Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel a tartunk (60 db)

Miért smárolsz te olyan lánnyal, aki nem tetszik????
Ezt te tudod, ne tõlünk kérdezd.
Szerintem el kéne gondolkoznod azon , hogy mégis kinek a "szájába matatsz".. , mert megmondom õszintén , hogy én olyannal nem smárolnék, akik nem vonzanak.. , de hát ízlések és pofonok..
A kérdező hozzászólása: 2-szer részeg voltam és csak utólag tudtam meg milyen csúnya lálnyokkal smároltam. 1-szer józanon egy csúnya arcú lánnyal, mert már szeretethiányom volt. Az a baj, akárhányszor is randiztam eddig szép lánnnyal, valamiért nem mertem közelíteni felé, meg nem éreztem, hogy tetszenék neki, míg egy csúnya lánynál szinte érezm, hogy én kellek neki, persze lehet csak bemesélem magamnak.
Nem csúnya vagy, hanem átlagos. Az átlagos fiúk csak a csúnya lányoknak kellenek, a csúnya fiúk még nekik sem.

Miért tartják abnormálisnak, hogy a feleségem mellett két barátnőt is tartok?

Legjobb válasz: legfõképp mert monogám társadalmi berendezkedésben élünk...ha ez mond neked valamit

Mert kisposs komplexusod van, és ezzel akarok ellensúlyozni.
legfõképp mert monogám társadalmi berendezkedésben élünk...ha ez mond neked valamit
Ez nem abnormális, hanem arab módi. De azért nagy pofára esés lesz, ha kiderül hogy a feleséged is tart melletted még 2 másik csávót.
ja, hát ha õ így van vele, mármint hogy vállalta az egészet, akkor nekünk nincs jogunk ítélkezni. ti életetek.
Nekem aztán mindegy, ahogy érzed. Ismerek ilyen férfiakat, és határozottan állíthatom, hogy jó emberek. Nekem semmi gondom velük, õszintén kedvelem õket, szimpatikusak. Nem mindenki képes a monogám életre, õk tudják ezt, elfogadták és ezt tudva mentek bele a kapcsolataikba. 24/N
Vigyázz, a két barátnõ marhára féltékeny tud lenni egymásra.
ANYÁD
ha bírja a pénztárcád...
ha nektek igy jó, akkor hajrá. habár én ezt nem tûrném el, és szerintem van egy kis hiba a barátnõid készülékében.
Ádám? :D én nem bánom. -kettes
És a koszos, büdös, használt holmikat ki mossa ki rád? A feleséged vagy a cicababák? De undorító vagy!
A kérdező hozzászólása: # 12 A feleségem ismert, tudja milyen vagyok és vállalta. Elõször csak az édeshármasban volt benne, de késõbb szabad kezet adott egy új kapcsolatnak is.
"Egy nõ nem tudja minden igényemet kielégíteni." És erre nyilván csak azután jöttél rá, miután elvetted a feleségedet.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, en tisztaban vagyok azzal hogy az ember NEM monogam allat es azt vallom (es teszem is)hogy ha nincs komoly kapcsolatom azzal fekszek le akivel es amikor akarok. Es bar nos nem vagyok de kapcsolatban mindig huseges vagyok, szerintem ennyi tiszteletet megerdemel a parom. 30F
A kérdező hozzászólása: # 6 Miért kötnék ki ott? Ezek komoly kapcsolatok. Csak az egyikkel nincs még közös gyerekünk.
teljesen jó
A kérdező hozzászólása: A monogám életmód egyszerûen nem vált be. Egy nõ nem tudja minden igényemet kielégíteni.
hûû, nehogy a nemibeteg gondozóban köss ki :D
Mert akkor nem szereted a feleséged. Ha igazán szeretnéd nem lenne +2.. Olyan nõ nincs aki ezt lenyeli.... vagy ha van az olyan is... megha titokban akkor egyszerûen undorító X/N
Meg a farkad...
Ezek komoly kapcsolatok... hahhahaha!! XD Három kapcsolatod van, és mind komoly? Hát ilyen a világon nincs... Ennél már csak az lehetne viccesebb, ha azt mondanád, hogy mindegyikbe szerelmes vagy XD Azért tartják abnormálisnak, mert: 1. A mi kultúránkban a monogám párkapcsolat és a hûség az elfogadott értékek. 2. Megbántod a feleségedet és a barátnõidet is, hülyét csinálsz belõlük. Azt mondod, a feleséged beleegyezett ebbe... lehet h neki is van rajtad kívül még másvalakije is. Te beleegyeznél? 3. Aki képtelen a hûségre, annak jobb, ha nem nõsül meg. Viszont az ilyenekbõl lesznek késõbb azok a megkeseredett középkorú/öreg férfiak, akik esténként a kocsmában egy pohár rövidital mellett siránkoznak azon, hogy nincs senkijük, magukra maradnak öreg napjaikra... sajnálom õket.

Milyen programok legyenek a bulin? A baratnommel egyutt tartjuk, o 14 lesz, en 15

Mindketten elhivjuk a legjobb baratainkat es baratnoinket, szoval viszonylag sokan leszunk, es nem fogjak ismerni egymast.Nem szeretnem, ha unalmas lenne, az ilyen unalmas es inkabb kisebb korosztalynak valo programokat is el szeretnem hagyni..Mit javasoltok?
nem bírja a saját ízét, ennyi..magát minõsíti
Én szeretek vele... :) Bár különösebb ízt nem érzek mondjuk. Barátommal is szoktam csókolózni ha elõtte orálisan kényeztettem. :) És õ is szereti.
Tudod...nem akarom minõsíteni a barátnõdet, de ami érezhet rajtad, az a saját íze. Akkor undorodik magától, v mi a szösz? Meg egyébként is...te ki tudja mennyi ideig kényezteted, és õ arra sem méltat, h megcsókoljon utána?! Ehh.. 19/L
Nekem ezzel semmi bajom L.26
Terhes vagy!
vannak akiknek ez nem jön be! mondjuk én nem undorodok magamtól és szoktunk is utána smárolni!
"Ez kb. olyan, mintha leszopna, aztán úgy smárolnátok, visszaköpné a szádba... vállalnád? :"D" Ezt nevezik habcsóknak, én kipróbálnám (persze szigorúan csak ha a kedvesem megkérne rá)
hm...én nem undorodok! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
Hát, elég szomorú, ha utána még egy csókra sem képes. Szerintem ennek természetesnek kéne lennie minden csajnál, ha a pasi megteszi neki... Egyáltalán próbálta már? Tudja, hogy milyen, vagy csak magától a tudattól undorodik? Ha az utóbbi, akkor egyszer valahogy rá kéne beszélned, hátha rájönne, hogy nem is olyan rossz az.
hát, engem lehet lehurrogni, de nem szeretem a puncim ízét. nem és nem, úgyhogy meg szoktam kérni, hogy öblítse le egy korty innivalóval, és máris jó:) de egy pasival se találkoztam még, aki készségesen lesmárolt volna miután lesz.ptam:D
Amikor engem elõször kinyaltak simán smároltam utána a barátommal. Nem is gondoltam arra, hogy az én "váladékom" volt a szájában, csak élveztem a dolgot:)
Szerintem is undoritó:/
Én amint felemeli a párom a fejét már húzom is magamhoz és hevesen megcsókolom:) én szeretem érezni a saját ízem, meg amúgy is...el sem tudom képzelni hogy ne csókoljam meg utána...
Persze! Hiszen az is én vagyok! Mitõl undorodnék? Magamtól? Nincs benne semmi kivetnivaló!
Tud valamit amit te nem!
Én bármikor szeretlek vele smárolni, és nyalás után meg semmilyen ízt nem érzek, sõt volt amikor elõtte ujjaztam magam és utána megnyaltam az ujjam és akk se éreztem ízt.
A kérdező hozzászólása: oké köszi!:)
Ez kb. olyan, mintha leszopna, aztán úgy smárolnátok, visszaköpné a szádba... vállalnád? :"D
Szopjatok le légyszi!

A barátnőm a közös programjainkat nem tartja fontosnak, hogy csak a barátnős dolgait mondja el mindenkinek és teszi ki FB-ra?

A barátnőm soha nem posztolt semmit a facebookra, üres volt a fala, csak bejelölte az ismerőseit, max csetelt. Minden hétvégén van programunk, nem is rosszak, jól érzi magát mindig, különlegesek. Mostanában azt vettem észre, hogy a barátnőivel töltött időtöltésekor azonnal nyomja ki facebookra a bejelentkezést, aztán meg utána a képeket. Mindenféle hülye "tündi-bündi" kommenttel, amúgy meg egyáltalán nem így viselkedik, sőt a jelenlétemben kifigurázza az ilyeneket mindig, meg röhög rajtuk. A közös programjainkat meg se említi nemhogy a facebookon, még élőben sem senkinek. A testvére a fejemhez vágta tegnap, hogy szegény lánynak még jó hogy vannak barátnői, különben otthon ülne állandóan!? Nem értem a dolgot ... Ezek a "barátnők" már elkezdték pedzegetni neki, hogy én milyen unalmas alak lehetek meg stb. Csak példának a nyári programjaink: 2 hét nyaralás, abból 1 Olaszország, 1 Horvátország. Ezen kívül 4 egynapos Balaton, Forma 1, számtalan kirándulás: sétálgatás, éttermezés Budapesten, Székesfehérváron, Siófokon, Balatonfüreden. Szeret vásárolgatni, úgyhogy a nyáron legalább 6 alkalommal voltunk plázában. Voltunk 2 kiállításon, éjszakai állatkert látogatáson, felültünk az óriáskerékre, felmentünk a citadellára, voltunk a Soundon stb. Minden nap megyünk valamerre. Ehhez képest egy unalmas, otthonülő alaknak könyvelt el az egész környezete. Amikor ilyenkor megyünk valahova ugye ki van kapcsolva vagy le van némítva a telefonja. Amikor hazaérünk és hívják a szülei vagy a barátai, azt mondja mindig hogy "Hol voltál? - Sehol. Merre voltatok? - Semmi különös" Miért csinálja ezt? Én tényleg megteszek mindent hogy jól érezze magát és úgy érzem így is van. Mosolyog, folyamatosan fényképez, boldog. De akkor miért "tagadja le" ezt mások előtt? 2 éve vagyunk együtt és már kicsit aggasztó, furcsa a dolog. Nem beszélve arról hogy mindenféle pasik megkörnyékezik a facebookon, mert hiába van kiírva hogy kapcsolatban, fennt van 1 darab kép és abból azt gondolják hogy szabad a pálya, ez a srác nem tesz semmit a barátnőjéért. Míg másoknál megannyi nyaralós kép meg stb. Na őket békény is hagyják mert van látszata a kapcsolatnak. Amúgy ezeket a srácokat lekoptatja mindig vagy letiltja őket. Mit gondoltok? Alapban nem lenne probléma hogy nem osztja meg a neten a privát dolgainkat, csak furcsa hogy még a környezetének se mondja el őket és ilyen helyzetbe hoz. Most őszintén, ti mondjuk egy Balaton Sound vagy egy hetes Olaszország után azt mondanátok, hogy "Merre voltatok hogy le voltál kapcsolva? - Nem csináltunk semmi különöset, csak erre-arra voltunk"? ui: a szülei, barátai mind ismernek, nem titkol előttük, nem vagyok csúnya, rosszfej, jó állásom van, autóm.

Legjobb válasz: Facebook élet, könnyezek... remélem ez a legnagyobb problémád öcsi :D

Facebook élet, könnyezek... remélem ez a legnagyobb problémád öcsi :D
A kérdező hozzászólása: # 15: megkérdezem a szüleit majd valahogy. Nem nagyon lehet amúgy velük beszélgetni, csak tõmondatokban. Meghalt a másik lányuk még 10 évvel ezelõtt, álltólag azóta ilyen zárkózottak. Nem nagyon kérdeznek tõlem se, csak ha én beszélek. Apóssal megnézzük néha közösen a forma 1-et, néha mond valamit, de inkább csak üldögél. Amúgy tipikus kisfalusi parasztemberek. Szerintem is necces eltitkolni engem, meg ha megcsal akkor a másik srác elöl miért titkolná. Ilyen esetben a srácokat ez nem szokta zavarni. Köszi szépen.
Azért ha találkozol a szüleivel, megkérdezheted tõlük, említette-e a ..., hogy milyen jó volt Olaszországban? Egyáltalán mirõl beszélgetsz velük, ha ilyesmi fel sem merül? Azt meg óvatosan puhatold ki, hogy van-e a dologban másik srác. Az szerintem hülyeség, amit az elõzõ hozzászóló mondott, hogy azért nem mutat semmit a kapcsolatotokból, hogy eltitkolja egy másik férfi elõtt. Egy ilyen szintû kapcsolatot már nem lehet eltitkolni. De ettõl függetlenül benne van a pakliban, hogy félrenéz. Remélem nem teszi, nem olyannak tûnsz, aki megérdemelné.
Szerintem kérdezd meg szemtõl szembe még mielõtt saját magadat õrjíted meg az elméletekkel.
A kérdező hozzászólása: Komolyan elgondolkodtam (néhányan üzenetben is felhívták a figyelmemet) azon hogy megcsal! Tegnap is a barátnõivel bulizott valahol, aztán a facebookon végignézegettem a munkatársait és ott derült ki hogy volt ott jópár srác is. Volt olyan is a héten, hogy együtt járunk sportolni, de õ kétszer is lemondta, mert hányingere volt meg havi baja. Én elmentem. Eddig bele se gondoltam, hogy akkor lehet hogy idehívott valalkit? Én meg még sajnáltam hogy milyen rosszul van. Mit gondoltok?
A kérdező hozzászólása: 10: hát igen, ez a gáz inkább szerintem is. A Facebook nem érdekel csak viszonyítás képpen mondtam. 11: Nem tudom bejelölni, nem lehet (vagy nem igazolja vissza, nem vagyok fb guru, nem értek ennyire hozzá). Én sem értem minek a titkolózás. Ha a szüleivel, testvéreivel, barátaival vagyunk, mindig õ irányítja a beszélgetést. Valahogy nem jutok szóhoz. Most meg már egy ideje, hogy rájöttem mi a dörgés, kínos lenne csak úgy megemlíteni, hogy voltunk ám 2 hetet nyaralni, jó mi? Még engem néznének õrültnek (mert alapból normális ember nem gondolja hogy egy ilyet eltitkol valaki) Sajnos már én is ezt kezdem gondolni. Eddig eszembe se jutott ilyesmi. De miért lenne neki valakije? És mikor lenne rá ideje ha együtt élünk? Bár manapság ki tudja. Köszi szépen :)
Annyit tudsz tenni, hogy bejelölöd a fotóidon amit felteszel...akkor posztolgass te sûrûn..és jelöld meg:) Csak nem törli ki a bejelölést..ja amúgy meg kérdezz rá...nem hiszem hogy titkolni kéne ilyen jó kis programokat...szerintem amiatt se kell hogy mások irigyek lesznek..mert azok lesznek úgy is. Fura csaj, legalább a szüleinek igaz barátainak elmesélhetné a többi kelléknek meg kicsit felvághatna...akkor meg hozd ezt szóba te a családja elõtt hogy itt meg itt voltunk..ennyire nem beszélgettek ha találkoztok? Amúgy meg gyanús..lehet van valakije melletted és ezért nem lehetnek nyomai a kapcsolatotoknak..sajnálom, mert nagyon figyelmesnek tûnsz...a legtöbb csaj örülne és megosztaná az örömét másokkal is...
szerintem se a facebookra alapozz..nekem sincs egy nyamvadt fényképem sem kint nem is arra kell..nem is kell :DD ha meg mégis zavar akkor rakj ki te képet aztán csókolom. Az nagyobb baj, hogy úgy csinál, mintha nem is lennének közös programjaitok..
A kérdező hozzászólása: 4: Tényleg nem mondja el. Mások ilyenkor teleárasztják a facebookot a képekkel, vagy aki nem az viszi a szüleinek a képeket megmutatni, barátnõknek. Élménybeszámolót tart. Õ semmit. Mondom, a tesója azt hiszi hogy egész nyáron a lakásban ültünk és 1x-2x ment el a barátnõkkel. Az "após" nagy Button (F1) fan, véletlenül szóba hoztam hogy élõben milyen jó hangja volt a kocsinak, stb. csak nézett hogy én mirõl beszélek. "Miért voltál kinnt? -Igen voltunk, Eszti nem mondta? -Nem említette." A barátnõk elég furcsák, nincs pasijuk (pedig nem csúnyák, sõt) és szerintem féltékenyek alapból, nem még ha tudnának mindent. Nem tudom. Nem lehet bejelölni képen, le van tiltva neki. 6: lehet hogy így van, de akkor is fura. Hülyén hangzik, de néha jólesne az, hogy tudom a szülei, barátai elfogadnak amiért megfelelõen bánok vele. De így hogy azt hiszik, hogy besavanyodik mellettem ... Mégha nem is kell menõzni a programokkal, azért kis élménybeszámoló nem ártana senkinek. Így sokan, fõleg a férfi munkatársai, barátai egy béna s*ggf*jnek kezelnek. Nem csoda ha bepróbálkoznak. 5, 7: Beszélni fogok vele, már egyszer próbáltam. Annyit mondott, hogy "Nem igaz, ne képzelõdj". Hát pedig az. 8: Érdekes amit mondasz. Kifejtenéd bõvebben? Miben vagyok társadalmi kellék neki? Nem éppen attól lennék az, ha menõzne orrba-szájba magát a közös programokkal?
Tanuld meg: a facebook egy maszk, egy kifelé mutatott imidzs, egy nagy színjáték. A barátnõdnek van egy "társaságilag elfogadott" arca, ez publikus, ezt mutatja kifelé a facebookon. Ezek a nõk nem barátok, hanem társadalmi kellékek, mint egy csivava. Meg van egy arca feléd. Gyanítom, te is csak egy társadalmi kellék vagy.
Szerintem ezt vele kellene megbeszélned, csak õ tudhatja mit miért tesz.
Beszélj Vele errõl. Lehet egyáltalán nem akar ezzel megbántani, csak úgy gondolja, hogy ez csak kettõtökre tartozik. És amikor kérdezik õt ezekrõl, akkor ezért mondja a semmit és ezzel nem azt akarja sugallni, hogy unalmas vagy. Biztosan értékel Téged.:) Ha jól érzi magát Veled akkor nincs probléma. A barátnõivel szeretne szoros kapcsolatban lenni, de lehet a köztetek lévõ kapcsolat bizalmasabb és ezzel nem "rejtegetni" akar téged.:)
Akkor beszélj vele vagy hagyd ott és keress egy igazi kocka csajt!
Most komolyan nem mondja el a saját szüleinek, hogy azért nem volt 1 hétig otthon, mert Olaszországban nyaralt? Ez elég hihetlenül hangzik. A barátnõi lehet hogy alá akarják ásni a kapcsolatotokat, valami miatt haragudhatnak rád. egyébként elismerés a nyári programokért, nagyon kevés srác tesz meg ennyit a barátnõjéért (én sem szoktam, igaz eddig inkább otthonülõs típusú lányokkal volt dolgom). Ha meg zavar, hogy azért próbálkoznak be a srácok, mert nincsenek kint közös képek, akkor tegyél fel te képeket, és jelöld be rajta. Probléma megoldva.
lehet megunt nem? privibe írd mit dolgozol, korodat
#8 vagyok. Azért gondolom, hogy társadalmi kellék vagy, mert a nõk egy részén nagy a nyomás akár a barátok, akár a család felõl, hogy komolyodjanak meg, legyen komoly pasi, házasság, stb. Az, hogy még kérdésre se meséli el, hogy hova mentetek, számomra azt sugallja, hogy nem büszke rád, nem akar mesélni rólad, stb. Együtt van veled, mert kell egy pasi, és kész.

Csak azért idegesít ennyire, hogy négerek viszik az összes fiatal lányt el, akár már a 14 éveseket is, mert sosem volt még barátnőm, a lányok rondának tartanak?

Ha lenne pénzem el is költöznék olyan helyre, ahol nincsenek négerek vagy nem ennyien, mint itt, annyira irritál, hogy még egy néger is hamarabb kaphata barátnőt manapság, mint én. Nem értem miért van ez, olyan csúnyák a négerek, mégis minden lány velük akar járni, de mivel csak kb. 900-1000 néger van itt egyelőre, bár jönnek egyre többen a városba, így godnolom csak rosszabb lesz a helyzet.

Legjobb válasz: Nekem nem tetszenek egyáltalán a négerek. Foglalkozz inkább azokkal akiknek nincsen néger barátjuk. Most ezen ne idegesítsd magad feleslegesen, hidd el,hogy nagyon sokan vannak úgy mint én akiknek nem jönnek be a négerek.

Nekem nem tetszenek egyáltalán a négerek. Foglalkozz inkább azokkal akiknek nincsen néger barátjuk. Most ezen ne idegesítsd magad feleslegesen, hidd el, hogy nagyon sokan vannak úgy mint én akiknek nem jönnek be a négerek.
Nem kell pénz. Lassan nyílik az OPNI utódja a Nyírõben, szerintem neked tudunk intézni egy all inclusive szobát.
Elsõ válaszoló nagyon ott van!
Ja, és a kérdezõnek javaslom, hogy szoliztassa le magát NAGYON barnára, hátha õt is négernek nézik. :DDD
komolyan élnek még ilyen sötét emberek a világban? :D
Hol laksz, ahol ennyi neger van? En imadom oket, de meg eddig sajnos nem jott ossze a dolog egyel sem. Maga a paradicsom lehet a hely ahol elsz! 19/L
RÁSSZISTÁ mint én :D
Attól, hogy egy városban sokan vannak országos szinten még nincsenek sokat. És Budapesten sem láttam feltûnõen sokat. Nekem inkább a cigány-magyar vegyespárosok megszaporodása tûnt fel.

Mi a teendő ha barátnőm a volt párjának barátnőjével tartja a kapcsolatot?

Legjobb válasz: Semmi.Mit kellene tenni úgy mégis?Ha jó a viszonyuk,miért ne maradhatna az meg?Teljesen természetes,hogy új embereket ismerünk meg,akiket esetleg megkedvelünk. Esetleg attól tartasz,hogy így sokat van az ex közelébe:Gondolom lezárta azt a kapcsolatot,így nincs mitõl tartanod,és egyébként is ott a barátnõ.

Semmi.Mit kellene tenni úgy mégis?Ha jó a viszonyuk, miért ne maradhatna az meg?Teljesen természetes, hogy új embereket ismerünk meg, akiket esetleg megkedvelünk. Esetleg attól tartasz, hogy így sokat van az ex közelébe:Gondolom lezárta azt a kapcsolatot, így nincs mitõl tartanod, és egyébként is ott a barátnõ.
Ez nem olyan ritka, szerintem semmit se kell tenni. Aggodalmaskodás helyett, inkább a magyar nyelvtant gyakorold:)
Most komolyan ezen gondolkozol? :O Szerintem felesleges! Inkább azon gondolkodj, hogy lehet az a fránya helyesírási könyv, amit a nyelvtan órán használnak! ;)

Barátnőmmel a pettingnél tartunk és megpróbáltam megujjazni egy ujjal és kb vagy 3 centire tudtam benyomnni és utána már fájt neki! Természetes ha ennyira fáj?

Pedig tényleg nagyon nedves volt meg akarta is mert ? mondta!Szerintetek ez természetes vagy valami baj lehet?Hogyan csináljam hogy ne fájjon neki annyira?

Legjobb válasz: Fiúk tévedése, hogy az "ujjazás" arról kell szóljon, hogy a lány hüvelyébe dugdossátok az ujjatokat (pláne szûz lány esetében). Higgy nekem, a jó ujjazás azt jelenti, hogy a nedves ujjaddal finoman simogatod a csiklóját. Próbáld föl-le vagy körkörösen, figyeld a reakcióját, kérd meg, hogy mutassa meg, hogyan jó neki. Így szép lassan el fog jutni a csúcsra, aztán, ha ez megvolt, el lehet kalandozni a hüvely felé is, de az, hogy oda gyömöszkölöd az ujjad, inkább neked izgi, mint neki...

Fiúk tévedése, hogy az "ujjazás" arról kell szóljon, hogy a lány hüvelyébe dugdossátok az ujjatokat (pláne szûz lány esetében). Higgy nekem, a jó ujjazás azt jelenti, hogy a nedves ujjaddal finoman simogatod a csiklóját. Próbáld föl-le vagy körkörösen, figyeld a reakcióját, kérd meg, hogy mutassa meg, hogyan jó neki. Így szép lassan el fog jutni a csúcsra, aztán, ha ez megvolt, el lehet kalandozni a hüvely felé is, de az, hogy oda gyömöszkölöd az ujjad, inkább neked izgi, mint neki...
szia! természetes h fáj neki egy jó darabig fog is. ki kell tapasztalnotok h h kell csinálni és neki h jó. de az a lényeg h te döfögesd az ujjaddal.
Probäld a nyelveddel az isbemehet akär 4-5-6 centit lazulj el aztän sok gyakorläs
az ujjazás ha a hüvelybe teszed az ujjad és döfködöd. nem az amit az elöttem levõ leirt. viszont a többiben igaza van hogy rbáld elöször a csiklojával, az tetszeni fog neki és nem is fáj.

Szerintetek nem ciki ha a barátnőm tőlem kérdezi mikor jön meg neki? Azt mondja én olyan jól számon tartom.

Legjobb válasz: miért lenne ciki... párom is tudja elõre,õ tartja számon hogy mikor kell csak gyógyszeriratni,meg mikor vizsgáltatni is magam nõgyógyásznál,,sõt,még azt is tudja milyen betétet vegyen ha épp õ megy boltba mikor elfogy... és? tizenévesen még cikinek tünhez,de 20 éven felül már ne legyen... 22/L

miért lenne ciki... párom is tudja elõre, õ tartja számon hogy mikor kell csak gyógyszeriratni, meg mikor vizsgáltatni is magam nõgyógyásznál, , sõt, még azt is tudja milyen betétet vegyen ha épp õ megy boltba mikor elfogy... és? tizenévesen még cikinek tünhez, de 20 éven felül már ne legyen... 22/L
legalább a neved tudja?:D
NA az már ciki ha a születésnapod se tudja...
De ciki. Nem csinálhatjátok.
Kicsit furcsa, de szerintem aranyos. :)
Nekem a párom mindig tudja, hogy kb.: mikor kell megjönnie.
Ha annyira érdekel a dolgom, akkor elmondom, hogy élettársak vagyunk, felnõtt emberek (30) és nem tervezünk házasságot. Csak máshogy fogjuk fel a dolgokat mint az emberek többsége. Pl. sok nõ hisztizne azon, hogy nem kap valamit születésnapján, de én nem, mert ha akar, úgyis meglep valamivel, nem kell ahhoz valami "ünnepnek" lenni.
Nem ciki, de neki is illene tudnia, mert nagy égés lesz a nõgyógyász elõtt, ha õ nem tudja, nagyon le szokták szidni azokat, akik nem tudják, és teljesen igazuk van, anélkül aztán hiába vizsgálják (már amikor szükséges az ilyen vizsgálat). Egyébként lehet, hogy én vagyok kicsit idióta, de nekem borsózik a hátam attól, ha egy férfi elkezdi számolni, mert nem értenek általában hozzá, aztán õk sértõdnek meg, ha meg merik cáfolni a dolgot, és még az van hülyének nézve, aki ért hozzá. Persze tisztelet a kivételnek, aki ismeri hogyan mûködik a ciklus és egyebek, de hogy olyan ez mint az a bizonyos fehér holló, az biztos.
fúúh hát itt már nem csak a kérdés témájáról van szó meg vita mint látom:D amugy nem ciki, az én barátom is jobban tudja már, mint én:D:D sõõt ha késik komolyan elõre tudja hogy mikor fog megjönni xD mellesleg ami még itt adódott téma, sztem ciki kicsit, hogy a párom pl nemtudja a születésnapom, de nem vészes dolog, majd megjegyzi:D
17:59 én meg õszintén sajnállak, hogy egy ilyen kapcsolatban élsz ahol még egy ilyet jelentéktelen dolgot sem tud rólad a "párod":) de ha téged ez nem zavar nekem oly mind1..:) csak a házassági évfordulót legyen képes megjegyezni:)
17:58 Kijavítanám: ha valaki egy ilyen felesleges dolgot nem tud a másikról... Így jó lesz. Amúgy elég idióta értékrended lehet. Vagy csak nem vagy több 13-nál. AZ nem gáz monduk, csak érted, akkor még nem kéne ezt az oldalt olvasgatnod.
ha valaki egy ilyen alap dolgot nem tud a másikról akkor nem merülhettek el nagyon egymásban...
17:54 vagyok Miért ciki? A sajátját sem tudja. Akkor miért várjam el, hogy az enyémet tudja?
17:56 Merthogy?
Miért lenne ciki? Az én párom a születésnapomat sem tudja, nemhogy mikor jön meg. :)
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik hogy férfi létemre csak én számoltam jó mert nem akkor jött meg neki mikorra õ számolta hanem akkor amikorra én mondtam :D

3 év után találkozni fogok régi barátnőmmel, akivel levélben tartjuk csak a kapcsolatot. Van egy 2 éves kisfia. Mit vigyek a gyereknek ajándékba? Nő vagyok.

Legjobb válasz: Amikor a baratnom szokott hozzank jonni kb. 1-szer 1 evben, akkor mindig megkerdezi tolem, hogy mit hozzon. Feleslegeset nem akar hozni, mindenkepp olyat, amirol en tudom, hogy nagyon fog orulni neki a gyerek. Kerdezd meg a baratnodet nyugodtan, es mondd meg neki, hogy mondjon valamit, ne mondja, hogy a, semmit, mert ugyis veszel valamit. Inkabb olyant ami majd nem fog karba veszni. De irok parat: meses konyv, labda (pl. micimackosat), kindertojas, masmilyen csoki is gyerekeknek valo, egy aranyos polo, kellogs reggelizo cerbona csokis a gyerekeknek valo (mi olyat mindig kerunk, mert imadj a mano, es nem ket fillerbe kerul) Barmit vehetsz, jatek, gyumolcs, csoki...

Amikor a baratnom szokott hozzank jonni kb. 1-szer 1 evben, akkor mindig megkerdezi tolem, hogy mit hozzon. Feleslegeset nem akar hozni, mindenkepp olyat, amirol en tudom, hogy nagyon fog orulni neki a gyerek. Kerdezd meg a baratnodet nyugodtan, es mondd meg neki, hogy mondjon valamit, ne mondja, hogy a, semmit, mert ugyis veszel valamit. Inkabb olyant ami majd nem fog karba veszni. De irok parat: meses konyv, labda (pl. micimackosat), kindertojas, masmilyen csoki is gyerekeknek valo, egy aranyos polo, kellogs reggelizo cerbona csokis a gyerekeknek valo (mi olyat mindig kerunk, mert imadj a mano, es nem ket fillerbe kerul) Barmit vehetsz, jatek, gyumolcs, csoki...
szerintem szappanbuborék fújót, ha nem akarod megkérdezni. Tuti jó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!