Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel szünetet Azt mondta (7 db)

A barátnőm ma azt mondta tartsunk szünetet, csak azért mondta hogy ne bántson meg ugye?

Ma azt mondta tartsunk szünetet. Kérdeztem mennyit. Azt mondta nem tudja. Lehet hogy egy hét 1 hónap vagy egy év. Azt mondta menjek ismerkedni, emberekkel. Kérdeztem t?le egy puszit se adhatok neki, erre azt mondta az arcára igen.

Legjobb válasz: A tartsunk szünetet az egyenlõ majdnem azzal hogy vége...:(

A tartsunk szünetet az egyenlõ majdnem azzal hogy vége...:(
csak kell neki egy biztos támasz akihez akármikor visszamehet...most meg szerintem csak élni szeretne, szabadságra vágyik.lehet az is, hogy alakulóban van neki már egy másik fiúval és úgy van vele, ha összejön oké, ha nem akkor maradsz te:) ennek tutira nem lesz jó vége, ha szünetet kér= azzal, hogy nem szeret
Igen, ezt jól érzed. Viszont ajjj, lehetne annyi mersze a barátnõdnek, hogy azt mondja, hogy vége. Sajnálom! :(
a te esetedben ez tényleg elég szakítósan hangzik de félreértés ne essék, a szünet nem egyenlõ a szakítással. Elõfordulhat, hogy teszteli önmagát, hogy mennyire hiányzol neki, hogy a saját szerelmében biztos legyen, össze is zavarodhat, vagy bánthatja is valami. Én pl. akkor akartam szünetet tartani a barátommal, mikor nyáron elment egy fesztiválra - féltem hogy megcsal - nem ment bele a szünetbe és meg se csalt, de hazajött, mert szeret és nem akarta, hogy idegeskedjek... szóval a lényeg az, a szünetnek számtalan oka lehet, nem feltétlenül csak az, hogy nem meri bevallani, hogy véget akar ennek vetni.
Nyugodj meg, nincs semmi baj, csak szépen lapátra tettek.
Lehet bejön valami fiú neki és ha nem jön össze vagy ha unatkozik akkor felhív téged, hagyd a fenébe egy szót se beszélj vele ezentúl.
Hát mivel, hogy igy kezdte, hogy menny és ismerkedj másokkal...Lehet, hogy már nem ugy szeret téged mint régebben.Sajnálom....Szemtöl szemben meg azért nem mondja el, mert nem akar megbántani.Ha te nagyon szereted öt, akkro csak annyit mondhatok, hogy fuss utánna:)

A barátnöm szünetet kért sulyos családi okok miatt azt mondta szeret és nem tudja még mi lesz de fent van a képem nála és tényleg azt mondta hogy csak amig lenyugszik vajon vissza jön melém. Vissza jön vagy nem?

Legjobb válasz: Ha családi okok miatt kért szünetet akkor nem hiszem hogy veled lenne a baj.Mindenesetre mond meg neki hogy amikor tud mindig hívjon fel és ha hív akkor nem lehet baj,mármint veletek nem.Ha nem hív akkor tudo mi van és ez hamar ki is fog derülni.

Ha családi okok miatt kért szünetet akkor nem hiszem hogy veled lenne a baj.Mindenesetre mond meg neki hogy amikor tud mindig hívjon fel és ha hív akkor nem lehet baj, mármint veletek nem.Ha nem hív akkor tudo mi van és ez hamar ki is fog derülni.
Én õszintén megmondom, nem értem az ilyet. Családi okok miatt, jó persze, de ezért miért kell szünet? Nem úgy lenne a normális hogy mellette vagy ha gond van? Bár nem tudom mi az az ok, ha nem tudtok együtt lenni emiatt az persze más téma és érthetõ... De ha mondjuk baleset, haláleset (az elég súlyos), akkor mellette lenne a helyed.

A barátnőm azt mondta, már nem szerelmes belém és Szakítsunk. Később felhívott, hogy inkább tartsunk szünetet. Szerintetek ha nem biztos benne miért mondhatta, hogy nem szeret? Mit tehetek, hogy újra belém szeressen?

Két éves kapcsolat után mondta ezt, nagyon ki vagyok bukva:S egyébként én 19F ? 18L.

Legjobb válasz: ha szünetet kér, akkor tulajdonképpen a negatív választ próbálja elodázni, hogy ne okozzon fájdalmat. sajnos ilyenkor már nem sokat lehet tenni :/ L/17

ha szünetet kér, akkor tulajdonképpen a negatív választ próbálja elodázni, hogy ne okozzon fájdalmat. sajnos ilyenkor már nem sokat lehet tenni :/ L/17
Én is hasonló helyzetben voltam. Nekem azt mondta barátnõm hogy szerelmes, szeret de szünetet kér mert túl hamar jöttem neki az elõzõt még nem heverte ki. Megkérdeztem lesz e még ebbõl valami? "persze hogy lesz, én szeretlek téged attól hogy így döntöttem csak idõ kell" idõt adtam vissza ment a volt palijához. Ugyanúgy szeret, de nem mutatja ki .. Én rá hagyom, más után nézek. Ha tényleg szeret nem bír elmenni hidd el.. ha meg elmegy felesleges újra kezdeni:S sajnos semmit nem tehetsz.. ne könyörögj meg ilyenek mert aztán meg az lesz benned hogy csak sajnálatból tette...
A kérdező hozzászólása: Rendben! majd leírom ide. Egyébként kíváncsi vagyok még válaszokra, úgyhogy írjatok! :)
majd szolj hogy alakul és én is mondom csak ezt elfelejtettem ir az elõzõ üzihez..
az nekem is nagy kihivás lesz majd... de helyette megprobálok más nõk felé közeledni... és hidd el hogy nála jobb és megértöbb lény barátod nem lesz akin kisirhatod majd magad ha gond van és ezt forditva is lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó! Hasonló a mi helyzetünk is. Arra gondoltam, mivel nagyon jól elvagyunk, és a mi kapcsolatunk szoros barátságra épült, hogy megpróbálom barátság felé terelni a dolgot. Csak attól félek, hogy nem bírom majd ki amikor új barátja lesz.
velem ugyanez a helyzet most 3 év után... most elvikeben barátok vagyunk és úgy is beszélünk egymással. õ szakitott velem mert már nem szerelmes belém. én mondtam kezdjük újra majd kértem tõle hogy szüneteljünk és mondta hogy adjak neki 2 hónapot... de szerintem õ már tutira döntött hogy csak barátként marad mellettem. bár érdekes most áthivtam péntere filmetnézni és ittaludni mondván hogy barátok vagyunk és hogy igy nekem könnyebb igy feldolgozni hogy elment mint párom és csak barátként marad... Lehet csak fél hogy elkötelezze magát veled... Vagy csak szimplán nem élte ki magát és mehetnéke van... Sajnos ez minden nõnél fenn áll, fõleg ha fiatal... Én is most egy tõlem idõsebb korosztályba kutatok, mert azok már jobban kiélték magukat elviekben. én ott hibáztam hogy a kapcsolatunk monoton lett: -nem mentünk sehova -kevesebbet foglalkoztunk egymással -.... De mindig tanulunk az esetbõl és ezt sajnos be kell látnod akármennyire is nem akarod... Az a baj hogy túl hamar ismertük megy egymást. Persze majd ha másik pasival látom rosz lesz, de tudom hogy életem legszebb 3 éve volt és kitudja lehet 10 év mulva még összejövünk és együtt öregedünk meg... :) szerintem ne fél kisirni magad a vállán és mond meg neki hogy szereted és ha õ is igy gondolja akkor viszonozza majd. nem szégyen a sírás ha férfi vagy, sõt az az igazi férfi aki mer sírni a párja elött. ne feledd ez az õ döntése és ha õ ne akarja akkor ne harragl válj el... 23F
Ne tegyél semmit, valószínûleg bekerült a képbe egy harmadik, és téged csak talonban tart, ha az mégse jönne össze.
jaja a 2. hszelõ hülyeséget mond :P a paprikás krumplival sincs probléma felmelegítve :P sõt még az olvadt eper jégkrém is finom :P jah és a kapcsi is mûködhet XD 19F
a második 17.27-esre értettem
17.27 ez egyáltalán nem igaz, én és a barátom vagyunk rá az élõ példa 18/L 19/F
felmelegítve, csak a töltöttkáposzta jó...
A kérdező hozzászólása: Most hétvégén szakítottunk, megbeszéltük, hogy fontosak vagyunk egymásnak és barátként jók vagyunk együtt. Nagyon magam alatt vagyok, de jó volt végre tisztázni a helyzetet köztünk és azért remélem tényleg sikerül barátoknak maradnunk.


nem tudom mi ezzel a baj? mégis mit vár 7év után? persze hogy átalakul a szerelem szeretetté, söt legtöbbször 7év sem kell ehhez
a szeretet nem alacsonyabb rendû érzés a szerelemnél tehát a csajod nagy tévedésben van
ilyen velünk is volt és azóta is együtt vagyunk, 6 éve :)
Tudom, hogy rossz, de próbálj továbblépni. Ha õ így érez, akkor jobb ezt hagyni. Inkább most, mint ha már van 2 gyereketek. Aztán bánja még ezt õ a következõ pasijával, ha õrá is ráunt, és ráébred, hogy te mennyivel jobb voltál!
A kérdező hozzászólása: Amúgy most 7végén szakított velem, hogy ez az állapot egyikünknek sem jó így címszóval.Azt mondta lehet ez kell neki ahhoz hogy észhez térjen és lehet hogy ezzel most nagy hibát követ el...Tényleg nem értem.Megszakad a szívem érte..
Az a helyzet, hogy ennyi idõsen mindenkivel így van. ÉN 9 éve vagyok együtt a férjemmel, és nagyon szeretem. Nem akarnám elhagyni semmiképp. De ha õ így gondolja, szerintem hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Az a baj vele hogy eddig nem volt nagyon barátnõje!Most hirtelen lett egy 5 évvel fiatalabb(barátnõm 28)csaj akivel nagyon jóban lettek, egyfolytában sms, együtt lógnak állandóan.Én azóta érzem azt hogy konkrétan leszar, nem foglalkozik velem úgy mint rég.Én sem vagyok szerelmes csak nem tudom elképzelni az életem nélküle, nekem õ a mindenem!Sõt 2 év után éreztem azt hogy nem vagyok belé szerelmes tehát nem értem.
Velem épp ugyanez történt.Csak nem 7 hanem 4 év után.Szerintem ez a kapcsolatok sorsa, csak nem akarnak olyan fiatalon lehorgonyozni a nõk...És ja, ki derült, hogy mással akar kavarni a csaj.Mondjuk késõbb már megbánta, de az csak az õ baja.
Ugyanitt tartok én is a barátommal
remélem túléled és azt javaslom ne szomorkodj túlzottan, elõtted még az élet és a szerelem, engedd el a fájdalmat :)

Barátnőmmel szünetet tartunk... Azt mondta nyáron jó flörtölgetni meg smárolni más pasikkal csak úgy érzelem mentesen, mondta hogy nem haragudna ha én tenném. Ezután?

Amúgy sem látnánk egymást 1,5-2 hétig és mondtam neki hogy élje ki magát.Azt mondta hogy szeret és érzem is hogy komolyan gondolja én is szeretem.Kicsit szomoru vagyok.Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Pofátlanság volt aztmondania, hogy szeret. Akkor nem akarna "flörtölgetni meg smárolni más pasikkal".

Pofátlanság volt aztmondania, hogy szeret. Akkor nem akarna "flörtölgetni meg smárolni más pasikkal".
egy 13 éves kisgyerektõl ne is várj mást. Õ nem fog megmaradni melletted. Ritka az olyan 12-13 éves lány/fiú aki lekötné magát egy másik nemû ember mellett több ideig.
13 évesen még túl fiatal egy komolyabb kapcsolatra.Nem hiszem, hogy szerelmes lenne beléd, bármennyire is elszomorít.Ha az lenne, nem csinálná ezt.Van még idõd, lesz még ezerszer normálisabb barátnõd is, fel a fejjel.Éretlen hozzád.
Állj ki magadért! Mondd el neki h ez téged bánt. Elhiszem h jó flörtölgetni, de ha igazán szeret, akkor nem dobna 2 hétre h másokkal hetyegjen kicsit, és utána meg visszatérjen hozzád. Hol a férfiúi büszkeség? Am. hány évesek vagytok? mióta vagytok együtt ?
Sztem bnõd még éretlen egy komoly kapcsolatra. Szeret veled lenni, de nem akarja melletted lekötni magát. És szerintem nem szívbõl mondta hogy szeret, mert ha én szeretek egy srácot nem vágyok másra.
Tök mind1 mit mondasz, mert ha akarja, így is úgy is megcsinálja, amit akar. Nézd a jó oldalát, legalább elmondta neked. Szerintem szeret, csak 1 kicsit ki akarja engedni a gõzt. Ne izgujj, szerintem megmarad neked;)
egyszeruen kolykok vagytok. lehet lehurrogni. nem is ertem, hogy mi a fenenek kell egy ot-hatodikosnak komoly kapcsolat (es azt sem ertem, hogy lehet komoly kapcsolatrol beszelni ebben a korban egyaltalan?) menjel jatszal a haverjaiddal, eregessel sakanyt, biciklizzel, jarjal strandra meg mittudom en. elvezd a gyermekkorod amig csak lehet, mert kesobb ugyis visszavagynal bele de mar nem lehet. sietettni a felnotte valast a legeslegostobabb dolog amit csak eltudok kepzelni!
Ha 13 évesen már összevissza smárolgat akkor el lehet képzelni mi lehet belõle 18 éves korára. 20 éves vagyok, de én, és a korombeliek, rá se mertek nézni 16 éves korukig egy fiúra sem. Hová halad a világ?!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok pisis gyerek ezt azért kikérem magamnak.Elsõs vok gimiben, eddig nem voolt bnõm, 1általán nem siettetek semmit, van olyan 15éves ismerõsöm aki pl már dugott, nem tom most mért baj az h jár 1 fiu 1 lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem neked írtam visza.
probáljátok ki gruppenbe ha másra is kiváncsi vagy hagyd ott ne hivd ha szeret vissza jön tégy ugy mintha te is megcsaltad volna és majd késöbb ha vissza jön akkor több mindenre rá tudod majd venni talán orális szájba élvezés meg ijenek
megin a 2.oldalrol a 4.-ik valaszado vagyok! en nem is rad montam hogy "pisis" hanem a csajodra. MAR BOCSI DE HA MEG NEM ERETT MEG 1 KAPCSOLATRA AKKOR NE IS VARJ TOLE SEMMIT. SZERINTEM TALALHATNAL MAGADNAK 1 OAN LANYT AKI IGAZAN SZERET. MERT EZ NEM A SZEERETET HOGY 1-SZER VELED VAN MASKOR MEG 1 MASIK PASIVAL. AHOGY GONDOLOD, HA ENGEDED MAGAD KIHASZNALNI AKKOR CSAK RAJTA. EÑ CSAK A VELEMENYEMET IRTAM .NA SZIA
Szerintem dobjad...a barátnõd nem érett egy komoly kapcsoaltra, és teljessen eggyet értek az elöttem szólóval. (Azé van tele helyesírási hibákkal, emrt sietek:d) Süti
Hat en csaj vaok es van 1-2 tippem hogy mert csinalja ezt! :( szerintem a nagy smaaci kozepette megprobal mas sracot osszeszedni es ha ez nem menne neki akkor ott van az az ember aki szereti es var ra.szoval ha nem akad neki 1 uj barat meg akkor is ott vagy te hogy azer legyen ki mindig "keznel" van. ezt ne engedd neki!!!!! allitsd dontes ele! vagymeg mondd meg neki hogy amig o mas pasikkal hetyeg addig te keresel 1 baratnot magadnak aki mar nem 1 "kispisis" hanem 1 NO. remelem valamit segitettem . SZIA
Ha igazán szeret a barátnõd akkor NEM flörtölne meg smárolna más pasival!Én nem járnék azzal az emberrel aki ezt csinálná velem.
Kissé éretlenek vagytok még egy kapcsolatra, nekem ez a véleményem...
Vagy a nagy érzések nélküli smárolások közepette véletlenül beleszeret a csávóba...
A kérdező hozzászólása: =)-Én is remélem hogy így gondolkodik, de tényleg akkor mért nem mondta volna azt hogy szakítsunk hiszen akkor nem kéne még rám is gondolnia.Köszi
A kérdező hozzászólása: Én sem évekre gondoltam, de elõzõ pasijával fél évig is megvoltak 1ütt...értem nem akarom szépiteni, majd ha találkozunk megbeszélem vele, majd eldönti mit akar(válaszok még jöhetnek
A kérdező hozzászólása: Illetve akkor mért nem mondta simán hogy szakítsunk?
A kérdező hozzászólása: Én(fiú):15 Õ(lány):13 1 hónapja vagyunk együtt. A legjobb barátnõje akinek mindent elmond õszintén azt mondta nekem hogy szeret, csak kell neki 1kis szabi...
Ha valóban szeretne rá se nézne más pasira mert csak te járnál az eszében :DD

A barátnőm azt mondta tartsunk szünetet. Mire számítsak?

A barátnőmmel eléggé összevesztünk és azt mondta időt kér, mert megbántottam. Sokszor kerestem felhívtam el is mentem hozzá. És nem örült nekem, azt mondta összezavarom a gondolatait és hagyjam békén. Lement a nagymamájához és még jobban elzárkózott. Az időből végül is azt mondta szünetet kér, de én mondtam nem bírom ki, erre mondta, hogy szakít velem (telefonon történt mindez). Aztán később olyanokat írt, hogy majd egyszer újra geyüt leszünk de most nem megy. Aztán hívott, és küldött egy sms-t. Aztán felhívtam, hogy mi van azt mondta ne keressem és nyomatékosította is írásban. Nem kerestem, majd aztán rá egy napra (azaz ma). Küldött egy sms-t maiben azt áll, hogy: hiányzol, de kell egy kis szünet...Mostn em keresem, hogy ha szeret csak vissszajön... Mi lesz, most elhagyott?..Vagy mi?..Olyasmiket mondott telefonon, hogy rátelepszem, és nem vagyok mellette férfi és nem érzi magát nőnek mellettem, és, hogy most nem megy velem neki...Amúgy elvileg szakított, de most mégis azt mondja szünetet tartunk, és hiányzom neki...Nem értem...Reménykedjek még?

Legjobb válasz: Egyértelmûen fogalmazott, miért nem érted? Fogd magad vissza, lépj hátra, hallgasd meg - más szóval légy megértõ férfi. Szerintem van esélyed, ha nem erölteted.

Egyértelmûen fogalmazott, miért nem érted? Fogd magad vissza, lépj hátra, hallgasd meg - más szóval légy megértõ férfi. Szerintem van esélyed, ha nem erölteted.
Ha szünet van, az már rossz. Ez benne volt 2 évig, és most ez a veszekedés gondolom elõhozta ezt belõle, nem bírta tovább. És eddig gondolom magában tartotta. És ez az, amiért nem reménykednék a helyedben a folytatásban. Én anno a barátnõmmel tartottam szünetet, de csak beszélgetésben. de 2 napig bírta, és azt mondta ez neki nem megy és folytassuk
adj neki idõt ! :)
A kérdező hozzászólása: Fordítva akartam írni de remélem érted a lényeget, és nem csak kötekedni fogsz, ez is egy nézõpont elfogadom, csak ne ítélkezz felettem, mert nem ismersz.
A kérdező hozzászólása: nem éppen, de köszönöm, hogy pálcát törsz a fejem felett...Ítélni nehéz, alkotni könnyû ;)
Hát ez, hogy rátelepszel.. egy normális nõ ezt nem hagyná, és a korodbeliek erre egyáltalán nem kíváncsiak, mert ilyen téren is érettebbek, mint a tinik. És gondolom elégszer befuccsoltál ezek miatt, és úgy gondolod hogy a fiatalabb korosztálynál sikeresebb leszel, mert õket majd nem fogja zavarni ez a deffekted.
A kérdező hozzászólása: mint például? am. 17 lesz bár nem hiszem, hogy ez annyira számítana..Igazából a kérdésemre akarok választ kapni..
pff öregem, ez elképesztõ. amikor megláttam hogy õ 16, te meg 20.... az utolsó kommenteddel mindent elárultál magadról
A kérdező hozzászólása: De mostanában elég sokat vitáztunk és azt mondta, elég volt szünetet kér..és ma még írt egy sms-t, hogy hiányzom de kell a szünet..Azóta ennyi, én azt nem tudom mikor fog keresni, vagy nekem mikor kéne õt..nem akarom azzal elszúrni, hogy rátelepszem..És megint megkapjam ezt..
A kérdező hozzászólása: Igen mostanában nem tud semmit..gondolom ilyen idõszaka van (16 éves) én 20..én vagyok az elsõ barátja azt mondta nem élte ki magát..ÉS, hogy rá telepszek. Ami miatt idõt kért vagyis szünetet az az volt, hogy a szülinapi bulimon veszekedtünk zavart, hogy nem foglalkozott velem és bevágtam a hiszit, na neki ez volt az utolsó csepp..
Vagyis bocsi én voltam a figyelmetlen , most látom hogy már 2éve akkor viszont tudnod fog kelleni hogy mikor kell cselekedned ... Esetleg még az hogy nem-e tudsz valamiféle egyéb tényezõrõl ami miatt szünetet kért volna ? (utolso voltam)
Hát ember bár mondhatnám hogy nem tudom mirõl beszélsz de sajna tudom , hát az elsõ amit tenned kellet volna hogy nem hagyod a szünetet ... ha mégis megtörtént akkor ( jól tudom mennyire kegyetlenül hangzik mert énis átéltem azokat az érzéseket és a folyamatos kínt amit te ) MOST hagynod kell nem túl sokat de nem is túl keveset , nem tudom mióta vagyok eggyüt vagy hogy mennyire ismered már mint párt de ha tényleg szerettétek/szeretitek egymást tudni fogjátok mikor kell újra belelendülni :) Es NEM ! nem szabad feladni ha még úgy érzed szereted és csak a szikráját is érzed annak hogy ez nincs elveszve , hidd el : ha küzdesz igenis össze fog jönni (mondom ezt úgy hogy 1évig tepertem életem szerelméért ;) )
A kérdező hozzászólása: 2 évig azért jók voltak a dolgok voltak kisebb veszekedések, de semmi ilyen komoly, és ha nem szeret minek írja, hogy hiányzom és szeret?..
A kérdező hozzászólása: De akkor, csak így nem fog kidobni igaz?..Tényleg nagyon szeretem, és nem értem egyszerre miként tud így viselkedni. Remélem visszajön hozzám.
Most légy türelmes, várd meg, amíg keres. Aztán tisztázzátok a dolgokat, ne hagyjátok annyiban a problémát.
A kérdező hozzászólása: Okés, de mi mindennap beszélztünk kb. mindennap találkoztunk 2. éve tart a kapcsolatunk. És nagyon szeret(ett) engem, õ akarta jobban, hogy összejöjjünk és nagyon szerettem és élveztem, hogy ennyire szeret, és most nehéz és furcsa ez a helyzet, hogy nem érdeklõdik felõlem nem érdeklem. Ami még fájóbb, hogy én sem kereshetem? Meddig kel várnom ameddig õ keres? Nagyon nehezen viselem, és nem szeretnék feleslegesen reménykedni. Úgy még nehezebb lenne elengedni :(
Miért nem tudod tiszteletben tartani a lány kérését? Azt értem, hogy rosszul esik, meg idegeskedsz, de miért nem tiszteled?

Barátnőm azt mondta nem tudja mit érez most. Jól tettem hogy szünetet tartunk?

"Biztos szeret" de valami változott. (sajna sok volt a balhé)

Legjobb válasz: Fejtsd ki bõvebben, hogy mirõl van szõ, miért van szünet. st...

Fejtsd ki bõvebben, hogy mirõl van szõ, miért van szünet. st...
A kérdező hozzászólása: Sok volt a veszekedés és azt mondta õ olyan típus hogy, ha valakivel sokat veszekszik akkor abból kiszeret...félek én is ebbe a hibába estem hogy sokat voltam vele rosszban. Azt mondta szeret de valami nagyon megváltozott...hogy már nem ugyanúgy szeret. De lehet az a baj hogy sokat voltam távol?(egyetem miatt) Nemtudom, segítsetek.
A kérdező hozzászólása: Szünet azért kellett neki hogy tisztázza magában érzéseit... De mivan ha azért érez másként mert távol vagyok tõle, és kevésszer tudunk találkozni? És akkor most még szünet? Jól tettem???
nekem nagyon úgy tûnik ebbõl a szünetbõl szakítás lesz.és szerintem a lány fogja kezdeményezni:S
A kérdező hozzászólása: És igazad volt :'( szakít pedig azt mondja minden tökéletes volt csak elege van a pasikból meg ráfogja a tanulásra. nem szerelmes már...ha békén hagyom õt kb 1 hónapig akkor keresni fog? azt mondta azért szeret...csak nem úgy mint az elején. Én még mindig nagyon szerelmes vagyok belé! Aztmondta ha pasit akar megint akkor az én leszek. Most csak szopat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!