenni... 15/L :) A titkaidad, szerintem(ha van) tesóddal oszd meg, biztosan nem árul el... Magam is vele osztom meg :)
Engem is..amúgy hány éves vagy?Szívesen barátkoznék korombeliekkel. 13/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Az a helyzet hogy tesóm nincs, a szüleimet meg folyton kiakasztom ha elmesélek nekik valamit, de igazatok van minden téren:) köszi a segítséget Jah és 14 éves vagyok
Legyél nyitott! És szinte lehetetlen hogy találj valakit akinek az 1. leszel, néha be kell érni a 2.-kal is ;)de sok embert megismerhetsz sulis versenyeken, vagy osztálykiránduláson vagy bárhol, és lehet hogy szert tehetsz egy legjobb barátnõre :)
A kérdező hozzászólása: Hát ha a legjobb barátnõ nem is sikerült, de van egy legjobb barátom, aki mindennél többet ér. Amúgy sem vagyok egy lányos lány. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!