Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel elég együtt vagyunk, (13 db)

Néhány hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel, mikor összejöttünk elég volt egy jó csókolózás és már fel is ált. Most van olyan ha megsimogatja, akkor nem teljesen áll fel. Ugy érzem azért mert megszoktam . De ez normális ugye?

Szex még nem volt , de gondolom akkor biztos hogy teljes merevedésem lesz. Sokszor figyelem hogy mennyire áll , azt mondták err?l szokjak le mert az elleningert vált ki, meg hogy ne stresszeljek. 17 vagyok , 17 évesen gondolom nincs merevedési zavarom. Néha mikor megfogja vagy simogatja, folyamatosan azon jár az agyam hogy bedurran-e , nos err?l kéne leszokni . Lehet ez a rástresszelés az oka ?

Legjobb válasz: Igen. Lassan 3 éve vagyok együtt barátnõmmel, de egy heves csókolózás alkalmával úgy áll a f.szom, mint a cövek.

Igen. Lassan 3 éve vagyok együtt barátnõmmel, de egy heves csókolózás alkalmával úgy áll a f.szom, mint a cövek.
A kérdező hozzászólása: Hát egy heves csókolózás után nekem is :D . De van hogy az utcán is megállunk és néhány másodpercig csókolózunk , de csak finoman , olyankor nem mindig , ez nem baj ugye ?
persze h normális. de ha már igy vagytok, hogy megfogja neked, akkor szorgalmaznám már a szexet..

Milyen bókokat mondjak barátnőmnek? 17 F Már együtt vagyunk egy ideje, de szóvá tette, hogy nem elég választékos a bók-szótáram, ezért kérdezek itt.

Lányok, és értelmes fiúk válaszai jobban érdekelnének, van humorérzékem, de ha lehet normálisan válaszoljatok

Legjobb válasz: Istenem ez annyira szánalmas....mi vagy te a pincsikutyája? Õ nagysága szóvá teszi hogy "nem elég választékos a bók-szótárad"..már maga ez a kifejezés is mi??? Akkora egy papucs vagy....ááá 21L

Istenem ez annyira szánalmas....mi vagy te a pincsikutyája? Õ nagysága szóvá teszi hogy "nem elég választékos a bók-szótárad"..már maga ez a kifejezés is mi??? Akkora egy papucs vagy....ááá 21L
szép az orcád te asszony
Egész világom égboltja lettél. Hiányod átjár, mint huzat a szobámon. Minden elejtett szavad õrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
gyönyörû vagy, aranyos, cuki, kedves, babám, kicsim, bogaram, drágaságom, gyönyörûségem, szeretlek, nameg ami jön magától
A süket szöveg hasztalan! Nem kell ide költõi szépségû nyálas szenny.. kivéve, ha a barátnõd nem valami hiperszuper érzékeny bájhercegnõ:) , persze ez jóértelemben. Mond el neki, hogy mit érzel, ha vele lehetsz, és hogy a két kezedet összetennéd, de biztos, hogy nincs ilyen lányból még egy, mert vele annyira jó. Imádod, ha megcsókolod, imádod érezni a puha ajkát. (azt már te döntsd el, hogy a felsõt, vagy az alsót ;)) ..és ha vele vagy akkor semmitõl sem félsz.. vagy de mégis! attól, hogy valaha elveszíted. Mond el mennyire imádod a puha bõrét simogatni, és hogy mennyire szereted ha elalvás elõtt jóéjt csókot adtok egymásnak, aztán pedig hozzábújhatsz. :) Végtelen a paletta.. csak ne nyájaskodj, mert az nem mindig aranyos. :) Tényleg nem kellenek ide a költõi mondatok. Õszinteség.
Ne bókolj neki túl sokat, mert elbízza magát, és azt fogja leszûrni belõle, h nálad jóképûbb pasit is szerezhet magának!
szemed kereszttüzében égek (egyszerûen csak kancsal vagy)

Barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt kb 4 hónapja pettingelünk és 2 hónapja próbálkozunk a sexxel de vmért képtelen vagyok behatolni. Ez azért van mert nem vagyok elég merev vagy mert ő túl szűk?

Legjobb válasz: Az elsõ kérdés h hány évesek vagytok??.. Ezt valahogy senki nem szokta leírni. Lehetséges h nem pettingeltetek eleget, nem tágult még ki eléggé a hüvelye, és lehet h egyáltalán nem akarja még, és ezért 'összeszûkül' ott lent. (A tudatalattia mond nemet.)

Az elsõ kérdés h hány évesek vagytok??.. Ezt valahogy senki nem szokta leírni. Lehetséges h nem pettingeltetek eleget, nem tágult még ki eléggé a hüvelye, és lehet h egyáltalán nem akarja még, és ezért 'összeszûkül' ott lent. (A tudatalattia mond nemet.)
A kérdező hozzászólása: 15 a barátnõm én meg 17
A kérdező hozzászólása: ja ujjazásnál 2 ujjam "passzosan" fér bele
Csak próbálkozztok, sikerülni fog, fõleg ha 2 ujjad befér. Azért már 2 hónap próbálkozás utn sikerülnie kéne. Figyelj arra, hogy a barátnõd nedves legyen, mert akkor sokkal könyebben fog menni.
nálunk is így volt.. de próbálkozzatok csak, menni fog! aztán már gondolni sem fogtok arra a 2hónap próbára!:) ami késik nem múlik, de ez ne vegye el a kedvetek!:)
A kérdező hozzászólása: okés ;) köszi a válaszokat

Mit tegyek? Elég rosszul érzem magam, 3 éve együtt vagyunk a barátnőmmel, eljegyeztem nyáron lesz az esküvő. De! Annyira kellemetlen nekem, mert ők gazdagok. Mindent megkapott eddig.

semmibe sem szendvedett hiányt. Félek hogy én nem tudok eleget tenni... S?t már az elégé kellemetlen hogy az esküv? nagy részét is a szüleik állják..és még az hogy az apja vett egy házat de ? nem tudja még.. Hogy ebbe éljünk, tudom, hogy jót akar, csak ez nekem ez nagyon kellemetlen.! Köszönöm a válaszokat.!

Legjobb válasz: Megértem, hogy kellemetlen, de szerintem neked sem most lett, az eljegyzés után olyan az anyagi helyzeted, amilyen. SZerintem semmi sem lesz másképp, nem várhatja el, hogy mindazt amit tõled+szüleitõl eddig megkapott, most csak tõled kapja meg, és szerintem nem is várja :) Bármennyire is fura és hihetetlen, a legtöbb nõnek nem a pénz a fontos .. lehetsz milliomos, ha egy patkány vagy, és lehetsz kevésbé pénzes, ha minden jól mûködik .. lehet mérlegelni :) remélhetõleg ezzel õ is tisztában van.

Megértem, hogy kellemetlen, de szerintem neked sem most lett, az eljegyzés után olyan az anyagi helyzeted, amilyen. SZerintem semmi sem lesz másképp, nem várhatja el, hogy mindazt amit tõled+szüleitõl eddig megkapott, most csak tõled kapja meg, és szerintem nem is várja :) Bármennyire is fura és hihetetlen, a legtöbb nõnek nem a pénz a fontos .. lehetsz milliomos, ha egy patkány vagy, és lehetsz kevésbé pénzes, ha minden jól mûködik .. lehet mérlegelni :) remélhetõleg ezzel õ is tisztában van.
Ha nem dörgöli az orrod alá, akkor szerintem semmi gond. Szeressétek egymást, és legyetek boldogok:)
még szerencse, hogy nem az anyóssal "kell" együtt élni, hanem a lányával :)
Apu nyilván szereti a lányát és azt akarja, hogy ne szenvedjen ezután sem hiányt semmiben. Kap(tok) egy lagzit, és kap(tok) egy házat.Ha te nem tudod elõteremteni ezeket a menyasszonyodnak akkor fogadd el.Ne érts félre melletted állok, tudom mit érezhetsz, de ha nem érzékelteti veled egyikük sem az anyagi helyzeted akkor örülj mindennek amit kapsz.Sok boldogságot.
Háát, elárulok egy nagy "titkot". Az én fiatalkoromban azért voltak stabilabbak a házasságok, mert egyforma anyagi eséllyel indultunk az életbe.A közös otthonnak akkor lehet örülni, ha az valóban közös.A "trónörökös" közös öröme mellett, a másik nagy összetartó erõ, a közösen megszerzett, közös otthon.A boldogságnak ára van, amiért meg kell dolgozni. Ettõl függetlenül, sok boldogságot kívánok. 71/F
Elhiszem, hogy mint férfit eléggé lelomboz a dolog, de ezt eddigis tudtad... Nyílván így szeret ahogy vagy és õt ez egyáltalán nem zavarja!
Valószínûleg apósodék ragaszkodni fognak a vagyonnyilatkozathoz.Szerintem ne foglalkozz vele és éljetek boldogan.Úgyis megteszel, amit lehet.
Kedves 19:40! Hidd el, bátran mondhatom, ezt a hozzáállást ideje lenne elfelejteni, Ez tesz tönkre mindent a környezetünkben. '56-ban fegyverrel harcoltam az oroszok ellen. Négy éve kiléptem a Fideszbõl, mert mikor kifogásoltam a hibákat, többször le kommunistáztak.És most itt is. A kérdés, és válaszom politika mentes volt, miért akarsz off -olni?
"Az én fiatalkoromban azért voltak stabilabbak a házasságok, mert egyforma anyagi eséllyel indultunk az életbe" Most tényleg a kommunizmusra céloztál?
Miért kellemetlen? Nagymamám azt mondta mindig, hogy amit adni akarnak, azt fogadd el! Ülj le apóssal, köszönd meg neki, nem kell hunyászkodni, meg nyalizni, említsd meg, hogyha úgy gondolják, akkor semmi kifogásod egy házassági szerzõdés ellen, így te is kvázi adsz neki cserébe olyant, ami manapság hiánycikk és majdnem többet is ér, mint egy ház...
Véletlenül a keresztneved nem Dávid?
Én sem tartom õket nagyra és nyugodtan letegezhetem, õ is tegezett engem, holott én kort nem írtam, szerintem. Másrészrõl pedig ez az én idõmben dolog olyan, hogy torkig vagyok már vele, így is a nyugdíjasok szabadították az országra 8 évig a nyomort, mostmár ne okoskodjanak, õk nem a jövõ, ennek ellenére a tandíjkérdésrõl is nyilatkoztak, mi közük hozzá? Szerintem semmi. Ennyit errõl, õ kezdte az én idõmben dolgot nem mi és jogos, hogy már mindenkinek rohadtul elege van az ilyen megnyilvánulásokból.
Én nem õket hibázatattam. Csak azt kértme, hogy ne legyen háborodjanok már azon fel, hogy nekem nem megy olyan jól mint nekik annó. Azért tudod eléggé rossz érzés az összes ídõs embertõl meghalgatni, hogy bezzeg az én idõmben! Amikor én ennyi idõs voltam! Jaj ezek a mai fiatalok! És még sorolhatnám. Szóval én csak anyit akartam, hogy ne kérjék rajtam számon amiért én nem tudom azt a szintet hozni amit õk. ui.: Bár ettöl függetlenül nem tartom nagyra 60-as éveikben járokat. A 70-eseket már inkább... 33/N
Bocsánat, menyasszonyod (utolsó vagyok). 35/N
Ha szereted és tiszteled a feleséged, és mindent megteszel érte, akkor úgy gondolom, nálad jobbat nem is találhatna. Ha az anyós csak anyagi mércével méri az embereket, az az õ szegénységi bizonyítványa. Az, hogy téged feszélyez, hogy õk tehetõsebbek, számomra azt bizonyítja, hogy nem a vagyonra utazol. Ne légy kishitû, a pénz nem minden! A feleséged téged választott, tehát biztos õ is így látja. Ez a lényeg.
Vagy inkább az, hogy 71 éves férfi és mindenki lazán letegezi, sõt az egyik válaszoló, aki azt hajtogatja, hogy nem válaszolt 71/F az õ kérdésére.. túl lehet lépni ezen, 71/F támadásnak vette, Te elmondtaad hogy nem, nem az volt és pont. Mit kell szítani még a feszültséget.. azaa " ti hagytátok ránk ezt az országot " (nem pontosan így volt), arra annyit, hogy te biztos jobban csináltál volna mindent .. :) édesek vagytok komolyan, vajon face to face is ezeket a válaszokat és ilyen stílusban adtátok volna elõ vagy ezt csak a névtelenség teszi ?!
Én minen tõlem telhetõt megtettem, hogy megfelelõen le off-oljam. :) Mind1 is.Csak azoknak az embereknek van kényszerük rá, hogy kifelé mutogassák hogy Õk nem komcsik akiknek még a vére is komonizmusból van. :) A legjobb amit mi tehetünk ha elhúzunk innen a csába. Ha meg majd nem lesz adófizetõ aki fentartja a rendörséget akkor Õ lesz a legjobban felháborodva, hogy mekkora itt a bûnözés. Megérdemli. Törjék csak fel az Õ lakását.
Az hagyján, de nekem szól be, amiért meg merem kérdezni mire gondolt, csak hogy fejtse ki bõvebben. Egyébként láthatóan nem alaptalanul kommunistázták le, bizonyította azzal is, hogy nem érdemben reagált a kérdésemre :)
Azért ez birom! :D 71 éves férfi de lazán nyomja a netet, meg az off-olás szót Jah és akkor még a 71/F jelölésrõl nem is szóltam :D
Na most megkaptad 71/F, inkább válaszoltál volna értelmesen a kérdésemre :) :)
Szerintem üljetek le HÁRMASBA beszélgetni. Te a menyasszony és az após.Lehetõleg az anyósod ne legyen ott. Persze a legjobb az lenne ha csak ti ketten férfiak beszélgetnétek. Aztán meg külön a barátnõddel és végül egy nagycsaládos beszélgetés. Ami az a mondatott illeti hogy az én koromban voltak stabilabb házasságok is... khmmm. Ne haragudj de ez [email protected] esett.Én mint fiatal mindent megteszek azért hogy jól bolduguljak. Vagyis önhibámon kívûl mennek ilyen rosszul a dolgaim. Gondolom te nem tartozol a lentebb említet csoporhoz de azért megkérdezném, hogy szerintetek mi a nyavajától ment nektek annyira jól? Azért mert mindent elvettek a gazdagoktól (kulákok) és oda adták a munkásoknak. Ugye még emlékszel arra, hogy az orvos is ugyan annyit kereset mint a kétkezi munkás?! Ne is haragudj de nem az a normális, hogy mindenki ugyan annyit keres. Mellesleg: én azért élek ilyan rosszul mert ti egy eladósodott országot hagytatok rám. Na mind1. Nem sértegetésnek szántam. Meg amúgy is: én már biztosan kimegyek innen :)
Rákérdeztem arra, hogy mire céloztál, mert nekem így tûnt és a kérdésre továbbra sem válaszoltál. Nem volt politikai indíttatása, szerintem nem mondtam semmit sem a pártokról, sem semmi egyéb másról, egyszerûen rákérdeztem valamire, amit te támadásnak vettél, bár azt hiszem éppen ezzel válaszoltál nekem. És nem, én nem kommunistáztalak le, ennyi idõsen elvárható szerintem, hogy megkülönböztesd a kérdést a kijelentéstõl.
A kérdező hozzászólása: Hát, igen az apósom nagyon rendes ember.. de anyósom egyáltalán nem nézzi jó szemmel, egyszer hallotam hogy a lányom jobb embert érdemelne, aztán világosodtam meg hogy nem kedvel ezért is ilyen bunkó velem..
Szia! Ne problémázz ilyen dolgokon!Ha szereted a nõt, fogd és vedd feleségül!Amit a szülõk adnak, azt meg fogadjátok el, nem ti kértétek, tehát ne legyen lelkiismeretfurdalásod miatta!Anyós meg akkor jó, ha porhanyós-ezt jól jegyezd meg!Tisztelet a kivételnek! Nagyon sok boldogságot kivánok nektek!:) )))

Valaki segítsen kérem szépen. Igazából ezt csak páran fogják megérteni, de akinek sikerül az kérem segítsen a válaszával. Szóval van a barátnőm és elég sokat vagyunk együtt, de van mikor nincs rám ideje. Ilyenkor mit tegyek?

És én nem tudok egyedül mit csinálni mert úgy érzem nélküle elveszett vagyok ebben a világban. Hogy kéne?Szóval marad az, hogy itthon ülök szétverek mindent ami nem jó de annyira fáj a hiánya hogy belefogok bolondulni. És attól félek hogy ha nem hagyok neki teret akkor előbb utóbb szétmegyünk. Mit tudnék csinálni? Hiszen ő a mindenem. Kort nem írok mert nem vennétek komolyan.

Legjobb válasz: Fordulj orvoshoz mert ez nem normális dolog.Pláne tizenéves korban

Fordulj orvoshoz mert ez nem normális dolog.Pláne tizenéves korban
15L vagyok volt barátom (18éves) ugyan ezt csinálta csak õ nem félt hogy dobom a kevés tér miatt és tönkretett eléggé.. szóval ha szereted barátnõdet menj orvoshoz hátha rájön mi az igazi baj :)
Elsõ körön találj ki valamit, ami értelmet ad az életednek. A jelek szerint elég üresfejû lehetsz, ha nincs más, amivel foglalkozhatnál. Tanulj valamit, ami érdekel. Legyen értelmes hobbid. Urambocsá olvass néha. Találkozz a barátaiddal, tanulj meg gitározni, segíts a szüleidnek a házimunkában, millió és egy dolog van, amit csinálhatnál. Keress valamit, aminek értelme van és leköt, mert így el fog hagyni. Nem csak amiatt, hogy nem hagysz neki teret, hanem amiatt is, hogy hosszútávon unalmassá válsz a számára.
Ez egyfajta személyiségzavar tünete lehet, mindenképpen érdemes lenne szakemberhez fordulni. Nem, magadtól valószínûleg nem fogod "kinõni", és a késõbbi kapcsolataidban is súlyos problémákat fog okozni. Nem csak párkapcsolatokban, az élet minden területén! Szóval: pszichológus v. pszichiáter! Mielõbb!
A kérdező hozzászólása: szerintetek idõvel elmúlik ?
A legjobb barátnõm férje is ilyen, most válnak, egy év után, mert ez beteges és ijesztõ, ezt normális nõ nem tûri el. Tényleg menj el orvoshoz, mert ebbõl a késõbbiekben minden kapcsolatodban csak baj lesz.
Ezek szerint te egy önálló életre képtelen egyed vagy. Az ilyenek miért szívják el elõlünk a levegõt? Miért harácsolják el a javainkat? És még egy nulla dologgal akar foglalkozni, amivel nem termel és nem járul hozzá sem a mikro-, sem a makrotársadalomhoz. De jó is volt az a Taigetosz ...
Le kellene ilyenkor foglalnod magad. Na nem úgy, hogy otthon átértelmezed a lakberendezést. Találkozz a haverokkal, csavarogjatok, legyen aki lefoglal, amivel eltelik a napod. Van olyan barátod, akiben megbízol? Beszélj neki az érzéseidrõl. Többek között én is azt tanácsolnám, hogy keress fel egy pszichológust. Õ fel fog tudni benned oldani olyan gátakat, ami miatt ezek az érzéseid vannak. Ha a barátnõddel olyan viszonyban vagytok, javaslom, hogy neki is mondd el, hogy nem akarod elmarni magadtól a birtoklási vágyaddal, de ez meg ez van, és nem vársz tõle semmit, csak szeretnéd, ha tudná, hogy ilyen helyzetben vagy és neked ez nehéz. Próbálj meg valóban nem rá akaszkodni, meg kell legyen mindkettõtöknek a külön élete is. A barátaidnak is mondd el, hogy ez a baj, segítsenek elterelni a figyelmedet. Valószínûleg ki fogod ezt majd nõni, de ez egyenlõre nem normális szinten mozog. Kitartás!
ki kell nõni a birtoklási vágyat. vagy ha egyedül nem megy, dokihoz kell menni vele. mindenképp beszéld ezt meg olyannal, aki tud segíteni, mert felnõttkorban rengeteg problémád lesz emiatt.
14 evesen ez normalis. Majd mire a kisfiubol ferfi leszel, addigra kinovod, ne aggodj.
Az elég nagy baj, hogy nincs saját, külön életed. Alakíts ki egyet, sok dolgot lehet csinálni a nõ nélkül is...
Ez nem normalis.Remélem kinövöd.
A kérdező hozzászólása: van igen testépítõnek készülök.De akkor is õ az én szerelmem nem tudok egyszerûen nem rá gondolni...
A kérdező hozzászólása: és az orvos mégis miben tudna rajtam segíteni ?
Nem szabad ennyire betegesen függni valakitõl! Igenis kell teret adni a másiknak, magadnak. Csak van hobbid, barátaid, osztálytársad?!
Semmi problémád nincs, csak most lett egy barátnõd és minden percet vele szeretnél tölteni, úgy érzed nélküle értelmetlen a világ számodra stb...DE tényleg az a megoldás, ha keresel egy hobbyt, mondjuk eljársz sportolni heti kétszer, megszokott idõben, elhatározod, hogy péntekenként suli után kitakarítasz, segítesz otthon, megnézel egy filmet egyedül, elmész a haverokkal lógni . Csinálj egy rendszerességet az életedben . Kezdj el olyan dolgot amire mindig is vágytál , mit tudom én amit már mondtak, gitározás, falmászás stb.

Barátnőmmel elég régóta együtt vagyunk, minden oké, csak valahogy a smárolás nem megy. Mit tegyek?

De nagyon nem. Mindig bezárja a száját, én meg körözök a nyelvemmel,de ? mintha ki sem nyújtaná.. fura kérdés ez, de mégis: mit tegyek?? ne nyissam ki ennyire a szám? olyan esetlen az egész:(

Legjobb válasz: Az elsõ gondolatom az volt, hogy a barátnõd gátlásos és attól fél hogy nem fog tudni jól csókolni, és inkább passzív marad. szerintem ne támadd le, adj érzéki és hosszú csókokat az ajkára, gyengéden a fogaiddal és érintheted a szája szélét, vagyis kellõképpen hozzd izgalmi állapotba, hogy késztetést érezzen arra,hogy gátlásait is akár elfelejtse és játszon a nyelvével

Az elsõ gondolatom az volt, hogy a barátnõd gátlásos és attól fél hogy nem fog tudni jól csókolni, és inkább passzív marad. szerintem ne támadd le, adj érzéki és hosszú csókokat az ajkára, gyengéden a fogaiddal és érintheted a szája szélét, vagyis kellõképpen hozzd izgalmi állapotba, hogy késztetést érezzen arra, hogy gátlásait is akár elfelejtse és játszon a nyelvével
Oooh ne keseredj el =( Ha bezarja a szajat nem a Te hibád ;) Szerintem nagyobb az eselye hogy Ö csinal "roszul" valamit. Beszelj vele, elmeletileg a baratja vagy es ez a kettotok dolga vagyis ha van valami azt csak vele az Ö egyuttes segitsegevel tudod megoldani! =)
keress uj csajt:D
Szerintem lassíts egy kicsit. Te se nyisd ki a szád ennyire, legyél ilyenkor gyengédebb, és adjál máshova is csókot neki! Nyakára, szemére, homlokára... Aztán, ha majd késõbb õ is kinyitja a száját, akkor is finoman próbáld, ne vadulj. Neki még korai lenne ez.
Hát ez elég ciki. Szerintem elõször próbáld meg neki finoman szóban elmagyarázni, aztán vezesd rá, ügyesen.. de mindenképp jelezd neki, hogy ez így nem jó, mert ez így nem igazán nevezhetõ "csóknak"! Szerintem ha sikerül feloldanod a gátlásait, akkor utána már bátrabb lesz. Dehát nem tudom mit gondol, ez így .. semmilyen. Tulajdonképp tök ciki lehet :S Hát sok sikert!
És ha "megbeszélnétek", játékosan mond azt neki, hogy most azt kell tenned amité én mondok és úgy rávezeted:D kreatívnak kell lenni:p

18 éves vagyok, barátnőm azaz volt barátnőm pedig 17.9 hónapig voltunk együtt de úgy éreztem hogy nem vagyok vele elég boldog, ezért kidobtam, de most hiányzik. Mit tegyek?

Eléggé hiányzik 2 hete szakítottunk. Nem tudom mit csináljak, ő újra akarja kezdeni, de én meg úgy tartom hogy kutyából nem lesz szalonna, és lehet eleinte megint jó lesz, aztán minden visszaáll a régibe. Szerintetek?

Legjobb válasz: Csak ezért dobtad? Akkor a legjobb, ha odaállsz a fal elé, egészen közel, derékból jól hátrahajolsz, és a lehetõ legnagyobb erõvel elõrelendítve a felsõtestedet, odakocogtatod a fejed úgy 20-22 alkalommal. A boldog párkapcsolatért KETTEN kell dolgozni. Ha nem vagy elég boldog, tegyél érte, hogy az legyél! Ennyi. Most meg egyedül vagy. Jobb lett? Boldogabb lettél? Remek. Hagyd azt a szegény kislányt, majd talál magának olyan fiút, aki tud küzdeni érte is, meg a közös boldogságukért is. Sõt, aki õt akarja boldoggá tenni, és nem saját magát. Az is biztos, minden visszatérne a régi kerékvágásba, ha újrakezdenétek. Mivel te csak ülsz a szõnyeg szélén, és várod, hogy majd úgy jó boldog leszel, mert az magától jön. Tenni semmit se kell érte. Pont, mint a mesében! Keress egy olyan csajt, aki szeret kaparni a semmiért, és remek páros lesztek.

Csak ezért dobtad? Akkor a legjobb, ha odaállsz a fal elé, egészen közel, derékból jól hátrahajolsz, és a lehetõ legnagyobb erõvel elõrelendítve a felsõtestedet, odakocogtatod a fejed úgy 20-22 alkalommal. A boldog párkapcsolatért KETTEN kell dolgozni. Ha nem vagy elég boldog, tegyél érte, hogy az legyél! Ennyi. Most meg egyedül vagy. Jobb lett? Boldogabb lettél? Remek. Hagyd azt a szegény kislányt, majd talál magának olyan fiút, aki tud küzdeni érte is, meg a közös boldogságukért is. Sõt, aki õt akarja boldoggá tenni, és nem saját magát. Az is biztos, minden visszatérne a régi kerékvágásba, ha újrakezdenétek. Mivel te csak ülsz a szõnyeg szélén, és várod, hogy majd úgy jó boldog leszel, mert az magától jön. Tenni semmit se kell érte. Pont, mint a mesében! Keress egy olyan csajt, aki szeret kaparni a semmiért, és remek páros lesztek.
17.9? Az hogy az anyámba jön ki?
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõnek "a falasnak" üzenem, hogy kb4 4-5 hónap után , bármi volt.. mindig én küzdöttem a kapcsolatunkért... rengeteget, kb nem tett érte semmit, csak ígérgetett.. és õ nagyon boldog volt.. legalábbis ezt mondja... ha nem ismered hogy mi volt maga a kapcsolat tartalma, akkor ne dumálj bele légyszíves..
nagyon kár, hiszen valamiért szétmentetek, annak megvolt az oka ua lesz, nem változik semmi sem, sajnálom N
Nem játsza a majmot! Csak, ha egyszer olvassa el a kérdést, akkor úgy jöhet át, mint nekem: 17, 9 hónap. Igen, a válaszod után már tudjuk, hogy a szóköz maradt csak le. No problem. :)
én se kötöszködni akarok, de tényleg 17.9nek tûnt :DD
A kérdező hozzászólása: jóó na amúgy tényleg zavaró :DD
A kérdező hozzászólása: 17 éves és 9 hónapig voltunk együtt... ne játszd a majmot
Ha nem voltál elég boldog, akkor lépj tovább.
Próbáljátok meg mégegyszer. Amúgy vicces, úgy lehet olvasni a kérdésed, hogy 17.9 hónapig együtt voltatok xD
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értem, hogy 4-5 hónap után kezdõdtek a gondok..
Kamu kérdés...hülye téma...gyökér kölök! :D
és a nagyanyja milyen?
Túl sok milf pornót nézel
persze, fektesd meg, így vagy tudod mire számíthatsz a lányánál 20 év múlva, vagy ha béna, akkor mondhatod neki, hogy bezzeg anyád ezt jobban tudja, vagy felcsinálod anyucit, és ha késõbb komoly lesz a kiscsajjal, akkor a lányod lehet a sógornõd :)
A kérdező hozzászólása: Abból, ahogy szólt hozzám és rám nézett.
21 év van köztetek. Mondjuk nekem is a 40 körüliek jönnek be... Mibõl vetted észre hogy bejössz neki ? miket csinált, hogy erre következtetsz ?
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok.
Fektesd. Kit érdekel?
csináljátok 3asban anya lánya sex :)
Kelj fel gyerek, bilibe lóg a kezed!
nem fog veled lefeküdni még ha bejössz neki akkor sem, mert a lánya barátja vagy. te hány éves vagy ?
vannak azért pálcásku.rva anyák is.. bár bocs..
a barátnõd anyja..gondolkozz..megér ennyit?
Biztos hogy nem tudnád megfektetni mert ha tényleg annyira jó nõ akkor bárkit megkaphat és nem a lánya pasijával fog szexelni. A lánya miatt sem.
Ez jó ez a szitu, ezt melyik könyvbõl olvastad?

A barátnőm akivel 3 hete vagyunk együtt egy táncos. Egyáltalán nem ad rá okot, és tényleg én bizom benne, de nagyon féltékeny vagyok a táncpartnerére. Valamiért . Nem tudom. Latin táncokat is táncolnak ami elég erotikus tánc. Véleményetek erről?

Legjobb válasz: Hamarabb kezdett táncolni, mint veled járni, tehát tudnod kellett, hogy mit csinál. Valamint: ha kavarna a partnerével nem lenne rád szüksége. Gondolkozz ember, s legalább tûnj okosabbnak mint amilyen vagy!!

Hamarabb kezdett táncolni, mint veled járni, tehát tudnod kellett, hogy mit csinál. Valamint: ha kavarna a partnerével nem lenne rád szüksége. Gondolkozz ember, s legalább tûnj okosabbnak mint amilyen vagy!!
A kérdező hozzászólása: Igen , tudtam.. Köszi egyébként a választ. Megpróbálom megfogadni a tanácsodat.
Igen, én is pont ezt akartam írni, hogy a táncpartnerével lenne akkor, ha veszélyesen izzana köztük a levegõ.

Barátnőm azt mondta, hogy "úgy nem lennék együtt senkivelsem, ha nem vagyok belé szerelmes". Ez elég egyértelmű jele, hogy szerelmes belém?

Mert még nem mondtuk egymásnak h "szeretlek". 17/f 5 hónap

Legjobb válasz: épp az ellenkezõje, mert ha szerelmes lenne, már alattad izzadna.

épp az ellenkezõje, mert ha szerelmes lenne, már alattad izzadna.
ha nincs annyi eszed, ohgy erre magadtól rájöjj, akkor minek neked párkapcsolat? istenem az ilyen töketlenek elé hullanak a jó nõk a csóri kockák meg ki vannak éhezve :p
nem! egyszerûen veled nem akar összejönni még, mert az elõzõ pasi akivel szabadidejében találkozik egyenlõre vele szexel és õ elég neki! bocs de ez van...
FACEPALM
Mi lenne ha odamennél hozzá és megkérdeznéd tõle hogy mit érez irántad? Ja hogy ahhoz bátornak kell lenni, hát legyél férfi és kérdezz rá nála! 5 hónap után már nem mondhatja hogy nem tudja még. Ha meg azt mondja akkor nem szeret, csak ki akar térni a válaszadás elõl. Komolyan nem értem, egy rahedli ilyen és ehhez hasonló kérdés van még amit egyértelmû hogy nem itt és nem nekünk kéne feltenni.
Mindig könnyebb kiírni egy kérdést a Népnek, mint face-to-face beszélgetni. Legalábbis a mai tiniknek... Kérdezõ: matekból hányas vagy, hogy ilyen egyszerû képletek sem mennek? (Persze, hogy szeret.)
most együt vagytok vagy nem?
A kérdező hozzászólása: bocsi, csak kicsit össze vagyok zavarodva.igen, együtt vagyunk
ismerõs az ilyen "csak azzal vagyok együtt akibe szerelmes vagyok... csak azzal csókolózom akibe szerelmes vagyok.. csak azzal fekszem le akibe szerelmes vagyok"szöveg.végülis szép dolog csak nem kell túlbecsülni. az ilyen lányok kb 2havonta tudnak egetrengetõ szerelmbe esni valami új fiúcskába

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!