Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm tabit szedni, és nem (2 db)

Barátnőm tabit fog szedni, és nem tudjuk mennyire véd. Ez mellett még kell-e gumival védekezni, vagy mehet teljesen minden nélkül, és akár el is mehetek benne?

Legjobb válasz: Igen egy ideig kiegészítõ védekezést is kell alkalmaznotok!Ha a mensije 1 napjától kezdve szedi,akkor elméletileg 7 nap múltán már véd,de ha a mensije más napján kezdi el szedni,akkor mind 2 esetben ajánlatos 1 hónapig még kiegészítõs védekezést alkalmazni!

Igen egy ideig kiegészítõ védekezést is kell alkalmaznotok!Ha a mensije 1 napjától kezdve szedi, akkor elméletileg 7 nap múltán már véd, de ha a mensije más napján kezdi el szedni, akkor mind 2 esetben ajánlatos 1 hónapig még kiegészítõs védekezést alkalmazni!
A betegtájékoztatót meg díszek találták ki????Talán el kellene olvasni.Van olyan tabi ahol az elsõ egy hónapot javallják, van olyan ahol az elsõ egy hetet, van olyan ahol az elsõ 2-3 napot és van, ahol semmit.Mivel rengeteg fogamzásgátló tabletta van forgalomban, így tényleg csak az orvos, vagy a betegtájékoztató tudja megmondani, hogy meddig kell.Meg amikor elkezdtem szedni, akkor találtam valami oldalt ahol fel voltak sorolva ezek.
A betegtájékoztatóban benne van, hogy mikortól véd (mivel nem írtad le a gyógyszer nevét, így nem tudom)! Ha letelik ez az idõ, utána már bátran szexelhettek gumi nélkül, hisz a tabletta 99, 99% -os hatékonyságú!
A tabi lényege az, hogy véd.-) Nem kell mellette mást hazsnálni, ha rendesen szedi, és betartja a tájékoztatóban leírtakat. Figyeljetek azokra oda és akkor nem lesz baj, lehet önfeledten szeretkezni.-)

Milyen érzés mikor a fiú beleélvez a lányba? A barátnőm elkezdte szedni a tabit és eddig csak úgy voltunk hogy kihúztam mikor elakartam menni és a hasán pl mentem el. Milyen érzés mikor nem kell kihúzni és beleélvezhetek?

Legjobb válasz: A fiúnak biztos jobb,mint hogy ki kell venni,és neki kell befejezni a dolgot.Én lányként nagyon élvezem,bár nem jelent annyira fizikálisan kirobbanó érzést.Sokszor barátom inkább kiveszi,hogy utána újra tudjuk csinálni,de én inkább jobban szeretem ha belémélvez,végülis az a teljes kielégülés szerintem.(tablettát szedek,mielõtt vki leoszt :) )

A fiúnak biztos jobb, mint hogy ki kell venni, és neki kell befejezni a dolgot.Én lányként nagyon élvezem, bár nem jelent annyira fizikálisan kirobbanó érzést.Sokszor barátom inkább kiveszi, hogy utána újra tudjuk csinálni, de én inkább jobban szeretem ha belémélvez, végülis az a teljes kielégülés szerintem.(tablettát szedek, mielõtt vki leoszt :) )
Én is csak a lány szempontjából tudom leírni! Remek érzés! Mikor érzem, hogy megfeszül, felnyög, elélvez egy erõteljes mozdulattal, még 2-3 döfés és rámomlik egy hatalmas test teljesen elgyöngülve! Neked is biztos jobb lesz majd a tabletta hatása után, nem rontja el a meghittséget a dolog, és nem kell arra koncentrálni közben, hogy baj ne legyen belõle! Egyébként szerintem nem hülye a kérdés! Engem is érdekelnek a válaszok!
Sokkal jobb, már csak az orgazmus miatt... Maszturbáláskor nem akkora az orgazmusod, mintha nõben mennél el... Plusz, mikor fröcsögsz, sokkal jobb, megduzzad a kéjléc, és kéjesen feszítõ érzés, ahogy lüktet ott bent:) A parnered hüvelye meleg, és nedves, és körbeöleli a péniszt...És és föld a két orgazmus, tapasztald meg, rá fogsz kapni az ízére;) 23/F
Én, mint fiú, viszont nem tudom leírni...nincsenek szavak :D de most komolyan, az ténylegesen a teljes gyönyör :) :)
Én lány vagyok, nekem jó érzés mikor érzem, hogy pumpál/lüktet :)
A párom azt mondta, hogy jobb mint ha a hasamra élvez. De ha elkezdte szedni a tablettát, akkor rövidesen megtudod.
Fölöslegesen írtál. Honnan tudjuk helyetted h mégis mien az érzés.? mindenkinek mást jelent a dolog. Próbáld ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!