Találatok a következő kifejezésre: Barátnőmbe beleélveztem A (9 db)

de szedte amugy? vagy csak ugy beleélveztél? õ ezt hagyta is csak ugy siman????
beszarás !! utolag derült ki mi????? de csak azért utolag mert elötte meg sem kérdezted.!! ezért bünti lesz, tuti sebességben maradt a lány......
Mégis mibõl gondoltad, hogy tablettát szed?
ÁÁÁÁ alap lenne, hogy a lányok azt szedik?? és ezt elõtte nem kellett volna megbeszélned vele, ha már bele szándékozol..?? félre vagy tájolva vagy én már nem is tudom..még egy ekkora ostobát.. nincs matematikai tábla rá, hogy mennyi az esélye... sanszos. graaaat.
nem biztos, h terhes lesz, de nem értem, h ha tudtad h nem szedheti akkor minek mentél bele??
Mekkora az esély? Nagyjából 50%. (No, azért mégsem, mert lehet több és kevesebb is. Nehéz megsaccolni, legjobban függ a leányzó ciklus-idejétõl. Ha félidõs, vagy azon túl volt akkor, nagyobb az esély a terhességre.)
Nagy. Most boldog vagy? Barom voltál, és még neked áll feljebb. GRATULA.
9 hónap múlva megtudod
Kérdezd meg tõle, mikor menstruált utoljára. Akkor kell izgulni, ha 13-15 nappal az együttlétetek elõtt volt a mensije elsõ napja. Mert kb 2 hétre rá szokott lenni a peteérés. TÖBBET NE MENJ BELE ILYENBE!!!
en se ertem, h errol elotte nem beszélgettek??
Na de Hölgyeim/Uraim! Van egy megtörtént, adott helyzet, amit õszintén elénk tárt a kérdezõ és evvel kapcsolatban tett fel kérdést. Válasz helyett erkölcsi prédikációt/letolást kap? Azóta már õ is teljesen tisztában van azzal, hogy hogyan KELLETT VOLNA...
elég nagy az esélye. buta voltál, de a csaj meg egy szemétláda, hogy ezt nem mondta. azonnal dobjad. 29/N
"en se ertem, h errol elotte nem beszélgettek??" NEM, MERT NEM A BARÁTNÕJE, CSAK A HÁZIBULIBAN SEGGRÉSZEGEN ÖSSZEFEKÜDTEK, A CSAJNAK MEG JÓZANON ESZÉBE JUTOTT, HOGY NEM VÉDEKEZTEK
Tényleg vannak ennyire hülye emberek? 1. Miért nem beszéltétek meg elõtte, hogy mégis mivel fogtok védekezni? 2. Miért alap neked, hogy a csaj tabit szed? 3. A csaj minek engedte gumi nélkül, ha nem szed tablettát? Egyébként ha peteérése volt, akkor kb. 20% az esély.
Tesztelt már?
"Tesztelt már?" mi a szarnak tesztelt volna, ha néhány napja keféltek?
Bocs, ezt egy másik kérdéshez akartam írni... :DDD
vegyél 2 db tesztet és csináltasd meg vele.pontosan nem tudom de talán 2 vagy 3 hét után már meg is lehet csinálni a tesztet.azért javaslom a kettõt mert az elsõ lehet fals pozitiv.
na, terhes lett? a barátnõd is szûz volt még? hány évesek vagytok?
Én nem igazán értem ezt a helyzetet. A srácnak a hibája annyi, hogy nem kérdezte meg, hogy szed e tablettát. A csaj meg hülye, hogy miért ment bele az egészbe gumi nélkül?! De még ha bele is ment, akkor miért nem mondtam , hogy "szivem ne élvezz belém, mert nem szedek semmit"?? Ez felfoghatatlan. A másik számomra felfoghatatlan dolog, hogy eljutottatok a szexig, de nekem ez egy alapvetõ dolog, hogy az elsõ szexig kiderül, hogy a védekezésnek mégis melyik módját fogjuk mûvelni.. Nem igazán van meg az összhang közöttetek, vagy nem tudom..
a probléma alapvetõen ott van, hogy két kis hülye nekiáll kefélni, de egyik birkának sem jut eszébe, hogy védekezni kéne - ha már arra szarnak, hogy kölök lesz-e az akció vége vagy sem, de legalább a NEMI BETEGSÉGEK eszükbe juthatnának!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem szedte és nem is szedheti mert a szervezete nem tudja lebontani a másik hogy nem azt kérdeztem hogy mikor derül ki hanem hogy mekkora az esély?
A kérdező hozzászólása: kicsit kevesebb mint 1 héttel elõtte
Akkor viszonylag - elméletileg! - csekély rá az esély (de kizárni nem lehet, tehát teszt végzése szükséges!).
Az elsõ nap? Akkor kb épp elmûlt. Így kicsi az esély.
ha egy hete múlt el a menzesze, akkor a peteérés közepén lõttél...
Gratulálunk, ön 9 hónap múlva tulajdonos lesz egy vadonatúj gyereknek. De egy kis összeg(kb 30ezer ft) ellenében visszavesszük termékünket. Reklamáció esetén kérjük forduljon munkatársainkhoz. Köszönjük.
Akkor bizony Plan B, amíg nem késõ!
A srác mindenképp hülye. Ha a csaj szedhetne fogamzásgátlót, akkor is várnia kell általában 1 hónapot de legalább 2 hetet, hogy hasson a bogyó, és a szedés elkezdése a menstruációhoz kötött nem random megválasztható idõpontban kezdõdik. Szóval ha szedne bármit SE számítana már. Amúgy mekkora az esély? 20%. Egészséges párnak peteérés idõszakában a fogantatásra való esélye 20%. De a jövõben javasolnám, hogy gumi. A terhesség hagyján, de olyan gusztusos nemi bajokat szedhetsz össze - akármilyen lánytól - ha csak így random védekezés nélkül belemész bármibe, hogy sírva vernéd tõle a fejed a falba, hogy lehettél ilyen felelõtlen. De ez a szülei hibája. Ha gyerekem lesz, 10 évesen már felvilágosítom. Az hót ziher...
te eü-s vagy? lehet 1 kérdésem?
Már ne haragudjatok, de én itt inkább a lányt nem értem, hogy lehet annyira buta, hogy nem vigyázjobban magára, neki azért mégis csak rosszabb, ha gyerek lesz a dologból. Miért nem mondta? Kondomot nem használtatok?
Kedves kérdezõ HímBarom. Bocs hogy így írok de ez jellemez téged igazán. Ha ilyen a hozzáállásod, remélem 15 homokos Fitt kanos férfi magáévá teszi a segged, és utána közlik veled hogy bocs, mér nem szóltál hogy nem vagy homi? Imádkozz hogy ne legyen gyerek, Bár inkább én a lányt sajnálom , téged nem. Tripperben és gyerektartásban boldog életet kívánok neked. 19 L
Gratulálok apuka
már terhes, gratulálok öcsi szegény csajnak odabasztál egy gyereket
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat kérnék..
Ha nem szakadt ki, nem folyt ki, akkor mégis hogy lenne terhes? Vagy gumi nélkül nyomtad utána?..
Lehetséges, mivel olyankor egy kicsit elernyedt állapotban van a hímvesszõ, miközben a guminak a mérete pedig az állócöveké. Mi történik ilyenkor? Folyik ki a lé és ilyenkor könnyen elképzelhetõ, hogy toltál be neki egy keveset a spermákból.
Sztem nem valószínû, de ha mégis akkor is kicsi az esélye... bár 5 percig úgy tolni. késõbb legyél elõvigyázatosabb és cserélj gumit. Bármikor kiszakadhat, és a cucc is kifolyhat belõle!
Lehet terhes, mert ilyenkor könnyen lecsúszhat a gumi, ha került sperma a hüvelyébe, akkor van rá esély. Ha ilyeneket akarsz csinálni, akkor tablettával védekezzetek.
Ha egy kicsit is elernyedtél, akkor igen, mert akkor elkezd folyni mindenfelé. Ezért nem ajánlják ezt a módszert.

Lehet, hogy beleélveztem a barátnőmbe. Most nem tudjuk hogy vegyünk-e 72 órás tablettát. Van orvos aki megtudja állapítani hogy kell e a gyógyszer ebben az esetbe?

Legjobb válasz: nincs, és még a teszt sem mutatja ki ilyenkor. szóval 72 órás, ügyeleten, most, mert minél késõbb veszi be, annál kevésbé valószínû, hogy hatásos lesz. ennyi eszetek meg nem tudom, hogy lehetett kettõtöknek összesen.

nincs, és még a teszt sem mutatja ki ilyenkor. szóval 72 órás, ügyeleten, most, mert minél késõbb veszi be, annál kevésbé valószínû, hogy hatásos lesz. ennyi eszetek meg nem tudom, hogy lehetett kettõtöknek összesen.
élvezgess a mamád szõribe!
Nézzé bele! :-)
óvszer nélkül voltatok együtt? mert ha ben volt a péniszed, akkor elõváladék is kerülhetett bele anélkül h élveztél volna, igy ajánlatos a 72 órás.
nincs ilyen orvos. amikor meg lehet állapítani, akkor már mindegy. de mi az hogy lehet, hogy beleélveztél? nem érzed mikor mégy el?
Tudtommal van terhességi teszt amit a gyógyszertárakban lehet kapni, de nem tudom pontosan hogy hogy mûködik, viszont azt igen, hogy mindenféleképpen kapjon be egy tablettát... Inkább az minthogy pár nap múlva kiderüljön hogy apa leszel...
Menjetek be a nõgyógyászatra a 72órás sürgõsségi escapelle tablelláért, minél elõbb! Ezt receptre lehet csak kiváltani, 4-5-6-7 ezer ft-ba kerül.
Szerintem ne csináljatok semmit! Ráértek majd gondolkodni 9 hónap múlva, hogy mi legyen a kis pulyával!
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..
Nem.
Figyu, azt talán láttad, hogy folyott-e ki belõle anyag. Ha nem, akkor nincs gáz.
de hé : beleélveztem a barátnõmbe akkor..
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem nemfolytki vagyis nem látszott hogy hogy kifojtvolna...csakhát a terhesség gondolata is kikészít, és nemértem hogylehettem ekkora barom:/ köszi a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 12:28 Elírtam , de azért remélem érthetõ..:)
vegyél kisebb gumit.
Nem hiszem, hogy lenne baj. Viszont én ha Gumiba csinálom, akkor is kihúzom mielõtt elélveznék, hisz nem nagyon bízok benne.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..
Ú de ciki!!!
Gondolom már csak sejti hogy a lánya is felnõ és hát ha pasizik történnek dolgok is. Durva a dolog de legközelebb zárjátok be az ajtót és nem lesz ilyen gond.
Ilyen már nekem is volt...muterja látot mindent:D Amikor mentem haza tõlük ku.rvára égett a fejem...nagyon cink volt, még a farkamat is látta szerintem, és végig nézte ahogy a barátnõm éppen bekapja:D Huuu de cink volt..
Mit keresett a csajod anyja a szobádban?
ez tök jó helyzet, fõleg ha az anyja végig nézte volna az egészet feltéve ha jó nõ akkor ez élvezhetõ xD
Szerencsétlenn... miért a szülõk házában dugtok??? Ha nem vagy elég érett egy saját kéglihez ne dugj..Az anyja egy életre megutál az tuti..
Barátnõd anyja ezentúl kopogni fog. :D Amúgy szerintem tegyél úgy, mintha semmi sem történt volna.
elmondom, hogy a történetben elsõsorban a barátnõdnek ciki, másodsorban az anyjának, és te vagy a szerencsés, akinek csak harmadsorban ciki.
Ha én lennék az anya huhhhh...megöltelek volna... és a lányomat pedig nem is tudom... hogy lehetett ilyen szörbyûséget csinálni???? Fuj bazz, a lányomat asszem ki is tagadtam volna...
A kérdező hozzászólása: minek öltél volna meg bolond vagy ez velejárója néha az ilyennek csak most ez így esett meg:)
"nincs több fax kislányom! menj a szobádba!" -ezt fogja mondani neki
Invitáld õt is hátha csatlakozik XD
Mi lenne? Felhozni biztosan nem fogja. Én ha szülõ lennék nem érezném gáznak a dolgot, hát megesik az ilyen, ha a barátjával van fent a szobájában, akkor biztos nem kártyáznak. Mondjuk kopogni azért illene legalább. Inkább az a baj, hogy nagyon sok szülõ elég tabutémaként kezeli a szexualitás témakörét, ami szerintem hatalmas hiba, fõleg most, hogy 13-14 évesen már javában megy a kufirc, és minden 8. kérdés arról szól a gyakorin a vonatkozó témában, hogy "terhes lehetek-e". Csak egy kicsit kellene beszélni a gyerekkel, hogy legalább egy nyamvadt gumit húzzanak.
Na asszem anyuka megtanul kopogni ezentúl...
A kérdező hozzászólása: na igen lehet hogy furcsán jönne ki nekem is ha a lányomat szoptatják és teleélvezik a száját spermával. De ráadásúl még õ verte a kezével és én meg hatalmasat élveztem tök gáz:)
ne kamuzzál hülyegyerek
Beszállt legalább? Bangmyteens? Gruppen?
még a barátnõdnek milyen ciki lehetett jajjj :D azért mégis a saját gyereke. am. tényleg lehetett volna kopogni... most már semmi sem tabu abban a családban azt hiszem :D
A kérdező hozzászólása: nincs saját kéglim még bocs ha nem vagyok 19 évesen még gazdag ezt msot így oldottuk meg de az anyja háát nem jól csinálta jó persze be kelelt volna zárni az ajtót ez tény
2. vagyok.Ne oltsátoka kérdezõt, nálunk amikor benyitott az anyja pont [email protected] a zát, elfordult a kulcs de nem zásodott be...majd muterja kopogás nélkül ránk rontott, én hátra dölve élvezkedtem, barátnõm meg éppen nyalogatta a makkom..:DD
A kérdező hozzászólása: nem szobámba akartam írni hanem szobába csak elírtam boccs:) )De tényleg ciki volt ahogy pont nyeli az anyagot meg élvezek és benyit és meglátja
kérdezd meg hogy tetszett e neki
Mama, máskor tessék kopogni!
19-es elég hülye vagy, ha emiatt kitagadnál bárkit is. Ez egy korlátozott elme megnyilvánulása..... Te talán 100%-ig tökéletes vagy és "tiszta"???? Mégis hogyan lett a lányod, te idióta? ?? (Oh, my God!)

Barátnőmbe beleélveztem véletlenül. A 72 órás tabettát mikor veheti be?

Barátn?mmel múlt éjjel szeretkeztünk de a gumi kijukadt és beleélveztem a 72 órás tablettát holnap reggel tudnám megvenni kb ugy számoltam hogy 40 óra lenne akkor amikor bevenné akkor még jó a gyógyszer?és hogy bizonyosodhatunk meg róla h tutira hatott és menyi 1 ien gyógyszer? és hogy kell megvenni?

Legjobb válasz: Ez mind szép is jó lenne, de Velünk nem így történt Gyõrben... A Tiniambulanciáról elküldtek minket a terhesgondozóba...egyébként a nõgyógyász is ugyanezt tette...szóval alapból senki ne a Petz kórházba menjen, hanem egyenest a Liezen Mayer u. 57.-be!!!! hétköznap: 8-14 óráig....Egyébként itt nagyon megértõek voltak, soron kívül megkaptuk a vényt... a gyógyszer amúgy 5500Ft volt! (csak akkor minek van a nõgyógyász, meg tiniambulancia ha nem írják fel...)

Ez mind szép is jó lenne, de Velünk nem így történt Gyõrben... A Tiniambulanciáról elküldtek minket a terhesgondozóba...egyébként a nõgyógyász is ugyanezt tette...szóval alapból senki ne a Petz kórházba menjen, hanem egyenest a Liezen Mayer u. 57.-be!!!! hétköznap: 8-14 óráig....Egyébként itt nagyon megértõek voltak, soron kívül megkaptuk a vényt... a gyógyszer amúgy 5500Ft volt! (csak akkor minek van a nõgyógyász, meg tiniambulancia ha nem írják fel...)
csak nõgyógyász fogja felirni!!!!!!háziorvos nem...
Azért hívják 72 órás tablettának, mert a "baleset" után 72 óráig bevehetõ és meggátolja a terhesség kialakulását! De nem szabad vele játszani, maradandó károsodást okozhat! Leggyengébb esetben úgy felborítja a barátnõd hormonháztartását, hogy hónapokig nem lesz a ciklusa normális!!! Sürgõsségi ambulanciára kell a barátnõdnek elmenni és felíratni, az ára kb. 4000 Ft: Baranya megye: Baranya Megyei Kórház Cím: 7621 Pécs, Dischka Gyõzõ u. 7. Baranya megye: Mohács Város Kórháza Cím: 7700 Mohács, Szepessy tér 7. Baranya megye: POTE Szülészeti és Nõgyógyászati Klinika Cím: 7624 Pécs, Édesanyák útja 17. Tel.: (72) 536-000 Bács-Kiskun megye: Bajai Városi Kórház Cím: 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: (79) 422-233, (79) 422-328, (79) 423-373, (79) 425-575, (79) 428-452 Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza Cím: 6000 Kecskemét, Nyíri u. 38. Tel.: (76) 516-700 Bács-Kiskun megye: Semmelweis Kórház Cím: 6400 Kiskunhalas, Dr.Monspart L. u. 1. Tel.: (77) 522-000, fax (77) 522-011 Bács-Kiskun megye: Városi Kórház Kalocsa Cím: 6300 Kalocsa, Kossuth L. u. 34-36. Tel.: (78) 564-001 Bács-Kiskun megye: Városi Kórház Kiskunfélegyháza Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Fadrusz János u. 4. Békés megye: Orosháza Városi Kórház Cím: 5900 Orosháza, Könd u. 59. Tel.: (68) 412-144, (68) 411-431, (68) 417-002, (68) 417-003 Békés megye: Pándy Kálmán Kórház Cím: 5701 Gyula, Semmelweis út 1. Tel.: (66) 361-833, (66) 463-763, (40) 922-001, (40) 926-002 Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Kazincbarcikai Városi Kórház Cím: 3700 Kazincbarcika, Május 1. út 56. Tel.: (48) 514-800 Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelõintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200 Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Miskolc Diósgyõri Kórház Cím: 3525 Miskolc, Kórház u. 1. Tel.: (46) 531-700 Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Semmelweis Kórház-Rendelõintézet Cím: 3529 Miskolc, Csabai kapu 9-11. Tel.: (46) 555-666 Budapest: Fõvárosi Önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky Kórház Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 89-91. Budapest: HIETE Szülészeti és Nõgyógyászati Klinika Cím: 1135 Budapest, Szabolcs u. 33-35. Tel.: (1) 350-4760, (1) 350-4751, (1) 350-4752, (1) 350-4753, (1) 350-4754, (1) 350-4755 Budapest: SOTE II. Szülészeti és Nõgyógyászati Klinika Cím: 1082 Budapest, Üllõi út 78/a. Tel.: (1) 210-0290 Budapest: Szent Margit Kórház Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 132. Tel.: (1) 250-2170, (1) 250-2420, fax (1) 439-0276 Csongrád megye: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat Kórháza Cím: 6725 Szeged, Kálvária sugárút 57. Tel.: (62) 490-590 Csongrád megye: Szentesi Városi Kórház Cím: 6600 Szentes, Sima F. u. 46. Tel.: (63) 313-244 Fejér megye: Szent György Kórház Cím: 8001 Székesfehérvár, Hunyadi u. 6. Tel.: (22) 535-500, tel/fax: (22) 312-691 Fejér megye: Szent Panthaleon Kórház Cím: 2400 Dunaújváros, Korányi S. u. 4-6 Tel.: (25) 550-550, (25) 411-210 Fejér megye: Városi Kórház Cím: 6060 Mór, Kórház u. 21. Tel.: (22) 407-041, (22) 395-441, (22) 395-442 Gyõr-Moson-Sopron megye: Erzsébet Kórház Cím: 9400 Sopron, Gyõri út 15. Tel.: (99) 312-120, (99) 390-330, (99) 390-331, (99) 390-332 Gyõr-Moson-Sopron megye: Karolina Kórház-Rendelõintézet Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 2-4. Tel.: (96) 574-600 Gyõr-Moson-Sopron megye: Petz Aladár Kórház Cím: 9024 Gyõr, Vasvári Pál utca 2 /4 Tel.: (96) 418-244, (96) 411-521, (96) 411-523, (96) 415-646 Hajdú-Bihar megye: Berettyóújfalu Területi Kórház Cím: 4100 Berettyóújfalu, Orbán Balázs tér 1. Tel.: (54) 507-555, (54) 402-200 Hajdú-Bihar megye: Önkormányzat Kenézy Gyula Kórház Cím: 4043 Debrecen, Bartók Béla u. 2-26. Tel.: (52) 511-777, (80) 204-414 Heves megye: Albert Schweitzer Kórház Cím: 3000 Hatvan, Balassi B. út 16. Tel.: (37) 341-033, (37) 341-262, (37) 341-676, (37) 341-783, (37) 341-846, (37) 341-992, fax (37) 341- Heves megye: Bugát Pál Kórház-Rendelõintézet Cím: 3200 Gyöngyös, Dózsa Gy. út 20-22. Tel.: (37) 312-491, (37) 312-460, (37) 312-487, (37) 312-492, (37) 312-493, (37) 312-494 Heves megye: Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház Cím: 3300 Eger, Széchenyi u. 27-29. Tel.: (36) 411-444, (36) 411-422 Jász-Nagykun-Szolnok megye: Dr. Kátai Gábor Kórház Cím: 5300 Karcag, Zöldfa u. 48. Tel.: (59) 507-111 Jász-Nagykun-Szolnok megye: Hetényi Géza Kórház Cím: 5004 Szolnok, Tószegi út 21. Tel.: (56) 503-603 Jász-Nagykun-Szolnok megye: Jászberényi Erzsébet Kórház Cím: 5100 Jászberény, Szélei u. 2. Tel.: (57) 500-200, fax (57) 412-589, (57) 412-577, (57) 411-778 Jász-Nagykun-Szolnok megye: Mezõtúri Városi Kórház Cím: 5400 Mezõtúr, Kossuth u. 7-11. Tel.: (56) 550-440 Kormárom-Esztergom megye: Önkormányzat Vaszary Kolos Kórház Cím: 2800 Esztergom, Petõfi S. u. 26-28. Tel.: (33) 542-300, fax (33) 542-302 Kormárom-Esztergom megye: Selye János Kórház Cím: 2921 Komárom, Széchenyi u. 2. Tel.: (34) 342-840, (34) 342-968, (34) 343-096 Kormárom-Esztergom megye: Szent Borbála Kórház Cím: 2800 Tatabánya, Dózsa Gy. u. 77. Tel.: (34) 512-850 Nógrád megye: Önkormányzat Szent Lázár (Madzsar József) Kórház Cím: 3100 Salgótarján, Füleki út 64. Tel.: (32) 522-000, (32) 310-222, (32) 310-179, (32) 310-308, (32) 310-332, (32) 310-721 Pest megye: Csepeli Weiss Manfréd Kórház Cím: 1211 Budapest, Déli u. 11. Somogy megye: Kaposi Mór Megyei Kórház Cím: 7400 Kaposvár, Tallián Gy. u. 20-32. Tel.: (82) 501-300 Somogy megye: Marcali Városi Kórház Cím: 8700 Marcali, Széchenyi u. 1. Tel.: (85) 501-100 Somogy megye: Nagyatád Városi Kórház Cím: 7500 Nagyatád, Bajcsy-Zs. u. 1. Tel.: (82) 504-400 Somogy megye: Siófoki Városi Kórház Cím: 8600 Siófok, Semmelweis u.1. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Felsõ-Szabolcsi Kórház Cím: 4600 Kisvárda, Árpád út 26. Tel.: (45) 502-100 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Mátészalkai Területi Kórház Cím: 4700 Mátészalka, Kórház u. 2-4 Tel.: (44) 501-501 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Önkormányzat Jósa András Kórház Cím: 4400 Nyíregyháza, Szent István út 68. Tel.: (42) 465-666, (42) 465-603, (42) 465-604, (42) 465-605, (42) 465-606, (42) 465-607, (42) 465-608 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Szatmár-Beregi Kórház Cím: 4900 Fehérgyarmat, Damjanich u. 1. Tel.: (44) 511-100, (44) 511-111 Tolna megye: Dombóvári Városi Kórház Cím: 7200 Dombóvár, Kórház út 39. Tel.: (74) 564-000, (74) 564-001, (74) 564-002, (74) 564-005, (74) 564-010, (74) 564-011, fax (74) 564-014 Tolna megye: Önkormányzat Kórháza Cím: 7100 Szekszárd, Béri Balogh Á. 5-7. Tel.: (74) 501-500 Vas megye: Markusovszky Kórház Cím: 9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 3. Tel.: (94) 311-542, (94) 390-260, (94) 390-261, (94) 390-262, (94) 390-263, (94) 390-264, (94) 390-265 Vas megye: Önkormányzati Kórház Sárvár Szülészeti-Nõgyógyászati Osztály Cím: 9600 Sárvár, Rákóczi út 30. Tel.: (95) 523-000, (95) 523-010, (95) 320-011, fax: (95) 320-136 Veszprém megye: Önkormányzat Csolnoky Ferenc Kórház Cím: 8200 Veszprém, Kórház u. 1. Tel.: (88) 420-211, (88) 421-233 Veszprém megye: Pápai Gróf Eszterházy Kórház Cím: 8500 Pápa, Jókai Mór u. 5-9. Tel.: (89) 324-444 Veszprém megye: Városi Kórház Cím: 8300 Tapolca, Ady Endre út 1-3. Tel.: (87) 411-655, (87) 411-656, (87) 411-698 Zala megye: Család és Nõvédelmi Központ Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 46-48. Tel.: (92) 312-377 Zala megye: Keszthely Városi Kórház Cím: 8360 Keszthely, Ady E. u. 2. Tel.: (83) 311-060, fax: (83) 314-221 Zala megye: Lenti Nõgyógyászati Rendelõintézet Cím: 8960 Lenti, Kossuth u. 10. Zala megye: Nagykanizsai Megyei Jogú Város Kórháza Cím: 8800 Nagykanizsa, Szekeres J. u. 2. Tel.: (93) 502-000, fax: (93) 312-240
A háziorvos nem fogja felírni!!! Be kell mennie a barátnõdnek egy olyan kórházba, ahol van sürgõsségi, és majd csak ott írják fel! Az utolsó hozzászólónak pedig csak annyit, hogy ha a háziorvoshoz megy el, akkor az nõgyógyászatilag hol vizsgálja meg?! Vagy esetleg a torkán keresztül? :) )
szia! Nem akarok ellenkezni az elöttem sszólókkal de inkább vegye be a tablettát és legyen néhány hónapig kicsit összezavarva a hormonháztartása minthogy el kelljen vetetni a babát.Sztem mindenképpen a tabletta a megoldás és legközelebb jobban kell vigyáznotok.Valóban a háziorvosnál is lehet kérni de a barátnõddel menj el mert õt meg is fogják vizsgálni.Remélem nem lesz semmi baj, szia!
Terhes maradt a barátnõd?
Az ilyen sûrgõsségi tablettákat a háziorvossal lehet felíratni, és azért az a neve, hogy 72 órás tabletta, mert 72 órán belül kell bevenni ahhoz, hogy hatásos legyen. Eredendõen, ha a barátnõd a 72 óra letelte elõtt bármikor beveszi ezet hatalmas hotmontartalommal rendelkezõ tablettát (két részben 12 órás különbséggel, de ez rajta van a használati útmutatóan), akkor kifejti a hatását. Megtörténik a bevétel, és rá x (3-5) napra jelentkezik egy menstruációhoz hasonlító megvonásos vérzés, a hatalmas hormonszint csökkenés hatására. Az ára is megvan egy ilyennek. Több ezer forint körül van az összeg. Tehát holnap reggel irány a háziorvoshoz, õ írja ki receptre ezt. A többi meg evidens, meg majd az orvos is elmondja, hogy mit hogyan kell csinálni! És ha rendszeres a nemi életetek, akkor érdemes lenne a barátnõdnek fogamzságátló tablettát szednie, akkor az esetleges, ehhez hasonló baleseteket is elkerülhetitek!
Várjatok egy picit és utána megint mehet a menet.:) ÓVSZERT CSERÉLNI!
Kösd magad az ágyhoz. Úgy nem fogsz elmenni sehova.

A barátnőmmel gumi nélkül csináltuk és beleélveztem. De már 12 szem tablettát elszedett. És aktus után ami spermát kitudott kipréselt magából . Lehet gondd?

menstruációja els? napján vette be az els? szemet de pénteki nap görcsölt de hétf? nap jött meg neki a vér és akkor vette be .. De máskor aznap amikor görcsöl meg szokott jönni . most nem tudjuk hogy a hétf?i nap szmámit els? napnak vagy a pénteki? (Meliane) a tabletta neve.

Legjobb válasz: A tabletta védett, nyugi.

A tabletta védett, nyugi.
Most kezdte el szedni vagy régebb óta szedi a tablettát?
A barátnõd terhes.
a tabletta védett
Nem biztos! Nem írtad, hogy most kezdte el szedni a tablettát vagy már hónapok óta szedi...Mert ha ez az elsõ hónapja, akkor még nem védett 12 szem után!!!!
A kérdező hozzászólása: Most nemrég 12 szem tablettát szedett még el csak.. ez elõtt nem csak gumival szex a tablettát nem régiben irattuk fell.
A legtöbb tabletta a 14. naptól véd. Tehát ha most szedett életében elõször és még csak a 12. tablettánál tartott, akkor azért necces a dolog.
Nem lesz baj :) én a 6. szem után csináltam élesbe és nem lett baj
a betegtájékoztatóban irja, h mikortól véd. ha ujabb tipusu a tabletta, akkor már az elsõ szemtõl véd. ha a menstruaciojanak az 1. napjan kezdte el szedni a tablettat.
Ha a menstruáció elsõ napjától kezdve szedi akkor nem.
Nem sõt ha nem pontosan kezdte szedni akkor is csak az elsõ héten csökken a hatása. De tessék elolvasni, a tájékoztatót ott minden benne van vagy kéne lennie! Üdv
Milyet szed?Nevét írd le és mondom.
Nem hinném hogy lehet gond, a legtöbb tabi hamar véd:)
A kérdező hozzászólása: Meliane tablettát szed.
16:07 es vagyok, igen ez egy jó tabletta, 7 nap után védelmet nyújt. Ne aggódj!Üdv
baj mindig lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!