Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel csak használunk (6 db)

Barátnőmmel csak gumit használunk. Mennyire kell attól félni, hogy teherbe eshet?

Nem akar még fogamzásgátló tablettát szedni, ezért használunk gumit. (Masculan 4) Eddig nem volt semmi baj, vagy már kint mentem el, vagy ha benne, akkor is ellen?riztük a gumit és nem volt rajta semmi hiba/lyuk/sérülés. Kell félnünk?

Legjobb válasz: örülök, hogy ilyen lekiismeretesek vagytok. nem hiszem aggodnotok kelle ha mindig leellenõrzitek és semmi gond nincs akkor nem lehet terhes

örülök, hogy ilyen lekiismeretesek vagytok. nem hiszem aggodnotok kelle ha mindig leellenõrzitek és semmi gond nincs akkor nem lehet terhes
ügyesek vagytok, jól csináljátok, nem kell félni pussz
Elvileg igazság szerint van benne egy kis rizikó (néhány százaléknyi), de mi is csak azt használunk 5 éve, és eddig semmi gáz nem volt vele.

3éve vagyok a barátnőmmel, hamar elmegyek, gumit használunk, pár hónapja használunk olyat ami érzéstelenítőt tartalmaz, sokkal tovább bírom, de páromnak 3 év alatt nem sikerült elmennie belülről csak a csikló ingerlésével sikerül, aki tud segítene?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy de ez a természetes:) Ha elötte nem pettingeltek elég hamar elmész, és a barátnõd biztos hogy nem fog tudni elmenni, hiszen kevés inger éri. Minden nõ ilyen, foglalkozni kell elötte vele hogy anélkül is orgazmusa legyen hogy Te a csiklóját ingerled. Aki nem így van vele az bizony szinlelheti az orgazmust. Nem kell kétségbe esned, légy büszke hogy a Te barátnõd tuti hogy nem színlel, mert ilyenekre is figyelsz. Amugy más testrészen is vannak ilyen ingerelhetõ részek: pl. mell, comb belsõ része,akár a csók stb. Kicsit hosszabb elõjátékot javaslok és kérdezd meg tõle is, ha 3 éve együtt vagytok ez már nem hiszem hogy kellemetlen kérdés lenne. Szia.

Nem tudom hány éves vagy de ez a természetes:) Ha elötte nem pettingeltek elég hamar elmész, és a barátnõd biztos hogy nem fog tudni elmenni, hiszen kevés inger éri. Minden nõ ilyen, foglalkozni kell elötte vele hogy anélkül is orgazmusa legyen hogy Te a csiklóját ingerled. Aki nem így van vele az bizony szinlelheti az orgazmust. Nem kell kétségbe esned, légy büszke hogy a Te barátnõd tuti hogy nem színlel, mert ilyenekre is figyelsz. Amugy más testrészen is vannak ilyen ingerelhetõ részek: pl. mell, comb belsõ része, akár a csók stb. Kicsit hosszabb elõjátékot javaslok és kérdezd meg tõle is, ha 3 éve együtt vagytok ez már nem hiszem hogy kellemetlen kérdés lenne. Szia.
mi van? az a normális ha nem élvezel el belülrõl????
Szia! Én mint nõ, tudom hogy igen nagy részben befolyásolja hgoy van egy vaginális orgazmusom, az hogy én mennyire figyelek oda a páromra. A lényeg hogy próbáljatok ki új pózokat, pl: elkezditek misszionáriusban, és a barátnõd feljebb emeli a csípõjét olyan magasra, hogy ha térdelsz, akkor pont a hüvelye legyen a péniszeddel egymagasságban. Ekkor ha beteszed neki, nem kell teljesen (és õ kicsit hátrahajlik, vagy a háta az ágyon van) érezni fog egy pontot, ahol olyan (elõször csak persze) mintha pisilnie kéne. Ez a G-pont. Ha ezt ingereled, akkor valószínû hogy vaginális orgazmust is el tudtok érni, de ehhez õ is kell, és lehet hogy sokkal tovább fog tartani mint a klitorális (csiklói), de sokkal élvezetesebb is. (legalábbis szerintem:) ) SS! Lex/17/L
Az hogy nem ment el nem baj. Függ attól is hány éves. Ha pl még csak 17 körül akkor nem csoda mert tudtommal ahhoz a nõknél sok idõ kell hogy kialakuljon. És attól nem nagyon függ azért hogy milyen hamar mész el mert 20 perc nem hamar de annyi alatt is el kéne mennie. Kialakul.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok és a barátnõm is annyi, egyszerûen nem tud elmenni vaginálissan, próbáltuk már több pozban is de nem megy.
Nekem csak lovagló pózban sikerül a hüvelyi orgazmust elérni, de azt sem az elsõ sexuális élményeknél. Amúgy meg aki azt írta, hogy ha valakit nem izgatnak hosszan az aktus elõtt, az csak megjátsza a hüvelyi orgazmust az NAGYON BUTA! Én nekem anélkül is ment.
A kérdező hozzászólása: 7-8 perc alatt elmegyek, hiába az elõjáték. el vagyok már keseredve, de nagyon
Akkor én mit szóljak? Nekem lepuhul közben és nem tudom miért most írtam ki kérdést rá szóval aki olvassa az ott válaszoljon! És az orvos se mondott rá semmit. 3500 ft a semmiért.

A barátnöm eddig nem használt fogamzásgátlot, most lindynette 20-t használ 1 honapja, mikortol véd? álitolag a doki azt mondta h teljes védelem csak 3 honap után van kül 15 éves én meg 16

Legjobb válasz: a fogamzásgátlók többsége az elsõ naptól teljes védelmet nyújt.a lindynette 20-at nem ismerem,de itt az oldalon mindenki errõl kérdez.úgy hogy ha ennyire sok a kérdés vele kapcsolatban,akkor váltson a barátnõk másra,mondjuk jadine-ra.ha ti teszitek fel a kérdéseket ilyen sokszor,akkor pedig elég lesz már...

a fogamzásgátlók többsége az elsõ naptól teljes védelmet nyújt.a lindynette 20-at nem ismerem, de itt az oldalon mindenki errõl kérdez.úgy hogy ha ennyire sok a kérdés vele kapcsolatban, akkor váltson a barátnõk másra, mondjuk jadine-ra.ha ti teszitek fel a kérdéseket ilyen sokszor, akkor pedig elég lesz már...
A lindynette 20 a mai legmodernebb tabletták közé tartozik! Alacsony a hormontartalma és ha a mensi elsõ napjától szedi az illetõ, akkor védettséget nyújt! Szerintem azért mondta az orvos a 3 hónapot (tiszta nevetséges), mert túl fiatalnak talája a szexuális élethez!!!
Bízz a barátnõdben! Ha a doki azt mondta, akkor azt mondta. 3 hónapot még simán kibírtok szerintem
Én is ezt a tabit szedem már több, mint 1, 5éve.én akkoriban ugy csináltam hogy megvártam míg elfogyik az elsõ levéllel és megjön, aztán már tuti a biztonság.Nekem is mondták, hogy már 7nap után véd, de én nem bízta benne, ezért kivártam az 1hónapot (persze ez nem azt jelenti, hogy 1hónapig nicns sex, csak addig gumival).AMugy én is 15évesen kezdtem el szedni, és jó lett a menstruációmra is , mert rövidebb lett és ke4vesebb is :D.Én csak ajánlani tudom.Sok sikert!!!
Süss belõle tortát!
az udvaron nyilván [email protected] ér a hó, mártogasd bele
Amputáld és dugd fel!
remélem soha többé nem fog felállni a [email protected]
Ha fáj neki nem hinném, hogy élvezte volna. Amúgy meg vágd le!!!!!!
A kérdező hozzászólása: És most szerinted még mindig nem lángol a tököm?
Itt már csak egy éles bicska segíthet! Hogy szeretnéd egy lyukon mint a malacnak, vagy zacskóstól mint a kutyának, vagy mint a báránynak le a zacsi végét és ott kiszedni.
Szopasd le magad, a nyálban van immunoglobulin. Jegeld a hóban, ahogy írták. És vegyél be egy doboz gyulladáscsökkentõt.
Feltehetõen össze szedtél valami jó kis fertõzést. Minél elõbb orvoshoz! Mielõtt nagyobb baj nem lesz!
lehet hogy heresérved van, de az nem feltétlenül függ össze azzal, hogy hiva dugtad a farkad menj, nézesd meg dokival. egyik ismerõsömnek volt ilyen, de nem volt brutál a mûtét. hason keresztül két kis lyukon át megcsinálták altatásban. de rem. azért nem heresérved van. bár mondjuk az szokott nagyra dagadni és rohadtul fáj...
Sajnálattal közlöm, hogy valószínûleg belsõ sérülése van a golyódnak, menj orvoshoz és ha a nagyon fájdalmas kezelés nem használ lehet, hogy amputálni kell, de ha nem mész orvoshoz, akkor valószíûleg átterjed a másik golyódra is elhal mind a kettõ és magától leesik. Igaz az utobbi kevésbé fájdalmas, de szerintem próbáld meg az orvost.... Van egy jó állatorvos ismerõsõm, ha kell a száma megadom....
belemászott a párnanacipuncikobold és õ okozza a golyófájást . verd ki és akkor kijön ! komolyan
Nem kell levágni!!Idõvel leesik magától is!!!!
A kérdező hozzászólása: Õ élvezte!Csak fáj a segge!De nekem lángol a tököm!
Mi a francbak dugtad seggbe azt a szerencsétlen lányt? Akkor neki nem volt jó, most neked.
orvoshoz kell menned!!!
Kikavart tojas?
A kérdező hozzászólása: Fáj a herém!lassan kénne valami értelmes választ irnotok!mert lángol a tököm!
Jegkozkak
Van nálad tû, kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Csak nem azt akarod hogy felszúrjam a tököm?
Nem, hanem, hogy megmûtsd magad. De lehet egy Alien van a farkadban, ezért jól fel kell készülni. Legyen nálad egy balta és jó sok alkohol. Segít a fertõtlenítésben és a felejtésben.
szerintem azonnal vágasd le a péniszed 1 centisre!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem még mindig lángol a tököm!
A kérdező hozzászólása: Hátt ma elmentem orvoshoz!2 gyógyszert felírt..elvileg bevérzésem van/volt..és kb ennyi!de azért kössz a sok segítséget!fõleg aki aztmondta hogy vágjam le -.-'!
nem xD mi lesz a pondró neve?
A kérdező hozzászólása: de komolyan gondoltam a kérdést hogy ebbõl lehet e baj ?
Ha nem volt sperma a péniszeden, nem. De ha volt, vagy valami elõváladék kijött, akkor lehet.
A kérdező hozzászólása: nem jött ki semmilyen elõváladék és nem is volt sperma a péniszemen(látszólag) ...
Szinte esélytelen, hogy bármi probléma legyen ebbõl.
Legalább megmostad miután lefeküdtél vele, majd utána raktad még be egy kicsit? Mert ha nem, akkor sok boldogságot kedves apuka és anyuka. De ha tisztán raktad be neki, és nem mentél el benne, illetve a közelében sem voltál annak, akkor semmi vész.
fél óra alatt simán elhalnak az ivarsejtek szabad levegõn
hát az ivarsejtek 4-5 napig is elélnek, szabad levegõn gondolom kevesebb de nem fél óra... szerintem ha nemmostad meg közbe akkor igen, lehet problem..

Az a csók amiben nem használjuk a nyelvünket a barátnőmmel miért nevezhető csóknak? Az nem csak afféle szájra puszi?

Legjobb válasz: Szerintem: puszi: arcra adott rövid puszi szájrapuszi: szájra adott rövid puszi csók: szájra adott hosszú, nyelv nélküli ,,puszi" csókolózás vgy smárolás: ahol már a nyelv is játszik

Szerintem: puszi: arcra adott rövid puszi szájrapuszi: szájra adott rövid puszi csók: szájra adott hosszú, nyelv nélküli , , puszi" csókolózás vgy smárolás: ahol már a nyelv is játszik
Hát azt is szokták csóknak hívni. Régen mikor arcra puszit adtak azt is úgy mondták hogy Adj egy csókot édesanyádnak... De amúgy igen az szájrapuszi, szerintem :)
Hát nem tudom :D... Én csóknak hívom, amikor nincs nyelv, smárnak pedig, mikor van nyelv :)
Ki így nevezi, ki úgy. Ha õ azt érzi, hogy ez csók volt, akkor legyen úgy. Õ így érzi, ennyi. Jobb lenne, ha azt mondaná, "adj egy szájra puszit"(?).
A kérdező hozzászólása: Hát nem de most ilyen alapon nincs semmi különös egy , , csók"ban :(
hát ha neked semmi különös nincs egy hosszú ajak puszi/csók ki-minek nevezi dologban akkor te 1 kuki vagy. bocsi:S mifelénk a csók arról szól hogy: csók aztán átváltunk smárrá. és ezzel el is mondtam, hogy én mit tekintek csóknak..:)
A kérdező hozzászólása: Moszuke zavar hogy van saját véleményem?
minden ember ilyen mint én.. minden mást ami nem olyan mint õ maga azt elakarja pusztítani, hogy ne kelljen megismernie azt a dolgot ami más mint õ, ne kelljen megtanulnia stb. csakhogy én ezt fel is vállalom, míg mások a hátad mögött teszik ugyanezt, de amúgy nekem tök 8 mit gondolsz. nem vagyunk egyformák, mind kettõnknek más-más az értékvilága. én a barátnõm kezének fogását is élvezem pl..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!