Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmnek én a második (8 db)

A barátnőm már előttem lefeküdt egy másik sráccal, de nekem ő az első. én a második vagyok az életében ilyen téren de hülyén érzem magam amikor felkerül az első aktusról a téma. Ez normális?

Igaz ? az el?ttem lév? pasijával csak azért feküdt le mert félt hogy elhagyja és és azt mondja hogy neki olyan mintha én lettem volna neki az els? de akkor is nagyon hüléyn érzem magam...

Legjobb válasz: azért feküdt le a pasijával emrt félt hogy elhagyja?:S akkor nem szerették õk igazán egymást......

azért feküdt le a pasijával emrt félt hogy elhagyja?:S akkor nem szerették õk igazán egymást......
Az elsõ válaszolónak igaza van. Attól hogy egyszer lefeküdt valakivel a barátnõd, még nem tapasztalt. Sokkal több alkalom kell ahhoz :o) Szóval e miatt ne stresszeld magadat. Ugyanonnan indultok, hidd el. Hagyj elég idõt a gyengédségnek is elõtte (csókok, simogatás, puszi a nyakra, kedvesen megsimogatod a haját, stb), fokozatosan haladsz , nem csak egy területre koncentrálsz, és szeretkezés után is egy kis gyengéd kedves ölelgetés, puszi, pár kedves szó és már félúton vagy ahhoz, hogy jó szeretõ legyél majd. És ne felejts el védekezni :o) persze. Ne izgulj, bízz magadban.
:) EZ normális ilyenkor... vhogy majd átvészeled az elsõt.:) Egyszer lefeküdt már vkivel...de attól még nem tud sokkal többet, mint te.:) Nem lett ettõl tapasztalt nõ. És nem fog kinevetni, nyugodj meg..
Ha mindketten tapasztalatlanok vagytok, akkor miért beszéltek egyáltalán errõl?
Valami jelkepest vigyel, de semmi extrat.
Hát nekem nem lenne bõr a képemen üres kézzel menni, még akkor sem, ha én elõzõleg nem kaptam semmit sem. Attól, hogy más , , bunkó, , (már elnézést), attól én még ne legyek az, és egy pár száz forintos bady-ba még nem lehet belehalni sem..a kínaiban lehet kapni nagyon szépeket, vagy esetleg egy cumisüveget meg cumit is vehetsz, ha bady-t nem szeretnél.
Igen, vigyél valamit. Ha már õ ilyen, attól még Te tartsd meg a jó szokásod. :) Szerintem inkább egy popsitörlõt vigyél, az nagyon fogy és olcsó is. Cumi, cumisüveg nem biztos, hogy olyan, amilyet õ szeret. Én speciel nem örültem volna, ha azt kapok, mert meg van, hogy én milyet adok a babámnak.
Csak a barátnõmbõl és magamból kiindulva, engem nem motiválna, hogy hoz-e valamit, vagy sem, mert a jelenléte a fontos, nem a hozott ajándék. Én például rengeteg hasznos tanácsot kaptam tõle, meg milliónyi kismamaruhát, nekem ez így is több, mint amit várnék. Anno én vittem neki ajándékot, de én nem várom el viszont. A ti esetetekben, ha úgy érzed, vigyél valami apróságot. Pl. egy cumit, cumisüveget, elõkét, egy csomag popsitörlõt (ez mondjuk még hasznos is, biztos elfogy). De én személy szerint, nem tartom olyan fontos dolognak ezt egy barátságban. Részemrõl formalitás, gesztus, de nem elvárható. Persze, ez függ a barátságotok milyenségétõl. Mi például úgy vagyunk, mintha tesók lennénk.
Hát érdekes egy barátnõ...Azért én is vinnék de nem ruhát meg játékot hanem popsitörlõt meg egy desszertet :)
Valami jelképeset igen. Mondjuk egy 200 Ft-os dobozos üdítõt meg egy olcsó popsitörlõt. Biztos veszi a célzást.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Vegul 1 csomag popsitorlot es 1kg narancsot vittem nekik.

Kétszer feküdtem le a barátnőmmel, az első volt nekem az első, s nem élveztem el. A második alkalomnál se, ő kifáradásig csinálta, de én valahogy nem tudtam elmenni. :S, mi lehet a baj? Volt valakivel hasonló?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam elsõnél, többször még sajnos nem is volt lehetõségem szexelni... A lényeg, hogy náalm is kb. 45 perc után sem történ semmi, de azon filóztam, hogy talán a gumi miatt lehetett, de azt sem tartom kizártnak, hogy túlságosan is jól akartam csinálni a lánynak.

Szia! Én is így voltam elsõnél, többször még sajnos nem is volt lehetõségem szexelni... A lényeg, hogy náalm is kb. 45 perc után sem történ semmi, de azon filóztam, hogy talán a gumi miatt lehetett, de azt sem tartom kizártnak, hogy túlságosan is jól akartam csinálni a lánynak.
Én ilyenrõl még nem hallottam. DE nagy valószínûséggel görcsöltél és ezért nem élveztél el. Ne izgulj, engedd el magad és csináld.
Olyan nincs, h nem élvezel el. Ha magadnak csinálod se tudsz? Legközelebb próbáljátok addig, míg a csúcsra nem jutsz te is, addig legyél benne. Nem hiszem, h ellenezné...Sok lánynak az a baja, h behatolás után 2-3 perccel már elélvez a partnere. :) Sok sikert!
gumiban én sem tudok...
megoldódott? hogyan? õ amúgy elélvezett?

1. gumi nem lukadt ki de viszont cseréltünk a második viszont kilyukadt és a barátnőmbe maradt a egy kis gumi darab én nem élveztem el de viszont kerülhetett előváladék a vaginájába ilyenkor mi a teendő? Kell-e aggodalmaskodni?

Legjobb válasz: Minimális a terhesség esélye. Pláne ha peteéréstõl távol történt. Én múltkor úgy jártam, hogy belém szakadt a gumi, párom el is élvezett, szóval telibe kapott, de mivel már a ciklusom végén jártam, nem lett baj, 4 nap múlva megjött a menzeszem. Szóval kevés az esélye.

Minimális a terhesség esélye. Pláne ha peteéréstõl távol történt. Én múltkor úgy jártam, hogy belém szakadt a gumi, párom el is élvezett, szóval telibe kapott, de mivel már a ciklusom végén jártam, nem lett baj, 4 nap múlva megjött a menzeszem. Szóval kevés az esélye.
kezdjetek el babaholmik után nézelõdni! :)
A kérdező hozzászólása: 30perce történt az egész szakadás... Nagyon remélem vettem gyorsan terhességi tesztet mikor lehet hasnzálni?
Hmm. És a nagy eset ma történt? Ha igen és a ciklusa tényleg pontos, azaz nem szokott neki egy-két napnál többet késni, akkor nincs nagy probléma. Nem igazán valószínû a terhesség (persze biztosan még így se lehet kijelenteni). DE tanuld meg használni azt a vacak óvszert! 99 %-ban a felhasználó a hibás a szakadásért!
Akkor kb május 18-20 között fog neki megjönni. Ha ez az eset a napokban volt, ezer százalék, hogy nem lesz terhes.
szerintem teljesen fölösleges aggódni, annyira minimàlis az esély, sõt olvastam olyan àllìtàsokat is hogy attól nem lehet terhes, de ezt vitatjàk. legfeljebb esemény utànit tudnàtok hasznàlni de szerintem ennyi miatt nem kell.
A kérdező hozzászólása: fiatal korú igen Nem tudom hanyadik ciklusnap de Ápr 23.-án jött meg neki :) 28naposak Minden hónapban megjön neki :)
Teszt csak 2 hét múlva mutat bármit is. Az eseményutániról most kell döntenetek. -fiatalkorú a lány? -hányadik ciklusnapon történt? -hány naposak a ciklusai? -mennyire rendszeres a menstruációja? ezekre válaszolj!
A kérdező hozzászólása: Ha veszünk terhességi tesztet kb mikor tudnánk hasnzálni?
30 perce és már a teszt is kezedben? Gyors vagy... Ott van pár hozzászólással feljebb a válasz. Olvass is, ha már kérdezel!

Barátnőmnek én vagyok a második akivel lefeküdt, és azt mondta hogy az előző pasijának nagy volt, nekem meg 15-ös. Ebből lehetnek a kapcsolatba problémák?

Félek, hogy nem elég jók a méreteim neki. Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Ne hülyéskedj! A 15 pont tökéletes! Sok nõnek fáj, ha túl nagy a pasi pénisze. Én sem vagyok a nagy szerszám híve, a férjemé is átlagos méretû, de tökéletesen mûködik! :-) Szóval tudom, hogy közhely, de egyáltalán nem a méret a lényeg!!! Ezt hidd el!

Ne hülyéskedj! A 15 pont tökéletes! Sok nõnek fáj, ha túl nagy a pasi pénisze. Én sem vagyok a nagy szerszám híve, a férjemé is átlagos méretû, de tökéletesen mûködik! :-) Szóval tudom, hogy közhely, de egyáltalán nem a méret a lényeg!!! Ezt hidd el!
NEkem elég nagy van és ebbõl állandóan problémák voltak, fáj, nem jó stb...az az ideális ha kb egy magasak/termetûek vagytok, akkor mind1 mekkora nagy vagy milyen kicsi van a férfinak... Amugy nem lesznek gondolk, 90%-ban ha baj van a szexben, annak 1 oka van: nem illetek össze...
Honnan tudja, hogy 15-ös? Talán centivel várt az ágyban? Egyébként meg ne aggódj, átlagméreted van! Ha meg a méreteken problémázik, vagy neki az a fontos, akkor meg sem érdemel téged! Majd találsz olyat, akinek megfelel ez is!

A multkor a barátnőmmel eléggé felizgulunk, én is nagyon, és az első menet igy elég gyorsa (kb 1 perc) sikerült. De utána a második már jóval hoszabb volt. Ez igy bajos?

Legjobb válasz: Már miért lenne bajos, ne rontsátok el a vágyat azzal hogy visszafogjátok magatokat, minél többször annál jobb!

Már miért lenne bajos, ne rontsátok el a vágyat azzal hogy visszafogjátok magatokat, minél többször annál jobb!
ez így normális! te is ha jóllaktál, utána már kevesebbet bírsz enni utána!
Ez teljesen normális kell egy kis idõ míg újra termelõdik bennetek a cucc!
mert szted baj, h 2X-is akcióra kész vagy? Nekem is van néha ilyen, akkor 2-3 menet egyhuzamban és nem kell félni, h barátnõm nyafog, mert kevés volt :)
A kérdező hozzászólása: Nem, én arra gondoltam hogy az baj, hogy elsõnek olyan hamar mentem el
Miért volna baj? Erõs volt az izgalmi állapotod.
Dehogy baj. Szerintem gyakran van így. Ezért "praktikus" elõtte az orális szex...

Cserben hagyott a legjobb barátnőm, hogy találjak valakit akivel jól kijövök ha én mindenkinek csak második vagyok?

Help!

Legjobb válasz: Megértelek :( Engem is cserben hagyott még anno a legjobb barátnõm, ovódás korunk óta ismertük egymást, mindent megbeszéltünk egymással, aztán minden megváltozott, második lettem. Mostmár nem is beszélünk egymással max ha összefutunk az utcán köszönünk egymásnak. 16/L

Megértelek :( Engem is cserben hagyott még anno a legjobb barátnõm, ovódás korunk óta ismertük egymást, mindent megbeszéltünk egymással, aztán minden megváltozott, második lettem. Mostmár nem is beszélünk egymással max ha összefutunk az utcán köszönünk egymásnak. 16/L
Szerintem azzal nem gond ha 2.-ik vagy... A szüleidnek, tesódnak(ha van) nekik mindég az elsõ leszel. Nekem ahányszor volt legjobb barátnõm, mindég elárult... Rájöttem, hogy ez a legjobb BFF. dolog "dedós", mert elõbb vagy utóbb rájössz, hogy magadban vagy a közeli rokonaidban bízhatsz feltétlenül... Mindenkivel jobb jóban lenni, minthogy 1el legyél csak a legjobb... Látod magad is, hogy eddig csak avval a személyel voltál jóba és most nincs más...Törekedj mindenkivel jóba lenni... 15/L :) A titkaidad, szerintem(ha van) tesóddal oszd meg, biztosan nem árul el... Magam is vele osztom meg :)
Engem is..amúgy hány éves vagy?Szívesen barátkoznék korombeliekkel. 13/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Az a helyzet hogy tesóm nincs, a szüleimet meg folyton kiakasztom ha elmesélek nekik valamit, de igazatok van minden téren:) köszi a segítséget Jah és 14 éves vagyok
Legyél nyitott! És szinte lehetetlen hogy találj valakit akinek az 1. leszel, néha be kell érni a 2.-kal is ;)de sok embert megismerhetsz sulis versenyeken, vagy osztálykiránduláson vagy bárhol, és lehet hogy szert tehetsz egy legjobb barátnõre :)
A kérdező hozzászólása: Hát ha a legjobb barátnõ nem is sikerült, de van egy legjobb barátom, aki mindennél többet ér. Amúgy sem vagyok egy lányos lány. :)

Barátnőm és én olaszosok vagyunk. Második nyelvem francia, neki spanyol. Nekem szinte semmit nem kell tanulnom, mégis ötös vagyok, neki kell tanulnia ehhez a szinthez. (? )

Mindkett?nknek jó a nyelvérzéke. De hogy lehet ez? Úgy tudtam eddig, hogy a spanyol közelebb áll az olaszhoz, mint a francia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!