Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmmel 3 szeretkeztünk (10 db)

Dehogy gond! Rá se ránts!
Ha nem csak írni tudsz, hanem olvasni is, akkor szépen elõveszed a betegtájékoztatót és elolvasod, hogy ilyen esetben mi a nagy helyzet! Vagy szétnézhetsz itt az oldalon is. Ezerszer feltették már ugyanezt a kérdést. Ha nincs meg a betegtájékoztató, akkor Google! Gyógyszer neve + betegtájékoztató = egybõl kiadja. Pofonegyszerû, nem? De tudod, mit? Jobb ha nem szedi és inkább óvszerrel védekeztek, ha ennyit nem tudtok megtenni magatoktól.

Barátnőmmel 3 hete szeretkeztünk óvszerrel. Semmi baj nem volt, csak egy kicsit lecsúszott az óvszer (nem teljesen). Lehet ebből baj?

Legjobb válasz: Ha nem folyt ki akkor no problem. :) De ha nagyon,akkor már csak te is tudod hogy mi maradt...az esemény utáni tablettát csak 72óráig veheti be a barátnõd,(a szeretkezést követõ 72 órán belül),tehát már tényleg egy kissé késõn jutott eszedbe.Mivel 3 hete történt,figyeljétek meg hogy rendesen megjön e neki,mert átlagosan 4 hetente jön meg egy lánynak.Remélem segítettem!Bea

Ha nem folyt ki akkor no problem. :) De ha nagyon, akkor már csak te is tudod hogy mi maradt...az esemény utáni tablettát csak 72óráig veheti be a barátnõd, (a szeretkezést követõ 72 órán belül), tehát már tényleg egy kissé késõn jutott eszedbe.Mivel 3 hete történt, figyeljétek meg hogy rendesen megjön e neki, mert átlagosan 4 hetente jön meg egy lánynak.Remélem segítettem!Bea
Ha nem szakadt ki és nem csúszott le annyira hogy sperma kerülhetett a barátnõd hüvelyébe akkor nem lehet baj, de egy kicsit késõn jutott eszedben ez a dolog, nem?
Ha oldalt nem jutott ki sperma, akkor nincs gond. Figyelni kell az óvszerre is szeretkezés közben, elõfordul, hogy elmozdul. Én ezért voltam szilveszterkor ügyeleten... És igen, a 72 órás AKKOR még a rendelkezésetekre áll, jobb bevenni, mint bajt csinálni. Várátok meg a mensit, mást nem tudtok már csinálni. ha késik 4-5 nap után teszt, és irány a doki. De reméljük nem lesz baj.
Simán lehet terhes nem csak te vagy férfi a világon!!
Nagyon kevés az esélye, hogy terhes, valószínû nem az. Csak egyszerûen csúszik neki pár napot, ha már 1 hetet késik, akkor érdemes venni terhességi tesztet.
simán ha terhes romba döntötted az életed gratulálok, nem tudom korod attól függ
Egy kérdésem lenne: Láttad, hogy az óvszer kiszakadt esetleg folyt ki belõle valami? Akkor gáz.
óvszernél az esetek 3%-ánál nem használ. Mi a barátnõmmel duplán védekezünk, bogyóval is. Így gyakorlatilag 0% rá az esély. Beszéld meg a barátnõddel jó megoldás...
Te szemét! Miattad elmarad a szex mert a barátnõm most olvassa kétségbeesetten a fogamzásgátló bogyónak a használati utasítását. Szégyenld magad! Tönkreteszed a nemi életem! Te aljas!!!! most meg itt retteg a csajom!
és még a kezét is megkértem! hogy fogunk igy felnõtt életet élni??!!!???
lehet azért, mert izgulsz miatta...ha nem szakadt el, mindennek rendben kell lennie, ne aggódj
Ha jól értem, te a srác vagy... akkor az, hogy te izgulsz rajta, nem lenne szabad a barátnõd vérzésébe bezavarni :) Persze, ha õ is stresszel rajta (és gondolom így van), akkor ez bezavarhat. De sok más is megbolygathatja... nem valószínû, hogy terhes lenne, szóval nyugalom...
Ha pénteken volt a szex, akkor szombaton még nem terhes.Beágyazódás 7-12 nappal az aktus után van és csak onnantól beszélhetünk terhességrõl, akkor kezd el termelõdni a hcg hormon, amit a terhességi tesztek kimutatnak. Hogy most miért késik nem egyértelmû, sok oka lehet.A stressz egy alapvetõ ok, hiszen azon görcsöl, hogy terhes lett. Ha korábban is volt szex és megfelelõen védekeztetek, akkor a terhesség még inkább kizárható.

1 éve járok barátnőmmel 3 évvel fiatalabb nálam (ő 15 én 18 ) még mindketten szüzek vagyunk természetes, hogy még nem szeretkeztünk vagy le vagyunk maradva?

Legjobb válasz: hát ha követed a mai divatot: akkor levagy maradva. szerintem ne velük foglalkoz hanem azzal ami 2tök közt van. szerintem beszéljetek róla, hogy le akar-e feküdni? vagy hogy még ráér-e?

hát ha követed a mai divatot: akkor levagy maradva. szerintem ne velük foglalkoz hanem azzal ami 2tök közt van. szerintem beszéljetek róla, hogy le akar-e feküdni? vagy hogy még ráér-e?
Na majd én megnyugtatlak :) Én 16 voltam a barátom pedig 21..és nem vagyunk a társadalom által kinevezett "lúzerek"Szépek vagyunk (jó csaj jó pasi!! de a pasi az nagyon):) nyugggi
szia! hadd nyugtassalak meg :) én is hasonló cipõben járok. én 16 vagyok a barátom 18 és nálunk is természetes hogy szüzek vagyunk :) mi több mint 1 éve vagyunk és különösebben nem hiányzott a szex azt nem mondom hogy soha... de így is imádjuk egymást és ennél fontosabb nincs (szerintem) tudja h egyszer mindennek eljön az ideje és tiszteletben tartja a véleményemet :) scak akkor feküdjetek le egymással ha lelkileg és testileg is elég felkészültnek érzitek magatok ehhez bár ez inkább a barátnõd irányából meghatározó egyet jegyezz meg! :) soha ne erõltesd mert abból nem sülhet ki jó dolog.. ha a barátnõd akarni, kívánni fogja, majd akor cselekedjetek :) Remélem tudtam segíteni :) B.
Nem vagytok lemaradva, eljön az ideje nálatok is:) Én például 16 és féléves voltam akkor... lehet neki is korai még a 15 , ráértek még nyugi:)
Ma olvastam, h fölösleges szüzességbõl státusz szimbólumot csinálni. Hogy nekem még megvan, mindenki más kurva, vagy bahh, nekem már nincs, bebe. Ahogy, amikor jól esik, egy év meg 15-18 évesen meg lazán megeshet már a dolog.

Ma szeretkeztem a baratnommel. Nem elveztem bele. De o azt mondja h o erzi h valami nemjol sult el.3 oraja szeretkeztunk es azt modja h valami furcsa szokatlan erzes tolti el ott ahol a mehe van. Lehetseges h terheslett?

Ha igen erezheti valaki ien hamar az aktus utan?

Legjobb válasz: Igen, elképzelhetõ, hogy az elõváladéktól megtermékenyül (már ha nem használtál óvszert), de az furcsa lenne, ha ilyen hamar már érezné.

Igen, elképzelhetõ, hogy az elõváladéktól megtermékenyül (már ha nem használtál óvszert), de az furcsa lenne, ha ilyen hamar már érezné.
A kérdező hozzászólása: es korulbelul hany szazalek esely van arra hogy terhes lett?
Van rá egy minimális esély...
A kérdező hozzászólása: nem az hogy nem ér meg annyit. áhh, nem mondom el, nem ez a lényeg, akkor ezek szerint a 11. napban volt. :S
mások évekig próbálkoznak, hogy gyerekük legyen, nincs rá sok esély, hogy terhes legyen, fõleg, hogy a gumi közepénél volt az a pirinyó lyuk.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm a válaszokat. mármint az értelmeseket. kicsit megnyugodtam.
nincs rá sok esély de MEGVAN!!!!! fogd már fel, ha minimális esély is van rá, tökmind1 h kevés, attólmég van!!! szóval pengessetek ki 6000 ft-ot és TAKARODJATOK el egy esemény utáni tablettáért, nem kell még egy ilyen hozzád hasonló degradált felelõtlen gyökér erre a világra... de ha neked megéri lelked rajta.
A kérdező hozzászólása: jo oké elondom hogy elég fiatalok vagyunk ÉS NINCS RÁ PÉNZEM ÉS NEM IS TUDOK RÁ SZEREZNI HOLNAPIG.tudom h egy degenerál f*sz vagyok meg hülye hogy csak most gondolkozok, de védekeztünk, nem a mi hibánk, és már megtörtént. nem tudom visszaforgatni, teljesek kivagyok borulva, és ezért tettem föl ezt a kérdést.. de áhh...
figyelj, ha ma délután volt az eksön, és holnapra meg lesz a pénz rá, még nyugodtan elmehettek, csak tényleg menjetek el, bocs a durva fogalmazásért, mindenkivel elõfordulhatnak balesetek, és végülis védekezni védekeztetek, csak holnap menj el vele mindenképp. - utsó voltam
A kérdező hozzászólása: semmibaj, köszi a választ. de sehogy nem tudok pénzt szerezni, és ha ezt valaki megtudja. minket eltiltanak egymástol az biztos, tudom hogy megérdemlem stb, hülyevagyok, nem kell mondani, tisztába vagyok vele. max imádkozok hogy ne legyen semmi, és tanulok a hibámbol.
Nem tudok neked %-os esélyeket mondani, de van rá esély, hiszen egy kevés sperma azért csak bejutott. Máskor ne essetek így neki egymásnak, mert ez az eredménye! Vagy majd csak akkor, ha a bnõd tabit szed. Amíg nem szedi a tabit, szerintem jó lenne benyomni egy kis zselét a bnõd puncijába és bekenni vele a gumit is. Az ilyen gumidefekt esetén némi védelmet adna!
enis ebben a szituban vagyok a baratnommel. mi is nagyon felunk hogy teherbe esett, anyi hogy en azonal kivettem amikor elelveztem, es te ?
Van esély, parázz csak. Ha bottal se piszkáltad volna meg a csajt, akkor alhatnál nyugodtan. Tudod az óvszer - a hibátlan óvszer - sem 100%-os biztonság, a sors meg tréfás barát. Ha nem ér meg 6000-t, hogy ne kelljen gyerekre költeni...
A kérdező hozzászólása: de nem nagy ugye? nagyon parázok.
72órán belül még be lehet venni a sürgõsségi fog.gátló tablettát. 6ezer ft-ba kerül kb.(orvossal lehet feliratni)
A kérdező hozzászólása: azt nemtudjuk megcsinálni szal az a lehetõség kilõve :S
ááá értem. szóval arra volt eszetek hogy dugtok mint az állatok, éjjel és nappal, hétvégén és ünnepnapokon is de úgy kajakra hogy kiszakad a gumi pulyát nem akartok de a pénz azért jól jönne...
A kérdező hozzászólása: nem azért írok ki egy kérdést hogy ilyen kommentet kapjak h hülye vagyok stb.. am tudom. már nagyon megbántam.:/
Hát pedig ilyen kérdésre kaphatsz ilyen válaszokat. Ez benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: nem is értem hogy miért írtam ki ezt a kérdést.. csak félek.:/
ugyanmár, nem tehetsz róla, ne hagyd hogy lebasszanak ezek a seggek. szerintem nincs rá sok esély. de kiszámolhatnátok a menstruációs ciklus melyik szakaszában járt a barátnõd. ha nem volt épp peteérése, nem foglalkoznék a helyetekben tovább a dologgal. 20/L
A kérdező hozzászólása: múlthéten menstruált
Azt azért tudd, hogy ha terhes lesz, akkor azt mindenki meg fogja tudni, nem csak akitöl pénzt kértek.ráadásul az nem 6e, hanem 30e. meg mehet a lány elbeszélgetésre, hogy tuti akarja, mivel jár stb, aztán abortusz. és lehet többé nem lehet gyereke. elhiszem, h nem egyszerü, de mérlegelj. egy biztos kis ciki, vagy egy esetleges kva nagy baj
lehet
Ne haragudj, de ha még azt sem tudod, mi az elõváladék, akkor miért szeretkezel? És mi az, hogy nem szereted gumival? Az én barátom is ezt mondta olyankor, ha elfelejtettem bevenni a gyógyszert és gumi kellett volna, én meg mondtam, hogy nem csinálom anélkül, aztán persze ugyanúgy élvezte... Sõt, ha már napok óta nem csináltuk, akkor volt, hogy gumival is elõbb elment, mint anélkül szokott... Úgyhogy hülyeség, hogy gumival rosszabb, csak attól függ, milyen a szex, hogy mennyire vágysz rá. És igen, az elõváladéktól is teherbe lehet esni, nagyon ritkán, így máskor inkább húzz gumit, minthogy pici esély is legyen arra, hogy teherbe ejted a barátnõdet (ha most nem esett esetleg teherbe.) 20/L
Már látom lelki szemeimmel pár hónap múlva a kérdést, ahol halálra rémülve kérdezed, hogy lehet-e terhes a barátnõd, mert véletlenül elsültél benne. Vagy szó nélkül teherbe esik az elõváladékodtól. Végülis ti tudjátok, de ha nem védekeztek, ne csodálkozzatok, ha valami gáz lesz.
Elõváladék, pajtikám. Egyébként milyen szex az, ahol nem mész el?
Elõváladék -.-'
A kérdező hozzászólása: nem szeretem gumival... de lehetrátérek:D...am ettõl lehet terhes?
De, teherbe eshet. Térjetek át a gumira, vagy elõbb-utóbb csúnyán megszívjátok. Ezzel a módszerrel egy év alatt 100 nõbõl 35 esik teherbe (védekezés nélkül 85).
az a pár csepp valami a te válladékod is lehet sõt nagyobb eséllyel a tiéd szal semmi gond barátnõmmel is megesett az iylesmi nem nagy cucc...valakinek sûrûbb ez a válladék.
Kevés.
Mi tévõ légy? ELÕRE gondolkozzatok és VÉDEKEZZETEK!!! Tudod, nagyon sok idegeskedéstõl meg lehet ám kímélni magatokat, ha felrántod azt a fránya gumit, vagy ott a pharmatex, megszakítással kombinálva még hatékonyabb. Mivel több aktus volt, nagyon is van rá esély, hogy gond lehet. Irány a doki és írassatok 72 órásat.
irány a nõgyógyász, felíratni, kb 5000 ft megvenni, bevenni, de qrva gyorsan! sose lehet tudni!! ha még nem nagykorú a barátnõd a tiniambulancián nagyon kedvesek :) jah és egy doboz óvszer 500 ft. egy tabi 5000. egy abortusz 50000. meggondolandó nem?
Kevés, de már elnézést. Ki a szart érdekel, ha mégis megtörténik? Mi ez a hülye esélylatolgatás???
Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot. és mint tudjuk egyetlen egy szorgos spermium is elég ahhoz, hogy baba legyen belõle. VÉDEKEZÉS?????? 21(L)
de azért van OFF: nem a nemi szervébe ment el, azért ez a megfogalmazás ott van :o :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Elnézést a parasztias megfogalmazás miatt csak annyira félek hogy nem jutott más az eszembe. Még idõben lenne a 72 órás tabi. Szerintetek mitévõ legyek?
Ok mostmar adjunk nemi hasznos informaciot is az elhangzottakhoz. Elso sorban is azt szeretnem kerni, hogy mielott kioktatunk valakit gondoljuk vegig, hogy vajon mi voltunk-e valaha is hasonloan idegorlo helyzetben. Voltunk ugye? Mindannyian. Na hat ilyenkor leginkabb tanacs kell es nem letolas. Roviden elmondom hogy mukodik egy lany, ugyhogy ebbol azert nagyreszt kiderul mikor is vannak a legveszelyesebb napok. Tegyuk fel egy normalis hozzavetoleg 28 napos ciklusrol beszelunk. Vegyuk az elso napot amikor a petesejt elkezd felkuszni a mehbe, ahol beagyazodva nagy boldogan varja a spermiumot, hogy az megtermekenyitse. Az ut a mehbe kb. 10 napig tart ahol a petesejt megall pihenni, korbenez, hogy van-e valahol egy valamire valo himivarsejt. Ha hiabavalo a varakozas akkor elunja magat es ugy dont, hogy lelep. Osszeszedi a cuccait es verzessel kiserve tavozik. Ez a tortenet 28 napig tart optimalis esetben, a legveszelyesebb resze az az idoszak mig a petesejt a mehben ereje teljeben varakozik (hozzavetoleg egy het). Optimalis esetrol beszelve ez a verzes megindulasa utan a 10-18. napok kozzotti idoszak. Ez eleg tag idoszak ahhoz, hogy nagyjabol kepben legyunk mikor kell nagyon odafigyelni. Az elmondottak alapjan velemenyem szerint ebben az esetben minimalis az eselye a terhessegnek, de mint tudjuk az emberi test csodalatos es csodakra is kepes. Mivel valoszinuleg a leheto legrosszabb ami tortenhet egy terhesseg, igy erdemes egy tablettaert beugrani, de csak oktato-nevelo celzattal, mert ekkora ijedtseg utan majd mind a ketten levontok bizonyos kovetkezteteseket. Azt javaslom, hogy hasznaljatok a netet es nezzetek pontosan utana hogyn mukodik a lany, mikor veszelyes az egyuttlet es mi a leheto legjobb modja a vedekezesnek. Ennel fontosabb nincs, mert nagy kar egy egy estes boldogsagot nemkivant terhessegre valtani. Okes? Na sok sikert a tovabbiakban. :)
Abortusz 29000, azért nem kell túlozni :) Most kísértem egyik barátnõmet múlthéten (sajnos).
A kérdező hozzászólása: A problémát 72 órás tabival oldottuk meg.
Lehetséges , de lehetséges az is hogy csak simán késik kicsit .Vegyetek tesztet ha gondoljátok.
SZIA!! Nagyon felelõtlenek vagytok, utána meg ha megvan a baj csak kapálóztok.Sürgõssen vegyetek egy tesztet, akár a dm be is lehet kapni, ne húzzátok a dolgot, NEHOGY KÉSÕ LEGYEN.lEGKÖZELEBB VIGYÁZZATOK.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!