Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmet megujjaztam, éreztem (3 db)

Barátnőmet megujjaztam, és éreztem ott bent valamilyen kis kemény "tojás" szerüséget. Mi volt ez? Ha ezt izgatom azzal mit érek el?

Mert úgyláttam tetszett neki..

Legjobb válasz: Fiúk ! A méhszáj ujjazását sürgõsen felejtsétek el !! Ha körömmel megsértitek, akár méhszájseb is kialakulhat, és azzal a gyógyulásig sokat lehet szenvedni. Keressétek és simogassátok inkább a G - pontot, ( hüvely felsõ falán, a bemenettõl 4 - 7 centire ) mert az ad IGAZI orgazmust ! :-) . Én szinte elájulok az örömtõl, amikor a G - pont

Attól függ mennyire mélyen voltál benne, de valoszinübb hogy az a méhszáj volt!Azzal ovatosan!
Fiúk ! A méhszáj ujjazását sürgõsen felejtsétek el !! Ha körömmel megsértitek, akár méhszájseb is kialakulhat, és azzal a gyógyulásig sokat lehet szenvedni. Keressétek és simogassátok inkább a G - pontot, ( hüvely felsõ falán, a bemenettõl 4 - 7 centire ) mert az ad IGAZI orgazmust ! :-) . Én szinte elájulok az örömtõl, amikor a G - pont
Az elõzõ vagyok, folytatom : Én szinte elájulok az örömtõl, amikor a Barátnõm a G - pontja izgatásától élvez. Nekem csodás látvány ! Neki - saját bevallása szerint csodás érzés !! :-)
Az egy kis "szivacsos" rész. De egyébként ha felül tapogatózol tuti hogy megtalálod. :D
Én lány vagyok, és a barátom ugyanezt szokta mondani hogy van vmi kis kemény de nem tudja mi az!:) )De nálam nem vált ki különösebb érzést!:)
Gratulálok! Valószínûleg megtaláltad a méhszáját! Mit érsz el vele? Jól érzi magát tõle!
Kamukérdés?
Hát megvárod mig felizgul, utána egy ujjal benyulsz és keresed azt a kb babszemnyi kicsit érdes részt.Ha azt megtaláltad elkezdet simogatni, izgatni!
A kérdező hozzászólása: de picit kemény? mert ez is érdes volt. akkor szerintem az volt:S és babszemnyi..
A kérdező hozzászólása: hogy tudom kitapintani?:)

A barátnőmet megujjaztam, és az ujjammal egy kis borsónyi pontot éreztem. Az a G pont volt?

Legjobb válasz: hát golndolom ha valaki megujjaz valakit akkor az feldugja az ujját a hüvelybe, és az szeméyltõl függ h kinek hol van a g pont és nem mélyen belül általában és van akinél nem is érezhetõ:D

hát golndolom ha valaki megujjaz valakit akkor az feldugja az ujját a hüvelybe, és az szeméyltõl függ h kinek hol van a g pont és nem mélyen belül általában és van akinél nem is érezhetõ:D
Nem, a Gont az ELVILEG a hüvelyben van, amit te érzhettél az a csikló. Várjál, hol ujjaztad meg?? fegugtad, mert ha van is G pont akkor az magasan van a hüvelyben, ha van egyáltalán, mert olyan jellegû "valamit" még ez dokik se találtak, hogy bizonyítsák a létezését. A csikló pedig a hüvelytõl kb3 cm-nyire van, a a szeméremajkak "Oltalmában".
Rátapintottál a lényegre!

Barátnőmet ma megujjaztam, és éreztem hogy valami más ott bent, nem olyan csúszós, síkos mint mindíg. Mikor kivettem az ujjam, ilyen fehér sűrű krumplipürészerű valami volt az ujjamon. Miért?

Legjobb válasz: A nõi ciklus során változó az állaga annak ami a kezeden volt.... Összefüggésben van a termékeny és terméketlen napokkal.... Ez normális, ha fehér. Van hogy áttetszõ és ha két ujjadat szétnyitod közte nyúlik, és van hogy tapadósdabb, sûrûbb.

A nõi ciklus során változó az állaga annak ami a kezeden volt.... Összefüggésben van a termékeny és terméketlen napokkal.... Ez normális, ha fehér. Van hogy áttetszõ és ha két ujjadat szétnyitod közte nyúlik, és van hogy tapadósdabb, sûrûbb.
Bizony! És ha áttetszõ, nyúlós, akkor esik a legkönnyebben teherbe...
lehet h éppen peteérése volt.
Viszont ha kellemetlen volt az illata, akkor akár gomba vagy egyéb fertõzés is lehet. Nincs valami panasza a leánynak? Mert ezzel nem érdemes játszani...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!