Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel fürdőkádban együtt (4 db)

Ha sperma jut a fürdőkádba, megtermékenyítheti a barátnőmet, akivel együtt fürödtem?

Legjobb válasz: Ugy tudom hogy kipurcannak a meleg vízben.Nem hiszem hogy terhes lesz

Ugy tudom hogy kipurcannak a meleg vízben.Nem hiszem hogy terhes lesz
Annyi ilyen kérdés volt már. Meghalnak a vízben!
Ha kissé melegebb vízben vagytok, akkor meghalnak a spermiumok... bár nem tudom mennyire kellemes ilyen melegben még melegebb vízben fürdeni.
Ugyan.. Gondold el menyni sperma van pl. a balcsiban, nem lehet így teherbe esni :-)
En is csak azt tudom mondani mint az elottem szolok, h meghalnak a vizben!Kar ezert izgulnod!

Barátnőmmel fürdőkádban voltunk együtt. Gumival védekeztünk. Nem szakadt el. Lehet baj?

Az aktust megel?z?en a péniszemet a csiklójához érintettem párszor, de nem élveztem el. Az aktus során gumival védekeztünk. Akkor sem volt szakadás. És sprema sem került vízbe. A fürdés után azért kimosta magát. az jó megoldás? Tényleg, ha ilyenkor sperma kerül a vízbe, lehet baj?

Legjobb válasz: én úgy emlékszem mintha azt olvastam volna,h a viz megoli a spermakat...meg amugyis ha meg vedekeztetek is,szten nem lesz gond

én úgy emlékszem mintha azt olvastam volna, h a viz megoli a spermakat...meg amugyis ha meg vedekeztetek is, szten nem lesz gond
Remélem szappant, vagy tusfürdõt nem használtatok, mert károsíthatják a gumit!!A babrátnõd pedig nem tudja kimosni a spermát, ha netán belékerült!
hát énis ugy tudom hogy vízben nem tudsz lányt megtermékenyiteni
ha nem szakadt el hogy lehet baj ? nem vágom miért vannak ilyen hülye kérdések ...
fürdõkádban gumival??kétlem, hogy ne ment volna sperma a viszont akkor lehet baj.
Nem
nem
OMFG!!!
Persze ! mindenképpen óvszerbe fürödj !
csak ha közbe kicsapja a lábávál....

Elég ciki erről beszélni! Kellemetlen szagú a péniszem. :S Barátnőm nem szólt, gondolom nem akar megbántani. Együtt fürdünk szex előtt, de utána is lehet érezni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem írtad hogy ezt most alakult ki, vagy régebben is kellemetlen volt a szaga?? Ha most alakult ki akkor valószínû valamilyen fertõzést kaptál, amit canesten krémmel 2 hét alatt kikezelhetsz!

Nem írtad hogy ezt most alakult ki, vagy régebben is kellemetlen volt a szaga?? Ha most alakult ki akkor valószínû valamilyen fertõzést kaptál, amit canesten krémmel 2 hét alatt kikezelhetsz!
Ha nem durva, erõs szaga van, akkor szerintem nem probléma. A páromnak is van egy természetes "szaga", de egyáltalán nem tartom kellemetlennek. Amit tudok ajánlani, hogy valami erõs tusfürdõt használj. Mivel párom okulásából tudom, nem mindegy hogy milyen mert õt pl valamelyik csípte odalent :) Vannak intim mosakodók, nálunk most itthon pl kék Dove... szerezz be egyet, sokáig elég, és kellemes illatot ad a nemi szerveknek. Ha úgy érzed, hogy ez nem természetes, nem a higiénia hiánya vagy csak egyszerû izzadás miatt van, akkor persze látogass meg egy orvost, hátha van valami más is a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat ! :) Kb. 3hete vettem észre, hogy kellemetlen szaga van. Nem húgyszagú, de nem is rohadt alma, elég kellemetlen.:S Higiénia hiánya sztem nem lehet, reggel, este zuhanyzom + még barátnõmmel amikor együtt vagyunk. Fertõzésre gyanakszom...Canestennel vesztenivalóm nincs, ugye? Orvos--->Urológus???
igen, feltétlen urológus.
Ha viszket, ég, csíp vizelés közben, akkor jöhet szóba Canesten, amúgy fölösleges kenegetni. Ha úgyérzed, ez nem az a "természetes" szag, akkor irány az urológus, igen. Ha gomba lenne, akkor addig a barátnõddel gumi nélkül se orál, se rendes, és mindenképpen szólj az orvosnak, hogy van partnered, mert ebben az esetben lehet õt is kezelni kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!