Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel még vagyunk és megigértem (2 db)

Barátnőmmel még szüzek vagyunk és megigértem hogy várok mert még kissé fél de megbeszéltük, hogy akarjuk. Viszont amiatt hogy nemelegülök ki másnap rettentően fájnak a heréim. Hogyvegyem rá hogy legalább hozzányuljon vagy kiverje?

Legjobb válasz: Szerintem tabuk nélkül mondd el neki, hogy csak ennyit szeretnél és nem többet. Ettõl igazán nincs miért félnie. szerintem meg fogja érteni, csak biztositsd, hogy nem mész tovább, ha szükséges ;)

Szerintem tabuk nélkül mondd el neki, hogy csak ennyit szeretnél és nem többet. Ettõl igazán nincs miért félnie. szerintem meg fogja érteni, csak biztositsd, hogy nem mész tovább, ha szükséges ;)
Ha ilyen tapasztalatlan és félénk a barátnõd, akkor elõször csak ruhán keresztül vezesd "oda" a kezét, aztán következõ nap mehet tovább is. Érteni fogja, mit szeretnél, úgyh utána cs az lesz a dolgod, hogy megmutatod neki, hogy neked mi a jó. De ha megijed akkor nyíltan mondd meg neki, hogy mit akarsz.
Akkor pedig, miután kényeztetted, kezd el simogatni magad az õ kezével. Irányítsd, mutasd meg, h neked hol jó. Vezesd rá. Szerintem :)
Nem hinném hogy irtozna... szerintem csak szokatlan neki a petting.... nem igazán tudja hogy mit szeretnél vagy mi a jó neked...
Bevallom, egy ideig én sem mertem hozzányúlni a barátomhoz, ott, mert féltem, hogy valami olyat teszek, amit õ nem élvez. Szerintem sokat segít, ha viccesen próbáljátok kezelni a helyzetet, és megígéred neki, hogy megtanítod, hogy is "mûködik". Én csak ennyit tudok tanácsolni. :)
Hát kezd el simogatni õt. Meg vezesd a péniszedhez a kezét. Meg ha már megbeszéltétek, hogy vártok, akkor azt is megbeszélheted vele, hogy legalább petting legyen.
A kérdező hozzászólása: de vajon nem az a baja hogy "irtozik" tolle vagy...valami ijensmi? Hogy nedves vagy kemeny vagy efele....
Pedig van alapja, hogy fájjon.Ha izgalomba jösz, vérbõség alakul ki lent, az orgazmusal pedig a vér kiáramlik onnan, ha ez nem következik be az ott "pangó" vér igen is tud kellemetlen, alhasi, vagy adott esetben heretájéki fájdalmat okozni.Ha meg bilogoia tanárnak készülsz, ne verd annyira a melled, egyrészt mert még nem vagy az, kettõ ha az leszel akkorsem leszel mindenttudó.
Utolsó elötti vagyok...ezt tuti behalucináljátok....a barátommal fél évig jártunk mielött pettingeltünk volna és semmi baja sem volt...és biológiailag nincs alapja h fájjon..ugyh remélem a következõ életemben férfi leszek, mert már télleg érdekel, hogy ezt hogy beszélik be annyian maguknak...
Utolsó válaszadótól kérdezem - feltételezve, hogy az illetõ egy nõ -, hogy fájtak-e már a heréi? Gondolom nem. Szóval akkor akár ide-akár oda a biosz tanári végzettséggel, kiteheti az ablakba.
Szia! Ha szeret a barátnõd nyilván örömet akar neked szerezni...segíts neki..én is nagyon féltem, mert nem tudtam mit kezdjek vele...de nagyon akartam h jó legyen neki..de könnyebb lett volna ha a barátom segyít egy kicsit és nem arra vár h én gyõzzem le magam a félelmeim..:) Ja és az hogy FÁJ A HERÉD MERT NEM VERI KI NEKED, NA EZT NEM HISZEM EL!!!BIOLÓGIA TANÁRNAK KÉSZÜLÖK TUDOM HOGY EZ NEM LEHETSÉGES...UGYH LÉGYSZÍVES NE ILYEN SZÖVEGGEL PRÓBÁLD RÁVENNI!!Én ettõl olyan mérges lennék hogy pffff
A kérdező hozzászólása: Huuuu...Nagyonszepen koszonom mindannyiotoknak:) ....koszonom. jo tanacsok es tortenetek:)
Hali! Kérted, hogy nõk írjanak! Hát most elmondom a az én sztorim! A páromnak hajszálra ez volt a gondja! Fél éve jártunk már, elõtte meg fél évig ment az erõs ismerkedés! mindegy, lényeg, hogy én akkor 19 voltam, de a elõtte senkim nem volt! Nem féltem a a szextõl, csak egyáltalán nem ismertem úgy a férfi testet, hogy bármit kezdeni tudtam volna!párom 27 volt akkor. De már nagyon kívántuk egymást, és meg jól rámásztam aztán lesz ami lesz alapon ment a gerjedés! amikor arra került volna a sor, hogy na most szüzesség elveszik, akkor szegény kicsit összegugrott, izgult is, hogy nehogy nekem fájjon meg ki tudja mi játszódik még le a fejetekben. nem jött össze kész! Ezt még kétszer eljátszottuk! rólam mag a bugyi égett le. Tudom , hogy neked nem a félhat a godod, csak a páromnak is nagyon fájtak már a heréi. Aztán egyszer ment a csók és lassan lecsúsztatta a kezem a mûszerre és akkor a fene tudja honnét egyszerûen tudtam mit kell csinálni! Aztán kérdezte nem kaphatna egy puszit oda is! Na én akkor estem pánikba! Szabadkoztam kicsit, hogy de én nem csináltam még meg stb.. Erre a párom, csak csókold úgy ahogy a számat szoktad! Ennyi! Akkorát pettingeltünk utána, hogy huhhh! Ja késõbb ráéreztem mikor hol jó neki, és ment minden a maga útján! De egyszer félidõben, szépen hanyatt fektetett és akkor már tényleg minden úgy ment ahogy kell.Szépen finoman csináld, és nem kell kapkodni , ha érzed, hogy mennél, húzd ki. Simizd kicsit addig, pihenj, és finoman szorítsd meg a pénisz tövét, a párod meg simogassa kicsit a heréket. Idõvel teljesen egymásra tudtok hangolódni és minden jó lesz!!!! Sok sikert és boldogságot! remélem segítettem!
Mi a barátommal elõször simogattuk egymást ruhán keresztül, aztán õ benyúlt a pólóm alá, következõ alkalommal a melltartó alá, aztán levette a melltartóm, de póló maradt, úgy simogatott. Utánna ruhán keresztül a punci jött, pár alkalom után bugyin keresztül, aztán õ vezette az õ péniszéhez a kezem. Fokozatosan tök mesztelenek lettünk. jött az, hogy nyalogatott, aztán megkérdezte, hogy mit szólnék a 69-hez, ezzel jött az orális szex, az ujjazás. Szóval mi így merítettük ki a petting fogalmát teljesen szép fokozatosan. Bár még nem történt meg a dolog, még szûz vagyok, de eljutottunk oda, hogy nem vagyunk egymás elõtt zavarban, kezdjük megismerni teljesen egymás testét, megbízunk egymásban, és hasonlók. Amikor orálisan elégítem ki elõször mindig mondta h ha nem akarok ne csináljam, meg nem akarja erõltetni, és ez volt számomra nagyon fontos, hogy ha valamit nem akartam, azt azonnal abbahagyta, és semmit nem erõltet. Elmondja, hogy jó neki, kérdezi, hogy jó nekem, nincs kényszer. Olyan is van, hogy neki nem sikerül elmennie akkor sem, ha nekem sem, de még csak tanulgatjuk a dolgot. remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Legyszi tapasztalt lanyok vagy nok valaszoljanak:P....en arra vagyok kivancsi hogy ti hogyalltok ehez a dologhoz
A kérdező hozzászólása: Akkor nem lessz gondd ha ravezetem vagy megkerem?...Csak azert szeretnem hogy nefajjon masnap annyira, es persze mert jol is esne. De megigertem hogy en is neki szentelem mindenem es varokra. Ezert muszajlessz a petting:P...csak felek h hogyreagalna ha megkernem
A kérdező hozzászólása: jaja....en simogattam es csokolgattam mindenhol es...meg o is mondta h mennyire kenyesztetem es mijen jovagyok hozza. sot meg ott is simogattam viszont o szinte semmitsem teszen. Valahogy zavar. Persze nemazert adk h kapjak mert en nagyon szeretem. De azert jolesne h neha engem is kenyesztessen csak....meg annyira tapasztalatlan.
Ne haragudj h jó egy évvel késõbb írok de hogy ment?

Még szűz vagyok a barátnőm is az és megigértem neki h születésnapjára ezt kapja valaki mondja el hogy hogy lehetne tökéletes?

légyszives normális válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ nem lenne tökéletes, ha idõsebbek lennétek, akkor sem. Kell egy kis idõ, gyakorlás, egymás testének teljes megismerése. De össze fog a dolog csiszolódni és jó lesz majd. A színházakban sem a premierrel kezdõdik egy új darab bemutatása, hanem hosszú próbák elõzik meg. Minden apró jelenetet tökéletesre kell gyakorolni!

a teblatta elég megbízható de akkor azt úgy is kell szedni viszont ha az már nem jöhet szóba mert"lecsúszott" róla a lány akkor marad a gumi csak ki ne szakadjon!
Szerintem az elsõ nem lenne tökéletes, ha idõsebbek lennétek, akkor sem. Kell egy kis idõ, gyakorlás, egymás testének teljes megismerése. De össze fog a dolog csiszolódni és jó lesz majd. A színházakban sem a premierrel kezdõdik egy új darab bemutatása, hanem hosszú próbák elõzik meg. Minden apró jelenetet tökéletesre kell gyakorolni!
nemkell törekedni a tökéletességre. inkább csak élvezzétek egymást, figyelj nagyon a lányra, ne stresszelj. fogjátok fel vidáman, mintsem görcsösen, hogy akkor msot egybõl orgazmusokat akarsz emg mindnet már...hogyisne, csak szépen módjával. :) de VÉDEKEZZETEK!!!!!!
az attól függ milyen idõsek vagytok
A kérdező hozzászólása: köszönöm mkinek a normális és segítõ válaszokat
a kettõ együtt:P Amúgy a fogamzásgátlónak idõ kell, míg hat, én a gumit ajánlom (márha a barátod fel tudja normálisan húzni)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat jah és mivel mi a legjobb módszer a védekezésre gumi v fogamzás gátló?
ki kell hogy ábrándítsalak akkár mennyire is szeretnéd az elsõ nem lesz tökéletes
A kérdező hozzászólása: 16
Hat ha szuzek vagytok akkor elojatek nagyon fontoss..anelkul bele ne vagjatok mert nagyon fog neki fajni..:/ es vedekezettek.:) ha kello kepen benedvesedet na akkor neki vaghatok ovszert nem nehez felhuzni.:) gondolom tudod..ha nem gyakorold :) es ha megfeleloen nedves akkor mar mehet is de akkor is szepen, erzekien csinaljatok mert neki fajni is fog :/ ha nem verzik ne agodj nem baj nem mindenki verzik:) es a masik dolog ha elvetted neki ne parazatok lehet h kesni fog 4-5 napot de ez szokasos hisz felborul a hormon rendszere:) Aztan csodor legyel ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!