Találatok a következő kifejezésre: Barátnőm nem a szexet, mit (88 db)

Barátnőm nem kívánja a szexet, mit tehetnék?

Sziasztok, ez egy nagyobb lélegzetvétel?bb dolog lesz, de próbálom tömören írni!!

Legjobb válasz: Fiúk, ara gondoltatok,hogy talán a fogamzásgátló tabi miatt apadt a lelkesedésük? Ugyanis ezektõl eléggé csökken a libidó,sokan panaszkodnak erre és sokan csak a tabletta szedése után jönnek rá.. (vagy még késõbb) mikor már újra kívánják a szexet. Én 25 éves lány vagyok és imdáom a szexet. Fél éve vagyok a barátommal és mostmár váltanánk a gumiról,ezért mélyedtem el a témában,mivel gyógyszert pont emiatt nem szeretnék szedni.. élvezni akarom a szexet amíg csak lehet,mindenféle hormonok hatása nélkül. Ha a bnõtök gyógyszert szed,akkor nem árt erre is gondolni,hogy esetleg emiatt nem akar annyit szexelni. Egyes gyogyiknál eléggé kijön ez:S

Fiúk, ara gondoltatok, hogy talán a fogamzásgátló tabi miatt apadt a lelkesedésük? Ugyanis ezektõl eléggé csökken a libidó, sokan panaszkodnak erre és sokan csak a tabletta szedése után jönnek rá.. (vagy még késõbb) mikor már újra kívánják a szexet. Én 25 éves lány vagyok és imdáom a szexet. Fél éve vagyok a barátommal és mostmár váltanánk a gumiról, ezért mélyedtem el a témában, mivel gyógyszert pont emiatt nem szeretnék szedni.. élvezni akarom a szexet amíg csak lehet, mindenféle hormonok hatása nélkül. Ha a bnõtök gyógyszert szed, akkor nem árt erre is gondolni, hogy esetleg emiatt nem akar annyit szexelni. Egyes gyogyiknál eléggé kijön ez:S
A nönél a hosszu elöjéték nagyon fontos.Akkor hozod elö a szexuális vágyát irántad.A kezdetleges nyirkosodást sok férfi engedélynek veszi, pedig még nagyon nem az.Mert még nem kivánka ilyenkor igazán e nö a szexet.Tovább kell játszadozni vele.Ne legyen a hölgy fárdt se.Próbáld reggel, ébredés után, mondjuk hétvégén amikor nincs suli. Nagyon tetszik hogy nem hagyod öt rögtön ott, hanem kitartóan próbálkozol és mered kimondani a problémádat. Nagyon sok sikert, mély szerelmet és remek szexet mindkettötöknek!!
Hát mit ne mondjak elég sok részletet írtál. Ott kezdeném, hogy talán túl rámenõs vagy, amit teljesen megértek, mert hát pasi vagy és 20, szóval akkor is kicsit mérsékelned kéne magad és nem erõltetni a szexet mert azzal csak az ellenkezõjét éred el a lánynál és ettõl te is idegesebb leszel mégjobban kívánod és talán már nem is úgy szólsz hozzá, és ez már az ördögi kör. Ezt kellene valahogy megtöni. Talán megpróbálhatnál egy helyet találni, ahol csak ketten vagytok nem a koleszban, ahol nyugi van, a jól bevált módszerek félhomály, egy kis füstölõ, ha szereti masszázs elõtte esetleg egy jó vacsi vagy közös fürdõzés, szóval lazísd el és aztán nerohand le, csak simogasd kényeztesd és ha a végén mégsem akar szexelni akkor ne érezze rajtad hogy csalódott vagy és nem akadj ki, mond hogy semmi baj esetleg kérd meg, hogy orálisan vagy kézzel juttasson el. Szerintem egyszerûen egy kicsit több odafigyeléssel és megértéssel elérhetsz valamit, de ne erõltesd mert az nem vezet sehova. Ha ezt nem vagy képes vagy nem akarod megtenni érte és magadért, akkor lépj tovább. El kell érned hogy élvezze a szexet, hogy ne az legyen, hogy csak letudjátok és ne az, hogy amit kicsit látod, hogy izgalomba jön, már nyomulsz is befelé, lassan legyen minél nedvesebb és nagyon kívánjon, akkor jól érzitek majd mindketten magatokat. Nem árt ha sokat beszélgettek és ne érezze, hogy mindig csak a szex körül jár az eszed. Ha tényleg szereted akkor szánsz rá idõt, hogy meghódítsd és ezt most komolyan mondom. Nem írtad mióta vagytok együtt, és lehet, hogy szexeltetek már párszor, de az nem volt az igazi, sok-sok idõ és türelem kell, hogy kiismerd és meghódíts. Sok sikert kívánok hozzá és türelmet meg kitartást. Csak lassan és ügyesen!
Sajnos pontosan ilyen kapcsolatban élek. A dolog addig fajult , hogy már kezdtem kételkedni a saját férfiasságomban, mármint az önbizalmam teljesen a béka segge alá került. Mondom nem hiszem el, hogy bennem van a hiba. Megbeszéltük és kijelentettem , hogy addig nem szeretném csinálni amíg õ is nem fogja akarni igazán. Vártam , hogy lehet hogy megváltozik a helyzet de tudjátok mit? Nem változott meg semmi. Az eredmény az lett, hogy már másfél éve nem feküdt le velem. Nem tudom elhagyni, mert nagyon szeretem, és azt tartom, hogy van neki ezer más pozitívuma, nehogy má ezt ne tudjam neki elnézni. Végülis egy életre társak vagyunk vagy mi.... Megcsaltam és az önbizalmam visszatért, ugyanis a másik csajjal fantasztikus volt NEKI IS, meg persze végre nekem is. Nem fogom neki elmondani mert nem akarom bántani, és szerintem ha meg is tudná, nem változna semmi. Érdekes hogy fantasztikusan megvagyunk egymás mellett, minden frankó, csak a sex hiányzik teljesen. Én megtalálom másnál, neki meg úgy sem élvezet. Szerintem megoldás nincs. Ha a jelenlegi barátnõnkhöz ragaszkodunk, akkor a sexuális élet örömeit más nõ társaságában kell keresnünk, amúgy minden más tökéletesen meglesz otthon is.
Én is ilyen vagyok:s Szval nem irigylem a pasim helyzetét:S
Nah ez idáig nagyon ismerõs srácok... sajnos mostani kapcsolatomba én is találkoztam ezzel a gonddal de legalább tudom h nem vok egyedül... Fél éve vagyunk kapcsoltaba és durván 2hónapja kedtük a nemi életet.. szûz volt már nem az mégis fáj neki látom rajta hogy nem érdekli még is azt mondja hogy igen igen és még az elõjátékon sem vagyunk túl õ már kezdeni akarja és mst jön a java csináljuk és annyira fáj neki hogy abba kell hagyni én komolyan nem értem .. komolyan a szakítás határán vagyok már.. Már néha azt hiszem velem van a baj pedig 3évig volt kapcsolatom egy lánnyal akit szinte mindig a csúcsra vittem tudom nem ugyanaz nem ugyanúgy de õ még az élvezet határán sincs.. kanok ilyet tapasztaltatok már?
Tökéletesen megértem a problémát mert én is éppen ilyen csajjal élek együtt már 5 éve. 10 éve vagyunk együtt, abból kb az elsõ három évben mûködött minden. Nem mondom hogy tökéletesen de úgy éreztem hogy egy gyönyörû kapcsolatban élek és talán õ lesz az akivel majd megöregszem. Fogalmam nincs hogy mi kavart be de most már én is nagyon szeretném megoldani ezt a problémát ugyanis nekem már nagyon hiányzik a sex. A legszörnyûbb az egészben az hogy még megcsalni sem tudom ugyanis nagyon szeretem és inkább tûröm a sex teljes hiányát. Megpróbáltam már minden létezõt amit csak el tudtok képzelni. A romantikus vacsorákon a hosszú beszélgetésig, hogy nem is említem neki nehogy rámenõsnek tartson hiszen majd akkor õ eldönti hogy mikor legyen sex, majd akkor amikor neki jól fog esni, én alkalmazkodok. Semmi nem segít. Nem vagyok az a rámenõs tipus és én is szeretem a hosszú elõjátékokat. Az ember fejében aztán már megfordul minden hülyeség, hogy már nem szeret, vagy mással biztosan jobb lenne neki, egyszerûen minden amit itt elõttem leírtatok. Amikor már komolyan rákérdeztem hogy akkor hogyan is van ez, sírt és esküdözött hogy õ nagyon szeret és hogy nem akar elveszíteni. Egyszerüen csak neki nem jelent semmit a sex, õt NEM ÉRDEKLI a sex. Nem tudom meddig lehet ezt így bírni. Valahol a szivem azt súgja hogy igazat mond és tényleg létezik ilyen is hogy egy embernek a sex semmit sem jelentsen. Nehogy félreértés essék az izgalommal meg orgazmussal nem volt nála soha semmi gond. Szóval nem frigid. Ezért amikor olvastam az elsõ pár sort a kérdésben nagyon ismerõsnek tûnt a helyzet.Könyörgöm segítsen valaki!
Sajnos a helyzetem hasonló. Már mindent próbáltam. Volt, hogy kicsit erõltettem, volt, hogy egyáltalán nem, de akkor hónapokig semmi. Nem értem, hogy egy évig nagyon jó volt vele az ágyban, 3 év után meg szinte semmi. Pedig élvezi, ha együtt vagyunk, csak sztem már nem érdekli. Mint nekem a pizza: nagyon szeretem, jól esik, de ha más nem rendel fél évig sem eszem... Úgy érzem, mint egy több évtizedes házasság után, de csak 33 vagyok, nem tudom meddig bírom ki ezt az állapotot. Nem tudom hiol a határ a saját lelki egyensúlyom és a társadalmi elvárások közt. Megcsaljam vagy várjam míg szép lassan becsavarodom? Miért csinálják ezt a nõk???
Nem tudom mióta vagytok együtt, de a leirtak alapján a lány nem szerelmes beléd.Szerintem egy nõnél a szerelem és a szex elválaszthatatlan!Persze vannak kivételek és kivételes alkalmak is(pl.alkohol hatása...).Ha állandóan kifogásokat keres, egyszerûen nem akar veled szexelni.Olyan mintha ez egy nyûg lenne számára.A kérdés: csak veled ilyen vagy más férfival el tudná képzelni a dolgot?Ezt csak tõle tudhatod meg!Szerintem beszélgess el vele minél elõbb, mert itt már nem csak a különbözõ igényekrõl van szó a szex iránt.
Sziasztok ! Mi már egy éve és október 6.-án lesz kéthónapja hogy együtt vagyunk ! Eleinte Semmi probléma nem volt napi hét - nyolc alkalom . . :$ de egyszercsak -úgy fél éve- . . elkezdett fájni a feje de mocskosul . . azt hittük hogy migrén de nem . A fogai miatt fájt ! Azóta csökkent a nemi kapcsolatunk . Megszûnt a fejfájás , de semmi többszöri együttlét . Szeret meg érzem is hogy velemakar lenni meg minden , de mégis csak mikor odajutunk "nem" de miért ? - kérdezem én erre õ : "nemtudom" . Mindíg veszekedésbe torkollik ez az egész és én már nagyon unom ezt :/ Valamit kéne tegyek de nemtudom hogy mit ! Õ 18 éves én meg 20 ! Nekem kell a szex nemvagyok meg nélküle ! Fõleg ami az elején volt ! Ja tabit nemszed ! Itt akik elõttem írnak ott van tabi de nállunk még azsincs ! A nõi logikát nemlehet megérteni :/ Ha valaki megtudja az kérem szóljon ! Köszönöm ! Mit csináljak ?
Sziasztok! Azt kell mondjam félelmetes, milyen pontosan leírtátok a szituációt, melyben én is leledzem. Anamnézis ugyanaz: az elsõ fél-háromnegyed év szivárvány, rózsaszín köd. Aztán 1 év tájékán nálunk jött egy törés, és onnantól csúszda. Ma pedig itt a nukleáris tél. Persze ezt leginkább szexuális téren értem. Azon kívül nagyon jól megvagyunk és kedveljük egymást... A csaj maga a csoda. Épp ezért borzasztó fájó, hogy amikor arra kerül(ne) a sor: fáradt, nincs kedve, késõ van, másnap korán kell kelni, és még ezer kifogás. Majd jön a kedvencem: az ígéretek... (de ez ugyancsak egy nagyobb lélegzetvételû téma, melybe most nem kezdenék bele) És akkor itt van még a fantázia elvesztése, a kezdeményezõkészség nullára csökkenése és a spontanelitás eltûnése. Próbáltam én is már mindent, hogy ez kizökkenjen de - mint ahogy sejtitek - semmi nem mûködött. Szex csak akkor van, ha "kierõszakolom". Hozzáteszem, azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy egyszer-kétszer elviszi a párját egy wellness hétvégére, romantikázni... kis vacsora, kis séta, kis gyertyafény, aztán újból örökre minden happy és a csaj évekig pörög a rúdon. Hát nem. Mint tudjuk, ezek az elemek max ideig-óráig mûködnek, HA mûködnek. Mert ha pl. rendszert csinálsz belõle, egy idõ után megszokja és ugyanolyan unalmas lesz neki az érzéki fürdõzés, mint a reggeli fogmosás. Ha meg sosem csinálod, akkor te vagy az érzéketlen, fantáziátlan, szõrös talpú barbár. Ezért hatást elérni csak ezek megfelelõ súlyozásával lehet. Se túl sûrûn, se túl ritkán csinálva nem jó. Úgy érzéssel. Bár megmondom, én leginkább az õszinte beszélgetésben hiszek. Illetve hittem. Mert hiába a 100 átbeszélgetett (és itt monológra gondolok) éjszaka, a helyzet nem változik. Kezdem feladni a reményt... Ezt az oldalt is azért kerestem fel, hátha valaki megtalálta már a szent Grált, de lássuk be, mindannyian csak azért jövünk ide, hogy egy kicsit kikeseregjük magunkból a fájdalmat. (Köszi srácok, hogy ezt én is megtehettem.) Sajnos konyhakész megoldást úgy látom senki nem tud kínálni. Tudjátok én is próbálom nyugtatni magam, hogy lesz ez még jobb, és a helyzet javulhat, de valahol legbelül tudom, hogy erre elég kevés az esély. Az eddig eltelt idõ... a felsült próbálkozások... a reménykedések... a "könyörgések"... mind ezt erõsítik. Az örökös ellenkezés és kifogásáradat kezdi kiszívni a hitem. Az önáltatásom pedig -hogy elég jó vagyok Neki- nos, már nem a régi. Valahol úgy érzem féljük magunknak bevallani, hogy egy nõ akkor nem kívánja már meg a férfit, ha megunta és elvesztette az érdeklõdését iránta. Kvázi kiszeretett belõle... vagy legalábbis félig. Mintha szeretõkbõl testvérekké válnátok. Tehát a kérdés mindössze az, mi az, amit még bevállal az ember. Mi az a nélkülözés amit még kibír. Mi az a határ ameddig még el tudunk menni. Meddig tart az önbecsülés. Semmi jóval nem bíztatok senkit. És Te, Kincsem, ha olvasod ezt a bejegyzést (és nem kétlem, hogy fogod) itt a lehetõség, hogy meggyõzz a dolgok ellenkezõjérõl... Legyünk mi az a kettõ az ezerbõl, akiknek sikerül. Ui: arra azért kíváncsi lennék, hogy a 2007-es témanyitás óta a hozzászólók közül (+kérdezõ!) kinek hogy alakult az élete a párjával. Légyszi, ha olvassátok jelentkezzetek pár sor erejéig.
Elõzõ (24.) vagyok. Jelentem: nincs megoldás. Nincs esély. Ha elindultatok a lejtõn, annak tuti koppanás lesz a vége. Ha a nõlény nem akarja, te tótágast is állhatsz, és lehozhatod mind a csillagokat, átbeszélhetitek tucatszor a problémát, a végén úgyis megy az egész a kukába. Nincsenek csodák. A nõk "szerelme" nagyon is mulandó dolog...
Engem is érdekelne, hogy anno az elsõ hozzászólóknak hogyan alakult a további élete.. Én is hasonló szituban vagyok, mi már házasok vagyunk, azt mondja szeret stb. csak a szexet nem kívánja, nem is gondol rá, még önkielégítés szintjén sem. Teljesen reménytelennek érzem, próbáltam már én is sok mindent.. Tudja, hogy õ a hibás, de nem látom , hogy próbálna bármit is tenni ellene - és ez az igazi baj szerintem! Helyzetünk annyival nehezebb, hogy van egy 1 éves gyermekünk is, különben már szétmentünk volna szerintem.. Ennek így nem sok értelme van, már én sem közelítek nagyon, mert "minek".. úgy sincs sok értelme. Éljünk egymással mint a testvérek? Ez lenne a "megoldás"??
Kedves fiúk! Végig olvastam az egész témát, és megtöröm a csendet azzal, hogy "nõ" vagyok!És ahogy olvastam a bejegyzéseiteket sokszor felnevettem, bár olykor olykor azt sem tudtam, hogy inkább sírni volna-e jó.Ugyanis Nõként ugyanezt élem meg a párommal. A szitu ugyanaz a forgatókönyv:érett gondolkodású, komoly, értelmes, normális, tündér, lelkitárs tényleg a mindenem. Csak a szex nem megy. Voltak periódusok. Az elsõ, mikor megismerkedtünk, akkor fain volt minden 4 hónapig. Utána jött a vizsgaidõszaka, nagyon kivolt bukva, lecsökkent heti 1 re. Már akkor is szóvá tettem neki, hogy jó lenne gyakrabban összebújni, de láttam, hogy rossz pillanatban kaptam el, mert nagyon ki volt merülve a tanulás miatt. Még lelkiismeret furdalásom is volt, és bocsánatot kértem, mert úgy éreztem nem vagyok megértõ. Aztán lement a vizsgaidõszak, utána nem változott semmi, konkrét oka nem volt hogy miért, nem változott a helyzet. Aztán félévvel késõbb diplomamunka írás, meg államvizsga.. elõre féltem, tudtam mi következik..Hát havonta 2-szer nyúlt hozzám, és azok is csak akkor, amikor már én kényszerítettem, vagyis erõlködtem, hogy már nagyon akarom. Most februárban sikeresen leállamvizsgázott, és lediplomázott, semmit em változott a helyzet, majd hogy nem beleõrülök, minden nap úgy fekszem le, hogy kívánom, ha csak a karját megsimogatom attól is felizgulok. De õ ezt érti...Többször kezdeményeztem, olyan is volt hogy elhúzta a kezem, úgy hogy másnap nem is emlékezett rá. Csak mikor mondtam neki, akkor még õ volt felháborodva. Minden pillanatban azt várom, mikor leszünk együtt. Szenvedély, kéj, gyönyör nulla. Most azt várom, hogy mikor látom már azt rajta, hogy letépné rólam a bugyit is.. De minden nap csak várakozok..Szeretem, álompárnak tartanak minket, és közben én kész vagyok..Nem tudnám megcsalni, tisztelem nagyon, többször mondtam neki, kezdeményeztem, szexis göncök, meg platform cipõ mit nem ér. Ha csak meztelenül állok elõtte az se hozza úgy tûzbe max egy kedves becécgetést kapok, hogy " kis csupim"..és ennyi. Már lassan szégyenlõs vagyok elõtte, az önbizalmam a nullával egyenlõ.nem tudom mi lesz ordítani sírni tudnék mikor egy barátnõm meséli, hogy egész éjszaka szeretkeztek a párjával..Az önkielégítés sem használ, tegnap a fürdõszobába már majdnem sírtam, hogy nem ezt akarom tovább és abba is hagytam..Azt mondja, hogy szeret, és odáig van értem. A ragaszkodást érzem, és hogy komolyan vesz, nem csal meg ez tuti, de nekem ez nagyon kemény.Õ sem szed tabit, a seggét is kinyalom, mindent megteszek érte, amit csak akar. Volt hogy nem is hoztam fel a szex témát, és akkor érzete hogy bajom ez, akkor hirtelen 3, 5 perc alatt megcsinált, de szeretkezésnem nem mondanám semmiképpen. Nem szereti ha spontán hozzáérek, akár játékból sem.Ugyanakkor mondja, hogy gyereket akar tõlem..meg minden..ja egyébként 30 éves..nem egy kiégett férfi, nagyon tudom szeretni, csak a szex..na én kedves férfiak mit tegyek? Adjatok ti tanácsot nekem, mert sokszor úgy érzem, hogy megveszek.
26-os vagyok. Na, nálunk megvan a válasz.. félredug az asszony. pont. Más kell neki.. engem csak hülyített, sajnos már másodjára megy ez, ugyanazzal a fazonnal -> válás lesz. Csak a gyermekünket sajnálom..
26-os! Együtt érzek. Sajnálom. Tudom, ez így önmagában semmit nem ér, de átérzem a fájdalmad és a tehetetlenséged. Nagyon jól tudom milyen, amikor nem kívánja az embert a párja, amikor elhidegül... Szegény kisgyereket sajnálom még. Kitartást! 24-es voltam
27-es! Légy üdvözölve a farkasok barlangjában. Nyugodj meg, itt senki nem fog szétszedni. Mindenkinek ugyanaz a problémája, mint neked. Nincs otthon szex. szeretkezés. szerelem. Mondjuk én spec egy dolgot nem értek. Miért hisznek az emberek olyan szentül abban, hogy minden problémának van megoldása? Hogy mindent, ami egyszer eltört, meg lehet ragasztani? Tudom milyen úgy élni, hogy melletted él szerelmed tárgya, és te csak ácsingózol, áhítozol utána... Mint egy festmény a múzeumban, vagy egy szupergyors sportkocsi képe az újságban... Fantasztikusan tetszik, baromi jól néz ki, de nem érintheted meg, elérhetetlen. Nem igazi. Nem valódi. Kirakhatod a szobád falára, bámulhatod órákig, beszélhetsz hozzá, és bízhatsz abban, hogy egyszer majd a tiéd lesz, DE NEM. Soha nem lesz. Valahogy így van ezekkel az elmúlt szerelmekkel is. Próbálkozunk, próbálkozunk, de ami egyszer elmúlt, reménytelen visszahozni már. Tudom, utáltok azért, amiért ilyeneket leírok. Nevezhettek kiégettnek, cinikusnak, de akkor is ez a véleményem. Nem kell elfogadni. Lehet küzdeni ellene, erõlködni, mondogatni, hogy "Ugyan már! Velünk másképp lesz!" Kutya fülét! A lelke mélyén mindenki tudja, mi történik a szakadék mélyén ha a párja elindult a lejtõn, és a kocsi csak robog, robog lefelé. Ha túl késõn eszméltél fel, már nincs az az erõ, ami megállítsa. Én is csak egy furcsa félmegoldást találtam az én problémámra. Át kell értékelni az életet! Változni, változtatni kell. Nem a másikon, mert azt úgysem lehet. Magunkon. Nekünk KELL megváltozni ahhoz, hogy ennek a furcsa együttélésnek legyen jövõje. Már, ha szánunk neki jövõt. Legelõször is el kell fogadni, hogy a másik soha nem fog úgy viszontszeretni, mint te õt. Ez alap. Nem tudunk vele mit kezdeni, tényként kell elfogadnunk. Túl kell tenni magunkat rajta. Tudom, nem egyszerû és ezzel épp az egész lényege veszik el, de ez az ára. Nekem hónapokba telt míg sikerült. Kedvesem darabosra törte a szívem, nem egyszer, többször. Ezek után felállítottam magamnak néhány egyszerû szabályt, és most azok szerint élek. Pl. 1. SOHA többé (senkinek) nem mondom, hogy "szeretlek" 2. NBS - Ne bízz senkiben. (nem is bízom) 3. SOHA nem nõsülök meg újra (elvált vagyok) És ha nem is remekül, de élünk. Még szex is van néha. Ma már nem vagyok az a nyálas, romantikus alkat, aki voltam. Keményebb, kérgesebb, kiábrándultabb lettem. Ez volt az ára. Meg egy csomó önsanyargató, álmatlan éjszaka, több ezer egyedül letekert és lefutott km, számos egyedül végigcsinált verseny, rengeteg ronggyá hallgatott dal, és egy feladott álom. Döntse el ki-ki maga, hogy megéri-e. Nekem megérte, mert még mindig azzal a lánnyal élek, akibe több mint 3 éve beleszerettem, és akit azóta is UGYANÚGY szeretek. (Az már más kérdés, hogy nem mutat(hat)om ki.) Ez az én történetem.
27-es vagyok. köszönöm a válaszokat! Nos, én még mindig próbálkozom, és próbálom egyengetni a szálakat, hogy minden flottul menjen, mert a szexen kívül egyéb bajom nincsen.Volt azóta olyan, hogy minden nap együtt voltunk, mégis kevésnek érzem. Az elõzõ faszimmal évekig úgy ûztük az ipart naponta többször is, hogy elképesztõ, csak õ agyilag volt zokni, de sajnos abból is legbüdösebb néha napján, mikor rátört a féltékenységi roham. Nem tudom mit tegyek, még mindig egyenlõre, fiatal vagyok akarok még temérdek erotikát, szenvedélyt bujaságot mindent megélni. Nem tudok befásulni, és nem is akarok. És nem is tudok ehhez hozzászokni. Megcsalni nem tudnám, nagyon tisztelem és becsülöm. Egyébként beszéltem vele errõl, mindig azt mondja jó, meg utána egy darabig van is változás, de aztán megint kiindulunk a kezdõpontnál. Na de könyörgöm? Akkor most minden ilyen lecsengés után könyörögjek neki? Ez sem megy, én nem erõszakolom. Ha ez így megy tovább, akkor majd kiforogja magát a helyzet, meg az én agyamba is kialakul végre, hogy mit tévõ legyek.
Sziasztok! Érdekes, hogy (ahogy olvastam) egy lány sem írt a másik oldalról: én egy olyan lány vagyok, aki nem kívánja a szexet, legalábbis nem sûrûn. Talán a tabletta az oka, de õszintén bevallom, hogy sosem volt még szinte olyan jó élményem a szexben, hogy annyira akarjam. A barátomat szeretem, szerelemmel (aki már a võlegényem) és voltak lelki megoldatlan, lezáratlan gondjaim és ügyeim a családom miatt (és biztos vannak is még), és nem tudom, talán ez az oka, de általában csak olyankor akarom a szexet, amikor tudom h nem lehet (pl utcán, vagy amikor épp megjött) 3 éve vagyunk együtt, sosem szakítanék vele. Rengeteg problémám volt/ van az önbizalmammal, amit a páromnak sikerül szép lassan javítgatni bennem. Nem csak annyi a helyzet mindig, hogy elmúlt a szerelem. Lószart. Minden vágyam, hogy boldoggá tegyem, és szerelmeskedjünk szenvedélyesen, de mikor próbálkozik, akkor zavar, hogy úgy rákészül, hogy megtervezi kb minden pillanatát, és ettõl olyan kiábrándult leszek h el se kezdjük. Szeretném, hogy úgy vágyjak rá, mint õ. Akinek történt változás/megoldották, az leírhatná, hogy mit csinált a barátnõjével, mert én is ki szeretném próbálni. Köszi.
Kedves "Férfi" társaim! Ne haragudjatok a fenti macskakörmös, kissé irónikus megszólításom miatt, sajnos magam is eljutottam odáig, hogy sajnos úgy mond a fenti jelzõs férfinak érzem magam a javából, és sajnos nem véletlenül jutottam ehhez a topichoz. A probléma, hogy titkon reménykedtem, hogy kapok valamilyen jellegû "útravalót" a kiszáradt szexuális sivatagom oázisba való borításához. Sajnos úgy tûnik, hogy elenyészõ a "siker story-k" száma, és legkevésbé a titkon várt válasz miatt gépelem le ezen sorokat, sokkal inkább a névtelenségbe burkolózva engedek meg magamnak néhány panaszos sort. Párommal azt gondolom elég frissek vagyunk (1, 5 év). Hihetetlen összhang, harmónia, egyezõ erkölcsi és etikai alapok, egymás iránti tisztelet és szerelem ill. az ezeket idõlegesen megszakító mindennapos apróságokon kiblugyanó csetepaték (mosogatás, fõzés, takarítás) jellemeznek bennünket. Akárcsak az elõttem szólók esetében, úgy nálunk is ez a fajta szexuális hanyatlás elõjelek nélkül robbant be és keseríti meg az életem/életünket. Több tucat a témával foglalkozó oldalon megfordultam, keresve a választ, adott esetben szélesíteni a perspektívám a témában. Olyan számomra korábban elképzelhetetlen szintre sikerült lesüllyednem, hogy a kedvesem nõi magazinjait is átlapoztam -jó tanács: ne tegyétek egy nagy adag szenny az egész amolyan Szex és New York stílusban-. A sokat emlegetett praktikák: közös érzéki fürdés, masszázs, gyertya fény, vacsora, átbeszélgetett esték, séta, utazás, ajándék stb. mit sem ért. Csak az van bennem, hogy biztosan velem van a baj. Erre részérõl a következõket kaptam. Elsõ alkalommal azt válaszolta igen, velem van a baj. Természetesen a kompromisszum készség megvan bennem így a kedvére tettem. Még nagyobb odafigyelés, 110% fókusz rá és a mindennapi igényeire. 1 hétig mindennap én fõztem, mosogattam, takarítottam. Mi az amit kaptam? Egy jelentéktelennek is mondható amolyan "nesze" ezt akartad együttlétet. Kösz nem. Következõ alkalommal azt mondta nincs semmi baja velem és teljesen elégedett mindennel, csak nem kívánja. Nos eltelt kb fél év. Szeretem továbbra is csupán hajlamos a tekintetem ill. fantáziám elkalandozni. Ezzel még nincs gond, de attól félek ez bizony idõvel tettekké fajul. Manapság ott tartok, hogy amolyan "nem érdekel mit akarsz" érzésem van. Ha megkér valamire tudat alatt már rég eldöntöttem, hogy mondhatsz bármit süket fülekre találsz. Sajnos ez már az én gyarlóságom, de sajnos annyi idõt és energiát érzem úgy, hogy pazaroltam ebbe az egészbe, és szeretem annyira, hogy nem tudok tõle elszakadni. Remélem, hogy tud majd valaki felmutatni egy lekopírozható sablon ami univerzálisan mindenki problémáját megoldja a témában.
Utolsó elõtti vagyok. Nekem azóta megoldódtak a problémáim. Páromnak hormonális zavarai voltak. Még csak meg sem jött neki a havi baj. Azt hittük már gyerekünk sem lesz. Késõbb már megjött neki. Onnantól kezdve kívánt mint régebben. Szerencsére mást nem is akar. Én vagyok neki az elsõ és õ is nekem. És úgy terveztük hogy összeházasodunk. Hiába jön most a sok romantikus hogy szex nélkül is mûködik egy kapcsolat vagy egy házasság. Szükség van egy párnak az együtt létre. Ha minden jól megy akkor 1-2 év múlva el is jegyezzük egymást. Sok szerencsét a párotokkal! Kitartás! Mindennek van megoldása. Csak ne folyamodjatok alattomos eszközökhöz!
Sajnos nekem is csatlakoznom kell. Elolvastam a hozzászólásokat, minden hozzászólásból fel tudnám sorolni a leírt esetek 90%-át, mind jelen van a kapcsolatunkban....3, 5 év. Iszonyat nagy szerelem. Fél évet vártunk ( a lány miatt én tökéletesen tiszteletben tartottam, nem erõltettem, nem sürgettem rábíztam teljesen) a testi kapcsolattal.Az elsõ egy év... azt a mindenit milyen jó volt. De azóta? Azóta volt még egy kb 4-5 hónapos idõszak, mikor hasonló volt minden. De az utóbbi kb 1-1.5 év? Siralmas. Ugyan az a szitu, mint nálatok. Ugyanúgy szeret alig várja hogy megkérjem a kezét blablabla, de a szex? Kifogás kifogás hátán. Nyáron az a baj, hogy meleg van->majd télen jobb lesz. Télen az a baj, hogy hideg van->majd nyáron jobb lesz. Egyetemi szorgalmi idõszak alatt az a baj, hogy stressz fáradtság tanulás->majd nyáron jobb lesz. Nyáron az a baj, hogy nincs rendszer a napjaiban, majd suli közbe jobb lesz. Nappal az a baj, hogy még nappal van és nagyon szégyenlõs a drágám. Estére az a baj, hogy már fáradt. HA próbálkozom az a baj hogy mindig a szexrõl szól minden, ha nem akkor az a baj, hogy már nem szeretem, biztos azért nem. Más dolgon a szexen kívül nem tudunk veszekedni. Semmin nem veszünk össze soha, csak ezen. Próbáljuk közelíteni az igényeket egymás fele ( én megértõbb vagyok, mint eddig - legalább is próbálok az lenni - félre ne értsétek, nem besérülésrõl van szó, csak szomorúságról, ami érzõdik rajtam és ezért õ besértõdik, hogy nem értem meg. Na de könyörgöm és akkor én hol vagyok megértve?) Õ próbál többször engedni. Most gondolhatjátok, hogy nekem jobb a helyzetem, mert legalább van szex. De tudjátok mit? Nem, nem jobb. Hiába van 3-4 naponta, ha az olyan, hogy elnézést a kifejezésért, de tényleg nincs jobb leírás : "megengedi hogy megdugjam". Érzelem, szenvedély, vágy, kéj = 0. Semmi. Monoton mozgás, amibõl persze õ nem veszi ki a részét. Ez egy lánnyal akit szeretek?? Ez semmi, inkább már én sem kívánom, mert erre nem vágyom. Próbáltam én már mindent, "játszottam szerepet" a rámenõs macsótól kezdve a megértõ párig minden létezõ kombinációt kipróbáltam. És ez a legrosszabb. Nekem a szex a párommal úgy mûködik, hogy elsõ sorban az õ érdekeit nézem. Hogy õ élvezze, õ neki jó legyen, megkapja, amit meg kell kapnia egy nõnek, legyen az bármi amit szeret vagy kér. És csak az után jövök én ( saját magam számára). De ez már nagyon régen nincs meg. Régen? Ment minden mint a karikacsapás. Akár póz, akár helyszín, akár idõpont semmi nem jelentett akadályt(persze normális, társadalmilag elfogadott keretek között). Most? És a legrosszabb? Az én önbizalmam is a béka segge alatt sõt még annál is lejjebb van. Magamban keresem a hibát. Folyamatosan. Olyan gondolataim vannak, hogy egyszerûbb lenne megcsalni. Aztán haragszom magamra, amiért ilyet gondolok, mert szeretem. Elhagyni? Jobb embert el se tudnék képzelni. Csak az a fránya szex. Egyedül ott hibádzik' a dolog. De hát 23 éves vagyok ( õ 22). Nagyon kívánom :(. Mindenféle gondolatok járnak a fejemben... megcsalás, barátok irigylése, fantázia... Aztán lecseszem saját magam, hogy hogy gondolhatok ilyeneket. Nem tudom mi lehetne a megoldás erre. Próbáltam én mindent a fent említett dolgoktól kezdve romantikus vacsora, virágok, gyertyafényes fürdõ rózsaszirommal stb stb... mindent. Eredmény? Semmi... Beszélgettem más lányokkal? Igen, persze, közös társaság stb. miatt. Persze nem mentem bele semmibe, ami megcsalásba torkollott volna(rajtam múlt) még részegen sem. Az önbizalom elvesztésével akaratgyengeség is társul nálam. Ha szarul mennek a napok a fent említett dolgok miatt( már pedig szarul mennek) rá-rágyújtok egy egy cigire. Többet dumálok haverokkal, amihez sör is társul(persze ez nem heti több berúgás vagy ilyesmi félre ne értsétek). És tudom, hogy ez sem jó, de egyszerûen így könnyebb. Annyira elszállt az önbizalmam, annyira nem érzem, hogy férfi vagyok, hogy egyszerûen nem is törõdök már dolgokkal. Árt a cigi? Árt hát. De arra az 5percre megnyugtat. Tudom hogy ez rossz? Hogy ne tudnám, de úgy érzem "most ez a legkisebb gondom".Nem érzem, hogy férfi vagyok? Nem. Pedig errõl akár barát-barátnõ, akár a fent említett lányok (akiknek nemet mondtam) mind-mind biztosítottak. Akkor egy kicsit jobb volt, persze ugyan úgy nem tettem semmit, de lélekben, egy kicsit jobb volt. Ez mire sarkall? Hát arra, hogy õk megbecsülnének, mint férfit. Minden más lehetne. De én nem akarok mást. Én õt akarom. Ettõl ilyen nehéz ez... Már vágycsökkentõ után is kutattam. Gondoltam, ha növelõ van, akkor csökkentõnek is lennie kell. De semmi....
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez van! Vagy megcsalod, és titkolod, vagy elhagyod vagy szenvedsz vele, ha nincs erõd elhagyni!! Ezt mindenki mérlegelje, h hogy bírja a lelke! Nekünk egy szemhunyásnyit javult a helyzet. Igaz sok dolog hiányzik még mindig... , de kitartok :)
Köszönöm az elõttem hozzászóló hölgy válaszát. igaz nem az én kérdésem volt, de persze én is csak a panaszosok közé tudok sorakozni. Van ötletetek, hogy ha abbahagyná az én párom a bogyó szedését, akkor mennyi idõ alatt jöhet helyre a libidója. (persze, ha ez a baj) Nagyon nem tesz jót az ember önbecsülésének, ha ennyire el van hanyagolva a szexuális élete. Nálam is vészes a helyzet. Erõltetni nem lehet a szexet. Nekem nagyon fontos, hogy Õ is kívánja, de erre várhatok. Úgy mint ahogyan kérdez a kérdezõ is írja, az élet más területein igazán egymásra találtunk. Viszont ennek a hiánya kihat mindenre. Néha úgy érzem, hogy megörülök és nem bírom. Mi 6 éve vagyunk együtt és már régóta nem élünk normális nemi életet. Rengeteget kerestem az okát, próbáltam megbeszélni, kipróbáltam mindent ami eszembe jutott, olvastam könyveket, de nem volt siker. Ha nagyritkán mégis belevágunk, akkor minden rendben van. Igaz talán belevihetnénk több fantáziát is és változatosságot, de erre sem nyitott túlzottan. Na de én is… mindent nem akarhatok :) A bogyók rossz hatásáról már olvastam máshol is, de ezt még nem próbáltuk ki. Igaz azt sem tudom, hogy minek szedi, az a havi 1, vagy még annál is kevesebb alkalommal simán vigyázhatnánk máshogyan is. És a kérdezõnek írom, hogy nem a fiatal kora miatt szeretne folyton õrömet nyújtani és kapni, hanem csak azért mert férfi és ez kell hozzá, hogy annak is érezze magát. Egy tízessel vagyok több, de szerintem tökre szívesen és boldogan teljesítenék naponta többször is. Mázli, hogy van ilyen hely. Rég nem panaszkodtam ennyit. És az is mázli, hogy van problémánk, amit próbálunk megoldani. Mindenkinek sok sikert kívánok. Segítsünk egymást, úgy jobban lehet haladni! Egy kicsit már is jobban érzem magam! :)
Hello! Az "elõtted szóló hölgy" vagyok:) Nah én beszéltem, aztán erre 1 hete mégis elkezdtem bogyót szedni, bár én ahogy tapasztalni fogom ezt a libidó csökkenést én egybõl abbahagyom a szedését. Olvastam akinél már pár hét után visszajött a szex utáni vágy, de lehet vkinek 1-2 hónapba is beletellik mire kiürül teljesen a szervezetébõl. Én szerintem kb 1 hónap lehet, mivel akik terhesek akarnak lenni, azoknak 1 hónappal tabiszedés befejezése után ajánlott próbálkozni, szóval gondolom annyi idõ kell ennél is. Egyébként volt olyan lány aki azt írta, hogy 2 hetente egyszer kívánta meg a barátját, hiába szereti nagyon és hogy elég borzasztó érzés, hogy így érez tabletta mellett és ez csak most 1 példa amiket írtak itt, szóval elég esélyes hogy az asszonyaitoknál is ilyen gond áll fenn. Ezzel talán csak úgy tudtok segíteni, hogy beszéltek velük és megpróbáljátok meggyõzni, hogy ne költse mondjuk a pénzt és szüneteljetek tabletta ügyileg és aztán ha õ is észreveszi a változást, csak beismeri, hogy ezért volt. A jobbik eset pedig ha ez nekik se jó és maguktól belemennek hogy abbahagyják. Õszintén remélem, hogy megváltoznak ezek a gondok Nálatok!
Milyen tablettáról van pontosan szó ami elveszi a lány kedvét? Én is abban a cipõben járok, hogy többet szeretnék, de a párom elég "fukar" szex terén. :(
Sziasztok! Nálunk is nagyon hasonló helyzet alakult ki mint a nálatok.Kicsivle több mint 1 éve vagyunk eggyütt a barátnõmmel.Eleinte tökéletes volt a szexuális életünk, sõt mondhatni mesébe illõen jó volt.Az elsõ félévben napi többszöt is szeretkeztünk, de az idõ múlásával változott a helyzet.Egy idõ után már csak heti 2 szer szeretkeztünk, majd lassan eljutottunk a jelenlegi havi 2 alkalomhoz.Számtalan kérdés vetõdött fel bennem, hogy hogy jutottunk idáig, és mik az okok.A barátnõm a kapcsolatunk elején nagyonpajkos volt:) Imádta a szexet, sõõõt legtöbbször õ kezdeményezett:) Az utóbbi félévben azonban nagyon megváltozott a dolog.Jeleng kb elvégezendõ kényszerû feladatnak tekinti "asszem most megprobálhatjuk, ha gondolod szexelhetünk" idézek tõle. Próbáltam vele megbeszélni, megkérdezni hogy mi lehet a baj.Úgy véljük hogy a fogamzásgátló tabletta lehet az oka.Ezt egyrészt alátámasztja a hüvely szárazság is mert az is a gyóygszer miatt fordul elõ sok alkalommal a nõknél.Azonban néha úgy érzem más baj is lehet.Próbáltam rákérdezni de akkor abból egybõl hiszti van, "miért kell ezt mindig felhozni?" "ez a helyzet nekem is rossz, nem csak neked". Szóval nem juttotunk elõrébb:( Õ azt mondja még mindig nagyon vonzó vagyok számára, de több szexre nem képes.Létezik hogy a fogamzás gátló ennyire képes visszafogni a libidót hogy havi 1-2 szeretkezés elég egy 21 éves lány számára??? Az ágyban nagyon gyegéd vagyok, hosszú az elõjáték ezekkel nem lehet baj.Nem tudom mitévõ legyek.Az önbizalmam is hanyatlik.Igyekszem jól karbantartani magam, és figyelni magamra, hátha újra fellángol benne vmi.Bár õ szerinte nem ezzel van baj.Ezt el is hiszem mert tudom hogy szeret, de a szex vhogy már mégsem az a csodálatos élmény neki mint a kapcsolatunk elején volt, legalábbis ugy érzem.
Sziasztok!! Sajnos én is hasonló cipõben járok :( lassan két éve vagyok együtt barátnömmel és nem tudom mit tegyek. 1 hónap után feküdtünk le és egyszerüen csodás volt mindekettönk számára. Gyakran megkívántuk egymást így fogamzásgátló tabletta mellett döntöttünk( Yasmi nella). Az elsõ beszedés után 3 hónapig baj volt a mensturációjával, folyton megvolt neki. Eleinte kívánta a dolgokat de már nem annyira mint régen. 5-7 hónap után leáltunk a tablettával mert havonta 1x ha voltunk együtt. Ez mára a tabletta lerakása óta odáig fajult , hogy teljesen megszünt a nemi életünk. Nem tudom , hogy mi az oka mert nagyon szeretjük egymást. Én a tablettát tartom felelõsnek. Beszélgettünk róla és azt mondta , hogy nem is kívánja sõt magától az egész folyamattól írtozik , undoritónak találja(párszor probáltuk az orális sexet, nem sok sikerrel). Probáltam már mindent bevetni: hosszabb elõjáték, masszirozni, simogatni, beszélgetni, egyszerüen letámadni, új helyeken. Már már azon gondolkozom , hogy velem van a baj. Nyílván lehetnék izmosabb, de ha eddig mindig a csúcsra juttattam , hogy utána levegõt nem kapott akkor most miért nem kívánja? Örülök is meg nem is , hogy vannak velem hasonló helyzetüek. F/19
Halihó! Megvagyok döbbenve, hogy ennyien küzdenek rajtam kívül ezzel a dologgal! Ugyan ez a problémánk a barátnõmmel...25 hónapja vagyunk együtt és naon szeretem..viszont havi 2-3 alkalomnál nem várhatok többet :((! Mindíg én kezdeményezem a dolgot, végigpróbáltam mindent...romantikus vacsi...gyergya...forró fürdõ virágszirmokkal...de semmi változás!Az elsõ 6-10 hónapban kiválló volt a nemi életünk letámadot stb..és megvolt az eggyensúly is, holott szedte a tabit.De most valamiért egyszerûen kevés a sex...éppen tegnap próbáltam beszélni vele..de elkezdett sírni. Ezt szajkózta egyfolytában" Nem vagyok neked elég?" meg " Én akkor ezek szerint egy haszontalan tyúk vagyok??" Huhh naon kiborult...és én is..! Pedig normális hangvétellel indítottam...jó..nem is lett belõle veszekedés! És komolyan én érzem rosszul magam a dolog miadt, magamban keresem a hibát, pedig elmondása szerint naon jó velem a sex és szeret velem lefeküdni, de arra a kérdésemre, hogy akkor miért van ez? nem tudta a választ! Õ 20 éves én 23, én vettem el a szüzességét! Kezdem magam nagyon rosszul érezni, hogy életem szerelme nem akar (illetve saját bevallása szerint akar..de mégis havi 2-3 alkalom elég neki vmiért)velem sexelni...elõttem sokan írtatok és minden válaszadónál magamra ismertem 1 picit...volt a fejemben, hogy talán abba kellene hagyni.."de nehogy már ezért" meg sokminden van ami közös! Csak sajna az én álláspontom amit neki is mondtam az az, hogy fiatal férfiként boldogtalan vagyok mellette és nem érzem azt, hogy férfi vagyok, viszont mint rózsaszín felhõkön repkedõ szerelmes kisfiú borzasztó módon jól érzem magam..! Legjobban nekem a spontán dolgok hiányoznak....mindíg megmondja elõre, hogy huhúúú holnap rádvetem magam mert nagyon ki vagyok éhezve (gondolom magamban: és miért nem most)-de nem akarom erõltetni- aztán eljön a másnap ..egész délelõtt..délután..simogat fogdos..és amikor rá kerülne a sor viszakozik..."ugye nem baj szivem" és mégi mit tudnék mondani ezek után??!!Persze, hogy semmit...csak befordulok a fal felé és alszom...reggel meg még õ van megsértve..nahh szal ez a gond!Nemtom mitõl lehet ez...megvannak zakkanva a lányok és asszonyok vagy mi?? Én már egy sexológushoz is elakartam menni...de nem értette a barátnõm, hogy miért...nahh ehhez szóljatok hozzá! Ugye érzõdik a kangörcs?? :D Mint mondtam én próbálkozom többet..õ olyankor adja az ártatlan kislányt...játékosan.."nem...ne..nemár" de olyan sokáig tart ez, hogy sokszor már azért folytatom, hogy ha már belekezdtem....kb 15-20 percig csak a "nem" szót hallom.. Remélem minnél hamarabb megoldódik a dolog valahogy..és a sorstársaknak is remélem, hogy lesz megoldás erre!!!!! HA FÉRFINAK SZÜLETTÜNK AKKOR MIÉRT NE ÉREZHETNÉNK MAGUNKA ÚGY IS? Nem? :D Bocsi, hogy iylen sokat írtam de friss a beszélgetés élménye... :D
Sziasztok! Én is hasonló cipõben járók a párommal. Mi lassan 3 éve vagyunk együtt. A kezdetekben nálunk is hibátlanul mûködtek a dolgok, de már jó ideje kb 2 éve csak vegetál a szexuális életünk. A párom megismerkedésünk idején is már jó ideje szedte a fogamzásgátlót, yadine-nt. Aztán amikkor már nem kívánta, akkor utána olvasott a neten, hogy ez biztos a fogamzásgátlótól lehet. Mert elmesélése szerinte az elsõ barátjával nagyon aktív volt a nemi életük, de mivel nem védekeztek semmivel sem és sokat izgult, hogy teherbe esik, így a következõ kapcsolatnál, inkább elkezdett gyógyszert szedni. Egy jó ideig az mondta, nem is változott a libidója, de lassan elkezdett csökkeni, mig havi 1 alkalom lett az átlagos. Aztán most velem van, de velem az elején tényleg rendbe volt minden, volt, hogy napi 3x4 szer is volt. De aztán egyszer elkapott valami hüvelygombát egy szálodai WC-ben, és utánna kg 2 hónapig nem volt semmi. Õ nem a betegségre fogta hanem a gyógyszerre. Ezért váltott gyógyszert. Azt szedte fél évig, és persze semmi sem változott. Most már 7-8 hónapja abba hagyta a gyógyszer szedését, de továbbra sem kívánja a szexet. Szerinte még mindig nem ürült ki a szervezetébõl!? Persze én ezt nem hiszem el, vagy nem tartom valószínûnek. Én is próbálkoztam már mindennel, masszírozással, persze én is úgy jártam mint egy elõttem szóló, mindig bealudt, aztán segéd eszközökkel, de ezeket nem kedvelte. Szóval én sem tudom, mi tévõ legyek. Kitartok még egy ideig, de tényleg nem szeretném így leélni az életem, hogy majd 10 év múlva visszagondolva, azt mondjam magamnak mibõl maradtam ki. Mert nálunk is minden rendbe van, tényleg szerettem és leélném vele az életem, de kimondhatatlanul hiányzik az, hogy érezzem valaki kíván úgy isten igazán. Nem is feltétlen a szex, hanem az érzés, mikkor egy fáradt munkás nap közepén kapsz a párodtól egy sms-t mondjuk, hogy de jó lenne összebújni, és alig várom hazaérjünk, rád ugrok.... Személyes vélemény szerint, a gyógyszer egy jó kifogás arra, hogy legyen magyarázata a lányoknak arra miért nem szeretnék a szexet. Szerintem a fejben dõl el a dolog, talán már kiélte magát szexuálisan? Nem is tudom. Sokat gondolok én is arra, hogy talán velem van baj? Biztos mûködne neki is egy másik pasival. Hisz az elején a gyógyszer ellenére nálunk is mûködött. Talán valami a kapcsolatunk közben megváltozott, vagy elromlott. Talán túl sokat voltunk együtt, hisz a 3 évbõl 2.5-õt együtt is aludtunk. De ha ez elrontotta, akkor ne legyen senkinek se komoly kapcsolata. Szóval nem értem, én is csak a sötétben tapogatózok. Ha érteném a nõket, akkor már gazdag lennék, és lenne egy Háremem :-). Valakinek vannak még tapasztalatai, hogy gyógyszer abba hagyása után, mennyi idõvel tért vissza a libidó? Mert õ elsõnek 3 hónapot mondott. Aztán 3 hónap után semmi változás, mondott 6-ot. 6után szintén semmi, most azt olvasta annyi idõ múlva megy el a hatása, amennyi ideig szedte. Akkor várjak még 5 évet? És ha addig sem lesz változás?! Nekem már sokat jár a fejemben, hogy talán nem õ akkor az igazi, talán szakítani kellene, de hát a remény hal meg utoljára, és én még reménykedem. Bocsi kicsit hosszúra sikeredett az írásom. Mindenkinek kívánom, hogy jöjjön rendbe a szexuális élete! Üdv: Anonimus
Sziasztok.. Én is hasonló cipõben járok, mint ti. mondjuk nálam még nem harapódzott el ennyire ez a dolog, de most h. olvasom a hozzászólásokat, egyre inkább el vagyok keseredve. Mi pont most járunk két és fél éve, én 25, a barátnõm 20 éves. A járásunktól számított fél évre kezdtük el a nemi életet.. akkor még nálunk is minden jó volt, akár többször is csináltuk naponta.. Tényleg rendben ment minden... aztán körülbelül egy fél év múlva kezdett el megváltozni a helyzet.. egyre kevesebbszer akarta, és ez nekem rohadtul fáj.. mivel szerintem ha tényleg kellünk valakinek akkor az vonzódik hozzánk ezen a téren is, és nem úgy kell rábeszélni a dologra.. meg alapból az is milyen már h. nekem kell felhívnom a figyelmét, és ezek után õ benne van, és élvezi is, de akkor is, ne mindig én legyek már a kezdeményezõ fél.. egy darabig azt mondtam h. oké biztos nem akarja meg minden, és hagytam, nem akartam erõltetni a dolgot, azt hittem h. jobb lesz, de nem lett jobb.. Én egy eléggé higgadt természetû pali vagyok, és soha nem gondoltam volna h. ordítani tudnék azzal az emberrel akit õszintén, szívbõl szeretek. Nagyon sokat gondolkozok azon h. ez mitõl lehet, és mindig arra a következtetésre jutok h. vagy megcsal, vagy nem vagyok neki jó. Amikor megkérdezem h. jó e velem, persze mindig azt mondja h. ha nem lenne jó már rég váltott volna, meg h. fantasztikus, de könyörgöm, ami fantasztikus azt mért nem szeretné az élete során többször is átélni.. Most ott tartok lelkileg h. már olyan is van h. nem tudok elélvezni ha csináljuk mert egyszerûen bizonytalan vagyok már mindenben.. Az önbizalmam nekem is a béka segge alatt lakozik valahol emiatt, mert úgy érzem h. nem vagyok jó, úgy érzem h. nem vagyok jó ember... Már arra is gondoltam h. talán a természet direkt alakította ki a férfiak és nõk közötti efféle differenciát, mivel a fajfenntartást tekintve ugye a természetnek az a jó ha megcsaljuk a barátnõnket.. Csakhogy azért itt volnának érzelmek is, amirõl a természet nem tud, vagy az érzelmek nem is léteznek csak valami humán illúzió amire ráfoghatjuk az együttlétet? vagy csak a szexuális értelemben vett erkölcstelen szónak akart így értelmet adni a természet? Nem tudom.. Azt viszont tudom h. nekem sokkal többre lenne szükségem, elsõsorban arra h. õ is akarja, és arra h. ha akarja akkor csinálja is.. A veszekedéseink 90%-a ezen alapszik sajnos.. Nagyon el vagyok keseredve, és sehol nem látok kiutat ebbõl.. Már azon is gondolkoztam h. ez valamiféle betegség a részemrõl, de szerintem huszonévesen ez normális. Egyszerûen nem értem.. Alkalom van rá, habár manapság elég sokáig elhúzódik ( volt h. órákig és mégsem mentem el ) de lehetõségünk hál istennek van, és ez a legbosszantóbb h. nekünk van lehetõségünk, nincs köztünk távolság vagy bármiféle akadály, és mégsem, inkább valami mással üti el az idejét. Azon is gondolkoztam h. ez mennyire önzõ dolog a részemrõl, de nekem az is kell h. neki is jó legyen, sõt azt tartom elsõdlegesnek, és nagyon jól esik ha örömet okozhatok neki, úgy h. ilyen értelemben nem gondolom magam önzõnek, önzõ akkor lennék, ha minden aktus alatt csak én mennék el és leszarnám h. õ mit akar ( sajnos ezt néha tapasztalom is az õ részérõl :((( ) úgy érzem lassan teljesen belebetegszek ebbe.. már a saját dolgomra sem tudok odafigyelni, mert mindig azon gondolkozok, h. épp kivel van, merre, és mit csinál ( mint pl most is ) Rohadt nagy lelki teher ez, amivel nem biztos h. meg tudok birkózni.. Remélem egyszer majd változik a helyzetem, illetve a hasonló helyzettel kínlódó férfiak helyzete...
Nekem is hasonló problémám van. Ahogy nézem a válaszokat szerintem az én helyzetem sem javul. Úgy tûnik addig is marad a kezem... :D Mindenre kéne egyébként egy külön nõ! Az egyik szexre, a másik fõzésre, stb. Akkor nem lenne probléma...
Nem árulok el nagy titkot, hogy nem szórakozásból olvastam végig ezt a témát, hanem mert én is ugyanebben a cipõben járok. Sõt, hogy tetézzem a helyzetet, már a második barátnõnél...akinél nincs szex. A kifogások a szokásosak, fáradt vagyok, holnap korán kelek, fáj a fejem/hasam. Majd holnap!...és a társai. Most kb jelenlegi párommal havi 2 alkalomnál tartunk, amivel nem vagyok elégedett, de gondolom ennyivel ti se érnétek be. Fõleg, hogy ez a nõ (aki már 3, 5 éve barátnõm) egy istennõ és gondolhatod mennyire szeretem, ha ennyi idõ után írok ilyet. És hogy ne érezzétek magatokat annyira rosszul elárulok egy titkot, mivel ugye ilyet férfiember nem szívesen oszt meg másokkal...a leányzó még szûz. Érted? 3, 5 év után. Többször próbálkoztunk, volt hogy tartottam egy kb 2 órás elõjátékot masszázzsal, simogatással, síkosítóval...stb de semmi. Most ott tartunk, hogy gyorsan letudjuk az orális szexet, amivel szerencsére nincs gond, de már kb fél éve nem is próbálkoztunk vaginális szexszel. Pedig nem vagyok amatõr a témában (vagy lehet mégis). Elõtte már voltam jópár nõvel, szûzzel, tapasztalttal, volt elõtte egy közel 3 éves komolya kapcsolatom -ahol szintén nem vt szex egy idõ után- . A baj h nem érzem magam férfinek, mert van mellettem egy nõ, akit imádok és elmondása szerint õ is szeret, ráadásul még playmate kinézete is van de a szex az nem kell neki. Egyszerûen nem jön magától. Mindig jön a majd holnap és társai...de ezt már írtam. Kb minden haverom irigykedik, milyen gyönyörû barátnõm van, szorgalmas, kedves, bújós stb...de ennyit a pozitívumokról. Nem véletlenül tévedtem erre az oldalra, mivel erõsen gondolkodóba este, mivel de'javu érzésem van. Az elõzõ barátnõmnél ugyanezek a problémák voltak, akkor is beszéltünk róla....de semmi változás. Után egyszer meg azon kaptam magam, hogy kb 20adjára dugok egy 17 éves kis feketét gyönyörû mellekkel és persze hogy kiderült a dolog. Mai ésszel már nem tenném ugyanezt. De a jelenlegi helyzet nem jó, valamit tenni kell. Pár napja erõsen a szakítást fontolgatom, csak nem egyszerû a döntés, mivel szeretem és tényleg nem tudok más negatívumot felhozni a kapcsolatunkban. Viszont mivel szeretem így bántani se tudom és nem akarom megcsalni pont ezért. A másik dolog, hogy kb esélyét nem látom, hogy orális szexen kívül van bármi másra esélyünk. Ami valljuk be egy férfiállatnak kevés. Hiányzik a szenvedély, a vad szex és társai. Kocsivásárlás elõtt állunk, de a jelenlegi helyzetben nem lenne okos dolog bármi közösbe belevágni. Most meg konkrétan már a beszamolok.hu-t nézegettem, hogy melyik lányon vezessem le a "feszültséget". De ez se megoldás, plusz drága mulatság. Mindannyian azt várjuk, hogy valaki leír egy 3 lépcsõs programot, hogy mit tegyünk és minden varázsütésre ismét rózsás lesz. De ki kell ábrándítsak mindenkit. DE FEL A FEJJEL, ajánlom ezt a videót mindenkinek! Mucsi megmondja a frankót: https://www.youtube.com/watch?v=a2qZ10bWUcw Nálunk 2 esélyt látok, A) szakítunk B) beveszünk egy harmadikat. Még összeszedem a megmaradt férfiasságomat és bátorságomat és majd írok mi lett a vége.

Mit tehet egy egészséges férfi ember ha nem kell neki barátnő, de a szexre viszont van igénye?

Jobb-bal kéz, kutya, macska, tyúk, szomszédnéni, önszopás jelleg? "tippeket" hagyjuk, köszi.

Legjobb válasz: Második, te valamit nagyon félre olvastál... Nem kell neki barátnõ, de szexre van igénye = prosti.

Második, te valamit nagyon félre olvastál... Nem kell neki barátnõ, de szexre van igénye = prosti.
Erre valók a prostituáltak.
Te most csak önigazolsz. Ha akarsz, menj prostihoz, de ne itt kérj rá engedélyt, és ne akard elõadni, mennyire egészséges, természetes dolog. Sok ku.rva van. Biztos sokan járnak ku.rvákhoz, ebbõl következõen. De a többség ettõl még az egészséges, kanos, és erkölcsi normával és tartással is rendelkezõ pasiktól azt várja, hogy rárántsanak.
Tarts egy olyan barátnõt aki ugyan így gondolkodik mint te. Angolok ezt a friendship with benefits kategóriával illeti, kb. arról szól a dolog, hogy van egy kedves lány aki a barátod is egyben és néha könnyítetek egymáson, de nincs köztetek párkapcsolat. Nehéz jót találni.
Ha valódi húsvér nõvel akarod, nagyon nehéz lesz partnert találni, mert a nõk a szexet általában szolgáltatásnak tartják és fizetned kell érte. (Persze ezt így nyíltan nem szabad kimondani, de errõl van szó.) Ha nincsenek nagy igényeid, akkor viszont szerencsével járhatsz, a csúnyábbak, öregebbek, valamilyen csúf hibával rendelkezõk körébõl.
Nézd meg a Barátság extrákkal címû filmet. Pacsi :)
prosti! van elég.
A kérdező hozzászólása: Prostihoz majd maximum egyszer fogok elmenni, az is valami 18 éves fiatal egyetemista csaj lesz. :D Költöttem már más hülyeségre is sok pénzt, ez még belefér, de hülye nem vagyok, illetve heti 100-110 ezer forintom sincs prostikra. " Tarts egy olyan barátnõt aki ugyan így gondolkodik mint te. Angolok ezt a friendship with benefits kategóriával illeti, kb. arról szól a dolog, hogy van egy kedves lány aki a barátod is egyben és néha könnyítetek egymáson, de nincs köztetek párkapcsolat. " Ilyenen vagyok egyébként most is, de tényleg nagyon nehéz találni, fõleg a távolságok miatt. :( Amúgy lehet kicsit furán hangzik ebben a korosztályban, de engem ugyan úgy felizgat egy szépen megöregedett nõ, mint egy fiatal szép lány, szóval ebben is benne lennék, de nem vagyok olyan beállítottságú, hogy elkezdjem fûzni anyum barátnõit. :) Illetve nem is olyan stílusban öltözködõk mint ahogy az idõsebb nõk "elvárják", így nehéz dolog ez is. Azért próbálkozom, a filmet megnézem, és köszi a válaszokat. :C
Majd jönnek a szokásos értelmes válaszok, hogy akkor menjél el prostihoz és majd találsz egy olyan lányt, akibe szerelmes leszel és akkor...stb.
A kérdező hozzászólása: Utolsó te mirõl beszélsz? Szóval nem írtam azt, hogy én prostihoz szeretnék menni. A fenti felsorolásból is csak azért hagytam ki, mert annyira taszítanak a qrvák. Ha kíváncsi vagy rá, azért nem akarok barátnõt, mert mint kiderült, sajnálatos módon a tapasztalataimból, hogy a nõk nagyon nagy százaléka aljas hazug qrva, így pont ezért nem kell barátnõ, mert a vége úgyis az lesz, hogy kiderülnek a hazugságaik. Õszintén szólva semmi bajom nem lenne azzal ha egy nõ több férfival lefekszik, ott szokott a gond lenni, hogy a legkevésbé sem férfival csinálják ezt. Hanem buta, nyomorék, balfsz mûmájer köcsögökkel. Ráadásul õk maguk is buták. Egy nõ nekem attól nõ, hogy okos, intelligens, mûvelt, és ugyan ilyen férfiakkal fekszik össze csak. A mennyiség már teljesen mindegy, ha nem más kárára teszi. A fizetõs qrvák is ugyan ez a helyzet, csak ráadásul még pénzt is kérnek érte. Én ha menni fogok valaha is egy ilyen "nõhöz", akkor tárgyként fogok vele viselkedni, mert abban a szituációban csak annyit jelent nekem, így legkevésbé sem érdekel az, hogy õ más férfiakkal is kefél. A rárántás dolog kicsit elavult szemléletmód számomra, nem csak a kielégülés a fontos, hanem az is, hogy boldoggá tegyek egy nõt, hogy megkapjak egy nõt, és érzelmileg is adjon valamit a szex, szóval mondhatni inkább szeretkezésre vágyom.
Szerintem vanak olyan hülgyek is akiknek szintén ilyen igényei vannak, biztosan talász olyan ismerkedõs oldalt is ami pont ilyen jellegû párkapocsolatokkal foglalkozik.

Barátnőmmel 10 hónapja vagyunk együtt, de még nem volt szex. Mi lehet a probléma?

Petting már volt sokszor, análisan kielégít engem és én is ?t, de amikor megpróbálok behatolni, tiltakozik, azt mondja fáj neki.

Legjobb válasz: Szerintem az orálra gondol az anál helyett.

Szerintem az orálra gondol az anál helyett.
Análisan? Nem orálisan? Nem mindegy egyáltalán...
Gondolom orálist akart írni a kérdezõ, de kissé mellényúlt...
éés? ha még a fogalmakkal sincs tisztában... vajon mennyire végzi jól a dolgát azon a téren, és a konkrét aktusnál. talán fel kellene izgatni rendesen a csajt akkor biztos nem fájna neki, v nem érdekelné..
tényleg análisan?
istenem..nem mindegy, emberek?meg különben is nincs abba semmi, hogy análisan elégíti ki a barátnõje..a prosztatát ingerli így és sokkal jobb... a kérdezõnek:nekem úgy hangzik ez az egész hogy inkább durvábban fogalmazva megerõszakolták, nem?De ha nem is annyira az is lelki sérüléseket okozhatott benne.Valószínûleg nem fáj neki csak egyszerûen nem meri/nem akarja a rossz emlékek miatt..Vagy beszélj vele komolyabban errõl vagy próbálj segítséget szerezni(anyja tud errõl egyáltalán?) egy pszichológus/pszichiáter személyében.Mivel gondolom nem is nagyon akar más emberekkel beszélni errõl ezért talán tudna egy pszichológussal..és úgy könnyebb feldolgozni. 17/F
Drog és alkohol.
Szerintem ha nem akarja, beszéljétek meg miért nem: lehet, hogy nyomós oka van rá (pl. vallásos, rossz tapasztalat), de az is elõfordulhat, hogy csak fél, vagy x idejig várni akar vele. Ha tudod, mi az oka, akkor lehet róla beszélni. Egyébként meg kedvesen érd el, hogy õ is kívánja: csókkal, simogatással, összebújással stb.
Ha még nem akarja akkor várhatnál is mondjuk amíg õ is akarja...

Barátnőmmel 1hónapja vagyunk együtt s nem engedi a szexet, mit csináljak, hogy engedje!?

Szombaton olyan helyzetbe voltunk,hogy már jöhet a szex is,de nem engedte... Várjak még vele!? Mert azt mondta,hogy még ez korai,azt megengedte,hogy be nyúljak a nadrágjába,s csináljam,de ő semmi se,csak egyre jobban karmolt később megkérdeztem erről s mondta,hogy ne szokjak hozzá...honnan fogom tudni,hogy készen áll?! Vagyis,hogy eléggé felizgult ahhoz,hogy szexeljünk!? S,hogy csináljam,hogy eléggé felizguljon?!

Legjobb válasz: Ez attól függ hány évesek vagytok. Egyébként az 1 hónap az lehet korai, fõleg, ha még kicsit tapasztalatlan, de úgy amúgy is. Megfontolt, semmit sem akar elsietni.

Ez attól függ hány évesek vagytok. Egyébként az 1 hónap az lehet korai, fõleg, ha még kicsit tapasztalatlan, de úgy amúgy is. Megfontolt, semmit sem akar elsietni.
Nagyon takony vagy te még a k*ráshoz, ha van esze a csajnak gyorsan pattint...
A haverok miatt akarsz vele lefeküdni? Minden lány errõl álmodik...
A kérdésre válaszolva: Várj még úgy egy évet...
1 hónap?XD Elég korai:(
Szerintem sietsz nagyon, 1 hónap hova elég? Ahhoz sem elég, hogy megismerd. Szerintem elõször a bizalom, mikor tudom, hogy nem csak arra kellek, meg a szeretet, és utána. 14L
Nézzetek pornó filmet , attól beindulnak a csajok is...
Szerelem szex kategóriában több választ kapnál.
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm! Akkor még várok! Én sem akarok semmit sem elsietni.. Csak a haveroktól furcsa az hallani, hogy így meg úgy lefeküdtek a barátnõivel.. Én meg még egyszer sem szeretkeztem a barátnõmmel!
1 honap utan le akarsz fekudni vele? ennyibe nezed a baratnodet? A puszta megismeresehez is tobb ido kell!A haverjaid meg ne peldakent lebbegjenek elotted. A baratnod is jobban megbecsultnek erzi magat, ha nem az a fo celod minnel hamarabb agyba vidd. A kitartast rozsat terem, a rosszmajuak szerint mas egyebet nem.
hany evesek vagytok, meg szuz a baratnod? szerintem megeri varni :) teremts meghitt kornyezetet erezze magat biztonsagban, tudja h nem kell sietni.eleg zavaro tud lenni ha a teso a szomszed szobaban van , v epp csak fel orara ures a lakas... aprankent, lassan halad, mindig picit tobbet, legyen sok petting, de ne kenyszerits ra semmit ha eroltetni fogod nem fogja engedni. szeresd es ne jatszd ki ot, ha erezni fogja h megbizhat benned sztem nyert ugyed van, hidd el h nem kell olyan nagyon sokat varnod hisz az o hormonjai ia rakoncatlankodni fognak es tuti kivanni fog teged, csak sztem meg fel es nem biztos a dolgaban, termeszetes h nem akar semmit elsietni 19L
Nem az a lényeg, hogy nedves legyen és fizikailag létrejöhessen az aktus. Ez nem egy gyár ahol a soron megcsinálod a kellõ mûveleteket és kész. Ha készen áll azt tudni fogod. Egyébként néha szóba lehet hozni, persze nem úgy, hogy "mikó szopsz mán le", hanem általánosságban a szexrõl.

Beleszerettem egy olyan férfiba, barátnőm bátyja ráadásul, akivel nem működne a szex. Mi legyen?

A helyzet az, hogy beleestem egy férfiba. Vicces, édes, humoros, teljesen magába bolondított. De: hááát... ma reggel mikor szexre került volna a sor... hááát... kicsi neki. Nagyon. És vékony. Mint egy virsli kb. Mit tegyek? Nem mondtam semmit, mondtam, hogy egyenl?re még korai, és eljöttem.

Legjobb válasz: HA igazán szeretnéd nem jöttél volna el, és nem hazudtál volna neki

HA igazán szeretnéd nem jöttél volna el, és nem hazudtál volna neki
én is úgy gondolom, a méret nem fontos, sõt, én az átlagost vagy annál kisebbet kedvelem. DE bizony megboldogult ifjúkoromban belefutottam olyan helyzetbe, amikor tényleg nem tudtam, bent van-e már. sötét volt, így nem tudtam elõre informálódni, és amikor rájöttem a hibára, már nem lehetett visszakozni:-( mindegy, neki jó volt, én meg továbbálltam. hiába a legédesebb pasi a világon, egy gyerekméretû pénisz nem tudja megadni az "odaadom magamat neked" érzését, ami számomra sokkal fontosabb szex közben, mint az orgazmus elérése.
Nem hallottad még, hogy a méret mennyire keveset számít? Szegény pasi, még jó, hogy nem nevetted ki. Tényleg szereted?!
egy esélyt adhattál volna....a kicsi fütyi elég játékos lehet ...:) )
Az hogy szex közben felálltál azzal a dumával hogy áááááá mégis úgy gondolom korai még rendesen a lelkébe mászhattál :S
Talán csak még nem volt teljesen harcrakész...
Sajnos akárki akármit mond, a méret számít. Viszont azt írod, hogy még elõtte eljöttél. Akkor viszont nem is tudod, hogy mire lett volna képes:D Nekem is volt dolgom ilyen férfival, és hát öööö nagyon kellemesen csalódtam :) Inkább azt mondanám, hogy az elsõ pillantás nem minden. Egy esélyt adhattál volna neki.
Ha a szex nem mûködik, akkor kár erõltetni a kapcsolatot. Keress egy olyan fút, akivel jobban passzoltok szexuálisan.
A kérdező hozzászólása: Jelentem, a szex nagyon jó volt! :)
De aztán mondd el milyen volt!
14:56 vagyok. Örülök, hogy így döntöttél, kívánom, hogy kellemesen csalódj azon a téren. Ezek szerint mégiscsak szereted. Mindent bele:-)
.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat, azóta beszéltünk, szerintem adok neki egy esélyt. Majd elválik. :) Írok, hogy milyen volt... (Szerintem holnap lesz a napja)
hm... mikre képes egy vékony virsli, mi? :D

A barátnőm nem tudja élvezni a szexet mit tegyünk?

Sziasztok! Lenne egy olyan gonduk a barátnőmmel,hogy nem túl régen jöttünk össze. már megtörtént a dolog,de nem tudja élvezni a szexet csak nagyon ritkán és akkor is kevés ideig. Rajtam kivül 1 pasival volt még csak,de azzal se élvezte sose.Nagyon zavarja őt is és engem is kezd mostmár,hogy nem tudunk úgy együtt lenni ahogy kellene pedig nagyon szeretjük egymást és már orvoshoz akar fordulni. Ha elkzdem újjazni akkor szinte minden alkalommal elélvez 2-3 percen belül,de amint a szexre térünk szinte mindíg elmegy a kedve meg valamikor érzi valamikor nem amit csinálok. Pedig kíván mert lehet rajta látni és mindíg kezdeményez. Voltam már jópár másik csajjal és még soha nem volt senkinél ilyen gondom ezért is vagyok tanácstalan. próbáltunk pózokat váltogatni,de még egyik sem volt 100% os. valami ötlet esetleg,hogy mi lehet a gond? Esetleg van valami vágy fokozó amit lehetne alkalmazni az ő esetében?

Legjobb válasz: Szia! Pár ötlet: -Lelkileg mennyire vagyok összhangban? Ez a testi együttlétet is befolyásolhatja. -Van bármilyen betegsége, ilyesmi? Gyógyszereket szed? Ezektõl esetleg lehet ilyen. -Az furán hangzik, hogy valamikor érzi, valamikor nem, amit csinálsz... konkrétan mit csinálsz? -Elõjáték van? Mi lenne, ha megnyújtanátok, hogy jobban ellazuljon? Sok sikert :)

Szia! Pár ötlet: -Lelkileg mennyire vagyok összhangban? Ez a testi együttlétet is befolyásolhatja. -Van bármilyen betegsége, ilyesmi? Gyógyszereket szed? Ezektõl esetleg lehet ilyen. -Az furán hangzik, hogy valamikor érzi, valamikor nem, amit csinálsz... konkrétan mit csinálsz? -Elõjáték van? Mi lenne, ha megnyújtanátok, hogy jobban ellazuljon? Sok sikert :)
Nyilván akkor az az oka hogy megerõszakolták.
Amikor levetkõzött akkor szép lassan puszilgasd a mellét, aztán haladj lefele a punciig. De közben simogasd. Kezd el simogatni a csiklója körül. Ha ettõl nem nedvesedett be az gáz. :D Akkor nem jössz be neki testileg, vagy lelki gondjai vannak.Ha kemény lesz a bimbója, jó jel. Csókolgasd, nyaljad, pusziljad, rakd be.
". Ha elkzdem újjazni akkor szinte minden alkalommal elélvez 2-3 percen belül, de amint a szexre térünk szinte mindíg elmegy a kedve" ha ujjazásnál elélvez akkor nem fizikai-testi probléma, hanem lelki-pszichés lesz.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan azon , hogy valamikor érzi valamikor nem azt értem, hogy ahogyan éppen d..om valamikor érzi, hogy benne vagyok aztán nem aztán megint igen és van amikor még csak pózt se váltunk. Nincs semmilyen betegsége. Elõjáték is rendben van. Én arra tudok gondolni, hogy lelkileg van gond mert a legelsõ neki nem úgy történt és nem olyannal akivel kellet volna. És nagyon sajnálom mert már tegnap sírt is és fél, hogy emiatt elfogom hagyni. Próbálok mindent megtenni érte mindíg kérdezem tõle, hogy most jó e mit csináljak máshogy hogyan lenne jobb neki , de hiába jó neki és élvezi egyik percrõl a másikra elillan a varázs és annyi volt :\
A kérdező hozzászólása: Ezek mind megvannak. A bimbója mindíg kemény :Dlevetkõztetem elkezdem nyaktól csókolgatni már akkor karmolja a hátamat aztán megyek szépen lefele. 2nappal ezelõtt nyaltam ki elsõnek 2perc nem kellet és elélvezett. Szóval ilyen téren nincs gond, hogy nem kíván mert van amikor letépi rólam a boxert.
Én nõ vagyok, és velem is volt ilyen. Az oka nálam az volt, hogy magára a szexre vágytam, de nem voltam szerelmes az illetõbe, inkább csak a szeretet. Még egy estre tudnék gondolni. A fogamzásgátló csökkenti a libidót, nem tudom õ szed-e bármifélét.
A kérdező hozzászólása: nem szed semmit. én úgy érzem és úgy is látom rajta h szerelmes. amire gondolunk az az, hogy 15 évesen egy 32 éves palival volt akit nem is szeretett nem is akarta csak erõszakoskodott vele és megtörtént...
Elõzõ vagyok. Érdemes lenne pszihológushoz fordulni, az tudna segíteni.

A barátnőm szűz és nem is akarja a szexet, mit tegyek?

ő 17 én 19. 3 hónapja vagyunk együtt és hallani sem akar a dologról.Belé szerettem,elhagyni és megcsalni nem vagyok képes,viszont már rettentően kívánom a szexet.várom a tippeket.köszi

Legjobb válasz: Szerintem örülj, hogy jól nevelt barátnõd van. 17 éves, hova siessen? Fõleg 3 hónap után? Elhiszem, hogy kívánod, de neki nem jött még el az ideje.

Szerintem örülj, hogy jól nevelt barátnõd van. 17 éves, hova siessen? Fõleg 3 hónap után? Elhiszem, hogy kívánod, de neki nem jött még el az ideje.
ha még korainak tartja, akkor hagyjad. Ha igazán jó pasi akarsz lenni akkor nem kényszeríted. Esetleg sima petting?
Várj.
ha Te beleszerettél akkor nem így viselkednél úgy látom csak a szex a lényeg amúgy végre van egy értelmes lány, szûz, persze nem fogja a szájába venni, még messze van a szextõl sajnos nem érdemled meg, fogalmad nincs mi van a kezedben ill õ mit ér Neked, egy szerelmes képes várni, Te nem, gondolkozzál el ezen N
Használd a kezed addig!
Akkor tök igaza van a csajnak, nem érdemled meg, mert nem szereted eléggé.
Nem mindenki akarja 17 évesen elveszíteni az elsõ párkapcsolatban, kedves Milfhunter. Ez nem hülyének nézést jelent, csak azt, hogy a lány tudja, hogy neki mikor jön el az ideje.
Kezdesz valóban szánalmas lenni. Ha annyira oda vagy a nõért akkor nyugodtan várjál rá éveket, hagyd hogy hülyének nézzen. Ha rám hallgtasz ott hagyod és inkább kefélsz másokkal. Ez a legtisztább.
Bakker, tényleg nem érted. Itt lihegsz, mert nem akarja még elveszteni. Ennek több oka lehet. 1. Vár az igazi párkapcsolatra 2. Még túl korainak tartja 3. Fél 4. stb. Csak egy példa volt csak, hogy esetleg az igazira vár! Egyébként nem 17 évesen szokták megtalálni az igazit, úgyhogy borítékolom, hogy nem hozzád fog feleségül menni.
A kérdező hozzászólása: de ha nem erõltetem akkor honnan tudom hogy mikor kész rá ?
Hát pl onna, hogy a füledbe súgja. Vagy simogatáskor már intimebb helyekre is téved a keze. Sokféleképpen jelezheti. :)
:D Öcsém, egyszerû vagy, mint a faék! Majd SZÓL, ha kész rá!
A kérdező hozzászólása: nem fog szólni csak jobban ismerem, inkább meghal szüzen
Hagyd a sunyiba!!
Te még mindig ezen pattogsz, hogy "inkább meghal szüzen". Maradjunk annyiban, hogy az a te szexuális vonzerõdet IS minõsítené, ha ezt választja. Roppant türelmetlen, egoista önzõ alak vagy.
A kérdező hozzászólása: szerintem te már ne kommentelj többet, köszi.
Milfhunter, nem talált :) De nem is azért vagyok itt, hogy a saját nemi életemrõl beszéljek :) Én szurkolok a leányzónak, hogy ennél a fickónál jobbat találjon, mert ezt csak a f*rka vezeti, esze nem sok van. Egyébként az is érdekes, hogy a legtöbben azt mondták neki, hogy várjon, és továbbra is azt mantrázta, hogy demiértnemakarlefeküdnivelem. Persze az ember azt várja, hogy megerõsítsék, de nem ezt kapta - naná, hogy frusztrált.
hagyd a francba, már ennyi idõsen illene kefélni egy tisztességeset az õ korában..lehet lepontozni, de ez igy van
Azért az kissé beteg, hogy még egy kis petting sincs. De jól teszi, hogy nem dobja oda magát ennyi idõ alatt.
3 éve vagyunk együtt a barátommal és a második évfordulónkon vesztettem el a szüzességemet! Kb mikor 1 éve voltunk együtt akkor kezdtünk pettingelni. Elég sokat várt a barátom és nagyon türelmes volt :) 18/L
Elõzõ Az szép, de hogy lehet kibírni? Ültök az ágyon vagy egy padon és nem önt el a vágy, hogy csókolgassátok meg tapizzátok a legjobban szeretett embert?:D Érdekes lehet..
Ez nem megy programozottan. Nem hiszem, hogy tud, vagy akár van fogalma arról, mikor lesz rá hajlandó. 3 hónap nem hosszú idõ, fõleg egy szûz lánynál. Azért összeborulás, ölelés, csókolózás, talán még egy kis simogatás is gondolom van. Idõ kell neki. Ha erõlteted valószínûleg az ellenkezõ reakciód váltod ki. Hagyd, hogy õ kívánjon téged és érezze késznek magát. Azt nem lehet megmondani kinél mennyi idõ. (Ha vallási okokból fogja vissza magát, az más kérdés. Akkor az se kizárt, hogy pl a házasságig is vár. Rajtad múlik hol a határ, mi az amit még képes vagy érte elviselni.)
A kérdező hozzászólása: ha úgy hogy együtt vagyunk más párkapcsolatra vár, akkor ki is nem érdemli meg a másikat ?
A kérdező hozzászólása: petting sem jöhet szóba, azt mondta hogy a szájába nem veszi
Szûz lány, és a szájába dugnád?! Ennyire nem lehetsz türelmetlen! Szerelmes vagy belé? Akkor VÁRJ.
A kérdező hozzászólása: de rettentõen türelmetlen vagyok. :D fõleg hogy azóta már ketten fel is ajánlották magukat, egyszerûen nem bírom már a várakozást.
A kérdező hozzászólása: felajánlották magukat de visszautasítottam õket, mert õt akarom, ezért nem érdemlem meg ?
Mit érdemelsz meg? Egy jó nagy pofont az apjától szerintem. HA SZERETED, vársz. Ha csak egy strigula lenne, akkor keress mást!
A kérdező hozzászólása: ez nem neked szólt, nem így értettem a megérdemlést
Ilyenkor "farkas efekt" van. Ülsz a lyuk mellett és vonyítasz. Mást nem tehetsz, VÁRSZ! 3 hónap még nem akkora idõ. Persze, ha korábban rendszeres nemiéleted volt, elhiszem hogy buzog benned a vágy, de ez van. Türelem.
Ajánld fel a pettinget! Ha nem vevõ arra se hagyd a francba! Ugyan annyi jogod van a kapcsolatban, mint neki, de már most a kutya szerepben vagy. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: végre srácok, köszönöm az építõ tanácsokat.
Megkérdezed miért nem akarja. Ha azt mondja nem vonzza a dolog, akkor hagyd a fenébe. Ha még várni szeretne, akkor VÁRJ
A kérdező hozzászólása: Tegnap hoztam fel neki a témát, tudja hogy mennyire kívánom, poénosan 2 évet mond és röhög rajtam
eddig is kaptál tanácsot: várj. Gondolkozz már egy kicsit: szûz. Csak 17 éves. Nincs tapasztalata. De te már erõszakolnád, hogy de rögtön feküdjön le. Mert te már nem bírod. Inkább hagyd ott, nálad jobbat érdemel!
Errõl beszélek, hülyének néz :)
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem erõszakolom hogy feküdjünk le 2x hoztam fel neki konkrétan a témát, de teljesen kilátástalannak látszott mindkétszer a helyzet
De ha õ nem akar, akkor miért nem fogadod el, hogy várni akar? Az is lehet, hogy nem te vagy az igazi neki, és inkább megvárja a megfelelõ párkapcsolatot. Miért is KELL szexelni 17 évesen?
én kidobnám bármennyire is szeretem, nem lehetek boldog ilyen mellett :( F19 am szûz vagyok én is de nem sokáig sztem

A barátnőm nem kívánja a szexet. Mit tegyek?

Lassan 1 éve vagyunk együtt, mindketten 17 évesek vagyunk. A 4. hónapban feküdtünk le el?ször egymással(mindketten szüzek voltunk).A kapcsolat elején azt mondta, hogy heti 3 szex az lesz a minimum :)... de most ott tartunk, hogy 1hónapja nem szexeltünk, pedig itt a nyár és egy csomó lehet?ség adódott volna rá... de azt mondta, hogy nem lehet mindig szexelni, meg hogy nem az a legfontosabb...

Legjobb válasz: Ha-ha! Friend zone is coming! XD

Ha-ha! Friend zone is coming! XD
A kérdező hozzászólása: Nekem állandóan azt mondja, hogy nem érzi jól magát, meg hogy mennyire szeret...
Hát ennek több oka is lehet...vagy az h már nem nagyon érez irántad semmit vagy már fontolgatja egy ideje, h hogy is mondja meg neked azt h részérõl már vége. Vagy esetleg más pasi jött a képbe. :(
más dugja!
Csináld jobban :-)
Valószínûleg nem rózsaszín a dolog már mint az elején. Te döntésed.
Ez már az elsõ lépés a szakítás felé. Inkább te dobd ki õt, mint hogy õ téged.
Hát ha az elõtte lévõ idõszakban az egyedüli programot a szex jelentette akkor értem...
Mert lassú vagy! :)
Miért köröznek le mindig?...:D
kérdezd meg tõle, hogy miért...lehet találgatni mindenfélét, de úgy se fogunk rá értelmes választ adni (lehet hogy elege lett hogy úgy érzi csak a szexre használod, vagy nem élvezi és akkor minek, vagy elege lett a nyomulásodból vagy fél a terhességtõl bla bla bla) KÉRDEZD MEG TÕLE!!!

Miért nem kívánja a barátnőm a szexet? Mi tegyek?

Sziasztok! 25 éves fiú vagyok, van egy barátnőm, akivel közel 2 éve vagyunk együtt, ő is 25 éves, és az utóbbi időben soha nem kívánja a szexet. Soha nem volt kezdeményező típus, kicsit szégyenlős is. Az első 1,5 évben nagyjából rendben volt minden, akkor sem kezdeményezett, de heti 1-2 alkalommal mindig szeretkeztünk, persze volt, hogy többször is. 1 éve együtt is élünk, közös lakást is vettünk, nagyon szeretjük egymást. A kapcsolat egyéb területein minden a legnagyobb rendben. Tavaly októbertől viszont a kezdeményezéseim ellenére is HAVI 1x szeretkezünk. Beszéltünk már a dologról, nem tudja mitől lehet, nem engem nem kíván, hanem egyszerűen a szexet. Ha szeretkezünk, mindig van orgazmusa jó neki velem, és nekem is jó vele. A furcsa az egészben, hogy amint iszik egy kicsit, akár 1-2 pohár pezsgőt, sokkal vehemensebb lesz, és Õ is akarja! Ilyenkor az ágyban is sokkal nyitottabb. Néhány info róla: munkája eléggé stresszes, sokat idegeskedik miatta, keressük neki az új munkahelyet, tehát ez elvileg hamarosan megoldódik. Fogamzásgátlót nagyon régóta szed, kb 10 éve, a menstruációs görcsök miatt kellett olyan korán elkezdenie szedni. Azt, hogy szeret biztosra veszem, mert érezteti is, és ki is mondja, ki is mutatja ( kivéve ebben a formában), megcsalni 100%, hogy nem csal meg, kb jobban megbízok benne mint magamban. Én semmiképp nem fogom megcsalni mindezek ellenére sem, és a szakítás is kizárt, nekem Õ kell, rá van szükségem. Szerintetek mitől lehet ez, és mit tehetnék én a helyzet javítására? Nincsenek olyan nagy igényeim, már heti 1 alkalommal is elégedett lennék.

Legjobb válasz: kezet foghatsz velem barátom nekem is ugyan ez a problémám!! 21f

kezet foghatsz velem barátom nekem is ugyan ez a problémám!! 21f
Én is azt mondom még mindíg, hogy haggyja abba a gyógyszer szedését, várjatok egy fél évet, ha rendbejön a dolog, akkor ez volt a baj, ha nem lehet tovább gondolkozni.Sõt, ha esetleg pszihésen kattant ki nála valami, akkor is megoldás, mert elhiszi, hogy jobb lesz, és tenni is fog érte.Én is így voltam.Képzeletbe sokszor lejátszottam egy-egy aktust, de a valóságban nem ment, és nem kell a nõgyógyász ahhoz, hogy holnap már ne vegye be!Sok sikert!
11. vagyok: A szexuális probléma mindig valaminek a tünete általában, és továbbra is fenntartom, hogy hagyja abba a gyógyszer szedését. Arra pedig hogy úgy érzi, hogy tiltott dolog, talán beszélgessetek róla többet, miért érez így, meg eddig nem érzett így vagy ez most mitõl lehet.... Esetleg kezdjétek el elõrõl felfedezni egymást, nem kell feltétlen szexelni, lehet csak egy kicsit pettingelni, simogatni, ölelni egymást, és nem továbbmenni. Próbáljatok meg több gyengédség, romantikát vinni a kapcsolatotokba, lehet ez hiányzik.
A fogigátló mellékhatása is lehet!! Ez komoly! Vagy sajnos kicsit megunt, fel kellene dobni a kapcsolatotokat! Tapasztalat!
A kérdező hozzászólása: Tegnap beszélgettünk ezzel kapcsolatosan is egy hosszabbat (Õ hozta fel a témát :) ), és az derült ki, hogy a vágy megvan, meg szeretné is. meg készül is rá, de mikor oda kerülne a dolog, abban a pillanatban leblokkol fejben, és mintha az agya átvenné az irányítást, és azt mondaná kb, hogy ezt nem szabad, ez tiltott dolog stb. Valakinek volt már ilyen? Hogy lehet ezt legyõzni?
Szerintem nem ártana más orvost is megkérdezni. Sajnos nekem már volt részem rossz nõgyógyászati diagnózisban (nem jó gyógyszert kaptam). 25L
A kérdező hozzászólása: Azt képzeld el, hogy tavaly voltunk nõgyógyásznál, pont emiatt, hogy abba kéne hagyni vagy legalább más hatóanyagúra váltani, erre azt mondta a doki, hogy ha ez bevált, akkor szedje ezt tovább nyugodtan...
Én csak annyit tudok mondani a fogamzásgátlóval sürgõsen álljon le, rossz belegondolni is, hogy még csak 25 éves, és már 10 éve mérgezi vele a szervezetét, és azt sem tudom melyik balf*sz orvos írta fel neki.... Menstruációs görcsökre NEM fogamzásgátlót kell szedni, hanem direkt erre kifejlesztett vagy görcsoldót, vagy lehet már kapni millióféle gyógynövényes cuccokat is. Nekem is iszonyú görcseim vannak, még sem kezdtem el fogamzásgátlót szedni, mert méreg. Úgyhogy elõször is azzal álljon le sürgõsen, alaposan vizsgáltassa ki magát, vérvétel stb. Lehet ezek után a problémátok is megoldódik, ha nem akkor pedig egyértelmûen lelki eredetû a dolog.
Én akkor nem kívántam a szexet, mikor fogamzásgátlót szedtem, de akkor semmi pénzért nem vettek volna rá.Õ nem szed ilyesmit?
A stressz sajnos ilyen, nalam is volt es van neha ilyen idoszak (bar nem olyan hosszu). Az nagyon jo, amikor nyelvvel kezd kenyeztetni a parom! Attol elmegyek, elvezem, es o is felizgul erre, utana be tudja rakni es ugy is van hogy elmegyek megint. Sajnos a faradtsag meg a kedvetlenseg meg tudja neheziteni nekunk noknek a felizgulast, de ha szansz ra idot akkor biztos hogy megjon neki is a kedve, mert ha jol csinalod akkor nem fog tudni visszautasitani!
A kérdező hozzászólása: # Koldus : annyi, hogy akkor jött rá, hogy mindenképp váltania kell, mert nem bírja már sokáig, ez persze meg is viselte, mert mint mindenki, õ is fél az új melótól, még ha a régi pocsék is... # Darkkingdom: én is becsülöm a sok együttlétet, de valamilyen szinten kompromisszumot kell kötni ebben is, mert mindenkinek mások az igényei szexuális szempontból is # 18:35: Az orgazmust tökéletesen írtad le :) az esetek többségében (ami jelenleg nem sok :) ) ez történik, azzal kiegészülve hogy a szeretkezés végén sokszor már levegõt sem kapunk, és csak a plafont nézzük egymás mellett fekve, vigyorogva
Nõ vagyok és reagálnék, mert a barátnõdhöz hasonlóan volt velem is ilyen. "Ha szeretkezünk, mindig van orgazmusa jó neki velem..." -ezt írtad. Ezt honnan veszed? Ugyanis, az, hogy õ azt mondja, hogy neki van orgazmusa, és jó neki, az még nem biztos, hogy igaz. Én sajnos, nagyon h ülye voltam, mert eljátszottam a pasimnak az orgazmust többször is. Ezért szegény azt hitte, hogy nekem jó, én meg nem mertem elmondani, hogy amúgy meg baromira nem jó. De, ha most rákérdezel a barátnõdtõl erre, hogy tuti jó-e neki, meg van-e orgazmusa, úgysem mondja meg, ha nem, mert szégyenli, nem akar bajt stb. Következõt teheted: a lényeg, hogy a testének a cirógatására nagyon sok idõt fordíts, fõleg a csiklóra. Finoman, nagyon gyengéden, nyálazd be az ujjad, és simizd, majd nyelvvel folytasd. Mindaddig izgasd a nyelveddel, amíg tényleg el nem megy. Ha már rángatózik a teste, és menekülne a nyelved elõl, akkor van neki orgazmusa. És nem akkor, mikor õ "esetleg megjátssza". Minden szex errõl szóljon, mindaddig, míg magától rá nem jön, hogy minden alkalommal jót teszel neki, és õ nem akarja majd. Hidd el, ugyanilyen voltam, mint a barátnõd, és nekem ez volt a bajom. És a megjátszás ideig-óráig mehet, de egy idõ után már utálja az egészet, vívódik, magát okolja, stb... Ezért nincs kedve az egészhez. Szóval, nyelvre fel! Nagyon szimpi pasi vagy, hogy így küzdesz a lányért, szurkolok nektek!
Nagyon jól átlátod a helyzetet, kb a megoldást is leírtad egyben. Csökkenteni kell a csaj stressz szintjét (új munkahely / pia) Ha ez nem válna be, akkor meg ki kéne próbálni más fogamzásgátlót.
Mellékesen ezzel nem azt mondom hoyg hagyd el mert le a kalappal hogy egy normális srác aki küzd!Így tovább, szakítás nem lenne megoldás!Úgyhogy eddig leírtak alapján jó ember vagy!
Nõknél néha jön egy ilyen hajlam hogy nem kell nekik a sex!De amikro mondtad hogy jó volt a kapcsolat és heti 1-2 megvolt ez sem sok báttya!Ha napi 1-2-t írsz azt modnom jólvan!De a nagyon kevés csökent még kevesebbre!Ha stresszes attól is lehet, meg mondom néha jön egy ilyen inkább romantikát akarok dolog!Ha megs zégyellõs kicsit és 2 év után sem NAGYON kezdeményez csak pezsgõvel!Akkor bizony barátom vagy szokd ezt meg, vagy vezezsd rá hogy ha õ kezdeményez többször mint eddig az jóó lessz neki!Nem úgy hogy kockacukrot kap...hanem valahogy éreztezsd hogy akarja kezdeményezni!Remélem érted mire gondolok!Mert akármennyire is közhely a sex kell egy kapcsolatban és nem havi egy szer és nem heti 1-2-szer egy jó kapcsolatban napi 1 a MINIMUM!
Simán lehet a stressztõl is, vagy akár a fogamzásgátló szedése is sok nõnél libidó csökkenést okozhat. Ha tényleg szereted és odafigyelsz rá, akkor biztos, hogy nem veled van a probléma. Minden esetre nagyon becsülendõ, hogy nem az az elsõ dolgod, hogy megcsalod, hanem keresed a megoldást a problémára! Szóval sajnos így nehéz megmondani, mitõl nem kívánja, de szerintem sok türelemmel és sok beszélgetéssel rá lehet jönni a gond okára és visszatérhet a kedve is. Azt nem ajánlom, hogy szokjon rá az ivásra :) Remélem, rendbe jönnek a dolgaitok, szívbõl kívánom nektek!
Történt vele, a munkájában valami változás tavaly októberében? Mert ha igen akkor betudható annak. A sok stressz, állandó idegeskedés ronthatja a szexuális vágyat. Ha találtok új munkahelyet és utána sem oldódik meg a probléma, meg lehetne próbálni egy pszichológust, hátha tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Ha már ennyi választ kaptam, és látom, hogy rengetegen járnak hasonló cipõben, leírom a megoldást az esetünkben: A stresszfaktor megszüntetése, azonnali változást hozott. Amint felmondott a munkahelyén (pedig még utána volt a 30 napos próbaidõ)egycsapásra megváltozott a helyzet, és nem csak az ágyban, de minden másban is sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Azóta szerencsére minden rendben, és fent is tartjuk ezt az állapotot :) A mi esetünkben tehát a stressz megszûnése oldotta meg a problémát, méghozzá nagyon-nagyon :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!