Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel fürdő voltunk. A (3 db)

Fürdőkádban voltunk, természetesen be voltam indulva rá, de nem hatoltam belé és nem élveztem el sem. Max előváladék került a fürdőkádba. Lehet terhes a barátnőm?

Közben néha összedörzsisztük a csiklóját a péniszemmel. De behatolás tényleg nem volt és el sem mentem. Ilyenkor milyen veszély áll fenn?

Legjobb válasz: Elvileg lehetséges, gyakorlatilag valószínûbb hogy 5ször megnyered egymás után az ötöslottót szóval nem parázz... nem lesz terhes

Elvileg lehetséges, gyakorlatilag valószínûbb hogy 5ször megnyered egymás után az ötöslottót szóval nem parázz... nem lesz terhes
Kb. 0% esély van így a terhességre. :)
Az esély 1:1000000 - hez! Tehát nem kell aggódni! Nem lesz terhes a barátnõd!
Szerintem megnyugodhattok, de azért csak okosan. Nem kéne a tûzzel játszani.
Nem kell félnetek, nem lesz ettõl semmi baj!
Ne játssz a tûzzel (ill. vízzel). Meglepetések érhetnek.
Miert nem kell vedekezni? Ha nem akartok babat, vedekezzetek, mert ha nem akkor mindig alkalmat adtok arra, hogy legyen mitöl tartani.Szerintem csak az eljen szexualis eletet, aki megerett ra.Ha utolag el tudtok gondolkodni azon, hogy hogy is kellett volna, akkor szerintem megelözni sem esne nehezetekre a bajt.Tanuljatok meg felelösseget vallani a tetteitekert, mert a mai vilagban sajnos nem ritka a tizeneves kismama, aki meg szinten gyerek, nemhogy gyereket neveljen.
A kérdező hozzászólása: A lányba egyáltalán nem hatoltam bele. Ha meg is teszem, azt mindig gumival szoktam megtenni. És mindig leellenõrzöm utána a gumit, hogy nem szakadt-e el. Csak errõl az egy esetrõl szerettem volna kérdezni, mert errõl nincs ismeretem. Igyekszem lelkiismeretesen védekezni.
igen lehet.
de miért kell gumi nélkül? aaa. ha gumi nélkül csináljátok akármeddig, akkor már rögtön megvan az esélye, ne legyetek már ennyire naivak.
haggyadmár barátommal másfél hónapja gumi nélkül vagyunk együtt 4szer belém is ment azt nemvagyok terhes
14:38-as: 17 éves vagy. Az irományodból kiderült hogy 15 éves korod óta "felelõsségteljes" szexuális életet élsz. Lehet hogy szemét vagyok, de remélem teherbe esel. Tudod, más rendesen védekezik és ha egy kicsit is késik, már megijjed, nehogy terhes legyen. De te... 21/N
Ebbõl nem. De szerintem hogy ne kelljen félned, hanem normálisan, félelem nélkül tudj együtt lenni a barátoddal, használjatok más védekezési ezközt(fogamzásgátló, vagy a megszakításos közösülés mellé Pharmatex hüvelykúpot)
(14:38 ast én írtam ) 17/L
volt egy párom 2 évig mindig megszakítással védekeztünk.aztán mindig belém élvezett az utólsó 1 évben és sose lettem terhes ... azt hittem nem is leszek... de aztán végül az lettem...azóta félek nagyon nehogy az legyek megint. azóta van egy új párom 1 éve és vele is megszakítással védekezünk.volt párszor mikor belém élvezett ... de csak akkor mikor megvolt.meg egyszer mikro nem volt meg de utána kimostam és nem lettem terhes de nagyon féltem.
Utolsó: elég primitívek vagytok. A XXI. században aki nem gyereket, az nem megszakítással védekezik. Elég gázak vagytok...
igen van.. viszont ha meg nem csinaltad gumi nelkul normalis dolog h erdekel a dolog, h milyen lehet anelkul. Kicsi az eselye h teherbe esik.. nagyon kicsi mivel sokan meg elesben sem tudnak egykonnyen teherbe esni. Donts ahogy akarsz en kiprobaltam :) es jo volt.
jajj, nem is, mert 14 évesen kezdtél szexelni. Nahh, még "gyönyörûbb" vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!