Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm tabit szedni, és nem tudjuk (1 db)

Barátnőm tabit fog szedni, és nem tudjuk mennyire véd. Ez mellett még kell-e gumival védekezni, vagy mehet teljesen minden nélkül, és akár el is mehetek benne?

Legjobb válasz: Igen egy ideig kiegészítõ védekezést is kell alkalmaznotok!Ha a mensije 1 napjától kezdve szedi,akkor elméletileg 7 nap múltán már véd,de ha a mensije más napján kezdi el szedni,akkor mind 2 esetben ajánlatos 1 hónapig még kiegészítõs védekezést alkalmazni!

Igen egy ideig kiegészítõ védekezést is kell alkalmaznotok!Ha a mensije 1 napjától kezdve szedi, akkor elméletileg 7 nap múltán már véd, de ha a mensije más napján kezdi el szedni, akkor mind 2 esetben ajánlatos 1 hónapig még kiegészítõs védekezést alkalmazni!
A betegtájékoztatót meg díszek találták ki????Talán el kellene olvasni.Van olyan tabi ahol az elsõ egy hónapot javallják, van olyan ahol az elsõ egy hetet, van olyan ahol az elsõ 2-3 napot és van, ahol semmit.Mivel rengeteg fogamzásgátló tabletta van forgalomban, így tényleg csak az orvos, vagy a betegtájékoztató tudja megmondani, hogy meddig kell.Meg amikor elkezdtem szedni, akkor találtam valami oldalt ahol fel voltak sorolva ezek.
A betegtájékoztatóban benne van, hogy mikortól véd (mivel nem írtad le a gyógyszer nevét, így nem tudom)! Ha letelik ez az idõ, utána már bátran szexelhettek gumi nélkül, hisz a tabletta 99, 99% -os hatékonyságú!
A tabi lényege az, hogy véd.-) Nem kell mellette mást hazsnálni, ha rendesen szedi, és betartja a tájékoztatóban leírtakat. Figyeljetek azokra oda és akkor nem lesz baj, lehet önfeledten szeretkezni.-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nalatok ki veszi meg a gumit?

En lany vagyok, en a parom, vagy ketten vagyuk meg? Es milyet ajanlotok?

9

Ha elsőre nem védekeztünk, csak szorította, lehetek terhes?

Először feküdtünk le, még nem is terveztük egyáltalán, így nem volt nálunk gumi. Viszont nagyon megkívántuk egymást így a tövénél elszorította a péniszét a barátom és úgy rakta be. Amikor azt mondta hogy elélvezett, akkor kivette és mikor elengedte akkor jött csak bármi is, addig teljesen száraz volt a vége. Mennyi az esélye így a terhességnek?

8

Ha a barátommal úgy szexelünk hogy nem védekezünk, de nem élvez belém. De előtte jön egyszer kétszer véladék. Attól teherbe eshetek?

6

Megjott, de pettyezve es vannak benne ilyen "darabok". lehetek terhes?

4

Szerintetek mi lehet?

a párommal arra kényszerültünk hogy escapellet kellett bevennie
után 4 napon keresztül nagyobb mennyiségű vérzése volt
ma kellett volna megjönnie a menstruációjának, de nem jött meg
lehetséges, hogy baba van a dologban?
ha vérzett a gyógyszertől akkoris?

3

Van köztetek olyan, akinek fogamzásgátló mellett kimaradt a menzesze?

4 éve szedem, eddig mindig napra pontosan megjött, mindig reggel, most 1 napot késett, délután jött meg és nagyon-nagyon gyenge, hol vérzek, hol nem.
Tesztet csináltam, negatív.

2

Ha egy hetet kihagyok az előírt 3 hét után mától hétfőn vagy kedden kell bevennem a következő gyógyszert?

4

Lifestyle skyn? Tapasztalatok? Nem szakad könnyen?

1

Mennyi idő elteltével lehet alkoholt inni az Escapelle eseményutáni tabletta után?

2

Van e olyan fogamzásgátló tabletta amit lehet közgyógyra is íratni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!