Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel elég együtt vagyunk, minden (3 db)

Barátnőmmel elég régóta együtt vagyunk, minden oké, csak valahogy a smárolás nem megy. Mit tegyek?

De nagyon nem. Mindig bezárja a száját, én meg körözök a nyelvemmel,de ? mintha ki sem nyújtaná.. fura kérdés ez, de mégis: mit tegyek?? ne nyissam ki ennyire a szám? olyan esetlen az egész:(

Legjobb válasz: Az elsõ gondolatom az volt, hogy a barátnõd gátlásos és attól fél hogy nem fog tudni jól csókolni, és inkább passzív marad. szerintem ne támadd le, adj érzéki és hosszú csókokat az ajkára, gyengéden a fogaiddal és érintheted a szája szélét, vagyis kellõképpen hozzd izgalmi állapotba, hogy késztetést érezzen arra,hogy gátlásait is akár elfelejtse és játszon a nyelvével

Az elsõ gondolatom az volt, hogy a barátnõd gátlásos és attól fél hogy nem fog tudni jól csókolni, és inkább passzív marad. szerintem ne támadd le, adj érzéki és hosszú csókokat az ajkára, gyengéden a fogaiddal és érintheted a szája szélét, vagyis kellõképpen hozzd izgalmi állapotba, hogy késztetést érezzen arra, hogy gátlásait is akár elfelejtse és játszon a nyelvével
Oooh ne keseredj el =( Ha bezarja a szajat nem a Te hibád ;) Szerintem nagyobb az eselye hogy Ö csinal "roszul" valamit. Beszelj vele, elmeletileg a baratja vagy es ez a kettotok dolga vagyis ha van valami azt csak vele az Ö egyuttes segitsegevel tudod megoldani! =)
keress uj csajt:D
Szerintem lassíts egy kicsit. Te se nyisd ki a szád ennyire, legyél ilyenkor gyengédebb, és adjál máshova is csókot neki! Nyakára, szemére, homlokára... Aztán, ha majd késõbb õ is kinyitja a száját, akkor is finoman próbáld, ne vadulj. Neki még korai lenne ez.
Hát ez elég ciki. Szerintem elõször próbáld meg neki finoman szóban elmagyarázni, aztán vezesd rá, ügyesen.. de mindenképp jelezd neki, hogy ez így nem jó, mert ez így nem igazán nevezhetõ "csóknak"! Szerintem ha sikerül feloldanod a gátlásait, akkor utána már bátrabb lesz. Dehát nem tudom mit gondol, ez így .. semmilyen. Tulajdonképp tök ciki lehet :S Hát sok sikert!
És ha "megbeszélnétek", játékosan mond azt neki, hogy most azt kell tenned amité én mondok és úgy rávezeted:D kreatívnak kell lenni:p

A baratnommel mar 2 eve vagyunk egyutt es eleg sokat veszekedtunk, az utolso veszekedesbol majdnem szakitas lett, mit csinaljak h minden olyan legyen mind a regi?

mivel kedveskedjek neki?

Legjobb válasz: Adj neki egy ,olyan ajándékot,amit még sose kapott tõled,vidd el egy romantkius helyre,3.mond el neki,hogy mennyire szereted,és az érzéseid. 16/L

Adj neki egy , olyan ajándékot, amit még sose kapott tõled, vidd el egy romantkius helyre, 3.mond el neki, hogy mennyire szereted, és az érzéseid. 16/L
tisztázzátok azt, amin veszekedni szoktatok. beszéljétek meg, kinek mi a baja és mit szeretne, hogy többé ne legyen veszekedés belõle. amúgy meg: strand, romantikus vacsi, virág (!), bonbon, plüssállatka - amik a csajoknak bejönnek. +tipp: menjetek el oda, ahol elõször randiztatok, kellemes nosztalgia és feléledhetnek az akkori érzelmek
Nem tudni. Nekem is ez van. Ne bántsd érte, ne várd el tõle. Nem tehet róla.
Lehet nem képes kizárólag hüvelyen keresztül elmenni.Miközben szexeltek, izgasd vagy izgassa a csiklóját. Vagy már próbáltátok?
Szerintem ezzel nincs gond, nekem úgy fél évbe telt, míg hüvelyi orgazmusom is lett.Addig is nagyon élveztem a szexet a barátommal, persze nem volt meg a teljes kielégülés.Gyakoroljatok, ne görcsöljetek és szerintem nyugodtan kérdezgetheted is a barátnõned, hogy mit és hogyan csinálj, hogy igazán jó legyen neki.
Lehet nem tud ellazulni ha veled van, és nem érezte magát biztonságban.Vagy mert magának csinálta és nem kívánta már veled.Számos oka lehet.
Ne aggódj, igazat mond, én is így vagyok vele. Mármint vsz tényleg élvezi, nekem pl kielégítõ egy 10-15-20 perces szex, még ha a vége nem is az hogy elmegyek, soha nem ment, nem tehetek róla. Nem is hiányzik, én utána ugyanúgy feltöltõdöm, jól érzem magam.
20 éves vagyok volt már több kapcsolatom és eddig sohasem mentem el sex közben. 3 hónapja van barátom és nála mindig elmegyek, mivel nagyon odafigyel, folyamatosan izgatja a csiklómat. V pedig közvetlenül sex elõtt elégít ki( ujjaz és nyal egyszerre). De ilyenkor a barátnõdet is megkérdezhetnéd, h mikor mi jó v mikor ne hagyd abba, mert végül is õ érzi....Szval kisérletezni, megbeszélni:) Esetleg valami segédeszköz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A csiklós izgatást és az ujjazást már próbáltuk úgysem sikerült neki. De akkor próbálkozunk tovább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!