Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmet eddig hüvelyi (4 db)

Barátnőmnek eddig csiklói orgazmusa volt de az elmult napokban már hüvelyi orgazmus is jelentekzett szval mind a két orgazmussal rendelkezik ez hány lánynál van igy?

Legjobb válasz: elég soknál.... és akkor még létezik az anális orgazmus, a g-pont orgazmus, a mellbimbó orgazmus (nagyon-nagyon ritka)

elég soknál.... és akkor még létezik az anális orgazmus, a g-pont orgazmus, a mellbimbó orgazmus (nagyon-nagyon ritka)
Pontosan 161 247 447, 6 lánynál.

Barátnőmet eddig csakis hüvelyi orgazmussal vittem el a csúcsig, de nem veszem észre mindig, hogy mikor van orgazmusa. Mik a jelei lányoknál?

Legjobb válasz: Hevesebb légzés, megfeszült izmok. Amúgy meg rá is kérdezhetsz aktus közben, hogy megvolt-e már.

Hevesebb légzés, megfeszült izmok. Amúgy meg rá is kérdezhetsz aktus közben, hogy megvolt-e már.
Hát nem tudom. Szerintem ha igazán orgazmusa, azt nem lehet nem észre venni, az olyan heves. Megkérdezted és mondta, hogy az van? Mondani sok mindent lehet...
persze, h van olyan jel. pl amit az elsõ válaszba írtak: heves légzés, esetleg nagy nyögések(ek):D vagy megfeszült izmok talán még az is, h összegyûri a lepedõt maga alatt annyira megmarkolja :D
/mintha csak a barátom írta volna ezt:) /elég sok lánynál van h megmarkolja a párnát, az izmai megfeszülni...(a lábujjait megszorítja v hogy is mondjam:) ) figyelj jobban a barátnõdre:)
az én barátnõmnél nem lehet nem észrevenni, amikor orgazmusa van... szinte menekül, olyan mértékben jó neki. megmarkolja a lepedõt, vagy épp erõsen belémkapaszkodik, az izmai összerezzennek többször, és néha felnyög, gyorsabban lélegzik. fantasztikus!
A kérdező hozzászólása: Nem akarom közbe ezzel frusztrálni... Az a 20-25-30 perc csakis az õszinte szereteté. Csak zavar, hogy nem veszem észre mindig :(
A kérdező hozzászólása: Együttlétünk 90%-ába észreveszem magamtól, csak van mikor vagy én nem figyelem éppen, vagy nem mutatja ki. Csak az éredekelt, hogy van-e olyan jel, ami arra utal...
A hüvelyizmok erõsen összehúzódnak, utána meg ritmikusan összehúz és elenged, mintha lüktetne.

Szerintetek nagy gond az ha a barátnőmnek csak úgy tudok orgazmust okozni ha a csiklóját izgatom? Hüvelyi orgazmus eddig nem sikerült

Nem vagyok túl tapasztalt etéren. Õ az első nekem. Kézzel, szájjal nagy örömöt tudok neki okozni, a szexet is élvezi de nem jut el a csúcsra. Mit tegyek? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: nem igazán, ha jól tudom, a lányok jelentõs része hüvelyi úton nem tud orgazmushoz jutni

nem igazán, ha jól tudom, a lányok jelentõs része hüvelyi úton nem tud orgazmushoz jutni
minden orgazmus valódi orgazmus, ne csinálj abból problémát ami valójában nem az.. ha elélvez, akkor nincsen gond.... már ment tönkre így kapcsolat h a lánynak "csak" csilkóorgazmusa volt, és neki így jó is volt, de a pasi többet akart.. így az egész szex a lány részérõl sírásba torkollott, és a pasi részérõl is kudarcba... az eddig gondtalan nemi életük összedõlt. ja, lehet nem is ezt kérdezted... :D amúgy nem gond az, a lényeg h figyeld meg neki mi esik jól, vagy akár kérdezd is meg :)
Valamelyik nap egy biológiatanár (!) válaszolt egy hasonló kérdésre: a nõk (legalábbis legnagyobb részük) csak úgy tud orgazmust elérni, ha csiklóját is izgatják. Anélkül nem megy. Szóval ezen ne törd magad.
Ne agyalj ezen sokat! Én 9 éve vagyok együtt a párommal és hüvelyi orgazmus nélkül is nagyon jól megvagyunk egymással az ágyban.
Nem normális. Igen, gond az
Sok fele osszetevoje lehet..lelki eredetu is ..megszokas is mindig az az osztonos tudat hogy oda kell nyulnom a csiklomhoz csak ugy megy..ez hasonlo mint a pasiknal aki sokat huzogatja maganak azt fogja megszokni es maskeppen nekezen tud elelvezni..vagy melyebben van az a pont ami kene az orgazmushoz..azert van az hogy egy nagyobb meretu ferfi ha benyomja teljesen ovatosan az mennyei gyonyor a nonek..teljesen kitolti..es ugy lehet huvelyi orgazmusa ha meg nem jart azokon a pontokon benne valami azelott.
Engem zavar kifejezetten..nekem is volt egy ilyen baratnom es nem engedtem odanyulni..hosszu es nagy turelem kell hozza..de a vegen at tudott fordulni azon a ponton..es sikerult..kifejezetten zavar hogy a kezetol elvez el nem a farkamtol..es igenis tanulhato a huvelyi orgazmus..sok ido en nem mondom de utana at fordul a dolog es huvelybol is el tud elvezni..minden a fejben dol el..termeszetesen a pasi is kell hozza..segits a baratnodnek..es ne nyugodjal bele hogy a kezetol elvez csak el nem a f..arkadtol..ez engem kifejezetten bosszantana..es bosszantott is..de tettem ellene sikerrel.
30hoz közelítek, és nincs hüvelyi orgazmusom. Viszont kézzel-nyelvvel percek alatt eljuttatnak a csúcsra, ha ügyes az illetõ. És szerencsére ebben a korban már inkább olyanokkal hoz össze a sors, akik ezzel képben vannak. Az is lehet, hogy elõbb-utóbb sikerül a barátnõdnek, de egyébként én tökéletesen kiegyensúlyozott szexuális életet élek anélkül (kipróbálhatjátok úgy is, hogy benne vagy, és közben kézzel izgatod - az gyakorlatilag egy kis rásegítéssel olyan, mintha szimplán közösüléssel sikerülne :)


A Barátnőmet mikor ujjazom és a hüvely falát izgatom akkor nagyon élvezi. Ez lehet a G-pontja? Eddig a pisilési ingerig sikerült eljutattnom. Milyen módszerek vannak a G-pont izgatására?

Legjobb válasz: A csiklóját is izgasd mellé (szájjal, ujjal). Az elõidézheti a G-pont orgazmust, elõsegíti. Állítólag ha enyhén nyomást gyakorolsz a nemi szerv felett egy pontban az is elõsegítheti.

A csiklóját is izgasd mellé (szájjal, ujjal). Az elõidézheti a G-pont orgazmust, elõsegíti. Állítólag ha enyhén nyomást gyakorolsz a nemi szerv felett egy pontban az is elõsegítheti.
Ha elkezded neki simogatni a G-pontját akkor az természetes, hogy pisilés érzetet keltessz, de ha tovább csinálod akkkor már elmúlik és már a csiklóját sem kell izgatnod, mert a G-pont "nagyobb hatást gyakorol rá".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!