Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel szünetet Azt (15 db)

A barátnőm ma azt mondta tartsunk szünetet, csak azért mondta hogy ne bántson meg ugye?

Ma azt mondta tartsunk szünetet. Kérdeztem mennyit. Azt mondta nem tudja. Lehet hogy egy hét 1 hónap vagy egy év. Azt mondta menjek ismerkedni, emberekkel. Kérdeztem t?le egy puszit se adhatok neki, erre azt mondta az arcára igen.

Legjobb válasz: A tartsunk szünetet az egyenlõ majdnem azzal hogy vége...:(

A tartsunk szünetet az egyenlõ majdnem azzal hogy vége...:(
csak kell neki egy biztos támasz akihez akármikor visszamehet...most meg szerintem csak élni szeretne, szabadságra vágyik.lehet az is, hogy alakulóban van neki már egy másik fiúval és úgy van vele, ha összejön oké, ha nem akkor maradsz te:) ennek tutira nem lesz jó vége, ha szünetet kér= azzal, hogy nem szeret
Igen, ezt jól érzed. Viszont ajjj, lehetne annyi mersze a barátnõdnek, hogy azt mondja, hogy vége. Sajnálom! :(
a te esetedben ez tényleg elég szakítósan hangzik de félreértés ne essék, a szünet nem egyenlõ a szakítással. Elõfordulhat, hogy teszteli önmagát, hogy mennyire hiányzol neki, hogy a saját szerelmében biztos legyen, össze is zavarodhat, vagy bánthatja is valami. Én pl. akkor akartam szünetet tartani a barátommal, mikor nyáron elment egy fesztiválra - féltem hogy megcsal - nem ment bele a szünetbe és meg se csalt, de hazajött, mert szeret és nem akarta, hogy idegeskedjek... szóval a lényeg az, a szünetnek számtalan oka lehet, nem feltétlenül csak az, hogy nem meri bevallani, hogy véget akar ennek vetni.
Nyugodj meg, nincs semmi baj, csak szépen lapátra tettek.
Lehet bejön valami fiú neki és ha nem jön össze vagy ha unatkozik akkor felhív téged, hagyd a fenébe egy szót se beszélj vele ezentúl.
Hát mivel, hogy igy kezdte, hogy menny és ismerkedj másokkal...Lehet, hogy már nem ugy szeret téged mint régebben.Sajnálom....Szemtöl szemben meg azért nem mondja el, mert nem akar megbántani.Ha te nagyon szereted öt, akkro csak annyit mondhatok, hogy fuss utánna:)

A barátnöm szünetet kért sulyos családi okok miatt azt mondta szeret és nem tudja még mi lesz de fent van a képem nála és tényleg azt mondta hogy csak amig lenyugszik vajon vissza jön melém. Vissza jön vagy nem?

Legjobb válasz: Ha családi okok miatt kért szünetet akkor nem hiszem hogy veled lenne a baj.Mindenesetre mond meg neki hogy amikor tud mindig hívjon fel és ha hív akkor nem lehet baj,mármint veletek nem.Ha nem hív akkor tudo mi van és ez hamar ki is fog derülni.

Ha családi okok miatt kért szünetet akkor nem hiszem hogy veled lenne a baj.Mindenesetre mond meg neki hogy amikor tud mindig hívjon fel és ha hív akkor nem lehet baj, mármint veletek nem.Ha nem hív akkor tudo mi van és ez hamar ki is fog derülni.
Én õszintén megmondom, nem értem az ilyet. Családi okok miatt, jó persze, de ezért miért kell szünet? Nem úgy lenne a normális hogy mellette vagy ha gond van? Bár nem tudom mi az az ok, ha nem tudtok együtt lenni emiatt az persze más téma és érthetõ... De ha mondjuk baleset, haláleset (az elég súlyos), akkor mellette lenne a helyed.

Barátnőmmel szünetet tartunk... Azt mondta nyáron jó flörtölgetni meg smárolni más pasikkal csak úgy érzelem mentesen, mondta hogy nem haragudna ha én tenném. Ezután?

Amúgy sem látnánk egymást 1,5-2 hétig és mondtam neki hogy élje ki magát.Azt mondta hogy szeret és érzem is hogy komolyan gondolja én is szeretem.Kicsit szomoru vagyok.Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Pofátlanság volt aztmondania, hogy szeret. Akkor nem akarna "flörtölgetni meg smárolni más pasikkal".

Pofátlanság volt aztmondania, hogy szeret. Akkor nem akarna "flörtölgetni meg smárolni más pasikkal".
egy 13 éves kisgyerektõl ne is várj mást. Õ nem fog megmaradni melletted. Ritka az olyan 12-13 éves lány/fiú aki lekötné magát egy másik nemû ember mellett több ideig.
13 évesen még túl fiatal egy komolyabb kapcsolatra.Nem hiszem, hogy szerelmes lenne beléd, bármennyire is elszomorít.Ha az lenne, nem csinálná ezt.Van még idõd, lesz még ezerszer normálisabb barátnõd is, fel a fejjel.Éretlen hozzád.
Állj ki magadért! Mondd el neki h ez téged bánt. Elhiszem h jó flörtölgetni, de ha igazán szeret, akkor nem dobna 2 hétre h másokkal hetyegjen kicsit, és utána meg visszatérjen hozzád. Hol a férfiúi büszkeség? Am. hány évesek vagytok? mióta vagytok együtt ?
Sztem bnõd még éretlen egy komoly kapcsolatra. Szeret veled lenni, de nem akarja melletted lekötni magát. És szerintem nem szívbõl mondta hogy szeret, mert ha én szeretek egy srácot nem vágyok másra.
Tök mind1 mit mondasz, mert ha akarja, így is úgy is megcsinálja, amit akar. Nézd a jó oldalát, legalább elmondta neked. Szerintem szeret, csak 1 kicsit ki akarja engedni a gõzt. Ne izgujj, szerintem megmarad neked;)
egyszeruen kolykok vagytok. lehet lehurrogni. nem is ertem, hogy mi a fenenek kell egy ot-hatodikosnak komoly kapcsolat (es azt sem ertem, hogy lehet komoly kapcsolatrol beszelni ebben a korban egyaltalan?) menjel jatszal a haverjaiddal, eregessel sakanyt, biciklizzel, jarjal strandra meg mittudom en. elvezd a gyermekkorod amig csak lehet, mert kesobb ugyis visszavagynal bele de mar nem lehet. sietettni a felnotte valast a legeslegostobabb dolog amit csak eltudok kepzelni!
Ha 13 évesen már összevissza smárolgat akkor el lehet képzelni mi lehet belõle 18 éves korára. 20 éves vagyok, de én, és a korombeliek, rá se mertek nézni 16 éves korukig egy fiúra sem. Hová halad a világ?!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok pisis gyerek ezt azért kikérem magamnak.Elsõs vok gimiben, eddig nem voolt bnõm, 1általán nem siettetek semmit, van olyan 15éves ismerõsöm aki pl már dugott, nem tom most mért baj az h jár 1 fiu 1 lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem neked írtam visza.
probáljátok ki gruppenbe ha másra is kiváncsi vagy hagyd ott ne hivd ha szeret vissza jön tégy ugy mintha te is megcsaltad volna és majd késöbb ha vissza jön akkor több mindenre rá tudod majd venni talán orális szájba élvezés meg ijenek
megin a 2.oldalrol a 4.-ik valaszado vagyok! en nem is rad montam hogy "pisis" hanem a csajodra. MAR BOCSI DE HA MEG NEM ERETT MEG 1 KAPCSOLATRA AKKOR NE IS VARJ TOLE SEMMIT. SZERINTEM TALALHATNAL MAGADNAK 1 OAN LANYT AKI IGAZAN SZERET. MERT EZ NEM A SZEERETET HOGY 1-SZER VELED VAN MASKOR MEG 1 MASIK PASIVAL. AHOGY GONDOLOD, HA ENGEDED MAGAD KIHASZNALNI AKKOR CSAK RAJTA. EÑ CSAK A VELEMENYEMET IRTAM .NA SZIA
Szerintem dobjad...a barátnõd nem érett egy komoly kapcsoaltra, és teljessen eggyet értek az elöttem szólóval. (Azé van tele helyesírási hibákkal, emrt sietek:d) Süti
Hat en csaj vaok es van 1-2 tippem hogy mert csinalja ezt! :( szerintem a nagy smaaci kozepette megprobal mas sracot osszeszedni es ha ez nem menne neki akkor ott van az az ember aki szereti es var ra.szoval ha nem akad neki 1 uj barat meg akkor is ott vagy te hogy azer legyen ki mindig "keznel" van. ezt ne engedd neki!!!!! allitsd dontes ele! vagymeg mondd meg neki hogy amig o mas pasikkal hetyeg addig te keresel 1 baratnot magadnak aki mar nem 1 "kispisis" hanem 1 NO. remelem valamit segitettem . SZIA
Ha igazán szeret a barátnõd akkor NEM flörtölne meg smárolna más pasival!Én nem járnék azzal az emberrel aki ezt csinálná velem.
Kissé éretlenek vagytok még egy kapcsolatra, nekem ez a véleményem...
Vagy a nagy érzések nélküli smárolások közepette véletlenül beleszeret a csávóba...
A kérdező hozzászólása: =)-Én is remélem hogy így gondolkodik, de tényleg akkor mért nem mondta volna azt hogy szakítsunk hiszen akkor nem kéne még rám is gondolnia.Köszi
A kérdező hozzászólása: Én sem évekre gondoltam, de elõzõ pasijával fél évig is megvoltak 1ütt...értem nem akarom szépiteni, majd ha találkozunk megbeszélem vele, majd eldönti mit akar(válaszok még jöhetnek
A kérdező hozzászólása: Illetve akkor mért nem mondta simán hogy szakítsunk?
A kérdező hozzászólása: Én(fiú):15 Õ(lány):13 1 hónapja vagyunk együtt. A legjobb barátnõje akinek mindent elmond õszintén azt mondta nekem hogy szeret, csak kell neki 1kis szabi...
Ha valóban szeretne rá se nézne más pasira mert csak te járnál az eszében :DD


A barátnőm azt mondja szeret, friss kapcsolatban vagyunk még csak 1-2 hónapja vagyunk együtt de szünetet akar tartani. Mi értelme ennek?

Nem tudom mi értelme van ennek ha úgyis szeretjük egymást, még a "rózsaszín köd" is köztünk van szerintem. Én 20/F ő 18/N

Legjobb válasz: Csak szerinted. Ha õ szünetet akar, akkor már nem szeret. Ez csak kifogás a részérõl, mert nem akarja egybõl megmondani, hogy vége. Tartotok egy 2 hetes szünetet, majd megmondja, hogy nem hiányzol neki annyira, mint szerette volna, azt hitte jobb lesz, de nem, ezért szerinte az lenne a legjobb ha szakítanátok. Ez lesz belõle. Ha annyira szeretne és ráadásul még a rószaszín köd is meglenne, akkor eszébe nem jutna szünetelni hanem minden pillanatot veled akarna tölteni.

Csak szerinted. Ha õ szünetet akar, akkor már nem szeret. Ez csak kifogás a részérõl, mert nem akarja egybõl megmondani, hogy vége. Tartotok egy 2 hetes szünetet, majd megmondja, hogy nem hiányzol neki annyira, mint szerette volna, azt hitte jobb lesz, de nem, ezért szerinte az lenne a legjobb ha szakítanátok. Ez lesz belõle. Ha annyira szeretne és ráadásul még a rószaszín köd is meglenne, akkor eszébe nem jutna szünetelni hanem minden pillanatot veled akarna tölteni.
Pontosan a "rózsaszín ködtõl" nem látod, hogy õ sajnos nem szeret téged annyira... Szakítani akar, csak hagyni akar magának egy biztos pontot, mielõtt talál valaki mást.
A szünet a legaláis megcsalás, a szétnézés ideje. Vagyis ezt akar: kicsit kufircolni mással. Akkor kérik a nõk, ha te egy amolyan "ha nincs ló, jó a szamár is" típusú pasi vagy számukra, azaz megnézik, hátha van egy ló, de addig talonban tartják a szamarat, azaz téged. Ezalatt õk kedvükre pasizhatnak, téged meg érzelmileg megkötnek, mondván, hogy kapcsolatban vagyunk, ne csajozz, ez csak egy "szünet". Ha mégse jön össze a pasizás, akkor meg úgy tüntetik fel, hogy milyen becsületesek, de tudnond kell, hogy ez nem becsület, hanem egyszerûen csak kudarc, nem találták meg azt a bizonyos lovat, visszatértek a szamárhoz. Szóval a kérdés az, akarsz-e szamár lenni.
A kérdező hozzászólása: De nem én gondolom hanem mondta is hogy szeret.
Ne legyél már ennyire naiv. Én is mondhatom a legfõbb ellenségemnek is, hogy szeretem. Ezek csak szavak... Csak azért mondja, hogy szeret, mert nem akar annyira megbántani és szépen lassan építi le a kapcsolatot, nem pedig hirtelen bumm és kész.
Hát én meg akár le is írom: szeretlek. (az ujjam azért keresztben volt)
Egy hülye alextímiás pitschát fogtál ki aki a bizonytalankodásaival õrületbe fog kergetni, ha együtt is maradtok. Kérdezd meg magadat: Kell ez nekem? Hidd el, tapasztalatból beszélek. Semmi értelme a szünetnek. Szerintem keress egy egészséges mentális állapotú, lelkületû leányzót, aki meg tud téged becsülni és nem szórakozik ilyen fszságokkal.

A barátnőm azt mondta, már nem szerelmes belém és Szakítsunk. Később felhívott, hogy inkább tartsunk szünetet. Szerintetek ha nem biztos benne miért mondhatta, hogy nem szeret? Mit tehetek, hogy újra belém szeressen?

Két éves kapcsolat után mondta ezt, nagyon ki vagyok bukva:S egyébként én 19F ? 18L.

Legjobb válasz: ha szünetet kér, akkor tulajdonképpen a negatív választ próbálja elodázni, hogy ne okozzon fájdalmat. sajnos ilyenkor már nem sokat lehet tenni :/ L/17

ha szünetet kér, akkor tulajdonképpen a negatív választ próbálja elodázni, hogy ne okozzon fájdalmat. sajnos ilyenkor már nem sokat lehet tenni :/ L/17
Én is hasonló helyzetben voltam. Nekem azt mondta barátnõm hogy szerelmes, szeret de szünetet kér mert túl hamar jöttem neki az elõzõt még nem heverte ki. Megkérdeztem lesz e még ebbõl valami? "persze hogy lesz, én szeretlek téged attól hogy így döntöttem csak idõ kell" idõt adtam vissza ment a volt palijához. Ugyanúgy szeret, de nem mutatja ki .. Én rá hagyom, más után nézek. Ha tényleg szeret nem bír elmenni hidd el.. ha meg elmegy felesleges újra kezdeni:S sajnos semmit nem tehetsz.. ne könyörögj meg ilyenek mert aztán meg az lesz benned hogy csak sajnálatból tette...
A kérdező hozzászólása: Rendben! majd leírom ide. Egyébként kíváncsi vagyok még válaszokra, úgyhogy írjatok! :)
majd szolj hogy alakul és én is mondom csak ezt elfelejtettem ir az elõzõ üzihez..
az nekem is nagy kihivás lesz majd... de helyette megprobálok más nõk felé közeledni... és hidd el hogy nála jobb és megértöbb lény barátod nem lesz akin kisirhatod majd magad ha gond van és ezt forditva is lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó! Hasonló a mi helyzetünk is. Arra gondoltam, mivel nagyon jól elvagyunk, és a mi kapcsolatunk szoros barátságra épült, hogy megpróbálom barátság felé terelni a dolgot. Csak attól félek, hogy nem bírom majd ki amikor új barátja lesz.
velem ugyanez a helyzet most 3 év után... most elvikeben barátok vagyunk és úgy is beszélünk egymással. õ szakitott velem mert már nem szerelmes belém. én mondtam kezdjük újra majd kértem tõle hogy szüneteljünk és mondta hogy adjak neki 2 hónapot... de szerintem õ már tutira döntött hogy csak barátként marad mellettem. bár érdekes most áthivtam péntere filmetnézni és ittaludni mondván hogy barátok vagyunk és hogy igy nekem könnyebb igy feldolgozni hogy elment mint párom és csak barátként marad... Lehet csak fél hogy elkötelezze magát veled... Vagy csak szimplán nem élte ki magát és mehetnéke van... Sajnos ez minden nõnél fenn áll, fõleg ha fiatal... Én is most egy tõlem idõsebb korosztályba kutatok, mert azok már jobban kiélték magukat elviekben. én ott hibáztam hogy a kapcsolatunk monoton lett: -nem mentünk sehova -kevesebbet foglalkoztunk egymással -.... De mindig tanulunk az esetbõl és ezt sajnos be kell látnod akármennyire is nem akarod... Az a baj hogy túl hamar ismertük megy egymást. Persze majd ha másik pasival látom rosz lesz, de tudom hogy életem legszebb 3 éve volt és kitudja lehet 10 év mulva még összejövünk és együtt öregedünk meg... :) szerintem ne fél kisirni magad a vállán és mond meg neki hogy szereted és ha õ is igy gondolja akkor viszonozza majd. nem szégyen a sírás ha férfi vagy, sõt az az igazi férfi aki mer sírni a párja elött. ne feledd ez az õ döntése és ha õ ne akarja akkor ne harragl válj el... 23F
Ne tegyél semmit, valószínûleg bekerült a képbe egy harmadik, és téged csak talonban tart, ha az mégse jönne össze.
jaja a 2. hszelõ hülyeséget mond :P a paprikás krumplival sincs probléma felmelegítve :P sõt még az olvadt eper jégkrém is finom :P jah és a kapcsi is mûködhet XD 19F
a második 17.27-esre értettem
17.27 ez egyáltalán nem igaz, én és a barátom vagyunk rá az élõ példa 18/L 19/F
felmelegítve, csak a töltöttkáposzta jó...
A kérdező hozzászólása: Most hétvégén szakítottunk, megbeszéltük, hogy fontosak vagyunk egymásnak és barátként jók vagyunk együtt. Nagyon magam alatt vagyok, de jó volt végre tisztázni a helyzetet köztünk és azért remélem tényleg sikerül barátoknak maradnunk.

Barátnőmmel sokat veszekedtünk az elmúlt időszakba. Megbeszéltük hogy egy kis szünetet tartunk Hogy szerezzem vissza?

nagyon szeretjük egymást de sokat veszekszünk stb...és így átgondoljuk mindketten milyen fontosak vagyunk egymásnak... Mit csináljak, hogy újra a régi legyen minden?

Legjobb válasz: Ha eleve sok problémátok volt,amik összegyûltek,nem biztos,hogy ez csak egy hullámvölgy.Ami végérvényesen megromlott,azon nehéz segíteni,fõleg,ha nem illetek össze.

Ha eleve sok problémátok volt, amik összegyûltek, nem biztos, hogy ez csak egy hullámvölgy.Ami végérvényesen megromlott, azon nehéz segíteni, fõleg, ha nem illetek össze.
Azt írtad elmúlt idõszakban. Mennyire sokáig ment ez, hogy veszekedtetek? Nincs tuti tipp, de az biztos: változtatni kell, fõleg annak aki miatt leginkább lett a szünet.
nem tudom mi ezzel a baj? mégis mit vár 7év után? persze hogy átalakul a szerelem szeretetté, söt legtöbbször 7év sem kell ehhez
a szeretet nem alacsonyabb rendû érzés a szerelemnél tehát a csajod nagy tévedésben van
ilyen velünk is volt és azóta is együtt vagyunk, 6 éve :)
Tudom, hogy rossz, de próbálj továbblépni. Ha õ így érez, akkor jobb ezt hagyni. Inkább most, mint ha már van 2 gyereketek. Aztán bánja még ezt õ a következõ pasijával, ha õrá is ráunt, és ráébred, hogy te mennyivel jobb voltál!
A kérdező hozzászólása: Amúgy most 7végén szakított velem, hogy ez az állapot egyikünknek sem jó így címszóval.Azt mondta lehet ez kell neki ahhoz hogy észhez térjen és lehet hogy ezzel most nagy hibát követ el...Tényleg nem értem.Megszakad a szívem érte..
Az a helyzet, hogy ennyi idõsen mindenkivel így van. ÉN 9 éve vagyok együtt a férjemmel, és nagyon szeretem. Nem akarnám elhagyni semmiképp. De ha õ így gondolja, szerintem hagyd a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Az a baj vele hogy eddig nem volt nagyon barátnõje!Most hirtelen lett egy 5 évvel fiatalabb(barátnõm 28)csaj akivel nagyon jóban lettek, egyfolytában sms, együtt lógnak állandóan.Én azóta érzem azt hogy konkrétan leszar, nem foglalkozik velem úgy mint rég.Én sem vagyok szerelmes csak nem tudom elképzelni az életem nélküle, nekem õ a mindenem!Sõt 2 év után éreztem azt hogy nem vagyok belé szerelmes tehát nem értem.
Velem épp ugyanez történt.Csak nem 7 hanem 4 év után.Szerintem ez a kapcsolatok sorsa, csak nem akarnak olyan fiatalon lehorgonyozni a nõk...És ja, ki derült, hogy mással akar kavarni a csaj.Mondjuk késõbb már megbánta, de az csak az õ baja.
Ugyanitt tartok én is a barátommal
remélem túléled és azt javaslom ne szomorkodj túlzottan, elõtted még az élet és a szerelem, engedd el a fájdalmat :)

Az nem gáz, ha szünetben sokat vagyok a barátnőmmel?

2 és fél hónapos kapcsolat.Én 17/f ő 16/l.Kb. kétnaponta vagyunk együtt úgy 5 -6 órát esetleg 7-et.

Legjobb válasz: Mégis, miért lenne gáz? Szeretitek egymást (gondolom), hát használjátok ki az idõt!

Mégis, miért lenne gáz? Szeretitek egymást (gondolom), hát használjátok ki az idõt!
miért lenne gáz? örülj neki, h sok idõt tudtok együtt tölteni.
A kérdező hozzászólása: Én örülök, csak lehet h neki sok. vagyis ettõl tartok.:)
Akkor miért nem tõle kérdezed meg? Honnan a fenébõl tudjuk mi neki a sok?
Szia:) Szerintem ha sok, akkor szólni fog.:) Én két hónapja vagyok együtt a barátommal, még a kapcsolatunk elején mondta, hogy ha valami sok nekem nyugodtan szóljak. Szerintem ha sok lenne neki nem találkozna veled, vagy szólna:)
A kérdező hozzászólása: csak véleményt kértem
Nyugodtan beszélhetsz vele errõl õszintén, egyébként szerintem észrevennéd, ha nem akarna veled ennyit együtt lenni.
Én magamból indulok ki, nekem pl. sok lenne! DE ezt nem azért írom, mert neki is sok! Rá kell kérdezned vagy megmondani neki, ha soknak tartja ezt a mennyiséget szóljon!
Én nagyon örülnék ha ennyit tudnék a párommal együtt lenni! Így hogy csak szünetekbe van ez nekem nem lenne sok. L/16 :)

En szlovakiaban eleek es itt 9 evesek az altalanos iskolak. Minden baratnom ballagas utan (a nyari szunetben) mar mehet diszkoba. De engem a szuleim nem akarnak elengedni. Miierrrtt?

Es azt mar most tudattak velem h csak 18 eves korom utan mhetek, pedig eleg sok idosebb ismerosom is jar, sot gyakran a 23 eves batyam is. viszont azt mar eldontottek h masodikosan a gimnaziumbol amerikaba megyek mint cserediak mivel mindket batyam volt (akkor leszek 16 eves) de ha oda el mernek kuldeni a diszkoba miert nem akarnak elengedni? Legyszi irjatok tanacsokat h hogyan gyozhetnem meg oket

Legjobb válasz: figyu, Sztem sokkal jobb helyek vannak Amerikában. Zsíír. Szüleid nem hülyék és féltenek. Ez normális. Próbáld nekik elmagyarázni, kezdesz felnõni és szükséged van sok mindenre ehhez. Elengedhetetlen az, hogy a barátaiddal elmenj szórakozni. Õk is voltak fiatalok, tudják, mirõl beszélsz. Mondd meg nekik, hogy bízzanak benned és nem csinálsz hülyeséget. És legyen mindig valaki normális, aki hazakísér. Én elõször havonta egyszer mehettem el, ráadásul idõre, aztán kéthetente, végül annyiszor és oda, ahova csak akartam. De addig eltelt 2-3 év és nagyon örülök, hogy ez így volt. Neked is kompromisszumokat kell kötni, szar egy helyzet, de hiába, a legfontosabb, hogy emiatt ne legyenek nagy összeveszések. az szar.

figyu, Sztem sokkal jobb helyek vannak Amerikában. Zsíír. Szüleid nem hülyék és féltenek. Ez normális. Próbáld nekik elmagyarázni, kezdesz felnõni és szükséged van sok mindenre ehhez. Elengedhetetlen az, hogy a barátaiddal elmenj szórakozni. Õk is voltak fiatalok, tudják, mirõl beszélsz. Mondd meg nekik, hogy bízzanak benned és nem csinálsz hülyeséget. És legyen mindig valaki normális, aki hazakísér. Én elõször havonta egyszer mehettem el, ráadásul idõre, aztán kéthetente, végül annyiszor és oda, ahova csak akartam. De addig eltelt 2-3 év és nagyon örülök, hogy ez így volt. Neked is kompromisszumokat kell kötni, szar egy helyzet, de hiába, a legfontosabb, hogy emiatt ne legyenek nagy összeveszések. az szar.
Én 14 éves vagyok és engem se engednének el , azt mondják hogy majd ha 18 leszek és szerintem igazuk is van.Semmi keresnivalója nincs egy kiskorúnak ilyen helyen.
miért nem mész a 23éves bátyáddal? õ vigyázhatna rád vagy legalábbis figyelhetne rád. 15évesen végzel a sulival? ugye jol számoltam? ha 16évesen el akarnak küldeni amerikában akkor miért nem engednek 15évesen a helyi diszkóba? ilyen felállással én elengednéma 15éves lányomat a helyi diszkóba a 23éves báttya felügyelete alatt. (de persze tudom hogy le se sz.rnák egymást a dizsibe, de azért egy helyen lennének és ez valamelyest nyugalommal töltene el. de persze ez csak akkor müködne ha a bátyó megbizható.)
Szia, én is Szlovákián lakom anyámmal, és engem elenged, sot néha még kuld is!! :) De amúgy az apám nem engedne el, mert o nem olyan...Amúgy nem hiszem, hogy csak 18 évesen akarnak elengedni, akkorra még szerintem meggondolják magukat!Vagy mit tudom én, vedd rá oket valamivel, mosogass, takarits, nyalizz nekik egy kicsit, na és persze tanulj jól és meg lesz az eredménye!!!! :) Amúgy hogy tudsz kijutni az USA-ba..??? En is oda szeretnék menni... :)
Ha tudják h vki/vkik vigyáznak rád könnyebben engednek el. Pl. ha lenne olyan fiú akiben megbíznak, vagy a barátnõid.
15 évesen szerintem semmi keresni valód egy discoban. ( Ezt egy 19 éves fiú mondta neked )
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat :) hát vannak ilyen ügynökségek amik ezzel foglalkoznak ... pontosan nem tudom mi a nevük de ha vmit megtudok akkor majd irok :)

Barátnőm most szünetet kért tőlem. Sok volt a vita és azt mondja most olyan fura érzése van, szeret de lehet, hogy kicsit kevésbé.. vagyis máshogy. Lehet hogy nem szeret már?

nemtudta elmagyarázni ? sem.

Legjobb válasz: Lehet,hogy történt valami(megcsalt,vagy egyszerûen megnézett más pasit is),de ha sokat veszekedtetek,akkor szinte normális,hogy elhidegültetek egymástól.Te ezt nem érzed? Velem is ez történt,hasonló,igaz,mi 2 éve járunk.Szakítottunk is,de csak pár napra,mert tovább nem birtuk egymás nélkül.Most megint minden szép.Rájöttünk,hogy az a megoldás,hogy az ember elmondja a másiknak a gondjait,gondolatait,még ha csak kis hülye dolgok,vagy viccesnek tünnek,de sokat jelenthetnek,egyrészt intimebb is lesz a kapcsolat,és sokszr gátat is okoz a ki nem mondott dolog. Nem tudom,mióta jártok,de ha régebb óta,akkor az lenne a megoldás,hogy megnyíltok egymásnak.

Lehet, hogy történt valami(megcsalt, vagy egyszerûen megnézett más pasit is), de ha sokat veszekedtetek, akkor szinte normális, hogy elhidegültetek egymástól.Te ezt nem érzed? Velem is ez történt, hasonló, igaz, mi 2 éve járunk.Szakítottunk is, de csak pár napra, mert tovább nem birtuk egymás nélkül.Most megint minden szép.Rájöttünk, hogy az a megoldás, hogy az ember elmondja a másiknak a gondjait, gondolatait, még ha csak kis hülye dolgok, vagy viccesnek tünnek, de sokat jelenthetnek, egyrészt intimebb is lesz a kapcsolat, és sokszr gátat is okoz a ki nem mondott dolog. Nem tudom, mióta jártok, de ha régebb óta, akkor az lenne a megoldás, hogy megnyíltok egymásnak.
Ja, egyébként elsõ válaszadó vagyok, írhatsz privit is, ha akarsz.Együtt kitalálhatunk valamit!
A kérdező hozzászólása: OK köszi
A kérdező hozzászólása: Ment a privi
A kérdező hozzászólása: Kérlek írj ide ha küldtél válasz levelet. Nem mûködik rendesen a freemail nálam:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!